Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

53% για τον Σαρκοζί δίνουν οι δημοσκοπήσεις! Γιατί καλέ; Δεν σας άρεσε ο Ολαντρέου;


20130324-090422.jpg
Θυμάστε τις υστερικές ορντινάτσες των ΜΜ”Ε” και την ιερά οργή τους μόλις ο Τσίπρας αποκάλεσε τον μεγάλο Γάλλο σοσιαλησταρά ως Ολαντρεού; Ε, τώρα είναι η σειρά των Γάλλων να χτυπήσουν το κεφάλι τους στον τοίχο, αφού την πάτησαν από την εκεί εκδοτική νομενκλατούρα και δεν τους έφτασε το δικό μας πάθημα για να βάλουν μυαλό.
Ο μέγας σοσιαλησταράς, έδειξε από νωρις τα δόντια του, ασχολούμενος με οτιδήποτε άλλο 
εκτός από την θωράκιση της Γαλλίας απέναντι στον Γερμανικό ολοκληρωτισμό. Για την ακρίβεια, ο Ολάντ αποδείχθηκε ο απόλυτος αχυράνθρωπος των Γερμανών, αφού την ώρα που έπρεπε να ορθώσει ανάστημα εμποδίζοντας τις καταστροφικές επιλογές του Ράιχ, άρχισε τα “μαγικά” νομοσχέδια του κοινωνικού διχασμού.



Την ίδια στιγμή η Γαλλική οικονομία καταστρέφεται, η Γαλλία μπαίνει στο κάδρο της απόλυτης ανασφάλειας αφού ο Ολαντρεού καθόταν σαν χάνος απέναντι στο πλιάτσικο της Κύπρου, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι πλέον η λαίλαπα αφορά και την Γαλλία.
Είναι τέτοια η οργή των Γάλλων, που στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, η δημοτικότητα του Ολαντρεού κατρακυλά χαμηλότερα και από αυτή της Μαρίν Λεπέν!
Για τον Σαρκοζί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η τελευταία δημοσκόπηση του Paris Match του έδωσε ποσοστό 53%, σε περίπτωση που οι εκλογές θα γινόντουσαν σήμερα, έναντι 44% του σοσιαληστή αχυρανθρώπου.
Το ερώτημα είναι, πως θα μοιάζει η Γαλλία μέχρι τις επόμενες εκλογές. Ας κάνουν μία αναδρομή στην θητεία του ορίτζιναλ Παπανδρέου και θα καταλάβουν τι τους περιμένει.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...