Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Ομολογία Εβραίου μεγαλοτραπεζίτη: «Διαλύουμε τα έθνη για να τα ενώσουμε γύρω μας»


Στο βιβλίο του “Geneva Versus Peace” («Γενεύη Εναντίον Ειρήνης») του 1937, ο Comte de Saint Aulaire, (1866-1954), Γάλλος πρεσβευτής στο Λονδίνο μεταξύ 1920-24, υπενθυμίζει μια συνομιλία που είχε σε ένα δείπνο με τον Εβραίο Διευθυντή της τράπεζας Kuhn Loeb, Otto Kahn, (1867 – 1934), (φώτο) η οποία έλαβε χώρα λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

"Έχω διατηρήσει στη μνήμη μου τη συνομιλία με έναν από αυτούς τους οιωνοσκόπους με τους οποίους ήμουν γείτονας στο τραπέζι, σε ένα από αυτά τα διεθνή δείπνα ... Είχε γίνει διευθυντής μιας μεγάλης τράπεζας της Νέας Υόρκης, ένας από εκείνους που είχαν χρηματοδοτήσει την μπολσεβίκικη επανάσταση. .. Ένας συνάδελφος επισκέπτης τον ρώτησε πώς ήταν δυνατό να υπάρχει υψηλή χρηματοδότηση για να προστατευθεί ο μπολσεβικισμός, ένα σύστημα εχθρικό ... για τον τραπεζικό κλάδο ... Ο φίλος μας ο οποίος ήταν τότε επικεφαλής της αποστολής για τη διατροφή [τους πεινασμένους] κατέβασε μια γουλιά κρασί από ένα μεγάλο ποτήρι, σταμάτησε για μια στιγμή, πήρε μια μεγάλη ρουφηξιά από το τεράστιο πούρο του ... και στη συνέχεια είπε :

Σε βάθος πενταετίας τώρα η επιστροφή αναδρομικών σε στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας


  

Τμηματικά και σε βάθος πενταετίας θα γίνει η επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας.
Αυτή είναι η νεότερη πληροφορία που διαρέει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης . Είχε προηγηθεί η σκέψη για …δεκαετή περίοδο τμηματικής επιστροφής οδοιπορικών η οποία και είχε προκαλέσει όπως είναι λογικό δυσαρέσκεια. Όχι ότι τα πέντε χρόνια είναι μικρό διάστημα βεβαίως.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν η κυβέρνηση υπολογίζει ότι για να επιστρέψει αναδρομικά σ΄ όλες επαγγελματικές κατηγορίες που δικαιώθηκαν ή αναμένεται να δικαιωθούν με δικαστικές αποφάσεις θα χρειαστεί πάνω από 1 δις ευρώ.
Για τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας εκτιμάται ότι το κόστος θα είναι 310 εκατομμύρια.

Η πειθαρχική δίωξη της ανακρίτριας για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, σηματοδοτεί την νομική κατάρριψη του μνημονίου.


ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

“Η απόφαση αυτή του Αρείου Πάγου ανοίγει τον δρόμο για την νομική κατάρριψη του μνημονίου αλλά και της δανειακής σύμβασης η οποία ως παράνομη, καθιστά το σύνολο του χρέους που απορρέει από αυτή ως απεχθές.”
Η είδηση που δημοσιεύθηκε χθες και αφορά την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά της ανακρίτριας που χειρίστηκε το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, είναι εξαιρετικά σοβαρή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που ήλθαν στο φως κατά την διάρκεια της ανάκρισης, η διαδικασία είχε χαρακτηρισθεί σκανδαλώδης, με σκοπό την “φυγάδευση” του κυρίου Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.
Ο εξαιρετικός χειρισμός του Αρεοπαγίτου κ. Ξένου, αποδεικνύει πως η δικαιοσύνη δεν θα υποκύψει σε πολιτικές σκοπιμότητες ή σε ισχυρά συμφέροντα. Αντίθετα, πέραν της δικαίωσης του ηρωϊκού εισαγγελέα κυρίου Πεπόνη, μία πειθαρχική δίωξη σε λειτουργό της δικαιοσύνης υποδηλώνει δύο τινά. Την ύπαρξη βαριάς αμέλειας ή δόλου κατά την διάρκεια των χειρισμών του.

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣΠοια είναι η προέλευση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας; Ποιοι υποκίνησαν τα νήματα για την δημιουργία της; Τοpentapostagma.gr σας παρουσιάζει μία σύντομη έρευνα που εντοπίζει τις ρίζες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην ίδια τη Μασονία:

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δρα ως μέρος μίας έξυπνης στρατηγικής για την στρατολόγηση εξτρεμιστικών προβοκατόρικων στοιχείων για την υπεράσπιση των σκοπών των Illuminati. Τα χαμηλότερα στελέχη της Οργάνωσης ενδέχεται να πιστεύουν με απόλυτη ειλικρίνεια ότι μάχονται για «την υπεράσπιση του Ισλάμ» και ότι συγκρούονται με το «Δυτικό Ιμπεριαλισμό». Παρόλα αυτά, οι διαφορετικές τρομοκρατικές οργανώσεις που την απαρτίζουν δημιουργούν ένα κοινό δίκτυο που εξυπηρετεί άμεσα τους σκοπούς και τα συμφέροντα της Μασονίας.

ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


20140207-193438.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μεγάλη αγαλλίαση και κλίμα φανερής ευφορίας η τουρκική εφημερίδα Hürriıyet ανήγγειλε πρωτοσέλιδα στις 7/2/2014 τον θάνατο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πρωτεργάτης νεκροθάφτης ο περίφημος Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, που εικονίζεται στην τουρκική εφημερίδα με το σαρδόνιο χαμόγελο του παρέα με την υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, κ Victoria Nuland, η οποία κατευθύνει την κυπριακή προδοσία. Τι καλύτερο θα μπορούσαν να περιμένουν στην Άγκυρα από ένα υπουργό Εξωτερικών που τον μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να χαμογελά πλάι στους Αμερικανούς και να ξεπουλήσει όλα τα «ενοχλητικά» εθνικά θέματα που μέχρι τώρα έχουν, κατά την άποψη του, «ταλαιπωρήσει» την μνημονιακή λεηλασία σε όλο τον ελληνισμό και της Ελλάδας και της Κύπρου.

Νέο "λεφτά υπάρχουν" από τον Στουρνάρα > Στουρνάρας: "Έχουμε χρήματα"Άσχημες μνήμες από τη συγκεκριμένη ατάκα - Τι είπε ο υπουργός Οικονομικών σε γερμανική εφημερίδα
"Το πρωτογενές πλεόνασμά μας θα είναι μια μεγάλη έκπληξη", δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung και διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο πακέτο στήριξης, αλλά μόνο την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων. "Έχουμε αρκετά χρήματα", σημειώνει και ζητά η στήριξη των εταίρων να έλθει πριν από τις ευρωεκλογές, προκειμένου να μην ενισχυθούν οι ακραίες δυνάμεις, ενώ εκτιμά ότι οι Γερμανοί δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι για τις προσπάθειες των Ελλήνων. 

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Σουξέ στόρι: Ένα απέραντο νεκροταφείο οχημάτων η Ελλάδα…


20140205-095751.jpg

Σε απέραντα πάρκινγκ μετατρέπονται οι πόλεις με εκατοντάδες χιλιάδες οχήματα να βρίσκονται ακινητοποιημένα, συνέπεια της υπερφορολόγησής τους αλλά και της υψηλής τιμής του πετρελαίου κίνησης. Κατά τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, μόνο μέσα στο διάστημα από την 1η Νοεμβρίου 2013 μέχρι το πρώτο
δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου τέθηκαν σε ακινησία 134.963 οχήματα. Οι περισσότερες καταθέσεις πινακίδων έγιναν στα Χανιά, στην Καβάλα, στο Ηράκλειο και στις Σέρρες. Η φορομπηχτική πολιτική των μνημονίων έθιξε σφόδρα και τον τομέα των μεταφορών, με χιλιάδες Έλληνες να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ “ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ” (ΦΩΤΟ)

Τούρκος προβοκάτορας ήταν τελικά αυτός που συνελήφθη πριν 3 μέρες από την αστυνομία ενώ προσπαθούσε να επιτεθεί σε πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας.
Ο Τούρκος ήταν μεταξύ ατόμων που προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στους Έλληνες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση στις παρυφές της, στο Σύνταγμα..
anarxikoi-mat0__article

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...