Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ένα ακανθώδες κομμάτι της Μπολσεβίκικης ιστορίας

Ένα ακανθώδες κομμάτι της Μπολσεβίκικης ιστορίας: την εβραϊκή καταγωγή του ηγέτη του «Οκτώβρη» Βλαντίμιρ Ιλιτς Ουλιάνοφ, πασίγνωστου με το ψευδώνυμο Λένιν. «Από το μουσείο λείπει η περιβόητη επιστολή της αδελφής του Λένιν που αναφέρει την χαμένη εβραϊκή ρίζα του Ρώσου ηγέτη», τονίζει ο ανταποκριτής των βρετανικών Times στη Μόσχα, Ρότζερ Μπόγιες.

Η επιστολή, γραμμένη προς τον Ιωσήφ Στάλιν το 1932 από τη μεγαλύτερη αδελφή του Λένιν, την Άννα Ουλιάνοβα, αναφέρει ότι ο πατέρας απ' τη πλευρά της μητέρας τους (ονόματι Ισραήλ Μπλανκ), ήταν Ουκρανός Εβραίος που είχε ασπαστεί τον χριστιανισμό προκειμένου να ξεφύγει από την περιοχή όπου ήταν αναγκασμένοι να ζουν όλοι οι Εβραίοι και να έχει πρόσβαση σε ανώτερη μόρφωση.

Η περιοχή εκείνη, γνωστή ως «Ορια Εγκατάστασης», αποτελούσε το 20% της τσαρικής ευρωπαϊκής Ρωσίας και αντιστοιχούσε στις περιοχές που σήμερα αποτελούν τμήματα της Λιθουανίας, της Λευκορωσίας, της Πολωνίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας και της Δυτικής Ρωσίας.

Μια ψοφοδεής κυβέρνηση που ... απολογείται για τα τουρκικά εγκλήματα!


Μια ψοφοδεή κυβέρνηση που απολογείται στον κάθε Μούιζνιεκς ο οποίος συκοφαντεί την Ελλάδα γιατί δεν ανοίγει τελείως τα σύνορά της για να δεχθεί τις ισλαμικές ορδές που της στέλνουν οι Τούρκοι και στην κάθε "ανθρωπιστική" ΜΚΟ αντικρύζουν τις τελευταίες δύο ημέρες οι Έλληνες πολίτες.

Στην Ουκρανία πληρωνουν το ταξίδι με το λεωφορείο για να πανε στο Κίεβο να διαδηλωσουν! Πια ειναι η Gene Sharp μέθοδος; Πως οργανωνεις στελέχη μιας επανάστασης;



Tα ΜΜΕ μας λενε οτι η μιση Ουκρανία θέλει να μπει στην δημοκρατικη Ευρώπη. Ο ιμπεριαλισμός της Νέας Τάξης, βρισκεται βαθια μεσα στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του Gene Sharp. Δες το βιβλιο From Dictatorship to Democracy το βρισκεται εδω: http://www.goodreads.com/book/show/1119326.From_Dictatorship_to_Democracy
Αυτή είναι μια μέθοδος που αναπτύχθηκε από έναν Αμερικανό. Η CIA υιοθετησε την μεθοδο 'revolution- management' σε διάφορες χώρες και συμφωνα με την ατζεντα τους τωρα σειρα εχει η Ουκρανια.

7738 τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο και η Άγκυρα λέει ότι εμείς...παραβιάζουμε!



Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

Την παροιμία ''Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης'' θυμίζουν οι νέοι τουρκικοί ισχυρισμοί ότι η Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη ...παραβιάζουν τον Εναέριο Χώρο της Τουρκίας! Και μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς αντίθετη πραγματικότητα, η παροιμία ισχύει σε συνδυασμό με μια ακόμα : ''Ζητάει και τα ρέστα''!

Η Άγκυρα λοιπόν, δια χειρός του Υπουργού της επί της Άμυνας κ. Ισμέτ Γιλμάζ, ισχυρίστηκε, απαντώντας γραπτά στην τουρκική Βουλή, ότι την περίοδο από το 2007 έως και το 2013 ελληνικά μαχητικά παραβίασαν τον τουρκικό Εναέριο Χώρο ...194 φορές!

Όλα έχουν την εξήγησή τους!


anthropoi-skoupidia

Αποσπάσματα από την έκθεση του Αμερικανού διπλωμάτη Πωλ Α. Πόρτερ (Έκθεση Πόρτερ ή Μνημόνιο Πόρτερ), αρχηγού της αμερικανικής αποστολής στην Ελλάδα το 1947, την οποία συνέταξε ενόψει της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα στο πλαίσιο του δόγματος Τρούμαν:«Εδώ δεν υφίσταται κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αντ’ αυτού υπάρχει μια χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί από τους οποίους είναι χειρότεροι από άλλους, που είναι τόσο απασχολημένοι με τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν τον χρόνο να αναπτύξουν οικονομική πολιτική, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είχαν την ικανότητα.
Υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία εις το βιοτικόν επίπεδον και τα εισοδήματα ανά την Ελλάδα. Οι κερδίζοντες, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι έμποροι, οι κερδοσκόποι και οι μαυραγορίται, διάγουν εν πλούτω και χλιδή, το πρόβλημα δε αυτό ουδεμία κυβέρνησις το αντιμετώπισεν αποτελεσματικώς. 

"ΠΑΡΤΥ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝ' ΟΝΟΜΑΤΙ ΞΗΡΟΥ



Έτοιμο να προσφέρει βοήθεια στην ελληνική κυβέρνηση για τη
σύλληψη του Χριστόδουλο Ξηρού, δηλώνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Σε δηλώσεις της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρί Χαρφ, ανακοίνωσε ότι «είμαστε σε στενή επαφή με τις ελληνικές αρχές για τις προσπάθειές τους να βρουν τον δραπετεύσαντα τρομοκράτη».
Απαντώντας στην ερώτηση αν οι ΗΠΑ «συμμετέχουν ενεργά» στις έρευνες για την τρομοκρατία (στην Ελλάδα), η κα Χαρφ είπε: «Όχι, εννοώ, αυτή είναι μια ελληνική έρευνα. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε υποστήριξη στην ελληνική κυβέρνηση αν χρειαστεί, σίγουρα».

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


Τουρκικό δημοσίευμα(10)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μετά την προκλητική μετατροπή της ιστορικής αγίας Σοφίας της Νίκαιας, καθώς και της αγίας Σοφίας της Τραπεζούντας σε τζαμιά, οι Τούρκοι προχώρησαν στην μετατροπή σε τζαμί άλλης μια ιστορικής ελληνορθόδοξης εκκλησίας, την ίδια ώρα που εδώ στην Ελλάδα κάποιοι υπουργοί και κάποιοι τουρκολάγνοι δήμαρχοι δηλώνουν υπερήφανοι για τις προθέσεις τους να… γεμίσει με μιναρέδες η ελληνική επικράτεια.




Μεθοδεύουν την απαξίωση της ΕΛΒΟ για να κάνουν ακόμα ένα εθνικό έγκλημα.


ΕΛΒΟ

Η ΕΛΒΟ,  θύμα της μνημονικής πολιτικής των ιθυνόντων, οι οποίοι στο όνομα της αναδιάρθρωσης του δημοσίου την οδηγούν σε εκκαθάριση με προοπτική κλεισίματος  μετά από ολιγόμηνη  μεθόδευση απαξίωσης της.

 « Θέλουμε να διοριστεί Διοίκηση και όχι εκκαθαριστής»  φωνάζει το σωματείο των 360 εργαζομένων οι οποίοι με πορείες και επιστολές προς την κυβέρνηση ζητούν να της γνωστοποιηθεί η επόμενη ημέρα και το «γιατί:» Αδυνατούν να κατανοήσουν γιατί μια εταιρεία με ιστορία 42 ετών, νευραλγικής σημασίας για την κάλυψη των αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας (προμηθεύει το 90% των τροχοφόρων και ερπιστριοφόρων αναλαμβάνοντας τα ανταλλακτικά και τη γενικότερη συντήρηση  τους) αλλά και βιώσιμη  με προοπτικές κερδοφορίας,  οδηγείται στη σφαγή.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Άρματα κατευθύνονται στο Κίεβο: "Δεν θα γίνει αποικία των Βρυξελλών η Ουκρανία(video).

Μία ίλη τεθωρακισμένων Τ-80 του ουκρανικού Στρατού έλαβε εντολή να κινηθεί προς τα περίχωρα του Κιέβου κατά την διάρκεια της νύχτας και αναμένει εντολή για να προωθηθεί στο εσωτερικό της πόλης αν απαιτηθεί από την κατάσταση ασφάλειας όπως διαμορφώνεται αυτη την στιγμή.
 Κυβερνητικοί παράγοντες κατονομάζουν ευθέως ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ βρίσκονται πίσω από τις βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που μέχρι στιγμής έχουν κοστίσει την ζωή σε 5 Ουκρανούς. Ο Ο.Βασιλιεβιτς, κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε ότι "Δεν αν αφήσουμε η χώρα μας να γίνει αποικία των Βρυξελλών. Αυτοί τα θέλουν όλα και δεν δίνουν τίποτα".

Νέο ένταλμα σύλληψης για Φιλιππίδη



Νέο ένταλμα σύλληψης για νέα υπόθεση επισφαλούς δανείου, εκδόθηκε σε βάρος του πρώην επικεφαλής του ΤΤ Άγγελου Φιλιππίδη. 
Η υπόθεση αφορά δανειοδότηση συνολικού ύψους περίπου 104 εκατ. ευρώ, προς επιχειρηματία. Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα ίδια αδικήματα, όπως και στις προηγούμενες, δηλαδή για απιστία, άμεσε συνέργεια σε αυτήν και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ φέρονται κατηγορούμενοι συνολικά 14 πρόσωπα. 

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκε στο αρχείο η υπόθεση της δανειοδότησης Κύπριου επιχειρηματία, καθώς από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι τα δάνεια του εν λόγω εφοπλιστή εξυπηρετούνται κανονικά.

Η αρχαία Ελληνική πόλη Ίκαρος στον Περσικό Κόλπο



Στη γνωστή-άγνωστη αρχαία Ελληνική πόλη Ίκαρος, που ιδρύθηκε τον 4ο αιώνα π.Χ. με εντολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο νησάκι Φαϊλάκα, στον Περσικό Κόλπο, στο σημερινό Κουβέιτ, οι πρώτες ανασκαφές ξεκίνησαν το 1957 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Έχει ανασκαφεί ένας ναός της...
Αρτέμιδος και ερείπια κτηρίων. Το σημαντικότερο εύρημα έως σήμερα είναι μία στήλη στα Ελληνικά. Σημαντικό επίσης εύρημα είναι ένα πανέρι με υπολείμματα ψαριών, στο ένα μάλιστα έχουν διατηρηθεί τα λέπια.

Συγκλονιστικές εικόνες από τη ρύπανση στο ρέμα Καρατζά. Εισαγγελέας υπάρχει;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το βίντεο και το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, μέρος του οποίου δημοσίευσε χθες η AYΓΗ, είναι από το ιστολόγιο Χρυσές Αυτ-απάτες. Είναι δηλαδή της «ομάδας iosifsk» που εδώ και σχεδόν δύο χρόνια επιτελεί ένα πολύτιμο για τον αγώνα μας έργο καταγράφοντας, με μεγάλες δυσκολίες και συχνά με κίνδυνο, όλες τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες της εταιρείας. Η αναφορά της πρωτογενούς πηγής είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνον ως αναγνώριση της προσφοράς ατόμων και ομάδων αλλά και ως ασπίδα προστασίας τους, ειδικά σε περιπτώσεις που έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα. Πολύ απλά, δείτε τις λήψεις και θα καταλάβετε γιατί έχουν στοχοποιηθεί αυτοί οι άνθρωποι…

Σώθηκες ρε μα@λ@κα Μήτσο ;…Σώθηκα Κυβερνήτα ! (video)


pilot-474x379

Μετά την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ για τους Αξιωματικούς, κάποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι συγκροτημάτων του Τύπου έντυπου και ηλεκτρονικού έπιασαν δουλειά !Το τι γράφτηκε και το τι ειπώθηκε δεν λέγεται, ακόμη και από επίσημα χείλη που υποτίθεται γνωρίζουν από πρώτο χέρι το τι τραβάει ένας Αξιωματικός ή ένας ένστολος όπως ο λένε οι ίδιοι !

Κάποιος αποκαλύπτει οτι θα ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου αν η Κυβέρνηση εφαρμόσει την δικαστική απόφαση του ΣτΕ και επιστρέψει τα παρανόμως παρακρατηθέντα χρήματα των Αξιωματικών ,κάποιος άλλος θυμάται τον Δούκα υπουργό του Καραμανλή που προσέφυγε εναντίον της απόφασης που δικαίωσε τους συνταξιούχους για τα (αναδρομικά Λάφκα )

pilot-474x379

Κάποιοι άλλοι ανεβάζουν το ποσό επιστροφής σε ένα 1δις ευρώ γνωρίζοντας ότι λένε ασύστολα ψεύδη !

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣΟΚ: "Αιωνία του η μνήμη" - H καμπάνα των Ευρωεκλογών για ποιά κόμματα χτυπά;

Η διάλυση του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον δεδομένη. Μετά τις Ευρωεκλογές αναμένεται να μπει και η «ταφόπλακα» στο κόμμα που λεηλάτησε επί δεκαετίες την Ελλάδα και φέρει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα. Σειρά όμως λαμβάνουν και άλλα κόμματα που δήθεν ήρθαν ως υπερασπιστές των συμφερόντων των πολιτών, αλλά το γύρισαν υπέρ του μνημονίου, όπως η ΔΗΜΑΡ, ενώ βαρύς έρχεται ο πέλεκυς και για τη ΝΔ.

Πλάτωνας (βιβλίο Μενέξενος, απόσπασμα)


Πλάτωνας (βιβλίο Μενέξενος, απόσπασμα)

Εμείς έχουμε την δυνατότητα όπως όπως να σώσουμε την ζωή μας, αλλά εν τούτης προτιμάμε να πεθάνουμε ένδοξα παρά να ρίξουμε στο όνειδος εσάς τους απόγονους μας και να ντροπιάσουμε τους προγόνους και τους πατέρες μας όλους,πεισμένοι ότι δεν αξίζει να ζει εκείνος που ντροπιάζει τους δικούς του και ότι αυτόν τον άνθρωπο δεν τον αγαπά ούτε άνθρωπος κανείς,ούτε θεός,ούτε στη γη ,ούτε κάτω από τη γη μετά τον θάνατο του.Πρέπει λοιπόν ενθυμούμενοι τα λόγια μας,να εκτελείτε με ανδρεία το έργο σας,έστω και αν επιδίδεσθε σε άλλη,παρά σε πολεμική ασχολία,και να ξέρετε,ότι ο πλούτος που
αποκτήθηκε με ανανδρεία,δεν φέρνει ευτυχία σε αυτόν που την κατέχει.Γιατί αυτός πλουτίζει για άλλον και όχι για τον εαυτό του.

Επίθεση Κουντουρά σε Στουρνάρα – Σταθάκη για το απεχθές χρέος των μιζών.


kountoura_352542019[1]

Διαβαστε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει αυτό: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με απλά λόγια και στοιχεία.

«Συμβάσεις με μίζες και δωροδοκίες στα εξοπλιστικά, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και του χρέους»

Οι μέχρι σήμερα έρευνες και ανακρίσεις που διεξάγει η Δικαιοσύνη για κάθαρση στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Άμυνας, έχουν φέρει στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο μιζών και δωροδοκιών με ενεχόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες, πρόσωπα με πολιτικό ρόλο, ντίλερ προμηθευτριών εταιρειών, ακόμη και τις ίδιες τις προμηθεύτριες εταιρείες.

Οι εταιρείες που “στήριξαν” το PSI. Γραμμή για το εδώλιο…


παπαδημ8

Από τον Πόρτα – Πόρτα > Ο κ. Σταϊκούρας διαβιβάζει έγγραφο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) στο οποίο αναφέρεται ότι «το Ελληνικό Δημόσιο για την υλοποίηση της ανταλλαγής ομολόγων στο πλαίσιο της εθελοντικής συμμετοχής τού ιδιωτικού τομέα (PSI) (Μάρτιος- Απρίλιος 2012) και της επαναγοράς (Debt buy back τον Δεκέμβριο του 2012 σύμφωνα με τις αποφάσεις του Eurogroup Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2012) και έχοντας σαν στόχο η όλη διαδικασία να στεφθεί με επιτυχία η οποία και επετεύχθη ανέθεσε καθήκοντα σε εταιρείες». Όπως αναφέρεται «οι αμοιβές και οι υπηρεσίες που προσέφεραν περιγράφονται στα ΦΕΚ».

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Άρχισε ο έλεγχος του Πάχτα για τις δωρεές της «Ελληνικός Χρυσός»



Μετά από διαδοχικές καταγγελίες της Βουλευτή Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνας Χρυσοβελώνη, το υπουργείο Εσωτερικών ξεκίνησε έλεγχο του δήμου Αριστοτέλη για την υπόθεση της «Ελληνικός Χρυσός» στην Χαλκιδική και των εκατομμυρίων ευρώ που εισέρρευσαν στα ταμεία του δήμου.

Υπενθυμίζεται πως μόνο κατά την ...
τελευταία 2ετία 2,7 εκατ. ευρώ εισπράχθηκαν χωρίς να έχει προηγηθεί η αποδοχή τους ως
«δωρεών» από το δήμο, όπως απαιτεί ο νόμος.

Βρέθηκαν κεφαλές δύο κοριτσιών σε ανασκαφές στον Κεραμεικό



Βαθιά μέσα σε ένα πηγάδι της Κλασικής Εποχής στον Κεραμεικό βρέθηκαν δύο μαρμάρινες κεφαλές δύο κοριτσιών. Όπως γράφει το tovima, η επικεφαλής των ανασκαφών του Γερμανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Γιούτα Στρότσεκ, η οποία έχει λάβει άδεια από την Γ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων για τον καθαρισμό του πηγαδιού, χρησιμοποίησε τέσσερις αντλίες για την άντληση του νερού, που υπήρχε ακόμη στο πηγάδι και στο βάθος του εντοπίσθηκαν τα δύο ρωμαϊκά ευρήματα.

Οι κεφαλές- η μία νεότερη από την άλλη- είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι, έχουν υποστεί φθορές, καθώς κάποιος τις κτύπησε δυνατά ώστε να σπάσουν και στην συνέχεια τις πέταξε στο πηγάδι. 

Η χρονολόγηση των κοριτσιών πάντως τα φέρνει στα μέσα του 3ου μ.Χ. αιώνα, όπως εκτιμά η επικεφαλής των αρχαιολογικών ερευνών.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΤΟ ΠΑΡΤΥ" ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....


ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
«Όλα τα ψέματα έχουν κι ένα τέλος. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι οι καθυστερήσεις και η μη παραλαβή των έργων του Νοσοκομείου Χίου, θα πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης. Ζητώ να το κάνει ο ίδιος ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης. Αν δεν το κάνει μαζί με την απάντηση στην Ερώτησή μου, θα το πράξουμε εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της Χίου.»

Λουκέτο σε δημοτικές επιχειρήσεις και απομάκρυνση του προσωπικού τους.



Οι δήμοι-πρωταθλητές στα χρέη, που θα πρέπει να μειώσουν το μισθολογικό τους κόστος

Από 17 δήμους που βρίσκονται στο "κόκκινο" και δεν κατάφεραν να...


ισοσκελίσουν τους προϋπολογισμούς τους, θα ξεκινήσουν οι μετακινήσεις υπαλλήλων αλλά και...
απολύσεις προσωπικού από τις δημοτικές επιχειρήσεις που δεν θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν, με στόχο να εξυγιάνουν τα οικονομικά τους.

Θεαματική ενίσχυση της Ναυτικής Αεροπορίας της Ρωσίας


 Ο Ρώσος Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Γιούρι Μπορίσοφ επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους σε μια συνέντευξη στις 16 Ιανουαρίου 2014 ότι τον Δεκέμβριο του 2013 το Υπουργείο Άμυνας υπέγραψε με την εταιρεία Irkut μια σύμβαση για την προμήθεια αεροσκαφών Su-30 και Yak-130 για τη Ναυτική Αεροπορία. (fotografersha.livejournal.com)

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σκοπεύει να προμηθευτεί 50 μαχητικά-βομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-30 και 10 εκπαιδευτικά αεροσκάφη Yak-130. Τα αεροσκάφη προορίζονται για να ενισχύσουν μονάδες της Ναυτικής Αεροπορίας στην Καμτσάτκα, Καλίνινγκραντ και Μαύρη Θάλασσα, με την πρώτη παρτίδα να αναμένεται να παραληφθεί πριν τέλος του επόμενου έτους, κατά πάσα πιθανότητα στην Μαύρη Θάλασσα.
Όπως γράφει η εφημερίδα Vedomosti, επικαλούμενη πηγές στην ρωσική αεροπορική βιομηχανία, το συνολικό κόστος της σχεδιαζόμενης αγοράς θα υπερβαίνει τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο “εσωτερικός εχθρός” στην Ελλάδα, παραμένει διαχρονικά ο ίδιος

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει πορεία  αν δεν ηττηθεί πολιτικά ο «εσωτερικός εχθρός» της και αυτός δεν είναι άλλος από την ίδια την άρχουσα τάξη της. Είναι μια παρασιτική, κρατικοδίαιτη, αντιπαραγωγική ολιγαρχία, η οποία εκτός του ότι νέμεται την ελληνική κοινωνία, ταυτόχρονα δίνει το παράδειγμα και τον βηματισμό σε ολόκληρη την κοινωνία που μιμείται τη συμπεριφορά της.

Το πρόβλημα δεν είναι σημερινό, είναι διαχρονικό. Αυτή η παρασιτική άρχουσα τάξη αποτελεί συνέχιση της τάξης των κοτσαμπάσηδων επί τουρκοκρατίας. Μετά την ήττα που υπέστησαν από τον Καποδίστρια και την ως εκ τούτου δολοφονία του, εγκατέλειψαν την ύπαιθρο και συγκεντρώθηκαν στα μεγάλα αστικά κέντρα. Εκεί, αντί να ασχοληθούν με την βιομηχανική παραγωγή, κυρίως ασχολήθηκαν μαζικά με την πολιτική και τον μεταπρατισμό. Αυτή η τάξη, ζούσε πάντα από το δημόσιο χρήμα πιο πλούσια από τις αντίστοιχες άρχουσες τάξεις της Ευρώπης. Συνέχισε δε, τόσο στην πολιτική όσο και στην οικονομία την μεσολαβητική της νοοτροπία, εγκλωβίζοντας το λαό σε κατάσταση ραγιαδισμού. Αυτή ακριβώς η κατάσταση συνεχίστηκε και συνεχίζεται στις μέρες μας, μέσω μιας μορφής διαπλεκόμενης πολιτικοοικονομικής οικογενειοκρατίας και της παρεοκρατίας, πλήρως αυτονομημένης από την ελληνική κοινωνία.

Άθεος και ο Σαμαράς ή περιούσιος;

ΕΥΝΟΪΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Σ.Τ.Ε. ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΟΥΣ Ή ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ;

Αντισυνταγματικές, έκρινε τις περικοπές των αποδοχών στους ένστολους όλων των Σωμάτων, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο!!  
Έτσι, μετά τους δικαστικούς, δικαιώθηκαν και οι ένστολοι για τις μειώσεις των αποδοχών τους που έγιναν στο πλαίσιο του Μνημονίου ΙΙΙ (Ν. 4093/2012). (Είθισται τα εκάστοτε τυρρανικά, καταπιεστικά, ή δικτατορικά καθεστώτα, πάντα να ικανοποιούν μισθολογικά  τους δύο αυτούς κλάδους, καθότι σε αυτούς σχεδόν, στηρίζουν την ύπαρξή τους…) 
Όπως αναφέρεται και στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών και σχεδόν ομόφωνα, έκρινε ότι οι περικοπές των αποδοχών των ένστολων (στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών κ.λ.π.), εν ενεργεία και μη, αντιμετωπίζουν συνταγματικά προβλήματα, με αποτέλεσμα, οι σύμβουλοι της Επικρατείας να προχωρήσουν στην ακύρωση της σχετικής απόφασης της Πολιτείας, λόγω αντισυνταγματικότητας!!! 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ "17Ν" > Α.Γιωτόπουλος: "Με συμφωνία κυβέρνησης, ΕΥΠ και CIA η απόδραση Χ.Ξηρού"



Με άνωθεν εντολή, και συγκεκριμένα απο την ΕΥΠ, την
Αντιτρομοκρατική, την κυβέρνηση αλλά και τη CIA που γνώριζε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει λάβει σε έναμιση χρόνο έξι άδειες, ισχυρίζεται ο καταδικασθείς και ως φερόμενος αρχηγός της "17Ν" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος πώς δόθηκε η άδεια της απόδρασης στο μέλος της οργάνωσης που χθες ανακοίνωσε το μανιφέστο και πρανήγγειλε τρομοκρατικές επιθέσεις. Υποστηρίζει επίσης πώς είχε πλήρη ασυλία εντός των φυλακών.
Σε επιστολή του απο τις φυλακές με χθεσινή ημερομηνία, που δημοσιεύει σήμερα η «Ελευθεροτυπία» ο Α. Γιωτόπουλος αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο Χ.Ξηρό λέγοντας πώς, «αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες;

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Επιτέλους πιάστηκαν στα πράσα: Ντοκουμέντα για την ανάμειξη της τουρκικής κυβέρνησης στην Ισλαμική τρομοκρατία!


Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον εισαγγελέα, τον τοπικό διοικητή της Στρατοχωροφυλακής και τους άνδρες της ΜΙΤ που πιάστηκαν στα πράσα να συνοδεύουν το φορτηγό με τα λαθραία όπλα και πυρομαχικά που προορίζονταν για τους ισλαμιστές τρομοκράτες!
Του Σάββα Καλεντερίδη
Την Πρωτοχρονιά φθάνει μια καταγγελία στη Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής της Επαρχίας Κιρικχάν του...

TOΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΓΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ



Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π
Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες της θανάτωσης του 27χρονου χριστιανού Fadi Michael Matta  δημοσιεύει το Aleteia (16 και 17/01/14).

Επικαλείται μαρτυρία ιερέα της Χομς.Σύμφωνα μ΄αυτόν, ο Fadi με τον φίλο και συνάδελφό του, τον 29χρονο  Firas Badhr Nader,    επέστρεφαν οδικώς στις 8/01/14 από τη Χομς στην κωμόπολη της  Marmarita όταν μια ομάδα 5 ενόπλων τζιχαντιστών άνοιξαν πυρ κατά του αυτοκινήτου τους και το ακινητοποίησαν.

«Άκυρες» οι περικοπές αποδοχών στους ένστολους;;


ens

Διαπιστώθηκαν συνταγματικά προβλήματα - Θα ακυρωθεί η σχετική υπουργική απόφαση
Το Συμβούλιο της Επικρατείας βάζει «φρένο» στις περικοπές που επιβλήθηκαν στις αποδοχές των ένστολων, καθώς διαπιστώνει ότι υπάρχουν συνταγματικά προβλήματα και θα προχωρήσει στην ακύρωση της σχετικής υπουργικής απόφασης.
Η απόφαση «βόμβα» ελήφθη από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.



Αλβανία: «Εδώ προσλαμβάνονται μαχητές για τη Συρία»

Ο πρώην επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών- SIS, Φάτος Κλόσι, αντέδρασε στις ειδήσεις που φέρονται ότι μέλη της Αλ Κάιντα προσλαμβάνονται στην Αλβανία, προκειμένου να λάβουν μέρος στον πόλεμο της Συρίας.
Ο Κλόσι δήλωσε ότι πρέπει να παρακολουθούνται τα κύτταρα τρομοκρατών στην Αλβανία και να καταγράφεται η δραστηριότητά τους.

«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι κάτι θετικό και δεν μπορούμε να το ανεχθούμε. Οι οργανισμοί οι οποίοι συμβάλλουν σε αυτήν την κατεύθυνση, δηλαδή να προσλαμβάνουν Αλβανούς προκειμένου να τους μεταφέρουν στη Συρία, πρέπει να παρακολουθούνται και επίσης να απαγορευτεί η δράση τους.

»Η ροή που έχει αρχίσει είναι δύσκολο να σταματήσει, επειδή υπάρχουν πολλοί Αλβανοί που θέλουν να πάνε στον πόλεμο στη Συρία», τόνισε ο Κλόσι.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...