Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ...Ο ΔΗΜΑΡΑΣ;




Κάνουν Πάσχα μαζί, στο Γαλαξίδι...
Από χθες ο Γιάννης Δημαράς βρίσκεται στο σπίτι του Πάνου Καμμένου στο Γαλαξίδι.Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε, ο Δημαράς αποδέσμευσε... τα στελέχη του "Άρματος Πολιτών" (να στηρίξουν ή να ενταχθούν σε όποιο κόμμα θέλουν ) και ο ίδιος κατεβαίνει στις εκλογές με τον Πάνο Καμμένο.Η παρουσία του στο Γαλαξίδι φαίνεται να σφραγίζει αυτή την συμφωνία ...

nonews-news.blogspot.com

Μια σοβαρή και ελεύθερη χώρα: Αργεντινή - Εθνικοποίησε την εταιρεία πετρελαίων!


Η Αργεντινή (που εμείς λέμε "να μην γίνουμε Αργεντινή", τρομάρα μας) εθνικοποίησε τον πετρελαϊκό κολοσσό YPF-Repsol, ισπανικών συμφερόντων, η διοίκηση του οποίου κατηγορείται από το Μπουένος Αϊρες ότι τα κέρδη που βγάζει στην Αργεντινή δεν τα επενδύει εκ νέου! Δηλαδή όπως κάνουν όλες οι ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα! Για απατεώνες τύπου Siemens ή ThyssenKrupp Marine Systems, ΜΑΝ κλπ δεν συζητάμε, φυσικά, είναι αυτονόητο.

Χάπια κατά της ραδιενέργειας ζητά επειγόντως ο Στρατός των ΗΠΑ....!


Σε αναζήτηση χαπιών ιωδιούχου καλίου βρίσκεται ο αμερικανικός Στρατός σύμφωνα με λίστα που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο η υπηρεσία επιμελητείας DLA (Defense Logistics Agency).  

Ενεργειακός πανικός στη Κύπρο! 89 εταιρείες ζητάνε άδεια για έρευνες



Ογδόντα εννέα εταιρείες έχουν επιδείξει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον και αγόρασαν σεισμογραφικά δεδομένα για έρευνες προς εντοπισμό υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου αδειοδότησης, που περιλαμβάνει 12 οικόπεδα.
Αυτό δήλωσε στο ΡΙΚ ο υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος έχει δεσμευτεί για ανοικτή διαδικασία προσφορών, στις 11 Μαΐου.

Ο υπουργός Εμπορίου τόνισε ότι η δέσμευση αυτή προσδίδει κύρος στη διαδικασία και στην Κυπριακή Δημοκρατία. Ο κ. Συλικιώτης είπε επίσης ότι η Δανία, που προεδρεύει αυτό το εξάμηνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μελετήσει κανονισμούς χρηματοδότησης για θέματα υποδομών και μεταφοράς φυσικού αερίου, στο προσεχές άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας.

Τα μυστήρια της τελετής για την αφή του Αγίου Φωτός - ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΓΗΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ "ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ΣΤΙΣ 18:00μμ



H τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα είναι μία από τις πιο έντονες και πιο ιερές στιγμές της Χριστιανοσύνης, με μία μακρά ιστορία και έναν ιδιαίτερα μυστηριακό χαρακτήρα.  
Η τελετή του Αγίου Φωτός γίνεται στις 12 η ώρα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου και αποτελείται από τρία στάδια:
-Λιτανεία
-Την είσοδο του Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο και
-Τις προσευχές του Πατριάρχη για να βγει το Άγιο Φως.

Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία



Του Eric Margolis - Η σκοτεινή και πολυεπίπεδη σύγκρουση στη Συρία γίνεται ολοένα χειρότερη. Και μαζί με αυτήν εντείνεται και η δημόσια σύγχυση, εδώ στη δύση, καθώς τα αμερικανικά, τα βρετανικά και ορισμένα άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ απεικονίζουν τον εμφύλιο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Συρία σαν ένα απλό παθιασμένο παιχνίδι στο οποίο από την μία βρίσκεται το κακό καθεστώς Άσαντ στη Δαμασκό και από την άλλη οι, κατά κύριο λόγο, άοπλοι δημοκρατικοί διαδηλωτές.

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας

 
Το 10ήμερο που θα ξεκινήσει αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες είναι το πιο κρίσιμο για την χώρα. Με τις εκλογές να γίνονται στις 6 Μαίου, η σύγκλιση της νέας Βουλής ορίσθηκε για τις 17 του μήνα...

Μυστικά και ψέματα για το φαινόμενο Καμμένου

 Μυστικά και ψέματα για το φαινόμενο Καμμένου
Oχι μόνο δεν ξεφουσκώνει, όπως περίμεναν μερικοί, αλλά δείχνει μια πρωτοφανή σταθερότητα… «στα ψηλά» το κόμμα του Καμμένου. Κι αυτό γιατί, όπως πολύ ωραία το είπε ένας παλιός κοινοβουλευτικός της δεξιάς, «ο Καμμένος είναι η τιμωρία για τις αμαρτίες μας…».
Στα επιτελεία των δυο μεγάλων κομμάτων, αλλά και στα επιτελεία των μικρότερων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν πραγματικό πονοκέφαλο.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΙΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΗΡΩΑ


itsios
ΟΧΥΡΟ Π8
Ο Ουϊνστον Τσώρτσιλ είχε πει το ιστορικό "οι ήρωες πολέμανε σαν ΄Έλληνες". Όπως φάνηκε βέβαια εκ των υστέρων δεν ήταν μόνο αναγνώριση του αγώνα των Ελλήνων ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα,αλλά και εκδήλωση της ανησυχίας του,γι΄ αυτό το λαό που στα πολύ δύσκολα με κάποιο μαγικό τρόπο αφυπνίζεται,ενώνεται,πολεμά μέχρι θανάτου για την εθνική του αξιοπρέπεια. Γι΄ αυτό και αμέσως μετά τα καλά και θερμά του λόγια, ο Τσώρτσιλ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στον εθνικό διχασμό που ακολούθησε το τέλος της Κατοχής.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ !!!

Το ακριβό πετρέλαιο «χαριστική βολή» στο νότο



Του Γιώργου Παυλόπουλου

Οι ΗΠΑ και οι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης (Γερμανία, Βρετανία και Γαλλία) ασκούν όλη τους την επιρροή ώστε το Ιράν να στερηθεί του σημαντικότερου όπλου του: των εξαγωγών πετρελαίου.

Από την πλευρά της, η Τεχεράνη, διά στόματος του προέδρου της χώρας Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, απαντά ότι «λεφτά υπάρχουν» και διαβεβαιώνει ότι με τα κεφάλαια που έχει σωρεύσει μπορεί να αντέξει μέχρι και 2-3 χρόνια ολοκληρωτικού εμπάργκο. Έτσι, οι δύο πλευρές τηρούν σκληρή στάση ενόψει της επανάληψης των διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, το ερχόμενο Σάββατο.

Η Λαγκάρντ ψηφίζει από τώρα… συγκυβέρνηση!


ΝΈΑ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΉΣ ΔΙΕΥΘΎΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, Η ΟΠΟΊΑ ΦΡΌΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΕΊΞΕΙ ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΊΜΗΣΉ ΤΗΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ.Η ΚΡΙΣΤΊΝ ΛΑΓΚΆΡΝΤ, ΜΙΛΏΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ BROOKINGS, ΑΝΈΦΕΡΕ ΌΤΙ «ΈΝΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΌΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΠΑΡΑΤΆΞΕΩΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΟΔΗΓΌ ΣΤΗΝ ΔΎΣΚΟΛΗ ΆΣΚΗΣΗ, ΠΟΥ Η ΧΏΡΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΕΙ».

Τέλος της εκεχειρίας στη Συρία ! Σφοδρή μάχη στα τουρκικά σύνορα

Συριακές δυνάμεις πιστές στο πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ πολέμησαν με αντάρτες σήμερα Παρασκευή κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, είπαν ακτιβιστές. Αυτή ήταν η πρώτη σύγκρουση έπειτα από τη διαμεσολάβηση κατάπαυσης του πυρός από τον ΟΗΕ που τέθηκε σε ισχύ μια μέρα νωρίτερα. Το βρετανικό Παρατηρητήριο της Συρίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δήλωσε οτοι συγκρούσεις σημειώθηκαν στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ ,κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Οι Τοπικές αρχές ανέφεραν σφοδρούς πυροβολισμούς στο χωριόKherbet Joz, κοντά στην τουρκική
 μεθόριο


 karavanas.blogspot.com

ΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ξέρανε ότι έχουμε πετρέλαιο από το 1965


ΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ξέρανε ότι έχουμε πετρέλαιο από το 1965

Δείτε τη μελέτη που είχε δημοσιεύσει το 1965 ο κορυφαίος Ελληνας επιστήμονας Σταύρος Κατράκης, τακτικός καθηγητής στο ΕΜΠ, για τους υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα. 
Και τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί τόσα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα για να εκμεταλλευτούμε αυτό τον ορυκτό μας πλούτο;;; 


















Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στο ράδιο ΝΕΤ FM 12/4/2012


Υποψία τουρκικής προβοκάτσιας στη Συρία…. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ....


ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ..... ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ 

Πάση θυσία να προκαλέσει στρατιωτική εμπλοκή στη Συρία δείχνει να επιθυμεί η Άγκυρα, με αποτέλεσμα να είναι οι πάντες αυτονόητα καχύποπτοι σε οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή το οποίο «ξεσηκώνει» τους Τούρκους…

Η απάτη ΔΝΤ και τραπεζών (Μη το χάσετε!)

Σοκ - Στο 21,8% εκτοξεύτηκε η ανεργία τον Ιανουάριο


Σοκ - Κατά 46,6% αυξήθηκε η ανεργία τον τελευταίο χρόνο
Κατά 46,6% αυξήθηκε η ανεργία τον τελευταίο χρόνο, αφού φέτος τον Ιανουάριο στο 21,8%, καταγράφοντας νέο αρνητικό ρεκόρ, τη στιγμή που ένα χρόνο νωρίτερα, ήταν επτά μονάδες χαμηλότερα, στο 14,8%.

Με βάση τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) τον τελευταίο χρόνο κάθε ημέρα έβγαιναν στην ανεργία 945 άτομα την ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι συνολικά, τον τελευταίο χρόνο, έμειναν άνεργοι 344.913 άνθρωποι.

Εις θάνατο όποιος προσβάλλει τον Μωάμεθ στο Κουβέιτ


Image
Υπερψηφίστηκε σήμερα στο Κουβέιτ μεταρρύθμιση του ποινικού κώδικα, η οποία προβλέπει την επιβολή της θανατικής ποινής για τα εγκλήματα της βλασφημίας και της προσβολής όχι μόνο του προφήτη Μωάμεθ αλλά και των συζύγων αυτού.
Σαράντα έξι μέλη του αποκαλούμενου κοινοβουλίου, περιλαμβανομένων των μελών της κυβέρνησης, ψήφισαν υπέρ της αλλαγής του νόμου, ο οποίος πρέπει να επικυρωθεί από την κυβέρνηση για να ισχύσει, όπως μετέδωσε ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.
Τέσσερις σιίτες βουλευτές ψήφισαν κατά της μεταρρύθμισης αυτής, δύο απείχαν όπως και ένας σουνίτης βουλευτής που έχει σχέσεις με τους σιίτες.

Ανεξήγητος αποκλεισμός ρωσικής εταιρίας για τη ΔΕΠΑ!

Ερωτηματικά δημιουργεί ο αποκλεισμός μιας εκ των δύο ρωσικών εταιρειών εν μέσω προεκλογικής περιόδου, οι οποίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Τέτοιες αποφάσεις τόσο μεγάλης σημασίας πριν από εκλογές΄προκαλούν το λιγότερο υποψίες.

Σήμερα λοιπόν, έγινε γνωστό ότι αποκλείστηκε ένας από τους κυριότερους διεκδικητές εκ μέρους της Ρωσίας, η εταιρεία Energy, επικεφαλής της οποίας είναι ο Ιγκορ Γιουσούπωφ, μεταξύ άλλων σύμβουλος του Πούτιν για ενεργειακά θέματα και παλαιότερα υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας. Έτσι έμεινε μόνον η Gazprom Ρωσίας (και όχι η Gazprom Ελλας που ουδέποτε συμμετείχε), την οποίαν  επίσης σχεδιάζουν να αποκλείσουν, επικαλούμενοι τους αντιμονοπωλιακούς κανόνες της ΕΕ. Μια τρίτη που έχει παραμείνει και λέγεται ότι είναι ρωσική, δεν είναι ρωσική αλλά ουκρανική.

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΔ. ΣΤΟ 0,7% Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!!


του Χάρρυ Κλυνν

Είχες δεν είχες την κατάπιες, μια χαψιά την έκανες την κακομοίρα τη Νέα Δημοκρατία Αντωνάκη Κομανέτση…

Ερντογάν: Τι θα συμβεί αν πεθάνω; Πρέπει οι πολίτες να είναι έτοιμοι!


Ο Ερντογάν σόκαρε τους δημοσιογράφους με τις δηλώσεις του λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής τους απο την Κίνα καθώς μίλησε για το ενδεχόμενο του θανάτου του! Ο τούρκος πρωθυπουργός νααφέρθηκε στον εσωτερικό κανονισμό του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης που απαγορεύει στους βουλευτές να εκλέγονται περισσότερες απο 3 θητείες όπου οι περισσότεροι νυν υπουργού της κυβέρνησης το 2014 δεν θα μπορούν να εκλεγούν ξανά , ανάμεσα τους και ο Ερντογάν.” Αυτοί που ξάθονται στην καρέκλα δεν λένε να σηκωθούν. Η Τουρκία πρέπει να μάθει να λειτουργεί με κανόνες. Ο Ερντογάν είναι πρόσκαιρος, αν πεθάνε τι θα συμβεί; Αρα οι συμπολίτες μου τότε  πρέπει να κάνουν αυτό που θα πρέπει , αν είχε πεθάνει ο Ερντογάν” δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός που προκάλεσε αναταραχή. Τα προβλήματα της υγείας του τούρκου πρβθυπουργού είχαν ταλαιπωρήσει για πολλούς μήνες τον ίδιο, με φήμες να αναφέρουν πως έχει καρκίνο. onalert.gr

Άρση ασυλίας για τη Ντ. Μπακογιάννη ζητά ο Άρειος Πάγος

Άρση ασυλίας για τη Ντ. Μπακογιάννη ζητά ο Άρειος Πάγος 
Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της  Ντόρας Μπακογιάννη ζήτησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Κατσιρώδης.Με έγγραφό του προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο κ. Κατσιρώδης ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας για το αδίκημα της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες. 

Το αρχαιότερο(ευρεθέν επισήμως τουλάχιστον) τεχνικό έργο στον Ελλαδικό χώρο και ίσως..παγκοσμίως!


Ηλικία 23.000 ετών αποδείχθηκε ότι έχει τείχος, που περιορίζει την είσοδο του σπηλαίου της Θεόπετρας. Σύμφωνα με όσα απέδωσε η έρευνα, το τείχος αυτό είναι το αρχαιότερο μέχρι σήμερα γνωστό τεχνικό έργο στον ελλαδικό χώρο και πιθανόν παγκοσμίως.

Η Αθωνική Πολιτεία υποδέχεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν


Πολλά ακούστηκαν αυτές τις μέρες για την ακύρωση της επίσκεψης του προέδρου της Ρώσικης Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι ευθύνες έγιναν μπαλάκι μεταξύ Υπ.Εξωτερικών και ΕΛ.ΑΣ. εκδίδοντας ανακοινώσεις περι ανικανότητας παροχής ασφάλειας αμφότεροι. Η αλήθεια όμως είναι πως αν ο Πούτιν θέλει να επισκεφθεί το Άγιο Όρος θα το κάνει, θα έχει τη δική του ασφάλεια και δεν θα ζητήσει και την άδεια. 

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!




Πρόβες ΝΕΑΣ συγκυβέρνησης Πασοκ - Νδ Α.Ε!

Τα κόμματα της διακυβέρνησης ως νομιμοποητές των ξένων εντολών.


Της Μπέσυς Αλεξοπούλου

Η κοινωνία οδηγείται στα ακραία όριά της. Ο ψυχολογικός πόλεμος, ο οποίος ασκείται συστηματικά εδώ και δύο χρόνια εις βάρος του λαού, η οικονομική εξαθλίωση, που περιλαμβάνει τώρα και μεγάλα τμήματα της μεσαίας τάξης, η διάλυση της οικονομικής και...
παραγωγικής δομής, που διογκώνει με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου την ανεργία, η επιβολή μιας κοινοβουλευτικής δικτατορίας, που επιδιώκει με κάθε μέσον να αναπαραχθεί και να διαιωνιστεί, έχουν δημιουργήσει ένα τραγικό ΕΘΝΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότης Μαριάς συμφώνησαν στη συγκρότηση ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου.

Ημέτερος του Καμίνη έκανε την αρχιτεκτονική μελέτη για το τζαμί στο Βοτανικό…


Σάλο έχει προκαλέσεις στους παροικούντες εις την Ιερουσαλήμ του Δήμου Αθηναίων, η είδηση ότι ένα από τα τρία γραφεία που ανέλαβαν την εκπόνηση της τεχνικής μελέτης για την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό, είναι αυτό του πρώην δημοτικού συμβούλου της παράταξης Καμίνη Αλέξανδρου Τομπάζη.Ήδη οι καθαρίστριες των σχολείων που μένουν εδώ και μήνες απλήρωτες ξεσηκώθηκαν αφού τα 15 εκ. ευρώ που θα μας κοστίζει το τζαμί, θα μπορούσαν – έστω ένα μέρος τους – να διατεθούν για την….μισθοδοσία τους

Public Issue: ΝΔ 19%, ΠΑΣΟΚ 14% – Στο 11% ο Καμμένος

Πολιτική αστάθεια δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΪ που θα δοθεί στη δημοσιότητα από το κανάλι του Φαλήρου.

Άκης: Επικοινωνιακό προεκλογικό «δώρο» η σύλληψή μου!

Άκης: Επικοινωνιακό προεκλογικό «δώρο» η σύλληψή μου
Ο πρώην υπουργός αναφέρεται στο γεγονός ως «επικοινωνιακό προεκλογικό δώρο στα δυο μεγάλα κόμματα κάνοντας παράλληλα λόγο και για σκευωρία εις βάρος του.
«Επικοινωνιακό προεκλογικό «δώρο» στα δύο μεγαλύτερα κόμματα αποτελεί σήμερα, Μ. Τετάρτη και ημέρα προκήρυξης των εκλογών, η θεαματική προσαγωγή μου στον Ανακριτή Αθηνών κ. Γ. Μαλλή. Η εναντίον μου δικογραφία που του είχε διαβιβαστεί πριν λίγες μέρες εκκρεμούσε και εξεταζόταν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον Ιούνιο του 2010, πάνω από 20 μήνες, χωρίς αποτέλεσμα.

Πούτιν: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!


Tην ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση-Τυραννία…Το βίντεo περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011. Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.Δείτε το…

Εξώσεις Εξπρές για όσους δεν πληρώνουν το ενοίκιο! Μα πόση αλητεία πια;;

Με την ανεργία σε επίπεδα πολέμου, με κόσμο να μην έχει να πάρει γάλα στα παιδιά του, η κυβέρνηση του απερχόμενου ρομπότ έκανε άλλο ένα επίτευγμα “ανθρωπιάς”. Τις εξώσεις εξπρές για όσους δεν πληρώνουν ενοίκιο. Μόλις 20 μέρες θα χρειάζεται ο ιδιοκτήτης για να πετάξει στον δρόμο μία οικογένεια π.χ. ανθρώπων που εργαζόντουσαν στον ιδιωτικό τομέα και έχασαν την δουλειά τους από το μνημόνιο που κατέστρεψε την πραγματική οικονομία, την αστική τάξη, ότι παραγωγικό είχε αυτή η χώρα.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

«ΤΡΙΓΩΝΟ» (ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ) ΚΥΡΤΣΟΣ--ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ--ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!



ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η... «ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ» ΚΥΡΤΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟΣ...!!!Εδώ και δύο χρόνια επικρατεί η άποψη στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο Κυρτσος, έχει... «σαλέψει»...!!!Έτσι σήμερα εξηγούν πολλοί-- και όχι άδικα-- την προσχωρησή του στο ΛΑΟΣ και την συνεργασία του με τον αγράμματο Καρατζαφέρη.

Αχ, Αλέξη: Πότε θα σταματήσετε τις παπαρολογίες στον ΣΥΡΙΖΑ;


Image
Πλάκα έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα Άμυνας: Ο συνήθης "ύποπτος" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαδημούλης ζητά «την έμπρακτη καταπολέμηση της ατιμωρησίας των ισχυρών σε μια περίοδο σκληρής μνημονιακής μονόπλευρης λιτότητας και όχι απλώς κινήσεις εντυπωσιασμού για λόγους επικοινωνιακής σκοπιμότητας» ζητώντας από την κυβέρνηση «να παγώσουν την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων εξοικονομώντας ταυτόχρονα για το δημόσιο ποσό ύψους τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ».
Ο άνθρωπος είναι πραγματικά επικίνδυνος και το λέμε εμείς που έχουμε με ντοκουμέντα αποδείξει την κομπίνα που έχει γίνει και τα εγκλήματα πoυ έχουν γίνει και με την πρώτη σύμβαση και με την δεύτερη του Ε.Βενιζέλου, στην υπόθεση των Type 214.

Και επίσημο: "Στις 6 Μαΐου οι εθνικές εκλογές"


Επιτέλους έχουμε επίσημα ημερομηνία εκλογών και αυτή είναι οριστικά η 6η Μαϊου! Επίσημα πια ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στην εν εξελίξει συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου ότι η ημερομηνία των εθνικών Εκλογών είναι η 6η Μαΐου. Η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, άρχισε λίγο μετά τις 15.30 με την εισήγηση του Πρωθυπουργού.
Στις 17.00, ο Λ. Παπαδήμος αναμένεται να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να εκδώσει το Διάταγμα για τη διάλυση της Μαύρης Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στις 20.00 αναμένεται διάγγελμα του πρωθυπουργού-τραπεζίτη που κάποιοι στοιχηματίζουν ότι θα τον δούμε πολύ σύνοτμα πάλι στην ίδια θέση!

defencenet.gr

Oυαί υμίν: Όταν ο Ε.Βενιζέλος ... συμβουλευόταν τον Άκη Τσοχατζόπουλο για τα υποβρύχια


Oυαί υμίν υποκριτές και Φαρισαίοι! Σήμερα στο ΠΑΣΟΚ κάνουν που δεν ξέρουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κορυφαίο ιστορικό στέλεχος του Κινήματος (ο μοναδικός εν ζωή από την ιστορική τριάδα Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργου Γεννηματά, Άκη Τσοχατζόπουλου), καθώς ο Άκης είναι σαφώς «στριμωγμένος» με το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214.
Ένα διαρκές σκάνδαλο που έχει πληγώσει πάνω απ’όλα το Πολεμικό Ναυτικό και συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας, ελέω Ε.Βενιζέλου.

Υπάρχει σχέδιο τρομοκρατίας που περιέχει τρίμηνη στάση πληρωμών ;


Αν  οι πληροφορίες  τις οποίες  μας μετέφερε  φίλος  οικονομικός συντάκτης  είναι πέρα απο "λογικοφανείς"  και  αξιόπιστες, τότε  βρισκόμαστε   προ ενός καινούργιου  σχεδίου  "Προμηθεύς"  (οι παλιοί  θα θυμούνται  ότι έτσι είχαν ονομάσει  η  CIA  και οι εδώ  εντολοδόχοι  του  ΓΕΣ και του ΙΔΕΑ το σχέδιο  της  "εκτροπής" που εκδηλώθηκε με το  Απριλιανό  πραξικόπημα του  Παπαδόπουλου).

“Χοντραίνει” το παιχνίδι Ρωσίας – Αμερικής με φόντο την ΑΟΖ


Τη στιγμή που σέρνεται διαρκώς το γαϊτάνι “έρχεται δεν έρχεται ο Πούτιν στο Άγιο Όρος το Πάσχα“, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη, εντονότατες διεργασίες συντελούνται σε Αθήνα και Μόσχα γύρω από τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν οι Ρώσοι στην Ελλάδα. Ειδικότερα, στην Αθήνα έφτασε χτες και θα φύγει σήμερα, ο Ιγκορ Γιουσούπωφ, σύμβουλος επί...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ


ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Π.Τσαπανίδου "Σκάϊ τώρα"  o Δ.Παπαδημούλλης, η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε να δώσει εξουσιοδότηση στις αρχές, για να ελεγχθούν οι καταθέσεις όλων των Ελλήνων στην Ελβετία. Πρόκειται για...

Το νέο σποτ του Π. Καμμένου


Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, έδωσε στη δημοσιότητα το καινούριο σποτ που έφτιαξε ένας «Ανεξάρτητος Έλληνας» για το κόμμα.Συγκεκριμένα έγραψε «Ο Ανεξάρτητος Έλληνας SOTOS900 ετοίμασε ένα εξαιρετικό σποτ».

Στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ο Τάκης Λουκανίδης


Στο πλευρό του Παναγιώτη Καμμένου και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» τάσσεται και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάκης Λουκανίδης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του 24h.gr. O παλαίμαχος του ΠΑΟ θα είναι υποψήφιος του νεοϊδρυθέντος κόμματος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δράμα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες.....
του 24h.gr ο κ. Λουκανίδης αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα την «μίνι» προεκλογική του εκστρατεία στη Δράμα, κατόπιν συνάντησης που είχε με τον Π. Καμμένο.


www.eglimatikotita.gr

Άγριος πολεμος με πέτρες και φωτιές στο Μενίδι - ΒΙΝΤΕΟ


Δεν το βάζουν κάτω οι κάτοικοι του Μενιδίου και διαμαρτύρονται για άλλη μια φορά κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να δημιουργηθεί κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην περιοχή τους.

Δήλωση-σοκ από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη !!!


Τεντώνει επικίνδυνα το σκοινί ο Πανίκας και προκαλεί εκνευρισμό στη ΝΔ....
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου (στον Μπάμπη Τζιοπάνογλου του realfm) σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και τις ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΚΤΑΚΤΟ - Δέκα πλάκες χρυσού είχε ο 'Ακης!


Τρομερή αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη σύλληψη του Ακη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα βρέθηκαν στο σπίτι της κόρης του, δέκα πλάκες χρυσού! Όλα έγιναν λίγο πριν το ρολόι δείξει 11. Από νωρίς το πρωι, πρώτα ως φήμη και μετά ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, κυκλοφορούσε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Τελικά, επιβεβαιώθηκε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αφορά την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 

Στέλνουν τον Σαμαρά σπίτι του το βράδυ των εκλογών!


Από τον Βασίλη Μπόνιο 
Όσο πλησιάζουν στις εκλογές κρύος ιδρώτας λούζει το αποκαλούμενο «επιτελείο» του Αντώνη Σαμαρά. Οι στενοί συνεργάτες του όπως οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιώργος Μουρούτης, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Μπούρας κοιτάζουν με τρόμο το ημερολόγιο...
και διαπιστώνουν ότι οι μέρες παρουσίας τους στη περίφημη λεωφόρο Συγγρού μετράνε αντίστροφα.

Σήμερα η προκήρυξη των εκλογών


http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/2a84e8b98571cbfc59fc167f22badbd7_XL.jpg?t=943912800
Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογώνΝωρίτερα, στις 2 το μεσημέρι αναμένεται να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος πιθανότατα αύριο το απόγευμα να απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.Χθες Μεγάλη Τρίτη, η Βουλή συνεδρίασε για τελευταία φορά πριν από τις πασχαλινές διακοπές.

Independen: Κάναμε τους Έλληνες πειραματόζωα! Τους οφείλουμε μία μεγάλη συγγνώμη!


 «Κάναμε τους Έλληνες πειραματόζωα! Τους οφείλουμε μία μεγάλη συγγνώμη!»
Το άρθρο με τίτλο: «Πληρώνοντας το τίμημα για ένα ηλίθιο οικονομικό πείραμα» που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Independent αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εξαιτίας των… σκληρών μέτρων λιτότητας.

Ξεκινά η εισαγγελική έρευνα για την … τοξική Coca Cola

Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας, με αφορμή το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος για την... τοξική Coca-Cola έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου.

Την έρευνα ξεκινά από τη Μεγάλη Τετάρτη ο εισαγγελέας κ. Νίκος Αντωναράκος, με στόχο να εντοπίσει τις ποινικές ευθύνες που έχουν οι αρμόδιοι, αφού, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, σε περίπου 100.000 μονάδες (κουτάκια και φιάλες Coca-Cola Classic) εντοπίστηκε χημική ουσία, η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια πολλών οργάνων του ανθρωπίνου σώματος, καθώς είναι τοξική και μάλιστα χρησιμοποιείται σε ζιζανιοκτόνα!

Η υπόθεση αξιολογείται ως πολύ σοβαρή από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, δεδομένης της κατανάλωσης του συγκεκριμένου προϊόντος και, κατ' επέκταση, της βλάβης που μπορεί να προκαλέσει στην υγεία των καταναλωτών.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμα απαντήσεις σε φορείς όπως ο ΕΦΕΤ για την περιεκτικότητα των επιβλαβών ουσιών.

Συσκότιση....

F.Times: "ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ούτε υποψηφίους δεν βρίσκουν - Θα ηττηθούν ιστορικά"


To τέλος της μεταπολίτευσης και των δύο μεγάλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κυριάρχησαν στην πολιτική ζωή του τόπου από το 1974 προαναγγέλλει ως αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών με άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Financial Times.

Συμβόλαιο τιμής μεταξύ "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και Αντιμνημονιακών κομμάτων






από το Γραφείο Τύπου
Συμβόλαιο τιμής για την σωτηρία της πατρίδας από την κατάσταση που θέλει να επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων υπέγραψαν σήμερα... Τρίτη 10 Απριλίου 2012 ο πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος και εκπρόσωποι 11 πολιτικών φορέων, συλλογικοτήτων και κινημάτων που συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα του ελληνικού λαού στην πλατεία Συντάγματος και σε όλη την Ελλάδα κατά του Μνημονίου. 

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Τα αποτελέσματα της μεγάλης ηλεκτρονικής δημοσκόπησης του tromaktiko.gr


Τα αποτελέσματα της μεγάλης ηλεκτρονικής δημοσκόπησης του tromaktiko.grΜε αριθμό ρεκόρ συμμετοχών που άγγιξαν τις 50.000 σε μόλις λίγα 24ωρα ολοκληρώθηκε εχθές η 2η μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση απο το tromaktiko.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για την χημική ουσία στην Coca Cola


coca cola, βλαβερές ουσίες, Ελένη Ράικου, ζιζανιοκτόνα, καταναλωτές, Νίκος Αντων
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα, με αφορμή το θέμα της... τοξικής Coca-Cola ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου.

Συνέντευξη-σοκ Ελβετού τραπεζίτη> Τα συμβόλαια δολοφονίας ηγετών και η μετατροπή της Ευρώπης σε σκλαβοπάζαρο made in China!


Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" παρουσιάζει με κάθε επιφύλαξη ως προς την αλήθεια των γεγονότων την συγκλονιστική συνέντευξη ενός Ελβετού Τραπεζίτη που δόθηκε στη Μόσχα στις 30 Μαίου του 2011, λίγο μετά τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αυτό που ζούμε είναι η συνειδητή καταστροφή της Ευρώπης με την φτωχοποίηση του ενεργού πληθυσμού της και το ξαναχτίσιμό της στα πρότυπα της Κίνας με την σκλαβοποίηση των εργαζομένων.

Στον εισαγγελέα η Lidl για αισχροκέρδεια


Στον εισαγγελέα η Lidl για αισχροκέρδεια
Ο εποπτεύων του Οικονομικού Εγκλήματος, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής με παραγγελία του ζητεί να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αισχροκέρδειας από τους νόμιμους υπευθύνους της εν λόγω εταιρείας. Η παραγγελία του κ. Παντελή απευθύνεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αλλά ζητείται και η συνδρομή της οικονομικής αστυνομίας.Αφορμή για την παρέμβαση της δικαιοσύνης αποτέλεσαν οι διαπιστώσεις του Αναπληρωτή υφυπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη ο οποίος με αναφορά του προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου «κατήγγειλε» συγκεκριμένα προϊόντα της αλυσίδας Lidl ότι πωλούνται ακριβότερα στην Ελλάδα απ΄ότι ότι σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Προσβλητική κίνηση από πλήρωμα γερμανικού αεροσκάφους – Έριξαν περιττώματα στη πίστα του Ν. Καζαντζάκης!


20120410-193758.jpg
Την ώρα που η τουριστική σεζόν για την Κρήτη ξεκινάει δειλά -δειλά να κάνει την εμφάνιση της , η νοοτροπία ορισμένων Γερμανών και το ανθελληνικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα τους από περιπαικτικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα, τους οδηγεί σε πρωτοφανείς όσο και προσβλητικές ενέργειες. Ενέργειες που δεν χαρακτηρίζουν βέβαια τους Γερμανούς πολίτες, που εξακολουθούν να προτιμούν κατά κύριο λόγο την φιλόξενη Κρήτη, γεννούν όμως ερωτηματικά και θέτουν σε εγρήγορση μία σειρά φορέων του τουρισμού σε μία εξαιρετικά ευαίσθητη περίοδο για το τουριστικό προϊόν. Υπό το πρίσμα αυτό και οι υπηρεσίες του αεροδρομίου Ηρακλείου, βρίσκονται πλέον σε επιφυλακή έτοιμες να αμβλύνουν οποιαδήποτε υποψία έστω αλγεινής εντύπωσης , πάει να δημιουργηθεί είτε 

Ένας “τυφώνας” φωτιάς και ατσαλιού MADE IN GREECE για τον ΕΣ



Μία πρωτοποριακή και αποτελεσματική λύση στα επείγοντα προβλήματα που πραγματικά “καίνε” τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παρουσίασε πρόσφατα η ελληνική αμυντική βιομηχανία. Πρόκειται για τον συνδυασμό ενός ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής τηλεχειριζόμενου πυργίσκου με πυροβόλο gatling Μ61Α1 Vulcan των 20 χλστ τοποθετημένου επί οχήματος Μ113.

Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΑΦΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΓΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ..ΡΕΣΤΑ!


Μαθαίνουμε από το «Πρώτο Θέμα» ότι στον διορισμό του Γιώργου Μουρούτη ως υπεύθυνου για τα social media της Νέας Δημοκρατίας,  

το ΠΑΣΟΚ απαντά με μια επιλογή βόμβα!

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι έκπληκτοι έμειναν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στην Ιπποκράτους όταν είδαν έξω από την αίθουσα τύπου την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία αναλαμβάνει το ευαίσθητο αυτό επικοινωνιακό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ ένα μήνα πριν τις εκλογές.

Καλή αρχή Πρόεδρε Βενιζέλε...

 

 emprosdrama

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ


 Απάντηση στο δημοσίευμα εδώ

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_7272.html



ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και αναρωτιέστε ακόμα γιατί γεμίσαμε τουρκικά σήριαλ και γιατί προωθούν την εκμάθηση της τουρκικής για όλα τα Ελληνόπουλα;




Και αναρωτιέστε ακόμα γιατί γεμίσαμε τουρκικά σήριαλ και γιατί προωθούν την εκμάθηση της τουρκικής για όλα τα Ελληνόπουλα;
 Πρέντραγκ Σίμιτς: «Στόχος της Τουρκίας να έρθει στα Βαλκάνια και να παραμείνει»Απόσπασμα:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ κ.κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟ


ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο του Κινήματος Τέρενς Κουίκ και τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Γιαννάκη.
Μετά την συνάντηση που διήρκεσε 40 λεπτά,ο Πάνος Καμμένος δήλωσε:

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...