Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Πρωθιερέας Βσέβολοντ: ''Η Ρωσία με την υπόθεση Σνόουντεν αποτρέπει το ηλεκτρονικό φακέλωμα''


Ο Πρωθιερέας Βσέβολοντ Τσάπλιν του Πατριαρχείου Μόσχας

 γνωστός για τις αιχμηρές παρεμβάσεις του στον τύπο, χτύπησε για ακόμη φορά σχολιαζόντας την στάση της Ρωσικής Κυβέρνησης στο θέμα του αμερικανού πράκτορα της NSA Έντουαρντ Σνοούντεν.
Ο π. Βσέβολοντ σε δηλώσεις του επαινεί τις ρωσικές αρχές οι οποίες δεν ενέδωσαν στις διεθνείς πιέσεις να παραδώσουν τον Σνόουντεν, αποτρέποντας έτσι την δημιουργία μιας "παγκόσμιας ηλεκτρονικής φυλακής."
"Είναι ενθαρρυντικό ότι η Ρωσία επιδεικνύει την ανεξαρτησία της μέσα από αυτή την περιπτώση, παρά τις πιέσεις που δέχεται καθημερινά διεθνώς", δήλωσε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας.

ΚΟΥΙΚ: «ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Ή ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, Η ΕΛΑΣ ΔΙΝΕΙ «ΒΡΟΝΤΕΡΟ» ΠΑΡΟΝ..."


Όταν πρόκειται για διαδηλωτές, τηλεοπτικές κεραίες της ΕΡΤ ή

Μοναχούς του Αγίου Όρους, η Αστυνομία υπάρχει και δίνει βροντερό παρόν. Όταν κινδυνεύουν πολίτες ούτε καν εμφανίζεται...Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση ξενοδοχείου της Κέρκυρας, που αφέθηκε αβοήθητο στις ορέξεις τριών αλλοδαπών, οι οποίοι όχι μόνο λήστεψαν δύο από τα δωμάτια, αλλά διέφυγαν σχεδόν ανενόχλητοι, αφού η αστυνομία, ούτε καν μπήκε στον κόπο να επισκεφθεί το χώρο όπου διαπράχθηκε η κλοπή.

ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ > "Δεν πρόκειται να τον ανατρέψουμε - Θα τον αλλάξουμε!"


Μετά τις... ενοχλητικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα περί «κόπωσης» των μελών των κοινοβουλευτικών ομάδων της συμπολίτευσης που μπορεί να απειλήσει την κυβερνητική συνοχή, οι βουλευτές της ΝΔ έχουν... ξεσπαθώσει και εξακολουθούν να του απαντούν ασκώντας του δριμεία κριτική.
Είναι χαρακτηριστικό, για παράδειγμα, ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενόψει του απογευματινού υπουργικού συμβουλίου ζήτησε από τους παριστάμενους υπουργούς στην Ολομέλεια της Βουλής να μεταφέρουν στον κ. Στουρνάρα ότι «με τόσα λέει και πράττει ειδικά τελευταία αν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε ματαιοπονεί.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...