Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Η Κομισιόν Ζητά από την Ελλάδα να Πουλήσει το 40% των Λιγνιτικών και Υ/Η Μονάδων της ΔΕΗ

Πραγματική βόμβα έριξε σήμερα η Κομισιόν, αφού ζητά από την Ελλάδα να πουλήσει άμεσα το 40% των λιγνιτικών αλλά και των υδροηλεκτρικών σταθμών της ΔΕΗ, με τις Βρυξέλες να συνδέουν την εξέλιξη με την Τρίτη δόση του δανείου από την Τρόικα.
Το πιο “σκληρό” τους πρόσωπο έδειξαν οι Βρυξέλες σήμερα στην χώρα μας σε σχέση με την αγορά ηλεκτρισμού.
Οι κοινοτικοί αξιωματούχοι που συναντήθηκαν με την ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Μαθιουδάκη διεμήνυσαν ότι οι παρεμβάσεις που έχει δρομολογήσει η χώρα στο πλαίσιο του Μνημονίου σε σχέση με την απελευθέρωση της αγοράς είναι απλώς “τσιρότα” – αυτή η έκφραση χρησιμοποιήθηκε! – και ότι η αγορά θα πρέπει να ανοίξει άμεσα με αποτελεσματικό τρόπο.
“Πουλήστε το 40% των λιγνιτικών και των υδροηλεκτρικών σταθμών της ΔΕΗ!” ζήτησαν τα κοινοτικά στελέχη από την εμβρόντητη ελληνική πλευρά, η έκπληξη της οποίας ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπιστώθηκε πως όχι μόνο δεν σήκωναν επ΄ αυτού κουβέντα αλλά και πως η απαίτηση συνδεόταν ευθέως με την εκταμίευση της τρίτης δόσης βοήθειας της χώρας μας από την Τρόικα!
Στην δε παρατήρηση ότι “Στο Μνημόνιο δεν υπάρχει τέτοια δέσμευση”, οι κοινοτικοί – πιο οξεία ήταν η στάση του εκπροσώπου της διεύθυνσης Ανταγωνισμού - αντέτειναν ότι “τα Μνημόνια αλλάζουν και εμπλουτίζονται, τον πρώτο λόγο έχει ο δανειστής ου πρέπει να πάρει πίσω τα λεφτά του”!...
Ειδικότερα σε σχέση με τους λιγνίτες, οι κοινοτικοί αξιωματούχοι παρέπεμψαν με έμφαση στην επιστολή της Επιτρόπου Κρόες του 2008, με την οποία τονίζεται ότι η Ελλάδα, πέραν της εκχώρησης μονάδων, θα πρέπει να προχωρήσει και στην ανάπτυξη νέων κοιτασμάτων λιγνίτη (λ.χ. σε Δράμα και Ελασσόνα) τα οποία θα πρέπει να δοθούν σε ιδιώτες.
Ανάλογα, πιέσεις ασκούνται πλέον και για ριζική λύση στο θέμα του διαχωρισμού των δικτύων μεταφοράς και διανομής, παρά το ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει γίνει αποδεκτό το μοντέλο που έχει επιλέξει η χώρα μας, κατά το οποίο υπάρχει νομικός διαχωρισμός από την ΔΕΗ αλλά τα δίκτυα μπορούν να ελέγχονται από την ίδια.

..Υποστολή της Σκοπιανής σημαίας από τη Google

GOOGLE SKOPIAΛάβαμε το παρακάτω e-mail: "Εκ μέρους της Google αναφορικά με την εμφάνιση της σημαίας των Σκοπίων δίπλα στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα Google Maps χθες, σας ενημερώνουμε ότι οι 3D εικόνες στους χάρτες του Google Earth δημιουργούνται από τους χρήστες και όχι από την Google.
Εικόνες που παρέχονται από την κοινότητα και παραβιάζουν το περιεχόμενο της πολιτικής της εταιρείας για το Google 3D Warehouse αφαιρούνται. H Google, ανταποκρινόμενη εχθές σε αναφορές χρηστών για παραβίαση της πολιτικής των 3D εικόνων σε χάρτες του Google Earth, αφαίρεσε ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε από χρήστη στο Google Earth.
Λιλή Δράκου".

Το ΠΑΣΟΚ για πολλοστή φορά κατά των ομογενών


omogeneiaΜαταίωσαν το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Παιδιών της Ελληνικής Διασποράς! Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν κρύβει την εχθρότητά της προς τους ομογενείς. Ο λόγος: είναι πατριώτες και δεν είναι φίλα προσκείμενοι στο εθνομηδενιστικό κυβερνών κόμμα. Γι’ αυτό και ενώ δόθηκε δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες, αυτό δεν δόθηκε στους Έλληνες της διασποράς. Εξ ου και η σχετική καταδίκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο…
Είναι πατριώτες λοιπόν και γι’ αυτό πληρώνουν. Μετά την ανάκληση των Ελλήνων εκπαιδευτικών από το εξωτερικό και μετά το κλείσιμο στην ουσία των σχολείων τους από το υπουργείο (πρώην Εθνικής) Παιδείας υπό την Άννα Διαμαντοπούλου, η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του ΥΠΕΞ, καταργεί το κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Φιλοξενίας Παιδιών της Ελληνικής Διασποράς, λίγες μόλις ημέρες πριν την εκκίνησή του!
Ο λόγος για ένα πρόγραμμα που υλοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 25 χρόνια από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του ΥΠΕΞ, με σκοπό τη σύσφιξη των δεσμών των Ελληνοπαίδων της Διασποράς, τόσο με την πατρίδα, όσο και μεταξύ τους. Το έκαναν μάλιστα οι του ΠΑΣΟΚ με τρόπο που δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στις οικογένειες των ομογενών και στο σχεδιασμό τους για το καλοκαίρι. Η δε επίκληση του «δημοσιονομικού κόστους», αναδεικνύει και τις πραγματικές προτεραιότητες της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης: την απομόνωση των ομογενών από το μητροπολιτικό κέντρο.
Σφοδρή αντίδραση της ΝΔ
Και όλα αυτά την ώρα που επισκέπτεται την πατρίδα αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, υπό τον Πρόεδρό της κ.  Γ. Πανταζόπουλο, για διαβουλεύσεις με την πολιτική ηγεσία του τόπου! Άλλη μια εχθρική ενέργεια της κυβέρνησης εναντίον των ομογενών μας, οι οποίοι παλεύουν για τα θέματα του Ελληνισμού ανά την οικουμένη…
Η ανακοίνωση της ΝΔ για το θέμα, κινείται στη σωστή κατεύθυνση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η συγκεκριμένη κυβερνητική επιλογή  συνιστά απρέπεια απέναντι στα παιδιά και στις οικογένειές τους, γιατί -όπως τονίζει και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Γ.Γ.Α.Ε. στην από 13-7-2010 ανακοίνωσή του- “εκθέτει την Πολιτεία στα μάτια της Ομογένειας, γεμίζει απογοήτευση τα παιδιά που θα λάμβαναν μέρος και φέρνει τους γονείς τους σε δύσκολη θέση ανατρέποντας τον οικογενειακό τους προγραμματισμό”. Αποδοκιμάζουμε τη συγκεκριμένη επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Υπενθυμίζουμε ότι το κατασκηνωτικό πρόγραμμα διπλασιάστηκε επί ημερών ΝΔ, στο πλαίσιο της στρατηγικής ενδυνάμωσης των δεσμών με τους απανταχού Έλληνες…
Ειδικά σε μία κρίσιμη εθνική στιγμή, όπου χρειαζόμαστε όλες τις δυνάμεις του Ελληνισμού, προκειμένου να ανασυνταχθούμε ως χώρα, το εν λόγω πρόγραμμα -το οποίο δεν χρειαζόταν και μεγάλο κόστος προκειμένου να υλοποιηθεί -ήταν επιβεβλημένο να πραγματοποιηθεί… Ο τρόπος της ματαίωσής του γεμίζει απογοήτευση τα παιδιά και τις οικογένειές τους και αναδεικνύει το διοικητικό έλλειμμα και την έλλειψη στρατηγικής και ευαισθησίας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».
Οι του ΠΑΣΟΚ έχουν αλλεργία στην έννοια «έθνος»
Είναι πλέον σαφές ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται με σφοδρότητα σε ό,τι συνιστά τον εθνικό κορμό. Ως συνεπείς εθνομηδενιστές και «εκσυγχρονιστές», οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι η ομογένεια αποτελεί τροχοπέδη στον «προοδευτικό» κοινωνικό μετασχηματισμό και στην πολυπολιτισμικότητα που αυτοί επιδιώκουν. Όμως, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να συσσωρεύσουν οργή εναντίον τους. Υπόψη: οι ομογενείς έχουν όλοι εδώ συγγενείς…

Νίκος Χιδίρογλου

Στον αέρα η θεωρία περί ύπαρξης ιών & κατ' επέκταση χρησιμότητας εμβολίων...

Στον αέρα η θεωρία περί ύπαρξης ιών & κατ' επέκταση χρησιμότητας εμβολίων...

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης:Δημοσιεύουμε μια απο τις αντίθετες απόψεις που διαβάσαμε για το εμβόλιο κατα της γρίπης των χοίρων.Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν κατι διαφορετικό για τα εμβόλια και τη χρήση τους να μας το στείλουν.Ειδικότερα οι ειδικοί πάνω στο θέμα ας γράψουν την άποψή τους...

Το παρακάτω κείμενο προέρχεται απο το blog http://vickytoxotis.blogspot.com

Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο μου έστειλε σήμερα μια φίλη. Ακριβώς με την προτροπή να ερευνήσετε και οι ίδιοι για τις αλήθειες που μας κρύβουν και να μην θεωρείται τίποτε "δεδομένο" εάν δεν το έχετε ελέγξει, σας το παραθέτω αυτούσιο. Ανατρέξτε επίσης στο πολύ ενδιαφέρον υλικό που παραπέμπει. (εικόνες και βίντεο προστέθηκαν από εμένα -εικόνα στο πλάι: εξώφυλλο του βιβλίου "Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια" του Κ. Μουρούτη -εκδ. ΕΤΡΑ)

Με εκτίμηση η Τοξότισσα-Sagi Galactica


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-TAMIFLU

Εν όψει μιας δήθεν νέας απειλής που ονομάζεται γρίπη των χοίρων, το Ελληνικό Κράτος παρήγγειλε 24 εκατομμύρια δόσεις αντιγριπικού εμβολίου (τρεις δόσεις για κάθε πολίτη-θύμα), για να εμβολιάσει με αυτό (πιθανώς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ή ΕΜΜΕΣΩΣ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ" ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΛΛΑΞΗΣ ΦΟΒΟΥ, ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ)(και της υποχρέωσης που απορρέει από διεθνείς συμφωνίες όπως το IHR με τον Παγκόσμιο Οργανισμό υγείας-σημ. Τοξότισσας)

όλους τους έλληνες και κατά συνέπεια να τους δηλητηριάσει με τρεις δόσεις καθαρού δηλητήριου (αυτό είναι κάθε εμβόλιο) !!!

Το Ελληνικό κράτος, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ την απόδειξη ύπαρξης και παθογένειας του υποτιθέμενου ιού, αλλά παρόλα αυτά, παρήγγειλε αυτά τα εμβόλια. (όπως και κανένα άλλο κράτος... σημ. τοξότισσας)

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και προφορικά, και να ζητήσει τις απαραίτητες αποδείξεις από το κράτος (βάσει του συνταγματικού μας δικαιώματος να θέτουμε ερωτήματα και να λαμβάνουμε απαντήσεις σε αυτά σε εύλογο χρονικό διάστημα).

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Τα εμβόλια, ΔΕΝ είναι αντιβιοτικά που μπαίνουν, κάνουν ζημιά και αποβάλλονται.

Τα εμβόλια ΑΜΑ εισαχθούν στον οργανισμό, ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Είναι μία πολύ μικρή ενημέρωση κυρίως για τα ΕΜΒΟΛΙΑ και το τί ΑΚΡΙΒΩΣ κρύβεται από πίσω τους.

Παρακαλούνται οι αναγνώστες να ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά να ερευνήσουν οι ίδιοι το ζήτημα, όπως ακριβώς θα περιγραφεί στη συνέχεια. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε τη σιγουριά για το αν η αλήθεια είναι αυτή που μας λένε, ή όχι.


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ ΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

Πάνω σε αυτά τα ψέματα στηρίζεται σχεδόν ολόκληρο το οικοδόμημα της σύγχρονης επίσημης ιατρικής που ισοπέδωσε την υγεία στον δυτικό κόσμο, καταστρέφει τους Αφρικανούς με τα ψευτο-AIDS, EBOLA, SARS κ.ο.κ., με την υποστήριξη ως και της Γιούνισεφ... Όταν αγοράζουμε μία κάρτα της, ουσιαστικά γινόμαστε οι χορηγοί για την δηλητηρίαση των παιδιών του τρίτου κόσμου!

Με αφορμή τις κομματικές προεκλογικές εξαγγελίες των προηγουμένων αλλά και των προσεχών εκλογών και των τριών μεγάλων κομμάτων, μας περιμένουν "ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ".

Έτσι ακριβώς είναι η διατύπωση στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, και με λιγότερο αυταρχικές εκφράσεις το διατυπώνουν και τα άλλα δύο κόμματα. Το αποτέλεσμα βέβαια θα είναι το ίδιο, ασχέτως ποιο κόμμα θα κερδίσει, αφού αυτές οι οδηγίες δεν προέρχονται φυσικά από τα κόμματα, αλλά από.. ας πούμε από κάποιους "σπόνσορες"...

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΙΩΝ;

Με την εφέυρεση του μικροσκοπίου, κάποιοι επιστήμονες εξέτασαν το ενδεχόμενο τα βακτηρίδια να είναι η αιτία των διαφόρων ασθενειών μέσω της ιδιότητάς τους να παράγουν τοξίνες ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ. Ο καθηγητής Xένλε έθεσε κάποια κριτήρια που θα έπρεπε να ισχύουν για να αποδειχθεί αυτός ο ισχυρισμός, όπως π.χ. η απομόνωση του μικροβίου και η ικανότητά του να προκαλεί ΤΗΝ ΙΔΙΑ αρρώστια σε όποιον μολυνθεί από το ίδιο μικρόβιο.

Αργότερα ο Ρόμπερτ Κοχ τροποποίησε ένα κριτήριο "εξασθενίζοντάς" το, μια που ποτέ δεν στάθηκε δυνατό να προκληθεί "Η ΙΔΙΑ" αρρώστια από αυτά. Έτσι αντί για "την ίδια", ο Κοχ μίλησε για "παρόμοια" ασθένεια που θα πρέπει να προκύπτει όταν κάποιος "μολυνθεί" από ένα μικρόβιο.

Ο Παστέρ, ειδικά επειδή στην περίπτωση της λύσσας δεν μπορούσε να εντοπίσει κάποιο μικρόβιο, αυτό ήταν απειλή για την θεωρία του ότι οι ασθένειες προκαλούνται από μικροοργανισμούς.

Έτσι, δήλωσε ότι όπως πρίν την εφεύρεση του μικροσκοπίου δεν ήταν δυνατή η ανακάλυψη των βακτηριδίων, έτσι και τώρα θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι θα πρέπει να υπάρχουν κάποια μικρότερα μικρόβια που δεν φαίνονται στο μικροσκόπιο και τα οποία προκαλούν ασθένειες (πάντα μέσα από τις τοξίνες-δηλητήρια που θα παρήγαγαν).

Αυτά τα υποθετικά μικρόβια τα ονόμασε ΙΟΥΣ. Στα λατινικά ο ιός λέγεται "VIRUS" και σημαίνει "δηλητήριο".

Δεν θα γίνει αναφορά στις υπόλοιπες απάτες του ΠΑΣΤΕΡ και του ΚΟΧ, αλλά ο ενδιαφερόμενος αναγνώστης μπορεί να αναζητήσει την 20ετή εργασία του Αμερικανού καθηγητή Gerald L. Geison, που μελετώντας και συγκρίνοντας τα γραπτά του ΠΑΣΤΕΡ που δόθηκαν στην δημοσιότητα πριν λίγες δεκαετίες, απέδειξε ότι ο ΠΑΣΤΕΡ ήταν ένας ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ επιστήμονας, μέχρι και στα πειράματα που διεξήγαγε, τα οποία σήμερα μας τα παρουσιάζουν ως ευλογία για την ανθρωπότητα (βλέπε εμβόλια).


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

Αυτό το γεγονός άρχισε να γίνεται γνωστό από το 1994, όταν για πρώτη φορά το ανακύλυψε ο STEFAN LANKA.

Αυτός, όπως και άλλοι, είδαν ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη για την ύπαρξη του ιού που δήθεν προκαλεί AIDS.

Έτσι, όταν το 1995 ο KARL KRAFELD έθεσε για πρώτη φορά στην Γερμανία το ερώτημα για το πού αποδείχτηκε η ύπαρξη του ιού του AIDS, δηλαδή του HIV, το κουβάρι της απάτης άρχισε να ξετυλίγεται και μέσα από τα επίσημα έγγραφα και τις απαντήσεις των γερμανών κρατικών αρμοδίων, των ιατρικών συλλόγων κτλ, φάνηκε ότι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ τους.. (το ίδιο το κράτος δηλαδή) ήταν συνεργοί εν γνώση τους σε μία απάτη που περιστρέφεται γύρω από τους ιούς, τα βακτηρίδια και τα εμβόλια.
(εικόνα-εξώφυλλο βιβλίου των Stefan Lanka και Karl Krafeld- τίτλος: Εμβολιασμοί- γενοκτονίες στην τρίτη χιλιετία- Impfen-Voelkermord im Dritten Jahrtausend)
Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά άλλα κράτη.

Δηλαδή: οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι ΔΕΝ υπάρχουν παθόγόνοι ιοι, αφού ΔΕΝ διαθέτουν ΚΑΜΙΑ επιστημονική απόδειξη για την ύπαρξη και την παθογένειά τους και χρησιμοποιώντας τον ΦΟΒΟ για ασθένειες που ΔΗΘΕΝ προκαλούνται από ΙΟΥΣ, καταφέρνουν να επιβάλλουν εμβολιασμούς, που θα αναλυθούν παρακάτω.

Ο Πρόεδρος Μπέκι της Νότιας Αφρικής, ενημερώθηκε για την γενοκτονία που διενεργείται σε βάρως των αφρικανών μέσα από τις αντιρετροϊκές αγωγές για το υποτιθέμενο AIDS και προσπάθησε να σώσει το λαό του με διάφορες προσπάθειες.

Σήμερα που απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση, αντιμετωπίζει πρόβλημα με την δικαιοσύνη επειδή δήθεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο όσων δήθεν πέθαναν επειδή δεν ακολούθησαν αντιρετροϊκή αγωγή για έναν ιό που υπάρχει μόνο στην φαντασία των εγκληματιών που υποστηρίζουν την ύπαρξη και την παθογένειά του, δίχως τα απαραίτητα επιστημονικά δεδομένα.


ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
Τί είναι τα εμβόλια;

Τα εμβόλια υποτίθεται ότι είναι ουσίες που περιέχουν π.χ. τον υποτιθέμενο παθογόνο ιό σε "εξασθενισμένη", ή σε "νεκρή" μορφή. Όποιος γνωρίζει τί είναι ο ιός, θα καταλαβαίνει εύκολα τι διαφορά έχει μία πέτρα από μία "εξασθενισμένη", ή από μία "νεκρή" πέτρα...

Εφόσον δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόδειξη ύπαρξης παθογόνου ιού, αναρωτιέται κανείς τί περιέχουν τα εμβόλια και γιατί προκαλούν ό,τι προκαλούν (πυρετούς, αυτισμούς, εγκεφαλικές φλεγμονές και βλάβες κτλ.

Τα εμβόλια, εκτός των μυστικών ουσιών που περιέχουν οι οποίες προστατεύονται νομικά, περιέχουν και άλλα δηλητήρια όπως φαινόλες, φορμαλδεϋδες κτλ.

Το σημαντικότερο και επιβλαβέστερο που περιέχουν είναι οι διάφορες ενώσεις υδραργύρου και αλουμινίου.

Αυτά τα δύο μέταλλα είναι άκρως νευροτοξικά και καταστρέφουν τα νεύρα και τον εγκέφαλο μέσα σε λεπτά, σε μία συνεχή ροή.

Μία μελέτη του καναδικού πανεπιστημίου του Calgary που υπάρχει και στο YOUTUBE, ( http://www.youtube.com/watch?v=BtFsy0rQsak ), δείχνει σαφώς το πως επιδρά μέσα σε ελάχιστα λεπτά μικρή ποσότητα υδράργυρου στους νευρώνες καταστρέφοντάς τους!!Η ένεση του εμβολίου γίνεται στο μπράτσο, ή στους μηρούς και σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ αυτά τα τοξικά μέταλλα και να επιδρούν για μια ζωή!

Αν η ανεμοβλογιά είναι, ή ήταν κολλητική, τότε ας φανταστούμε πόσο μεγάλη ποσότητα από "παθογόνο" υλικό θα μπορούσε να "κολλήσει" ένα παιδάκι από ένα άλλο με την απλή επαφή τους, ή με την ανάσα τους;

Μήπως είναι σαφές ότι το εμβόλιο περιέχει χιλιάδες φορές περισσότερη "ουσία".

Τότε γιατί μας λένε το ψέμα ότι με το εμβόλιο δίνουμε "μικρότερο ποσότητα";

Στην πραγματικότητα μας εναποθηκεύουν τοξικά μέταλλα και ενώσεις με αποκλειστικό σκοπό και εν γνώσει τους την καταστροφή της υγείας μας και την αύξηση τόσο της αγονιμότητας όσο και των δυσπλασιών στα νεογέννητα που αυξάνονται ραγδαία (συν όλων των άλλων βλαβών) !

Οι γιατροί είναι σχεδόν ΟΛΟΙ τους συνεργοί σε αυτό το έγκλημα, αφού σχεδόν κανείς τους δεν ενημερώνει τους τους πελάτες τους για τις παρενέργειες και αφού δεν διαθέτουν τα επιστημονικά στοιχεία που θα δικαιολογούσαν ΄τους εμβολιασμούς.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ;
Τα επιστημονικά στοιχεία που θα έπρεπε να υπάρχουν είναι τα εξής:

1. Απόδειξη ύπαρξης του ιού (απομόνωση, φωτογράφιση με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και βιοχημικός χαρακτηρισμός).

2. Απόδειξη της παθογόνου δράσης του (ότι δηλαδή, ΑΝ υπάρχει, ότι μπορεί να προκαλεί συγκεκριμένη ασθένεια.

Αυτά τα δύο θα αρκούσαν, αν και στην πραγματικότητα κανένας επιστήμονας, κανένας ιατρικός σύλλογος και κανένα υπουργείο υγείας δεν διαθέτει ούτε το πρώτο από τα δύο !!!

Στείλτε εγγράφως ερωτήματα σε αυτές τις κατευθύνσεις με βάση το συνταγματικό σας δικαίωμα να ρωτάτε και να λαμβάνετε απάντηση από το κράτος σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα καταλάβετε...


ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !


ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ:
1. Παρακαλώ πείτε μου σε ποια δημοσιευμένη εργασία αποδείχτηκε επιστημονικά η ύπαρξη του ιού της (βάλτε μία ιογενή νόσο, π.χ. γρίπη, ανεμοβλογιά, γρίπη των πτηνών, γρίπη των χοίρων).

2. Πείτε μου σε ποια δημοσιευμένη εργασία αποδείχτηκε η παθογόνος δράση του παραπάνω ιού.

3. Πείτε μου σε ποια δημοσιευμένη εργασία αποδείχτηκε ότι ο εμβολιασμός προστατεύει κατά αυτής της ασθένειας


Το πιθανότερο είναι να λάβετε κάτι από τα παρακάτω:

α) Καμία απάντηση

β) Αόριστη απάντηση του τύπου "Υπάρχει πληθώρα επιστημονικών μελετών που απέδειξαν ... κτλ".

γ) Παραμπομπή σε διδακτικά βιβλία ή στο ίντερνετ που αναφέρουν την ύπαρξη ιών, δίχως να υπάρχουν παραπομπές σε πρωτογενή βιβλιογραφία.

δ) Παραπομπή σε παραπλανητικές μελέτες που μόνο η ανάγνωσή τους από έναν σχετικά ειδικό μπορεί να καταστήσει

σαφές ότι στην πραγματικότητα δεν αποτελεί απόδειξη απομόνωσης ιού αλλά παραπλάνηση.

Ένας καθηγητής βιολογίας του σχολείου θα έπρεπε να μπορεί να την διαβάσει και να καταλάβει την απάτη.

Εδώ ήταν το γιατρικό, οι ασθενείς πέθαιναν και κανείς δε ρώτησε «ποιός γιατρεύτηκε;».

Έτσι μαινόμαστε με μαντζούνια* της Κόλασης, σʼ αυτές τις κοιλάδες, σʼ αυτά τα βουνά, πολύ χειρότερα από ότι η πανούκλα.

Εγώ ο ίδιος έδωσα το δηλητήριο σε χιλιάδες.

Αυτοί μαράθηκαν, και εγώ έπρεπε να βιώσω, πως οι θρασείς φονιάδες επαινούνται.

(ΓΚΑΙΤΕ, από τον ΦΑΟΥΣΤ)

ΡΩΤΗΣΤΕ !!!


ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ:

1. Διαβάστε εδώ για το πως να καταλάβετε αν μία μελέτη είναι ψεύτικη: http://www.neue-medizin.com/lanka2.htm

2. Εδώ μία συνέντευξη του STEFAN LANKA για την γρίπη των πτηνών, τις απάτες που γίνονται και τους εμβολιασμούς στα ελληνικά:

http://www.hivwave.gr/pages/index.php?%C1%F0%EF%EA%E1%EB%FD%F0%F4%EF%ED%F4%E1%F2_%F4%EF_%27AIDS%27:%D3%F5%ED%DD%ED%F4%E5%F5%EE%E7%0A%F4%EF%F5_Dr._rer._nat._Stefan%0ALanka


3. Στην παραπάνω ιστοσελίδα (www.hivwave.gr), βρήκαμε πριν λίγο καιρό και μία πολύ ενδιαφέρουσα αλληλογραφία μεταξύ του καθηγητή Niemitz και του γερμανικού υπουργείου υγείας, όπου έθεσε ερώτημα για ύπαρξη και παθογένεια του ιού της γρίπης των πτηνών.

Εαν αυτές οι επιστολές αφαιρέθηκαν από την ιστοσελίδα, επικοινωνήστε και ζητήστε να επανατοποθετηθούν.

4. Διαβάστε στην γερμανική ιστοσελίδα www.klein-klein-aktion.de όλες τις λεπτομέρειες για την απάτη των ιών και για ερωτήματα και απαντήσεις που έγιναν στη Γερμανία σε αρμόδιες θέσεις.

Κάτω αριστερά υπάρχει και επιλογή ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, αν και δεν έχει αρκετό υλικό ακόμα.

5. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο των Karl Krafeld και Stefan Lanka για τους εμβολιασμούς στο YOUTUBE, που όμως είναι στην γερμανική γλώσσα. Παρακινήστε κάποιον να το υποτιτλίσει! Είναι μοναδικό στο είδος της πληροφόρησής του !

6. Διαβάστε το βιβλίο του γερμανού γιατρού BUCHWALD "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ: ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΟΒΟ" από τις εκδόσεις ΡΟΔΟΝ¨

Αυτό το βιβλίο έχει διαπιστωθεί σε ελληνικά βιβλιοπωλεία ότι το αγοράζουν διάφοροι μυστήριοι τύποι κατά 5αδες ή δέκάδες εξαντλώντας το από τα βιβλιοπωλεία. Για αυτόν τον λόγο, ένα μικρό απόσπασμα θα βρείτε εδώ:

http://www.ikko.gr/emvoliasmoi.htm


7. Διαβάστε για τα εμβόλια εδώ: www.homeopathy.gr

8. Κόπηκε απότομα στον αέρα εκπομπή για τις Φαρμακευτικές
http://tsipiraskostas.blogspot.com/2009/05/blog-post_21.htmlTA MME ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!

ΟΙ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !! (είναι η "κεντρική διασπορά και διαχείρηση πληροφοριών" σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΑ που αναφέρει το Εθνικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Πανδημίας...? που κόβει τις πληροφορίες? σημ. τοξότισσας)

SIEMENS – ΖΙΜΕΝΣ

Βιογραφία Ζίμενς:
Ο Ζίμενς (1816-1892) γεννήθηκε στο Λένθ (Lenthe, Germany) κοντά στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος μιας εβραϊκής οικογένειας με 10 παιδιά (κατ’ άλλους τα παιδιά της οικογένειας ήταν 14).
Σπούδασε στο Βερολίνο στην σχολή μηχανικών του πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πρωσικό στρατό, έκανε τις πρώτες του επιτυχημένες εφευρέσεις.
Ο θάνατος του πατέρα του τον ανάγκασε να προσπαθήσει να αξιοποιήσει εμπορικά τις εφευρέσεις του. Έτσι ξεκίνησε να πουλά μικροεφευρέσεις, οι περισσότερες των οποίων ήταν ηλεκτροτεχνικές.
Το 1842, ενώ ήταν ακόμη στο στρατό, εκμεταλλεύτηκε βιομηχανικά μια μέθοδο επαργύρωσης και επιχρύσωσης με ηλεκτρικό ρεύμα. Αμέσως μετά αξιοποίησε έναν τύπο ηλεκτρικού τηλέγραφου.
Σε συνεργασία με τον μηχανικό Χόλσκ, έφτιαξαν μια εταιρεία που ονομαζόταν Ζίμενς και Χόλσκ.
Το κύριο αντικείμενό της ήταν οι τηλέγραφοι. Από αυτή την εταιρεία προέκυψε η σημερινή πολυεθνική.
Το 1849 φεύγει από το στρατό και πέφτει με όλες του τις δυνάμεις στην προώθηση της εταιρείας του. Ετσι το 1879 η εταιρεία του παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό τραίνο. Μεγάλη επιτυχία της εταιρείας του Ζίμενς. Έτσι αναλαμβάνει την κατασκευή του ηλεκτρικού τραμ του Βερολίνου το 1881. Μέχρι εκείνη την εποχή, τα τράμ τα έσερναν άλογα.
Ανέλαβε την κατασκευή του δικτύου τηλεγράφων της Ρωσίας. Τεράστιο έργο, αν λάβουμε υπ’ όψη τις δυσκολίες λόγω έλλειψης υποδομών, δρόμων κτλ.
Ο Ζίμενς ήταν πρακτικός άνθρωπος, ευφυής μηχανικός και ευφυής έμπορος. Συνέβαλε πολύ στην δημιουργία της υπηρεσίας κατοχύρωσης των ευρεσιτεχνιών.
Την μεγάλη εμπορική επιτυχία την οφείλει στην βελτίωση που κατάφερε να κάνει στους ηλεκτρικούς κινητήρες της εποχής. Έτσι πια οι ηλεκτρικοί κινητήρες ήταν αρκετά δυνατοί για να κινήσουν τα τραμ.
Από τότε πέρασαν πολλές δεκαετίες, οι ωραίες αγνές εποχές των εφευρετών πέρασαν και τώρα πια βρισκόμαστε στις σκοτεινές εποχές των πολυεθνικών και των σκοπιμοτήτων

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ! ! ! ! ! ! ! !

ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ! ! ! ! ! ! ! !


1.jpg
Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι για να σκοτώσεις τον Θέμο....


...;] Παραιτήθηκα από την εκπομπή σου αγαπητέ Μάκη στις 27 Οκτωβρίου όταν ήσουν στην Θεσσαλονίκη, με έκτακτη σύσκεψη που έκανα στο γραφείο. Ο λόγος ήταν ότι από το διαδίκτυο ένας άνθρωπος που ήταν συνεργάτης του φίλου σου Νίκου Χατζηνικολάου, με συκοφαντούσε χυδαία και δεν έβλεπα καμία κίνηση από μέρους σου που να.....
Εδείχνει την έμπρακτη στήριξη του συνεργάτη σου. Όχι βέβαια προς τον κ.Παπαγιάννη -και το τόνισα- αλλά προς τον κ.Χατζηνικολάου, ο οποίος θα μπορούσε να πει στον συνεργάτη του να συνεχίσει την αυστηρή κριτική αλλά όχι την συκοφαντία σε βάρος μου. Στις 26 Οκτωβρίου το απόγευμα μου είπες να μην δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα και να παρακαλέσω τα παιδιά στο troktiko (με τα οποία υπάρχει επικοινωνία με e-mail) να μην γράφουν τίποτα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, το ALTER και τα πλαστά τιμολόγια. Μάλιστα τέθηκε το δίλημμα ότι αν δεν κατεβάσει το troktiko, το θέμα με τα πλαστά τιμολόγια θα ...; έσπαγε το συμβόλαιο σου με το κανάλι!!! Υποτίθεται ότι έτσι σου είπαν. Και μου το μετέφερε ο δικηγόρος σου. Από τον σταθμό βέβαια μου το διέψευσαν. Σου ανέφερα αγαπητέ Μάκη ότι δεν μπορώ να πιέζω ανθρώπους που θέλουν να γράφουν στο διαδίκτυο και ότι δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο με το κανάλι γιατί πολύ απλά η σύμβαση δεν έχει σχέση με το τι γράφουν τα blog.

Επέμεινες ότι έπρεπε να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Νίκο Χατζηνικολάου επειδή όπως είπες: "Μας δίνει διαφήμιση για το zougla.gr". Δεν ήθελες να τον πάρεις τηλέφωνο για αυτό τον λόγο. Να μην κοπεί η διαφήμιση και ας με συκοφαντούσε ο συνεργάτης του. Εκεί ράγισε το γυαλί. Μάλιστα μου μετέφερες κάποια πράγματα που υποτίθεται ότι σου είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά επειδή είναι σοβαρά δεν θέλω να τα ...;ακουμπήσω. Μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρω αν πράγματι στα είπε.

Στις 27 Οκτωβρίου εστάλη e-mail στο troktiko (προφανώς και υπάρχει) με την παράκληση να μην γράψει για τα πλαστά τιμολόγια του ALTER γιατί όπως έλεγες κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Εκείνο το βράδυ τα πράγματα ηρέμησαν. Στις 28 Οκτωβρίου(αν δεν κάνω λάθος) παρ' ότι ο κ.Παπαγιάννης συνέχισε τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μου (μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω καταδικαστεί ποτέ, δεν κατηγορούμαι για τίποτα και μόνο μάρτυρας έχω πάει σε δίκες που σε αφορούσαν, κτλ, κτλ)και πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από σένα. Γνώριζες ότι ο Γ.Παπαγιάννης είχε σχέσεις με τον Γ.Κουρή και τον Ν.Χατζηνικολάου και άρα δεν είναι λογικό να συκοφαντεί έναν άνθρωπο του σταθμού. Δεν λέω να μην του ασκεί κριτική αλλά μην γράφει ψευδή γεγονότα. Τότε λοιπόν παραιτήθηκα. Όταν το έμαθες πήρες το αυτοκίνητο και επέστρεψες πολύ γρήγορα από την Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι με πήρες δύο τηλέφωνα αλλά δεν το σήκωσα γιατί επερχόταν μεγάλη σύγκρουση και δεν ήθελα να με μεταπείσεις για άλλη μια φορά να γυρίσω στο γραφείο. Άφησα να καταλαγιάσει το κλίμα.

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου σε πήρα τηλέφωνο και σου ζήτησα να βρεθούμε. Πράγματι συναντηθήκαμε στο σπίτι σου παρότι σου ζήτησα να γίνει αλλού το ραντεβού γιατί δεν ήθελα να είναι μπροστά άλλα πρόσωπα συγγενικού σου περιβάλλοντος. Μου υποσχέθηκες ότι δεν θα είναι κανένας όπως και έγινε. Συναντηθήκαμε στο σπίτι σου και συζητήσαμε. Εκεί ουσιαστικά έθεσες θέμα ότι δεν μπορεί να γράφονται πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν βγάζεις, όπως με τα πλαστά τιμολόγια. Και εδώ ανέφερες τον Νίκο Χατζηνικολάου και το θυμάσαι αλλά δεν θα μπω στην λογική να εμπλέξω τρίτο για κάτι που δεν γνωρίζω αν είπε. Γιατί αν το επιβεβαιώσει τότε πάμε σε άλλες ...;λογικές!

[ ...;] Παράλληλα όμως αγαπητέ Μάκη έγινε και κάτι άλλο. Ξεκίνησε επιθέσεις σε βάρος σου ο Γιάννης Παπαγιάννης και τότε ότι δεν έκανες για τον Σωκράτη το έπραξες για τον εαυτό σου. Χάλασες τον κόσμο. Κάποια στιγμή σε πήρε ο Γ.Κουρής στο τηλέφωνο του σπιτιού σου και τον είχες ανοιχτή ακρόαση και σου είπε ότι «τον Παπαγιάννη τον έχω για να μου κάνει τις δουλειές». Εδώ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοούσε και προσπαθούσε να σε ηρεμήσει να μην κάνεις φασαρία.. Όμως απαίτησες να φύγει και το κατάφερες. Έτσι έγραψε και ο ίδιος στο blog του και δεν το διέψευσες ποτέ. Ήταν το μόνο που δεν θα σου ζητούσα να κάνεις όταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με καθύβριζε. Για σένα όμως το έκανες. Και το θεωρώ απαράδεκτο.

[ ...;] Όμως μου κάνει εντύπωση ότι στις αρχές του 2009 θυμήθηκες για το troktiko και δεν το θυμάσαι όταν με έπαιρνες τηλέφωνο για να μεταφερθούν θέματα κατά του Καραμήτσου και του Αναστασιάδη σε μια περίοδο που είχαν καταλαγιάσει τα πράγματα. Τότε Μάκη ήξερες και μετά το ξέχασες; Θυμάσαι πάλι τι σου απάντησα; «Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα». Άλλη μια φορά το έκανες και αφορούσε στον κ.Κοντομηνά. Να γράψει το troktiko κατά του προέδρου του ALPHA επειδή δεν σου πλήρωνε «νταβατζιλίκι» το πρόστιμο δικαστηρίου για εκπομπές που έγιναν επί προεδρίας άλλου ιδιοκτήτη και ενώ τα μεταφερόμενα χρέη από τον ΣΚΑΙ στον ALPHA αφορούσαν σε μεταγενέστερη περίοδο. Άρα δεν έπρεπε να πληρώσει ο Κοντομηνάς τα σπασμένα άλλου και αυτό στο είχα εξηγήσει πολλές φορές. Πάλι δεν έστειλα e-mail στα παιδιά του troktikou (σε αυτούς δηλαδή που γνώριζα). Ο μισθός μου είναι συγκεκριμένος και χωρίς ...;αέρα.

Όλα τα παιδιά του γραφείου έγραφαν για το «Πρώτο Θέμα» και ποτέ δεν κανόνισες να πληρωθεί κάποιος έστω και 1 ευρώ. Αυτό έγινε σε συνεννόηση δική μου με τον Τάσο Καραμήτσο που πράγματι έβγαλε ένα ποσό το οποίο κάθε μήνα μοίραζα σε διαφορετικά παιδιά και κρυφά από εσένα. Η αλήθεια είναι ότι στους δημοσιογράφους έλεγα ότι το ήξερες για να μην έρθουν σε δύσκολη θέση. Παίζαμε κρυφτό δηλαδή για να τους δώσω κάποια χρήματα παραπάνω. Σε αυτό μπορείς να με κατηγορήσεις ότι σε εξαπάτησα. Βέβαια αργότερα επειδή είχα τύψεις και όταν τελείωσε η συνεργασία σου με την εφημερίδα, στο είπα και απλά με κοίταξες. Μην πεις δηλαδή ότι έστω και εκ των υστέρων δεν το γνώριζες. Όπως λες ψευδώς τώρα.

Τα χρήματα αυτά τα έδινε η εφημερίδα με εντολή Θέμου και Καραμήτσου και τα μοίραζα ΌΛΑ στο γραφείο. Συμβολικό ποσό αλλά ουσιαστικό για να επιβραβεύονται οι δημοσιογράφοι που έγραφαν στην εφημερίδα.

Όμως πήρες 15 εκ. ευρώ από την «βρώμικη υπόθεση» όπως έλεγες και ενώ νωρίτερα δήλωσες ότι θα δώσεις τις μετοχές σου στην ΕΣΗΕΑ ή θα τα χαρίσεις. Αλλά την εφημερίδα θα την κλείσεις. Και πάλι σου είπα πολλά πράγματα στα οποία επιβεβαιώθηκα πολλούς μήνες αργότερα. Μόνο και μόνο για να προστατεύσω τον φίλο μου. Πούλα το ποσοστό και μην μιλάς με ηρωισμούς. «Όχι δεν με ξέρετε εγώ θα τα χαρίσω και αν πάρω χρήματα θα πετάξω από το παράθυρο». Πράγματι πήρες 15εκ ευρώ και δεν μπορώ να ξεχάσω ότι δεν κέρασες το γραφείο ούτε ένα κουτί με ...;πάστες. Εκεί δεν έκανες τις κινήσεις που έπρεπε. Ρόμπεν των ...;φτωχών με 15 εκ ευρώ δεν γίνεται χωρίς ένα τυπικό κέρασμα.

Δικά σου είναι τα χρήματα και τα κάνεις ό,τι θέλεις. Έτσι και αλλιώς είχες «αλλοιωθεί» κατά την άποψη μου πολύ νωρίτερα. Και στο είχα επισημάνει. Όπως πολλές φορές σου είπα ότι τα παιδιά στο γραφείο ΔΕΝ πρέπει να είναι ανασφάλιστα. Αλλά μάταια ...;.

Από τον Απρίλιο και μετά από συνεχή και διαρκή αιτήματα έγινε κατορθωτό τον Σεπτέμβριο να δοθεί στους δημοσιογράφους μια αύξηση δυσανάλογη της δουλειάς που έκαναν και του ποσού που πήρες από την εφημερίδα. Δούλεψαν και τα παλικάρια εκεί και το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας. Ευτυχώς μου είπες κάνε ότι αύξηση νομίζεις στα λογικά πλαίσια. Προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό και αυτό το ξέρουν τα παιδιά στο γραφείο. Ζήτησα να πληρώνονται με επιμίσθιο όλοι όσοι εργάζονται από το τηλεοπτικό γραφείο στην zougla.gr και οι οποίοι(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν παίρνουν ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! Σε αυτό διαφωνούσα και μάλιστα το είχα αναφέρει δεκάδες φορές. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η κατάσταση είναι ίδια. Οι δημοσιογράφοι να κάνουν τα πάντα και να μην πληρώνονται από το portal. Μακάρι να αλλάξει. Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος έρχεται να εργαστεί σε ένα γραφείο πρέπει να δουλεύει με τα ίδια χρήματα για όλο τον όμιλο.

Υπήρξε ποτέ κάποια μικρή έστω καταγγελία για την συμπεριφορά μου στο γραφείο επί 17 χρόνια; Ποτέ. Και γι' αυτό δεν θεωρούσες σκόπιμο να περνάς έστω και για βόλτα. Επί όσων άλλων λες να σου απαντήσω και σε αυτά: Γιατί να κρυφτώ πίσω από τον κ.Δ.Κοντομηνά; Δεν είναι κρυφή η θέση που έχω και στην ελεύθερη αγορά οι μεταγραφές γίνονται.

Από τις όποιες προτάσεις που είχα επέλεξα αυτή που θεώρησα καλύτερη. Όσο για το troktiko. Γιατί να κρυφτώ πίσω του; Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Θεωρείς τους bloggers παράνομους και ενώ γνωρίζεις ότι το καθεστώς είναι ξεκάθαρο. Εδώ γράφεις ΕΣΥ την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ στο zougla.gr και δεν θέλεις να το δείχνεις και κατηγορείς τους bloggers; Δες τι γράφεις: «Θυμήσου επίσης ότι ο Τριανταφυλλόπουλος έγινε έξω φρενών, όταν το κατάλαβε, γιατί είχε απαγορεύσει στα μέλη της δημοσιογραφικής του ομάδας να συμμετέχουν σε blogs».

Απαγόρευσες σε μέλη της ομάδας σου να έχουν blog αλλά έκανες blog στο portal σου και παράλληλα ζητούσες να περαστούν σε άλλο blog κάποια ζητήματα σου.
Ε, λοιπόν Μάκη επειδή κάνεις το κορόιδο θα σου πω με την ειλικρίνεια που έχω(περίεργο πως άλλαξες άποψη για τον συνεργάτη σου τόσο γρήγορα για ένα παλιοportal;) ότι: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ BLOG. Ικανοποιήθηκες τώρα Μάκη; Εύκολο είναι να το μάθεις. Ξέρεις εσύ.

Λίγο με νοιάζει αν λες ...;κατασκεύασμα το troktiko αλλά περισσότερο με ενοχλεί που απαξιώνεις τους bloggers. Εντάξει το επόμενο κείμενο σου θα λέει ότι δεν διαφωνείς μαζί τους (για να μην σε κράξουν) αλλά διαφωνείς με δημοσιογράφους που έχουν κτλ κτλ.

Ε, όχι και σε εξαπάτησα Μάκη. Αν δηλαδή είναι αδίκημα το ότι λανθασμένα θεώρησες ότι δημιούργησα το troktiko τότε έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Τόσο που εσύ δεν μπορείς να τον δεις. Υπάρχει αξιοπρέπεια Μάκη και γιαυτό έφυγα. Αυτό είναι αλήθεια. Μην ξεχάσεις Μάκη ότι η ειλικρίνεια μου φάνηκε από όσα κατέθεσα για την υπόθεση του Θέμου και όχι για όσα ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ να καταθέσω. Τα ίδια που είπα τα ίδια και θα πω. Πρέπει να θυμηθείς ότι στον Κουκοδήμο δεν είπες ποτέ: «Τα νόμιμα». Εγώ του το είπα. Εκείνη την ώρα έπαιζες με τους ασυρμάτους σου. Έκανα νόημα σε σένα επειδή δεν άκουγες τι έλεγε να ακολουθήσεις αυτό που είπα και επανέλαβες το ...;ιστορικό: «τα νόμιμα». Το θέμα είναι και τι σου είπε. Αυτό δεν το θυμάσαι γιατί έπαιζες με τα καλώδια. Γιαυτή την υπόθεση πολλά δεν έχουν ειπωθεί. Αλλά ψέματα δεν λέω όπως και δεν το έκανα τότε δεν θα το κάνω και τώρα. Η αδικία δεν μου αρέσει. Και δεν την ανταλλάσσω ούτε με 50 εκ ευρώ.
Λες παρακάτω στην ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ:

«Εμείς, τουλάχιστον, που είμαστε κοντά του (στον Μάκη δηλαδή) όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε την πάγια θέση του ο δημοσιογράφος να μην κρύβεται ποτέ πίσω από την ανωνυμία και όταν έχει κάτι να γράψει, να το γράφει καθαρά και ξάστερα με την υπογραφή του και όχι με την ...; τρωκτική προβιά του ...;»

Μα, βρε Μάκη αφού εσύ την γράφεις την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του ίδιου σου του portal! Το θέμα δεν είναι ότι γράφεις ως ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ. Είναι μια στήλη ανώνυμη. Η ουσία είναι ότι γράφεις δήθεν ως τρίτος. Ούτε οι bloggers δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Ποινικοποιείς και την πνευματικότητα και λες πως από τον ηγούμενο Εφραίμ και τον Τριανταφυλλόπουλο πήγα στον Κοντομηνά.

Δες με τι αλαζονεία ανεβάζεις εσένα και ρίχνεις ίδιος ίδιος. Οι υποθέσεις για ίδιος οποίες διώκεται ο Κοντομηνάς θα κριθούν από τα δικαστήρια αλλά προφανώς έβγαλες απόφαση. Το θέμα ίδιος δεν με αφορά. Δεν είμαι νομικός σύμβουλος. Το να χτυπάς ίδιος κάποιον επειδή πήρε έναν πρώην συνεργάτη σου, είναι ολίγον τι φτηνό. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να παραιτηθούμε όλοι από την ομάδα σου επειδή ίδιος καταδικαστικές αποφάσεις. Με την ίδια λογική εσύ γιατί δεν παραιτείσαι από τον ΑΝΤ1 που ο Μ.Κυριακού έχει ήδη πρωτόδικη καταδίκη για κακουργήματα; Γιατί δεν παραιτείσαι από το κανάλι που εργάζεσαι και υπάρχει η ιστορία με τα πλαστά τιμολόγια κάτι που δεν έγραψες ποτέ στο portal σου αλλά αντίθετα μου ζήτησες να προσπαθήσω να πείσω το blog troktiko να μην γράψει τίποτα. Ποινικοποιείς και ίδιος κοινωνικές σχέσεις;

Πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση ρωτάω πάντα κάποιους ανθρώπους που συμβουλεύομαι και στην συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο έπραξα και για την πρόσληψη μου στον κ.Κοντομηνά του οποίου αποδέχθηκα την πρόταση. Δεν έχω πάρει οικόπεδο από μοναστήρι και δεν έχω λόγο να κρύβω οτιδήποτε.

Έτσι λοιπόν και ο κ.Κοντομηνάς -ίδιος τιμήν του- μου είπε ότι δεν τον απασχολεί καθόλου αν έχω σχέσεις με το Άγιο Όρος, το Βατοπαίδι ή τον ηγούμενο ή με οποιοδήποτε άλλο μοναστήρι. Και μόνο αυτό μου έδειξε ότι δεν είναι εμπαθής. Γι' αυτό και το δέχθηκα. Το χειρότερο ίδιος Μάκη είναι ότι δεν μετάνιωσα που πήγα στην θέση που είμαι τώρα ίδιος και ότι δεν μετάνιωσα που έφυγα από την εκπομπή σου. Δυστυχώς δεν έγινε σεβαστή η πρώτη μου δήλωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους αλλά μετά την άθλια επίθεση σου έπρεπε να απαντήσω με λεπτομέρειες. Σεβάστηκα την συγγενική σχέση ίδιος κουμπαριάς και γι' αυτό έγραψα στην ανακοίνωση ότι έφυγα για προσωπικούς λόγους. Δυστυχώς πάλι Μάκη εσύ δεν ξέρεις τι σημαίνει φιλία και συγγενική σχέση. Αργά το κατάλαβα. Οι περισσότεροι στον χώρο με γνωρίζουν και ξέρουν αν όσα γράφω είναι αληθή. Αυτοί θα κρίνουν. Αν κάνεις τέτοια επίθεση σε μένα που ήμουν 17 και πλέον έτη δίπλα σου και δεν έδωσα ΠΟΤΕ κανένα δικαίωμα τότε σημαίνει ότι στον στρατό δεν σε αδίκησαν με το I5. Τo πήρες με το σπαθί σου. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η κατηγορία που μου προσάπτεις. Και μάλλον ούτε εσύ. Δεν έχω σκοπό να απαντήσω σε οποιαδήποτε άλλη αθλιότητα γράψεις. Δεν είναι τα πράγματα ίδιος νομίζεις. Ξεκίνησες έναν πόλεμο που δεν ήξερες που θα σε βγάλει. Η ζωή μου είναι τόσο διάφανη και το μόνο που ίδιος να μου προσάψεις είναι ότι είμαι ο κατασκευαστής ίδιος blog. Και αυτό είναι ανακριβές. Χάσαμε τα λογικά ίδιος, δηλαδή ...;

Υ.Γ: Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο ίδιος είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ.Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο.(Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο ...;απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ...;.μάρτυρα θα με κάνεις. [ ...;]

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Απολιθωμένο κεφάλι δράκου βρέθηκε στην Κίνα!


Απολιθώματα ζώων βρίσκονται συχνά σε όλο τον πλανήτη, όμως το απολιθωμένο κεφάλι ενός δράκου είναι ένα σπάνιο εύρημα.  Στην πόλη Anshun, Guizhou, της Κίνας όμως οι αρχαιολόγοι στάθηκαν πιο τυχεροί αφού ανακάλυψαν ένα κεφάλι δράκου σε άρτια κατάσταση. Αρχικά οι επιστήμονες καθάρισαν τον πηλό από το απολίθωμα.  Στη  συνέχεια παρατήρησαν ότι ο δράκος είχε δυο κέρατα πάνω από το κεφάλι, ενώ η μορφή του τέρατος έμοιαζε σε μεγάλο βαθμό με τα όντα των παραμυθιών και των ιστοριών.  Οι κινέζικοι θρύλοι περιέχουν πολλές αναφορές σε δράκους, ενώ ο δικέρατος δράκος αποτελεί σύμβολο για τους κινέζους. Εξ ου και η ονομασία που έχουν οι κινέζοι ως «απόγονοι του δράκου».
Οι επιστήμονες θεωρούσαν ότι ο δράκος ήταν ένα πλάσμα των παραμυθιών.

  Το απολίθωμα του δράκου, που βρέθηκε στην περιοχή Guanling County της πόλης Anshun, έχει μήλος 7.6 μέτρων, ενώ το κεφάλι του είναι 76 εκατοστά με λαιμό που ξεπερνάει τα 54 εκατοστά. Το κυρίως σώμα έχει μήκος 2.7 μέτρα και πλάτος 68 εκατοστά. Η ουρά φτάνει τα 3.7 μέτρα. Το κεφάλι του δράκου έχει τριγωνικό σχήμα με ένα στόμα 43 εκατοστών. Τα κέρατα - συμμετρικά μεταξύ  τους-  εξέχουν από το πλατύτερο τμήμα του κρανίου με μήκος 27 εκατοστά. Είναι ελαφρά κυρτά στο άκρο τους.

 Ο κινέζικος δράκος ήταν ένα αμφίβιο ερπετοειδές που ζούσε στους ωκεανούς την Τριασική περίοδο, 200 εκατομμύρια χρόνια πριν. Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο νερό, ενώ κάποιες φορές  περπατούσε στην στεριά για να γεννήσει τα αβγά του. Η κυρίως τροφή του αποτελούνταν από ψάρια και μικρά ερπετά.
 Η ανακάλυψη του δράκου προσφέρει σημαντικές πληροφορίες στους επιστήμονες ώστε να εντοπίσουν την προέλευση του θρυλικού κινέζικου δράκου.

Καύσιμο-"γλύκα" για την τσέπη μας και το περιβάλλον

Ηλιος, αέρας και κυρίως ζάχαρη είναι τα κύρια συστατικά του οικολογικού καυσίμου, το οποίο τροφοδοτεί με ενέργεια το σπίτι και το μηχανάκι του ηλεκτρολόγου-μηχανικού Μιχάλη Καλογεράκη, από την περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου Κρήτης. Ο επιστήμονας-ερευνητής έχει πάψει να αγχώνεται εδώ και περίπου έναν χρόνο για τα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά και για την αύξηση της τιμής της βενζίνης, αφού την έχει αντικαταστήσει με το οικολογικό καύσιμο που φτιάχνει ο ίδιος στο σπίτι του.

Μιλώντας στην «Espresso» ο κ. Καλογεράκης τόνισε ότι ύστερα από έρευνα που έκανε, διαπίστωσε ότι οτιδήποτε έχει ζάχαρη μπορεί να παράξει καύσιμο: «Εφτιαξα λοιπόν μόνος μου έναν αποστακτήρα, τον οποίο τροφοδότησα κατευθείαν από τα φωτοβολταϊκά συστήματα που έχω στην ταράτσα και τις ανεμογεννήτριες που βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού και άρχισα να μαζεύω οτιδήποτε περιείχε ζάχαρη: από φρούτα που είχαν σαπίσει (σταφύλια, καρπούζια, πεπόνια κ.λπ.), μέχρι ζαχαροκάλαμο. Η συνταγή είναι η εξής: τα βάζω όλα σε μια πλαστική δεξαμενή και ρίχνω λίγη μαγιά και νερό. »

«Υστερα από τρία εικοσιτετράωρα και αφού γίνει ζύμωση, το μίγμα αυτό μετατρέπεται σε καθαρό οινόπνευμα που χρησιμεύει ως καύσιμο. Με το δικό μου σύστημα μπορώ να βγάλω δέκα λίτρα καύσιμο τη μέρα. Τα δέκα αυτά λίτρα μού καλύπτουν 450-500 χιλιόμετρα με το δίκυκλο. Τους τελευταίους έντεκα μήνες έχω κάνει 9.000 χιλιόμετρα. Επίσης, το συγκεκριμένο καύσιμο που καίει το μηχανάκι είναι πεντακάθαρο και δεν αφήνει κατάλοιπα, ούτε μαυρίλα στην εξάτμιση. Τώρα σκοπεύω να το δοκιμάσω και σε αυτοκίνητο».

Και ως γνήσιος Κρητικός, ο κ. Καλογεράκης χαρακτηρίζει το καύσιμό του ως μια πολύ δυνατή ρακή 75 βαθμών, που μπορείς κάλλιστα να πιεις: «Αν το αραιώσει κάποιος με νερό, μπορεί ακόμη και να το πιει χωρίς να έχει πρόβλημα».

Το ζαχαροκάλαμο αποτελεί το «Α και το Ω» των σχεδίων του ηλεκτρολόγου-μηχανικού: «Πρόκειται να γεμίσω με το φυτό αυτό μια έκταση εκατό τετραγωνικών μέτρων από την οποία ευελπιστώ να παράγω τουλάχιστον τρεις τόνους καύσιμο τον χρόνο για τη θέρμανση του σπιτιού και για την κίνηση του δικύκλου μου» μας λέει ο κ. Καλογεράκης και προσθέτει: «Το ζαχαροκάλαμο είναι η καλύτερη λύση αφού δεν το στερείς από κανέναν ως τροφή, ενώ παράλληλα φυτρώνει σε έλη, βάλτους και πάνω απ' όλα είναι ανθεκτικό αφού μπορεί να αντέξει τα λύματα. Παράλληλα, δεν θέλει φροντίδα και καλλιέργεια, παρά μόνο κόψιμο και πότισμα».

ΗΠΑ-Ισραήλ και Ιράν σε θέση μάχης Ένα βήμα πριν τον Όλεθρο

Στοχεύουν στην ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά και πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς είναι έτοιμοι να καταστρέψουν 10.000 στόχους στο Ιράν, μέσα σε λίγες ώρες».

Dan Plesch, διευθυντής του Κέντρου Διεθνών Μελετών και Διπλωματίας του πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Με άρθρο του στην «GRANMA», ο Φιντέλ Κάστρο Ρουζ, μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Η κρίση με το Ιράν βρίσκεται στην πλέον ευαίσθητη χρονική στιγμή.

Αμερικά και ισραηλινά Μέσα, έχουν μεταδώσει πως η Σαουδική Αραβία (παρ΄όλο που το αρνείται επίσημα) έχει παραχωρήσει αεροδιάδρομο στα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη για να βομβαρδιστεί το Ιράν.

Βρισκόμαστε άραγε στο σημείο μηδέν; Όπου ο Ομπάμα «ετοιμάζεται να διατάξει επίθεση εναντίον του Ιράν για; Να μην διακινδυνεύσει να χάσει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή» όπως διαπιστώνει ο Νόαμ Τσόμσκι.

Γράφει λοιπόν ο Φιντέλ:

Την περασμένη Παρασκευή, 25 Ιουνίου, διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο που συγκεντρώνει την προσοχή από τις λεπτομέρειες των πληροφοριών που παρέχει, δημοσιοποίηση δήλωση του διοικητή ναυτικών δυνάμεων της επίλεκτης δύναμης των Ισλαμικών Επαναστατικών Φρουρών, ναύαρχο Αλί Φανταβί με την οποία προειδοποιεί ότι «στην περίπτωση που οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους διατάξουν την επιθεώρηση ιρανικών σκαφών σε διεθνή ύδατα θα λάβουν απάντηση στον Περσικό Κόλπο και τα Στενά του Ορμούζ».
Και συνεχίζει στο άρθρο του ο Κάστρο:
«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως αμέσως μόλις τα πολεμικά των ΗΠΑ και του Ισραήλ πάρουν τις θέσεις τους –μαζί με τα υπόλοιπα αμερικανικά πολεμικά σκάφη που βρίσκονται στην περιοχή των ιρανικών ακτών- και αποπειραθούν να επιθεωρήσουν το πρώτο ιρανικό εμπορικό σκάφος, θα πέσει βροχή από πυραύλους και από τις δύο κατευθύνσεις. Αυτό θα είναι και η ακριβής στιγμή που ένας τρομερός πόλεμος θα ξεκινήσει. Και δεν είναι πιθανό να προβλέψω πόσα πλοία θα βυθιστούν και ποιας πλευράς».
Την κρισιμότητα της κατάστασης ο ηγέτης της Κουβανικής Επανάστασης παρομοιάζει με την κρίση των πυραύλων στη Κούβα, του Οκτωβρίου 1962, που ΗΠΑ και ΕΣΣΔ είχαν βρεθεί στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου. Με παγκόσμιες διαστάσεις, μια και όπως γράφει ακόμα:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως από την Ευρώπη, τα πυρηνικά όπλα Βρετανίας και Γαλλία, συμμάχων των ΗΠΑ και του Ισραήλ –οι οποίες πρόθυμα επέβαλαν την απόφαση που αναπότρεπτα οδηγεί σε πόλεμο, έναν πόλεμο που αναπόφευκτα θα είναι πυρηνικός- αποτελούν πλέον απειλή και για την ρωσική επικράτεια, αν και τόσο αυτή η χώρα όπως ακριβώς και η Κίνα, προσπάθησαν να αποτρέψουν παρόμοιο επακόλουθο, ανάλογα με την ισχύ και τις πιθανότητες της καθεμιάς επιτρέπουν».
Και καταλήγει:
«Να διακινδυνεύσω οποιαδήποτε υπόθεση, θα είναι καθαρή επιστημονική φαντασία από μέρους μου».

Γυρνάμε μερικά χρόνια πίσω. Όταν κάποιοι αναρωτιόντουσαν τι δουλειά έχουν οι ΗΠΑ να ξεκινούν «φιλικές» σχέσεις με ένα καθεστώς όπως του Αζερμπαϊτζάν, που κάθε άλλο παρά πληροί τα «δημοκρατικά στάνταρντς» που θέτει το Στέητ Ντηπάρτμεντ.
Έχουμε πει όμως, ότι κάθε βήμα των ΗΠΑ είναι καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο. Στόχος λοιπόν ήταν η δημιουργία «ευκίνητων» στρατιωτικών βάσεων που θα χρειάζονταν για μελλοντικές επιχειρήσεις.
Τότε είχε γραφεί πως οι οβερτούρες του τότε Αμερικανού υπουργού Άμυνας Ράμσφελντ με τους Αζέρους, είχε άμεση σχέση με την επιδείνωση των σχέσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν…
Η επιβεβαίωση έρχεται μερικά χρόνια αργότερα, καθώς μαθαίνουμε πως το Ιράν συγκεντρώνει στρατιωτικές ενισχύσεις στα 660 χιλιομέτρων σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, καθώς πηγές της αντικατασκοπίας αναφέρουν πως από την άλλη πλευρά των συνόρων έχουν καταφθάσει αμερικανικές και ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις.
Αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή της Κασπίας αφορούν άμεσα στα ρωσικά συμφέροντα. Και δημιουργεί απορία η απουσία σχολίων από τη Μόσχα. Εκτός αν υποθέσουμε ότι κάποια δημοσιεύματα της αγγλόφωνης έκδοσης της «Πράβντα» ή και το άρθρο του Φιντέλ αποτελούν έμμεσες προειδοποιήσεις της Μόσχας.
Τι λένε τώρα οι ειδήσεις, τις οποίες όπως ήταν φυσικό, απέκρυψαν τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, των βαρόνων του Τύπου…
O ανταποκριτής των SUNDAY TIMES Ούζι Μαναΐμι, έγραψε στις 30 Μαΐου:
Τρία γερμανικής κατασκευής υποβρύχια, (άραγε γέρνουν;) εξοπλισμένα πυραύλους Κρουζ με πυρηνικές κεφαλές πρόκειται να αναπτυχθούν στον Κόλπο, κοντά στην ιρανική ακτογραμμή. Κάθε υποβρύχιο με πλήρωμα 35-50, έχει τη δυνατότητα εκτόξευσης πυρηνικού πυραύλου Κρουζ. Το πρώτο υποβρύχιο ήδη έχει σταλεί, λόγω των ισραηλινών φόβων ότι βαλλιστικοί πύραυλοι έχουν αναπτυχθεί από το Ιράν, τη Συρία και τους Χεσμπολά του Λιβάνου, ώστε να μπορούν να πλήξουν στόχους στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών βάσεων και εκτοξευτήρες πυραύλων.
Τα υποβρύχια αυτά μπορούν να παραμείνουν μακράν της βάσης τους περίπου 50 ημέρες και εν καταδύσει τουλάχιστον μια εβδομάδα.
Ήδη στον Κόλπο κατευθύνεται και το αεροπλανoφόρο «USS Harry S. Truman» επικεφαλής αρμάδας που απέπλευσε από το Νόρφολκ της Βιρτζίνια στις 21 Μαΐου. Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ θα διαθέτουν δύο αεροπλανοφόρα στην περιοχή, επειδή ο στολίσκος πρόκειται να συναντηθεί με το αεροπλανοφόρο «USS Dwight D. Eisenhower», που βρίσκεται ήδη στην Αραβική Θάλασσα. Εκεί βρίσκεται και το γερμανικό πολεμικό σκάφος «FGS Hessen», κάτω από αμερικανικές διαταγές.
Ο φόβος είναι μήπως τα αμερικανικά πολεμικά προσπαθήσουν να κάνουν νηοψία στα ιρανικά σκάφη της ερυθράς ημισελήνου που σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνονται με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα…
Η κυβέρνηση Ομπάμα, έχει διατάξει να βρίσκονται σε αυξημένη πολεμική ετοιμότητα οι δυνάμεις που σταθμεύουν στο Αφρικανικό νησί Ντιέγκο Γκαρσία (βρετανικής ιδιοκτησίας, απ΄όπου με βρετανικήεντολή εκτοπίστηκε όλος ο πληθυσμός του ώστε να ανεγερθεί η τεράστια αμερικανική στρατιωτική βάση για τις αμερικανικές επιθετικές ενέργειες στη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία).
Μια ντουζίνα πολεμικά πλοία των Ηνωμένων Πολιτειών και τουλάχιστον ένα Ισραηλινό σκάφος διέσχισαν τη Διώρυγα του Σουέζ προς την Ερυθρά Θάλασσα, την Παρασκευή, αναφέρει η Βρετανο-Αραβική εφημερίδα Al-Quds Al-Arabi το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, χιλιάδες στρατιώτες του Αιγυπτιακού στρατού είχαν αναπτχθεί κατά μήκος της διώρυγας του Σουέζ για να εξασφαλίσουν την αβλαβή διέλευση των πολεμικών πλοίων, συμπεριλαμβανομένου και αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ ήταν τα μεγαλύτερα που διέσχισαν την διώρυγα τα τελευταία χρόνια, αναφέρει η Al-Quds.

Το γερμανικό περιοδικό «ντερ Σπήγκελ» αποκάλυψε μόλις στο προηγούμενο τεύχος του πως Αμερικανοί στρατιώτες επιβιβάστηκαν στο γερμανικής πλοιοκτησίας φορτηγό πλοίο «Χανσα Ιντια», στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου και βρήκαν οκτώ εμπορευματοκιβώτια γεμάτα πυρομαχικά, με πιθανό προορισμό τη Συρία, από το Ιράν Το φορτίο παραβίαζε το εμπάργκο όπλων που έχει επιβάλλει στο Ιράν ο ΟΗΕ.

«Πρόκειται μια «προσβλητική υπόθεση» είπε Γερμανός διπλωμάτης, που θα μπορούσε να βλάψει τις ενδο-ατλαντικές σχέσεις. Μετά από παρέμβαση της γερμανικής κυβέρνησης, οι ΗΠΑ επέτρεψαν στο πλοίο να συνεχίσει τον πλουν του με προορισμό τη Μάλτα, όπου τα επίμαχα εμπορευματοκιβώτια «ασφαλίστηκαν»…

Καθώς η πολεμική ατμόσφαιρα επιδεινώνεται με αδιευκρίνιστες τις πραγματικές πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν, ουδείς ως τώρα έχει προβλέψει τι θα μπορούσε να συμβεί έστω αν κάποιος πύραυλος έπληττε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Μια καταστροφή με διαστάσεις πολύ χειρότερες του Τσερνόμπιλ!!

Όπλο μικροκυμάτων σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί στο ΑφγανιστάνΟυάσινγκτον

'Ένα καινούργιο όπλο μικροκυμάτων, σχεδιασμένο να απωθεί τον εχθρό δημιουργώντας ένα αφόρητο αλλά ακίνδυνο αίσθημα καψίματος στο δέρμα, βρίσκεται πλέον στη διάθεση των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

Το Σύστημα Ενεργού Άρνησης ή ADS είναι ένα από τα νεότερα «μη θανατηφόρα όπλα» που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό του αμερικανικού Πενταγώνου.

Εκπέμπει μια αόρατη δέσμη που λειτουργεί όπως οι φούρνοι μικροκυμάτων και θερμαίνει τα μόρια νερού σε απόσταση έως και 500 μέτρων.

Εικόνα

Τα μικροκύματα του ADS δημιουργούν έτσι μια αφόρητη αίσθηση καύσου, δεν προκαλούν όμως έγκαυμα καθώς δεν διεισδύουν στο δέρμα σε βάθος άνω του μισού χιλιοστού και δεν αυξάνουν τη θερμοκρασία πάνω από τους 50 βαθμούς Κελσίου.

Το όπλο έχει δοκιμαστεί 11।000 φορές σε 700 εθελοντές, ανάμεσά τους και δημοσιογράφοι. Κανείς δεν υπέστη μόνιμες βλάβες, όλοι όμως αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν για να γλιτώσουν τον πόνο, και πολλοί δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να ουρλιάζουν.

Όπως αναφέρει την Παρασκευή το BBC, εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού επιβεβαίωσε ότι το όπλο βρίσκεται στο Αφγανιστάν, διευκρίνισε όμως ότι ακόμα δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για τη χρήση του.

Το ADS αναπτύχθηκε από την Κοινή Διεύθυνση Μη Θανατηφόρων Όπλων του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, σε συνεργασία με την εταιρεία οπλικών συστημάτων Raytheon.

[Raytheon ("light of/from the gods"=φως των/από τους θεούς)] http://en.wikipedia.org/wiki/Raytheon

Αναπτύχθηκε κυρίως για τον έλεγχο του πλήθους σε διαδηλώσεις, για σταθμούς ελέγχου σε δρόμους και σε λιμάνια, καθώς και για στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Ο ορθογώνιος πομπός της ακτίνας είναι σχεδιασμένος για εγκατάσταση πάνω σε οχήματα Humvee

Δελφικα παραγγελματα

Δελφικα παραγγελματα
Έπου Θεώ
Μόμω πείθου
Θεούς σέβου
Γονείς σέβου... Δείτε περισσότερα
Ηττώ υπέρ δικαίους
Γνώθι μαθών
Ακούσας νόει
Σαυτόν ίσθι
Φρόνει θνητά
Εστίαν τιμά
Άρχε σεαυτού
Φίλοις βοήθει
Θυμού κράτει
Φρόνησιν άσκει
Πρόνοιαν τίμα
Όρκω μή χρώ
Φιλίαν αγάπαν
Παιδείας αντέχου
Δόξαν δίωκε
Σοφίαν ζήτει
Καλόν εύ λέγε
ψέγε μηδένα
Επαίνει Αρετήν
Πράττε δίκαια
Φίλοις ευνόει
Εχθρούς αμύνου
Ευγένειαν άσκει
Κακίας απέχου
Κοινός γίνου
Ίδια φύλαττε
Αλλοτρίων απέχου
Εύφημος ίσθι
Άκουε πάντα
Φίλω χαρίζου
Ύβριν μίσει
Χρόνου Φείδου
Ορατό μέλλον
Ικέτας αιδού
Υιούς παίδευε
Έχων χαρίζου
Δόλου φοβού
Ευλόγει πάντας
Φιλόσοφος γίνου
Όσια κρίνε
Γνούς πράττε
Φόνου απέχου
Εύχου δυνατά
Σοφοίς χρώ
Ήθος δοκίμαζε
Λαβών απόδας
Υφορώ μηδένα
Τέχνη χρώ
Ό μέλλεις δός
Ευεργεσίας τίμα
Φθόνει μηδενί
Φυλακή πρόσεχε
Ελπίδα αίνει
Διαβολήν μίσει
Δικαίως κτώ
Αγαθούς τίμα
Κριτήν γνώθι
Γάμους πράτει
Τύχην νόμιζε
Εγγύην φεύγε
Πάσι διαλέγου
Ομοίοις χρώ
Δαπανών άρχου
Κτώμενος ήδου
Αισχύνην σέβου
Χάριν εκτέλει
Ευτυχίαν εύχου
Τύχην στέργε Ακούον όρα
Τώ βίω μή μάχου
Εύ πάσχε ώς θνητός
Παίς ών κόσμιοι ίσθι (ηβών)
Εργάζου κτητά
Έριν μίσει
Όνειδος έχθαιρε
Γλώσσαν ίσχε
Ύβριν αμύνου
Κρίνε δίκαια
Χρώ χρήμασι
Αδωροδόκητος δοκίμαζε
Αιτιώ παρόντα
Βίας μή έχου
Λέγε ειδώς
Αλύπως βίου
Ομίλει πράως
Φιλοφρονείν πάσιν
Υιοίς μή καθάρρει
Γλώττης άρχε
Σαυτόν εύ ποίει
Ευπροσήγορος γίνου
Αποκρίνου έν καιρώ
Πόνει μετά δικαίου
Πράττε αμετανοήτως
Αμαρτάνων μετανόει
Οφθαλμού κράτει
Βουλεύου χρήσιμα
Επιτέλει συντόμως
Φιλίαν φίλαττε
Ευγνώμων γίνου
Οόνοιαν δίωκε
Άρρητα μή λέγε
Τό κρατούν φοβού
Καιρόν προσδέχου
Έχθρας διάλυε
Γήρας προσδέχου
Επί ρώμη μή καυχώ
Ευφημίαν άσκει
Απέχθειαν φεύγε
Τό συμφέρον θυρώ
Θνήσκε υπέρ πατρίδος
Πλούτει σικαίως
Δόξαν μή λείπε
Κακίαν μίσει
Κινδύνευε φρονίμως
Χρησμούς θαύμαζε
Ούς τρέφεις αγάπα
Απόντι μή μάχου
Πρεσβύτερον αιδού
Νεώτερον δίδασκε
Πλούτω απίστει
Σεαυτόν αιδού
Μή άρχε υβρίζων
Πλούτω απίστει
Σεαυτόν αιδού
Μή άρχε υβρίζων
Προγόνους στεφάνου
Επί νεκρώ μή γέλα
Ατυχούντι συνάχθου
Χαρίζου ευλαβώς
Εξ ευγενών γένα
Επαγγέλου μηδενί
Τύχη μή πίστευε
Τελεύτα άλυτος
Μέτρον άριστον
Ευσέβειαν φυλάσσειν
Αδικείν μισείν
Ηδονής κραττείν
Βία μηδέν πράττειν
Τέκνα παιδεύειν
Μή θρασύνου
Νόμοις πείθου
Μελέτει τό πάν
Γαμείν μέλλο καιρόν γνώθι
Μή επί παντί λυπού
Πίνων άρμοζε
Πέρας επιτέλει μή αποδειλιών

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη

Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη - Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου του Δισπηλιού

που ήρθε στο φως το 1994, λόγω του ότι η ξύλινη επιγραφή ...καταστράφηκε.Το περίεργο είναι πως 7. 258 χρόνια περίμενε η ...επιγραφή για να τη δει ο κ. καθηγητής και μόλις την είδε ...κονιορτοποιήθηκε.

Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ...ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης...

Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες- όπως μας διδάσκουν- έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ...ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα... Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.

Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία - αυτή που διδάσκεται και στα ελληνικά σχολεία - οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους ...Φοίνικες.

Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα, πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.

Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. όταν δηλαδή έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες; Παρουσιάστηκαν ξαφνικά οι αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων, που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση).

Η αγγλική γλώσσα είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000. Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.
Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;

Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ξαφνικά έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;

Τι είναι αυτό που φοβίζει τους ιστορικούς; Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.; Μήπως η αλήθεια, η πραγματικότητα, αποτελεί εμπόδιο και φόβος στα σχέδια κάποιων ‘εκλεκτών’ που επιδιώκουν την τύφλωση των λαών; -

Τι γράφει το δημοσίευμα πριν δεκαπέντε χρόνια :Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.

Είναι μια ξύλινη πινακίδα με άγνωστο μήνυμα χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμνιαίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.

Τη συγκλονιστική ανακοίνωση έκανε χθες στη διάρκεια του αρχαιολογικού συνεδρίου για το φετινό ανασκαφικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα ο καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ κ. Γιώργος Χουρμουζιάδης, που αποκάλυψε το ντοκουμέντο στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας το περασμένο καλοκαίρι.

Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα-14 στον «Δημόκριτο» στο 5260 (!) π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου.

Ο κ. Χουρμουζιάδης με επιστημονικά επιχειρήματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαράγματα της επιγραφής, που είναι οργανωμένα σε στίχους, δεν πρέπει να είναι διακοσμητικά, αλλά «γράμματα» που μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα της παλαιοευρωπαϊκής γραφής και μάλιστα στην πρώιμη φάση της.

«Είναι το μοναδικό έγγραφο-εύρημα όπου τα σήματα του δεν έχουν ιδεογραφικό χαρακτήρα (με μορφές ανθρώπων, ζώων, του ήλιου κ.ά.) και παρουσιάζουν προχωρημένο χαρακτήρα αφαίρεσης, άρα είναι προϊόν διανοητικής επεξεργασίας», είπε ο κ. Χουρμουζιάδης. Η ανακοίνωση του μοναδικού προϊστορικού ευρήματος εντυπωσίασε τους αρχαιολόγους-συνέδρους, ενώ ο κ. Χουρμουζιάδης διατύπωσε το ερώτημα: «θα μπορέσουμε, άραγε, να μάθουμε ποτέ αν αυτά τα σήματα ήταν η πρώτη αρχή ενός διηγηματικού λόγου ή του λόγου μιας εξουσίας;»

ΠΗΓΗ:

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/03/7270.html

ΓΙΓΑΝΤΕΣ-Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 15ΜΕΤΡΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ!

και το φαινόμενο της απόκρυψης κάθε σχετικού στοιχείου απο τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο...


Όταν οι μαρτυρίες μας προέρχονται από την ελληνική Μυθολογία ή τη Βίβλο και τις μυθολογίες γενικά των μεσανατολικών λαών (και είναι πάμπολες και πασίγνωστες και στις δύο περιπτώσεις), τότε ίσως δικαιολογείται κάπως η σημερινή επιστήμη να κατατάσσει το θέμα της ύπαρξης των γιγάντων στο χώρο του μύθου και του θρύλου... Όταν όμως ερχόμαστε στην περίπτωση των ευρημάτων, τότε η εμμονή να ερμηνεύονται αυτά πάντα με απαγορευτικό για την ύπαρξη γιγάντων, τρόπο, προκαλεί υποψίες...


Το ζήτημα των μεγαλοοστεϊκών ευρημάτων πολύ λίγο έχει απασχολήσει τους επιστήμονες και ουσιαστικά έχει κρατηθεί μακρυά από το κοινό, παρά το γεγονός ότι τα ευρήματα αυτά -ανθρώπινοι σκελετοί ύψους 2,75 έως 6 μέτρων καθώς και εργαλεία, τσεκούρια, μαχαίρια, άξονες χεριών, κοίλα βλήματα- τα λεγόμενα mega tools, δηλαδή μέγα εργαλεία είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά και μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν τη σύλληψη της Ιστορίας, όπως την ξέρουμε!

Τα ευρήματα αυτά -χρονολογημένα συνήθως 180.000 έως 50.000 χρόνια πριν εχουν βρεθεί κυριολεκτικά σε όλο τον πλανήτη, από το Μεξικό έως την Ιάβα, τη Νότια Κίνα, την Αυστραλία... μέχρι την Ευρώπη το Ιράκ και τη Σκανδιναβία, υποδεικνύοντας πως υπήρξε μία εποχή που η γη εκατοικείτο από γίγαντες.

Οι χρήστες αυτών των εργαλείων, των οποίων τα οστά βρίσκουμε σήμερα, χαρακτηρίστηκαν αλλού ως meganthropus, αλλού ως gigantopithecus (Κίνα και Ιάβα κυρίως), και έτσι δόθηκαν δυο ερμηνείες για την παρουσία τους: α) των ανθρωπόμορφων και πολιτισμένων» και β) των «αγρίων», που όμως και αυτοί χρησιμοποιούσαν εργαλεία! Πιθανότατα τους δεύτερους εννοούσε ο Αριστοτέλης όταν έγραφε «κυκλωπικώς ζήν», δηλαδή τους διάγοντες βίο άγριο και μη κοινωνικό.

Ο γίγαντας της Σαουδικής Αραβίας και οι ερμηνείες της φωτογραφίας που ξεσήκωσε τον κόσμο


Μια εντυπωσιακή και, το λιγότερο, περίεργη ιστορία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, αρχικά μέσω του ίντερνετ και αργότερα μέσα από ορισμένες εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια, κυρίως του αραβικού κόσμου.
Ήταν στις αρχές του Μαρτίου του 2004 που κάποιος Bob Lebling ανέβασε στο Διαδίκτυο μία είδηση συνοδευόμενη από τη σχετική φωτογραφία, ζητώντας σχόλια και περισσότερες πληροφορίες για κάτι όντως απίστευτο: Ένας τεράστιος ανθρώπινος σκελε τός είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια των εκσκαφών για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου, στη Σαουδική Αραβία.

Ο σκελετός, έτσι όπως φαινόταν στη φωτογραφία, πρέπει να ήταν πράγματι κολοσσιαίων διαστάσεων και ο γίγαντας εκείνος όταν στεκόταν όρθιος πρέπει να είχε ύψος πάνω από 16 μέτρα!

Τη σιωπή και την αμηχανία των Μέσων όλου του κόσμου ακολούθησε τον Απρίλιο μία δημοσίευση στο The New Nation, έναν ανεξάρτητο διαδικτυακό τόπο του Μπαγκλαντές, η οποία επιβεβαίωνε την είδηση και βέβαια της έδινε και μία θρησκευτική χροιά. Ο τεράστιος σκελετός αποτελούσε και επιβεβαίωση της Βίβλου και του Κορανίου, αφού και τα δύο ιερά βιβλία μιλάνε για την ύπαρξη γιγάντων σε παλαιότερες εποχές. Να τι ακριβώς έγραφε η σελίδα του The New Nation:

"ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ"Πρόσφατες ανασκαφές για την εγκατάσταση αγωγών φυσικού αερίου στην έρημο της νοτιοα νατολικής Σαουδικής Αραβίας έφεραν στο φως υπολείμματα σκελετού ενός ανθρώπου γιγαντι αίων διαστάσεων... Η συγκεκριμένη περιοχή ονομάζεται Ραμπ Αλ Κάλι. Την ανακάλυψη έκανε η ερευνητική ομάδα της Aramco.
Η ίδια ανακάλυψη επιβεβαιώνει τα λόγια του Αλλάχ στο Κοράνι ότι έπλασε ανθρώπους γιγανταιαίων διαστάσεων που όμοιους δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πριν. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι του έθνους Άαντ, και του έθνους Χουντ. Ήταν πολύ ψηλοί,μεγαλόσωμοι και τόσο δυνατοί που μπορούσαν να ξεριζώσουν ολόκληρο δέντρο με το χέρι τους. Αργότερα, οι άνθρωποι αυτοί,στους οποίους είχε δοθεί αυτή η τεράστια δύναμη, στράφηκαν ενάντια στον Θεό και τον Προφήτη, υπερέβησαν κάθε όριο που είχε τεθεί από τον Θεό, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην καταστροφή.
Ο Ουλεμάδες (θρησκευτικοί αξιωματούχοι) της Σαουδικής Αραβίας πιστεύουν ότι τα υπο λείμματα του σκελετού που βρέθηκε ανήκουν σε άνθρωπο του έθνους του Άαντ..Στρατιωτικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας απέκλεισαν ολόκληρη την περιοχή, ενώ η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό της Aramco. Η κυβέρνηση προσπάθησε να τηρήσει μυστικότητα σχετικά με το θέμα, αλλά ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τράβηξε αεροφωτογραφίες και μια από αυτές διέρρευσε στο διαδίκτυο στη Σαουδική Αραβία. Δείτε την επισυναπτόμενη φωτογραφία και παρατηρήστε το μέγεθος των δύο ανδρών που στέκονται στη φωτογραφία σε σχέση με το μέγεθος του σκελετού!»

Παρατηρήστε ότι η ανακοίνωση αναφέρει ότι για την ανακάλυψη ήταν ενήμεροι θρησκευτικοί αξιωματούχοι και μάλιστα έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν ερμηνεύοντας την ως επιβεβαίωση του Κορανίου. Εξάλλου οι πληροφορίες για στρατιωτικό αποκλεισμό της περιοχής δεν διαψεύτηκαν ποτέ.

Το θέμα είχε αρχίσει να προβάλεται κάπως, κυρίως μέσω αραβικών Μέσων Ενημέρωσης, και αυτό που ακολούθησε το αρχικό δέος και την έκπληξη ήταν η εύλογη απορία: «μα γιατί η ανακάλυψη αυτή δεν έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο;». Ώσπου, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε η πανηγυρική διάψευση του.

Συγκεκριμένα, το ίδιο άτομο που είχε ανεβάσει την πρώτη αγγελία, έγραψε μία δεύτερη ανακοίνωση (4 Απριλίου) στην οποία επεξηγούσε ότι έλαβε ένα email από την εταιρεία Aramco, το οποίο διέψευδε την ύπαρξη γίγαντα και εξηγούσε ότι όλα ήταν μία καλο στημένη φάρσα. Να τι έλεγε η διάψευση του Bob Lebling:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣΟ γίγαντας της Σαουδαραβικής Aramco και οι φήμες που τον συνοδεύουν μπορούν να κατασιγάσουν πια μια για πάντα.
Μετά τη δημοσίευση του αρχικού μηνύματος μου, σχετικά με τη συγκεκριμένη ανακάλυψη, οι φήμες οργίασαν. Πολλοί μου έγραψαν, άλλοι ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για τον Αδάμ, άλλοι ότι πρόκειται για έναν γίγαντα εξωγήινο νεκρό εδώ και εκατομμύρια χρόνια, την ύπαρξη του οποίου κρατούσαν μυστική οι σαουδαραβικές αρχές και οι αρχές της Aramco. Κάτι σαν το μυστήριο της Area 51.

Ο λόγος της αρχικής μου δημοσίευσης ήταν να συλλέξω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και δεν περίμενα να μου απαντήσει κάποιος από την ίδια την Aramco. Σύμφωνα λοιπόν με την Aramco: «το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Aramco, έλαβε πάρα πολλά μηνύματα σχετικά με την ανακάλυψη του γιγάντιου σκελετού στο Ραμπ Αλ Κάλι. Τόσο η έκθεση όσο και η φωτογραφία είναι ψεύτικες. Η φωτογραφία αποτελεί παραποίηση πρωτοτύπου που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Cornwell των ΗΠΑ. Η πραγματική φωτογραφία, που τραβήχτηκε one, 16 Σεπτεμβρίου του 2000, απεικονίζει την πραγματική ανασκαφή ενός σκελετού μαστόδοντου (είδος προϊστορικού ελέφαντα) από επιστήμονες τον Πανεπιστημίου Cornwell στο Hyde Park, της Νέας Υόρκης.

Στην παραποιημένη έκδοση, η εικόνα ενός ανθρώπινου σκελετού έχει τοποθετηθεί πάνω από τη σκηνή μαζί με μια ανθρώπινη μορφή μικρού μεγέθους για να δημιουργήσει την εντύπωση του γιγαντιαίου "σκελετού".
Επαναλαμβάνουμε, η φωτογραφία τον "ανθρώπινου σκελετού" είναι ψεύτικη και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Σαουδαραβική Aramco. Λυπούμεθα».
Το κείμενο συνοδευόταν και από την επε ξηγηματική φωτογραφία του πανεπιστημίου Cornell των ΗΠΑ, που έδειχνε τον τόπο ανα κάλυψης του μαστόδοντου στο Χάιντ Παρκ της Νέας Υόρκης!

Σχεδόν ταυτόχρονα σε άλλα sites, όπως το About, εμφανίστηκαν και άλλες διαψεύσεις οι οποίες μάλιστα συνοδεύονταν και από την πληροφορία ότι η πλαστή φωτογραφία ήταν κατασκευασμένη με το γραφίστικο πρόγραμ μα photoshop και μάλιστα είχε υποβληθεί τον Οκτώβριο του 2002 για αξιολόγηση σε έναν διαγωνισμό photoshop.
Τι είχε συμβεί τελικά; Πείστηκε ο Bob Lebling από το email της Aramco και αποφάσισε να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ή μήπως τον... «έπεισαν»;
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι όντως έτσι -δηλαδή το email της Aramco να έπεισε τον Lebling- αν δεν υπήρχαν μερικές λεπτομέρειες στις οποίες θα πρέπει οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής να σταθεί...

Τα ερωτηματικά για τη φωτογραφία

Με δεδομένη την αρνητική έως απαγορευτική διάθεση των ιδρυμάτων που εκπροσωπούν την κατεστημένη γνώση, ο καθένας ξέρει ότι, αν ήταν αληθινή μια τέτοια ανακάλυψη θα ανέτρεπε πολλά στον κόσμο της επιστήμης αλλά και της προπαγάνδας που είναι βασισμένη στην Ιστορία, όπως σήμερα διδάσκεται. Έτσι δεν είναι παράξενη η σιωπή που ακολούθησε τις πρώτες δημοσιεύσεις, ούτε βέβαια και η διάψευση που ήρθε λίγο αργότερα.
Και επανερχόμαστε στην περιβόητη φωτογραφία της Σαουδικής Αραβίας και σε πιο πρακτικά στοιχεία. Αυτό που θα παρατηρή σει ένα έμπειρο μάτι, εξετάζοντας τις δύο φωτογραφίες -την υποτιθέμενη πλαστή του γίγαντα και την υποτιθέμενη γνήσια του αμερικανικού πανεπιστημίου- είναι ότι πλαστή και κατασκευασμένη φωτογραφία είναι αυτή του πανεπιστημίου Cornell! Η επέμβα ση είναι φανερή, ειδικά στις σκιές που ρίχνουν οι πάσσαλοι.

Πιο συγκεκριμένα, είναι πασίγνωστο ότι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας οι σκιές των αντικειμένων στη γήινη επιφάνεια είναι παράλληλες. Στην περίπτωση όμως της φωτογραφίας με τα οστά του μαστόδοντου οι σκιές των πασάλων δεν είναι παράλληλες, πράγμα που σημαίνει ότι ή έχουν ανατραπεί οι φυσικοί νόμοι ή η φωτογραφία έχει υποστή τεχνητή παρέμβαση...
Οι ελληνικές περιπτώσεις...

Αν ήταν η πρώτη φορά που επίσημες αρχές αρνούνται την εγκυρότητα κάποιου νέου ανατρεπτικού στοιχείου, τα πράγματα θα ήταν πιστευτά. Όμως, και η ελάχιστη έρευνα -ακόμη και μόνο στην Ελλάδα- μπορεί να επιβεβαιώσει την «επίσημη αρνητικότητα» προς κάθε νέα ανακάλυψη όταν αυτή δεν συμβιβάζεται με τα κατεστημένα. Και δεν είναι μόνο οι πάμπολες λαϊκές παραδόσεις που δισώζουν την ύπαρξη γιγάντων μέχρι σήμερα. Υπάρχουν αναφορές αρχαίων συγγραφέων (Παυσανίας, Φιλόστρατος, κ.α.). Όμως οι μαρτυρίες δεν περιορίζονται σε πληροφορίες. Υπάρχουν και ευρήματα! Να μερικές χαρακτηριστικές "ελληνικές" περι πτώσεις - εκτός από τις γνωστές ανακαλύψεις γιγαντιαίων ανθρώπινων οστών από τον Σλήμαν στην Τροία και στις Μυκήνες :

• Στην Μεγαλόπολη της Αρκαδίας είναι γνωστό σε όλους οτι κάθε τόσο τα συνεργεία της ΔΕΗ πέφτουν πάνω σε τάφους με γιγα ντιαίους σκελετούς. Όλοι ερμηνεύονται σαν οστά ζώων που έζησαν την προϊστορική εποχή στην Ελλάδα και εξαφανίζονται... Κανείς όμως δεν εξηγεί πώς γίνεται να βρίσκονται μέσα σε τάφους τα οστά ζώων.

• Στον Φενεό της Πελοποννήσου επίσης οι ντόπιοι βεβαιώνουντην ανακάλυψη
τάφων με γιγάντιους σκελετούς. Οι τάφοι καταστράφηκαν και οι σκελετοί εξαφανίστη καν, αλλά ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάτοικοι που ξέρουν την ακριβή τοποθεσία άλλων τάφων γιγάντων, οι οποίοι δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη στις αρχές, οπότε και «διασώζονται»...• Το ΤΜ έχει γράψει για τον γιγάντιο σκελετό (περίπου 2,20 μ. διπλωμένος σε ταφική σχάση) που ανακαλύφθηκε και ξαναβάφτηκε στην Πελάνα της Λακωνίας

• Επίσης το ΤΜ (τεύχ. 91) έχει γράψει για τα οστά γιγάντων που έχουν βρεθεί στην Ύδρα.

• Παρόμοια οστά λέγεται ότι είναι θαμένα και στον περίβολο του ναού του Αγίου Νίκο λάου στις Σπέτσες.


Η ελληνική πραγματικότητα 1827-2004


Το 1993 βρισκόμουν σε αναζήτηση σκελετού 6 μέτρων(!), που οι πληροφορίες τον έφεραν να είχε ταξιδέψει από την Αθήνα στο Τέξας! Με βοήθησε σε αυτό η δημοσιογράφος Δ. Σωτηριάδου, που εργαζόταν τότε στο MEGA. Εξαντλήσαμε όλους τους τρόπους για να τον βρούμε, μέχρι και αγγελία στην εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία στις 10-10-94 βάλαμε! Συγ χρόνως σε αναφορά μου στον Πρωθυπουργό (22-9-04, α.π. 1921) ρωτώ εάν λόγω έλλειψης κέντρου συντήρησης σκελετών, εδόθησαν τα τελευταία 50 χρόνια σκελετοί ευρεθέ ντες στην Ελλάδα, στο εξωτερικό. (Πληροφορία από τον κορυφαίο ανθρωπολόγο και πρόεδρο της Ελληνικής Ανθρωπολογικής Εταιρείας, Νίκο Πουλιανό, ο οποίος αναφερεται σε 50.000 σκελετούς!). Ρωτώ, επίσης, τι απέγιναν οι σκελετοί της Ομηρικής περιόδου, ύψους 2,05-2,25 μέτρων που βρήκε ο Σλήμαν στις Μυκήνες.

Προέκυψε, βέβαια, και η φήμη ότι στη διά νοιξη του δρόμου της Επισκοπής Ευβοίας βρέθηκαν στοιβαγμένα ανθρώπινα οστά διπλάσιου μεγέθους από το κανονικό. Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.

Οι δικές μας έρευνες στη Γραβιά Παρνασσίδος, προ οκταετίας, μας έφεραν σε δυο τεχνητούς λόφους-τούμπες, με τους τάφους — στον πρώτο λόφο συλημένους από το 1970, όπως πληροφορηθήκαμε— βασιλέων, προφα νώς ύψους 2,35-3,25 μέτρων. Πληροφορίες υπάρχουν για ομαδικούς παρόμοιους τάφους σε Θεσσαλία - Μακεδονία - Αττική.

Οι γίγαντες ως παγκόσμιο φαινόμενο

• Στην Αμερική: Αναφορές και ευρήματα περί γιγάντων υπάρχουν σε ολόκληρη την Αμερικανική Ήπειρο. Το 1833, στο Lanpock Rancho της Καλιφόρνια βρέθηκε σκελετός ύψους 12 ποδών με κοίλες σφαίρες, πέτρινα τσεκούρια κτλ. Το 1850, το 1875, το 1882, ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος F. Μ. Fetty και η σύζυγος του βρήκαν σε ρηχή σπηλιά υπο λείμματα γιγαντιαίου σκελετού καθιστού με χειροποίητα αντικείμενα-κτερίσματα από πέτρα και τσαμακόπετρα. Το 1883 βρέθηκε άλλος σκελετός από τον J. A. Faulkner.
Άλλες καταγεγραμμένες περιπτώσεις: στη Β. Αμερική, το 1947 (Death Valley), αρχαιο λόγοι βρίσκουν σκελετούς ύψους 9 ποδών (μεγαλύτεροι των 3 μέτρων). Στο Τενεσσή, το 1821, βρέθηκε σκελετός ύψους 7 ποδών από τον John Haywood. To 1800, βρέθηκε σκελετός κοντά στο Rutland της Νέας Υόρ κης! Στο Evant Kanyon της Αριζόνα, το 1923, δυο σκελετοί με ύψος 15 και 18 πόδια!

Ομάδα στρατιωτών ξεθάβει στο Lompock Ranco της Καλιφόρνια, το 1833, σκελετό ύψους 12 ποδών με μέγα-όπλα και πέτρινο φέρετρο. Άλλος σκελετός με ύψος 12 πόδια βρίσκεται το 1891, στο Crittenden της Αριζό να. Σε δυο περιπτώσεις, ο σκελετός είχε 6 δάχτυλα (Braton Tennesee) σε κάθε πόδι στη μια και 6 σε κάθε χέρι, στην άλλη περίπτω ση.
Το 1897, βρέθηκε σκελετός ύψους 9 ποδών κοντά στο Brewersuille της Ιντιάνα. Άλλοι βρέθηκαν στην Bowa της Γιούτα, στο Zenesville του Οχάιο και πάλι στη Νεβάδα στη Humboldt Lake σκελετοί με ύψος 8 1/2 και 10 πόδια! Το 1965, βρέθηκε σκελετός ύψους 8 ποδών και 9 ιντσών στο Holly Greek του Κεντάκι, ενώ υπάρχει και πλήθος άλλων περιπτώσεων.

• Στην Αυστραλία: Στον ποταμό Gravels κοντά στο Bathurst στη Νέα Νότιο Ουαλία, βρέθηκαν πολλά μέγα-αντικείμενα, σφαίρες, ρόπαλα, πέλεκεις, μαχαίρια, βλήματα, (αντι κείμενα βάρους 8, 10, 15, 21, 25 λίβρες) και σκελετοί ανδρών ύψους 10 και 12 ποδών.
Στην ίδια περιοχή, ο φυσικός Rex Gilroy βρήκε σε βάθος δύο μέτρων σκελετό 25 πόδια ψηλό, και με βάρος -κατά τον επιστήμονα-1.000 λίβρες! Στο Gympie Queensland, ένας γεωργός, ο Keith Walker, βρήκε δόντια που κατά τον Gilroy ανήκαν σε άτομο με ύψος 10 πόδια.

Στα Blue Mountains, βρίσκονται ίχνη ποδιών ατόμων που το μεγαλύτερο προσδιορίζει ύψος 20 ποδών. Αυτά και άλλα βρέθη καν από τον P. Holman.
Ο Noel Reeves βρήκε «πατήματα» ανθρώ πων κοντά στο Kempsey N.S.W. άνωθεν του ποταμού Macleay και προσδιόρισε τους ψηλότερους σε 17 πόδια ύψος!

• Στην Κίνα: Σε πάμπολλα δόντια δράκων(!), τα οποία συγκέντρωσαν πρόσφατα Κινέζοι επιστήμονες, διαπιστώθηκε ότι στα περισσότερα εξ αυτών είχαμε να κάνουμε με δόντια ανθρώπων-γιγάντων ή γιγαντοπιθήκων (MEGAN-THROPUS & GIGANTOPITHECUS). Σκελετούς 10 ποδών έχουν βρει οι Κινέζοι, οι οποίοι έχουν και την πρωτιά σε αριθμό και είδη ευρεθέντων δεινοσαύρων, τα τελευταία 50 χρόνια.
• Στις Φιλιππίνες: Ένας σκελετός με ύψος 17 πόδια
• Στο Μαρόκο: Ένας σκελετός με ύψος 12 πόδια
• Στον Καύκασο: Σκελετοί ύψους 2,8 έως 3,12 μέτρων έχουν βρεθεί στον Καύκασο από τους Σοβιετικούς.
• Στο Μεξικό: Το 1926, οι D.W. Page και F.W. Devalda βρίσκουν γιγαντιαίους σκελε τούς ύψους 10-12 ποδών. Περιοχές που έχουν βρεθεί στο ΜΕΞΙΚΟ, Sisoguiche -Tapextla - Mico River.
• Στην Αφρική: To 1936, ο παλαιοντολόγος και ανθρωπολόγος Larson Kohl από τη Γερ μανία βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό στις άκρες της Λίμνης ELYASI της Κεντρικής Αφρικής.

Γιγαντοπίθηκος ή Μεγάνθρωπος;Είναι δυνατόν οι ανθρωπολόγοι να υποστη ρίζουν ότι οι σκελετοί Κίνας (BLACKI), Ιάβας, Αυστραλίας κλπ. που συνοδεύονται από εργαλεία (50.000 έως 180.000 ετών) -π.χ. τσεκούρι 37 λιβρών (16 κιλών!- ήταν Γιγαντοπίθηκοι και όχι Άνθρωποι; Σκελετοί 1.000.000 ετών (Ιάβα), footprints, δηλαδή πατημασιές 9.000.000 ετών στη Νότιο Αφρι κή μήκους 4 ποδών από γυναίκα με ύψος 30 πόδια (9 μέτρα) και τα διδασκόμενα από την Ελληνική Μυθολογία οδηγούν σε πανάρχαι ους ανθρώπους και γίγαντες εκατομμυρίων ετών!
Μάλιστα, η περίπτωση του Ιουλίου 1877 στο Spring Valley Eureka της Νεβάδα-όπου χρυσοθήρες ανιχνεύοντας τις πέτρες βρήκαν κάτι ασυνήθιστο και με έκπληξη διαπίστω σαν ότι ήταν ένα γιγαντιαίο οστό ανθρώπι νου ποδιού, όρθιο ανάμεσα στα βράχια, αλλά ενσωματωμένο μέσα σε σκληρό σκούρο κόκκινο χαλαζίτη- οδηγεί σε ασύλληπτης παλαιότητας εποχή...

Η επιγονατίδα και η ποδοκνήμη, απανθρα κωμένες, έδειχναν κάταγμα 4 ίντσες πάνω από το γόνατο, με απόσταση γονάτου-φτέρ-νας 39 ίντσες. Δεκάδες γιατροί που το εξέτα σαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γιγαντοοστό, που ανήκε σε άνθρωπο ύψους 12 ποδών! (3 μέτρα 60 εκ.).
Το πολύ ενδιαφέρον όμως είναι ότι το έδαφος που ενεπλάκη ο γίγαντας και στο οποίο βυθίστηκε το πόδι του, είναι χρονολογημένο 185.000.000 χρόνια πριν! Πολλές εφημερίδες
έγραφαν γι' αυτό και πολλά μουσεία έστειλαν ερευνητές για περαιτέρω έρευνα της περιοχής. Εντύπωση έκανε δε ότι εκτός από το οστό που βρέθηκε ακέραιο, στην πέτρα είχε αποτυπωθεί τόσο η πατούσα όσο και ολόκληρο το πόδι.
Ωστόσο, όλη η παλαιοανθρωπολογικη δραστηριότητα χαρακτηρίζεται απο χιλιάδες "εξαφανίσεις" σκελετών και άλλων συναφών ευρημάτων, όπως ο απολιθωμένος γίγαντας που βρέθηκε το 1895, στα μεταλλεία του Αντρίμ της Ιρλανδίας, ύψους 3,70 μέτρων! Το δεξί πόδι είχε 6 δάχτυλα! Συνολικό βάρος 2050 kg! Οι ιδιο κτήτες και το απολίθωμα εξαφανίστηκαν!
Στο Crittenton της Αριζόνα, το 1891, βρέ θηκε σαρκοφάγος με ανθρώπινο σκελετό 3 μέτρων ύψους, με 6 δάχτυλα σε κάθε πόδι! Ενώ στο Lompock Rancho της Καλιφόρνια, ο σκελετός που βρέθηκε είχε θαμμένα μαζί του βλήματα, πέτρινα τσεκούρια και άλλα «artifacts». Είχε, επίσης, διπλή σειρά δοντιών στην επάνω και κάτω γνάθο! Δυστυχώς, το σύνολο ξαναθάφτηκε βιαστικά λόγω της απειλής των συγκεντρωμένων Ινδιάνων, οι οποίοι θεωρούσαν ιερές τις ταφές.
Έχουμε, λοιπόν, συχνά παραλλαγές με 6 δάχτυλα ή και απολιθωμένα σώματα, πιθα νόν λόγω κλιματολογικών ή εδαφικών συν θηκών, και οπλισμό με κοίλα βλήματα, τσε κούρια - μαχαίρια - ρόπαλα, αλλά και ξίφος σε μία περίπτωση στην Αγγλία.
Όλα αυτά δεν είναι παρά ελάχιστες περιπτώσεις από τις πάμπολες που ζητούν απάντηση από την επιστήμη. Το πόσο θα «κοστίσει» αυτή η απάντηση είναι άλλο θέμα...

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...