Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Γιατί φεύγει η Carrefour, ποιες τράπεζες ακολουθούν...


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΈΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΌ ΑΝΤΊΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΈΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΈΣ ΔΎΟ ΗΜΈΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΊΟΥ, ΚΑΘΏΣ Η CARREFOUR ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΏΡΗΣΉ ΤΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΚΑΙ ΔΎΟ ΓΝΩΣΤΈΣ ΙΔΙΩΤΙΚΈΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ.

To λέει στο πρόγραμμμά του: Επίδομα ανεργίας σε όλους τους λαθρομετανάστες!




" Η επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά....
και η αύξησή του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία," οι Μετανάστες (Παράνομοι και μη) στην χώρα μας είναι πάνω από 2 εκατομμύρια. Που θα βρει τα χρήματα ο Σύριζα;

Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Βενιζέλο…

20120617-013132.jpg
Σφοδρότατη επίθεση του Πάνου Καμμένου στον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή την συμπεριφορά του τελευταίου απέναντι σε πολίτη, όταν ρωτήθηκε “Εάν η Siemens τους κρατάει στο χέρι, γι’ αυτό δεν διαπραγματεύθηκαν με την Μέρκελ”.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κοινοποίησε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με το λακωνικό σχόλιο: “Ποιός τον εμπιστεύεται;

Μάγιερ Αμσκελ Ρόθτσιλντ - Οι απόγονοί του κυβερνούν τον πλανήτη

Image
«Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους», έλεγε τον 18ο αιώνα ο Μάγιερ Άμσκελ Ρόθτσιλντ, μέλος μιας από τις πιο ισχυρές οικονομικά οικογένειες του κόσμου, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γέννηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Χριστιανική ταινία "ΕΙΚΟΝΕΣ"

Μία καταπληκτική παραγωγή  που δίνει μηνύματα μέσα στις καρδιές και την ψυχή των ανθρώπων.
Tα λόγια είναι περιττά όταν οι εικόνες είναι τόσο δυνατές και αληθινές.  

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...