Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πως και γιατί τη στήσανε στον Strauss Kahn (ΣΤΡΑΟΥΣ ΚΟΕΝ)

Έμπρακτη, εκκωφαντική απάντηση Σαμαρά στους λασπολόγους της διαπλοκής: Ο Καμμένος επίσημος εκπρόσωπος της ΝΔ αύριο στις εκδηλώσεις μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού!



Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες αυτών που ανέλαβαν εργολαβικά την άσκηση πιέσεων για συναίνεση στις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης. Είναι οι ίδιοι που υπό καθεστώς τρόμου έσπευσαν να υποβαθμίσουν τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου, επειδή ακριβώς συνέτριψαν τα θεμέλια του σαθρού οικοδομήματος της διαπλοκής.
Πράσινοι μπιζναδόροι και οι γραφικοί γαλάζιοι αιχμάλωτοι του παρελθόντος τους, υπέστησαν έναν απίστευτο εξευτελισμό αφού εξετέθησαν, την ίδια στιγμή που ακόμα και η .....
συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών σιωπούσαν με νόημα.
Με αυτή του την στάση ο Σαμαράς έδειξε ότι δεν εκπροσωπείται από κανέναν “αυτόκλητο” αλλά και ότι το ΌΧΙ στο μνημόνιο ήταν πολιτική στάση ευθύνης. Στάση με την οποία ευθυγραμμίζεται η πλειοψηφία των ψηφοφόρων όπως φάνηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Η συναίνεση λοιπόν θα είναι διακομματική ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ
 
anti-ntp.blogspot.com

ΜΚΟ «Αιγαίου Πολιτεία» και η σχέση Γ.Παπανδρέου με Κεμάλ Ντερβίς!

Mερικά πράγματα στην πολιτική μοιάζουν ανεξήγητα, αλλά πίσω από το παραβάν, για όλα υπάρχουν εξηγήσεις: Για όσους δεν γνωρίζουν την στενή σχέση του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Τούρκο οικονομολόγο Κεμάλ Νερβίς, η αμερικανική εφημερίδα The New York Times φροντίζει να την αποκαλύψει αναφέροντας ότι ο εν λόγω Τούρκος «έχει στενές σχέσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό, του οποίου αποτελεί ένα είδος σύμβουλο»!


«Είναι γνωστό ότι πρόκειται για διαπρεπή οικονομολόγο, «αρχιτέκτονα» της διάσωσης της Τουρκίας όταν βρέθηκε σχεδόν στην ίδια δεινή θέση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Ο Ντερβίς φέρεται να έχει συχνές τηλεφωνικές επαφές με τον Γιώργο Παπανδρέου με τον οποίο συζητούν το ζήτημα της διάσωσης της ελληνικής οικονομίας» γράφει η εφημερίδα.
Ο εν λόγω οικονομολόγος αποτέλεσε τις τελευταίες ημέρες ένα από τα υποψήφια υποψήφιο για πρόεδροε του ΔΝΤ, αλλά η υποψηφιότητά του εξαερώθηκε όταν οι NYTimes αποκάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) είχε συνάψει σχέση με υφιστάμενή του, η οποία μάλιστα σήμερα εργάζεται στο IMF…
Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κεμάλ Ντερβίς φέρεται να Η «εξουδετέρωση» της υποψηφιότητας του Κεμάλ Ντερβίς για την ηγεσία του IMF, συνδυάζεται στον διεθνή Τύπο με την εμφάνιση της Γαλλίδας υπουργού Οικονομικών, Κριστίν Λαγκάρντ, ως αδιαφιλονίκητου φαβορί να διαδεχτεί τον Ντομινίκ Στρος Καν στο IMF.
Μετά τις αποκαλύψεις, ο Κεμάλ Ντερβίς που εργάζεται στο ίδρυμα Brookings, προχώρησε σε δήλωση που αναφέρει ότι δεν είναι ούτε θέλει να είναι μελλοντικά υποψήφιος για το ΔΝΤ γιατί έχει πολύ δουλιεά στο Broοkings.
Μάλιστα η εν λόγω συνεργασία έχει αποτυπωθεί και στην ενθάρρυνση προσπαθειών ελληνοτουρκικής προσέγγισης, όπως μια ΜΚΟ με τίτλο «Αιγαίου Πολιτεία» (!) η οποία έχει διοργανώσει δύο «επιστημονικά συμπόσια για την ανάπτυξη νέων προοπτικών πολιτιστικής και τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας των δύο χωρών και την ανάπτυξη της Ελληνοτουρκικής Συνεργασίας». Ένα από αυτά με τίτλο «Η Πολιτισμική και Τουριστική Συνεργασία Ελλάδος-Τουρκίας στο πλαίσιο του Πολιτισμού της Αλληλεγγύης», διοργάνωσε η «Αιγαίου Πολιτεία» στην Αθήνα στις 18 Δεκεμβρίου 2010, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).
Και μόνο ο τίτλος της ΜΚΟ, νομίζουμε ότι τα λέει όλα: «Αιγαίου Πολιτεία»…

Φιάσκο το μέτρο με τις αποδείξεις!



Σε αποτυχία ολκής εξελίσεται το μέτρο με τις αποδείξεις στη φορολογία εισοδημάτων που καθιέρωσε από φέτος το Υπουργείο Οικονομικών.

Εξαιτίας του εν λόγω μέτρου το υπουργείο υποχρεούται να επιστρέψει φόρο στο 80% περίπου των φορολογούμενων! 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα", στο 81,4% των δηλώσεων που έχουν εκκαθαριστεί έως σήμερα είτε δεν προκύπτει καταβολή φόρου, είτε προκύπτει επιστροφή.

Το υπουργείο δηλαδή καλείται να επιστρέψει 311,65 εκατ. ευρώ και απολαμβάνει πρόσθετο φόρο εξαιτίας του μέτρου 396,6 εκατ. ευρώ, δηλαδή όφελος μόνο 85 εκατ. ευρώ.

Το υπουργείο εξετάζεο το ενδεχόμενο να καλέσει για έλεγχο όσους έχουν να λαμβάνουν επιστροφή πάνω από 1.000€.


www.newsplus.gr

'ΠΑΡΑΘΥΡΟ'' ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣτΕ...ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΜΙΝΗ - ΜΠΟΥΤΑΡΗ



Σύμφωνα με εισήγηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνεται παράνομη η ψήφος των μεταναστών.

Σε συνεδρίαση της η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου προχώρησε σε αρνητική γνωμάτευση, όσον αφορά την ψήφο των μεταναστών, η οποία κρίνεται ως παράνομη.
Κάποιοι θα προτρέξουν να αναφέρουν ότι πρόκειται απλά για εισήγηση και όχι για απόφαση αλλά, με βάση πληροφορίες του parapolitika.gr, το σκεπτικό στο ΣτΕ είναι να ληφθεί τελικά και απόφαση, που θα αναφέρει ως παράνομη την ψήφο των μεταναστών.

Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο, είχε γίνει η ίδια εισήγηση στο Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία υπογράμμιζε ι ότι τόσο η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν όσο και η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι για την ανάδειξη των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης «επιφυλάσσεται μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς αναθεώρηση της σχετικής διατάξεως του Συντάγματος».
Φυσικά με την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο "ασκός του Αιόλου", σε μεγάλη μερίδα των δήμων ανά την Ελλάδα, ειδικότερα σε εκείνους που διαφορές στο τελικό αποτέλεσμα ήταν μικρές και η ψήφος των αλλοδαπών, ενδεχομένως, να διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Μάλιστα, τα σενάρια κάνουν λόγο για επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας στις περιοχές αυτές, με τους "αδικημένους" να είναι έτοιμοι να φτάσουν το θέμα στα άκρα και την κυβέρνηση να βρίσκεται εκτεθειμένη, περιμένοντας την τελική απόφαση του ΣτΕ. 


Trikalagr

Χύτρα ταχύτητας 2.700 ετών!



Η πρώτη πλήρως σωζόμενη «χύτρα ταχύτητας» ηλικίας 2.700 χρόνων, που βρέθηκε σε νεκροταφείο της περιοχής Αξιούπολη Κιλκίς, πρόκειται να παρουσιαστεί σε συνέδριο για την Κεραμική της Αρχαϊκής Εποχής που αρχίζει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο αρχαίος πύραυνος —όπως είναι η ονομασία του αρχαίου σκεύους, προδρομική μορφή της χύτρας ταχύτητας της εποχής μας— εντοπίστηκε σε νεκροταφείο που ανέσκαψε η αρχαιολόγος της ΙΣΤ´ Εφορίας Κλασικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων, Θ. Σαββοπούλου η οποία και θα παρουσιάσει τα ευρήματά του. Από τους συνολικά πέντε πυραύνους που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των ανασκαφών, μόνο ένας ήταν σε κατάσταση τέτοια που μπορούσε να αποκατασταθεί η αρχική του εικόνα και να συντηρηθεί, αποτελώντας το πιο ολοκληρωμένο παράδειγμα αυτού του τύπου μαγειρικών σκευών.

Οι πύραυνοι είναι μεγάλα αγγεία με ειδική κατασκευή, απαραίτητα για την κατασκευή φαγητού. Η κατασκευή είναι εντυπωσιακή, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ύψος του αγγείου είναι 0,38 μ., το βάρος του 14 κιλά —υπολογίζεται ότι με τα τμήματα που λείπουν θα έφτανε τα 15 κιλά — ενώ η χωρητικότητά του είναι περίπου 20 λίτρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος» η κ. Σαββοπούλου εξήγησε ότι η κατασκευή αποτελείται από ένα

εσωτερικό πιθόσχημο αγγείο με μικρή κυκλική επίπεδη βάση και έχει συγκολλημένη στο ύψος του ώμου εξωτερική περιμετρική «ποδιά» με οπές εξαερισμού σε δύο σειρές. Η επάνω έχει 4 οπές και η κάτω 2 για την κυκλοφορία του αέρα και την αναζωπύρωση της φωτιάς. Δύο λαβές συγκρατούν ταυτόχρονα το εσωτερικό αγγείο και το εξωτερικό τμήμα για την τοποθέτησή του στην εστία. Συμφωνα με την κ. Σαββοπούλου, στον πύραυνο της Αξιούπολης «συμπυκνώνεται όλη η τεχνογνωσία της εποχής και η επιδεξιότητα του τεχνίτη και σχετίζεται με τις διατροφικές συνήθειες της κοινωνίας που χρησιμοποιούσε το σκεύος για την προετοιμασία της καθημερινής του διατροφής».

Συνέδριο Κεραμικής

Το συνέδριο για την Κεραμική των Αρχαϊκών Χρόνων στο Βόρειο Αιγαίο και την περιφέρειά του διοργανώνεται από τον τομέα αρχαιολογίας του τμήματος Iστορίας και Aρχαιολογίας του ΑΠΘ και το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Μακεδονικών και Θρακικών Σπουδών του ΥΠΠΟ με τη συμμετοχή 54 ερευνητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συνολικά 42 πρωτότυπες ανακοινώσεις και παρουσίαση ευρημάτων από την ΠΓΔΜ και τη Βουλγαρία. Ανάμεσα στους εισηγητές είναι οι Λίλλιαν Αχειλαρά, Γεώργιος Ζάχος, Γεωργία Καραμήτρου-Μεντεσίδη, Βασιλική Μισαηλίδου-Δεσποτίδου, Μιχάλης Τιβέριος.
 Έθνος-Απόστολος Λυκεσάς

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

"ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ,ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ή ΝΕΚΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ":ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!


"Σας ευχαριστώ όλους .
Τα στοιχεία πού έχω ενοχλούν πολλούς πολιτικά αλλά βασικά οικονομικά ΌΛΑ είναι Απόλυτα καί μή αμφισβητίσημα.

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ή ΝΕΚΡΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
Δέν δέχομαι κίτρινες κάρτες από νενέκους καί ενεργούμενα τους. Έχω ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ" .
Τα παραπάνω έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο ιστολόγιο "Ολυμπία",ξεσηκώνοντας θύελλα συμπαράστασης υπέρ του από πολίτες (διαβάστε τα σχετικά σχόλια εδώ).

Ταυτόχρονα,σύμφωνα με πληροφορίες η Ν.Δ τον φιμώνει για ένα μήνα,με την απειλή της διαγραφής αν μιλήσει σε κάποιο Μμε!


Όπως γράψαμε εξαρχής,θέλει...μεγάλη προσπάθεια για να κάνεις εσωτερική αντιπολίτευση στον μοναδικό Βουλευτή σου που κάνει αντιπολίτευση!

Τα στοιχεία του Καμμένου δεν έχουν προκαλέσει πανικό μόνο στους άμεσα θιγόμενους Τζέφρυ και σία,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ!!!


Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν,έκανε την επιλογή της και άδειασε μεγαλοπρεπέστατα τον Καμμένο!

Εκείνος τι θα κάνει;Θα...συμμορφωθεί ή θα συνεχίσει να μιλάει;


Ελπίζουμε το δεύτερο!



hellas-orthodoxy.blogspot.com

Νότης Μαριάς στο Κρήτη TV

ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ... ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!...


Εμπάργκο για... ένα μήνα μπήκε από τη Ν.Δ. στον Καμμένο. Χθες του έστειλε το μήνυμα μέσω του Γιάννη Μιχελάκη ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς. "Είναι εντολή του προέδρου. Δεν ξαναβγαίνεις να μιλήσεις σε κανένα ΜΜΕ για τις επόμενες...
30 ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση θα διαγραφείς σε χρόνο... dt" του μετέφερε ο Γ. Μιχελάκης. Στο περίμενε, λοιπόν, ο Καμμένος...

fimotro

Απίστευτο! Ο ΓΑΠ σε κάρτα Illuminati;-(Αποκλειστικό)


(Συνωμοσίες,συμπτώσεις ή ζούμε μια παγκόσμια φάρσα;)

Πολύ συζήτηση τελευταία για το γνωστό παιχνίδι με τις κάρτες Illuminati,που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του '90, μιας και ο μεγάλος σεισμός της Ιαπωνίας με το πυρηνικό ατύχημα είχε προβλεφθεί και απεικονισθεί κατά πολλούς  σε κάποια από αυτές τις κάρτες.Στο παιχνίδι αυτό επίσης είχε προβλεφθεί η επίθεση στους δίδυμους πύργους,άλλα και μερικά ακόμη γεγονότα με εκπληκτική ακρίβεια.Μια κάρτα του παιχνιδιού όμως φαίνεται πως αποτυπώνει κάτι ακόμη πιο παράδοξο, που έχει σχέση και με την χώρα μας.

Στην κάρτα λοιπόν που παρουσιάζεται ένα υποτιθέμενο ανώτατο διευθυντήριο των Ιlluminati,(πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση)συμμετέχει και κάποιος που παρουσιάζει πραγματικά εντυπωσιακή ομοιότητα  με τον σημερινό πρωθυπουργό μας.Τον άνθρωπο που κατά κοινή παραδοχή πλέον έχει "φυτευθεί" να εκτελέσει ένα "πιλοτικό" πρόγραμμα της Ν.Π.Τ(Νέας Τάξης Πραγμάτων)με αντάλλαγμα μιας υψηλής θέσης στα διεθνή κέντρα αποφάσεων της.

Διαβάζουμε στο σχετικό άρθρο του περιοδικού "Τρίτο Μάτι"(Τεύχος 190)"Το προφητικό "παιχνίδι" που φαίνεται να το ζούμε στην πραγματικότητα":

Η συγκεκριμένη κάρτα που υπαινίσσεται την ύπαρξη ενός ανώτατου διευθυντηρίου το οποίο θα εναρμονίζεται απόλυτα με τους σκοπούς των Ιλλουμινάτι,αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα,αφού η ομοιότητα του κάτω δεξιά μέλους του "Ανωτατου Δικαστηρίου" με τον σημερινό πρωθυπουργό της Ελλάδος Γ.Παπανδρέου,είναι εμφανής!Βέβαια η πιθανότητα σύμπτωσης είναι ομολογουμένος μεγάλη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

 Όμως η παρουσία του του πατέρα Μπους στην ίδια κάρτα(που σίγουρα δεν είναι σύμπτωση),καθώς και οι φήμες ότι ο ΓΑΠ προορίζεται για υψηλές θέσεις στην ιεραρχία της ΝΤΠ,προβληματίζουν..(Τ.Μ)

Εάν τελικά πρόκειται για απλές συμπτώσεις ή ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα και μια  καλοστημένη παγκόσμια φάρσα,αφήνεται στην κρίση του καθενός...

Από τον Βισάλτη

ΠΟΝΤΟΣ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


Η εξόντωση των Ποντίων και όλων των άλλων λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι οποίοι δεν ήταν Τούρκοι, άρχισε από την εποχή του Β' Γερμανικού Ράιχ, όταν ο Κάιζερ Β', έθεσε υπό την προστασία του την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Το 1908, οι Νεότουρκοι, φορέας του παντουρκισμού, με Γερμανούς συμβούλους αναλαμβάνουν την....
εξόντωση των Ελλήνων και των Αρμενίων. Μόνον όσοι αλλαξοπιστούν και προσαρμόζονται στην νέα τάξη πραγμάτων, μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα ζωής. Έτσι οι αγροτικοί πληθυσμοί υποφέρουν από αβάστακτες φορολογίες και γίνονται Μουσουλμάνοι για να σώσουν τη ζωή τους.

Το 1914 ο πληθυσμός (Άνω και Κάτω Αμισσού, 37 χωριά) υπολογίζεται σε 20.000 Έλληνες περίπου. Σε εκείνα τα χωριά, στον πόλεμο του 1914-1918, θα δημιουργηθεί και θα δράσει ένα αντάρτικο, καταπληκτικό, αν λογαριάσει κάποιος τις δυσκολίες του.

Το εγκληματικό όργιο της νεοτουρκικής συμμορίας, ιδιαίτερα ο Εμβέρ είχε ασχοληθεί με την εξόντωση των Ελλήνων , του πρώτου «διωγμού» με τον «λευκό θάνατο»( στις εξοντωτικές πορείες του εσωτερικού ) των Ελλήνων , ιδιαίτερα του Πόντου κατά την διάρκεια του Πρώτου Πολέμου (1914-1918). Χιλιάδες Ελλήνων εξοντώθηκαν με τον λευκό θάνατο (πορείες και τάγματα εργασίας). Έγραψαν πολλοί Πόντιοι ιστορικοί, όπως οι Π. Τριανταφυλλίδης, Δ. Αποστολίδης-Ιωακείμ Σάλτσης.

'Ολοι όσοι έγραψαν για τις εξοντώσεις των Ελλήνων , την έμπνευση την αποδίδουν στους Γερμανούς οργανωτές του τουρκικού στρατού. Ιδιαίτερα στους Φον Ντερ Γκολτς και Λίμαν Φον Σάντερς. Οι Γερμανοί κατέστρωσαν ένα δεκαετές πρόγραμμα εξοντώσεως. Η εφαρμογή, σε κάθε ευκαιρία, σταδιακά.

Το χρονικό εξοντώσεως των Ποντίων είναι ατελείωτο: Στην Μπάφρα, από 6270 γυναικόπαιδα και γέροντες σώθηκαν 2000 περίπου, οι πλείστοι των οποίων υπέκυψαν από εξανθηματικό τύφο. Μαζί τους 150 παιδιά του ορφανοτροφείου, στην πορεία του θανάτου προς την Μαλάτεια άντεξαν από τα 150 παιδιά τα 20.

Τον Ιούλιο του 1921 στις περιφέρειες Τραπεζούντας, Σουρμένων, Ριζούντος, εκτόπισαν όλο τον ανδρικό πληθυσμό από 15-60 ετών .Στην πορεία κατέσφαξαν τους περισσότερους, οι δε υπόλοιποι πέθαναν από
τις κακουχίες και τους βασανισμούς.

Στην Κερασούντα από 14.000 σώθηκαν μόνο 4.000 γυναικόπαιδα. Στην , Οινόη ο Οσμάν διέπραξε όσα και στην Κερασούντα. Στην Σαμψούντα ξεκληρίστηκαν όλοι οι Έλληνες με τις λευκές πορείες θανάτου. Ενδεικτικά αναφέραμε τα παραπάνω παραδείγματα.

Από το 1915 έως το 1924 δολοφονήθηκαν 353.000 Έλληνες του Πόντου. Αν προσθέσουμε και 700.000 Έλληνες της Ιωνίας, που δολοφονήθηκαν από τον τουρκικό στρατό, φθάνουμε στον αριθμό 1.050.000. Οι θηριωδίες των Τούρκων είναι αναρίθμητες (1921-1922), αποτελούν όμως απόδειξη του εξοντωτικού προγράμματος του Κεμάλ.

Εμείς οι Νεοέλληνες τι κάνουμε για να τους τιμούμε;

Χορεύαμε ζεϊμπέκικο και κάναμε κουμπαριές; Καταθέταμε στεφάνια στο μαυσωλείο του μεγαλύτερου σφαγέα του ελληνικού γένους (βλ. Γ. Παπανδρέου και Κ. Καραμανλής )του Κεμάλ Ατατούρκ; Προσπαθούμε να εισάγουμε την κοσμική Τουρκία, τους απόγονους του Κεμάλ Ατατούρκ, άνευ όρων στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν άλλες Ευρωπαϊκές χώρες είναι πολέμιοι μιας τέτοιας εισόδου; Δεν τολμούμε να επεκτείνουμε τα 6 μίλια των χωρικών μας υδάτων σε 12 μίλια γιατί μας απειλούν με casus belli ( αιτία πολέμου ); Δεν τολμούμε να ανακοινώσουμε την Ελληνική ΑΟΖ ( Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη);

Είναι η μοίρα φαίνεται αυτού του τόπου να κυβερνιέται από μικρόψυχους και ανίκανους πολιτικούς. Γιατί δεν είναι δυνατόν να μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι κάθε 25-35 χρόνια έχουμε και μια Εθνική καταστροφή. Μετά τη Γενοκτονία των Ποντίων και την Μικρασιατική καταστροφή, έρχονται τα Σεπτεμβριανά στην Πόλη το 1955. Το 1974 νέα Εθνική καταστροφή στην Μαρτυρική Μεγαλόνησο. Πριν λίγα χρόνια την τραγωδία των Ιμίων , που καθιστούν πλέον γκρίζα ζώνη την βραχονησίδα. Αμφισβητούν πλέον την κυριαρχία μας στο Καστελόριζο, στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι.

Δεν είναι όμως μόνο τα παραπάνω.

Χάνεται το όνομα της Μακεδονίας μας, οι Αλβανοί εγείρουν εδαφικές διεκδικήσεις στην Ελληνική 'Ήπειρο, αμφισβητείται η Ελληνικότητα της Θράκης με περίεργες κινητοποιήσεις διπλωματών και πολιτικών της γείτονας χώρας, δημιουργείται αυτονομιστικό κίνημα της Κρήτης.

Η πατρίδα χάνεται, η χώρα βυθίζεται σε βαθειά πολύπλευρη κρίση και ημείς άδομεν.

Υποχρέωση όλων μας είναι η επαγρύπνηση, η καθημερινή ανησυχία μας και η αντίδρασή μας για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν, πριν συμβούν.
ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ! ! !

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ ! ! !
Αποστόλου Παναγιώτης
Οικονομολόγος
 
visaltis.blogspot.com
 

Πακέτο η λέπρα με τους μετανάστες ! Τσιπρα πήγαινε να χαιρετήσεις τα παιδιά !



Μέσω της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», η νόσος του Χάνσεν, όπως ονομάζεται στην ιατρική ορολογία η λέπρα από τον Νορβηγό επιστήμονα που απομόνωσε το μικρόβιο που την προκαλεί, «επανέκαμψε» δυναμικά τους τελευταίους επτά μήνες.
Αλλά και σε ό,τι αφορά την ύπαρξη της ασθένειας… εκτός οθόνης, τα στοιχεία μαρτυρούν ότι η λέπρα ακόμη ζει και βασιλεύει!
Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, τέσσερα κρούσματα λέπρας έχουν κινητοποιήσει την τελευταία εβδομάδα τις υγειονομικές αρχές της χώρας. Δεδομένου ότι στη χώρα μας ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), κατέγραφε ένα κρούσμα ανά πενταετία, ο… μαζικός αριθμός των κρουσμάτων που ανέκυψαν έχει σημάνει συναγερμό.
Ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ ενημέρωσαν αμέσως μόλις πιστοποίησαν την μολυσματική μεταδοτική ασθένεια το περιβάλλον, συγγενικό και φιλικό, της οικογένειας καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου όπου φοιτούν τα παιδιά. Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί η διενέργεια ειδικής εξέτασης στους μαθητές του σχολείου ώστε να εντοπιστούν εγκαίρως τυχόν άλλα κρούσματα.
Στο μικροσκόπιο οι ασθενείς και το περιβάλλον τους
Οι τέσσερις περιπτώσεις λέπρας εντοπίστηκαν από τους δερματολόγους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, αφορούν δε κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας. Οι ειδικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους ασθενείς, αφενός διότι πρόκειται για μέλη μιας οικογένειας, αφετέρου επειδή τα δύο εξ αυτών αφορούν μικρά παιδιά.
Μάλιστα, όπως πληροφορείται το protothema.gr, η οικογένεια, που κατάγεται από αλλοδαπή χώρα, αλλά διαμένει στην Ελλάδα την τελευταία 10 ετία, ταλαιπωρείτο επί μήνες με δερματολογικά συμπτώματα και λανθασμένες ιατρικές διαγνώσεις. Η διάγνωση της λέπρας
έγινε στο πλαίσιο επίσκεψης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου κι εφόσον είχαν «εξαντληθεί» οι γιατροί της περιοχής τους.
Επί του παρόντος οι γονείς και τα δύο παιδιά νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο αναμένεται να λάβουν εξιτήριο καθώς η ολοκλήρωση της θεραπείας της νόσου είναι πολύμηνη και δεν απαιτείται να γίνεται σε νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο θα επιστρέφουν για να επαναλαμβάνονται οι σχετικές εξετάσεις που θα δείχνουν την πορεία του βάκιλλου στον οργανισμό τους.
Πολύμηνη θεραπεία, πολυετής η παρακολούθηση
Η θεραπεία των λεπρών περιλαμβάνει διάφορα αντιβιοτικά που πρέπει να λαμβάνονται για μερικά χρόνια όπως η δαψόνη, η ριφαμπικίνη και η κλοφαιμίνη. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τον τρόπο ζωής τους, χωρίς περιορισμό. Απαιτείται όμως εξέταση των ιδίων καθώς και των οικείων τους κάθε πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χανσενικών, σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 400 χανσενικοί ασθενείς (έπασχαν από λέπρα ), οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν αποθεραπευτεί. Την τελευταία 20ετία καταγράφηκαν μόνο μεμονωμένα κρούσματα που αφορούσαν αλλοδαπούς, και κυρίως στην Αττική.
Κίνδυνος εξ Ανατολών
Η νόσος του Χάνσεν έχει εξαλειφθεί μεν στην Ελλάδα αλλά συνεχίζει να απειλεί την χώρα… εξ ανατολών. Η συχνότητα εμφάνισης της στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Τουρκία και την Αίγυπτο, αποτελεί «πονοκέφαλο» για τους υγειονομικούς φορείς της Γηραιάς ηπείρου. Σε αυτές τις περιοχές καταγράφονται τέσσερα κρούσματα λέπρας ανά 100.000 πληθυσμού, αριθμός που θεωρείται υψηλός δεδομένου ότι σήμερα το φαρμακευτικό οπλοστάσιο για την καταπολέμηση της λέπρας είναι εξαιρετικά ενισχυμένο και οδηγεί πάντοτε στην αντιμετώπισή της.
Τα συμπτώματα της ασθένειας
Η λέπρα προκαλείται από το μυκοβακτηρίδιο της λέπρας (έχει πολλές ομοιότητες με εκείνο που προκαλεί τη φυματίωση) το οποίο απομονώθηκε από τον Νορβηγό επιστήμονα Γκέρχαρντ Χάνσεν το 1871. Εκατόν σαράντα χρόνια μετά οι ειδικοί γνωρίζουν ότι η λοίμωξη εξελίσσεται με βραδύ ρυθμό, ότι μεταδίδεται με τις ρινικές εκκρίσεις και ότι ο χρόνος επώασης της νόσου μπορεί να διαρκέσει 10 ή και 20 χρόνια. Το πρώτο ορατό σύμπτωμα της νόσου είναι η εμφάνιση ανεπαίσθητων κηλίδων στο δέρμα. Το μυκοβακτηρίδιο προσβάλλει κυρίως το δέρμα, το πρόσωπο, τα νεύρα στα άκρα, προκαλώντας εφόσον δεν αντιμετωπιστεί με φάρμακα σταδιακή σήψη των ιστών.
 
theogreece.blogspot.com

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τα Ηλιακά κάτοπτρα του Αρχιμήδη

Το περιβάλλον Παπανδρέου έπαιξε σε CDS την πτώχευση της Ελλάδας;


  • Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση
Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι. 26 δις εκτιμάται το κέρδος της υπεραξίας.
Η εταιρεία έχει τον απίστευτο τίτλο: Informed Justice Partners, Που βέβαια ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα αφού ο βαθμός πληροφόρησης της είναι τεράστιος ώστε να ποντάρει στο επίμαχο CDS την ώρα που μία πανίσχυρη κυβέρνηση είχε διαδεχθεί την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή.
Δείτε τώρα τα πρόσωπα που απαρτίζουν την Informed Justice Partners:
Και στο Advisory board φιγουράρει η πασίγνωστη κυρία Μιράντα Ξαφά, του… ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Πήγε εκεί μετά την παραίτηση της!
Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση
Πως σχετίζονται τα πρόσωπα αυτά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο;
Διαβάστε και φρίξτε:
Jose Maria Figueres: Σύμβουλος στο ίδρυμα i4cense που ιδρυσε ο Ανδρίκος Παπανδρέου, αδερφός του πρωθυπουργού! Σας λέει κάτι το περιβόητο “σκουώς” που έπαιξε με τον αδερφό του και πρωθυπουργό προ ολίγων ημερών; Το ντοκουμέντο που ακολουθεί αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνεργάζεται 1. Με εταιρεία του αδερφού του και 2. Με εταιρεία που συμμετέχει στέλεχος της IJ Partners!

Οι οικογένειες Παπανδρέου – Figueres, διατηρούν στενές σχέσεις και σε άλλα επίπεδα, με φόντο την “Πράσινη Ανάπτυξη”. Καμαρώστε* την κυρία Figueres και τον Γιώργο Παπανδρέου στο Davos πριν από λίγο καιρό.
Ξέρετε όμως γιατι δεν ήταν ο κύριος Figueres στο WEF; Γιατί απλούστατα παραιτήθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με μίζες από την εταιρεία Alcatel που φερόταν να έχει λάβει!

Θεόδωρος Μαργέλλος, ο οποίος στο εξαιρετικά λιτό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του fund αναφέρει «ότι είχε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως έμπορος προϊόντων και επιχειρηματίας στον τομέα των γεωργικών επιχειρήσεων». Επισημαίνεται ότι επιχειρηματίας με το όνομα Θεόδωρος Μαργέλλος είχε εμπλακεί στη δεκαετία του ’90 με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, το οποίο επιτήδειοι «βάφτιζαν» ελληνικό και καρπώνονταν επιδοτήσεις εκατομμυρίων δραχμών. (πηγή: Το Ποντίκι). Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, ενώ οι πληφορορίες που τον θέλουν να “εξαφανίζεται” μαζί του με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στα ταξίδια – μυστήριο του πρωθυπουργού στο Παρίσι, διαρρέονται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.
Michael Demirel (!!). Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, την εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη υπέγραφε τα περιβόητα Swaps με τον κύριο Παπακωνσταντίνου σύμβουλο, για τα οποία η νυν κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμα τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις μηνύσεις. Εάν θέλετε να μάθετε την ιστορική οικογένεια που κατάγεται ο κύριος Demirel, διαβάστε εδώ: Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.
Άλλη μία διαχρονική αγάπη δηλαδή: Η Siemens xορηγός σε ΜΚΟ του Αντρίκου!
Και βέβαια, στην i4cense φιγουράρει το όνομα της κόρης του Ισμαήλ Τζεμ. Δεν είναι βέβαια η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος των Παπανδρέου, αφού έχει προηγηθεί το ασύλληπτο “μπουμπούκι” κυρία Nur Batur, ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Αθλιότητες που εδώ αναπαρήγαγε ένας άλλος υποστηρικτής του μνημονίου, ο κύριος Καρατζαφέρης.
Η συνέχεια στους “επαγγελματίες της ενημερωσης” και βέβαια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
* Οι φωτογραφίες εδώ:

Christiana Figueres – World Economic Forum Annual Meeting 2011

DAVOS/SWITZERLAND, 27JAN11 – Christiana Figueres, Executive Secretary, United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC), Bonn; Global Agenda Council on Climate Change, is caputred during the session ‘The New Reality of Climate Change’ at the Annual Meeting 2011 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 27, 2011.
Copyright by World Economic Forum
swiss-image.ch/Photo by Michael Wuertenberg

George A. Papandreou – World Economic Forum Annual Meeting 2011

DAVOS/SWITZERLAND, 27JAN11 – George A. Papandreou, Prime Minister of Greece, gestures during the session ‘Europe: Back to the Drawing Board?’ at the Annual Meeting 2011 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 27, 2011.
Copyright by World Economic Forum
swiss-image.ch/Photo by Moritz Hager
και ο σύνδεσμος: http://www.flickr.com/photos/worldeconomicforum/5393266681/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/worldeconomicforum/5393266863/in/photostream/
Βαριές σκιές για τον Πρωθυπουργό από τα CDS 
Χωρίς στήριξη ο ΓΑΠ από κυβέρνηση & ΠΑΣΟΚ… Τι σχέση έχουν τα Credit Default Swap (CDS) με την υψηλή μαγειρική;
Το να χαρακτηρίζει μέλος εθνικού κοινοβουλίου τον πρωθυπουργό ως «έμμισθο μπρόκερ των διεθνών κερδοσκόπων» και να μην υπάρχει μια έστω δήλωση υπεράσπισης του πρωθυπουργού από μέλος της κυβέρνησης ή κομματικού στελέχους, δεν…
έχει ξαναγίνει στον πλανήτη…
Τι συμβαίνει;
ΣΣ. Τι σχέση έχουν τα Credit Default Swap (CDS) με την υψηλή μαγειρική;
- Αναζητείται υπουργός, κυβερνητικό στέλεχος, κομματικό στέλεχος να διαψεύσει κατηγορηματικά τον Πάνο Καμμένο…
- Δεν υπάρχει ένας υπουργός, έστω ένα στέλεχος να υπερασπιστεί τον Γ. Παπανδρέου;

Ο Π. Καμμένος αποκαλεί τον ΓΑΠ broker των διεθνών τοκογλύφων κι αυτοί κρύβονται.

Λέτε κάτι να ξέρουν; 
kostasxan

O Καμμένος, τα CDS, οι μυστικές υπηρεσίες και τα μυστήρια της σουίτας “2806″ του νεουορκέζικου “Sofitel”







Ας  πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τον Αύγουστο του 2009, ο πανικόβλητος Καραμανλής ανακοινώνει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Τον ίδιο μήνα ο Άγγελος Φιλιππίδης, που διαμένει πλέον σ ένα υπέροχο νεοκλασικό απέναντι από τη  Βουλή των Ελλήνων, δίνει σαν πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου 950 εκατομμύρια ευρώ (!)και αγοράζει, ενόψει χρεοκοπίας(!), ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) όταν το πενταετές spread των CDS ήταν στις 135 μονάδες βάσης, όπως απεκάλυψε η Σοφία Παπαιωάννου-αρχισυντάκτρια των «Φακέλλων»: «Η νέα διοίκηση (Κλέων Παπαδόπουλος) πουλά τα CDS τον Δεκέμβριο του 2009 στις 235 μονάδες βάσης. Η παγκόσμια αγορά των CDS το καλοκαίρι του 2009 κυμαινόταν στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Αγοράζοντας το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο CDS αξίας 950 εκατομμυρίων ευρώ (δηλαδή 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια) κατέχει μία θέση που αντιστοιχεί περίπου στο 12,5% της παγκόσμιας αγοράς, ποσοστό που θα μπορούσε να συμπαρασύρει και άλλους παίκτες. Πράγματι από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο το CDS ανέβηκε κατά 110 μονάδες βάσης και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κέρδισε με το αυτό το παιχνίδι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ…»

Ποιοι ήταν οι αγοραστές των CDS του Ταχ. Ταμιευτηρίου και πόσο αξίζουν αυτά σήμερα.

Είναι αλήθεια ότι λήγουν στις 22 Μαίου κι αν η χώρα χρεοκοπούσε μέσα στα επόμενα 24ωρα,  κάποιοι θα κέρδιζαν μυθικά ποσά από τη χρεοκοπία μας,  όπως υποστηρίζει ο Πάνος Καμμένος που βρίσκεται σε διωγμό από τη ΝΔ, επειδή τα CDS  αγοράστηκαν από τον Άγγελο Φιλιππίδη.

Πάμε παρακάτω. Ποιος ήταν εκείνος που ως τώρα και πέρα από τα μπινελίκια που του ρίχνουμε, εμπόδιζε την επίσημη χρεοκοπία της χώρας μας υποσχόμενος νέα βοήθεια χωρίς πολλά-πολλά; Ο Στρος Καν.

Δεν το έκανε γιατί μας αγαπούσε. Προφανώς είχε τους λόγους του.

Άρα ο Στρος Καν ήταν «κόκκινο πανί» για τους κατόχους των CDS, που σαν κοράκια περιμένουν την χρεοκοπία μας. Οι αγοραπωλησίες των CDS έγιναν και μέσω της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs!

Όταν κάποια στιγμή Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αποφάσισαν να χτυπήσουν συντονισμένα  τους κερδοσκόπους των CDS, αιφνιδιαστικά ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθυ Γκάιτνερ, έκανε πίσω. Η Σοφία Παπαιωάννου, έγραψε «άγνωστο γιατί». Κι όμως δεν είναι άγνωστο το γιατί: O Τίμοθυ Γκάιτνερ, υπήρξε πρώην στέλεχος της «Φίρμας», της Goldman Sachs.

Μόνο δύο κορυφαίοι Αμερικανοί πολιτικοί, όλο αυτό το διάστημα της περιπέτειας του Στρος Καν τοποθετήθηκαν δημόσια: Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ που (σωστά έπραξε) κάλυψε πλήρως τις αστυνομικές Αρχές της πόλης και ο υπουργός Οικονομικών Τίμοθυ Γκάιτνερ ο οποίος ζήτησε επίσημα την παραίτηση του Ντομινίκ Στρος Καν από το IMF!

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε-ούτε κι εσείς με το που θα διαβάσετε τη συνέχεια.

TΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ SOFITEL

Το γεγονός ότι ο Στρος Καν βίασε την δύστυχη Αφρικανή, δεν χωρά αμφιβολία.

Ο 65χρονος την περίμενε φορώντας το μπουρνούζι του και όρμησε πάνω της σαν ταύρος εξαναγκάζοντάς της  σε πρωκτικό sex και στοματικό έρωτα. Αν γνωρίζαμε με σιγουριά ότι είχε κατεβάσει μισό κουτί Viagra, θα έπρεπε η φαρμακοβιομηχανία να τον κάνει στάμπα στα κουτιά της.

Mόνο που εδώ, στη σουίτα 2806, του νεουορκέζικου «Sofitel», υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά, που συνδέονται μεταξύ τους  η μια καλή θεωρία συνομωσίας-εσύ διαλέγεις…

Ερώτημα 1ον>Ο Στρος Καν, είχε «συνεργό» στο έγκλημα. Κι όταν λέμε συνεργό εννοούμε αν είχε κάποιο άνθρωπο από το προσωπικό του ξενοδοχείου που να οδηγεί τις καμαριέρες την κατάλληλη στιγμή στον πυρακτωμένο Μινώταυρο Ντομινίκ.

Ερώτημα 2ον> Πόσο συχνά ο επικεφαλής του IMF επισκεπτόταν τις σουίτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου; Πόσα χρόνια ήταν πελάτης του;

Ερώτημα 3ον>Υπήρξαν κατά καιρούς κι άλλες καμαριέρες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου που οδηγήθηκαν από τον «συνεργό» στη σουίτα του Ντομινίκ; Πόσο θα μπορούσε να κοστίζει η σιωπή τους στο IMF;

Ερώτημα 4ον>Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες CIA, FBI η κάποιο «ανεξάρτητο» παρα-κλάδι τους, παρακολουθούσαν η όχι τις κινήσεις του Στρος Καν, ο οποίος ήταν γνωστό ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το συγκεκριμένο πάθος του μια και είχαν προηγηθεί κι άλλα περιστατικά με τον ίδιο πρωταγωνιστή;

Ερώτημα 5ον> Αν ο Στρος Καν ήταν εμπόδιο στη χρεοκοπία της Ελλάδας, άρα στους κερδοσκόπους της αγοράς-ανάμεσά τους και οι αγοραστές των CDS (Goldman Sachs, golden boys και Έλληνες «φίλοι») του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μήπως έπρεπε επειγόντως να βγει από τη μέση;

Ερώτημα 6ον>Γιατί ο Λευκός Οίκος δεν έβγαλε, ούτε μια λιτή έστω ανακοίνωση, για τη σύλληψη του Στρος Καν.

Ερώτημα 7ον> Πως ο ταλαίπωρος Ντομινίκ επέλεξε για συνήγορό του, τον Μπέντζαμιν Μπράφμαν, στενό φίλο του Αντώνη Παπαδημητρίου του «Ιδρύματος Ωνάση»- με τον οποίο μόλις πριν λίγες μέρες,  έκαναν την αναπαράσταση της Δίκης του Σωκράτη;

Ποιος μπορεί ν απαντήσει με σιγουριά σ αυτά τα ερωτήματα, ενός παιγνιδιού που ξετυλίγεται στο ημίφως  της Ιστορίας; Πόσοι γνωρίζουν όλη την αλήθεια; 

olympia.gr

Οι “Σαηεντιστές”, ο συνεργάτης του Ανδρίκου Παπανδρέου και η συνέντευξη του πρωθυπουργού σε έντυπο της αίρεσης!



Όπως είδαμε στην χθεσινή αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου, ένα από τα εξέχοντα μπουμπούκια που αποδείχτηκε ότι είναι συνεργάτης του αδερφού του πρωθυπουργού, ο Jose Maria Figueres, δεν έχει μόνο το οικονομικό σκάνδαλο με την Alcatel στην πλάτη του ως πρόεδρος. (διαβάστε εδώ όλη την υπόθεση)
Σάλο είχε προκαλέσει στα μέσα της Κόστα Ρικα η αποκάλυψη ότι ο Figueres ήτα μέλος της αίρεσης των Σαηεντιστών και όχι καθολικός. Η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας είναι καθολικοί και θεωρείτο αδιανόητο ένας “αβάπτιστος” να την κυβερνήσει.
Το “σκάνδαλο” είχε ξεκινήσει όταν αποκαλύφθηκε ότι η ΜΗΤΕΡΑ του Figueres ήταν μέλος της αίρεσης, από τους γονείς της κλπ κλπ (σας θυμίζει κάτι;)
Για να κατευναστούν τα πλήθη, ο Figueres επιστράτευσε τον αρχιεπίσκοπο της τοπικής καθολικής εκκλησίας Roman Arrieta, για να δηλώσει ότι “γνωρίζει πως ο Figueres είχε βαπτισθεί καθολικός”!
Που κολλάνε όλα αυτά με τον πρωθυπουργό; Μα στην απίστευτη έμπνευση που είχε να δώσει συνέντευξη στο εφημεριδάκι αυτής της αίρεσης στην Αμερική!! Μπορεί να είναι σύμπτωση. Με τις ίδιες πιθανότητες που θα είχε η “Σκοπιά” να πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα!
Διαβάστε λοιπόν το απίστευτο συμβάν που είχε αποκαλύψει η Τρολυμπία τον Αύγουστο του 2010:
Νομίζαμε ότι το πιο τραγικό συμβάν της πράσινης στρατευμένης επικοινωνίας θα ήταν το αφιέρωμα του παγκοσμίου φήμης περιοδικού “Μαριάν” (κάτι σαν την Σούπερ Κατερίνα στην παρακμή της), που ανακάλυπτε όπως και τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” τις τεράστιες ευθύνες του Καραμανλή για την κατάρρευση της χώρας.
Κάναμε λάθος! Η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να δώσει συνέντευξη στον επικοινωνιακό κολοσσό “The Christian Science Monitor” ξεπέρασε κάθε προηγούμενη επικοινωνιακή επιτυχία! (αλήθεια, ποιός …αθεόφοβος (!!) είχε αυτή την φανταστική ιδέα;)
Γιατί το λέμε, μα η CSM είναι η εκδοτική επιχείρηση μίας αίρεσης, της “Εκκλησίας του Χριστού – Επιστήμονα” (πως λέμε τον Χριστό φαντάρο), που οι οπαδοί της μόνο …επιστήμονες δε μπορούν να χαρακτηριστούν. Αρκετά μέλη της έχουν καταδικαστεί για φόνο εξ αμελείας αφού αρνήθηκαν ιατρική περίθαλψη στα παιδιά τους, ενώ άλλοι έχασαν την επιμέλεια. Έχουν βλέπετε αυτές τις θεόπνευστες εμμονές να αρνούνται την ιατρική επιστήμη (δυστυχώς και η ιατρική επιστήμη έχει τις εμμονές να μην τους …στειρώνει!) και τις ανάλογες άκρες όχι μόνο να μην τους έχουν μπουντρουμιάσει αλλά να παίρνουν και συνεντεύξεις από τύπους σαν τον ΓΑΠ.
Για να δούμε όμως και την άλλη πλευρά, η “Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα”, έχει αρκετά κοινά με τη “Νέα Διακυβέρνηση” του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της.
-Τόσο η Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα, όσο και η Νέα διακυβέρνηση τα έχουν κάνει “μούτι” με τα οικονομικά τους (κλικ στον σύνδεσμο).
-Τόσο η Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα, όσο και η Νέα διακυβέρνηση, είναι Μνημεία αξιοπιστίας. Η Εκκλησία του Χριστού επιστήμονα εγγυάται όπως λέει και το Logo της (φωτο), την Θεραπεία των ασθενών, την κάθαρση των λεπρών, την εκδίωξη των δαιμόνων και -κυρίως- την ανάσταση των νεκρών. Σύμφωνα με τα δεδομένα, όσοι πίστεψαν σε αυτές τις εξαγγελίες και την προτίμησαν, μάλλον την πάτησαν, αφού η μόνη ανάσταση “νεκρού” έγινε στην Ελλάδα από τον Κώστα Καραμανλή που ως γνωστόν είναι Ορθόδοξος και όχι “Χριστεπιστήμονας”.
Η Νέα διακυβέρνηση από την άλλη, εγγυήθηκε την ύπαρξη πακτωλών χρημάτων, την αύξηση μισθών, την μείωση του ΦΠΑ, την προστασία του ασφαλιστικού κλπ. Όσοι την πάτησαν λοιπόν και τους πίστεψαν, μάλλον νιώθουν όπως οι προαναφερόμενοι γονείς που περίμεναν τον “Άγιο Λαρύγγιο” να σώσει το παιδί τους από τον πνιγμό αντί να πάρουν το 911.
Με αυτό το σκεπτικό, ίσως ο πρωθυπουργός να πρέπει να πάρει μόνιμη στήλη στην Christian Science Monitor, για να μην πούμε ότι πρέπει να λάβει υψηλή ιερατική θέση στην εν λόγω αίρεση αφού οι ποιμαντικές του ικανότητες είναι εξαιρετικές: Υπάρχουν πολίτες στα Ιωάννινα που πιστεύουν ότι η Εγνατία είναι οφθαλμαπάτη του Σατανά και πηγαίνουν ακόμα από τον κατσικόδρομο του Μετσόβου, πιστοί στο κύρηγμα του ΓΑΠ.
Το “επιτελείο” του πάντως, θα πρέπει να σκεφθεί σοβαρά να δώσει την επόμενη συνέντευξη στο δημοφιλές περιοδικό “Σκοπιά” για προφανείς λόγους:
-Όπου και να την δώσει, τα πυρηνοκίνητα Ελληνικά ΜΜ”Ε” θα της δώσουν παγκόσμιο κύρος.
-Έστω ότι οι μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν δίκιο και έπεται δευτέρα παρουσία όπου θα σωθούν μόνο οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Τι θα γίνει τότε;; Η “Σκοπιά” θα είναι το μόνο περιοδικό (μαζί με το “Ξύπνα”) που θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν!
Πράγμα που σημαίνει, ότι τα επόμενα 50,000 χρόνια, η μόνη συνέντευξη πολιτικού που θα υπάρχει στον τύπο θα είναι αυτή του Γιώργου Παπανδρέου στην “Σκοπιά”! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ θα είναι πλέον πλανητική και όχι μόνο Ελληνική πολιτική δύναμη.

olympia.gr
 

"Έμμεσος broker o πρωθυπουργός"



Μεσίτη ξένων συμφερόντων αποκάλεσε τον πρωθυπουργό ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Αναφέρθηκε σε χρηματοοικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκονται τα αδέρφια του Γ. Παπανδρέου. Στοιχεία ζητά η αντιπολίτευση. Ραγκούσης: "Πισώπλατο άθλιο χτύπημα"

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στη βουλή, μια ραδιοφωνική δήλωση του βουλευτή της....
ΝΔ Πάνου Καμμένου, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι "έμμεσος broker" δηλαδή μεσίτης ξένων συμφερόντων.
Επίσης, είπε ότι "τα αδέλφια του πρωθυπουργού είναι μπλεγμένα σε περίεργη χρηματοοικονομική υπόθεση στην οποία είναι μπλεγμένος και ο κατηγορούμενος στην υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού κ. Μαργέλης, αλλά και το στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Μιράντα Ξαφά".
Στη δήλωση Καμμένου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα στη Βουλή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πανδαιμόνιο.
Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ παρεμβαίνοντας είπε ότι έγινε μία αγοραπωλησία cds (ασφαλίστρων κινδύνου) με εμπλεκόμενο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2009, από την οποία το Ταμιευτήριο κέρδισε 40εκατ. δολάρια, ενώ θα μπορούσε να βγάλει περισσότερα.
Μέρος των κερδών, κατά τον βουλευτή, ο οποίος σημειωτέον αποκάλεσε για πρώτη φορά "έμμεσο Broker τον πρωθυπουργό κατά τη συζήτηση του πορίσματος της Siemens, πήγε σε μία εταιρεία στην οποία πρόεδρος είναι ο Θ. Μαργέλος, γνωστός από την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, ενώ αντιπρόεδρος είναι η Μιράντα Ξαφά του ΔΝΤ, ενώ εμπλεκόμενοι, πάντα κατά τον βουλευτή, είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού Αντρίκος.
"Να φέρει τα στοιχεία"
Παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος είπε ότι για τον διάλογο μέσα και έξω από τη Βουλή υπάρχει απόλυτη ελευθερία, αλλά υπάρχουν όρια στην ένταση της κριτικής για τα οποία δεν νοείται υπέρβαση.
Στη συζήτηση παρενέβη ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που δήλωσε ενοχλημένος "από την θεατρινίστικη κίνηση του κ. Καρατζαφέρη".
Όσο ζητάμε από τον κ. Καμμένο να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, άλλο τόσο ζητάμε από τη κυβέρνηση, είτε την εποπτεύουσα Τράπεζα Ελλάδος να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση, δίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία, συμπλήρωσε.
Υπάρχει πράγματι σοβαρό θέμα, όπως φαίνεται και πρέπει να υπάρξει απάντηση, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής κάλεσε τη ΝΔ να πάρει θέση απέναντι στο χαρακτηρισμό του Πάνου Καμμένου, χαρακτηρίζοντας "γελοία" τη συμπεριφορά του.
Ο κ. Πεταλωτής είπε ότι τα Cds αγοράστηκαν από τον Ιούλιο ως το Σεπτέμβριο του 2009 επί ΝΔ και η μεγάλη πώληση έγινε το Νοέμβριο του 2009 με τη διοίκηση που είχε οριστεί επί ΝΔ.
Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης χαρακτήρισε τα όσα υποστήριξε ο κ. Καμμένος ως "πισώπλατο άθλιο κτύπημα κατά του πρωθυπουργού", κτύπημα που εντάσσεται στην στοχοποίηση του πρωθυπουργού μέσα από μία εκστρατεία λάσπης από διάφορα κέντρα.
Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι όταν προέρχεται η καταγγελία από τον συγκεκριμένο βουλευτή, παραμένει ερώτημα αν πρέπει κάποιος να τα λάβει σοβαρά υπόψη. Ταυτόχρονα όμως είπε ότι είναι μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης, αν θα κρατήσει τον κ. Καμμένο ως βουλευτή της, η ΝΔ.

http://news247.gr/

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Tepco



Ιαπωνία — Η ιαπωνική ηλεκτρική εταιρεία Tokyo Electric Power (Tepco) ανακοίνωσε καθαρή ζημιά ρεκόρ ύψους σχεδόν 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το οικονομικό έτος που έληξε το Μάρτιο καθώς και ότι θα αντικαταστήσει τον επικεφαλής της, εξαιτίας του πολύ σοβαρού πυρηνικού δυστυχήματος στη Φουκουσίμα.

Στο τέλος του οικονομικού έτους που διήρκεσε από τον....
Απρίλιο 2010 ως το Μάρτιο 2011, η Tepco σημείωσε καθαρή ζημιά 1.247,35 δισεκατομμυρίων γεν (10,9 δισεκατομμύρια ευρώ), τη χειρότερη που έχει ποτέ καταγράψει μη χρηματοπιστωτικός ιαπωνικός όμιλος.

Η Tepco υποχρεώθηκε να συνυπολογίσει τις μαζικές υποτιμήσεις του ενεργητικού της μετά την αιφνίδια και οριστική διακοπή της λειτουργίας τουλάχιστον τεσσάρων από τους έξι αντιδραστήρες του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα Νταϊίτσι (αριθμός 1), που επλήγη από τον τρομερό σεισμό και το γιγάντιο τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.

Πριν από το δυστύχημα, η Tepco ήλπιζε ότι θα τελείωνε το περασμένο οικονομικό έτος με καθαρό κέρδος 110 δισεκατομμυρίων γεν (σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ). Ο όμιλος, ο οποίος θα λάβει κρατική υποστήριξη για να αποζημιώσει τα θύματα αυτής της καταστροφής, δεν είναι σε θέση να προβεί σε οικονομικές προβλέψεις για τους ερχόμενους μήνες, καθώς η κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό είναι αδύνατο να σταθεροποιηθεί πριν από τουλάχιστον ένα εξάμηνο.

Εξάλλου, η Tepco ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής της, ο Μασατάκα Σιμίζου, θα αποχωρήσει και θα αντικατασταθεί από τον Τοσίο Νισιζάουα. Η σχετική απόφαση πρόκειται να επικυρωθεί κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων, η οποία προβλέπεται να διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου.

http://news.pathfinder.gr/

Διεθνής στόλος αναχωρεί για Γάζα-Ένα χρόνο μετά την αιματηρή επίθεση σε άλλη νηοπομπή


Διεθνής στόλος 15 πλοίων με ανθρωπιστική βοήθεια θα αναχωρήσει για τη Γάζα την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, ένα χρόνο μετά την αιματηρή ισραηλινή επίθεση στην πρώτη νηοπομπή ανθρωπιστικής βοήθειας, ανακοίνωσε σήμερα τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση, που συνδιοργανώνει την αποστολή αυτή.

«Τα πλοία μας θ' αναχωρήσουν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Για την ώρα έχουμε 15 πλοία. Δε θέλουμε ν' αυξήσουμε τον αριθμό τους γιατί θα υπάρξουν και άλλες αποστολές στο μέλλον», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη ο Μπουλέντ Γιλντιρίμ, πρόεδρος της ισλαμιστικής φιλανθρωπικής οργάνωσης ΙΗΗ. Σύμφωνα με τον Γιλντιρίμ, τα πλοία, τα οποία έχουν ναυλώσει 22 μη κυβερνητικές οργανώσεις, θα μεταφέρουν περίπου 1.500 ακτιβιστές από περισσότερες από εκατό χώρες.

Ο Γιλντιρίμ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, όπως το σημείο απόπλου του στόλου ή ακόμα για την τουρκική συμμετοχή στην αποστολή. Αντίθετα, κάλεσε το Ισραήλ «να επιδείξει λογική».

Στις 31 Μαΐου του 2010, ισραηλινοί κομμάντος πραγματοποίησαν επίθεση στη διεθνή νηοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Κατά την επίθεση των ισραηλινών κομμάντος στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara σκοτώθηκαν εννέα τούρκοι υπήκοοι. To Mavi Marmara θα συμμετάσχει στη νέα αποστολή, ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα η ΙΗΗ.


πηγή

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...