Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 29/5 10 ΤΟ ΠΡΩΪ, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!


Αυτή την Κυριακή πάμε εκδρομή στα Καλάβρυτα. Το ραντεβού στην Κεντρική πλατεία στις 10 η ώρα το πρωΐ, για να υποδεχτούμε τον Γιώργο Παπανδρέου!

Όλα όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών...


Ολοκληρώθηκε μετά από τρεις και πλέον ώρες η συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα προβεί σε δήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει δηλώσεις από τα γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή.
«Ο πρωθυπουργός δεν έθεσε θέμα πρόωρων εκλογών ή κυβέρνησης προσωπικοτήτων» δήλωσε η Γενική γραμματέας του ΚΚΕ. Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών η κα Παπαρήγα έκανε λόγο για «ιδεολογική τρομοκρατία τύπου Μπιν Λάντεν» και για «ωμό εκβιασμό».
«Δυστυχώς, η καρέκλα κάποιων, πάνω από την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου δίνοντας το στίγμα της συνεδρίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καρατζαφέρης φέρεται να κατέθεσε πρόταση για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός απάντησε «να το δούμε», ενώ... κατηγορηματικά αντίθετος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε στο συμβούλιο ως κομβικό σημείο το φορολογικό, προτείνοντας ότι θα πρέπει να του διαπραγματευτούμε με την τρόικα. «Δεν έχει νόημα. Η τρόικα δεν το δέχεται», φέρεται να του απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Πληροφορίες από της ΝΔ θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να ρώτησε τον πρωθυπουργό εάν θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές για να λάβει την απάντηση: «Προχωρώ μόνος μου και καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».
"Δυστυχώς η αναγκαία συναίνεση για την οποία ο ΛΑ.Ο.Σ. αγωνιζόταν επί τόσους μήνες δεν μπόρεσε να επιτευχθεί. Αυτοί που την μπλόκαραν αναλαμβάνουν τεράστιες ιστορικές ευθύνες», ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης επιρρίπτοντας ευθύνες στον κ. Σαμαρά για το άδοξο τέλος του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.
 
 
Πηγή: http://www.skai.gr/

Κόλαφος ο Γρηγόρης Αποστολάκος για το φιάσκο στο opengov με τις γλώσσες!


http://ant1south.gr/images/stories/apostolakos3.jpg«Βαρύτατο ατόπημα του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου αποτελεί η καταγραφή στο διαδικτυακό τόπο http://opengov.gr των Ποντιακών, Αρβανίτικων και Βλάχικων ως ξένων γλωσσών.
Μετά από την Ερώτηση που κατέθεσα τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 και τη σημερινή μετατροπή της σε Επίκαιρη Επερώτηση που υπογράφεται από 15 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσαν ως απόδειξη της ενοχής και των ολέθριων ενεργειών τους, να διορθώσουν το διαδικτυακό τόπο.
Τα ερωτήματα όμως παραμένουν, όπως και η υποχρέωση του κου Πρωθυπουργού να δώσει εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό για τις κοινωνικά και εθνικά επιζήμιες μεθοδεύσεις των συνεργατών του».

Η Ερώτηση με θέμα «Τα Ποντιακά, Αρβανίτικα και Βλάχικα είναι ξένες γλώσσες σύμφωνα με το opengov.gr»

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, Βουλευτής Ν. Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος κατέθεσε Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου και τους Υπουργούς Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Ι. Ραγκούση και Επικρατείας – Παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χ. Παμπούκη με θέμα : «Τα Ποντιακά, Αρβανίτικα και Βλάχικα είναι ξένες γλώσσες σύμφωνα με το opengov.gr».
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :
Ο διαδικτυακός τόπος http://opengov.gr «Ανοικτή Διακυβέρνηση» δημιουργήθηκε από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου. Η αρμοδιότητα χρήσης του ανήκει στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η δημιουργία και η λειτουργία του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου σκοπεύει στην προσφορά υπηρεσιών ενημέρωσης, συμμετοχής, διαβούλευσης και τεχνολογικών εφαρμογών που αφορούν την «Ανοικτή Διακυβέρνηση».
Μία εξ αυτών των υπηρεσιών είναι η δημοσιοποίηση προσκλήσεων ενδιαφέροντος για την πλήρωση καίριων θέσεων ευθύνης στον κυβερνητικό και στον κρατικό μηχανισμό. Ενδεικτικά αναφέρονται Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς Υπουργείων, Διοικήσεις δημόσιων οργανισμών και φορέων, επιστημονικό προσωπικό κ.α.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον οποιοδήποτε πολίτη, απαιτείται η συμπλήρωση και η υποβολή ειδικής Φόρμας Υποβολής που διατίθεται στον διαδικτυακό τόπο http://opengov.gr «Ανοικτή Διακυβέρνηση». Στη συγκεκριμένη ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ υπάρχει η κατηγορία ΓΛΩΣΣΕΣ, όπου ο ενδιαφερόμενος – υποψήφιος οφείλει να επιλέξει για τη ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και για άλλες ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ που ομιλεί και χειρίζεται. Η επιλογή σε κάθε μία από αυτές τις υποκατηγορίες πρέπει να γίνει από μία λίστα που διατίθεται από τον διαδικτυακό τόπο.
Στη λίστα των γλωσσών από τις οποίες πρέπει να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος – υποψήφιος συμπεριλαμβάνονται δεκάδες γλώσσες από ολόκληρη την υφήλιο με πρώτη τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ωστόσο αλγεινή εντύπωση και σοβαρότατα ερωτηματικά προκαλεί μεταξύ άλλων η καταγραφή στην κατηγορία των ξένων γλωσσών και των εξής επιλογών : ΠΟΝΤΙΑΚΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ, ΒΛΑΧΙΚΑ!
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτώνται ο κ. Πρωθυπουργός και οι κ. Υπουργοί,
  1. Γνωρίζουν και εγκρίνουν τις επιλογές των ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΩΝ και ΒΛΑΧΙΚΩΝ γλωσσικών ιδιωμάτων στην καταγραφή τους στην κατηγορία των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ του διαδικτυακού τόπου http://opengov.gr «Ανοικτή Διακυβέρνηση»;
  2. Με ποια λογική και αιτιολογία συμπεριλήφθηκαν τα ΠΟΝΤΙΑΚΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ και ΒΛΑΧΙΚΑ ως επιλογές για ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και ιδίως ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ;
  3. Ειδικότερα για τα ΠΟΝΤΙΑΚΑ με ποια αιτιολογία θεωρούνται διαφορετική ή ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ως προς τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
  4. Αναγνωρίζονται ως ξένες γλώσσες τα ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ και ΒΛΑΧΙΚΑ από την Ελληνική πολιτεία;
  5. Αναγνωρίζονται ως μειονότητες Πόντιοι, Αρβανίτες και Βλάχοι στην Ελλάδα που ομιλούν την αντίστοιχη ξένη προς την Ελληνική γλώσσα;
  6. Μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα παραπάνω δεν θα χρησιμοποιηθούν ως επιχειρήματα για την υποστήριξη της θέσης περί ύπαρξης εθνοτικών ή εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα;
  7. Προτίθενται να τροποποιήσουν τις επιλογές στην κατηγορία ΓΛΩΣΣΕΣ με ενδεχόμενη απάλειψη των επιλογών ΠΟΝΤΙΑΚΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ, ΒΛΑΧΙΚΑ;
  8. Εάν δεν τους βρίσκουν σύμφωνους οι σημερινές επιλογές που προσφέρονται στην κατηγορία ΓΛΩΣΣΕΣ, προτίθενται να αναζητήσουν ευθύνες από όσους τις διαμόρφωσαν;
olympia.gr

Oλοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Προεδρικό


ImageΟλοκληρώθηκε πριν ένα τέταρτο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, με μοναδική είδηση όπως έχει γράψει το defencenet.gr, ότι ο Γ.Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Την ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα εθνική συνεννόηση, για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την κρίση, επεσήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρολος Παπούλιας, ανοίγοντας τη συζήτηση στο Συμβούλιο.
Ο κ. Παπούλιας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τάχθηκε υπέρ της λήψης  οικονομικών μέτρων που θα διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή και θα στοχεύουν στην προστασία των οικονομικά αδυνάτων.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τι έγιναι στο προεδρικό συμβούλιο


ImageΌρθιος απέναντι στην Ιστορία και τον ελληνικό λαό στάθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ.Αντώνης Σαμαράς σήμερα στην σύσκεψη του προεδρικού, απορρίπτοντας την συνενοχή που του προτάθηκε από τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, με αντάλλαγμα μέχρι και κυβερνητικές θέσεις.
Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι «οι καρέκλες κάποιων είναι πάνω από την Ελλάδα». Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στον πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ τη συμφωνία που πρότεινε ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ.  Αντώνης Σαμαράς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι απορρίφθηκε και από την Aλέκα Παπαρήγα και τον Αλέξη Τσίπρα σε μία σπάνια ιστορική συγκυρία, όπου οι πατριωτικές δυνάμεις της ελληνικής αριστεράς και της κεντροδεξιάς συναντώνται απέναντι σε δυνάμεις οι οποίες πλέον εκφράζουν οτιδήποτε άλλο παρά τα εθνικά συμφέροντα με την στενή έννοια του όρου.


Ο πρωθυπουργός παραμένει στο Προεδρικό Μέγαρο και συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά ο Γ. Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αναμένονται και οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με πληφοροφίες οι δηλώσεις Παπαρήγα - Τσίπρα  θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή όπου και μεταβαίνουν οι αρχηγοί των κομμάτων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Τον μοναδικό σύμμαχο που είχε στην αίθουσα ο Γ.Παπανδρέου ήταν τον πρόεδρο της ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη ο οποίος μάλιστα εξερχόμενος προχώρησε και σε έμμεση επίθεση κατ΄λα του Α.Σαμαρά.
  

ΤΟ "ΞΕΚΑΠΕΛΩΜΑ"

Γίνονται πολύ άσχημα παιχνίδια με την αγανάκτηση των Ελλήνων το ότι επιτέλους βγήκε ο ελληνικός λαός στους δρόμους και τις πλατείες να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά και δυναμικά είναι πολύ θετικό και είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός αλλά............υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να προσέξουμε, πρέπει να σταματήσουμε να συγχέουμε την αντίδραση των Ελλήνων με αυτή των Ισπανών πλέον,σαφώς και ήταν η αφορμή αλλά τώρα πρέπει να τον κάνουμε δικό μας αγώνα για την χώρα μας,επειδή πολλά βγαίνουν στη φόρα και είναι κάπως ύποπτη η όλη διοργάνωση και εξέλιξη της κλιμάκωσης του κινήματος αγανακτισμένων από την Ισπανία εδώ στην Ελλάδα επιζητεί προσοχή και διερεύνηση του φαινομένου  με λογική και ηρεμία.

Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα,πως ξεκίνησε το κίνημα των αγανακτισμένων από την Ισπανία;

Ο "ηθικός αυτουργός" είναι ο "αριστερός" γαλλο-γερμανοεβραικής  καταγωγής 93χρονος ονόματι Στεφάν Εσέλ.
 Συνταξιούχος διπλωμάτης και "μαχητής" της Γαλλικής αριστεράς.

Πρόσφατα ο Εσέλ έγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο  «Ιndignez-vous!» στα ελληνικά σημαίνει "αγανακτήστε",και προτρέπει τους νέους να ξεσηκωθούν,το βιβλίο του έχει τεράστια επιτυχία και συνεχίζει και πουλάει 400 αντίτυπα σχεδόν επί καθημερινής βάσεως σε Ισπανία και Γαλλία. 
 Από τον τίτλο του βιβλίου του πήρε και το κίνημα των "αγανακτισμένων" στην Ισπανία την ονομασία του «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι).  

Το σύνθημα του Εσέλ μέσα στο βιβλίο άλλα και στις προσκλήσεις που δέχεται για να μιλήσει  είναι  «Το μέλλον είναι η νεολαία. Γι’ αυτό εξοργιστείτε. Εξεγερθείτε» όπως και οι διεθνιστικές του απόψεις που έχει εκφράσει:
“Πολιτικοί, οικονομικοί ηγέτες και διαχειριστές, πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια“, γράφει ο Εσέλ τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

“Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, περισσότερο ακόμη και μετά το τέλος του πολέμου το 1945, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης στην οικονομία, και της προστασίας του πλανήτη μας. Ειδικά σε αυτό το πεδίο μπορείς να δραστηριοποιηθείς πλέον μόνον ως παγκόσμια οργάνωση“.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν είναι το ιδεολογικό υπόβαθρο των "αγανακτισμένων" στην Ισπανία.
και έτσι ξεκίνησε..........ή μάλλον το ξεκινήσανε ¨κάποιοι" που θέλανε να δουν "επαναστάσεις" πιο "ειρηνικές" φυσικά στον ευρωπαϊκό νότο.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως συγχέουμε τις "επαναστάσεις" στις χώρες της β.Αφρικής
αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι και στην Αίγυπτο άλλα και στην Λιβύη ήταν υποκινούμενες,μόνο η εμπλοκή της μουσουλμανικής αδελφότητας στις εξεγέρσεις στην Αίγυπτο τα  "λέει" όλα,αφού είναι γνωστό ότι μέσα στην μουσουλμανική αδελφότητα "εργάζονται" αγγλοαμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες.
 Για την Λιβύη είναι πλέον ευδιάκριτο τουλάχιστον ότι από την αρχή παιζόταν ένα "συμμαχικό" θέατρο για τα "πλούσια" πετρέλαια της β.Αφρικής.
  Τα παραπάνω δεν αναιρούν την εξαθλίωση και τις "μεσαιωνικές" συνθήκες που ζούσαν οι λαοί της β.Αφρικής,αλλά με αφορμή αυτήν την θέληση των λαών της Τυνησίας της Αιγύπτου και της Λιβύης τα κέντρα ελέγχου της Νέα τάξης πραγμάτων βρήκαν τον τρόπο να αποκτήσουν "πεδίο" για αποκτήσουν τον έλεγχο της περιοχής υποκινώντας επαναστάσεις,βέβαια δεν θα μπορούσε να γίνει αναίμακτα γιατί θα έπρεπε να ανατραπούν αυταρχικά καθεστώτα.  

Με την Λιβύη γιατί ακόμα "παλεύουν" οι "συμαχικές" δυνάμεις;

Οι Η.Π.Α έχουν βρει μία καλή πρόφαση ώστε να διατηρούν μια ισχυρή παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο και είναι κάτι που ενοχλεί την Ρωσία για αυτό εξαρχής η Ρωσία ήταν αντίθετη σε οποιαδήποτε "δυναμική" εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην περιοχή φυσικά το πρώτο βόλι φροντίσανε οι Αμερικανοί να το κάνει η Γαλλία για να μην δώσουν δικαίωμα και να μην φανεί η παρουσία τους ηχηρή,από την άλλη η συνεργασία Η.Π.Α και της Γαλλίας του Ν.Σαρκοζί υπάρχει και μάλιστα είναι αρκετά αμοιβαία,εάν εξετάσουμε την υπόθεση του Δομίνικου Στρος Καν(Στράους Κοέν για την ακρίβεια) μάλλον παίχτηκε ένα παιχνίδι συνωμοσίας με συνεργασία των Η.Π.Α και Ν.Σαρκοζί.

.......και οι "αγανακτισμένοι" στην Ελλάδα τι σχέση έχουν;

 Μα εδώ είναι το ζήτημα ότι μάλλον η όλη οργάνωση των "Αγανακτισμένων" στην Ελλάδα είναι στο ιδεολογικό κλίμα των επαναστάσεων των προαναφερθέντων με ύποπτες ιδεολογικές "ιαχές" την στιγμή που οι Έλληνες πρέπει να κινηθούν με ένα εθνικοπατριωτικό δημοκρατικό μένος κατά του διεθνισμού ,των τραπεζικών λόμπυ ενάντια στην λαίλαπα της Νέας τάξης πραγμάτων και των υπαλλήλων της.

Για αυτό υφιστάμεθα προσοχή στο τι πρέπει να υποστηρίξουμε,την δεύτερη μέρα της συγκεντρώσεως στο Σύνταγμα είδα ακόμα πιο πολλές ελληνικές σημαίες και να τραγουδιέται ο εθνικός ύμνος μας, αυτό υποδηλώνει πατριωτικό συναίσθημα.

Θα προσπαθήσουν με πολύ υπόγειο τρόπο να "καπελώσουν"αυτές τις συγκεντρώσεις περνώντας ένα ιδεολογικό υπόβαθρο διεθνιστικό με ένα πέπλο "υπέρβασης" άλλα όπως το εννοούν "αυτοί" .

 Εμείς θέλουμε μία Ελλάδα εύνομη  δημοκρατική εθνικά και οικονομικά ανεξάρτητη  με σεβασμό προς τον Έλληνα με πατριώτες στο "τιμόνι"της χώρας που θα λειτουργούν με βάση το συμφέρων των Ελλήνων και της χώρας για την ευημερία της Ελλάδας και των παιδιών μας,για αυτό ας δείξουμε το παρόν κρατώντας μία ελληνική σημαία και να διώξουμε τους "υπαλλήλους" της Νέας τάξης πραγμάτων γιατί όσο περνάει ο καιρός τα γεγονότα θα κλιμακώνονται και εάν το αφήσουμε να περάσει το σημείο μη αναστροφής του λάθους τότε θα ξυπνήσουμε και δε θα έχουμε πατρίδα και θα είμαστε σκλαβωμένοι και οικονομικά εξαθλιωμένοι σε μία ντουζίνα πολυεθνικών εταιρειών του κ.Σόρος και λοιπών νεοταξικών λαμόγιων.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΌΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.  


Ιωάννης Λ 


eothetis.blogspot.com

Μερικές "παράξενες" συμπτώσεις .. Bloggers που εμφανίστηκαν από το πουθενά ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ σχολιάζουν σε πατριωτικά Ιστολόγια ΥΠΕΡ των "αγανακτισμένων"



Η ιστορία ξεκίνησε από το "θαλαμοφύλακα" που έστελνε email με εκκλήσεις (όπως είχε κάνει κ πριν καιρό) για να κατέβουμε όλοι στο Σύνταγμα και να μείνουμε εκεί χωρίς να φεύγουμε.

Η ανταπόκριση, σχεδόν ΜΗΔΑΜΙΝΗ (λίγες δεκάδες άτομα που σχεδόν εξαφανίστηκαν την επόμενη ημέρα).
Όμως, οι "300 ΕΛΛΗΝΕΣ" αντικαταστάθηκαν από τους "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" (παραδόξως εξαφανίστηκε το "Έλληνες") και η συγκέντρωση των "300 Ελλήνων" στις 10 πμ την Κυριακή 22/5 στο Σύνταγμα αντικαταστήθηκε από την συγκέντρωση των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" της Τετάρτης 25/5.


Πριν καν ξεκινήσει η νέα συγκέντρωση (των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ), μέχρι και το κρατικό κανάλι μας βομβάρδιζε ότι "θα γίνει ότι έγινε και στην Ισπανία" και προσπαθούσε να μας πείσει ότι "οργανώθηκε μέσω κοινωνικής δικτύωσης-facebook" .
Λίγο παράξενο δεν σας φαίνεται το κρατικό κανάλι
  • να προωθεί μία (υποτίθεται) αντικυβερνητική δράση,
  • δράση που (υποτίθεται) είναι κ ανεξέλεγκτη άρα επικίνδυνη,κ να την προωθεί με τόση επιμονή
  • και μάλιστα ΠΡΙΝ αυτή ξεκινήσει;

Μάλιστα επέμεναν ότι η σελίδα στο facebook έκλεισε ("έπεσε" αλλά άνοιγαν νέα σελίδα ξανά)!
Τι ωραία ιστορία κ αυτή για να πιστέψουμε ότι το σύστημα αντιδρά στην συγκέντρωση αυτή..


Επίσης ανακαλύφθηκε και ένα σύνθημα που υποτίθεται υπήρχε σε πανό στην πλατεία της Μαδρίτης που έλεγε "Ησυχία, μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες".
Δείτε κ σχετικό βίντεο (κ θα δείτε σε λίγο την αλήθεια):

Όπως όμως μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε τέτοιο σύνθημα στις συγκεντρώσεις της Ισπανίας.
Κι όμως, οι δημοσιογράφοι όλων των μεγάλων καναλιών το επαναλάμβαναν διαρκώς (για να λειτουργήσει ως κίνητρο και να ξεσηκωθούν οι Έλληνες).


Ίδια παραδόξως ευνοϊκή συμπεριφορά (πριν καν ξεκινήσει η συγκέντρωση) είχαν και τα γνωστά φερέφωνα της Νέας Τάξης (ΣΚΑΪ, Καθημερινή κλπ).



Από την αρχή αρκετοί αντιμετωπίσαμε την πρόκληση με επιφύλαξη.
Προσέξαμε ότι το κάλεσμα "απαγόρευε" σημαίες στην συγκέντρωση (έτσι αποτράπηκε να εμφανιστεί ο κόσμος με Ελληνικές σημαίες). Ακόμη και στις αφίσες που καλούσαν -στο facebook- αν προσέξετε έχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ την Ελληνική σημαία από τη Βουλή :
και από το Λευκό Πύργο:

Καταλαβαίνουμε βέβαια την πρόθεση αρκετών πατριωτικών Ιστολογίων κ ομάδων να στηρίξουν τις συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" για να μην καπελωθούν από αριστεριστές και αναρχικούς.


Παρακολουθώντας το Ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης ΤΑΧΑΛΙΑ (σίγουρα σοβαρό και αξιόπιστο), διαπίστωσα ότι ένα σωρό πρωτοεμφανιζόμενα προφίλ ΔΕΝ επέτρεπαν να ακούγονται οι επιφυλάξεις για τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων.
Αυτοί που διαχειριζόταν τα πρωτοεμφανιζόμενα προφίλ, αποκαλούσαν όσους έγραφαν τις επιφυλάξεις τους "πράκτορες" και "προβοκάτορες".
Ρίξτε μια ματιά στα προφίλ τους:



Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ΟΛΑ τα προφίλ έγιναν τον Μαϊο 2011, και όλα είχαν μόλις 1-2 προβολές ακόμη και αρκετές ώρες μετά τη δημοσίευση του σχολίου τους...
Παράξενο ε;; (αν δεν πιστεύετε καντε κλικ επάνω στις εικόνες για να δείτε το προφίλ του καθενός σε μεγέθυνση)


Διαβάστε τώρα κ τα σχόλια που έγραψαν οι "φρέσκοι" blogger!












Οι φωτογραφίες από τα σχόλια λήφθηκαν από τις παρακάτω αναρτήσεις του ΤΑΧΑΛΙΑ:
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5488.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_8693.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/15_25.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_1650.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5090.html


Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι όλα γίνονται τυχαία..
Και επειδή έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ακροαριστερούς κ αναρχικούς να καπελώνουν προσπάθειες,
και επειδή -παρά τα όσα επαγγέλλονται- οι "ακροαριστεροί" και οι "αναρχικοί" στην Ελλάδα έχουν αποδειχθεί τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟΝΙΑ της Νέας τάξης (ειδικά εκεί προς "συριζα-ανταρσυα" μεριά),
επιτρέψτε μας να είμαστε λίγο ... επιφυλακτικοί.


Γιατί αν μπορούσε η "επανάσταση" των "αγανακτισμένων" να φοβίσει το σύστημα, μάλλον ΔΕΝ θα τη διαφήμιζαν επίμονα τα πουλημένα ΜΜΕ.
Πολύ δε περισσότερο τα κρατικά κανάλια.




Κλείνοντας,
θυμίζουμε και 2 παλαιότερες αποκαλύψεις μας (για "κινήσεις πολιτών που οργανώθηκαν μέσω facebook", ναι , έτσι μας διαβεβαίωναν κ τότε τα ΜΜΕ!)

Οικολόγοι-Πράσινοι και ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την διαμαρτυρία στον Ι.Ναό Παναγούδας

Ξεσκεπάζουμε μία ακόμη παρωδία: 25 "τυχαίοι πολίτες" διαμαρτύρονται (για 2η φορά) έξω από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης υπό την κάλυψη ΟΛΩΝ των Μ.Μ.Ε.



Ριξτε κ μια ματιά εδώ να δείτε από που προέκυψε το όνομα των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" και ποιος είναι ο ιδεολογικός ηγέτης τους:


antiparakmi.blogspot.com

Προτεκτοράτο της Τουρκίας η Θράκη!

 


Η παραπάνω φωτογραφία λήφθηκε στην πόλη της Κομοτηνής και απεικονίζει την τουρκική τράπεζα Ziraat Bank σημαιοστολισμένη!!! Οποιοσδήποτε δει την φωτογραφία θα σχηματίσει την εντύπωση πως πρόκειται για εικόνα τουρκικής πόλης, σε προκλογική περίοδο...

Αυτή, δυστυχώς, είναι η εικόνα της Κομοτηνής, της Θράκης ολόκληρης σήμερα. Έρχονται από την Τουρκία για... προεκλογικό αγώνα, μιλάνε σε "τούρκους" πολίτες παραβιάζοντας τη Συνθήκη της Λωζάνης και η Ελληνική κυβέρνηση σιωπά...

Η Θράκη έχει ήδη καταληφθεί και ο κατακτητής μιλάει στους υπηκόους του κάτω από τη νέα σημαία. Ο ύπνος του πρωθυπουργού (λέμε τώρα, για να μην πούμε τίποτε χειρότερο και αληθοφανέστερο) μπορεί να συνεχιστεί ανενόχλητος... Τι κι αν η Θράκη είναι Ελληνική; Στα χαρτιά είναι ακόμη... Αύριο, με την επίθεση που δέχεται, είναι βέβαιο πως κάτι θα συμβεί. Η Αθήνα δεν δείχνει καμία διάθεση να υπερασπιστεί Ελληνικά εδάφη.

Το αίσχος, όμως, βρίσκεται στην καταγωγή αρκετών υπουργών, υφυπουργών και μεγαλοστελεχών της τροϊκανής δημοκρατίας Παπανδρέου, οι οποίοι κατάγονται από την ακριτική Θράκη. αυτοί οι επαίσχυντοι, παρέδωσαν χωρίς καμία αντίσταση τα πατρογονικά τους εδάφη, ελέω της πρόσκαιρης εξουσίας που τους δίδεται...
Είχαμε προειδοποιήσει για τον αισχρό ρόλο που παίζουν οι πολιτικοί στην χώρα μας. Είχαμε αναφερθεί σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις για τις μεθοδεύσεις και τις τακτικές που ακολουθεί η Άγκυρα. Δεν είμασταν οι μόνοι. Δεκάδες διπλωμάτες και πανεπιστημιακοί έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου... Δυστυχώς όμως αυτά γινόντουσαν σε ώτα μη ακουόντων...

Η Θράκη αποτελεί πλέον μία γκρίζα περιοχή, στην οποία αύριο ίσως ακούσουμε και για κάποιο αίτημα "νομικής ανεξαρτησίας"... Κρατήστε την έκφραση, θα την "ακούσετε" σύντομα από τα γνωστά φερέφωνα (τους γνωστούς τουρκόγυφτους του τουρκικού προξενείου) που οργώνουν την Θράκη, αλλά και την Ευρώπη, κατασυκοφαντώντας την πατρίδα μας.

Το γκρίζο της Θράκης έχει πλέον μία άτυπη μορφή συγκυριαρχίας Αθήνας και Άγκυρας. Καλούνται οι κυβερνώντες να αποδείξουν το αντίθετο, σπάζοντας την ένοχη σιωπή τους...


Κωνσταντίνος

Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ!




Τα ΜΜΕ έχουν εξαφανίσει το γεγονός! Οι “άνθρωποι” είναι Θεοπάλαβοι!
Πλήρης ολομέτωπη επίθεση της Κίνας!Ο νταβατζής του πλανήτη πλέον δεν κρύβεται καθόλου. Μιας και πλησιάζουμε σε.... καιρούς “ενδιαφέροντες” όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι Κινέζοι, αυτοί έχουν αποφασίσει να κάνουν επίδειξη της ισχύος τους, θέτοντας επισήμως(!!!) και όχι δια διπλωματικών συζητήσεων παρασκηνίου, Τελεσίγραφο στις Η.Π.Α. ότι εάν… αποφασίσουν να επιτεθούν στο Πακιστάν, αυτό θα θεωρηθεί ως άμεση πράξη επιθετικότητας κατά του Πεκίνου!
Η ωμή και ξεκάθαρη αυτή προειδοποίηση, είναι το πρώτο στρατηγικό τελεσίγραφο που λαμβάνουν οι ΗΠΑ εδώ και μισό αιώνα, από τα τελεσίγραφα της Σοβιετικής Ένωσης στην κρίση του Βερολίνου(1958-61).
Όπως αναφέρεται στο άρθρο, το τελεσίγραφο παρεδόθη στις 9 Μαϊου κατά τη διάρκεια στρατηγικών και οικονομικών συνδιαλέξεων μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, στη Washigton, όπου η κινεζική αντιπροσωπεία εκπροσωπείτο από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Κίνας, Wang Qishan και τον κρατικό λειτουργό Dai Bingguo. Το τελεσίγραφο περιλαμβάνει όλο το πυρηνικό οπλοστάσιο της Κίνας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 66 ICBM στρατηγικοί πύραυλοι, κάποιοι εκ των οποίων δύνανται να πλήξουν τις ΗΠΑ, συν 118 πυραύλους μεσαίων αποστάσεων, 36 πυραύλους εκτοξευόμενους από κινεζικά υποβρύχια καθώς και πλήθος οπλικών συστημάτων μικρής εμβέλειας!
Το τελεσίγραφο ετέθη συγχρόνως με την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού του Πακιστάν Gilani στο Πεκίνο, κατά την οποία, κινέζοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν την άμεση και άνευ κόστους για το Πακιστάν, μεταφορά 50(!!!) μαχητικών αεροσκαφών τελευταίας γενιάς, JF-17, στο Πακιστάν!
Ο Gilani δήλωσε στα μεθεόρτια της συνάντησης πως “το Πακιστάν είναι περήφανο που έχει ως καλλίτερο και πιο έμπιστο σύμμαχο την Κίνα. Και η Κίνα θα μας βρει πάντα στο πλευρό της. Λέγοντας πως αυτή η σχέση είναι υψηλότερη από τα Ιμαλάια και βαθύτερη από τους ωκεανούς, υπογραμμίζουμε την ουσία της σχέσης αυτής.
Ο Gilani ήδη έχει δηλώσει στους δικούς του πως οποιαδήποτε μορφή επιθετικότητας απέναντι στα στρατηγικά κεφάλαια(strategic assets) του Πακιστάν, θα έχει ανάλογη απάντηση, εννοώντας ως στρατηγικά κεφάλαια, τις πυρηνικές κεφαλές που διαθέτει το Πακιστάν και τις οποίες ήδη οι Αμερικάνοι(βλέπε οι Βαρούχ των ΗΠΑ) έχουν βάλει στο στόχαστρο με μια συνδυασμένη εκτελεστική ομάδα αποτελούμενη από τη Δύναμη Δέλτα(Delta Force), τα Navy SEALS καθώς και μία υψηλής τεχνολογίας υπηρεσία πληροφοριών ειδικά για αυτό το σκοπό, Task Force Orange. Όπως αναφέρει η London Sunday Express, ο O-bow-ma έχει ήδη δώσει εντολή για μαύρη επιχείρηση αφοπλισμού των πυρηνικών κεφαλών του Πακιστάν.
Μάλιστα, οι συμπλοκές μεταξύ ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και του Πακιστάν έχουν ήδη ξεκινήσει(πέραν της εισβολής των SEALS στο Πακιστάν την 1η Μαϊου δήθεν για τον Οσμάν Υεμένης) με πυροβολισμούς από ελικόπτερο των ΗΠΑ σε φυλάκιο στο Waziristan.(Το ελικόπτερο εντοπίστηκε, οι πακιστανοί άνοιξαν πυρ άμεσα και οι αμερικάνοι απάντησαν τραυματίζοντας δύο φρουρούς)
Το άρθρο τονίζει την ομοιότητα της κατάστασης με αυτή του Ιουλίου του 1918(δολοφονίες στο Σαράγεβο στις 28 Ιουνίου 1918) η οποία οδήγησε στην έναρξη του Α’ΠΠ.
Οπότε το παζλ σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Οι ΗΠΑ μπαίνουν χωρίς να ενημερώσουν το Πακιστάν, δήθεν για να δολοφονήσουν τον Μπιν Λάντεν(ποιός ξέρει αν δεν έστησαν check points σε στρατηγικούς στόχους του Πακιστάν), το Πακιστάν βγαίνει στην κόντρα με τις πλάτες των κινέζων ενώ η ίδια η Κίνα ασκεί πλήρως επιθετική διπλωματία, ωμή και απροκάλυπτη. Τα πιόνια στήνονται ώστε με οιονδήποτε τρόπο να εκκινήσει ο Γ’ΠΠ.
Και ενώ την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, τα ΜΜΕ καλύπτανε πλήρως τις εξελίξεις, τώρα τα ΜΜΕ σιωπούν επικινδύνως, ώστε τα πλήθη να πιαστούν απροετοίμαστα σε περίπτωση κυρήξεως Γ’ΠΠ. (Όσο πιο απροετοίμαστοι τόσο πιο ευάλωτοι, όσο πιο ευάλωτοι τόσο πιο εύκολοι στόχοι, τόσο πιο εύκολα νεκροί, τόσο πιο εύκολα άνευ αντίστασης)
Το ότι βρισκόμαστε ένα κλικ πριν το μοιραίο, δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η ήττα των …σοσιαληστών στην Ισπανία…

ΣΧΕΤΙΚΑ:

“Any Attack on Pakistan Would be Construed as an Attack on China”
http://tarpley.net/2011/05/21/us-pakistan-near-open-war-chinese-ultimatum-warns-washington-against-attack/

China Nuclear Forces Guide
http://www.fas.org/nuke/guide/china/index.html


olympia.gr

Συνέδριο χειρισμού κρίσεων «ΑΘΗΝΑ 11» από το ΓΕΕΘΑ


ImageΑπό την 1η έως και τις 4 Ιουνίου 2011, θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” στη Θεσσαλονίκη, το διεθνές Συνέδριο χειρισμού κρίσεων “ΑΘΗΝΑ 11”, το οποίο διοργανώνεται από το ΓΕΕΘΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση-ανταλλαγή απόψεων επί των μεθόδων, διαδικασιών και δυνατοτήτων της διεθνούς κοινότητας για πρόληψη και χειρισμό κρίσεων στο ευρύτερο γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό περιβάλλον.
Στο Συνέδριο έχει κληθεί να συμμετάσχει πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό ανώτατου και ανώτερου βαθμού, ως εκπρόσωποι Κρατών, Διεθνών Οργανισμών, Ινστιτούτων Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Μελετών, καθώς και ενδιαφερόμενοι από σχετικούς με το αντικείμενο φορείς της χώρας μας (Υπουργεία, Γενικά Επιτελεία, Οργανισμοί, Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα κλπ).
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, την κλιματική αλλαγή, το νέο στρατηγικό δόγμα του ΝΑΤΟ, τη συνεργασία των Διεθνών Οργανισμών και στρατιωτικών-πολιτικών φορέων, την κυβερνοάμυνα, καθώς και για την οικονομική διάσταση στη διαχείριση κρίσεων.
Στο τέλος κάθε θεματικής ενότητας θα ακολουθεί συζήτηση, ενώ θα λειτουργήσουν και ομάδες εργασίας αντίστοιχες με τις θεματικές ενότητες.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Στρατιωτικές δυνάμεις σε "εσωτερική αποστολή" καταστολής ταραχών;


Στρατιωτικές δυνάμεις προτίθεται να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου προκειμένου να χρησιμοποιηθόύν σε "αποστολές εσωτερικού" (δηλαδή σε αστυνομικά-κατασταλτικά καθήκοντα" γράφει ο έγκυρος Γερμανός αναλυτής, συνεργάτης της πλέον σοβαρής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung,  Udo Ulfkotte. Ας δούμε τα κυριότερα σημεία του άρθρου: "Στην Αθήνα, η πολιτική κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Μετά τις ολοένα και συχνότερες βίαιες συγκρούσεις, η κυβέρνηση προετοιμάζεται τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, να χρησιμοποιήσει το στρατό στην Αθήνα. Για πρώτη φορά από τη στρατιωτική δικτατορία στην ελληνική πρωτεύουσα θα μπορούσε να αναπτυχθεί και πάλι στρατός.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμβουλος του Έλληνα Πρωθυπουργό Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ), ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ανέφερε στην ελληνική εβδομαδιαία εφημερίδα Πρώτο Θέμα ότι εξέταζε τη στρατιωτική επιχείρηση στην πρωτεύουσα. Το φόντο είναι η αυξανόμενη βία στους δρόμους (κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη), καθώς και η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα από τους μετανάστες.
Πολλοί Έλληνες δεν έχουν ξεχάσει τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ του Λαϊκού Μετώπου αριστερά και συντηρητικές ομάδες ούτε η στρατιωτική δικτατορία έληξε μόλις το 1974. Σήμερα, στο πλαίσιο της εθνικής χρεοκοπίας και στις κοινωνικές περικοπές στην Ελλάδα για μια ακόμη φορά τις ομάδες, οι οποίες λαμβάνουν όλο και πιο βίαια ενάντια στην άλλη: τα συνδικάτα, τους αναρχικούς, τους μετανάστες, τους απλούς πολίτες, αστυνομία και οι αρχές ασφαλείας. Ενώ τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι οι Έλληνες γίνονται ολοένα και περισσότερο ρατσιστές, με τυφλό μίσος και οργισμένα κυνηγητά στην Αθήνα. Η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική στην επαρχία.
Όλο το πολιτικό φάσμα (με εξαίρεση το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα), αναγνώρισε ότι η αστυνομία έλαβε από την κυβέρνηση εντολές, όπως η βίαιη δράση εναντίον διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν κατά της λιτότητας, καθώς και τη διάσπασή τους με τη βία. Οι ζωές δεν έχουν σημασία πια. Υπάρχουν πολλοί ανεξάρτητοι μάρτυρες από διάφορες πολιτικές κατευθύνσεις που επιβεβαιώνουν αυτά.
Επίσης ο προβοκάτορες κρατικός μηχανισμός έχει διεισδύσει στις τάξεις των διαδηλώσεων, και προκαλούν επεισόδια με σκοπό να δώσει εξουσία στην κρατική αστυνομία ως πρόσχημα, εναντίων των απεργιών. Πάνω από τις κομματικές γραμμές αυξανεται ο αριθμός των Ελλήνων που είναι δυσαρεστημένοι με την κατάσταση.
O πρωθυπουργός Παπανδρέου ακολουθεί πλέον σαφώς τον παλιό φίλο του από τις τάξεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πρώην Αιγύπτιο δικτάτορα Μουμπάρακ, ο οποίος κατά τη λήξη της θητείας του και δεν ήξερε τι άλλο να κάνει".
http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/udo-ulfkotte/griechenland-athen-bereitet-armeeeinsatz-in-der-hauptstadt-vor.html  (σχετική ανάρτηση και στο yened.blogspot.com).
Το άρθρο καταλήγει λέγοντας ότι "Στην Αθήνα η σοσιαλιστική κυβέρνηση άφησε να μπουν 1 εκατ. μουσουλμάνοι" και περιγράφει τα επεισόδια της τελευταίας εβδομάδας μετά την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη και την υπερνθύμιση ότι ο Μπαρόζο έχει προβλέψει πριν από ένα χρόνο εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα.
Επί της ουσίας, το ερώτημα είναι αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στρατιωτικές δυνάμεις σε αποστολές εσωτερικής καταστολής. Η απάντηση είναι , ΝΑΙ... Μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς κανένα συνταγματικό κώλυμα σε μικτές περιπολίες με την αστυνομία, όπως είχε γίνει στους Ολιμπιακούς Αγώνες. Ούτε η μεταφορά και χρήση οπλισμού απαγορεύεται, από την στιγμή που συνοδεύονται από αστυνομικούς οι οποίοι έχουν την ευθύνη της σύλληψης. 
Σύμφωνα με καταρτισθέν σχετικό επιτελικό σχέδιο με τη συνεργασία εμπειρογνωμόνων ξένων χωρών, το οποίο έλαβε την έγκριση επίσημης κυβερνητικής σύσκεψης, η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 δεν είναι στενά Αστυνομικό πρόβλημα μόνο.
Απαιτούνται ενιαίες και συγκλίνουσες δράσεις όλων των τομέων του ευρύτερου κρατικού μηχανισμού, συμπεριλαμβανομένων και των Ε.Δ. της χώρας. Αυτό άλλωστε επιβάλλει η έκταση και το εγκατεσπαρμένο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και στόχων (ολόκληρη η Αττική και οι πόλεις Θεσσαλονίκη και Βόλος, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης), για την αποτελεσματική ασφάλεια των οποίων μόνη η ΕΛ.ΑΣ κρίνεται ανεπαρκής.
Στα πλαίσια της Νέας Στρατηγικής Αναθεώρησης, στην αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων έχει συμπεριληφθεί και η αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών, αλλά μέσα σε όρια και κανόνες.
Έτσι, με γνώμονα το νέο ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο του νέου σφαιρικού Δόγματος Ασφαλείας, αναφορικά με τη συμμετοχή και την συμβολή αυτών στην κάλυψη των αναγκών Ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, ομόφωνα είχαν αποφασιστεί τα εξής: Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης να διαθέσει ειδικές δυνάμεις, οι οποίες,  ανέλαβαν τη φύλαξη σημαντικών υποδομών και εγκαταστάσεων και την Αστυνόμευση χώρων.
Οι ειδικές αυτές δυνάμεις λειτούργησαν μεν συμπληρωματικά προς τις αστυνομικές δυνάμεις, αλλά η συμμετοχή τους ήταν κρίσιμη.
Η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας σε αποστολές εσωτερικής αστυνόμευσης προβλέπεται ήδη και νομικά κατά βάση από το άρθρο 5 του Ν.2833/2000 και το Π.Δ. 63/2001, με έγκαιρο προσδιορισμό του έργου τους, είτε ως αυτοτελώς ενεργουσών (ανάθεση διακριτών – αυτοτελών αποστολών), είτε με ανάθεση αποστολών, οι οποίες επιβάλλουν διάθεση προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και συγκεκριμένων μέσω υπό πλήρη Διοίκηση των Αρχών των Σωμάτων Ασφαλείας (απαιτείται νομοθετική ρύθμιση περαιτέρω).
Το θέμα είναι αν υπάρχει πολιτική βούληση. Το 2008 υπήρχε σε κάποιο τμήμα της κυβέρνησης, αλλά η ιδέα απορρίφθηκε από τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ.Γράψα. Τώρα;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γλιτώσαμε (;) "Βαριοπούλα Νο2" αλλά στην Αθήνα ... "μαύρα μεσάνυχτα"!


Kάτι πολύ σοβαρό – σε έρευνες για πραξικόπημα και σχέδιο επίθεσης στην Ελλάδα, στιλ «Βαριοπούλας» αναφέρεται ο τουρκικός Τύπος - αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή στο Αιγαίο, όπως όλα δείχνουν την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Όταν αιφνιδιαστικά ακυρώθηκαν από τουρκικής πλευράς οι τελικές φάσεις των δύο ασκήσεων «Εfes 2011» και «Denizkurdu-2011» τη νυχτα της Δευτέρα, αλλά και η απόβαση την Τρίτη το πρωί (την ίδια ώρα τις διεξαγωγής των ασκήσεων) του ηγέτη του κεντροδεξιού «Δημοκρατικού Κόμματος», Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, ήταν σαφές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πριν λίγες ώρες πριν αλέκτωρ φωνήσαι, πέντε εν ενεργεία στρατηγοί και ένας συνταγματάρχης κληθησαν να καταθέσουν από την Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης. Το εκπληκτικό: Και οι έξι οι οποίοι καταθέτουν σήμερα ως ύποπτοι, συμμετείχαν στον σχεδιασμό και την εκτέλεση των δύο ασκήσεων  «Εfes 2011» και «Denizkurdu-2011», και οι τρεις από αυτούς είναι φίλοι τοτυ Κεμάλ Ζεϊμπέκ!
Ενώ στην Ελλάδα οι ... αρμόδιοι κυριολεκτικά αιφνιδιάστηκαν απόλυτα σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο (και εν συνεχεία προσπάθησαν με ανόητες διαρροές στο Τύπο να υποβαθμίσουν το γεγονός ότι είχαν «μαύρα μεσάνυχτα» για τις τουρκικές κινήσεις και έμαθαν τις εξελίξεις από το ... ΑΠΕ) στην Τουρκία παιζόταν ένα δράμα που θα μπορούσε για άλλη μια φορά να οδηγήσει σε ανάφλεξη.
Η Χουριέτ μιλάει, για «ακύρωση το τελευταίο λεπτό δύο στρατιωτικών ασκήσεων-κλειδιά» - «The last-minute cancellation of two key military drills».
Πολλά θυμίζουν την ελληνική "μη αντίδραση" και απόλυτη άγνοια της επιχειρησιακής κατάστασης του 1996 και του 2003.
Αργά την Τετάρτη το βράδυ ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Işık Koşaner κλήθηκε εσπευσμένα στο προεδρικό μέγαρο σε σύσκεψη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Α.Γκιούλ σε μία νυχτερινή συζήτηση από αυτές που δεν συνηθίζονται και την Πέμπτη συναντήθηκε με τον Ρ.Τ.Ερντογάν.
Το πιο εντυπωσιακό απ’όλα είναι ότι όταν ερωτήθηκε «Τι συμβαίνει, τελικά;» ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Cemil Çiçek απάντησε «αν έχετε κάποια ερώτηση καλύτερα να την απευθύνετε στον αρχηγό του Επιτελείου» (“If you have a question, you better pose it to the Chief of General Staff,”).
Όλα δείχνουν ότι είχαμε απόπειρα εφαρμογής μιας νέας «Βαριοπούλας» και μιας νέας «Suga» στο Αιγαίο. Και βέβαια από την Τουρκία μπορεί κανείς ανά πάσα στιγμή, παρά τις ουτοπικές ιδεοληψίες κάποιων Ελλήνων πολιτικών – να τα περιμένει όλα. Το εξοργιστικό είνα ότι στην Αθήνα κοιμόνουσαν ύπνο βαθύ! Πεπεισμένοι ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να μας απειλήσει γιατί το λέει ο Ρ.Τ. Ερντογάν!
Το εντυπωσιακό είναι ότι και το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι, την περασμένη εβδομάδα πολιτική και στρατιωτική ηγεσία το αγνούσαν ή στην καλύτερη γι’αυτούς περίπτωση, δεν το είχαν αξιολογήσει σωστά. Απλά το υποβάθμιζαν (όταν το έμαθαν) και αυτό θέλοντας να δικαιολογήσουν την άγνοιά τους! Αλλά εμείς αναμέναμε η «Βαριοπούλα» να έχει γίνει μάθημα σε στρατιωτική και πολιτική ηγεσία όταν από τύχη η χώρα δεν υπέστη βαιρά ήττα και να μην περιμένουν να μάθουν από ειδησεογραφικά πρακτορεία τις εξελίξεις.
Όπως έμαθαν από την τουρκική τηλεόραση το 1996 την κατάληψη της δυτικής Ίμια. Νομίζαμε ότι τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα. Αλλά φαίνεται ότι η γενική διάλυση έχει προχωρήσει επικίνδυνα βαθιά...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σύνταγμα 26-5-2011

ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

HAARP: επόμενος ΣΤΟΧΟΣ η ΝΕΑ ΜΑΔΡΙΤΗ στις ΗΠΑ(;)



Υπάρχουν στοιχεία ότι το HAARP έχει ανοίξει και πάλι και αυτή τη φορά στόχος του είναι η σεισμογενής περιοχή της Νέας Μαδρίτης (Ιντιάνα, Ιλλινόις, Αρκάνσας, Κεντάκυ, Μισσούρι, ή Tennessee) στις ΗΠΑ.
Αν υπάρχουν στον ουρανό λαμπερά σύννεφα, αυτά σηματοδοτούν ότι το HAARP έχει δραστηριοποιηθεί και η ενέργειά του κατευθύνεται μέσα από αυτά σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.
Υπάρχουν πλέον ισχυρά στοιχεία...
που προέρχονται από το μαγνητόμετρο επαγωγής HAARP που δείχνει πολλές διαφορετικές δέσμες που μεταδίδονται στην περιοχή, στο διαπασών.
Τα σήματα αυτά παρατηρήθηκαν στον σεισμό στην Αϊτή, όπου σαράντα ώρες αργότερα υπήρξε ένας καταστροφικός σεισμός. Οι ενδείξεις του επαγωγικού μαγνητόμετρου στην Ιαπωνία προέβλεψαν ένα ανησυχητικό μέλλον που επιβεβαιώθηκε πενήντα πέντε ώρες αργότερα: την πρόσφατη ιαπωνική καταστροφή.
Τώρα τα σήματα αυτά εμφανίζονται και πάλι, μόνο που τώρα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά τα οποία βγαίνουν εκτός κλίμακας. Ό,τι κι αν πρόκειται να συμβεί, αυτή τη φορά θα είναι κάτι πολύ μεγάλο.
Εάν αυτή η απόπειρα είναι επιτυχής, πολύ σύντομα θα δούμε ένα τεράστιο σεισμό, και είναι αυτονόητο ότι θα είναι στην σεισμογενή περιοχή της Νέας Μαδρίτης.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA: Federal Emergency Management Agency) διεξάγει επίσης μια μεγάλη άσκηση μίας εβδομάδας στη περιοχή της Νέας Μαδρίτης που θα προσομοιώνει έναν καταστροφικό σεισμό.
Ένα απόσπασμα από την ιστοσελίδα της FEMA αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η λειτουργική άσκηση NLE 11, η οποία θα δημιουργήσει ένα καταστροφικό σεισμό στην σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης, έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα κατά τόπους στα εθνικά περίχωρα της πρωτεύουσας και σε όλη την κεντρική ΗΠΑ. Οι δραστηριότητες αυτές αποτελούν αντικείμενο άσκησης που σταθμίζονται προσεκτικά με τις σημερινές καταστροφικές πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους τις οποίες η  FEMA και οι εταίροι της αντιμετώπισης, έκαναν προσαρμογές για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια αυτά, ανάλογα».
Λάβετε, επίσης, υπόψη ότι μόλις πριν την 9/11, η κυβέρνηση απλά έτυχε να  διεξάγει ασκήσεις προσομοίωσης για μια παρόμοια επίθεση (σεισμού) στην περιοχή.
Όλα τα σημάδια δείχνουν μια (σεισμικού τύπου) επίθεση στην Νέα Μαδρίτη κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.

diadrastiko.blogspot.com

http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/05/haarp.html

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...