Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (βουλευτής ΠΑΣΟΚ): Κάνε τώρα εκλογές – όχι στα νέα μέτρα!



http://www.athanpapadopoulos.gr/wp-content/uploads/2010/01/thanasis1-e1265647512414-150x150.jpgΝα πάει σε εκλογές τώρα κάλεσε τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Λίγες ημέρες πριν υποδεχτεί τον κ. Παπανδρέου στα Καλάβρυτα τόπο καταγωγής του, ο Αχαιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΑΧ FΜ και εμφανίστηκε λάβρος κατά των νέων μέτρων, τα οποία είπε πως πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από αναπτυξιακά μέτρα και προστασία του εισοδήματος των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, ενώ επεσήμανε πως αφού δεν υπάρχει κοινωνική συναίνεση μέσα στην Βουλή, τότε αυτή θα πρέπει να δοθεί από την κοινωνία.
Για τον λόγο αυτό και για να μην είναι μόνο οι Βουλευτές στο στόχαστρο  κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να πάει σε εκλογές σήμερα,  αφου  με το να μην ψηφίσουν στην Βουλή τα νέα μέτρα, αυτομάτως θα υπάρξει την επόμενη ημέρα ακυβερνησία στην χώρα,
Τέλος ο Θανάσης Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε, ότι θα πει ακριβώς τα ίδια  στην κοινοβουλευτική του ομάδα, γιατί όπως είπε δεν μπορεί συνεχώς να έχουμε δυσβάσταχτα μέτρα για το λαό, τα οποία τελικά δεν αποδίδουν και έτσι πάλι να βρισκόμαστε μπροστά στην χρεοκοπία.
olympia.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...