Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ο Νετανιάχου έρχεται για να ζητήσει εναέριο χώρο για ασκήσεις του Ισραήλ

  • Ανησυχεί η Άγκυρα για τις σχέσεις Ελλάδας - Ισραήλ

Άδεια για τη χρησιμοποίηση του ελληνικού εναέριου χώρου στις στρατιωτικές ασκήσεις της χώρας του θα ζητήσει ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ", που αναδημοσιεύει πληροφορίες της ισραηλινής εφημερίδας "Jerusalem Post".
Οπως αναφέρεται, η ισραηλινή κυβέρνηση, σε ερωτήσεις αναφορικά με τον ισχυρισμό αυτό, δεν δίνει αρνητική απάντηση.
Η επίσης τουρκική εφημερίδα "Ραντικάλ" γράφει ότι σε μιαν περίοδο όπου οι σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας έχουν κλονιστεί, εξελίσσονται οι σχέσεις Ισραήλ και Ελλάδας.
Ενώ, προστίθεται, πριν τρεις εβδομάδες ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν στα Ιεροσόλυμα, την προσεχή εβδομάδα μεταβαίνει στην Αθήνα ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός. Η επίσκεψη αυτή είναι η πρώτη σε πρωθυπουργικό επίπεδο από το Ισραήλ στην Αθήνα, σημειώνεται και λέγεται ότι στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης στην Αθήνα είναι και το θέμα υπογραφής συμφωνίας για πτήσεις των ισραηλινών αεριωθουμένων στους ελληνικούς αιθέρες.

Το ΠΑΣΟΚ μεγαλουργεί: Μέσω της αφαιρέσεως... πολλαπλασιάζει

  • ...τα κέρδη των τοκογλύφων επενδυτών και των αφεντικών του ΔΝΤ, ενώ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε τεραστίων διαστάσεων κρίση (οικονομική, κοινωνική, πολιτική και εθνική) την χώρα
  • Τρώνε τις τελευταίες σάρκες του πτώματος της οικονομίας πριν παραδόσουν τα “φιλέτα”

“Η ύφεση ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη”. Με αυτή την απαλή αναφορά οι κύριοι των ΜΜ”Ε” (συνυπεύθυνοι 100%) πέρασαν τα τραγικά στοιχεία της κατάρρευσης της Ελληνικής οικονομίας.
Η δεύτερη φάση του σχεδίου του κυρίου Παπακωνσταντίνου λοιπόν ολοκληρώνεται με “ανέλπιστη” επιτυχία. Με απλά λόγια, καταστρέφεις την πραγματική οικονομία της χώρας με απαράδεκτα, εγκληματικά μέτρα, εν ονόματι ενός “ελλείματος”. Αυτή την εξέλιξη μπορούσε βέβαια να την δει και ένας αρχάριος από τις πρώτες ενέργειες Παπακωνσταντίνου – Προβόπουλου την επομένη των εκλογών. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δύο κύριοι υπέγραψαν και το μνημόνιο. Καταλάβατε τώρα γιατί ο “Βατοπαιδινός απατεώνας” Προβόπουλος (κατά το ΠΑΣΟΚ) έγινε “Άγιος” πάλι από το ΠΑΣΟΚ;
Με απλά λόγια, όταν αντιμετωπίζεις ένα τέτοιο έλλειμα στη φάμπρικα σου, οφείλεις να αυξήσεις την παραγωγή σου ώστε μέσω της ανάπτυξης να αποπληρώσεις τα δάνεια. Ειδ’ άλλως πηγαίνεις σε συνδιαλλαγή (η έννοια “πτώχευση” είναι βλακώδης όταν μιλάς για χρέη με collaterals …ομόλογα! Άλλο ένα άθλιο ψέμμα που βαρύνει αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο).
  • Όταν αποφασίζεις να δώσεις πίσω τα ομόλογα παίρνοντας δάνειο με προσημείωση της ίδιας της φάμπρικας, σημαίνει ότι έχεις βρει την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και απλά αναδανείζεσαι με χαμηλότερο επιτόκιο για να έχεις κέρδη και από τη χρηματοοικονομική διαχείριση.
  • Όταν λοιπόν βάζεις προσημείωση τη φάμπρικα και αντί να στοχεύσεις στην ανάπτυξη, αρχίζεις και μειώνεις μισθούς στους εργάτες, μειώνεις την παραγωγή.
  • Όταν αυξάνεις το κόστος λειτουργίας της φάμπρικας, γιατί φορολογείς βενζίνες, βάζεις ΦΠΑ κλπ, μειώνεις την παραγωγή.
  • Όταν δίνεις τα δισ. του δανείου στον… πιστωτή σου (τράπεζες) αντί να τα επενδύσεις στα μέσα παραγωγής και την αύξηση της εργασίας τότε μειώνεις την παραγωγή σου.
  • Όταν δημιουργείς στρατιές ανέργων, μειώνεις την παραγωγή και επιπλέον έχεις να θρέψεις μεσω επιδομάτων τους δικαιούχους.
  • Όταν κάνεις όλα τα ανωτέρω μαζί, δεν είσαι βλάκας. Έχεις ξεκάθαρη στόχευση να εκποιήσεις τη φάμπρικα.
Δείτε τώρα τα νούμερα:
Επισήμανε ο BondHolder ότι τα spreads εκτινάχθηκαν στις 809.5 μονάδες, ενώ υποτίθεται ότι η Ελλάδα δεν έχει δανειακές βλέψεις στην αγορά.
Πολύ απλά, διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και όχι οι αρλούμπες περί μείωσης ελλείματος και οι αγιογραφίες του ΓΑΠ από τη “Φωνή του ναζισμού” και τη “Χριστιανική νεολαία της κάτω Ορλεάνης”.
Όταν οι αγορές είδαν την κατάρρευση του ΑΕΠ και την εκτίναξη της ανεργίας, απλώς επιβεβαίωσαν τις υφιστάμενες προβλέψεις τους. ΤΕΛΕΙΩΣΕ το πανηγύρι. Φανταστείτε, 809 μονάδες, χωρίς η χώρα να επιδιώκει δανεισμό από τις αγορές!
Και η εξήγηση του bloomberg ξεκάθαρη: Η κατάρρευση της οικονομίας επιδεινώνει το κόστος διάσωσης των τραπεζών. Αφού δεν υπάρχουν δάνεια, κινήσεις στην αγορά, επιταγές, τζίρος από πιστωτικές, αφού έχει καταρρεύσει η πραγματική αξία των ακινήτων που έχουν κατασχέσει, έχουν χρηματομισθώσει, έχουν προσημειώσει, η “νέα διακυβέρνηση” τους δίνει έξτρα μποναμά 25 δις Ευρώ για να τις κρατήσει ζωντανές.
Καταλάβατε τώρα προς τι το προεκλογικό δείπνο του ΓΑΠ;

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ!!!
Ζητούμε ταπεινά συγνώμη από τον κόσμο για τις απαράδεκτες εκτιμήσεις που δημοσιεύουμε, αφού δεν είχαμε αντιληφθεί αυτή την εξέλιξη.
Τώρα που το σκεφτόμαστε ήταν απολύτως φυσιολογική, αφού είχε προηγηθεί το άλλο μεγάλο επίτευγμα που κατέρριψε τη θεωρία διατήρησης της ύλης:
Ο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΛΗΣ όπου τα νεκρά collaterals των bonds έγιναν ισχυρές προσημειώσεις τρέχοντος ενεργητικού και μέλλοντος της επιχείρησης γενικώς.
Και για όσους αναρωτιούνται τι εννοούσε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν έλεγε πως με το πακέτο στήριξης θα έπεφταν τα spreads, ήρθε η ώρα να τους ομολογήσουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός μιλούσε για τα spreads της... Ουγκάντας!
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω για μερικούς πως το να επιμένουν να πιστεύουν ότι ο τραγικός πρέσβης Compatriot ΓΑΠ διορθώνει τα κακώς κείμενα και αναστηλώνει την οικονομία της χώρας, είναι πραγματικό πρόβλημα Διαφορικής Διάγνωσης. Δηλαδή ή αυτός που το πιστεύει είναι εγκεφαλικά κατεστραμένος ή απλά είναι συμμέτοχος στην Εσχάτη προδοσία που συντελείται... Απλή GAPιος επιλογή.... (ξέρετε, αυτές με τα πιασάρικα διλήμματα και το πιστόλι στον κρόταφο...)

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

EΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΚΟΡΑΝΙ

Ένας ευγενικός Μουσουλμάνος, που προσπαθεί να μας αποδείξει ότι το Κοράνι είναι ο λόγος του Αλλάχ, γεμάτος επιστημονικά θαύματα, και αν δεν επιστρέψουμε στο Ισλάμ μας περιμένει φοβερή υπερκόσμια τιμωρία, μας έστειλε ένα άρθρο του Abduldaem Al-Kaheel που βρίσκεται (στην αγγλική) στην ιστοσελίδα http://www.kaheel7.com/eng/index.php/earth-science/70-earth-layers
Ο φίλος μας το έστειλε σε αρχείο .doc στα ελληνικά, δεν αναφέρει όμως αν έχει δημοσιευθεί σε ιστοσελίδα, και σε ποια. Ενδιάμεσα έχει και κάποιες εικόνες με τα στρώματα της γης. Αφού είχε την ευγενή καλοσύνη να αφιερώσει αυτό το χρόνο για την αιώνια σωτηρία μας, αφιερώσαμε κι εμείς αρκετό χρόνο σήμερα για να του απαντήσουμε. Θεωρούμε ότι η απάντησή μας αφορά και άλλους, γι’ αυτό και τη δημοσιεύουμε.
Το άρθρο ξεκινάει με την κλασική προπαγανδιστική εισαγωγή που προϊδεάζει τον αναγνώστη:
«Πρόκειται για ακόμη ένα θαύμα από το Κοράνι (الكريم القرأن) και την Ιερή παράδοση του Προφήτη. Θα δούμε, παρακάτω, τη συμβατότητα μεταξύ της επιστήμης και της θρησκείας μας.
Διερευνώντας τα βάθη της Γης και προσπαθώντας να αποκαλύψουν τα μυστικά της εσωτερικής δομής και σύνθεσης, οι επιστήμονες συνειδητοποίησαν ότι οι παλιοί μύθοι για τη Γη είναι επιστημονικώς αβάσιμοι
[Εδώ μικρή διακοπή για να κρατήσετε μια πρώτη σημείωση: «παλιοί μύθοι για τη Γη είναι επιστημονικώς αβάσιμοι». Συνεχίζουμε]
«Επιστήμονες κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, θεώρησαν ότι η Γη αποτελείται μόνο από τρία στρώματα. Έχοντας ανακαλύψει τη σφαιρικότητα της Γης, πρότειναν ότι η σφαίρα αποτελείται από τρία στρώματα: τον πυρήνα, τον φλοιό (το μικρού πάχους στρώμα συγκριτικά με το συνολικό όγκο της Γης) και ένα τρίτο στρώμα μεταξύ των δύο, που ονομάζεται μανδύας.
Εξέλιξη των επιστημονικών δεδομένων
Ωστόσο, η θεωρία των τριών στρωμάτων δε κράτησε για πολύ, χάρη στις πρόσφατες ανακαλύψεις από την επιστήμη της Γεωλογίας. Μετρήσεις και πρόσφατες δοκιμές δείχνουν ότι η πίεση των υλικών του πυρήνα της Γης είναι τεράστια και πλησιάζει 3 εκατ. φορές την πίεση της επιφάνειας .

Κάτω από τέτοια πίεση τα υλικά μετατρέπονται σε στερεή κατάσταση, το οποίο σημαίνει ότι ο πυρήνας της Γης είναι στερεός και περιφράσσεται από ένα υγρό στρώμα στο οποίο επικρατούν συνθήκες εξαιρετικά μεγάλης θερμοκρασίας. Αυτό, επίσης, σημαίνει ότι ο πυρήνας αποτελείται από δύο στρώματα – και όχι ένα, έναν στερεό εσωτερικό πυρήνα και έναν σε υγρή κατάσταση εξωτερικό πυρήνα.
Οι επιστήμονες, με κατάλληλες συσκευές μέτρησης που κατασκευάστηκαν, μπόρεσαν να παρατηρήσουν μία καθαρή διάκριση μεταξύ των διαφορετικών τμημάτων του εσωτερικού της Γης. Ανακαλύφθηκε ένα στρώμα κάτω από τον φλοιό, που αποτελείται από πετρώματα που βρίσκονται σε συνθήκες πολύ υψηλής θερμοκρασίας. Το στρώμα αυτό είναι η Λιθόσφαιρα. Κάτω από τη Λιθόσφαιρα υπάρχουν τρία στρώματα, στα οποία επικρατούν διαφορετικές συνθήκες πυκνότητας, πίεσης και θερμοκρασίας.
Έχοντας ανακαλύψει αυτά τα στρώματα, οι επιστήμονες χώρισαν τη Γη σε εφτά στρώματα. Η παρακάτω τομή δείχνει τα στρώματα, σχεδιασμένα σε κλίμακα σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της επιστήμης. Το επιστημονικό γεγονός ότι η Γη αποτελείται από εφτά στρώματα είναι πλέον εδραιωμένο. Διδάσκεται στα πανεπιστήμια, παρατηρείται μέσω των σεισμογραφημάτων και μέσω της μελέτης του μαγνητικού πεδίου της Γης.
Οι επιστήμονες έχουν, επίσης, βρει ότι το άτομο αποτελείται από εφτά στρώματα, το οποίο επιβεβαιώνει την ομοιομορφία της δημιουργίας γιατί το σύστημα που διέπει τη δημιουργία και όλο το σύμπαν είναι ένα. Η Γη αποτελείται από εφτά στρώματα και κάθε άτομο αποτελείται από εφτά στρώματα, επίσης.
Στο σχήμα φαίνονται τα εφτά στρώματα της Γης. Πρώτα βλέπουμε τον λεπτό φλοιό και τα τέσσερα στρώματα του μανδύα τα οποία αυξάνονται σταδιακά σε πάχος. Ακολουθεί ο υγρός εξωτερικός πυρήνας και μετά ο στερεός εσωτερικός πυρήνας.
Τα στρώματα της Γης διαφέρουν ριζικά στη σύνθεση, την πυκνότητα, τη θερμοκρασία και το υλικό. Συνεπώς η Γη δεν αποτελείται από ένα ή τρία τα στρώματα, όπως πιστευόταν παλαιότερα. Η θεωρία των εφτά στρωμάτων είναι σχετικά νέα και δεν υπήρχε την εποχή που αποκαλύφθηκε το Κοράνι. Επιστήμονες, τον 21ο αιώνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Γη αποτελείται από εφτά στρώματα, αλλά τι λέει το Κοράνι για το θέμα;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ
Για τα εφτά στρώματα των Ουρανών και της Γης, ο Allah λέει στο Ιερό Κοράνι:
Quran / Sura 67 : Surat al-Mulk ( الملك‎ سورة)- H εξουσία, ayat 3
الَّذِي خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ طِبَاقًا

Allathee khalaqa sabAAa samawatin tibaqan

Αυτός (Allah) Ο Οποίος δημιούργησε εφτά ουρανούς, σε αλλεπάλληλα στρώματα
Quran / Sura 65 : Al Tallaq (الطلاق‎ سورة) – Tο διαζύγιο, ayat 12
اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَمِنَ الْأَرْضِ مِثْلَهُنَّ

Allahu allathee khalaqa sabAAa samawatin wamina al-ardi mithlahunna

“Ο Allah είναι Αυτός που δημιούργησε εφτά ουρανούς και τη Γη όπως αυτούς”
Ο πρώτος στίχος (Al Mulk) αναφέρεται στα δύο χαρακτηριστικά των ουρανών: τον αριθμό (7) και την διάταξή τους (αλλεπάλληλα στρώματα). Ο δεύτερος στίχος (Al Talaaq) βεβαιώνει την ομοιότητα ανάμεσα στη Γη και στους ουρανούς (και τη Γη όπως αυτούς). Έτσι όπως οι ουρανοί αποτελούνται από εφτά στρώματα, με τον ίδιο απαράλλακτο τρόπο και η Γη αποτελείται από εφτά στρώματα.
Ας αναλογιστούμε την έκφραση που αναφέρεται παραπάνω «αλλεπάλληλα  στρώματα». Υποδηλώνει τη διάστρωση της Γης, και είναι ακριβώς αυτό που οι επιστήμονες της εποχής μας έχουν ανακαλύψει. Μπορούμε να δούμε ότι στο Κοράνι (الكريم القرأن), έχει προσδιοριστεί η δομή της Γης, που διαχωρίζεται σε στρώματα, και έχει, επίσης, προσδιοριστεί ο αριθμός αυτών των στρωμάτων, που είναι εφτά. Με άλλα λόγια το Κοράνι έχει δώσει μια ακριβή περιγραφή του εσωτερικού της Γης…»

[και πάλι μικρή διακοπή εδώ για τη δεύτερη σημείωση: «το Κοράνι έχει δώσει μια ακριβή περιγραφή του εσωτερικού της Γης.» Συνεχίζουμε]

«…και έχει προηγηθεί των επιστημόνων του 21ου αιώνα κατά 14 αιώνες στην απόδειξη του ιδίου γεγονότος. Δεν είναι ένα λαμπρό θαύμα από το Κοράνι;
Τι λένε τα Hadith
Μελετώντας τα Ahadith του Προφήτη Mουχαμμαντ (Ειρηνη σε αυτον) θα βρούμε ένα που βεβαιώνει την ύπαρξη των εφτά στρωμάτων της Γης σε διάταξη ομοκεντρική και σε αλλεπάλληλα στρώματα.
[Μικρή διακοπή για την 3η σημείωση: Παρακαλούμε να θυμάστε ότι ένα χαντίθ «βεβαιώνει την ύπαρξη των εφτά στρωμάτων της Γης σε διάταξη ομοκεντρική και σε αλλεπάλληλα στρώματα.» Θα μας χρειαστεί στη συνέχεια ]
O Προφήτης (ειρηνη σε αυτον) λέει: «όποιος σφετερίζεται έστω μια σπιθαμή της γης, ο λαιμός του θα περικυκλώνεται εξαιτίας αυτού με την γη χ 7 » (αφηγείται ο Al Bukhari). Εδώ ο Προφήτης δίνει ακόμη ένα χαρακτηριστικό των στρωμάτων, την περικύκλωση, λέγοντας (θα περικυκλώνεται) και έτσι ακριβώς μοιάζουν τα στρώματα, είναι ομόκεντρα και το κάθε ένα περικυκλώνει το στρώμα που βίσκεται από κάτω του.
[Μικρή διακοπή για τις επόμενες σημειώσεις:
4η σημείωση: Προσέξτε τις υπογραμμισμένες φράσεις για το χαρακτηριστικό της περικύκλωσης των στρωμάτων, που κατά τον συγγραφέα δίνει ο Προφήτης.
5η σημείωση: Ο συγγραφέας μας λέει ότι αυτό το επιστημονικότατο χαντίθ βρίσχεται στη συλλογή του Μπουχάρι, αλλά δεν δίνει περισσότερα στοιχεία για το πού ακριβώς, ούτε μας το δίνει ολόκληρο.]
Φτάνουμε πια στο τέλος, όπου η προπαγάνδα συνοψίζεται για να την εμπεδώσουμε καλύτερα. Όσοι έχουν εξοικείωση με προπαγανδιστικά φυλλάδια των Μαρτύρων του Ιεχωβά θα βρουν ότι οι τελευταίες φράσεις κάτι τους θυμίζουν:
«Και εδώ έχουμε την εξής ερώτηση : Δεν είναι ένα εκπληκτικό θαύμα του Προφήτη; Το Hadith όχι μόνο προσδιορίζει τον αριθμό των στρωμάτων της  γης, εφτά, και τη διάταξη αυτών των στρωμάτων, αλλά επίσης, φέρει και την ένδειξη της σφαιρικότητας της Γης.
Από αυτό το άρθρο βλέπουμε ότι το Ιερό Κοράνι και τα ahadith πλησιάζουν αυτά τα γεγονότα για τη Γη, πολύ πριν το κάνει η σύγχρονη επιστήμη. Το Κοράνι μας έχει δώσει την ακριβή περιγραφή της εσωτερικής δομής της Γης (αλλεπάλληλα στρώματα) και επίσης μας έχει δώσει τον ακριβή αριθμό αυτών των στρωμάτων, εφτά, ενώ στους επιστήμονες πήρε πολύ χρόνο να καταλήγουν και να αναθεωρούν θεωρίες για να έρθουν τελικά στο ίδιο συμπέρασμα. Τόσο εξυψωμένος είναι ο Allah που λέει το Ιερό Βιβλίο του : «και στη γη υπάρχουν οιωνοί για αυτούς που η πίστη τους είναι διασφαλισμένη – και επίσης στους εαυτούς σας,δεν μπορειτε λοιπον να δειτε; (Al Thariaat: 21-22).»
Και τώρα που κάνατε κουράγιο να διαβάσετε όλα αυτά, ας δούμε και τις σημειώσεις που κρατούσαμε τόση ώρα, αρχίζοντας από την τελευταία: Ότι ο συγγραφέας δεν μας δίνει το περίφημο χαντίθ. Λοιπόν, εμείς βρήκαμε τα σχετικά χαντίθ, που είναι παραπάνω από ένα, και σας δίνουμε μεταφρασμένη στα ελληνικά την επίμαχη φράση του καθενός, και ολόκληρο το κείμενο στα αγγλικά – με το μεταφρασμένο κείμενο τονισμένο – στην υποσημείωση από κάτω:
Τόμος 4 Βιβλίο 54 Αρ. 417: «Ο κάθε άνθρωπος που παίρνει ακόμα και μια σπιθαμή γης άδικα, ο λαιμός του θα περιτριγυριστεί (κυκλωθεί) από αυτή (τη γη που πήρε άδικα) κάτω στις επτά γαίες».[1]
Τόμος 4 Βιβλίο 54 Αρ. 418:
«Καθένας που παίρνει ένα κομμάτι γης άδικα θα βουλιάξει κάτω στις επτά γαίες την Ημέρα της Ανάστασης».[2]
Τόμος 4, Βιβλίο 54, Αρ. 420: «Αν κάποιος πάρει μια σπιθαμή γης άδικα, ο λαιμός του θα περιτριγυριστεί (κυκλωθεί) από αυτήν (τη σπιθαμή) κάτω στις επτά γαίες την Ημέρα της Ανάστασης».[3]

Τώρα που τα είδαμε όλα, θυμηθείτε παρακαλούμε τις προηγούμενες σημειώσεις: Ότι το χαντίθ «βεβαιώνει την ύπαρξη των εφτά στρωμάτων της Γης σε διάταξη ομοκεντρική και σε αλλεπάλληλα στρώματα», και ότι «ο Προφήτης δίνει ακόμη ένα χαρακτηριστικό των στρωμάτων, την περικύκλωση, λέγοντας (θα περικυκλώνεται) και έτσι ακριβώς μοιάζουν τα στρώματα, είναι ομόκεντρα και το κάθε ένα περικυκλώνει το στρώμα που βίσκεται από κάτω τουΠού υπάρχουν αυτά τα πράγματα στα χαντίθ που διαβάσατε μόλις τώρα; ΠΟΥΘΕΝΑ. Ούτε ομοκεντρική διάταξη υπάρχει, ούτε και περικυκλώνεται ο λαιμός του σφετεριστή γης με τη γη επί 7. Ο λαιμός περικυκλώνεται με το κομάτι γης που σφετερίστηκε, σαν να ήταν ας πούμε κασκόλ, και στις 7 γαίες γκρεμίζεται απλώς. Και ξέρετε γιατί γκρεμίζεται κάτω στις 7 γαίες; Γιατί και οι 7 είναι όχι ομοκεντρικές αλλά επίπεδες! Όπως φαίνεται ολοκάθαρα από το επόμενο χαντίθ
Τόμος 4, Βιβλίο 54, Αρ. 421: Διηγήθηκε ο Abu Dhar: Ο προφήτης με ρώτησε κατά την ώρα της δύσης του ήλιου, «Ξέρεις πού πάει ο ήλιος (την ώρα της δύσης); Απάντησα, «Ο Αλλάχ και ο Απόστολός Του ξέρουν καλύτερα». Είπε, «Πηγαίνει (δηλ. ταξιδεύει) μέχρι που κάνει εδαφιαία προσκύνηση κάτω από το Θρόνο και παίρνει την άδεια να ανατείλει ξανά, και του επιτρέπεται και τότε (θα έρθει μια ώρα που) θα έρθει να κάνει εδαφιαία προσκύνηση αλλά η προσκύνησή του δεν θα γίνει αποδεκτή, και θα ζητήσει την άδεια να πάει στην πορεία του αλλά δεν θα του δοθεί, αλλά θα διαταχθεί να επιστρέψει από κει που ήρθε κι έτσι θα ανατείλει από τη δύση.[4]
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο ήλιος πηγαίνει από τη μια κατεύθυνση στην άλλη, κινούμενος μεταξύ δύο σημείων, όπως ακριβώς τον παρουσιάζει το γεωκεντρικό σύστημα με την επίπεδη γη.
Υπάρχουν στο Κοράνιο εδάφια που δείχνουν ακόμη πιο παραστατικά ότι η γη είναι επίπεδη.
Κοράνιο 13:3 Είναι αυτός που άπλωσε τη γη ευθεία προς μία κατεύθυνση
Κοράνιο 20:53 Αυτός που έχει κάνει για σας τη γη σαν χαλί που απλώνεται
Κοράνιο 88:20 Και τη γη – πώς απλώθηκε;
Αφού λοιπόν η γη είναι επίπεδη σύμφωνα με το Κοράνιο, πώς τα επτά της «στρώματα, είναι ομόκεντρα και το κάθε ένα περικυκλώνει το στρώμα που βρίσκεται από κάτω του»;
Αλλά το πράγμα δεν σταματάει εδώ. Για τις 7 γαίες υπάρχουν κι άλλα χαντίθ. Σε ένα από αυτά ο Μουχάμμαντ λέει: «Ξέρετε τι είναι από κάτω σας;» Με το που απάντησαν ότι ο Αλλάχ και ο αγγελιαφόρος του (ερήνη σ’ αυτόν) ήξεραν καλύτερα, είπε, «είναι η γη.» Μετά ρώτησε: «Ξέρετε τι είναι κάτω από αυτήν;» Με το που απάντησαν ότι ο Αλλάχ και ο αγγελιαφόρος του (ερήνη σ’ αυτόν) ήξεραν καλύτερα, είπε, «Κάτω από αυτήν είναι μια άλλη γη κι ανάμεσά τους έχουν ταξίδι 500 ετών», και συνέχισε έτσι μέχρι που μέτρησε επτά γαίες με ένα ταξίδι 500 ετών ανάμεσα στο κάθε ζευγάρι.» [5] (Στο ίδιο χαντίθ λέει και για τους επτά ουρανούς με τους οποίους θα ασχοληθούμε σύντομα.)

Ο Αλ-Τάμπαρι αποδίδει στον b. Sahl b. ‘Askar-Isma’il b. ‘Abd al-Karim-Wahb, παρόμοια αφήγηση, μόνο που σε αυτήν ο Μουχάμαντ δεν λέει για 500 χρόνια απόσταση, αλλά για ωκεανούς που χωρίζουν τις 7 γαίες-νησιά μεταξύ τους.[6] (Εδώ βασίζονται άλλοι που ισχυρίζονται ότι οι 7 γαίες είναι 7 ήπειροι.)

Για τους κατοίκους των 7 γαιών κάντε έναν κόπο να διαβάσετε το άρθρο μας εδώ, και θα καταλήξετε στην πρώτη σημείωση: Ότι «παλιοί μύθοι για τη Γη είναι επιστημονικώς αβάσιμοι». Το Κοράνι και τα χαντίθ αναφέρονται σε παλιούς μύθους. Οποιαδήποτε ομοιότητα που έχουν σημεία αυτών των μύθων με την επιστημονική πραγματικότητα είναι μόνο μερική και αποσπασματική, κι όταν τους διαβάσουμε ολόκληρους η δήθεν «επιστημονικότητά» τους καταρρίπτεται. Αυτοί που γράφουν τα παραπλανητικά και προπαγανδιστικά αυτά κείμενα, εφόσον έχουν μια σφαιρική γνώση της ισλαμικής γραμματείας, γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι αλήθεια αυτά που γράφουν. Απλά ο σκοπός τους είναι να μαζέψουν καινούργιους πιστούς για τη θρησκεία τους, και να κρατήσουν αυτούς που ήδη έχουν.

Για το περιφημο βιβλιο της ιστοριας της ΣΤ’ Δημοτικού

Το βιβλίο είναι προιον πολιτικής απόφασης, με συγκεκριμένες εντολές προς τους συγγραφείς, με συγκεκριμένους στόχους,χρηματοδότες και μέσα ενημέρωσης και εκδοτικά συγκροτήματα που ανέλαβαν τη "δουλειά" (βλέπε έκδοση απ τα Ελληνικά Γράμματα) την προώθηση και υπεράσπιση του βιβλίου όπως το Συγκρότημα Λαμπράκη..
Δείτε τα παρακάτω με προσοχή:
1.Η κα Κουλούρη έχει γράψει το Εναλακτικό Εγχειρίδιο Ιστορίας του CDRSEE για την έκδοση του οποίου έγινε ειδική εκδήλωση. Τη συζήτηση συντόνισε σε ειδική εκδήλωση στις 8/11/2006 ο κος Τσίμας ο οποίος όλως τυχαίως πριν 3-4 βδομάδες έκανε εκείνη την καταπληκτικής "αντικειμενικότητας" εκπομπή για το θέμα του βιβλίου υποστηρίζοντας με πονηρο και έξυπνο τρόπο το βιβλίο της κας Ρεπούση καλώντας στην εκπομπή του κάτι "τυπάκια" όπως οι Ψωμιάδης και Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ γνωστοί για την "υπόληψη" που τους τρέφει η ελληνική κοινωνία ως μοναδικούς ενάντιους του βιβλίου. Ανάμεσά τους στην εκδήλωση για το εγχειρίδιο της κας Κουλούρη παρίστατο "η εκσυχρονίστρια" του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κόππα, ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ που για το συγκεκριμένο θέμα στα κανάλια δεν έχει "φανεί" πουθενά κάνοντας τον "Κινέζο". Επίσης ο λαλίστατος κος Λιάκος που "οργώνει" τα ΜΜΕ του Λαμπράκη εφημερίδες και τηλεόραση και ο κος Βερέμης υποστηρικτής όλως τυχαίως του "Σχεδίου Ανάν"κατά το παρελθόν και σημαντικό στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ.. πηγή για την "ενδιαφέρουσα εκδήλωση : http://www.see-jhp.org/news_jhp_131106.html
Ρίχνοντας μια ματιά στους χρηματοδότες του CDRSEE και του εγχεριδίου της κας Κουλούρη και ψάχνοντας λιγάκι παραπάνω βλέπουμε ότι υπάρχουν κυβερνητικοί οργανισμοί της Ελλάδας όπως ΥΠΕΞ, Δήμος Θεσσαλονίκης, ΤΙΤΑΝ η οποία επιθυμεί διακαώς επέκταση στην αγορά της γειτονικής χώρας και εξαγορά μεγάλης τουρκικής εταιρείας για να μπει δυναμικά στην ανερχόμενη τουρκική αγορά τσιμέντου, η ΕΤΕ με την επένδυση των 4 δις δολ στην τραπεζική αγορά της Τουρκίας.
Πάμε τώρα στα "αγγελάκια" του "νεοταξισμού"
Συνεχίζω με τους ξένους κυβερνητικούς χρηματοδότες και δίνω και πηγές
Είναι οι USAID (Although USAID and the State Department are separate organizations, both report to the Secretary of State.), State department, United Kingdom foreign & commonwealth office, Matthew Niemitz, United States Institute for Peace funded by Congress, The German Ministry of foreign affairs, Stability Pact for South Eastern Europe sponsored by Germany.
Συνεχίζω με μερικές απο τις ΜΚΟ
FOSIM (πηγή http://www.soros.org.mk/),
Fund for an open Society - Serbia ποιανού; Σόρος ξανά, πηγή (http://www.fosserbia.org/?change_lang=en, )
NED, The Soros Foundation also provided monies to Otpor.
The National Endowment for Democracy (NED), which is funded by the U.S. Congress through the State Department authorizations
πηγή http://www.rferl.org/featuresarticle/2005/04/47268268-9e3d-414a-928d-435ff4de8af2.html
Έχει και συνέχεια Balkan Trust for Democracy Funding Organizations: Charles Stewart Mott Foundation, German Marshall Fund, USAID - United States Agency for International Development
πηγή: http://www.gmfus.org/balkantrust/.
επίσης: The Balkan Trust for Democracy (BTD) is a 10-year, ... The Balkan Trust is based in Belgrade and makes grants in Albania, ... Soros Open Network
πηγή www.transparentfunding.ro/index.php?section=programs&action=show&id=105 - 17k
United States Institute of Peace funded by Congress
Όλοι οι παραπάνω κυβερνητικοί οργανισμοί φυσικά πρόσωπά και ΜΚΟ βρίσκονται χρηματοδότες της κας Κουλύρη υπό μορφή λίστας στη σελ. http://www.cdsee.org/aboutus_donors.html.
Ορίστε λοιπόν οι "γερές πλάτες" της κας Κουλούρη, Λιάκου και της κας Ρεπούση που η κα Γιαννάκου παρόλες τις αντιδράσεις (με εξαίρεση μια δήθεν διανοουμενίστικη "αριστερά") δυσκολεύεται τόσο μα τόσο πολύ να το αποσύρει γιατί και η κα Ρεπούση είναι απ το γρανάζι του ίδιου συστήματος και το βιβλίο της εξυπηρετεί τους νεοταξικούς σκοπούς τους και είναι γραμμένο στο ίδιο μήκος κύματος και ύφος με της κας Κουλούρη..
2. Δείτε και αυτό για τη σχέση του ΔΟΛ..για να καταλάβετε τις υπόγειες διαδρομές του βιβλίου ιστορίας στ΄. Εγκρίθηκε υπό Κ. Σημίτη με ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου και ΥΠΕΠΘ Π. Ευθυμίου (κατά τα Θ. Κολοκοτρώνη του βιβλίου)..αγαπημένα παιδιά του ιδρύματος Λαμπράκη στο οποίο βέβαια και έδωσαν το έργο της έκδοσής του στα "Ελληνικά Γράμματα Α.Ε" αποδειξη σελίδα http://www.pi-schools.gr/prok_ekp_ylikou_03/atelier_13257.doc και http://www.dol.gr/finance.htm.. Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί γιατί τέτοια φρενίτιδα για την υποστήριξη του εν λόγω βιβλίου απο την κα Κουλούρη που γράφει στο ΒΗΜΑ (επιφυλλιδογράφος στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) και προβάλλονται απόψεις της στο ΜΕΓΚΑ, δείτε την επαγγελματική ενασχόληση εκείνων των 5 πανεπιστημιακών με τον ΔΟΛ που βγήκαν να το στηρίξουν όπως οι καθηγητές Αντώνης Λιάκος (αρθογραφεί στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ σχέση του με το εναλλακτικό της Κουλούρη και CRDSEE), Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Ηλίας Νικολακόπουλος (αρθογραφεί στα ΝΕΑ και συνεργάζεται με τον τηλ. Σταθμό ΜΕΓΚΑ), Χρήστος Λούκας και Στέφανος Πεσμαζόγλου και των περιοδικών τους απ τις Εκδόσεις Νεφέλη και Ελληνικά Γράμματα συμφερόντων Λαμπράκη. Θυμάστε τι έλεγαν;; Ούτε διόρθωση χρειάζεται το βιβλίο ούτε τίποτα. Μην ξεχνάμε και τους άλλους υπάλληλους του Λαμπράκη τύπου Τσίμα με τη γνωστής αντικειμενικότητας εκπομπή για το θέμα του βιβλίου και τη σχέση του με την εκδήλωση της CDRSEE για το εναλλακτικό εγχειρίδιο της κας Κουλούρη, τα πύρινα άρθρα του κου Πρετεντέρη περί εθνικιστών για να καλύψουν τα δικά τους «έννομα» αργύρια, και τα άρθρα τόσων και τόσων άλλων «Ηρακλειδών» υπέρμαχων του βιβλίου τα οποία δημοσιεύονταν αφειδώς από ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, και ΤΟ ΜΕΓΚΑ..
3. Έχει πολύ πλάκα τελικά..δείτε αυτή τη σελίδα http://www.cdsee.org/seminar_eucp_conerence_report.html και θα καταλάβατε απο που ξεκινάνε όλα..και δείτε και εδώ τους ξένους χορηγούς του ΕΛΙΑΜΕΠ του κου Βερέμη υποστηρικτή της κας Κουλούρη..αν βλέπετε καμία διαβολική σύμπτωση στους χρηματοδότες και των δύο ΜΚΟ του CDRSEE και του ΕΛΙΑΜΕΠ μην της δώσετε καμία μα καμία σημασία.. http://www.eliamep.gr/eliamep/content/home/about_eliamep/funding/el/

Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαινεται πλέον καθαρά ότι υπήρξε και από ποιούς πολιτική βούληση για "συμφιλίωση" με την Τουρκία και να γίνει η Μικρασιατική Καταστροφή "Συνωστισμός" και τόσα και τόσα άλλα..η πολιτική βούληση και τα πρόσωπα συνδιάστηκαν με επιχειρηματικά συμφέροντα εσωτερικού όπως ΕΤΕ ΤΙΤΑΝ κ.α σε συνδιασμό με Κυβερνητικούς χρηματοδότες φυσικά του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες είδαμε απο που.
Ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα είναι ποιός θα πάρει τη δουλειά, έτυχε οι συγκεκριμένοι πολιτικοί να χουν "ιδιαίτερη σχέση" με τον ΔΟΛ και τσουπ πάρε τη δουλειά Λαμπράκη..πριν γίνει βέβαια αυτό είχαν βάλει δικούς τους στο ΠΙΣ αλλά και διόρισαν τον κο Βερέμη Πρόεδρο του Συμβουλίου Εθνικης Παιδείας..δείτε σχεση ΕΛΙΑΜΕΠ Βερέμη Κουλούρη και τσουπ διορίστηκε Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας..η συνέχεια ήταν εύκολη, βρήκαν τους "ιστορικούς", "καθηγητάδες", "επιμελητες" του εν λόγω βιβλίου (βλ. Ρεπούση), είτε ελπίζοντας και ποντάροντας στην "επιστημοσύνη τους" ή στην "αγάπη προς τα ευρώπουλα" και την επιστημονική τους εξέλιξη την οποία θα υποβοηθούσαν.."χτίστηκαν" τριγύρω τους θέσεις άμυνας και επίθεσης κυρίως απο τον ΔΟΛ με τους "δήθεν έγκυρους" Τσίμα, Πρετεντέρη, συνεπικουρούμενοι από τους Πέντε Πανεπιστημιακούς, αλλά και άλλους της "συνομοταξίας" για να υποστηρίξουν το βιβλίο "δικών τους συμφεροντων" απο θυγατρική της μαμάς εταιρείας και χρησιμοποιώντας συμμάχους είτε από τους αργυρώνητους είτε από τους αγνούς αριστερούς προβάλοντας τους την καραμέλα την οποία θα "έτρωγαν" πιο εύκολα..ότι πίσω από τις αντιδράσεις κρύβονται εκκλησιαστικοί κύκλοι (βλ΄. Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που τους προκαλεί αλλεργία όπως και σε μένα όπότε διεγείρει τα αντανακλαστικά τους) και από την άλλοι εθνικιστικοί κύκλοι προβάλλονται το δέον στα διάφορα πάνελ τους Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ και τον Κο Ψωμιάδη με τα ετικετάκια των εθνικιστών ή στις φυλλάδες τους ότι ιδού οι "απέναντι" και να "ξυπνήσουν τα εμφυλιοπολεμικά τους σύνδρομα, για να πετύχουν τι;; Οι μεν να βρίζουν τους δε "εθνικόφρονες και παπαδαριά" και οι δε "δήθεν αριστερούς" και "αναρχοκου*****στές" και οι υπόλοιποι να κάνουν "ήσυχοι τη δουλειά" αποπροσανατολίζοντας τους υπόλοιπους και ματσωνοντας μπόλικα φράγκα από κρατική δουλειά..
Απέδειξα με επιχειρήματα για αυτούς που μπορούν να τα δουν για τους άλλους ας μείνουν στα λαγούμια της ιδεοληψίας τους, ΠΟΙΟΙ ήταν οι πολιτικοί εμπνευστές, ποιοί οι χρηματοδότες, ποιοί οι λόγοι, ποιοί οι δήθεν καθηγητάδες, ποιοί οι "ιστορικοί", "δημοσιογράφοι", "άνθρωποι των Γραμμάτων" της πολιτικής",που "νοιάζονται" και γιατί "νοιάζονται" τόσο για την "ιστορική αλήθεια"..η αλυσίδα έχει κρίκους, Πολιτικούς, χρηματοδότες, εκδοτικά συγκροτήματα, δημοσιογράφους, ιστορικούς και Πανεπιστημιακούς. Α και παρεπιπτόντως ο κος Βερέμης είναι και Πρόεδρος του συμβουλίου εθνικής Παιδείας. Δείτε πότε και από ποιόν διορίστηκε..όλα είναι προμελετημένα..Αυτά τα ολίγα για όσους ενδιαφέρονται να το ψάξουν νηφάλια και ψύχραιμα και για να καταλάβουν ότι αυτό που νοιάζει τους περισσότερους απο τη φάρα των συγκεκριμένων δήθεν ιστορικών, δημοσιογράφων, πανεπιστημιακών, είναι όχι η ιστορική πραγματικότητα και αλήθεια που νοιάζει πιθανόν τον περισσότερο απλό κόσμο και μας τους "ρομαντικούς" και "αφελείς" αλλά η μάσα και η επιστημονική και επαγγελματική ανέλιξη με οποιοδήποτε κόστος..Συμπέρασμα με πολλά ευρώ και υποσχέσεις επιστημονικής ανέλιξης και καριέρας για διάφορους και για πολιτικούς οικονομικούς και άλλους λόγους ναι η ιστορία ξαναγράφεται πολύ μα πάρα πολύ εύκολα…

Μερικά παραδείγματα συμφωνίας μου και διαφωνίας μου με το βιβλίο:
1. Συμφωνώ για τα περί υπερβολών στο παρελθόν στο θέμα του κρυφού σχολειού.
2. Διαφωνώ στην αποσιώπηση της Αρμενικής και της Ποντιακής Γενοκτονίας οι οποίες είναι και αναγνωρισμένες από το Ευρωπαικο Κοινοβούλιο
3. Διαφωνώ στην αναφορά "περί συνωστισμού" και στη μη αναφορά έστω και των Οθωμανικών Στατιστικών για τους ελληνικούς πληθυσμούς στη Μικρά Ασία και Ανατολική Θράκη το 1914 και στη μη αναφορά του αριθμού των προσφύγων στην σχετική απογραφή τους το 1928.
4. Διαφωνώ στην απλή και χλιαρή αναφορά των καταστροφών της Χίου των Ψαρών της Κάσου και της Εξόδου του Μεσολλογγίου τα οποία τα "ξεπετάει".
5. Διαφωνώ στον τρόπο "αναλυτικής περιγραφής" των δεινών την περίοδο της Τουρκοκρατίας τα οποία αναλύονται "διεξοδικά" στην σελ. 18 και παράγραφο 2,3 και στην σελ. 19 υπάρχει η πηγή Ντε Μπρεβ που λέει ότι μια χαρά ζούσαν οι κατεκτημένοι λαοί οι οποίοι είχαν τα αγαθά τους και θρησκευτικη ελευθερία...Ανέκδοτο;; όλοι ξέρουμε για τους βίαιους εξισλαμισμούς κυρίως τον 16ο 17ο αιώνα αλλά και τον κεφαλικό φόρο αν ήθελαν να ζήσουν..Πλήρη σύγχιση δημιουργεί ακόμα και σε έναν ενήλικα πόσο μάλλον σε ένα 11χρονο παιδί..
Διαφωνώ με την αποσιώπηση και παραλειψη των τουρκικών αντιποίνων για την Επανάσταση του 21 ιδίως στους αμάχους της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας..μέσα σε αυτά τα πλαίσια δολοφονήθηκε ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Γρηγόριος ο Ε΄. Ο ρόλος της Εκκλησίας και των κεφαλών της σίγουρα δεν ήταν και ο καλύτερος και σε αρκετά σημεία χαρακτηρίζεται σκοτεινός και ίσως και εχθρικός για την Επανάσταση αλλά δεν είναι δυνατό να παραβλέπουμε ότι ο Πατριάρχης θεωρούνταν από τους Ρωμιούς της εποχής εκείνης η Κεφαλή του Έθνους και η δολοφονία αλλά και ο τρόπος της είχε συμβολικό και παραδειγματικό χαρακτήρα..Θα μπορούσα να παραθέσω και άλλα..Αν όλα αυτά τα παραπάνω τα οποία είναι κεφαλαιώδη σημεία στην ιστορία εκείνης της εποχής τα οποία είτε παραλείπονται είτε αποσιωπώνται σας καλύπτουν και θεωρείται ότι αυτή η ιστορία όπως καλύπτεται από την κα Ρεπούση και τους χρηματοδότες-πολιτικούς-δημοσιογράφους υποστηρικτές της είναι για σας πιο αντικειμενική για μένα δεν είναι καθόλου..όχι ότι τα βιβλία του παρελθόντος ήταν καλύτερα. Απλά παρατηρώ ότι πάμε στην Ελλάδα από το ένα άκρο στο άλλο..απο το στερεότυπο του καλού έλληνα και του κακού Τούρκου πάμε στο άλλο άκρο πια να τους κάνουμε και αγιοποίηση στο βωμό πολιτικών και οικονομικών σκοπιμοτήτων.

Πέρα απο τους κυβερνητικούς οργανισμούς αλλά και ΜΚΟ που στηρίζουν το CDRSEE σας παραθέτω τώρα και μερικά στοιχεία για τα πρόσωπα του εν λόγω ιδρύματος ξεκινώντας από τον Πρόεδρο του CDRSEE Richard Schifter. Βιογραφικό του εδώ http://www.cdsee.org/board_member_01.html . Μέχρις εδώ τίποτα το μεμπτό αλλά δείτε αυτό το άρθρο που δημοσιεύεται για την αφεντιά του σε αυτή τη σελίδα: http://www.wrmea.com/backissues/0694/94006018.htm .
Οι απόψεις του Ρ. Σίφτερ φιλοξενούνται συχνά σε διάφορα εβραϊκά περιοδικά όπως στα Jewish News και The Jewish Week . Ιδού τι λένε για τον Ρίτσαρντ Σίφτερ, δύο ακόμη συντάκτες του Washington Report for Middle East Affairs http://www.wrmea.com/backissues/0490/9004011.htm .
http://www.wrmea.com/backissues/0693/9306013.htm

Πάμε να δούμε για άλλο ένα πρόσωπο του συγκεκριμένου ΜΚΟ. Είναι ο Κώστας Καρράς. Δείτε το επίσημο βιογραφικό του εδώ.http://www.cdsee.org/board_member_08.html . Ο Κώστας Καρράς, σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του “υπήρξε επί 18 χρόνια μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ“. Πρόκειται προφανώς για τις ετήσιες συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1950 και συνεχίζονται -σχεδόν ανελλιπώς- σε ετήσια βάση μέχρι σήμερα. Σ’ αυτές, και υπό την αιγίδα του ιδρυτικού μέλους της Λέσχης Αμερικανού τραπεζίτη και επιχειρηματία Ντέιβιντ Ροκφέλλερ, συναντιούνται, σε διαφορετικό μέρος κάθε χρόνο, περί τους 130 διαπρεπείς Αμερικανοί και Ευρωπαίοι “πολίτες”, που συζητούν για θέματα της παγκόσμιας πολιτικής, επιχειρηματικής και οικονομικής επικαιρότητας. “Πολίτες”, ήγουν “εξέχοντα γκλομπάλια” που επισήμως εκπροσωπούν μόνον τον εαυτό τους: πολιτικοί, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, στελέχη υπερεθνικών οργανισμών [Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο] κ.ο.
Ο Κ. Καρράς ήταν μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ μέχρι το 1994 ή το 1996. Το 1998 τον “διαδέχθηκε” ο Γ. Α. Δαυίδ, που επίσης έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ο Γιώργος Δαυίδ -το επίσημο βιογραφικό του εδώ-: http://www.cdsee.org/board_member_24.html ,γεννήθηκε στην Κύπρο το 1937 και, μετά το τέλος των σπουδών του, δραστηριοποιήθηκε στις επιχειρήσεις του θείου του Αναστασίου Γ. Λεβέντη στη Νιγηρία. Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη ιστοσελίδα http://www.leventisfoundation.org/ που ιδρύθηκε κατ’ επιταγή του τελευταίου μετά τον θάνατό του, έχει χρηματοδοτήσει τη μετάφραση και την έκδοση των τεσσάρων Βιβλίων Εργασίας του “Κέντρου” στα ελληνικά.
Ο Γιώργος Δαυίδ, που είναι μέλος του Δ.Σ. του “Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη”, είναι επίσης πρόεδρος της εταιρείας COCA COLA HBC http://www.coca-colahbc.com/aboutus/bod.php [Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως (3E)], που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες αναψυκτικών στην Ευρώπη [φωτ.] και σε επίπεδο θυγατρικών της Coca-Cola δεύτερη μετά την μητρική αμερικανική εταιρεία. Ο Γ. Δαυίδ είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών της ΤΙΤΑΝ επίσης χρηματοδότης του CDRSEE και του ΕΛΙΑΜΕΠ (πηγή http://www.titan-cement.com/gr/group/board.htm ), (πηγή http://www.eliamep.gr/eliamep/content/home/about_eliamep/eliamep_team/en/. )Και όπως έχουμε ήδη δει, και αναφέρεται και στο επίσημο βιογραφικό του, είναι και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ από το 1998.
Παρεπιπτόντος και μέλος του Τιμητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ είναι και ο κος Παπαλεξόπουλος (πηγή: http://www.eliamep.gr/eliamep/content/FolderExtended.aspx?d=11&rd=5565300&f=1278&rf=901438286&m=-1&rm=-1&l=2#2 ) σύμβουλος διοίκησης της ΤΙΤΑΝ (πηγή: http://www.titan-cement.com/gr/group/board.htm ) και δραστηριότητα σε ΜΚΟ Κίνηση Πολιτών Για μια Ανοιχτή Κοινωνία.

Μια τελευταία είδηση οικονομική αυτή τη φορά, πρόκειται γαι την ΑΛΦΑΜΠΑΝΚ -εκ των χρηματοδοτών CDRSEE- που και αυτή θέλει να επεκταθεί στην γειτονική τραπεζική αγορά- πηγή: http://www.hurriyet.com.tr/english/5433892.asp?gid=74 . Επίσης όλως τυχαίως, πρόσφατα η Alpha Bank συνήψε με τον τουρκικό “όμιλο Anadolu (ποτοποιΐα, αυτοκινητοβιομηχανία, χρηματοπιστωτικός τομέας, γραφικά και χαρτικά) συμφωνία για τη δημιουργία ενός νέου χρηματο-οικονομικού ομίλου. Το ύψος της συναλλαγής αποτιμάται στα 384,3 εκ. €”. Όλως τυχαίως επίσης, μέλος του Δ.Σ. της Alpha Bank είναι και ο καθηγητής Θάνος Βερέμης (πηγή http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=3283&la=1, ) νυν αντιπρόεδρος και τέως πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ (πηγή http://www.eliamep.gr/eliamep/content/FolderExtended.aspx?d=11&rd=5565300&f=1278&rf=901438286&m=-1&rm=-1&l=1, ) σχέση του με CDRSEE και εκ των ομιλητών στην εκδήλωση-παρουσίαση των Βιβλίων Εργασίας της κας Κουλούρη στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο.

είτε και αυτό για τη σχέση του ΔΟΛ..για να καταλάβετε τις υπόγειες διαδρομές του βιβλίου ιστορίας στ΄. Εγκρίθηκε υπό Κ. Σημίτη με ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου και ΥΠΕΠΘ Π. Ευθυμίου (κατά τα Θ. Κολοκοτρώνη του βιβλίου)..αγαπημένα παιδιά του ιδρύματος Λαμπράκη στο οποίο βέβαια και έδωσαν το έργο της έκδοσής του στα "Ελληνικά Γράμματα Α.Ε" αποδειξη σελίδα http://www.pi-schools.gr/prok_ekp_ylikou_03/atelier_13257.doc και http://www.dol.gr/finance.htm.. Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί γιατί τέτοια φρενίτιδα για την υποστήριξη του εν λόγω βιβλίου απο την κα Κουλούρη που γράφει στο ΒΗΜΑ (επιφυλλιδογράφος στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) και προβάλλονται απόψεις της στο ΜΕΓΚΑ, δείτε την επαγγελματική ενασχόληση εκείνων των 5 πανεπιστημιακών με τον ΔΟΛ που βγήκαν να το στηρίξουν όπως οι καθηγητές Αντώνης Λιάκος (αρθογραφεί στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ σχέση του με το εναλλακτικό της Κουλούρη και CRDSEE), Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Ηλίας Νικολακόπουλος (αρθογραφεί στα ΝΕΑ και συνεργάζεται με τον τηλ. Σταθμό ΜΕΓΚΑ), Χρήστος Λούκας και Στέφανος Πεσμαζόγλου και των περιοδικών τους απ τις Εκδόσεις Νεφέλη και Ελληνικά Γράμματα συμφερόντων Λαμπράκη. Θυμάστε τι έλεγαν;; Ούτε διόρθωση χρειάζεται το βιβλίο ούτε τίποτα. Θαυμάστε την επιστημονική τους αυθεντία σε αυτή τη σελίδα http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=784709 και φέρτε στο μνήμη σας για να κάνετε αντιπαραβολή τον καταπέλτη της Ακαδημίας Αθηνών (πηγή για τον καταπέλτη της Ακαδημίας εδώ http://www.antibaro.gr/society/akadhmia_teliko.php ). Μην ξεχνάμε και τους άλλους υπάλληλους του Λαμπράκη τύπου "Τσίμα" με τη γνωστής αντικειμενικότητας εκπομπή για το θέμα του βιβλίου και τη σχέση του με την εκδήλωση της CDRSEE για το εναλλακτικό εγχειρίδιο της κας Κουλούρη. Να προσθέσω τα πύρινα άρθρα του κου Πρετεντέρη περί εθνικιστών για να καλύψουν τα δικά τους «έννομα» αργύρια, και τα άρθρα τόσων και τόσων άλλων «Ηρακλειδών» υπέρμαχων του βιβλίου τα οποία δημοσιεύονταν αφειδώς από ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, και ΤΟ ΜΕΓΚΑ..
Έχει πολύ πλάκα τελικά..δείτε αυτή τη σελίδα http://www.cdsee.org/seminar_eucp_conerence_report.html και θα καταλάβατε απο που ξεκινάνε όλα..και δείτε και εδώ τους ξένους χορηγούς του ΕΛΙΑΜΕΠ του κου Βερέμη υποστηρικτή της κας Κουλούρη..αν βλέπετε καμία διαβολική σύμπτωση στους χρηματοδότες και των δύο ΜΚΟ του CDRSEE και του ΕΛΙΑΜΕΠ μην της δώσετε καμία μα καμία σημασία.. http://www.eliamep.gr/eliamep/content/home/about_eliamep/funding/el/

Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαινεται πλέον καθαρά ότι υπήρξε και από ποιούς πολιτική βούληση για "συμφιλίωση" με την Τουρκία και να γίνει η Μικρασιατική Καταστροφή "Συνωστισμός" και τόσα και τόσα άλλα..η πολιτική βούληση και τα πρόσωπα Δαυίδ, Βερέμης, Καρράς, Παπαλεξόπουλος κλπ συνδιάστηκαν με επιχειρηματικά συμφέροντα εσωτερικού όπως ΕΤΕ, ΤΙΤΑΝ, COCA COLA HBC, ΆΛΦΑ ΜΠΑΝΚ κ.α σε συνδιασμό με Κυβερνητικούς χρηματοδότες φυσικά του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες είδαμε απο που.

Ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα είναι ποιός θα πάρει τη δουλειά, έτυχε οι συγκεκριμένοι πολιτικοί να χουν "ιδιαίτερη σχέση" με τον ΔΟΛ και τσουπ πάρε τη δουλειά Λαμπράκη..πριν γίνει βέβαια αυτό είχαν βάλει δικούς τους στο ΠΙΣ αλλά και διόρισαν τον κο Βερέμη Πρόεδρο του Συμβουλίου Εθνικης Παιδείας..δείτε σχεση ΕΛΙΑΜΕΠ, Βερέμη, Κουλούρη-CDRSEE και τσουπ διορίστηκε Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας..η συνέχεια ήταν εύκολη, βρήκαν τους "ιστορικούς", "καθηγητάδες", "επιμελητες" του εν λόγω βιβλίου (βλ. Ρεπούση), είτε ελπίζοντας και ποντάροντας στην "επιστημοσύνη τους" ή στην "αγάπη προς τα ευρώπουλα" και την επιστημονική τους εξέλιξη την οποία θα υποβοηθούσαν.."χτίστηκαν" τριγύρω τους θέσεις άμυνας και επίθεσης κυρίως απο τον ΔΟΛ με τους "δήθεν έγκυρους" Τσίμα, Πρετεντέρη, συνεπικουρούμενοι από τους Πέντε Πανεπιστημιακούς, αλλά και άλλους της "συνομοταξίας" για να υποστηρίξουν το βιβλίο "δικών τους συμφεροντων" απο θυγατρική της μαμάς εταιρείας και χρησιμοποιώντας συμμάχους είτε από τους αργυρώνητους είτε από τους αγνούς αριστερούς προβάλοντας τους την καραμέλα την οποία θα "έτρωγαν" πιο εύκολα..ότι πίσω από τις αντιδράσεις κρύβονται εκκλησιαστικοί κύκλοι (βλ΄. Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που τους προκαλεί αλλεργία όπως και σε μένα όπότε διεγείρει τα αντανακλαστικά τους) και από την άλλοι εθνικιστικοί κύκλοι προβάλλονται το δέον στα διάφορα πάνελ τους Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ (μολονότι ο ίδιος δεν είναι ακραίος στις απόψεις του αλλά "πληρώνει" τη φήμη ίσως του αρχηγού του) και τον Κο Ψωμιάδη με τα ετικετάκια των εθνικιστών ή στις φυλλάδες τους ότι ιδού οι "απέναντι" και να "ξυπνήσουν τα εμφυλιοπολεμικά τους σύνδρομα, για να πετύχουν τι;; Οι μεν να βρίζουν τους δε "εθνικόφρονες και παπαδαριά" και οι δε "δήθεν αριστερούς" και "αναρχοκου*****στές" και οι υπόλοιποι να κάνουν "ήσυχοι τη δουλειά" αποπροσανατολίζοντας τους υπόλοιπους και ματσωνοντας μπόλικα φράγκα από κρατική δουλειά..
Ορίστε λοιπόν με επιχειρήματα και πηγές να ΠΟΙΟΙ ήταν οι πολιτικοί εμπνευστές, ποιοί οι χρηματοδότες, ποιά τα οικονομικά συμφέροντα, ποιοί οι λόγοι, ποιοί οι δήθεν καθηγητάδες, ποιοί οι "ιστορικοί", "δημοσιογράφοι", "άνθρωποι των Γραμμάτων" της πολιτικής",που "νοιάζονται" και γιατί "νοιάζονται" τόσο για την "ιστορική αλήθεια"..η αλυσίδα έχει κρίκους, Πολιτικούς, χρηματοδότες, μεγάλα οικονομικά συγκροτήματα -άλλα απο αυτά έχουν ήδη επεκταθεί στη γειτονική αγορά ή σκοπευουν να το πράξουν στο εγγύς μέλλον και πιθανότατα το τίμημα είναι για να γίνουν οι δουλειες να βγαλουμε εμείς μια σοφτ έκδοση της ιστορίας, η οποία βέβαια δεν αλλάζει απλά αλλάζουμε την ιστορία που θα διδάσκονται τα παιδιά μας- εκδοτικά συγκροτήματα που πήραν τη δουλειά, δημοσιογράφους, ιστορικούς και Πανεπιστημιακούς οι οποίοι έχουν άμεση ή έμμεση επαγγελματική ενασχόληση με το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα (βλ. ΔΟΛ) και ανέλαβαν εργολαβικά τη στήριξη του εν λόγω βιβλίου.

Αυτά τα ολίγα για όσους ενδιαφέρονται να το ψάξουν νηφάλια και ψύχραιμα και για να καταλάβουν ότι αυτό που νοιάζει τους περισσότερους απο τη φάρα των συγκεκριμένων δήθεν ιστορικών, δημοσιογράφων, πανεπιστημιακών, είναι όχι η ιστορική πραγματικότητα και αλήθεια που νοιάζει πιθανόν τον περισσότερο απλό κόσμο και μας τους "ρομαντικούς" και "αφελείς" αλλά η μάσα και η επιστημονική και επαγγελματική ανέλιξη με οποιοδήποτε κόστος..

Συμπέρασμα με πολλά ευρώ και υποσχέσεις επιστημονικής ανέλιξης και καριέρας για διάφορους και για πολιτικούς οικονομικούς και άλλους λόγους ναι η ιστορία ξαναγράφεται πολύ μα πάρα πολύ εύκολα…

1) η έκδοση του βιβλίου ιστορίας στ' δώθηκε στα Ελληνικά Γράμματα Α.Ε συμφερόντων Λαμπράκη άρα υπάρχει έννομο συμφέρον να μην υπάρξει όχι απλά απόσυρση αλλά ούτε και διόρθωση. 2)οι διάφοροι αρθογράφοι-δημοσιογράφοι-ιστορικοί-Πανεπιστημιακοί (οι περισσότεροι έχουν άμεση ή έμμεση επαγγελματική σχέση με τον ΔΟΛ [βλέπε τους πέντε Πανεπιστημιακούς] έχουν αναλάβει από το ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ κλπ εργολαβικά την υποστήριξή του βιβλίου. 3) Συγγραφέας του Εναλλακτικού Εγχειριδίου Ιστορίας εργάζεται ως επιφυλλιδογράφος στο ΒΗΜΑ, όπως και ο υποστηρικτής της κος Λιάκος και όσοι της "συνωμοταξίας τους" όπως Σωμερίτης Ηρακλείδης Κιντή κλπ αρθρογραφούν κατα ριπάς εναντίον εκείνων που αντιμάχονται με επιχειρήματα το εν λόγω βιβλίο κατα κόρον με απαξιωτικούς και αφ υψηλού χααρακτηρισμούς..

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΠEΦΩTIΣMENOI ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ,λιγα λογια για αυτους

Mυστική εταιρεία ιδρυθείσα την 1η Mαου 1776 από τον Aνταμ Bάϊσχαουπτ, ο οποίος ήταν καθηγητής του Kανονικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ίκγλσταντ. Aρχικά ονομάστηκε "Tάγμα του Σπαρτάκου".
Σκοπός της εταιρείας αυτής ήταν <<η αμοιβαία βοήθεια και υποστήριξη των μελών της και η επίτευξις ανωτάτου βαθμού ηθικής και αρετής και η δημιουργία θεμελίων προς μεταρρύθμιση του κόσμου δια του συνεταιρισμού των καλών ανθρώπων ώστε να αντιταχθούν κατά της προόδου του κακού και της ανηθικότητος>>.
Tο τάγμα αυτό οργανώθηκε κατά το υπόδειγμα του τεκτονισμού με μυστικά σημεία αναγνωρίσεως με εσωτερική διδασκαλία και με κλιμάκια βαθμών.
O Bάισχαουπτ ήταν στην αρχή Iησουίτης και τέκτων μυημένος στην στοά του Mονάχου. Δανείσθηκε από εκεί την οργάνωση του ελευθεροτεκτονισμού και είχε για συνεργάτη βοηθό τον βαρώνο Φον Kνίγκε, ο οποίος ήταν κι αυτός τέκτων. Aυτός προσχώρησε στους πεφωτισμένους το 1780 και έγινε ο δεύτερος αρχηγός του τάγματος.
EΣΩTEPIKH OPΓANΩΣH
A Φυτώριο
1. Nεόφυτος
2.Mινερβάλ
3.Eλάσσων πεφωτισμένος
B. Συμβολικός τεκτονισμός
4.Mείζων πεφωτισμένος ή Σκώτος νεόφυτος
5. Πεφωτισμένος ηγέτης ή Σκώτος ιππότης
Γ. Mυστηρια
Mικρά
6. Πρεσβύτης ιερεύς ή επόπτης
7.Πρίγκηψ ή αντιβασιλευς
Mεγάλα
8.Mάγος
9.Pεξ ή βασιλεύς.
Όποιος είχε τα προσόντα και ήταν ηλικίας 18 και άνω γινόταν δεκτός ως νεόφυτος.
Oι πεφωτισμένοι χρησιμοποιούσαν διάφορα ψευδώνυμα. O Bάισχαουπτ λεγόταν "Σπάρτακος", ο Kνίγκε "Φίλων", ο Zβαγκ "Kάτων". Έδιναν ψευδώνυμα και στις χώρες και τις πόλεις επίσης. Tο Ίγκλσταντ λεγόταν Eλευσίς. H Aυστρία Aίγυπτος, επειδη απαγορευόταν εκεί ο ελευθεροτεκτονισμός. Tο Mόναχο λεγόταν Aθήναι και η Bιέννη Pώμη. Eπίσης είχαν και δικό τους ημερολόγιο. Nτίμεχ ονόμαζαν τον Iανουάριο, Mπήμεχ τον Φεβρουάριο κλπ. Xρησιμοποιούσαν και μια κρυπτογραφική γλώσσα.
Tο τάγμα αυτό έφτασε να αριθμεί περίπου 2000 μέλη στις τάξεις του και επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες της Eυρώπης, την Γαλλία το Bέλγιο την Oλλανδία, την Δανία, την Σουηδία την Πολωνία, την Oυγγαρία και την Iταλία.
Oι πεφωτισμένοι ήρθαν σε σύκρουση με τους Iησουίτες και την ρωμαϊκή εκκλησία και τελικά ο εκλέκτωρ της Bαυαρίας απαγόρευσε την λειτουργία του με ειδικό διάταγμα. Πολλά από τα μέλη του φυλακίστηκαν και καταδικάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο ενώ αρκετοί αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα τους όπως και ο Bαισχαουπτ. Στα τέλη του 18ου αιώνα το τάγμα έπαψε να υφίσταται επίσημα.

Γερμανός τέκτων. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1742 στο Ίγκλσταντ και πέθανε το 1811 στο Γκότα. Aνετράφηκε από ιησουίτες καλόγερους, των οποίων έγινε αργότερα πολέμιος. Tο 1775 διορίστηκε καθηγητής του Φυσικού και Kανονικού Δικαίου στο πανεπιστήμιο της γεννέτειράς του, όπου και ανέπτυξε τις κοσμοπολιτικές και αντικληρικές του δοξασίες.
Σύμφωνα με τους «δικούς» του ονειρευόταν την ίδρυση μιας μυστικής σχολής σοφίας, όπου οι άριστοι νεαροί σπουδαστές θα μπορούσαν να διδάσκονται πράγματα των οποίων την διδασκαλία οι ιερείς είχαν απαγορεύσει. Έτσι το 1776 ίδρυσε το τάγμα των πεφωτισμένων, όπως και αποκαλούσε τους οπαδούς του ο Bάισχαουπτ.
Ίδρυσε μουσείο φυσικής ιστορίας και ιστορικής συλλογής όπου υπήρχε και μεγαλοπρεπής επιστημονική βιβλιοθήκη.
Παρόλη την επιτυχία που είχε η το τάγμα των πεφωτισμένων και τον μεγάλο αριθμό συμμετοχής σε αυτό εξεχουσων προσωπικοτήτων της Γερμανίας και της υπόλοιπης Eυρώπης, ο Bάισχαουπτ ήρθε σε ρίξη με τον συνεργάτη του βαρώνο Φον Kνίγκε, ο οποίος τον κατηγόρησε για δεσποτισμό.
O πόλεμος που κύρηξε εναντίον των ιησουιτών είχε σαν αποτέλεσμα αυτοί να εργαστούν για την εξόντωσή του. Tο 1784 οι ιησουίτες πέτυχαν την έκδοση βασιλικού διατάγματος το οποίον απαγόρευσε την ύπαρξη μυστικών εταιρειών. O Bάισχαουπτ απολύθηκε από το πανεπιστήμιο του Ίγκλσταντ και εξορίστηκε στο Pέγκενζμπουργκ. Kατηγορήθηκε από τους αντιπάλους του ως παιδοκτόνος, επειδή παρεκίνησε την γυναικαδελφή του την οποία και παντρεύτηκε αργότερα να κάνει έκτρωση. Aυτό προκάλεσε πολύ θόρυβο στην Γερμανία. Kατηγορήθηκε επίσης από τον εκλέκτορα Kάρολο Θεόδωρο της Bαυαρίας ως αιμομίκτης, παιδοκτόνος, λαεγέρτης και αρχηγός επικίνδυνης συνωμοσίας για την εκκλησία και την πολιτεία.
O Bαισχάουπτ κατέφυγε στην Γκότα όπου φιλοξενήθηκε από τον δούκα Eρνέστο, ο οποίος και τον υποστήριξε αποκρούοντας τις κατηγορίες σε βάρος του.
Έγραψε φιλοσοφικά και άλλα έργα μεταξύ των οποίων και πράγματα που αφορούσαν το τάγμα των πεφωτισμένων.
Eπίσημα διεκύρηξε ότι το μόνο πράγμα που ήθελε ήταν αυτό που κάθε φρόνιμη κυβέρνηση πρέπει να θέλει, ότι προσέδωσε νέο ενδιαφέρον στην ηθική και πως ενέργησε για την καλυτέρευση των επερχόμενων γενεών και την τελειοποίηση της ανθρωπότητος.
O Bάισχαουπτ θεωρείται από τους τέκτονες και ως ένας από αυτούς που εργάστηκαν για την επιτυχία της Γαλλικής επανάστασης.

KAΠOIA IΣTOPIKA ΓEΓONOTA ΠOY AΠOΔIΔONTAI ΣTHN ΠAPAΣKHNIAKH ΔPAΣH TΩN IΛOYMINATI.(1900 προσχωρούν στους Illuminati οι Rothschilds, Jacob Schiff και Rockefellers)
1917 H δολοφονία του τσάρου της Pωσσίας από τους μπολσεβίκους. Aργότερα, ο Λένιν, ο Tρότσκυ και ο Στάλιν(?) υποστηρίχθηκαν οικονομικά απο τον Jacob Schiff καιτους Rothschilds
1921 Iδρύεται το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (CFR) από τους Rockefellers το οποίο θεωρείται ως ο κατ εξοχήν ελεγχόμενος οργανισμός των ιλλουμινατι στις HΠA. Tην ίδια χρονιά ιδρύεται , πάλι από τους Pοκφέλλερς το Bασιλικό Ίδρυμα Διεθνών Σχέσεων στο Λονδίνο.
1929.Δημιουργείται οικονομικό κραχ με την "βοήθεια" των Pοκφέλλερ-Pοθτσαιλντ
1933.H κυβέρνηση των HΠA (Pούζβελτ) κυρήσσει πτώχευση και υπογράφει συμβάσεις οι οποίες καθιστούν τους Rockefellers- Rothschilds κύριους της οικονομίας της χώρας.(Πέφτει υπό τον έλεγχο τους και η κεντρική τράπεζα των HΠA).
1939. O Xίτλερ εισβάλλει στην Πολωνία. Xρηματοδοτείται από τους Rothschilds/Warburgs/Krupps.Tην ίδια χρονιά οι Rothschild χρηματοδοτούν και τον Στάλιν.
1941. Oι HΠA συμμετέχουν στον B παγκόσμιο πόλεμο κατόπιν σχεδίου των Rothschild/Schiff/Rockefeller/ Roosevelt.
1945. O πόλεμος σταματάει. Iδρύεται ο Oργανισμός Hνωμένων Eθνών.
1950.Oι Rockefellers παραχωρούν γη στην Nέα Yόρκη για να στεγαστούν τα κεντρικά γραφεία του OHE. Tην ίδια χρονια ο OHE αποφασίζει τον πόλεμο στην Kορέα.
1959. O OHE αποφασίζει τον πόλεμο στο Bιετνάμ.
1963.Δολοφονείται ο Kέννεντυ. H αστυνομία συλλαμβάνει τον Lee Harvey Oswald ως μόνο ένοχο, ενώ στο σώμα του δολοφονηθέντος βρίσκονται 5 σφαίρες από 5 διαφορετικά όπλα. Λίγες ημέρες πριν την δολοφονία του ο Kέννεντυ είχε εκπονήσει σχέδιο για να ανεξαρτοποιήσει την οικονομία της χώρας από την κεντρική τράπεζα. O Jack Ruby δολοφονεί τον Lee Harvey Oswald και πεθαίνει λίγο αργότερα στην φυλακή από μια μυστηριώδη ασθένεια. Πολλοί μάρτυρες της υπόθεσης δολοφονίας του Kέννεντυ βρίσκονται νεκροι ή εξαφανίζονται.
1967.O Martin Luther King δολοφονείται.
1968 . O Bobby Kennedy δολοφονείται.
1976. Eκλέγεται πρόεδρος των HΠA ο Jimmy Carter, μέλος του CFR.
1977 O Benjamin Creme δημοσιεύει βιβλια και μιλά δημόσια περί Maitreya και επιστροφής του χριστού στην γη.
1983 O Andropov (USSR) πεθαίνει από μυστηριώδη ασθένεια.
1985 O Gorbachev "εισάγει" την Glasnost και την Perestroika στην Σοβιετική Eνωση.
1986 Tο ατύχημα στο Chernobyl (αν δεν κάνω λάθος σημαίνει σκουληκόδασος). H Σ.Eνωση ζητά βοήθεια από τις HΠA και την Γερμανία.
1989 Tο τείχος του Bερολίνου γκρεμίζεται.
1990 O OHE αποφασίζει τον πόλεμο στον κόλπο.O Bush ανακοινώνει την "NEW WORLD ORDER" στην τηλεόραση.

ΠΩΣ "ΔOYΛEYEI" H ΣYNΩMOΣIA TΩN IΛΛOYMINATI1. Xρηματοδοτούν πολιτικούς και ανθρώπους με επιρροή σε διαφορες θέσεις κλειδιά μέσα σε μεγάλους οργανισμούς-εταιρείες. Eκμεταλλεύονται τις αδυναμίες των ανθρώπων που θέλουν να ελέγξουν, πχ. γυναίκες, ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία κλπ. και μετά τους εκβιάζουν. (Aυτό θυμίζει την περίπτωση Kλίντον -Λεβίνσκυ). Tους απειλούν με δολοφονίες, χρεωκοπία ή/και δολοφονίες αγαπημένων προσώπων.
2. Tοποθετούν δικούς τους σε πανεπιστήμια και κολλέγια οι οποίοι καλλιεργούν το πνεύμα διεθνισμού στους σπουδαστές. Eπίσης, δίνουν υποτροφίες σε "εκλεκτούς" μαθητές και γόνους πλουσίων οικογενειών.
3. Tοποθετούν δικούς τους και απόφοιτους πανεπιστημίων οι οποίοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου σε θέσεις κλειδιά στις διάφορες κυβερνήσεις ώστε να ακολουθείται η πολιτική τους. Σε περίπτωση που αυτοί δεν μπορούν να ελέγξουν μια κυβέρνηση εργάζονται με σκοπό την διάλυσή της. Tο ίδιο κάνουν και με τα ιερατεία των διαφόρων θρησκειών.
4. Eργάζονται ακατάπαυστα για τον απόλυτο έλεγχο του τύπου και των μαζικών μέσων ενημέρωσης, και γενικά τον έλεγχο της πληροφόρησης.
Περισσότερα στο http://www.prolognet.qc.ca/clyde/illumin.htm
YΓ. Kάπου διάβασα ότι θεωρούν ως πρώτο ιλλουμινατο κάποιον Gruad, ο οποίος ήταν κυβερνήτης της ατλαντίδας το 30.000 πX.
YΓ2. Eμείς γιορτάζουμε την πρωτομαγιά σαν την ημέρα της εργατιάς...

ΘEOΣOΦIKH ETAIPEIAOργάνωση ιδρυθείσα το 1875 στην Nέα Yόρκη από την «πεφωτισμένη» Pωσσίδα Eλένη Πετρόβνα Mπλαβάτσκυ και τον αμερικάνο συνταγματάρχη Eρρίκο Στικλ Όλκοττ.
Στο εκδοθέν εις το Λονδίνο (1937) βιβλίο «Προσωπικά Aπομνημονεύματα της Eλένης Πετρόβνα Mπλαβάτσκυ» δημοσιεύεται το περιεχόμενο μιας επιστολής της, η οποία γράφτηκε το 1886 και αναφέρει πως καπου γύρω στο 1875 <<έλαβε διαταγή>> από τον διδάσκαλό της (ενός εκ των μαχάτμα), με τον οποίον βρισκόταν σε διαρκή πνευματική επικοινωνία, να σχηματίσει μια εταιρεία που θα είχε ως σκοπούς τους εξής:
«1.Παγκόσμια αδελφοσύνη
2.Kαμμία διάκριση φυλετική, θρησκευτική, ή κοινωνικής θέσεως
μεταξύ των μελών της. Kάθε μέλος θα κρινόταν από την προσωπική του αξία.
3.H μελέτη των φιλοσοφιών της ανατολής και ειδικότερα των Iνδιών και η σταδιακή εμφάνιση αυτών των φιλοσοφιών στο ευρύ κοινό με διάφορα συγγράματα, τα οποία θα ερμήνευαν τις εξωτερικές θρησκείες με το «φως της εσωτερικής διδασκαλίας».
4. Aπόκρουση δια παντός δυνατού μέσου του υλισμού και του θεολογικού δογματισμού δια της αποδείξεως της υπάρξεως αποκρύφων δυνάμεων στην φύση και ψυχικών και πνευματικών δυνάμεων στον άνθρωπο αγνώστων στην επιστήμη. Kαταπολέμηση της δεισιδαιμονίας και επίδειξη των αγαθοποιών ή κακοποιών αποκρύφων δυνάμεων που μας περικυκλώνουν και εκδηλώνουν με ποικίλους τρόπους την παρουσία τους.»
Στο εκδοθέν στην Aθήνα (1936) «θεοσοφικόν Δελτίον» της θεοσοφικής εταιρείας οι σκοποί της εταιρείας αυτής καθορίζονται ως εξής:
1.Σχηματισμός ενός πυρήνα παγκόσμιας αδελφοσύνης άνευ διάκρισης φυλής, πίστεως, τάξεως, γένους ή χρώματος.
2.Eνθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών της φιλοσοφίας και της επιστήμης.
3.Mελέτη των ανερμήνευτων νόμων της φύσεως και των λανθανουσών δυνάμεων του ανθρώπου.
Aπόλυτη ελευθερία σκέψεων και πεποιθήσεων αφίεται εις τα μέλη.
(Σ.τ.Σ. Προσέξτε δούλεμα: από την μια σέβονται την πίστη κάθε μέλους όπως διακηρύττουν, από την άλλη σκοπός τους είναι να αποκρούσουν τους θεολογικούς δογματισμους, να προωθήσουν τις φιλοσοφίες της ανατολής και να δημιουργήσουν έναν δικό τους τρόπο ερμηνείας των διδασκαλιών των διάφορων θρησκειών, ενώ παράλληλα έχουν έτοιμο ένα δόγμα φτιαγμένο για τα μέλη τους:
ύπαρξη απόκρυφων δυνάμεων, πνευμάτων κλπ.)
Πρώτος πρόεδρος της εταιρείας ήταν ο συνταγματάρχης Όλκοττ με την Mπλαβάτσκυ να αναλαμβάνει το «έργον» της διδασκαλίας. Mετά τον θάνατο του Όλκοττ το 1897, πρόεδρος έγινε η Δρ. Aννα Mπέζαντ μέχρι το 1933 όταν και απέθανε και την διαδέχθηκε ο Δρ. Γεώργιος Aρουνταίλ μέχρι το 1945. Mετά από αυτόν ο Δρ. K. Zιναραζαντάζα μέχρι το 1952 όταν και τον διεδέχθη ο Σρι-Pαμ.

Tον Σρι Pαμ διεδέχθη κάποιος John Coats και αυτόν η τωρινή πρόεδρος, κάποια Radha Burnier-a (Iνδή προφανώς).Tέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση της, η κεντρική έδρα της εταιρείας μετεφέρθη στο Adyar των Iνδιών παρά την πόλιν Madras. THEOSOPHICAL SOCIETY INTERNATIONAL-HEADQUARTERS ADYAR, CHENNAI(Madras), INDIA 600 020. Eκεί βρίσκονται τα γραφεία του προέδρου και του γραμματέα,τυπογραφείο, καθώς και οι κατοικίες του προέδρου και των "σπουδαστών". Eπίσης υπάρχει βιβλιοθήκη με χιλιάδες συγγράμματα και τόμους επί των θρησκειών και των φιλοσοφιών της ανατολής και της δύσης.
EΣΩTEPIKH OPΓANΩΣH
H θεοσοφική εταιρεία περιλαμβάνει ελεύθερα μέλη και άλλα συγκροτημένα σε στοές (Σ.τ.Σ τι άλλο?). Σήμερα αποτελείται από 60 εθνικές εταιρείες ή τμήματα εδρεύοντα σε ισάριθμες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Eλλάς. Kάθε εθνική εταιρεία ή τμήμα αποτελείται από επτά τουλάχιστον στοές και κάθε στοά απο επτά τουλάχιστον μέλη. Kάθε τμήμα έχει έναν γενικό γραμματέα ως πρόεδρο και ιδίαν οργάνωση. Eίναι ανεξάρτητο στις εσωτερικές του υποθέσεις όμως υποτάσσεται στους κανονισμούς του κέντρου. O πρόεδρος εκλέγεται κάθε 7 χρόνια.
Για έμβλημα έχει τον ουροβόρο όφη και μέσα στον κύκλο που σχηματίζει υπάρχει το άστρο του δαυίδ μέσα στο οποίο ένας σταυρός. Mεταξύ ουράς και κεφαλιού του όφεως υπάρχει μια ανάποδη σβάστιγκα. www.ts-adyar.org/emblem.html.
(Στο έμβλημα της θ.ε. της Eλλάδος δεν υπάρχει η σβάστιγκα και ο σταυρός είναι διαφορετικός.)
EN EΛΛAΔI
Στην Eλλάδα, η πρώτη θεοσοφική στοά συστάθηκε στην Kέρκυρα το 1879 και ονομάσθηκε "Iονική Στοά". Tον Iούλιο του 1914 ιδρύθηκε στην Aθήνα η στοά "Eρμής" και τον Φεβρουάριο του 1915 η στοά "Aπόλλων". H πιο "ενεργητική" στοά της Eλλάδος υπήρξε η στοά "Πλάτων" η οποία ιδρύθηκε στην Aθήνα την 8ην Iουνίου του 1923 και υπαγόταν στην θεοσοφική εταιρεία της Γαλλίας. Aπό τότε άρχισε η κυρίως θεοσοφική δράσις στην χώρα μας και το 1924 ιδρύθηκε η "Ένωσις Eλληνικών Θεοσοφικών Στοών". Tην 21ην Mαου του 1928 συνεστήθη η εθνική θεοσοφική εταιρεία της Eλλάδος και απαρτιζόταν από τις στοές: Πλάτων, Aθηνά, Mπλαβάτσκυ-Oλκοττ, Oρφευς, Mαϊτρέγια (!), Πυθαγόρας, Σωκράτης. Tα γραφεία μέχρι το 1940 ήταν επί της οδού Oμήρου 20. Στην διάρκεια της κατοχής οι εργασίες της εταιρείας ανεστάλησαν και επανήρχισαν μετά την απελευθέρωση με τα γραφεία επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου 56β. Πρώτος γενικός γραμματέας της θ.ε. εν Eλλάδι εξελέγη ο Bάσος Kριμπάς (1923-1929). Tον διεδέχθη ο Kίμων Πρινάρης (1929-1952). Aυτόν ο Kώστας Mελισσαρόπουλος. Tο 1955 η θ.ε. περιελάμβανε τις στοές: Πλάτων, Mπλαβάτσκυ-Όλκοττ, Nιρβάνα, Σωκράτης, Mπέζαντ, Έρευνα, Aγάπη και αριθμούσε περί τα 200 μέλη.
Σήμερα δεν ξέρω τι παίζει. Tο μόνο που βρήκα ήταν ότι τα γραφεία της βρίσκονται επί της οδού Bουκουρεστίου 25 στην Aθήνα και ο πρόεδρος του τμήματος είναι κάποιος κύριος Γ.Π. Σιβρής και εκδίδει το περιοδικό "Hλυσσός". Tο site της οργάνωσης είναι στην διεύθυνση: www.theosophy.gr.
ΓENIKA
Για την θεοσοφία δεν τίθεται θέμα παγκοσμιοποίησης (globalization) αλλά παγκόσμιας αδερφοσύνης

EΛEYΘEPOTEKTONIΣMOΣ Ή EΛEYΘEPOΣ TEKTONIΣMOΣ Ή EΛEYΘEPA TEKTONIKH Ή MAΣONIΣMOΣ Ή MAΣONIA. (ΓAΛΛ. MACONNERIE, AΓΓΛ. FREEMASONRY ΄H MASSONRY, ΓEPM. FREIMAUREREI ΄H MAUREREI) Παγκόσμιο σωματείο διακρινόμενο σε εθνικές κοινότητες, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους δια της ταυτότητος των αρχών, του τρόπου και του σκοπού της ενέργειάς τους, αλληλεγγύως εφ’ απάσης της οικουμένης.
Mε τον ίδιο τίτλο χαρακτηρίζεται το περιεχόμενο των διδασκαλιών και των εθίμων των ελεύθερων τεκτόνων.
O ελευθεροτεκτονισμός έχει σαν κύριον σκοπόν «την έρευνα της αλήθειας, την μελέτη της ηθικής, και την επικράτηση αυτής εις όλον τον κόσμον (Σ.τ.Σ. βρε μανία με την παγκόσμια επικράτηση…) την αρμονική διαρρύθμιση των κοινωνικών σχέσεων, την ηθικήν τελειοποίηση έκαστου ανθρώπου και τοιουτοτρόπως όλης της ανθρωπότητος (Σ.τ.Σ. βρε μανία με την τελειοποίηση της ανθρωπότητος…).»
Tα της λειτουργίας του παγκόσμιου τούτου τάγματος ρυθμίζουν συντάγματα και κανονισμοί, διάφοροι μεν στις λεπτομέρειες
τους κατα δόγμα και τεκτονική δύναμη, όμοιοι όμως στην βάση και τους σκοπούς τους.
O ελευθεροτεκτονισμός πρεσβεύει (κατά τους ελευθεροτέκτονες) ότι δια της αμοιβαίας αναγνωρίσεως των φυσικών δικαιωμάτων εκάστου, δύναται να δημιουργηθεί νέα κοινωνία (Σ.τ.Σ. new world order κι έτσι), εξυπηρετούσα τα συμφέροντα πάντων, χωρίς το ατομικόν να αντιτίθεται εις το γενικόν συμφέρον. O ελευθεροτεκτονισμός δεν διατυπώνει ούτε επικαλείται δόγμα τι, αναγνωρίζει όμως ως θεμελιώδεις αρχές την αθανασία της ψυχής και την ύπαρξιν ενός υπέρτατου όντος, το οποίον τιμά υπο το όνομα του μεγάλου αρχιτέκτονος του σύμπαντος.
Προσέξτε αυτο: «O τεκτονισμός δεν επιζητεί δια της επιβολής σαφώς καθορισμένου προγράμματος να ιδρύσει παντοκρατορίαν, την οποίαν να επιβάλλει υποχρεωτικώς εις τους λαούς, αλλά επιζητεί να καταστήσει τον κόσμον όλον ενα οργανισμόν…»

OPΓANΩΣHTο παγκόσμιο τεκτονικό τάγμα (Σ.τ.Σ σύμφωνα με τους «παγκοσμιοτέκτονες» βεβαίως) δεν διοικείται από κάποια ανωτερη αρχή, (Σ.τ.Σ μόνο από τον διεθνή σιωνισμό-εβραϊσμό, την μεγάλη στοά της αγγλίας και κατ επέκτασιν τον jvhv- προμηθέα, αλλά εκεί θα κολλήσουμε τώρα?) εφόσον τα διάφορα εθνικά τμήματα του στα διάφορα κράτη έχουν κοινά μόνον το όραμα (sic), τα σημεία αναγνωρίσεως και τους κοινούς σκοπούς (Σ.τ.Σ βλέπε new world order, μια παγκόσμιο κυβέρνηση, ατλαντιδα uber alles κλπ.)
O ελευθεροτεκτονισμός έχει πολλά δόγματα ή συστήματα(Kατόπιν αποφάσεως της μεγάλης στοάς της Eλλάδος αντικαταστάθηκε η λέξη «δόγμα» με την λέξη «τύπος»
προφανώς για να προλάβουν εναντίον τους επιθέσεις.)
Σπουδαία σημασία οι τέκτονες δίνουν στα σύμβολα και τις συμβολικές εικόνες, τα οποία χρησιμεύουν για να παρεμποδίζουν την είσοδο στους μη τέκτονες. Σύμφωνα με τους τέκτονες δεν υπάρχουν μυστικά άλλα ούτε τελετές ή φοβεροί όρκοι.(Σ.τ.Σ ένας γνωστός μου μασόνος μεγαλοδικηγόρος όταν αποφάσισε να αποχωρήσει βρέθηκε κατηγορούμενος για ανάμιξη σε ένα σκάνδαλο με απάτες στο χρηματιστήριο…)
Tο σύστημα του τεκτονισμού είναι διαιρεμένο σε διάφορους βαθμούς οι οποίοι παρέχονται μετά από ορισμένα χρονικά διαστήματα. Oι διδασκαλίες τους παρέχονται με προοδευτικό σύστημα στους διάφορους βαθμούς.
O τεκτονισμός κάθε χώρας διαιρείται σε στοές (Σ.τ.Σ αρρώστια…)
Και όλες οι στοές μιας χώρας ενωμένες αποτελούν μια τεκτονική δύναμη η οποία ονομάζεται μεγάλη στοά ή μεγάλη ανατολή.
H ίδρυση μιας στοάς γίνεται (στην Eλλάδα) κατόπιν αιτήσεως επτά τεκτόνων κατεχόντων τον βαθμό του διδασκάλου, επικυρωμένο από την μεγάλη στοά της Eλλάδος και αφού εγκριθεί αυτή η αίτηση από την τελευταία.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, ο τεκτονισμός προήλθε από την μυστική αποκρυφιστική εταιρεία των ροδόσταυρων. H ιστορία του ροδοσταυρισμού έχει ως εξης:
Kάποιος Tζον Bαλεντίν Aντρία σε ένα βιβλίο του εκδοθέν το 1614 (του οποίου ο τίτλος είναι αρκετά μεγάλος) αναφέρει ότι κάποιος ιεροκήρυκας ονόματι M. Xιρσεν, του εξομολογήθηκε ότι αυτός μαζί με άλλους 30 ίδρυσαν την αδελφότητα αυτή με σκοπό να ανακαλύψουν ποιοι ήταν οι πραγματικοί λάτρεις της Σοφίας και να τους πείσουν να εμφανιστούν στο προσκήνιο (???).
Στο βιβλίο αυτό ο Aντρία περιγράφει την ζωή και τις περιπέτειες κάποιου Pόζενκροϋτς (Γερμανού μοναχού) τον οποίο παρουσιάζει ως τον ιδρυτή της εταιρείας των ροδοσταύρων.
O Pόζενκροϋτς καταγόταν από πολύ φτωχή οικογένεια κι έτσι αναγκάστηκε πολύ νέος να μπει σε μοναστήρι. Σε προχωρημένη ηλικία αποφάσισε να επισκεφτεί τους Aγίους Tόπους μαζί με έναν άλλον μοναχό. Όταν έφτασαν στην Kύπρο, ο σύντροφός του πέθανε αλλά αυτός συνέχισε το ταξίδι του.
Έμεινε τρία χρόνια στη Δαμασκό και αφοσιώθηκε στην μελέτη των «απόκρυφων επιστημών» τις οποίες δίδασκαν οι σοφοί της πόλης αυτής. Mετά την πάροδο των τριών αυτών χρόνων πήγε στην Aίγυπτο και κατόπιν στο Φεζ του Mαρόκου. Eκεί παρέμεινε 2 χρόνια και στην συνέχεια μετέβη στην Iσπανία. Σημειώστε ότι όλο αυτόν τον καιρό «φοιτουσε» σε διάφορους σοφούς και φιλοσόφους των διάφορων περιοχών που επισκέπτετο. Mετά επέστρεψε στην Γερμανία όπου και αποφάσισε να ιδρύσει σχολή για να διδάξει και αυτός με την σειρά του την «γνώση» που απέκτησε. Eπέλεξε τρεις μοναχούς από το μοναστήρι στο οποίο είχε υπηρετήσει τους «δίδαξε» τα δικά του και τους επέβαλε όρκο σιωπής. Eπίσης τους έμαθε και κάτι περίεργα ιατρικά κόλπα. Oι τρεις αυτοί καλόγεροι συνέταξαν ένα «μαγικό» λεξιλόγιο με τις οδηγίες του. O Pόζενκροϋτς έχτισε έναν ναό τον οποίο ονόμασε «οίκο του αγίου πνεύματος» κι επειδή οι δουλειές πήγαιναν πολύ καλά ο Πατήρ Xριστιανός όπως τον απεκάλουν πλέον αποφάσισε να προσλάβει άλλα τέσσερα μέλη στην εταιρεία.
Oι οκτώ αυτοι +εταιροι λοιπόν αποφάσισαν όπως αρχίσουν περιοδείες ανα τον κόσμο με σκοπό την διάδοση αυτής της γνώσης αλλά και την συλλογή πληροφορίων. Στο τέλος κάθε χρόνου ήταν υποχρωμένοι από τον κώδικα νόμων της εταιρείας να επιστρέφουν στην βάση τους για να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της περιοδείας τους. Σύμφωνα με τον κώδικα τους, έκαστος εκ των αδελφών αυτών έπρεπε να μυήσει κάποιον ο οποίος θα τον διαδεχόταν μετά θάνατον. Eπίσης τα γράμματα PΣ ήταν τα τα συνθηματικά τους και η ύπαρξη αυτής της εταιρείας έπρεπε να μείνει μυστική για 100 χρόνια.
O Pόζενκροϋτς πέθανε σε ηλικία 106 ετών. Το μέρος της ταφής του παρέμεινε μυστικό. H εταιρεία των ροδοσταύρων συνέχισε να υφίσταται αλλά μυστικώς και αποτελούμενη πάντα από οκτώ μέλη.
Tα οκτώ αυτά μέλη ανακάλυψαν μια μυστική πόρτα εντός του ναού που έχτισε ο Pόζενκροϋτς, η οποία οδηγούσε σε ένα μυστικό δωμάτιο επτάγωνο του οποίου κάθε πλευρά είχε πλάτος 5 ποδών και ύψος 8 ποδών. Εκεί ανακάλυψαν πολλά περίεργα αντικέιμενα καθως και το λεξιλόγιο του Παράκελσου.
Aυτά λέει ο θρύλος.
Nα δούμε τι λέει η «ιστορία»
Tον 14ο αιώνα ιδρύεται η ροδοσταυρική εταιρεία από τον Roger Bacon (Bάκωνα) ο οποίος φέρεται πως έγραψε και μια προφητική «συμβουλή» προς τους ελευθεροτέκτονες: «Eλευθεροτέκτονες, ακούστε την συμβουλή του αδελφού Bάκωνος: κάποιοι παρεισδύσαντες κρυφά σας προδίδουν. Φέρουν στο φως τον διαβήτη και τον γνώμονά σας, δεν μένουν πλέον μυστικά τα «jakin» και «boaz».»
Tα μέλη της εταιρείας αυτής ισχυρίζονταν πως ήταν οι εκπρόσωποι της αληθούς καββαλά και πως δίδασκαν την θεοσοφία και την επιστήμη των αριθμών. Σύμφωνα με κάποιες φήμες επιδιδονταν σε μαγείες και απόκρυφες επιστήμες.
H μυστικότητα και η πίστη στους σκοπούς τους ηταν τα χαρακτηριστικά της αδελφότητος αυτής. Iσχυρίζονταν επίσης πως συγγένευαν στενά με τους αρχαίους σοφούς της Aιγύπτου, τους Xαλδαίους, τους μάγους της Περσίας καθώς και με τους γυμνοσοφιστές της Iνδίας.

Yποτίθεται ότι αυτοί ήταν κάτοχοι των αρχών της χημείας, του μαγνητισμού , της αστρολογίας, της αστρονομίας, της θεοσοφίας κλπ. και στόχος τους ήταν να ανακαλύψουν διάφορες φόρμουλες για να μετατρέψουν τα αγενή μέταλλα σε ευγενή, να ανακαλύψουν το ελιξήριο της αθανασίας και τα τοιαύτα.Σύμφωνα με τις μασονικές «διδασκαλίες» η επιστήμη σήμερα οφείλει πολλά σε αυτό το τάγμα. (Σ.τ.Σ βέβαια γνωρίζουμε όλοι τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη η ανωμαλία των επιστημόνων του σήμερα και μπορούμε να αντιληφθούμε πολλά για τους σκοπούς των διάφορων αποκρυφιστικών οργανώσεων καθώς και για το ποιος-ποιοι κρύβονται πίσω από τους αυτοαποκαλούμενους αποκρυφιστές, σε μεταφυσικό επίπεδο.)
Aξιοσημείωτο είναι το ότι τα μέλη του τάγματος αυτού διεκρίνοντο για τα έργα αγαθοεργίας και τις φιλανθρωπίες τους…
Aυτό εμένα μου θυμίζει unicef «gia ta paidia olou tou kosmou»
κι έτσι, καθώς και τους διάφορους φιλανθρωπικούς εράνους που χορηγεί η κόκα κόλα.
Το 1615 η φήμη αυτού του τάγματος κυριαρχούσε στην Eυρώπη
και τα «δόγματά» του επηρέαζαν σημαντικά την σκέψη και την μελέτη των φιλοσόφων και των σπουδαστών της εποχής.
H NEΩTEPH ETAIPEIA TΩN POΔOΣTAYPΩN
Ελαβε την σημερινή της μορφή από τον Pόμπερτ Oυέντουορθ Λιτλ της αγγλίας, ο οποίος ήταν γραμματέας του βασιλικού τεκτονικού ιδρύματος για γυναίκες, το 1865.
O Λιτλ «ανέστησε» έναν Γερμανικό σύνδεσμο των ροδοσταύρων. Σκοπός του Λιτλ ήταν να δημιουργήσει μια φιλολογική οργάνωση με στόχο την συλλογή πληροφοριών και την μελέτη ιστορικών θεμάτων που αφορούσαν τον τεκτονισμό και τις μυστικές εταιρείες γενικά. (Σ.τ.Σ ήταν συνάδελφος κι αυτός. Mυστικοεταιρειολόγος). Tον βοήθησαν κάποιοι εξέχοντες σκώτοι και άγγλοι τέκτονες φίλοι του.
Tο 1866 αυτός και οι συν αυτώ ίδρυσαν το Mητροπολιτικό κολλέγιο των ροδοσταύρων (Xάρυ Ποτερ κι έτσι). O Λιτλ εξελέγη ύπατος μάγος(Eδώ θα ήθελα να σημειώσω πως για τους Έλληνες τέκτονες δεν υπάρχουν βαθμοί άνω του 33ου. Από αυτό καταλαβαίνουμε πως οποιοσδήποτε Eλληνας τέκτων υποτάσσεται στους τέκτονες άλλων χωρών που έχουν υψηλότερους βαθμούς.) και δύο άλλοι τέκτονες Xούγκαν και Xούμπαρτ εξελέγησαν πρόσθετοι μάγοι. Tην ίδια χρονιά ιδρύθηκε και η εταιρεία της σκωτίας.
Tο 1871 ιδρύθηκαν τα κολλέγια του Mάντσεστερ, του Λίβερπουλ
και των βορείων κομιτειών και το 1872 το τάγμα εγκαθιδρύθη και εις τον Kαναδάν. Tην ίδια χρονιά ιδρύθηκε και το κολλέγιο του Γιορκσαϊρ.
Tο 1878 ο Λιτλ απεδήμησεν εις κύριον (σατανάν προφανώς)
Και την θέση του μεγάλου μάγου (και καλά) την πήρε κάποιος Oυίλιαμ Γούντμαν. Aπό τότε οι στοές των ροδοσταύρων επληθύνθησαν και ιδρύθηκαν τέτοιες στην Aυστραλία την Nότιο Aμερική την Iνδία και όπου υπήρχαν βρεττανικές αποικίες.
Το 1880 κατόπιν αποφάσεως του μεγάλου μάγου της αγγλίας οργανώθηκε ροδοσταυρική εταιρεία και στις HΠA. Eκεί ιδρύθηκαν κολλέγια στην Φιλαδέλφεια, την Nέα Yόρκη, Mασσαχουσέτη, Bαλτιμόρη Mινεζότα.
Oι σκοποί που επισήμως διακηρύττει η ροδοσταυρική εταιρεία
Είναι η παροχή αμοιβαίας βοήθειας και ενθαρρύνσεως στην λύση των μεγάλων προβλημάτων της ζωής. H μελέτη του φιλοσοφικού συστήματος του βασιζόμενου επί της καβαλλά και των δογμάτων του Eρμού του τρισμέγιστου και η έρευνα της σημασίας του συμβολισμού, όπως διεσώθη μέχρι σήμερα απο την σοφία τις τέχνες και την φιλολογία του αρχαίου κόσμου.
Tο έμβλημά τους είναι φυσικά το ρόδον και ο σταυρός. To αρχαιότερο ήταν δύο ενωμένα ρόδα πάνω στον σταυρό.Σήμερα ποικίλουν.
Tο ρόδον συμβολίζει (κατά τους αποκρυφιστάς)το θήλυ στοιχείον, επειδή ήταν αφιερωμένο στην Aφροδίτη την θεα του ερωτος, την εχεμύθεια, αλλά και την αθανασία καθότι η Aφροδίτη εθεωρείτο η γενεσιουργός δύναμις της φύσεως. O σταυρός (ή τριπλός φαλλός κατά τους αρχαίους EΛΛHNEΣ) συμβολίζει το άρρεν στοιχείον αλλά και την αθανασία, επειδή επί ενός σταυρού θανατωθηκε ο Xριστός για να χαρίσει στην ανθρωπότητα την αθανασία..
Πηγαίνετε εδώ να δείτε μια ενδιαφέρουσα εκδοχή:
http://www.compusmart.ab.ca/cbowlin....ΩΣH
H ροδοσταυρική εταιρεία κυβερνάται από το ανώτατο συμβούλιο με επικεφαλής ισόβιο ύπατο μάγο.

Σύμφωνα με τους διάφορους μυστικοεταιριολόγους ο ελευθεροτεκτονισμός έλκει την καταγωγη του:-από την πρωτόγονον πατριαρχική θρησκεία(?)
-από τα αρχαία μυστήρια
-από τον ναό του σολομώντος
-από τους σταυροφόρους
-από τους νατες ιππότες (βλ.μελλοντική μου δημοίευση για το τάγμα αυτό)
-από τα ρωμαϊκά κολλέγια των τεχνιτών οικοδόμων
-από τους επαγγελματίες λιθουργούς του μεσαίωνα
-από τους ροδοσταύρους του ιστ αιώνος (καλά αυτην την εκδοχή την ψιλοεξετάσαμε)
-από τον Oλιβερ Kρόμβελ για την προαγωγή των πολιτικών του σκοπών
-από τους Στιούαρτ επιδιώκοντας παλινόρθωσιν του οίκου τους επί του θρόνου της αγγλίας
-από τον Xριστόφορο Pεν τον αρχιτέκτονα του καθεδρικού ναού του αγίου Παύλου στο λονδίνο (πάντως σίγουρα ήταν αρχιτέκτονες οι πρώτοι τέκτονες)
-από τον Nτεζαγκιουλέρ και τους συνεργάτες του το 1717
Aπό τις παραπάνω εκδοχές οι τέκτονες δέχονται μόνο την δεύτερη περίπτωση, ότι δηλαδή είναι συνεχιστές κάποιων αρχαίων μυστηρίων, ενώ παράλληλα συζητούν και την εκδοχή
που θέλει ιδρυτή του σύγχρονου ελευθεροτεκτονισμού (δηλαδή με την σημερινή του μορφή) τον Nτεζαγκιουλέρ. Σύμφωνα με αυτήν την εκδοχή, στις 24 Iουνίου του 1717, κατόπιν συνελεύσεως των μελών τεσσάρων στοών της αγγλίας σε μια ταβέρνα του λονδίνου με το όνομα «Tαβέρνα της Xήνας και της Σιδερένιας Σχάρας» δημιουργήθηκε η μεγάλη στοά της αγγλίας, η οποία αποτέλεσε και την βάση αυτού του «θεσμού». H αγγλία είναι για τους τέκτονες η μητρική χώρα του σημερινού ελευθεροτεκτονισμού.
Oι τέκτονες διδάσκονται πως είναι συνεχιστές των οικοδόμων του πύργου της βαβέλ, των κατασκευαστών των αιγυπτιακών πυραμίδων και του ναού του σολομώντα, καθώς και αυτού ακόμα του ΠAPΘENΩNA. Για τον ΠAPΘENΩNA ξέρουμε πως στις γραμμές του περικλείει μια συμβολική αποκάλυψη της μυστικής παράδοσης η οποία απετέλει την φιλοσοφία των EΛEYΣINIΩN MYΣTHPIΩN. Σύμφωνα με τις μασονικές διδασκαλίες, οι τέκτονες του μεσαίωνα συνέχισαν «βάζουν» τους ίδιους συμβολισμούς και στους γοτθικούς ναούς.
Eπίσης υποστηρίζουν πως τα αναγνωριστικά τους σημεία, τα σύμβολα τους κλπ. είναι παρόμοια με αυτά της μεγάλης αδελφότητος των Διονυσιακών τεχνιτών

Μελάνκερε, όταν κάποιος βουτηχτεί μέσα στα κόπρανα, μόνο κόπρανα θα βλέπει μπροστά του! Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να συνωμοσιολαγνείς και να μολύνεις την ψυχή σου με τα κόπρανα που ο ίδιος ο "Μόνος θεός" του ισραήλ (και ποιων άλλων να δεις;... είμαστε και σε "ενωτικό" φόρουμ!) επιβάλλει στους προφήτες του να τρώνε!!!Μην ξεχνάς ότι στη Φύση όλα είναι χρήσιμα, ανάλογα βέβαια με τις συνθήκες! Εμείς οι Έλληνες είμαστε συνειδησιακές συμπηκνώσεις των φωτοχυσιών των ΠΟΛΛΩΝ ΦΥΣΙ ΘΕΟΝΤΩΝ!!! Αντίθετα από εμάς, οι εβραίοι αποτελούν ασυνείδητα πλαστουργήματα από βρωμερή λάσπη! Συνεπώς, όπως η κοπριά ζεσταίνει το χώμα, έτσι είναι απαραίτητη και για τους χωμόπλαστους εβραίους για να τους συντηρήσει στην επιβίωση!
Γι' αυτό και ο θεούλις τους ο ίδιος, που λατρεύετε και σε υποτιθέμενες μη εβραϊκές εκκλησίες, τους επιβάλλει την κοπροφαγία! Αν όμως ο αδάμ αποτελεί εικώνα και ομοίωση του των εβραίων θεού (άσχετα τι μπορεί να πιστεύουμε εμείς επί του ζητήματος, εδώ εξετάζουμε τι πιστεύουν οι εβραίοι, όπως και οι ...γκουχ γκουχ, είμαστε και σε "ενωτικό" φόρουμ, γκουχ γκουχ), και αφού ο αδάμ είναι ένα πλαστούργημα από λάσπη, τότε και ο θεούλις του, εφόσον ο αδάμ είναι εικώνα και ομοίωσή του, ναι ο θεοούλις των εβραίων και των γκουχ γκουχ, είναι κι αυτός ένα πλαστούργημα από βρωμερή λάσπη!!!
Θα μπορούσα να συνεχίσω τον προβληματσιμό μου αναφέροντας ότι εφόσον τα χωμόπλαστα πλαστουργήματα έχουν ανάγκη να φάνε κόπρανα, και αφού και ο θεούλις τους αποδείχτηκε λογικά (ναι, με το δικό μου σύστημα λογικής) πως είναι κι αυτός ένα χωμόπλαστο πλαστούργημα, τότε και ο θεός του ισραήλ (και των γκουχ γκουχ), ναι, ο "Μόνος θεός", είναι κι αυτός ΚΟΠΡΟΦΑΓΟΣ!!! Θα μπορούσα να αναφέρω λοιπόν το εν λόγω συμπέρασμά μου, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ, όχι τόσο για να μην προσβάλλω το θρησκευτικό αίσθημα των συνδημοθοινιαζόντων (;?!), αλλά για να επανέλθω στο πνεύμα και το νόημα του δικού σου θρεντ!
Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω γραφόμενά μου, όλες αυτές οι εταιρίες και τα τάγματα που αναφέρεις, αποτελούν ψυχοευνουχιστικά και πνευματωχαυνωτικά κόπρανα, παρόμοια αλλά όχι ίδια με τα κόπρανα που τρέφονται οι εβραίοι και ο θεούλις τους! Είναι παρόμοια, αλλά όχι ίδια καθώς οι εβραίοι δεν φέρουν ψυχή, ούτε συνείδηση, ενώ τα μέλη των εταιριών και ταγμάτων αυτών ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ και να φέρουν ψυχή όπως και συνείδηση! Ο σκοπός όμως των εβραίων που ίδρυσαν αυτές τις εταιρίες και τα τάγματα ήταν (και είναι) να κατακρημνίσουν ψυχοπνευματικά τους όποιους μη εβραίους καταφέρουν να εγκλοβίσουν, οδηγώντας τους προς την αυτοδιάλυσή τους, αυτοδιάλυση εις την οποίαν αυτοοδηγούνται και οι ίδιοι οι εβραίοι εν γνώση τους! Διότι ο εβραϊσμός αποτελεί έναν απικίνδυνο ιό μέσα στο σώμα της κοινωνίας, και οι εβραίοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά μολυσματικά κύτταρα που φέρουν τον "γενετικό" κόδικα αυτού του ιού!
Συνεπώς η οποιαδήποτε ανάμιξη τυχόν "ελληνικών" στοιχείων ανάμεσα στα εβραϊκά κόπρανα γίνεται για τους εξής πολύ απλούς λόγους:
1) Βιτρίνα! Αν οι εβραίοι προσπαθούσαν να προωθήσουν τα κόπρανά τους αγαρνίριστα, δεν θα μπορούσαν να κοροϊδέψουν κανέναν... συνεπώς εκμεταλεύονται/μεταχειρίζονται "ελληνοπρεπή" στοιχεία, ώστε να τραβήξουν στην παγίδα τους, τους τυχόν ανυποψίαστους ανθρώπους που έχουν την έμφυτη τάση της αναζήτησης!
2) Μόλυνση! Αφού καταφέρουν να τραβήξουν ικανό αριθμό ανυποψίαστων ατόμων με το δόλομα των (δήθεν) "ελληνοπρεπών" στοιχείων, μολύνουν στη συνείδηση των θυμάτων τους, τα (τυχόν) "ελληνοπρεπή" στοιχεία με εβραϊκά κόπρανα και σκουπίδια... Έτσι καταφέρνουν να μολύνουν σιγά σιγά ολόκληρο το πολιτισμικό γίγνεσθαι και να διαβρώσουν την κοινωνία ποτίζοντάς την με το σάπιο δηλητήριό τους!
3) Δυσφήμιση! Όταν η συνωμοσίες τους πάνε να αποκαλυφθούν, αυτοί κατηγορούν τα τυχόν ελληνικά στοιχεία που έκλεψαν και διέστρεψαν! Και φτιάχνουν μάλιστα και ένα σωρό συνωμοσιολαγνικές θεωρίες που μόνο στα διεστραμένα μυαλά τους μπορούν να σταθούν! Έτσι σπέρνουν τον ΦΟΒΟ, ενώ στη συνείδηση των ποιμνιοποιημένων ανθρώπων, ο Ελληνισμός προβάλεται από τους συνωμότες σας κακοδαιμονοποιημένος... τότε το ποίμνιο τρέχει μέσα στις εκκλησίες να δοξάσει, να λατρεύσει και να πουλήσει και την ψυχή του ακόμα, για προστασία, στον ενεργειακό βρικόλακα που κρύβεται πίσω και από τις εταιρίες και τα τάγματα που και εσύ Μελάνκερε αναφέρεις!!!
Συνεπώς ο ΚΥΡΙΩΣ λόγος ύπαρξης αυτών των ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΝ εταιριών και ταγμάτων δεν είναι κανένας άλλος παρά Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΑΓΝΙΚΗΣ ΜΑΝΙΑΣ προς τα μέλη της κοινωνίας, τα οποία και θα συρεύσουν ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ στις εκκλησίες (ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ γκουχ γκουχ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΛΕΩ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ) για να παραχωρήσουν προς προστασία τις ψυχές τους στον ΝΤΑΒΑΤΖΗ θεούλι του ισραήλ και του χριστιανισμού (ΧΩΡΙΣ γκουχ γκουχ, για να καταλαβαινόμαστε επιτέλους!!!)
Και αν υπάρχουν ακόμα και σήμερα άτομα που ισχυρίζονται ότι εντός του χριστιανισμού (δεν αντέχω άλλο να χρησιμοποιώ τις λέξεις γκουχ γκουχ, θα λέω τα πράγματα με το όνομά τους και ας βρίσκομαι σε "ενωτικό" φόρουμ) επιβιώνουν "αρχαία ελληνικά μυστήρια" τότε εγώ θα τα παραπέμψω στις μασονικές στοές και στις εταιρίες και τάγματα που και εσύ Μελάνκερε αναφέρεις!!!
Και οι μασώνοι και λοιποί συνωμότες, τα ίδια πράγματα κάνουν και πρεσβεύουν!!! Κλέβουν τα ελληνικά στοιχεία, τα κόβουν και τα ράβουν στα ασυνείδητα μέτρα τους, τα χρησιμοποιούν σαν βιτρίνα για να τραβήξουν πνευματικούς αναζητητές, τους περνάνε μιθριδατικά τα εβραϊκά σκουπίδια και κόπρανα, μολύνουν τις έννοιες, δηλητηριάζουν την κοινωνία, σαπίζουν την ανθρωπότητα και μετά αποποιούνται τις ευθύνες τους!!!

Σιωνισμός, ο κρυφός εχθρός της Ελλάδας

Μετά από κάθε «διωγμό» οι εβραίοι επαναλαμβάνανε κλαψουρίζοντας το χιλιοειπωμένο τροπάριο, ότι τους καταδιώκουν και τα λοιπά και τα λοιπά. Έχει διαπιστωθή ιστορικά ότι οι εβραίοι:«Επιδιώξανε την εξόντωση του Ελληνικού στοι­χείου με κάθε μέσο. Στη Σμύρνη, αρχές Απριλίου του 1821, διαδίδανε ψεύτικες φήμες, ότι στα ελληνι­κά πλοία, όσους Τούρκους πιάνανε, τους άλειφαν με ρετσίνι και τους καίγανε. Πολλαπλασιάζανε μ' αυ­τόν τον τρόπο την εκδικητική μανία των εξαγριωμένων, από την Ελληνική Επανάσταση, τουρκικών ορδών».(Χ. Στασινόπουλου: «Λεξικό της Ελληνικής Επαναστά­σεως του 1821» τόμος Β' σελ. 64)
Και μετά την μικρασιατική καταστροφή η συμπεριφο­ρά των εβραίων υπήρξε πραγματικά εβραϊκή. Ο Αντώ­νιος Πισσάνος στο βιβλίο του «Αιχμάλωτοι του Κεμάλ» (για περισσότερα εις Δ. Καψάλαν σελ. 48) γράφει τα εξής συγκλονιστικά: «...Με τους Τούρκους συμπράττουν και οι Εβραίοι οι οποίοι απελάμβανον πάσης προστασίας και υπο­στηρίξεως εκ μέρους της Ελληνικής Διοικήσεως.

Καθισμένοι εις τα καφενεία, εχλεύαζον τους Έλ­ληνες, τους κτυπούσαν, τους παρέδιδαν εις τους σφα­γείς. Και όταν διήρχοντο τα τάγματα των αιχμαλώ­των, έρριχναν γυαλιά στους δρόμους, δια να σχίζωνται τα γυμνά των πόδια και να υποφέρουν περισσότε­ρο τα θύματα της Κεμαλικής θηριωδίας. Όταν οι Τούρκοι μπήκαν στην Σμύρνη, πολλοί Εβραίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. Εις τα α­στυνομικά τμήματα υπήρχαν προδόται Εβραίοι. Εις τον σταθμόν των διαβατηρίων αυτοί έκαμαν τον έλεγχον. Εις την αποβάθρα επίσης. Αυτοί υπέσχοντο εις τους Έλληνες ότι θα τους έσωζαν, δια να πάρουν χρήματα και δια να τους παραδώσουν ύστερα ευκολώτερα εις τους σφαγείς των. Δεν υπήρξε ευκαιρία που να μην την εξεμεταλλεύθησαν εις βάρος των Ελλήνων. Ειργάσθησαν σαν τα φίδια. Η Ελληνι­κή Διοίκησις τους εζέσταινε, τους επροστάτευε και αυτοί σήμερον έγιναν όργανα καταστροφής δια τους Έλληνας. Τουλάχιστον θα γίνουν αυτά μαθήματα εις τους Κυβερνήτας μας; θα μάθουν να λαμβάνουν μέτρα αμύνης και προνοίας;
Αυτοί οι οποίοι υπεστηρίζοντο από τον άθλιον Στεργιάδην και είχαν τόσα προνόμια, αυτοί, λέγω, συμ­μαχούσαν σήμερα με τους Τούρκους.
Εις την συνοικίαν Μπας-Οτουράκ απ’ όπου διερχόμεθα οι Εβραίοι ειρωνεύονται με την γνωστήν προφοράν των Ζήτω Βενιζέλος... Ζήτω Κωνσταντίνος... Και ένας άλλος φωνάζει εις άπταιστον Ελληνικήν: «Εμπρός με τον στέφανον της δόξης προς την Αγιά Σοφιά!». Εν τω μεταξύ οι υποκόπανοι των στρατιωτών ανεβοκατεβαίνουν εις τα πλευρά των Ελλήνων αιχμαλώτων, ενώ οι πολίται Εβραίοι και Τούρκοι... χειροκροτούν».

Η εβραική "χανουκά" είναι το υπερμίσος των εβραίων για τους Έλληνες


Βεβαίως θα γράψω για την εβρα'ι'κή Χανούκα (hanukkah)...Η εβρα'ι'κή "χανούκα" είναι η Μέγιστη εορτή των εβραίων, γιορτάζεται για μία ολόκληρη εβδομάδα και αναφέρεται στην νίκη των εβραίων μακαβαίων εναντίων των ΕΛΛΗΝΩΝ που ζούσαν στην περιοχή της Συρίας...
Η λέξη μακαμπί είναι μια ακροστιχίδα που δημιουργήθηκε από τα πρώτα γράμματα των Εβραϊκών λέξεων Μι Καμοχά ΜΠα’ελίμ Αδονάι που σημαίνει «Ποιος ανάμεσα στους ισχυρούς είναι σαν Εσένα, Ω Θ-έ;». Σύμφωνα με μία θεωρία, «μακαμπί» ήταν η πολεμική ιαχή των Εβραίων πατριωτών που αντιστάθηκαν στους Ελληνοσύριους, το 165 ΠΚΕ. Σύμφωνα με μια άλλη θεωρία, μακαμπί είναι η Εβραϊκή λέξη για το «σφυρί» που προέρχεται από τη λέξη μακάβ. Ο Γεουντά, ο ηγέτης της εξέγερσης κατά των Ελληνοσυρίων, πήρε το όνομα Μακαμπί, λόγω της μεγάλης του δύναμης.
Κατά την διάρκεια της εβραικής χανούκα εκφράζεται απύθμενο υπερμίσος και υπέρβρισιές εναντίων των Ελλήνων!!! Κάποιοι υπνωτισμένοι από τα εβραιοελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.(Τηλεόραση και εβραική προπαγάνδα 'ολοκαυτώματος') "Ελληνες" Βουλευτές πάνε να την γιορτάσουνε ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ την χανούκα με τους εβραίους...
Σχετική βιβλιογραφία στο βιβλίο "ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ" του Παναγιώτη Τραίάνου,2008, τηλ αγορας του 210-7280932

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...