Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή στη Βουλή για το δημοψήφισμα της ΔΕΗ


ektakth-synedriash-thn-paraskeyh-sth-boylh-gia-to-dhmopshfisma-ths-deh

Συνεδριάζει εκτάκτως, αύριο Παρασκευή το Α' Θερινό Τμήμα της Βουλής, το οποίο θα αποφασίσει αν και εφόσον συντρέχουν οι λόγοι που επιβάλλει το Σύνταγμα, για να ανοίξει η Ολομέλεια και να συζητηθεί το θέμα του δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ».
Αυτή είναι η απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, έπειτα από πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας.


NEA ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΦΑΓΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΧΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ “ANTAΡΤΕΣ »

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ : Ο ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
απο τη νεα σφαγη
απο τη νεα σφαγη
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Η θέση της γυναίκας είναι στο χώμα ,για τους δημοκράτες μετριοπαθείς αντάρτες του FSA και τους τζιχαντiστές συμμάχους τους. Δέκα γυναίκες σφάγιασαν σε μια μέρα.
Δεύτερη σφαγή γυναικόπαιδων αποκαλύπτεται στην επαρχία της Hama στην περιφέρεια του Idlib μετά την ομαδική σφαγή 14 πολιτών πριν από ενα 24 ωρο στο χωριό Khattab.Η νέα σφαγή διαπράχθηκε στο χωριό Τaqsees στο Α lRastan.Τα θύματα είναι 3 γυναίκες.Ένοπλοι εισέβαλαν στο χωριό και σφαγιάσαν στο λαιμό τις ανυπεράσπιστες γυναίκες.Ύστερα ακρωτηρίασαν μέλη των σωμάτων τους.Οι αντάρτες πυροβόλησαν και μια τέταρτη γυναίκα τραυματίζοντας την σοβαρά ενώ απήγαγαν ένα ακόμη μέλος της οικογένειας.ΠΡΟΣΟΧΗ ;ΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Και άλλη απώλεια για την καταρρέουσα ΔΗΜΑΡ - Αποχώρησε και ο Γ.ΓεωργάτοςΜετά τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, αποχώρησε από το κόμμα και παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και ο Γεράσιμος Γεωργάτος.

Ο Γεωργάτος απέστειλε -ακριβώς όπως και ο Παπαδόπουλος- επιστολή στο γραμματέα του κόμματος, Θανάση Θεοχαρόπουλο, στην οποία επιτίθεται με βαριές εκφράσεις στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και σημειώνει ότι η διαγραφή Ψαριανού ξεχείλισε το ποτήρι.

Ολόκληρη η επιστολή αποχώρησης του Γεράσιμου Γεωργάτου από τη ΔΗΜΑΡ έχει ως εξής:

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜ.ΑΡ

Αθήνα, 10/07/2014

Προς τον Γραμματέα της ΔΗΜ.ΑΡ.
Θανάση Θεοχαρόπουλο

Η διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει προσεγγίσει τις εσχατιές της αναξιοπιστίας και της αναξιοπρέπειας. Από τη στιγμή που αποχώρησε από την τρικομματική κυβέρνηση μέχρι σήμερα, με κύρια ευθύνη της ηγεσίας της, την χαρακτηρίζουν η απουσία σταθερού στρατηγικού προσανατολισμού, οι τυχοδιωκτικοί τακτικοί ελιγμοί, η υποκριτική προσήλωση σε μεταρρυθμίσεις και η επίφαση εσωκομματικής δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...