Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ο Τζορτζ Σόρος χορηγός των FEMEN;





Έτσι, δύο πράγματα συμβαίνουν
:- Ή οι FEMEN έχουν παραποιημένες κάρτες τύπου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να διωχθούν ποινικά για πλαστογραφία και χρήση πλαστού εγγράφου, έγκλημα που τιμωρείται με τρία χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο € 45.000,
- ή οι FEMEN ή αντλούν τουλάχιστον το 50% του εισοδήματός τους
αποκάλυψε το 2011, ότι το Associated Press χρηματοδοτείται από τον George Soros.

ΕΚΤΑΚΤΟ - Συρία: Βρέθηκαν χημικά - Επεμβαίνουν οι ΗΠΑ;


Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τσακ Χέιγκελ, δήλωσε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαίωσαν ότι έχει γίνει χρήση χημικών όπλων σε μικρή κλίμακα στη Συρία

Ο Χέιγκελ τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι διαπιστώθηκε η χρήση χημικών όπλων στη Συρία.

Όπως δήλωσε είναι πολύ πιθανό το καθεστώς Ασαντ να βρίσκεται πίσω από τη χρήση των όπλων.

Αρνείται να υπογράψει ο Αντ. Ρουπακιώτης


roupakiotis3_253561255
Από πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης έγινε γνωστό το μεσημέρι ότι ο Αντώνης Ρουπακιώτης δεν πρόκειται να υπογράψει τις επίμαχες ρυθμίσεις του συναδέλφου του υπουργού Δημόσιας Διοίκησης, Αντώνη Μανιτάκη, για την κατάργηση της δικαστικής προστασίας των εργαζομένων. 

Κατά τις ίδιες πηγές, αποκλείεται -κατηγορηματικά- ότι ο υπουργός θα αποδεχθεί «επιλογή» να εισαχθούν αυτές οι ρυθμίσεις στη Βουλή με το πρόσχημα ότι δεν χρειάζεται η δική του υπογραφή στο επίμαχο νομοσχέδιο, κι αυτό -όπως πρόσθεσαν- «για λόγους ουσίας, αφού επιχειρείται να καταργηθούν όσα στοιχεία έχουν απομείνει στο Κράτος Δικαίου και επειδή υπήρξε μεθόδευση σε βάρος του υπουργείου Δικαιοσύνης τη στιγμή μάλιστα που συμβάλλει στη συνοχή της κυβέρνησης».
economikos

Θα έχετε καιρό ως τον Σεπτέμβριο του 2013!



Parkside Wimbledon, Απρίλιος 2013. Οι καλεσμένοι του γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας στο υπέροχο σπίτι του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, χάζευαν τα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους του σαλονιού. Εκείνος με δύο άλλους Έλληνες φίλους του είχαν αποσυρθεί στο γραφείο του και συζητούσαν. 
-Έχω κάτι για σας…,
ακούστηκε κάποια στιγμή ο οικοδεσπότης. 
Καθώς έκλεινε το συρτάρι του γραφείου του ένα αντίγραφο επιταγής πάνω στο οποίο υπήρχε ο αριθμός 6.000.000 δολλάρια και δύο ονόματα, έκανε την εμφάνισή του. Η επιταγή είχε πολύ παλιά ημερομηνία, δεκαετίες πίσω, αλλά τα ονόματα εκείνου που την εξέδιδε και του παραλήπτη είχαν μια σατανική “επικαιρότητα” στα πολιτικά πράγματα της Αθήνας. 

Βροντερό όχι της Μέρκελ σε πρόταση για πανευρωπαϊκή εγγύηση καταθέσεων; Μήπως γιατί ετοιμάζει κουρέματα;


merkel 1
Ο ενιαίος μηχανισμός εγγύησης καταθέσεων στην Ευρωζώνη δεν μπορεί να γίνει ξεκαθάρισε η Μέρκελ, ανάβοντας εκ νέου φωτιές για επικείμενα κουρέματα καταθέσεων.

Μιλώντας σε τραπεζικό συνέδριο στη Δρέσδη, η Γερμανίδα καγκελάριος, δήλωσε ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, η Γερμανία δεν πρόκειται να εγκρίνει αυτό το σχέδιο και που κινδυνεύει να αφήσει τους Γερμανούς φορολογούμενους να πληρώνουν τα λάθη τραπεζών σε άλλα κράτη της ευρωζώνης. Θέλει να μας πει δηλαδή, ότι οι δικές της τράπεζες στη Γερμανία (μαζί με τις περιφερειακές) είναι καθαρές;
Όπως είπε, άποψη της κυβέρνησής της είναι ότι στο μέλλον, οι μέτοχοι των τραπεζών θα πρέπει επίσης να επωμίζονται το βάρος των χρηματοοικονομικών οργανισμών που προσφεύγουν στα ευρωπαϊκά κονδύλια στήριξης.
economikos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πήραν πίσω την τελευταία στιγμή τη μείωση στις συντάξεις του ΟΑΕΕ επειδή τους πήραν ..χαμπάρι!


Vouli_2_4609
Την τελευταία στιγμή πριν κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, το Υπουργείο Εργασίας πήρε πίσω άρον άρον μια κρυφή διάταξη για τις συντάξεις του ΟΑΕΕ.

Σύμφωνα με την ΓΣΕΒΕΕ αλλά και το ΠΑΣΟΚ, στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στην Βουλή περιλαμβάνεται διάταξη η οποία προβλέπει μειώσεις έως και 35% για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που καταθέτουν τώρα τα χαρτιά τους για σύνταξη!
Μόλις αυτό αποκαλύφθηκε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ανακοίνωσε ότι η διάταξη αποσύρεται από το πολυνομοσχέδιο! Ο ίδιος ο κ. Βρούτσης είπε ότι η διάταξη δεν θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτό αλλά απέφυγε να πει αν θα υπάρχει σε άλλο νομοσχέδιο….

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Προπηλάκισαν Αρμένιους έξω από το τουρκικό προξενείο. Το κράτος, υπηρέτης των εμίρηδων.

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Σε άλλο ένα προκλητικό βήμα για την εκ νέου ισλαμοποίηση της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, προχώρησαν οι Τούρκοι αυτές τι  μέρες χωρίς φυσικά καμία αντίδραση  και με την έγκριση της κυβέρνησης του Ταΐπ Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε συστήσει απροκάλυπτα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας να μην καθυστέρει στην ανέγερση μεγάλου ισλαμικού τεμένους σε προάστιο της ελληνικής πρωτεύουσας.
Συγκριμένα με την ευκαιρία της ισλαμικής εορτής, «Kutlum Doğum», δηλαδή της επετείου των γενεθλίων του προφήτη του Ισλαμ, του Μωάμεθ, μέσα στην αγία Σοφία, στο σύμβολο της ελληνικής Ορθοδοξίας αλλά και γενικότερα του χριστιανισμού, γίνεται αυτές τις μέρες υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Θρησκευμάτων της Τουρκίας, (κάτι ανάλογο με την δική μας αρχιεπισκοπή), μεγάλη   έκθεση ισλαμικής ιερής καλλιγραφίας,  γνώστης στα τουρκικά ως, Hüsn-ü Hat.

Διωγμοί Χριστιανών και Δυτική αναλγησία


To παρακάτω παλαιότερο άρθρο του Μάριου Ευρυβιάδη δημοσιεύεται με αφορμή τις πληροφορίες για την απαγωγή του Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου, αδελφού του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη και την εκτέλεση της συνοδείας του από ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία]. Στην Αντιόχεια οι μαθητές του Χριστού πρωτονομάσθηκαν χριστιανοί, διαβάζουμε στις Πράξεις των Αποστόλων («…εξήλθε δε εις Ταρσόν ο Βαρνάβας, αναζητήσαι Σαύλον και ευρών αυτόν ήγαγεν αυτόν είς Αντιοχείαν. Εγένετο δε αυτούς ενιαυτόν  όλων συναχθήναι εν τη εκκλησία και διδάξαι όχλον ικανόν, χρηματίσαι τε πρώτον, εν Αντιοχεία τους μαθητάς Χριστιανούς» – Πράξεις των Αποστόλων Ια : 25-26).

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δ.Σαλτούρος σε τελετές μαθημάτων Κορανίου, παρέα με τον πρόξενο, τον αντιπρόεδρο του DEB και πολλούς ακόμη χαφιέδες της Άγκυρας στη Θράκη!


    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δ.Σαλτούρος σε τελετές μαθημάτων Κορανίου, παρέα με τον πρόξενο, τον αντιπρόεδρο του DEB και πολλούς ακόμη χαφιέδες της Άγκυρας στη Θράκη!
    Ε, αυτό ομολογούμε πώς δεν το περιμέναμε! Όσο κι αν λέγαμε πως τα έχουμε πια δει σχεδόν όλα με όλους αυτούς τους ξεγάνωτους ντενεκέδες που παριστάνουν τους ελληνόφωνους πολιτικούς (σ.σ. “ελληνόφωνοι” και πολύ τους είναι, το “Έλληνας” είναι άλλωστε πολύ βαριά κουβέντα!), όσο κι αν είμαστε (πολύ) έμπειροι από περιπτώσεις χριστιανών βουλευτών της Θράκης που (για λόγους ψηφοτσομπάνικης, ιδεοληπτικής ή άλλης χυδαιότητας) συγχρωτίζονται – και ιδίως προεκλογικά – με τουρκοπράκτορες του Προξενείου, ότι θα βρισκόταν όμως τέτοιος που θα έπαιρνε μέρος μέχρι και σε γιορτή τουρκισμού όλων αυτών των προκλητικών υπονομευτών της Ελλάδας στην περιοχή και δη μέσα σε τζαμί, είναι πραγματικά από τα άγραφα!

Έρχεται τσουχτερό χαράτσι για φωτοβολταϊκά σε στέγες


Έκτακτη εισφορά και για τα φωτοβολταϊκά στις στέγες σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, σε πρώτη φάση εξετάζεται εισφορά της τάξης του 10 - 15% (με δυνατότητα εξαίρεσης για όσους διαθέτουν χαμηλό εισόδημα), ώστε να..
ενισχυθεί ο ΛΑΓΗΕ, που παρουσιάζει σοβαρά ελλείμματα, με 30 - 35 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Ο συνολικός τζίρος από φωτοβολταϊκά στις στέγες ανέρχεται σε περίπου 300 εκατ. ευρώ ετησίως και δεν υπόκειται σε φορολογία. Η υψηλή εγγυημένη τιμή σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος εγκατάστασης προσέλκυσε πλήθος οικιακών καταναλωτών, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του 2012 η συνολική ισχύς των φωτοβολταϊκών στις στέγες να φτάσει τα 297,8 MW.

Σ. Καργάκος: οι γερμανικές εκτελέσεις: ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ που μας αφορά όλους


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ
Του Σαράντου Καργάκου
Ιστορικού – Συγγραφέως

Απέφευγα για λόγους προσωπικής ευαισθησίας (έχουμε κι εμείς βέβαια τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας!) ν’ αναφερθώ στο περιβόητο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Ήμουν εξήμισυ ετών όταν ανήμερα σχεδόν του Αγίου Νικολάου του 1943 οι Γερμανοί πηγαίνανε για σκοτωμό τ’ αδέρφια του πατέρα μου. Η μάνα μου λέει πως με κρατούσε από το χέρι. Πέρασε το αυτοκίνητο με τους μελλοθάνατους από μπροστά μας, ο μικρός θείος μου που ήταν δεν ήταν 30 ετών, σήκωσε το χέρι και μας χαιρέτισε μ’ ένα πικρό χαμόγελο.
Και μετά το αυτοκίνητο χάθηκε σε κάποια στροφή. Τότε για πρώτη φορά άκουσα κι έμαθα τη λέξη εκτέλεση. Κι η λέξη έμεινε άσβηστη στη συνείδησή μου, γιατί έκτοτε είχαμε
κι άλλες, κι άλλες πολλές ακόμη εκτελέσεις. Έφευγαν από κοντά μας αγαπημένα πρόσωπα κι ο κόσμος έλεγε: «Τα πήγαν για εκτέλεση»!

Όταν η Έλλη Στάη προλόγιζε το βιβλίο της Βίκυς Σταμάτη… (2003, Πεντελικόν)

Το 2003 η Έλλη Στάη παρουσιάζει στο Πεντελικόν το πρώτο βιβλίο της Βικούλας Σταμάτη με τίτλο: “Ο μυθικός χορός της Φύσης, ένα μυθιστόρημα με οικολογικό περιεχόμενο το οποίο απευθύνεται σε παιδιά”. Οι σπουδαίες κυρίες, όπως η Κούλα, έχουν ειδικότητα στα παιδιά… Και οι δημοσιογράφοι τριγύρω τσιμπάνε ό,τι προλάβουν…
ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ
 olympiada

Τσετσένοι οι απαγωγείς των δύο Μητροπολιτών


Τι υποστηρίζει η επισκοπή της Συρορθόδοξης Εκκλησίας

Αυτοί που απήγαγαν χθες τους δύο Μητροπολίτες της Ελληνορθόδοξης και της...
Συρορθόδοξης Εκκλησίας αντίστοιχα, στην επαρχία του Χαλεπίου, στη βόρεια Συρία, φέρεται ότι είναι «Τσετσένοι τζιχαντιστές», σύμφωνα με την επισκοπή της Συρορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ απήχθησαν χθες καθώς επέστρεφαν από την τουρκική μεθόριο, διευκρινίζει η επισκοπή σε ανακοίνωσή της.

Καπερνάρος: Ο Μαρκογιαννάκης οφείλει να διατάξει την βίαιη προσαγωγή Παπανδρέου


Με ερώτημα που κατέθεσα σήμερα  (Α.Π.:1364/23-4-2013) προς το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής των Ελλήνων , ζητώ την απόφανσή του για τον τρόπο που λειτούργησε ο πρόεδρος της προκαταρκτικής επιτροπής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης μετά την άρνηση του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου να εμφανισθεί ως μάρτυρας.
Ζητώ να γίνει γνωστό αν ήταν ορθή η απόφαση του κ. Μαρκογιαννάκη να μην εκδώσει ένταλμα βίαιης προσαγωγή του πρώην Πρωθυπουργού ενώπιον της επιτροπής, δεδομένου ότι το άρθρο 156 παρ. 3 και 4 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, όταν αποφασίζεται η σύσταση Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, αυτή (η Επιτροπή) έχει όλες τις αρμοδιότητες του εισαγγελέα πλημμελειοδικών, όταν αυτός διενεργεί προκαταρκτική εξέταση. Βάσει του συγκεκριμένου άρθρου, ο κ. Μαρκογιαννάκης ήταν υποχρεωμένος να διατάξει τη βίαια προσαγωγή του μάρτυρα. Παρά ταύτα, ο κ. Μαρκογιαννάκης προτίμησε να θέσει το ζήτημα σε ψηφοφορία, στηριζόμενος προφανώς στους εκπροσώπους της τρικομματικής πλειοψηφίας.

exomatiakaivlepo.blogspot.com

ΑΡΩΜΑ «ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 "κτύπησαν" εικονικά την Σουηδία!


"Καψόνια" κάνει στο ΝΑΤΟ ειδικά στην βόρεια-βορειοδυτική περιοχή της Ευρώπης η Διοίκηση Στρατηγικής Αεροπορίας της Ρωσίας: Ένα επεισόδιο που απεκρύβη, από τους Σουηδούς, δείχνει ότι καμιά φορά οι διεθνείς σχέσεις είναι περισσότερο περίπλοκες απ'ότι φαίνονται.

Το όλο σκηνικό συμποσούται στην φράση "στοχοποίηση της Στοκχόλμης από ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά"! 

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η σουηδική εφημερίδα Svenska Dagbladet τα μεσάνυχτα της 29ης Μαρτίου σουηδικά ραντάρ αεράμυνας εντόπισαν έξι ταχύτατα κινούμενα αεροσκάφη τα οποία έρχονταν από τα ανατολικά και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή της Αγίας Πετρούπολης πετώντας πάνω από τον φινλανδικό Κόλπο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες, σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Κοτζιά.

Η «Παμβορειοηπειρωτική Επιτροπή» κάλεσε τους Βορειοηπειρώτες που ζουν στην Ελλάδα, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για την επαναχορήγηση των συντάξεων του ΟΓΑ. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Όχι στο μνημόνιο», «Όχι στην νέα γενοκτονία» και «Μητέρα Ελλάδα, σώσε τα παιδιά σου».

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚE ΤΟ SPETSGRUPPA "A" Ρωσική επιχείρηση απελευθέρωσης των δύο Μητροπολιτών στην Συρία



Μονάδα των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας η οποία συστάθηκε επειγόντως ήταν ήδη έτοιμη για να μεταφερθεί στη ρωσική Ναυτική βάση της Ταρτούς και από εκεί στην βόρειο Συρία με αποκλειστικό σκοπό την απελευθέρωση των δύο Μητροπολιτών στη Συρία οι οποίοι έχουν απαχθεί από Τσετσένους αντάρτες, την ώρα που οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τους δύο ιεράρχες.

Η αναχώρηση της μονάδας για τη Συρία ήταν προγραμμματισμένη για απόψε το βράδυ αναφέρουν πηγές από την Μόσχα στο defencenet.gr. Ήταν οι ίδιες πηγές που είχανα ποκαλύψει ότι οι απαχθέντες Μητροπολίτες ήταν θύματα Τσετσένων ισλαμιστών μισθοφόρων, μια πληροφορίες που μετέδωσε το defencenet.gr άμεσα και επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Επιβεβαιώνει η DIA την ανάπτυξη κινεζικών «φονιάδων αεροπλανοφόρων» (Βίντεο)



Η υπηρεσία στρατιωτικών πληροφοριών τού Πενταγώνου (US Defense Intelligence Agency) επιβεβαίωσε ότι η Κίνα ενισχύει την ικανότητα κρούσης στις ακτές απέναντι από την Ταιβάν, όπου συνολικά έχουν αναπτυχτεί περισσότεροι από 1.200 συμβατικοί πύραυλοι μικρού βεληνεκούς.

 Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνονται οι πύραυλοι Dong Feng-21D (DF-21D), οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «φονιάδες αεροπλανοφόρων»  και η παρουσία τους ερμηνεύεται από το Πεντάγωνο ως «ξεκάθαρη προειδοποίηση» στις ΗΠΑ να μην επιχειρήσουν να παρέμβουν στρατιωτικά στην περιοχή σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης.

Δώστε δουλειά στους Έλληνες στις φράουλες της Μανωλάδας.


Οι Έλληνες που είναι στο ταμείο ανεργίας, θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα να δουλεύουν στις φράουλες για δύο μήνες, χωρίς όμως να χάνουν το ταμείο ανεργίας. 

Αυτό είναι που συμφέρει την ελληνική πολιτεία και όχι να δώσει άδειας παραμονής στους παράνομους μετανάστες, 
οι οποίοι στέλνουν τα λεφτά από τα μεροκάματα εκτός Ελλάδας.
Δεν έχει τίποτα να χάσει το ελληνικό Κράτος από το αν κάποιος που είναι στο ταμείο ανεργίας, έχει ταυτόχρονα και το δικαίωμα να δουλέψει για δύο μήνες στις φράουλες, ή στα ροδάκινα, λαμβάνοντας ταυτόχρονα και το μεροκάματο από τα ροδάκινα αλλά και το ταμείο ανεργίας του. 

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.


exomatiakaivlepo.blogspot.com

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «REAL NEWS»

  



Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο πρωθυπουργός βλέπει φως στο τούνελ. Εσείς; 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Είναι η νταλίκα που έρχεται από απέναντι το φως στο τούνελ που βλέπει ο πρωθυπουργός. Ο πρωθυπουργός νομίζει ακόμα ότι βρίσκεται στην εικονική πραγματικότητα των «Ζαππείων». Θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι ο πρωθυπουργός ενός λαού που υποφέρει, βλέπει γύρω του «λουκέτα» και μία πολιτική που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.


«ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ Η ΔΕΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ»



«Η κυβέρνηση δεν βάζει μυαλό. Η κυβέρνηση δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Είναι έτοιμη να περάσει τη ΔΕΗ, τον πυλώνα της ενέργειας για την πατρίδα μας, σε ξένα χέρια.
Όπως με ενημέρωσε εγγράφως ο αρμόδιος Υφυπουργός Ασημάκης Παπαγεωργίου είναι ζήτημα ολίγων μηνών η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ».
Αυτό δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ με αφορμή απάντηση που έλαβε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε σχετική Ερώτηση που του είχε υποβάλλει πριν από δύο μήνες!
Συγκεκριμένα, η Ερώτηση που είχε γίνει για λογαριασμό του Πολιτευτή Ευρυτανίας του Κινήματος Κωνσταντίνου Μπακόλα, αφορούσε τη Λίμνη Κρεμαστών και το επικείμενο ξεπούλημά της σε «ιδιώτες επενδυτές».

Εκπέμπει από την Πρυτανεία του ΕΜΠ το indymedia


Έγινε κατάληψη  στο κτίριο διοίκησης του ιδρύματοςΑναστάτωση επικράτησε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στο χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου όπου ομάδες φοιτητών και εξωπανεπιστημιακών ατόμων που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα του indymedia «παίζουν», όλες τις τελευταίες ημέρες, «κρυφτό» με τις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος.Μετά την διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας τους,που επί σειρά ετών εκπέμπει μέσα από server του Πολυτεχνείου, ομάδες νεαρών που προσπαθούσαν να εκπέμψουν μέσα από διάφορες αίθουσες του Ιδρύματος τις προηγούμενες ημέρες, έκαναν τη Δευτέρα κατάληψη στο κτίριο της διοίκησης του Ιδρύματος προκειμένου να κάνουν χρήση των τεχνικών δυνατοτήτων που είναι εγκαταστημένες εκεί για να λειτουργήσει ξανά η ιστοσελίδα.

ΣΥΡΙΖΑ Πυκνώνουν τα νταλαβέρια με αμερικάνικες «Δεξαμενές Σκέψης» Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι των περίφημων «Think Tanks», όπου διαβουλεύονται οι πιο καραμπινάτοι μονοπωλιακοί όμιλοι και το πολιτικό τους προσωπικό;



Την Τρίτη 16/4, ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα λιτό δελτίο Τύπου, ενημέρωσε για τη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με την αμερικάνικη οργάνωση «Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων» (CFR), σημειώνοντας: «Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα μας (...) κατόπιν αιτήματός της να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, όπου ο Αλέξης Τσίπρας (...) αναφέρθηκε εκτενώς στις εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για έξοδο από την κρίση. Οι εκπρόσωποι του Συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν σειρά ερωτημάτων που βεβαίως απαντήθηκαν με σαφήνεια. Εγινε αντιληπτό από την αντιπροσωπεία, παρά τις ιδεολογικοπολιτικές διαφορές που διαπιστώθηκαν, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επεξεργαστεί ένα συνολικό, εναλλακτικό σχέδιο για την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Γερμανία: 5% για το κόμμα κατά του ευρώ


Γερμανία: 5% για το κόμμα κατά του ευρώ
Ποσοστό 5%, ακριβώς το όριο εισόδου στο ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, καταγράφει το νεοσύστατο κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD), σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο INSA για λογαριασμό της εφημερίδας Bild.

Μέρκελ: Εκχωρήστε περισσότερο έλεγχο στις Βρυξέλλες



 Μέρκελ: Εκχωρήστε περισσότερο έλεγχο στις Βρυξέλλες

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε σήμερα ότι τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης πρέπει να είναι έτοιμα να εκχωρήσουν περισσότερο έλεγχο σε ορισμένους τομείς λήψης αποφάσεων και χάραξης πολιτικής στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ώστε η ευρωζώνη να μπορέσει να υπερβεί την κρίση χρέους και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Όχι μωρέ… δεν ήταν φανατικός ισλαμιστής ο τρομοκράτης της Βοστώνης…


βοστωνη, συζυγοσ, ταμερλαν
…απλώς η σύζυγος του Ταμερλάν Τσαρνάεφ ασπάστηκε το Ισλάμ για χάρη του. Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Εμίρη. Δεν θα ξαναβρίσουμε την επένδυση στις Σκουριές.

Το FBI ζήτησε να έρθει σε επαφή με την 24χρονη Κάθριν Ράσελ Τσαρνάεφ, καθώς ερευνά τα κίνητρα που οδήγησαν τα δύο αδέλφια να διαπράξουν τη βομβιστική επίθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με το δικηγόρο της, η νεαρή αρνήθηκε και τώρα εξετάζεται η βίαιη προσαγωγή της.
Η 24χρονη, που απαρνήθηκε το χριστιανισμό και ασπάστηκε το Ισλάμ για χάρη του συζύγου της, εγκατέλειψε τις σπουδές της για να κάνει οικογένεια με τον Ταμερλάν. Εργαζόταν 70 με 80 ώρες την εβδομάδα ως αποκλειστική νοσοκόμα, ενώ ο 26χρονος ύποπτος τρομοκράτης έμενε στο σπίτι με το τρίχρονο κοριτσάκι τους, καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος.

olympiada

Έχεις σπίτι αλλά χρωστάς στο δημόσιο; Νέα απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών


20130422-141451.jpg
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, θα επιτρέπονται στο εξής, προς διευκόλυνση των οφειλετών, οι μεταβιβάσεις ακινήτων ακόμα και αν το τίμημα της πώλησης είναι μικρότερο από το ύψος της οφειλής. Με την απόφαση αυτή διευκολύνονται συναλλαγές, όπως επίσης και η εξόφληση των χρεών προς το Δημόσιο.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Π.Καμμένος στον Γ.Αυτιά 21/04/2013

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η παγκόσμια θρησκεία είναι εδώ



«Διαθρησκευτικός διάλογος»... στην Κομοτηνή!

«24 νέοι από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία, τη Λετονία, το Ισραήλ και την Παλαιστίνη βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κομοτηνή συμμετέχοντας στο διεθνές σεμινάριο Mind Games για τον διαθρησκευτικό διάλογο, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την ειρηνική επίλυση συγκρούσεων», διαβάσαμε.

Και ποιος το χρηματοδοτεί αυτό; Εμείς!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ > Ο αδικοχαμένος διάδοχος και η συνωμοσιολογία


Αλέξανδρος Ωνάσης: Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.
Ο Αλέξανδρος Ωνάσης γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 20 Απριλίου 1948 από τον γάμο του έλληνα κροίσου με την πρώτη του γυναίκα Αθηνά (Τίνα) Λιβανού. Από τον ίδιο γάμο γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα η Χριστίνα Ωνάση.


Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...