Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ για τον Λιαντίνη

Οι τρείς προσπάθειες του Σιωνισμού για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας


Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη. Η τότε εβραϊκή κοινότητα της πόλης, δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλης συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους, κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους»(Ρένα Μόλχο-Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης).Βέβαια οι Εβραίοι, γνωστοί παγκοσμίως δεν είναι για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη των περιοχών που διαμένουν, αλλά για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουνμε τα δάνειά τους, τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών.


«Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί χριστιανοί της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι χριστιανοί, δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένα τρίτο της αξίας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιούς τραπεζίτες».


Εκμεταλεύονται την φτώχεια στις διάφορες περιοχές που έχουν πληγεί απο πολέμους που ο Διεθνής Σιωνισμός και οι Τραπεζίτες προκαλούν σε όλες τις περιοχές της Γής ανεξαρτήτου φυλής ή έθνους.
Η πρώτη προσπάθεια για να επιτευχθεί η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πραγματοποιείται απο τους Εβραίους το 1927 όταν εντός της ελληνικής Βουλής οι Εβραίοι ιδρυτές και βουλευτές του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κούν Βεντούρα θέτουν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως του ευρύτερου χώρου της Μακεδονίας.
Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε απο τον Γιόζιπ Μπρόζ Τίτο, και τον Υπουργό Εξωτερικών της Γιουγκοσλαβίας, οι οποίοι ήταν και οι δύο εβραϊκής καταγωγής, που υποστήριζαν την άμεση δημιουργία Μακεδονικού κράτους. Την ίδια εποχή 1945-6 πρέπει να σημειωθείοτι οι πιέσεις του Αμερικανο-ισραηλινού λόμπι μέσω Εβραίων γερουσιαστών πίεζε τους πολιτικούς τις Ελλάδας να δεχθούν την κατάσταση αυτή στο Μακεδονικό γιατί αλλιώς δεν θα βοηθούσαν οικονομικά την Ελλάδα.


Η τρίτη προσπάθεια λαμβάνει χώρα στις μέρες μας. Εκατομμύρια δολάρια δαπανούνται στα Σκόπια απο τον Εβραίο Τζόρτζ Σόρος. Ο επίσης Εβραίος Ροκφέλλερ, πρώτος ύψωσε την σημαία των Σκοπίων στο μέγαρο της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος τουΙνστιτούτου «Καρνέγκι», Μόρτον Αμπράμοβιτς προπαγανδίζει ασταμάτητα υπέρ τωνΣκοπίων, ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ρίτσαρντ Μπέρνς εβραϊκής καταγωγής, επίσηςπαίρνει θέσεις υπέρ των Σκοπίων και πολλοί άλλοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι επιφανείς Εβραίοι προωθούν την «Μακεδονία» μέσα απο Ιδρύματα και Διεθνείς Οργανισμούς.


Την ίδια στιγμή που υποκριτικά «μάχονται» για το Μακεδονικό ζήτημα, υπονομεύουν κατά τον χειρότερο τρόπο τις Ελληνικές θέσεις σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς που ελέγχουν.Ο πρώην πρωθυπουργός Σημίτης, ισχυρίζεται ότι το Μακεδονικό θα λυθεί «με αμοιβαίες υποχωρήσεις» και «συνεργασία», δηλώνοντας ότι«η συζήτηση γύρω από το όνομα των Σκοπίων δεν οδηγεί πουθενά», προαναγγέλλονταςτην επερχόμενη μειοδοτική υπαναχώρηση.


Οι αμερικανοτραφείς πολιτικοί της Ελλάδας σήμερα προωθούν την σύνθετη ονομασία. Τα τέσσερα απο τα 5 κόμματα της Βουλής(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ) συμφωνούν στην σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια.
Είδαμε στα σχολικά βιβλία χώρα «Μακεδονία». Την ίδια στιγμή Εβραίοι καθηγητές πανεπιστημίων της Αμερικής διδάσκουν ότι οι Έλληνες έκλεψαν την γη των Μακεδόνων. Παρ'όλα αυτάπολλοί Έλληνες της Αμερικής είναι φίλοι με τους Εβραίους της Αμερικής.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα επ' αυτού, είναι η περίπτωση της μεταπτυχιακής ερευνήτριας του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, Αναστ. Καρακασίδου, η οποία υπό την προτροπή και συνεπικουρία του εβραίου ανθρωπολόγου Χέρτσφελντ, πανεπιστημιακού καθηγητή του Χάρβαντ, παρουσίασε μία ιστορική ανθρωπολογική εργασία, δια της οποίας αμφισβητεί την Ελληνική προέλευση των Μακεδόνων.


Η ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε με την ΥΠΕΞ Κοντολίζα Ράϊς, πρόσφατα και η Ράϊς ανάφερε δύο φορές την Μπακογιάννη ώς ΥΠΕΞ του Ισραήλ. Η Μπακογιάννη έσπευσε να την διορθώσει και «η Αμερικανίδα υπουργός,δικαιολογήθηκε διπλωματικά, λέγοντας ότι εκτιμά τις προσπάθειες της Ντόρας καιτων ελληνικών διπλωματικών αποστολών στις ΗΠΑ να τιμούν ότι έχει σχέση με το Ολοκαύτωμα, περισσότερο και από τους Ισραηλινούς, Εβραίους και μή, στις ΗΠΑ. Μάλιστα, ανάφερε χαρακτηριστικά ότι ''μπορεί οι διπλωμάτες σου, με πρώτον και καλύτερο τον πρέσβη σου στην Ουάσιγκτον και οι Οργανώσεις σας εδώ να μην τιμούν τις ελληνικές εθνικές επετείους ή να εργάζονται γιά την αναγνώριση γενοκτονιών εις βάρος των Ελλήνων, αλλά σε ότι έχει σχέση με το Ολοκαύτωμα, πρωτοστατούν και το εβραϊκό λόμπι μόνο καλά λόγια έχει να πει γιά σένα''.


Λέτε τυχαία να μπερδεύτηκε η Κοντολίζα; Ή μήπως οι σχέσεις κάποιων Ελλήνων πολιτικών με τους Εβραίους είναι τόσο καλές που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν οι Αμερικάνοι αν είμαστε Εβραίοι ή Έλληνες;


Η αλήθεια είναι ότι η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη Μακεδονία απο τη στιγμή που έφτασαν την εποχή της Τουρκοκρατίας Εβραίοι απο την Ισπανία, αποτελεί στόχο για τους Εβραίους Σιωνιστές που έχουν μόνο καλά λόγια να λένε για τη Θεσσαλονίκη. Βέβαια όπως αναφέραμε παραπάνω οι Εβραίοι δεν χάρηκαν καθόλου όταν ο ελληνικός στρατός κατέλαβε την πόλη και απο τότε προσπαθούν με χίλιους δύο τρόπους να ανεξαρτητοποιηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου» απο την Ελλάδα για να την αρπάξουν μελλοντικά αυτοί.


RAMNOUSIA

Η Μ. Βρετανία θα είναι κοινωνία χωρίς μετρητά το 2016


Μια νέα έκθεση δείχνει ότι η Βρετανία θα είναι σε μεγάλο βαθμό κοινωνία χωρίς μετρητά (αχρήματη κοινωνία) από το έτος 2016, με την διάδοση της τεχνολογίας των έξυπνων ανέπαφων καρτών σε καταστήματα και άλλους χώρους. Το έγγραφο, που συνέταξε η ανεξάρτητη εταιρεία διεξαγωγής τεχνολογικών και οικονομικών μελετών Forrester, αναφέρει ότι τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα θα είναι η πρώτη γενιά χωρίς μετρητά, αφού θα είναι σε θέση να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες με ένα κινητό πορτοφόλι.


Αυτό το συμπέρασμα βγήκε με την ομιλία σε ανώτερα στελέχη βρετανικών εταιρειών, όπου οι εννέα στους δέκα δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι η «ψηφιακή μετάβαση» θα έχει λάβει χώρα μέσα σε τέσσερα χρόνια από σήμερα.
Ωστόσο, οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι η αλλαγή θα μπορούσε να συμβεί μέσα σε τρία χρόνια καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα οφέλη που αυτή η τεχνολογίας μπορεί να τους προσφέρει.
«Θα δούμε μια τεράστια αλλαγή για τα επόμενα χρόνια στον τρόπο που θα ψωνίζουν και θα πληρώνουν για αγαθά οι άνθρωποι» δήλωσε ο Carl Scheible από το PayPal, την εταιρεία για την οποία έγινε η μελέτη.
«Έως το 2016, θα είστε σε θέση να αφήσετε το πορτοφόλι σας στο σπίτι και να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ως το ψηφιακό πορτοφόλι του 21ου αιώνα».
Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι τα μετρητά, οι κάρτες και οι επιταγές δεν θα έχουν εξαφανιστεί τελείως, αλλά θα συμπληρώνουν τις ανέπαφες πληρωμές.
Η Orange και η Barclaycard και οι δύο σήμερα προσφέρουν στους πελάτες τους την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία Near Field Communication (NFC - επικοινωνία σε κοντινό πεδίο) για να πληρώσουν για αγαθά με τα κινητά τους ή τις πιστωτικές τους κάρτες.
Εν τω μεταξύ, η Coca-Cola βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες για την εισαγωγή μηχανημάτων αυτόματης πώλησης χωρίς τη χρήση μετρητών, στο Λονδίνο το χρόνο της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, αναφέρει πρόσφατα το περιοδικό Marketing.
Ωστόσο, οι καταναλωτές δεν θα περιορίζονται στη χρήση της τεχνολογίας, όταν θα είναι έξω και σε διάφορα μέρη, καθώς η Intel ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την MasterCard για να προσθέσει τεχνολογία NFC σε ορισμένους από τους νέους φορητούς υπολογιστές της.
Οι Online αγοραστές θα είναι σε θέση να κουνάνε μια κάρτα μπροστά από έναν αναγνώστη για να πληρώσουν για τις αγορές τους, αντί να χρειάζεται να συμπληρώνουν σελίδες με λεπτομέρειες για την επαλήθευση των στοιχείων τους.

Δες και σχετικό άρθρο ΕΔΩ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΟΥΚ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ > ΒΙΝΤΕΟ

Ασκήσεις πολέμου στο Ισραήλ, με τη συμμετοχή Αμερικανών > Σενάριο για το Ιράν


Ισραήλ και ΗΠΑ ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο στην υπόθεση του Ιράν, με το πρώτο να πιέζει ασφυκτικά για στρατιωτική δράση και την Αμερική να είναι πιο επιφυλακτική. Ωστόσο οι δύο χώρες είναι έτοιμες να κάνουν μια μεγάλη άσκηση αντιπυραυλικής άμυνας και γι΄ αυτό το λόγο Αμερικανός αξιωματικός βρίσκεται στο Ισραήλ για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η άσκηση θα είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, αναφέρει η Jerusalem Post και προβλέπει και την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων.

Οι ΗΠΑ θα αναπτύξουν τα συστήματα Terminal High Altitude Defense (THAAD) και Aegis για ασκήσεις προσομοίωσης αντιμετώπισης πυραυλικής επίθεσης από το Ιράν. Τα συστήματα των ΗΠΑ θα λειτουργούν σε συνδυασμό με τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ, Arrow, Patriot και Iron Dome.onalert

Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ: "Είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το Ιράν"!


Με μια δήλωσή του που ενδέχεται να αποτελέσει την απαρχή τραγικών -όπως ανέφερε ο ίδιος- εξελίξεων στη Μέση Ανατολή ο Αμερικανός αρχηγός του μικτού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Martin Dempsey ξεκαθάρισε σήμερα πως οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν φτάσει σε ένα σημείο από άποψη προετοιμασίας ώστε είναι έτοιμες να διεξάγουν επιχειρήσεις εναντίον του Ιράν, εάν απαιτηθεί. Την παραπάνω δήλωση την έκανε ο αμερικανός στρατηγός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε αμερικανικά μέσα από το Αφγανιστάν όπου βρίσκεται, συμπληρώνοντας:
«Εξετάζουμε μια δέσμη επιλογών που έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαι ικανοποιημένος ότι με τις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε αναπτύξει έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι άμεσα εκτελέσιμες εάν υπάρξει ανάγκη». Ο στρατηγός Dempsey είπε ακόμη πως αθόρυβα όλο το προηγούμενο διάστημα ηγείται των πολεμικών προετοιμασιών για μια επίθεση εναντίον της Τεχεράνης πρόσθεσε όμως ότι ένας πόλεμος με το Ιράν μπορεί να αποβεί σε μια «τραγωδία».
«Η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι ότι μπορεί να παρερμηνεύσουν (οι Ιρανοί) την αποφασιστικότητά μας. Μια τέτοια στάση εκ μέρους τους μπορεί να μας παρασύρει σε μια πολεμική αναμέτρηση που μπορεί να καταλήξει σε μια τραγωδία για την περιοχή αλλά και όλο τον κόσμο»!
Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν οι ΗΠΑ συλλέγουν πληροφορίες για το Ιράν μέσω πτήσεων UAV ο Αμερικανός στρατηγός απάντησε:
«Εάν με ρωτάτε εάν συλλέγουμε πληροφορίες για το Ιράν με μια σειρά μέσων η απάντηση είναι ναι φυσικά. Θα ήταν απερισκεψία εκ μέρους μας να μην προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς κάνει ένα έθνος που έχει ξεκάθαρα δηλώσει ότι είναι εχθρός των ΗΠΑ».
Μιλώντας για το Ισραήλ και τη συνεργασία μαζί του ο στρατηγός Dempsey δήλωσε πως οι ΗΠΑ συνεργάζονται μαζί με το συγκεκριμένο κράτος στην ανταλλαγή πληροφοριών, αλλά απάντησε πως δεν έχουν εγγυήσεις ότι το Τελ Αβίβ θα τους προειδοποιήσει στην περίπτωση που εξαπολύσει κάποια επίθεση εναντίον του Ιράν!
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Leon Panetta ο οποίος με τηυ σειρά του έκανε σαφές πως η κόκκινη γραμμή για τη χώρα του και το Ισραήλ είναι μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα το Ιράν:
«Οι ΗΠΑ δεν θέλουν το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή για εμάς αλλά και για το Ισραήλ. Εάν πρέπει αυτό να το αποτρέψουμε θα το αποτρέψουμε. Εάν προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο και πάρουμε πληροφορίες ότι ετοιμάζουν ένα πυρηνικό όπλο θα κάνουμε ότι ε΄9ιναι απαραίτητο για να τους σταματήσουμε. Δεν έχουν μείνει άλλες επιλογές στο τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός υπουργός.
Παράλληλα οι ετοιμασίες συνεχίζονται μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ για ένα κτύπημα εναντίον του Ιράν.
Σύμφωνα με την Jerusalem Post πρόκειται να διεξαχθεί κοινή αμερικανο-ισραηλινή αντιπυραυλική άσκηση με την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων.

Οι ΗΠΑ θα αναπτύξουν τα συστήματα Terminal High Altitude Defense (THAAD) και AEGIS για ασκήσεις προσομοίωσης αντιμετώπισης πυραυλικής επίθεσης από το Ιράν. Τα συστήματα των ΗΠΑ θα λειτουργούν σε συνδυασμό με τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ, Arrow, Patriot και Iron Dome.
 

defencenet

Στο έλεος των αλλοδαπών και των αντιεξουσιαστών η ασφάλεια των πολιτών της Αθήνας (βίντεο)


Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες ομάδα αλλοδαπών-αφρικανών παράνομων πωλητών και αντιεξουσιαστές κατέλυσαν την τάξη και την ασφαλή διαβίωση των Ελλήνων πολιτών στην οδό Πατησίων, έξω από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Πιο συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι η Αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση απομάκρυνσης αλλοδαπών αφρικανών παράνομων πωλητών οι οποίοι έχουν βρει προστασία έξω από το κτίριο του ΟΠΑ στο οποίο ομάδα αντιεξουσιαστών διατηρεί μόνιμη κατάληψη εδώ και αρκετά χρόνια.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στην επιχείρηση συμμετείχε διμοιρία των ΜΑΤ η οποία με δυναμικό τρόπο προσπάθησε να εκδιώξει τους παράνομους πωλητές από την περιοχή.
Η αντίδραση των αλλοδαπών ήταν άμεση συνεπικουρούμενη της υποστήριξης που έλαβαν από τους αντιεξουσιαστές του ΟΠΑ. Αρχικά οι αλλοδαποί με την βοήθεια των αντιεξουσιαστών εισήρθαν στο ΟΠΑ για να αποφύγουν τα ΜΑΤ. Όμως λίγο αργότερα οι δύο αυτές ομάδες πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των ΜΑΤ και των περαστικών της Λ. Πατησιών.

Η έξοδος αυτή έγινε μετά από παρότρυνση των αντιεξουσιαστών οι οποίοι συμμετείχαν στον πετροπόλεμο κατά οποιουδήποτε έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή. Στο σημείο αυτό η αστυνομίας χρησιμοποίησε βομβίδες κρότου λάμψης και χημικά χωρίς όμως να μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες που έτυχε να βρίσκονται στον χώρο έξω από το ΟΠΑ καθότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ συμπτύχθηκαν μακριά από το ΟΠΑ προφανώς κατόπιν εντολής. Η κίνηση αυτή της αστυνομίας αποθράσυνε τους αλλοδαπούς και τους αντιεξουσιαστές που συνέχισαν τον πετροπόλεμο. 
Πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχές επιτέθηκαν φραστικά στην Αστυνομία όχι για την χρήση βίας αλλά για την άβουλη και φοβική αντίδραση της έναντι των αλλοδαπών αφού οι ίδιοι πέφτουν καθημερινά θύματα της απαράδεκτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με τους δεκάδες αλλοδαπούς να πωλούν παράνομα αγαθά και τους αντιεξουσιαστές να τους παρέχουν προστασία ως νέοι «προστάτες της αγοράς».
Επιπλέον οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής βλέπουν καθημερινά το άσυλο του πανεπιστημίου να
καταπατάται και να μετατρέπεται σε άνδρο ανομίας και παραεμπορίου. Υπό την κάλυψη του ασύλου νεαροί αντιεξουσιαστές και αλλοδαποί βρίσκουν καταφύγιο σε χώρο του ελληνικού δημοσίου που κτίστηκε και συντηρείται από τους Έλληνες φορολογουμένους.

Ένας χώρος που δημιουργήθηκε για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και για την εκπαίδευση των πολιτών έχει μετατραπεί στο προπύργιο της παρανομίας και του παρεμπορίου, το οποίο "σκοτώνει" τις επιχειρήσεις της περιοχής, υπό την ανοχή της Αστυνομίας, η οποία αντι να αξιοποιήσει το νέο νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο, προτιμά να παραμένει απλώς θεατής λές και οι αντιεξουσιαστές είναι η συμμορία που ελέγχει την πόλη της Αθήνας κατά το πρότυπο της γνωστής ταινίας του Χόλυγουντ «Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης». 
Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει να «ευνουχίσουν» την ΕΛΑΣ ας το δηλώσουν ξεκάθαρα και να μην
ρίχνουν τις ευθύνες στους απλούς αστυνομικούς, οι οποίοι θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο καθημερινά και ας ενημερώσουν τους πολίτες ότι αδυνατούν να λάβουν αποφάσεις υπό την κάλυψη του νόμου, γιατί πολύ απλά φοβούνται μήπως "ανοίξει η μύτη" κάποιου αλλοδαπού ή αντιεξουσιαστή, των αληθινών όπως φαίνεται αφεντικών της πόλης.

Όσο και αυτά ακούγονται σκληρά το βίντεο που ακολουθεί και περιλαμβάνει σκηνές από γεγονότα που συνέβησαν στον ίδιο χώρο στις 7 Δεκεμβρίου θα σας πείσει. Τα σχόλια δικά σας.


defencenet

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Η ερώτηση που δεν απάντησε ο Βενιζέλος

Εφιαλτικό σενάριο για την Αμερική από την Pravda


Ευθεία απειλή για χρήση πυρηνικού όπλου

Ο ψυχρός πόλεμος είναι εδώ και επίσημα με την Ρωσική εφημερίδα Pravda να ξεκινάει με ένα σοκαριστικό σενάριο καταστροφής των ΗΠΑ, ενώ ήδη με την αποστολή στόλου στις βάσεις της στην Συρία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι παρών και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εμπλακεί εκεί.
Το άρθρο της Pravda με τον τίτλο " Ένα εφιαλτικό σενάριο για την Αμερική" δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί 15/12/2011 και....
ξεκινάει.
Φανταστείτε μια μέρα που ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που έχουν......
οικοδομηθεί μετά τη δεκαετία του 1970 κάθε όχημα να μην μπορεί να κινηθεί, δεν θα υπάρχουν τρένα , αεροπλάνα και λεωφορεία. Μόνο οι μυς θα είναι σε θέση να δώσουν κίνηση σε ότι μπορεί να κινηθεί σε στεριά και θάλασσα.
Δεν θα υπάρχει καμία ηλεκτρική ενέργεια, δεν θα είναι δυνατόν να κρατήσουν το φαγητό στο ψυγείο, δεν θα υπάρχει θερμότητα χωρίς κλιματισμό, δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικά εργαλεία η συσκευές εργασίας, δεν θα υπάρχει και η δυνατότητα άντλησης νερού για το σπίτι.
Φανταστείτε ότι δεν θα υπάρχει καμία τηλεφωνική υπηρεσία οποιουδήποτε είδους, κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν παρά μόνο όσοι είναι σε απόσταση που μπορείς να πας με τα πόδια. Αυτό σημαίνει πως χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δεν υπάρχει διαδίκτυο, δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, iPod, τηλεόραση και ραδιόφωνο.
Ο Κόσμος είναι σιωπηλώς εκτός από τιτιβίσματα πουλιών και γαβγίσματα σκύλων και αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ χωρίς τροφή. Θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο ανθρώπινες κραυγές πείνας και απελπισίας.
Η Χώρα θα έχει μεταφερθεί πίσω στην Λίθινη εποχή. Η δυνατότητα να βρείτε τροφή θα είναι περιορισμένη γιατί δεν έχετε πρόσβαση σε σπόρους, ενώ θα εξαρτάστε από την βροχή.
Υπάρχουν ταραχές στις πόλεις. Οι μόνοι που θα έχουν πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα είναι εκείνοι που θα έχουν όπλα που μπορούν να κυνηγήσουν η θα ζουν κοντά σε θάλασσα και ξέρουν να αλιεύσουν βρώσιμα ψάρια.


Οι κονσέρβες θα τελειώσουν γρήγορα μια και δεν θα μπορούν να μαγειρευτούν αλλά και τα εργοστάσια δεν θα μπορούν να παράγουν νέες να αντικαταστήσουν όσες θα καταναλώνεται.
Μήπως αυτό σας φαντάζει σαν επιστημονική φαντασία ? Δεν είναι. Στην πραγματικότητα αρκεί ένα πυρηνικό όπλο που θα ενεργοποιηθεί στην ατμόσφαιρα 300 μίλια πάνω από την χώρα, θα καλύψει ολόκληρη την ήπειρο και θα περιλαμβάνει ακόμα και τμήματα του Μεξικό και του Καναδά.
Δεν μπορεί αυτό το όπλο να το αποτρέψει καμία αντιπυραυλική άμυνα. Το κοινός Ε.Μ.Ρ η ηλεκτρομαγνητική έκρηξη παλμού απελευθερώνει τέτοια ενέργεια που αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και παράγει μια εξαιρετικά γρήγορη και ισχυρή ηλεκτρομαγνητική έκρηξη που τρέχει προς το έδαφος με το 94% της ταχύτητας του φωτός, χτυπάει τα πάντα στο έδαφος με δύναμη ίση με 50.000 βολτ ανά τετραγωνικό.
Είναι δεδομένο ότι κάποια εξουσία η ομάδα ανθρώπων μου θεωρείτε εξοργισμένη με την συμπεριφορά των ΗΠΑ μπορεί να αποφασίσει να προβεί σε ένα τέτοιο χτύπημα ακόμα και αν δεν έχει πυρηνικά υπάρχουν συστήματα που παράγουν Ε.Μ.Ρ.
Αν οι Αμερικανοί γνώριζαν για αυτή την πολύ πραγματική πιθανότητα θα τους καταλάμβανε πανικός. Είναι στο χέρι τους να κάνουν την Κυβέρνηση τους να εξαγριώνει τους άλλους και να τους πούνε να κοιτάξουν τα του εσωτερικού τους ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται και να παρεμβαίνουν σε ολόκληρη την υδρόγειο.
Κανείς δεν πιστεύει πια ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ στο εξωτερικό είναι για την "υπεράσπιση της ελευθερίας" η υπερασπίζονται την χώρα τους. Θα κατανοήσουμε ότι υπερασπίζουν την χώρα σας μόνο αν είναι στο έδαφος της η πολύ κοντά σε αυτό, αλλά όχι έναν ωκεανό μακριά δήθεν για την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο δεν καταπολεμάτε την Τρομοκρατία αλλά δημιουργήσατε συνθήκες που γεννούν περισσότερους !
Ίσως θα έπρεπε να κλείσουν οι βάσεις να διαλυθεί το ΝΑΤΟ και να γυρίσουν όλα τα στρατεύματα εκεί που ανήκουν, πριν φτάσουμε στο σημείο να μην υπάρχει τρόπος να γυρίσουν εκεί όπου ανήκουν.


http://www.apocalypsejohn.com/

Εθνοφύλακας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το G3 λόγω Μνημονίου!Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί: Ένας ακρίτας εθνοφύλακας του τοπικού Τάγματος Εθνοφυλακής Σουφλίου, τον οποίο έχουν εξαθλιώσει τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, μπήκε στι 01.30 στο αστυνομικό τμήμα Σουφλίου με το όπλο του και αφού "κάρφωσε" την κάννη από το αυτόματο τυφέκιο G3 στο σαγόνι του, είπε στους αστυνομικούς που εμβρόντητοι τον παρακολουθούσαν: "Αυτοκτονώ γιατί δεν αντέχω άλλο την οικονομική εξαθλίωση που μας έχουν οδηγήσει"!

Ευτυχώς οι αστυνομικοί, ορισμένοι από τους οποίους γνώριζαν τον ταλαίπωρο επαγγελματία, κατάφεραν να τον ηρεμήσουν, λέγοντάς του ότι Θα φέρουν δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες να διαμαρτυρηθεί στην κυβέρνηση για όσα του έχει προκαλέσει.


Ο 49χρονος δέχθηκε να περιμένει τους δημοσιογράφους και μετά από διαπραγματεύσεις ωρών, παρέδωσε το όπλο του και κλαίγοντας έπεσε στην αγκαλιά των αστυνομικών, φωνάζοντας "Τι μας έχουν κάνει; Τι μας έχουν κάνει; Μας κατέστρεψαν"!


Ο εθνοφύλακας, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προφασιζόμενος ότι ήθελε να κάνει μια καταγγελία.


Στη συνέχεια εμφάνισε μέσα από την καμπαρντίνα του το πολεμικό του όπλο και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, διαμαρτυρόμενος για την οικονομική κατάσταση του ιδίου και της οικογένειάς του.


Το όπλο του, G3, κατασχέθηκε, ενώ ο εθνοφύλακας θα οδηγηθεί την Τρίτη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.


Ενώ άλλοι θα έρπεπε κανονικά να πάνε στον εισαγγελέα: Αυτοί που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο!


 defencenet.gr

Τι "παίζεται" με τον χρυσό στη Βόρεια Ελλάδα; Εξαγορά μεταλλείων από Καναδούς


Η Eldorado Gold Corporation ανακοινώσε σήμερα ότι προχώρησε σε οριστική Συμφωνία με την εταιρεία European Goldfields Ltd, βάσει της οποίας η Eldorado θα αποκτήσει όλες τις μετοχές της European Goldfields μέσω ανταλλαγής μετοχών στο Χρηματιστήριο του Τορόντο. Η European Goldfields είναι εταιρεία ανάπτυξης πολύτιμων μετάλλων με εκτιμώμενα αποθέματα χρυσού της τάξεως των 9,2 εκατ. ουγγιών στην Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία. Επί του παρόντος, η εταιρεία λειτουργεί τα μεταλλεία του Στρατωνίου και είναι στη φάση ανάπτυξης των έργων χρυσού στην Ολυμπιάδα και τις Σκουριές, και το έργο Certej στη Ρουμανία. 

Παράλληλα, η European Goldfields έχει συνεργασία με την εταιρεία Άκτωρ, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα.
Βάσει της Συμφωνίας, οι μέτοχοι της European Goldfields θα λάβουν 0,85 μετοχές της Eldorado, και 0,0001 δολάρια Καναδά σε μετρητά, για κάθε μετοχή της European Goldfields ( Σχέση Ανταλλαγής). Κάθε δικαίωμα προαίρεσης στην European Goldfields θα ανταλλάσεται με αντίστοιχα δικαιώματα της Eldorado, και ο κάτοχος αυτών θα λαμβάνει, όταν τα ασκήσει, μετοχές της Eldorado με βάση τη Σχέση Ανταλλαγής, άλλως με τους ίδιους όρους όπως ίσχυαν αρχικά στα δικαιώματα της European Goldfields. Το σύνολο της Συμφωνίας αυτής ανέρχεται περίπου σε 2,5 δις δολάρια Καναδά.

Η προσφορά της Eldorado αντιπροσωπεύει:
· Αξία 13,08 δολάρια Καναδά για κάθε κοινή μετοχή της European Goldfields με βάση την τιμή κλεισίματος της 16ης Δεκεμβρίου 2011, των κοινών μετοχών της Eldorado ( 15,39 δολάρια Καναδά) στο Χρηματιστήριο του Τορόντο.
· Ένα premium της τάξεως 56,5% του μεσοσταθμικού όρου 20 ημερών της μετοχής της European Goldfields σε συνδυασμό με τον αντίστοιχο μεσοσταθμικό όρο της Eldorado για την περίοδο με ημερομηνία λήξης 5-12-2011.

Κύρια χαρακτηριστικά της Συμφωνίας:
· Δημιουργία της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας του κλάδου στην περιοχή , χαμηλού κόστους παραγωγής χρυσού, με κεφαλαιοποίηση της τάξεως 11 δις δολάρια Καναδά.
· Ηγετικό αναπτυξιακό προφίλ, με αναμενόμενη ετησιοποιημένη αύξηση παραγωγής 30% τα προσεχή 4 χρόνια, που θα ανέλθει πάνω από 1,5 εκατ. ουγγιές χρυσού, μέχρι το 2015.
· Ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο έργων της Eldorado και δίνει διεθνή διάσταση στα υπάρχοντα υπό ανάπτυξη έργα της European Goldfields.
· Ικανότητα χρηματοδότησης των προγραμματισμένων επενδυτικών ευκαιριών με εύρωστο ισολογισμό και ισχυρές ταμειακές εισροές από τις υπάρχουσες δραστηριότητες
· Το μέρισμα της Eldorado θα παραμείνει το ίδιο με ενισχυμένη τάση αύξησης καθώς τα υπό ανάπτυξη έργα της European Goldfields θα υλοποιούνται
· Εξαίρετη επενδυτική ευκαιρία επαναξιόλογησης που εδράζεται σε αναντίρρητες αξίες, προοπτικές ανάπτυξης, επιχειρηματική λογική και αποδεδειγμένο επιτυχές management.
«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την κατάληξη της αμοιβαίως επωφελούς αυτής Συμφωνίας με την European Goldfields. H ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων της European Goldfields σε αυτές της Eldorado, θα μας καταστήσει μία πολύ σημαντική μεταλλευτική εταιρεία χρυσού στην περιοχή. Η νέα εταιρεία θα είναι η ταχύτερα αναπτυσσομένη εταιρεία στον κλάδο των μεταλλείων χρυσού, και χαμηλού κόστους σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, χαιρετίζουμε την συνεργασία μας με την εταιρεία Άκτωρ, που είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας, που θα συμβάλει με τη σειρά της στην ασφαλή και έγκαιρη υλοποίηση των έργων στην Ελλάδα», όπως δήλωσε ο κ. Paul Wright, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado.
O κ. Wright προσέθεσε: «Η συγχώνευση των εταιρειών μας αποτελεί στρατηγικού χαρακτήρα επιχειρηματική Συμφωνία με αδιαμφισβήτητη προστιθέμενη αξία τόσο για τους μετόχους της European Goldfields και της Eldorado, όσο και για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στην Ελλάδα. Η αποδεδειγμένα επιτυχής πορεία της Eldorado που εστιάζεται στην ανταμοιβή της εμπιστοσύνης που επιδεικνύουν οι επενδυτές της, θα διασφαλίσει ένα προσοδοφόρο μέλλον για τη νέα εταιρεία. Η σημαντική αυτή επένδυση της Eldorado στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη εμπειρία της στην ασφαλή και περιβαλλοντικά υπεύθυνη μεταλλεία, και η συνεργασία μας την εταιρεία Άκτωρ, θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε διαρκή και εποικοδομητική σχέση με τους αρμόδιους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες».
Με την ολοκλήρωση της Συμφωνίας, οι τωρινοί μέτοχοι της Eldorado και της European Goldfields θα έχουν στην νέα εταιρεία ποσοστά 78% και 22% αντίστοιχα. Πλήρης στοιχεία της Συμφωνίας θα περιλαμβάνονται στο Υπόμνημα της Διοίκησης που θα σταλεί στους μετόχους της Eldorado και της European Goldfields περί τα μέσα Ιανουαρίου 2012.
Η Eldorado Gold Corporation είναι μία εταιρεία παραγωγής χρυσού, έρευνας και ανάπτυξης μεταλλείων που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Βραζιλία, Κίνα, Ελλάδα και Τουρκία, και στις γειτονικές περιοχές. Η εταιρεία είναι μία από τις πλέον χαμηλού κόστους εταιρείες αμιγώς παραγωγής χρυσού. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια του Τορόντο, Νέας Υόρκης και Σύδνεϋ.

onalert

Η NASA πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα την ανακάλυψη νέου πλανήτη με ίχνη ζωής
ImageΑκόμη μια ανακοίνωση πρόκειται να κάνει σήμερα η NASA σήμερα για την ανακάλυψη ενός νέου πλανήτη που συγκεντρώνει χαρακτηριστικά φιλοξενίας ζωής. Τα; δεδομένα έχουν προέλθει από το ερευνητικό διαστημόπλοιο Kepler ένα παρατηρητήριο το οποίο βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη από το Μάρτιο του 2009.
Το διαστημόπλοιο Kepler έχει ήδη ανακαλύψει 2326 πλανήτες με πιθανότητα να φιλοξενούν ζωή, ή τουλάχιστον να έχουν τις συνθήκες που να επιτρέπουν κάτι τέτοιο, εκ των οποίων οι 28 να είναι επιβεβαιωμένοι γεώμορφοι πλανήτες και όλα αυτά κατά τους πρώτους 16 μήνες της λειτουργίας του.
Νωρίτερα μέσα στο μήνα, 5 Δεκεμβρίου η ομάδα του Kepler  είχε ανακοινώσει την ανακάλυψη του Kepler-22b του πρώτου εν δυνάμει επιβεβαιωμένα πλανήτη που μπορεί να φιλοξενεί κάποιας μορφής ζωή. Ο συγκεκριμένος πλανήτης βρίσκεται σε απόσταση 600 ετών φωτός από τη Γη και βρίσκεται σε τόση απόσταση από το κεντρικό άστρο, που επιτρέπει τη δημιουργία συνθηκών για την ύπαρξη τρεχούμενου νερού και ίσως ζωής. 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρόμος στην Αθήνα προ του εμπάργκο στο Ιράν!
Έτοιμη να επιβάλει εμπάργκο πετρελαίου στο Ιράν είναι η Δύση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον εφοδιασμό του ελληνικού κράτους, καθώς η Ελλάδα έχει φτάσει πλέον να προμηθεύεται πετρέλαιο από τη χώρα αυτή σε ποσοστό περίπου 50% των αναγκών της. 
Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, το Ιράν είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που δέχεται να εφοδιάζει τη χώρα μας με πετρέλαιο, με ανοιχτή πίστωση! Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και η Ρωσία σταμάτησε να μας στέλνει "μαύρο χρυσό", αφού τη φορτώσαμε με "φέσια" κοντά στο 1 δισ. ευρώ!
Το εν λόγω ενδεχόμενο προκαλεί ανησυχία στους κόλπους της κυβέρνησης και στον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο, ο οποίος είχε φανερά θορυβηθεί όταν ανέκυψε το θέμα για πρώτη φορά, στις αρχές Δεκεμβρίου, στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων. Τότε είχε βρεθεί μια συμβιβαστική λύση η οποία ευνοούσε την ελληνική πλευρά, καθώς απεφεύχθη η επιβολή του εμπάργκο.
Ενδεικτικό του τρόμου που προκαλεί στην Αθήνα το ενδεχόμενο του εμπάργκο στο Ιράν, είναι ότι λίγες μέρες πριν είχαν ακουστεί ακόμη και εισηγήσεις περί αγοράς λιβυκού πετρελαίου, που δεν προχώρησαν. Για τον λόγο αυτό, το θέμα της χρηματοδότησης των ελληνικών εισαγωγών πετρελαίου από χώρες του Κόλπου θα είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν το προσεχές διάστημα. Οι ελληνικές εισαγωγές από το Ιράν συζητήθηκαν και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στην Αθήνα, σημειώνουν ενημερωμένες πηγές.
Τώρα, η κατάσταση είναι ακόμη πιο περίπλοκη. Αντιρρήσεις ως προς το εμπάργκο εκφράζουν τόσο η Ιρλανδία (που ζητάει συγκεκριμένη έκθεση αξιολόγησης) όσο και η Ουγγαρία, ενώ επιφυλάξεις έχουν εκφράσει η Κύπρος και η Εσθονία. Πηγές από τις Βρυξέλλες επιμένουν πάντως ότι όταν θα έρθει η ώρα να συζητηθεί το θέμα, ακόμη και χώρες όπως η Ισπανία, που εισάγει ιρανικό πετρέλαιο, δύσκολα θα προχωρήσουν σε άσκηση βέτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον, οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες σύμμαχοί τους εξετάζουν όλο και πιο σοβαρά την ανάγκη να επισημοποιηθεί το εμπάργκο, καθώς και τους τρόπους εκείνους με τους οποίους θα μπορέσουν να περιοριστούν οι συνέπειες μίας αύξησης των τιμών του «μαύρου χρυσού» σε μία περίοδο που η παγκόσμια -και ιδιαίτερα η ευρωπαϊκή- οικονομία δοκιμάζεται.

Κρίσιμη θεωρείται η συνάντηση την οποία θα έχουν στη Ρώμη, σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι των χωρών της Ομάδας των Επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (G7), μαζί με την Αυστραλία, τη Νότια Κορέα, τη Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ ώστε να συζητήσουν τις επιπτώσεις ενός ιρανικού εμπάργκο. Θα συζητηθούν επίσης οι κυρώσεις στην Κεντρική Τράπεζα του Ιράν (Bank Markazi).
Η Τεχεράνη ήταν η δεύτερη, με 2,6 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως, εξαγωγική χώρα του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών χωρών (OPEC). Η άποψη που επικρατεί τόσο στην Ουάσιγκτον όσο και στις Βρυξέλλες είναι ότι η Κίνα, η Ινδία και άλλες αναπτυσσόμενες χώρες δεν θα σταματήσουν να εισάγουν ιρανικό πετρέλαιο


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...