Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Με εντολή επιχειρηματία παρακολουθούσε ο 45χρονος αρχιφύλακας τον Πάνο Καμμένο



Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε ο 45χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συνελήφθη χθες για παρακολούθηση προσώπου…
αφού έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της συνοδευτικής ασφάλειας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. 
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό 50χρονου επιχειρηματία, ο οποίος επίσης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Ποιοί και γιατί στηρίζουν οικονομικά το ΕΛΙΑΜΕΠ;


elelala
Γράφει η Σοφία 

Το θυμάστε το ΕΛΙΑΜΕΠ του Βερέμη; αυτό που ετοίμασε το γνωστό ντοκυμαντέρ του Σκαι 1821 (το οποίο χρησιμοποιούν τώρα οι Αλβανοί για να μας πουν ότι οι ήρωες του 1821 ήταν Αλβανοί);
Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται το ΕΛΙΑΜΕΠ, ένα think tank, το οποίο, όπως… διάβαζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του (http://www.eliamep.gr/about-us/)λέει για τον εαυτό του ότι:

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!


KARA-SAMARA
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ»

Έντονη η οσμή του παρακράτους στη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση σε βάρος των γραφείων της ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θέλει μόνο την Ελλάδα πάση θυσία στο ευρώ. Κυρίως, θέλει πάση θυσία να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία. Η συμφωνία που έχει κάνει με την Μέρκελ είναι –προφανώς- πολύ ευρύτερη. Ο Α. Σαμαράς δεν ξεπουλάει μόνον τον τόπο, τον λαό και τις επόμενες γενιές Ελλήνων, θα ξεπουλήσει και το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Η παρουσία του διαμεσολαβητή Νίμιτς και η συνομιία που είχε με τον Πρωθυπουργό, περιελάμβαναν τις διαδικασίες για το ...πλασάρισμα του ονόματος «Νέα Μακεδονία» ή «Άνω Μακεδονία» στα Σκόπια. Ο Σαμαράς θα βάλει την ταφόπλακα και σε αυτό το θέμα.

Απόστρατοι εναντίον Α/ΓΕΕΘΑ: "Δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα! Μείνε μακρυά από τη πολιτική"



Οι απόστρατοι απαντούν στον Α/ΓΕΕΘΑ για την επιλογή του να στηρίξει τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκουρα. Και απαντούν με τρόπο σκληρό! Στην ανακοίνωση-απάντησή τους προς τον στρατηγό Κωσταράκο ΑΚΙΣ και ΑΝΕΑΕΔ επισημαίνουν:
Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε την, με δύο αναρτήσεις στο twitter, στήριξη, κάλυψη και απόδοση ευσήμων, που έσπευσε να προσφέρει ο Α/ΓΕ.ΕΘ.Α., προς τον ΑΝ.Υπ.ΟΙΚ., εμφανιζόμενος ως ο πρώτος Αρχιστράτηγος που παρέχει χωρίς προσχήματα, πολιτική κάλυψη σε μία κυβέρνηση που χωρίς καμία αιδώ βυθίζει στην άβυσσο εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και αφήνει το αξιόμαχο των ΕΔ στο έλεος του Θεού.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ "ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ" ΚΑΛΥΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ Η ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ



Ζητήματα παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές μας εγείρουν, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ως νομοσχέδιο πρόκειται να ψηφιστούν σήμερα στη Βουλή. κυβέρνηση -καταγγέλλει η αντιπολίτευση- θα υποχρεωθεί να προσφέρει «γην και ύδωρ» στους εταίρους μας σε περίπτωση που δεν εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις προβλεπόμενες υποχρεώσεις της. 
Οπως αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές, η συγκεκριμένη τρισέλιδη συμφωνία-δέσμευση για τη χώρα μας δεν έχει λάβει όπως θα έπρεπε τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. 

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...