Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Φτιάχνουμε μόνοι μας παραδοσιακό ξυλόφουρνο, με χώμα, νερό και άχυρο



Μια εύκολη κατασκευή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις θα παρακολουθήσουμε σήμερα. Απαραίτητες προϋποθέσεις να «πιάνουν» λίγο τα χέρια μας, να μη «φοβηθούμε» να τα λερώσουμε (ούτε τα πόδια μας) και να διαθέτουμε έστω λίγο από αυτό που λέγεται μεράκι.
Θα δούμε με ποιον τρόπο, δυο ....
γυναίκες από το χωριό Αγράμπελο Αιτωλοακαρνανίας, θα κατασκευάσουν έναν παραδοσιακό φούρνο σαν αυτούς που χρησιμοποιούν στο χωριό τους. Τα υλικά που θα χρειαστούν είναι:

Προφητικό άρθρο από το 2003: Τα σχέδια του Σόρος για την Ελλάδα


Το καλοκαίρι του 2003 ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Κούρος, δημοσίευσε το ακόλουθο άρθρο στο περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ». Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που το θεώρησαν «συνομωσιολογικό». Ξέρετε ποιοι, τα παπαγαλάκια του συστήματος που προσπαθούν να εμφανίσουν ως «γραφική» και ...
«εξωπραγματική» κάθε αποκάλυψη.

39 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1974

Σε μία συνέντευξη - ποταμό διάρκειας περίπου 2 ωρών, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Κύπρου 1974 Νίκος Αργυρόπουλος μιλάει στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο και το HELLAS-ORTHODOXY για τα δραματικά γεγονότα που οδήγησαν στην κυπριακή τραγωδία, τις ευθύνες πολιτικών και στρατιωτικών, καθώς και τη σύνδεσή τους με τη σημερινή επικαιρότητα της κρίσης:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΑΡΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ Σχης Σ.Καλμπουρτζής: Ένας άγνωστος ήρωας του 1974



Ένας άγνωστος ήρωας του πολέμου της Κύπρου το 1974, ο Συνταγματάρχης Πυροβολικού (αντιστράτηγος πλέον, μετά θάνατον) Στυλιανός Καλμπουρτζής δείχνει στους αιώνες τον δρόμο της τιμής στους διαδόχους του με την μαχητικότητα, την ευστροφία και εν τέλει την θυσία του στο μαρτυρικό νησί.

Ο Συνταγματάρχης Πυροβολικού Καλμπουρτζής Στυλιανός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 31η Ιανουαρίου 1921 από γονείς καταγόμενους από την Ανατολική Θράκη.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Ο Πούτιν τους προτείνει να πάρουν...βιάγκρα!


Στο στόχαστρο του Πούτιν μπήκαν οι επικριτές των αθλητικών επιτυχιών της Ρωσίας στην πρόσφατη Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα. Μάλιστα, ο ίδιος τους πρότεινε, εάν έχουν πρόβλημα, να πάρουν βιάγκρα! 

Οι Κούρδοι στη Συρία ύψωσαν τη δική τους σημαία

Οι Κούρδοι της Συρίας που ανήκουν στο κόμμα PYD έχουν αναρτήσει τη δική τους σημαία στην πόλη που ελέγχουν, την Ρας αλ Άιν.
Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το κουρδικό κόμμα της Συρίας που έχει διασυνδέσεις με το Εργατικό Κουρδικό Κόμμα – PKK, έχει βγάλει τη σημαία του ελεύθερου συριακού στρατού και έχει ανυψώσει τη δική του στην πόλη που βρίσκεται κοντά τα τουρκικά σύνορα.
«Η κατάληψη της πόλης Ρας αλ Άιν από το Κόμμα της Δημοκρατικής Ένωσης – PYD της Συρίας, τροφοδότησε τους φόβους της Άγκυρας, ότι η εμφάνιση μιας αυτόνομης κουρδικής περιοχής στη Συρία θα μπορούσε να ενθαρρύνει τα μέλη του PKΚ, τα οποία μάχονται για αυτονομία στην Τουρκία», γράφει το δημοσίευμα.

Εκτεθειμένος ο Στουρνάρας για τις μπίζνες (!) της συζύγου του!



Εκθετος και μετέωρος στην κοινή γνώμη, παρά τις πρόσφατες απόπειρες διάψευσης, παραμένει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, όσον αφορά τις συνεχείς καταγγελίες για μπίζνες της συζύγου του και των δύο θυγατέρων του, οι οποίες μέσω κερδοσκοπικής εταιρίας λαμβάνουν συνεχώς «ρευστό» από το ελληνικό Δημόσιο, συμφύονται και διαπλέκονται με τζίρο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που βγαίνουν από τα δημόσια ταμεία. Σε μια περίοδο ισχνών αγελάδων και χρεοκοπίας της χώρας, από τον προηγούμενο Δεκέμβριο του 2012 με έγγραφα ντοκουμέντα αποκαλύπτεται και μέσω του Κοινοβουλίου ότι η αγαπημένη σύζυγος του συνομιλητή της τρόικας Λίνα Νικολοπούλου (ως ιδιοκτήτρια της Mindwork Business Solution) συμμαχώντας επιχειρηματικά με τη 
διαφημιστική εταιρία V+O ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., στην οποία φέρεται ως μέτοχος και ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, θησαυρίζουν με δημόσιο χρήμα.

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ: ΕΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.

20130720-120820.jpg


“Εάν δεν σαπίσουν στην φυλακή τα καθάρματα του μνημονίου, μην περιμένετε έξοδο από την κρίση”
Πώς αισθάνεστε που επιστρέφετε στο stand up comedy; Είστε ο πρώτος, και ο μόνος ίσως, στην Ελλάδα που σταδιοδρόμησε σε αυτό.

Πρεζέμποροι, ναζί και ισλαμοφασίστες “έφτιαξαν” το Κοσσυφοπέδιο.



Η παγκόσμια αυτοκρατορία του Αλβανικού οργανωμένου εγκλήματος, του Ιωάννη Μιχαλέτου.

Η περίπτωση του Αλβανικού οργανωμένου εγκλήματος και η διεθνής επέκταση του
Το RIMSE κατά περιόδους παρουσιάζει θεματικές και αναλύσεις σε ευρύτερα θέματα ασφάλειας πέρα από αυτών του «Εξτρεμιστικού Ισλάμ στην Ν.Α Ευρώπη». Το παρόν κείμενο καταγράφει την πρόσφατη ιστορική διαδρομή, ενδυνάμωση και εν τέλει παγκόσμια εξάπλωση του λεγόμενου “Αλβανικού οργανωμένου εγκλήματος”.


Στην Συρία οι σύγχρονες Θερμοπύλες της ανθρωπότητας.



ΟΙ 300  ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ….. 

η “Νέα Συρία” :Αποκεφαλισμοί,τζιχάντ παιδεραστίας,τον σκότωσαν γιατί είχε τον εσταυρωμένο στο καθρέφτη του αυτοκινήτου,κόβουν τα δάχτυλα στους καπνιστές….

Συνεχίζονται οι αποκεφαλισμοί…η θανάτωση ακολουθεί σαφέστατα τελετουργικό σφαγής των θυσιαζόμενων ζώων  με μικρό μαχαίρι που στα αραβικά αποδίδεται με τον όρο (dhabaha).

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙΟΔΙΩΝ- ΦΩΤΟ


Οι κάτοικοι στη Βραζιλία βρήκαν τον παρακάτω τρόπο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα των διοδίων που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλους τους μεγάλους δρόμους.

Η "αριστερή" κυβέρνηση της Βραζιλίας, της κυρίας Ρούσεφ, εφαρμόζει και ...

σε αυτόν τον τομέα πολιτικές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών του πλούτου και όχι του απλού λαού.
makeleio.gr

ΚΙΝΕΖΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΜΕ …ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΗΠΑ – ΕΕ!


Χαμπάρι δεν είχαν πάρει οι… υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι ο επικεφαλής του Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, καθώς επίσης και σειρά άλλων αξιωματούχων της ΕΕ είχαν τεθεί στο στόχαστρο των κινεζικών υπηρεσιών πληροφοριών και είχε παγιδευτεί η ηλεκτρονική τους αλληλογραφία…


Η αποκάλυψη αφορά το 2011 και τον εντοπισμό δυο ομάδων χάκερς, των «Comment» και «Byzantine Candor» (!!!), που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις λειτουργούσαν για λογαριασμό των κινεζικών υπηρεσιών πληροφοριών. Οι «αρμόδιες υπηρεσίες» των ΗΠΑ ειδοποίησαν τις υπηρεσίες ασφαλείας της ΕΕ που κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου…

Πρωτοφανής σκηνή! Δεν έχει ξαναγίνει… ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Eurogroup president Jean Claude Juncker visits Greece
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αμοντάριστο το διάγγελμα Σαμαρά!!!
Πρωθυπουργός σε διάγγελμα εγκατέλειψε το πόντιουμ αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους και τον λαό που παρακολουθούσαν την ανακοίνωση για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ένα θέμα που η κυβέρνηση έχει αναγάγει σε μείζον θέμα.
Ακούστηκε να λέει «θέλω να το ξαναπω» και η μετάδοση κόπηκε απότομα.
Στη συνέχεια βγήκε ξανά στον αέρα, αυτή τη φορά με μονταρισμένο διάγγελμα.
Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...