Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

“ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.


samaras-averof2

ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ 13.000.000. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΑ!”- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ-ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ




Ένα τεράστιο πολιτικό θέμα και ποινικών αλλά και ηθικών διαστάσεων, για το οποίο γνωρίζουν τρία “αντιμνημονιακά” υποτίθεται κόμματα(αφού το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εγκαίρως πριν βγάλει στον αέρα τις αποκαλύψεις έχει ενημερώσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, το περιβάλλον του κυρίου Αλέξη Τσίπρα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκο αλλά και κορυφαία στελέχη και παράγοντες της “Χρυσής Αυγής), δημιουργεί ήδη σοβαρές σκοτούρες και έντονους πονοκεφάλους στο Μαξίμου.

Απέπλευσε για νέες παράνομες έρευνες το Barbaros

Το σκάφος είχε καταπλεύσει χθες στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου για ανεφοδιασμό μετά τα Χριστούγεννα. Ο απόπλους του σκάφους έγινε ταυτόχρονα με την έκδοση νέας navtex, δηλαδή οδηγίας προς ναυτιλλομένους, από την Τουρκία. Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Barbaros» απέπλευσε σήμερα από το λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου για νέες έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο.




Αν και δεν έχει αποσαφηνισθεί κατά πόσο οι έρευνες θα γίνουν σε περιοχές που εμπίπτουν στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, τουρκοκυπριακά ΜΜΕ μετέδωσαν πως το σκάφος θα συνεχίσει τις εργασίες του στην περιοχή ανάλογα με τις οδηγίες που θα λάβει από την τουρκική κρατική ανώνυμη εταιρεία πετρελαίου.
Το σκάφος είχε καταπλεύσει χθες στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου για ανεφοδιασμό μετά τα Χριστούγεννα. Ο απόπλους του σκάφους έγινε ταυτόχρονα με την έκδοση νέας navtex, δηλαδή οδηγίας προς ναυτιλλομένους, από την Τουρκία.

Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μες την εθνοσυνέλευσή τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις κοντεύει η ώρα…



Με γρονθοκοπήματα έκλεισαν τη συνεδρίασή τους οι τούρκοι βουλευτές τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Τα επεισόδια ξεκίνησαν με τη συζήτηση για αλλαγή του εσωτερικού κανονισμού της Βουλής….

Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Τζεμίλ Τσιτσέκ επέπληξε τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP επειδή κατέλαβαν τα τρία βάθρα, εκείνοι αρνήθηκαν να αποχωρήσουν και άρχισαν να φωνάζουν «Τσιτσέκ παραιτήσου».

Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος AKP του Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν αντέδρασαν γιουχαΐζοντάς τους και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με αποτέλεσμα να συμπλακούν πολλοί βουλευτές. (Κυριακή 12 Φεβρουαρίου) tanea.gr

Στη Σουηδία-Τζιχαντιστές γιόρτασαν την επίθεση στη γαλλική σατιρική εφημερίδα



Ανώνυμη ομάδα τζιχαντιστών στη Σουηδία και υποστηρικτές τους, γιόρτασαν τη χθεσινή επίθεση στη γαλλική σατιρική εφημερίδα «Charlie ebdo» στην πόλη Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, μέσω του Facebook.

«Τώρα τα βρωμερά γουρούνια θα πρέπει να το ξανασκεφθούν, πριν κοροϊδέψουν τον Αλλάχ και τον Προφήτη Του», έγραψε ένα μέλος της εν λόγω ομάδας τζιχάντ στο Facebook.

“Ζητάμε επίμονα από τον Αλλάχ, να αυξηθούν αυτές οι επιθέσεις και να αποδεχθεί τους αδελφούς και τις αδελφές που θα συμμετάσχουν σε αυτές», γράφει ένα άλλο σημείωμα.

Η σουηδική τηλεόραση που ‘έπιασε’ τα μηνύματα στο κοινωνικό δίκτυο, αναφέρει ότι τα άτομα αυτά που επικροτούν την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, είναι τζιχαντιστές που πολέμησαν στη Συρία και το Ιράκ στο πλευρό της τρομοκρατικής ομάδας του ‘Ισλαμικού Κράτους’.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ…ΑΓΡΙΟΥΣ…ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ




Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...