Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η ασπίδα του Αχιλλέα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Οι “φιλέλληνες” του Κατάρ μαζί με τον παραγωγό του “Εζέλ”, χρηματοδοτούν σειρά για την άλωση της Κωνσταντινούπολης και την “φιλανθρωπία” του Μωάμεθ!!



Οι “φιλέλληνες” επενδυτές από το Κατάρ, χρηματοδοτούν τον παραγωγό του κατάπτυστου “Εζέλ” για να διαφημίσουν το φιλανθρωπικό έργο του σφαγέα Μωάμεθ του Πορθητή και τις ανθρωποκεντρικές ενέργειες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Δεν είναι ανέκδοτο, είναι η προβολή της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας στο απώγειο της. Διαβάστε αναλυτικά την είδηση εδώ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63371176
Καταλαβαίνετε την σκοπιμότητα της οικονομικής και πολιτιστικής προπαγάνδας που ζούμε τα τελευταία χρόνια.



Ο καθαγιασμός των …αγάδων, δεν είναι τίποτε άλλο από τον προπομπο για νέο γύρο μισανθρωπίας και βαρβαρότητας. Την ώρα που αποχαυνωμένοι χοληστερινοφόροι ελληναράδες και ψυχικά διαταραγμένες παχύσαρκες αποβλακώνονται μπροστά στην μικρή οθόνη παρακολουθώντας φασιστικά δημιουργήματα τύπου “Εζέλ”, την ώρα που συλλήβδην τα ΜΜ”Ε” παρουσιάζουν τους Καταριανούς επενδυτές ως “μεσσίες”, η πορεία προς ένα νέο αιματοκύλισμα μοιάζει αναπόφευκτη.
Η απάντηση των μαχητών της Ελευθερίας, των κληρονόμων μίας κοινωνίας που με αίμα απέταξε την φασιστική κατοχή κάθε είδους πρέπει να είναι μόνο μία: Σκοτώστε τον Ονούρ, τον Ουμούτ ή όπως διάολο τους λένε, στις οθόνες και τις συνειδήσεις σας. Εξοντώστε τους φορείς τις μισανθρωπίας, τους εμπνευστές της κοινωνικής απανθρωπιάς, τα κτήνη που θεωρούν γυναίκες και παιδιά ως αντικείμενα.
Μα κυρίως, σκοτώστε τον ραγιά μέσα σας, όπως έκαναν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πριν από χρόνια για να μπορείτε εσείς να απολαμβάνετε το δικαίωμα της ζωής και της Εστίας που τώρα απειλείται μέσα στο λίκνο του ανθρωπισμού.
Δείτε τις διαφορές πολιτισμών από τα καλέσματα του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου και του ναζί Μωάμεθ για να καταλάβετε ότι ο αγώνας είναι πανανθρώπινος και συνεχίζεται με τους ίδιους αντιπάλους, σε κάθε γωνιά της Γης:
Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και Μωάμεθ ο Πορθητής. Δυό άνδρες που μας δείχνουν μέχρι σήμερα την διαχρονική πολιτιστική διαφορά Ελλήνων και Τούρκων.


Αντί λοιπόν ένος αφιερώματος όπως τα υπόλοιπα, αποφάσισα να σας παραθέσω αποσπάσματα από τους δύο τελευταίους λόγους που εκφώνησαν πριν την τελική μάχη ο αυτοκράτοράς μας Κωνσταντίνος και ο Τούρκος Μωάμεθ ο Πορθητής. Δυό λόγοι που δείχνουν την ψυχική, πολιτιστική και εθνολογική διαφορά των δύο ανδρών που υπάρχει μέχρι σήμερα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Δείτε τα ηρωικά και εμψυχωτικά λόγια του Ελληνα αυτοκράτορα προς τους συμπολεμιστές του, ενός αυτοκράτορα που ετοιμάζεται σαν απλός στρατιώτης να μπεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα και να δώσει την ζωή του για την Πόλη του, κι ενός Τούρκου Σουλτάνου που καθισμένος αναπαυτικά στην σκηνή του θα παρακολουθήσει τα βαρβαρικά στίφη του να προσπαθούν να καταλάβουν και να λεηλατήσουν την Βασιλεύουσα των Ελλήνων. Ενας Σουλτάνος που σαν γνήσιος ισλαμιστής βλέπει μόνο το αίμα των εχθρών του και τα κάλλη της Πόλης που θέλει να καταστρέψει. Τα αποσπάσματα είναι από το Χρονικό του Γεωργίου Σφραντζή, Ελληνα αξιωματούχου που έζησε σαν αυτόπτης μάρτυρας δίπλα στον Κωνσταντίνο όλη την ιστορία της Αλωσης. Ο τελευταίος λόγος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (απόσπασμα)

Για να θυμηθούμε, για να μάθουμε και για να μην τρώμε αμάσητα ό,τι μας σερβίρουν οι Βερέμηδες κι οι συν αυτώ!

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και Μωάμεθ ο Πορθητής. Δυό άνδρες που μας δείχνουν μέχρι σήμερα την διαχρονική πολιτιστική διαφορά Ελλήνων και…..
Τούρκων.

Αντί λοιπόν ένος αφιερώματος όπως τα υπόλοιπα, αποφάσισα να σας παραθέσω αποσπάσματα από τους δύο τελευταίους λόγους που εκφώνησαν πριν την τελική μάχη ο αυτοκράτοράς μας Κωνσταντίνος και ο Τούρκος Μωάμεθ ο Πορθητής. Δυό λόγοι που δείχνουν την ψυχική, πολιτιστική και εθνολογική διαφορά των δύο ανδρών που υπάρχει μέχρι σήμερα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Δείτε τα ηρωικά και εμψυχωτικά λόγια του Ελληνα αυτοκράτορα προς τους συμπολεμιστές του, ενός αυτοκράτορα που ετοιμάζεται σαν απλός στρατιώτης να μπεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα και να δώσει την ζωή του για την Πόλη του, κι ενός Τούρκου Σουλτάνου που καθισμένος αναπαυτικά στην σκηνή του θα παρακολουθήσει τα βαρβαρικά στίφη του να προσπαθούν να καταλάβουν και να λεηλατήσουν την Βασιλεύουσα των Ελλήνων. Ενας Σουλτάνος που σαν γνήσιος ισλαμιστής βλέπει μόνο το αίμα των εχθρών του και τα κάλλη της Πόλης που θέλει να καταστρέψει.

Τα αποσπάσματα είναι από το Χρονικό του Γεωργίου Σφραντζή, Ελληνα αξιωματούχου που έζησε σαν αυτόπτης μάρτυρας δίπλα στον Κωνσταντίνο όλη την ιστορία της Αλωσης.

Ο τελευταίος λόγος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (απόσπασμα)


«Ευγενέστατοι άρχοντες και εκλαμπρότατοι δήμαρχοι και στρατηγοί, και γενναιότατοι συστρατιώτες, και όλος ο πιστός και τίμιος λαός, ξέρετε καλά πως έφτασε η ώρα που ο εχθρός της πίστης μας θέλει με κάθε τέχνασμα και τρόπο να μας στενοχωρήσει περισσότερο και να μας κάνει πόλεμο σφοδρό, με μεγάλες συγκρούσεις και συρράξεις από στεριά και θάλασσα, για να κατορθώσει και να χύσει το δηλητήριό του, σαν φίδι, και να μας καταπιεί σαν ανήμερο λιοντάρι. Σας λέω λοιπόν να σταθείτε αντρειωμένοι και γενναιόψυχοι, όπως κάνατε πάντοτε ως τώρα εναντίον των εχθρών της πίστης. Σας παραδίνω την εκλαμπρότατη και φημισμένη αυτή πόλη, πατρίδα σας και βασίλισσα των πόλεων. Ξέρετε καλά, αδέρφια, ότι για τέσσερις λόγους οφείλουμε όλοι να προτιμήσουμε το θάνατο παρά τη ζωή: πρώτον, για την πίστη και την ευσέβειά μας· δεύτερον, για την πατρίδα· τρίτον, για το βασιλέα και το Χριστό· και τέταρτον, για τους συγγενείς και φίλους.

Λοιπόν αδέρφια, αν οφείλουμε να αγωνιστούμε μέχρι θανάτου για έναν και μόνο από τους τέσσερις αυτούς λόγους, πολύ περισσότερο για όλους μαζί, όπως προφανώς κατανοείτε. Αν για τις αμαρτίες μας παραχωρήσει ο Θεός τη νίκη στους ασεβείς, θα διακινδυνεύσουμε υπέρ της πίστεως της αγίας που μας παραχώρησε ο Χριστός με το αίμα του. Αυτό είναι το σπουδαιότερο απ’ όλα. Τι θα ωφεληθεί κανείς αν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του; Δεύτερον, χάνουμε έτσι μια περίφημη πατρίδα και, ακόμη, την ελευθερία μας. Τρίτον, χάνουμε την άλλοτε περιφανή και σήμερα ντροπιασμένη, ταπεινωμένη και εξουθενωμένη βασιλεία, η οποία γίνεται έρμαιο του ασεβούς τυράννου. Τέταρτον, στερούμεθα τις προσφιλείς γυναίκες και τα παιδιά μας και τους συγγενείς μας.

Ο αλιτήριος αυτός αμιράς έχει πενήντα εφτά ημέρες αφότου ήρθε, και μας πολιορκεί και μας πολεμάει νυχθημερόν, με κάθε τέχνασμα και με όλη του την ισχύ. Χάρη στον παντεπόπτη Χριστό και Κύριό μας, διώχτηκε ντροπιασμένος κακήν κακώς πολλές φορές ως τώρα από τα τείχη. Μη δειλιάσετε και τώρα, αδερφοί, επειδή το τείχος έπεσε σε μερικά μέρη από τα βλήματα και τις εκπυρσοκροτήσεις των τηλεβόλων, γιατί, όπως και εσείς βλέπετε, όπως μπορούσαμε το διορθώσαμε. Εμείς κάθε ελπίδα μας τη στηρίζουμε στην ακαταμάχητη δύναμη του Θεού. Αυτοί έχουν πλήθος όπλα και στρατό και ιππικό, αλλά εμείς έχουμε πίστη στο όνομα του Κυρίου και σωτήρα και, δεύτερον, στα χέρια μας και τη δύναμή μας, που μας χάρισε η θεία πρόνοια.

Ξέρω ότι αυτό το αναρίθμητο μπουλούκι των εχθρών, καθώς είναι η συνήθειά τους, θα βαδίσει εναντίον μας με βαναυσότητα και με έπαρση, με πολύ θράσος και βία, για να μας συνθλίψουν, λόγω του ολιγάριθμου της παράταξής μας, και να μας καταπονήσουν με την κούραση, και με φωνές πολλές και ισχυρές να μας φοβίσουν.

Τις φλυαρίες τους αυτές τις ξέρετε καλά και δεν είναι ανάγκη να μιλήσουμε γι’ αυτές. Και σε λίγη ώρα θα τα κάνουν όλα αυτά, και θα πετάξουν πάνω μας σαν άμμο της θάλασσας αναρίθμητες πέτρες, βέλη και βλήματα. Ελπίζω να μη μας βλάψουν με αυτά, γιατί βλέποντάς σας χαίρομαι πολύ και τρέφω τη σκέψη μου με ελπίδες σαν κι αυτή, δηλαδή πως, αν και είμαστε λίγοι, είμαστε ωστόσο πολύ επιδέξιοι, επιτήδειοι, ρωμαλέοι, δυνατοί, ικανοί για μεγάλα έργα, και καλά προπαρασκευασμένοι. Με τις ασπίδες σας καλύπτετε καλά τα κεφάλια σας στις συμπλοκές και τις συρράξεις. Το δεξί σας χέρι, που κρατάει τη ρομφαία, να είναι πάντοτε μακρύ. Οι περικεφαλαίες σας, οι θώρακες και η σιδερέ νια πανοπλία σας είναι πολύ ικανά, όπως και τα άλλα σας όπλα, και στη συμπλοκή θα σας εξυπηρετήσουν πολύ. Οι αντίπαλοι ούτε έχουν τέτοια ούτε γνωρίζουν να τα χρησιμοποιούν. Εσείς είσαστε, επίσης, προστατευμένοι πίσω από τα τείχη, και οι απροστάτευτοι δύσκολα προχωρούν. Γι’ αυτό γίνετε μαχητές έτοιμοι, ισχυροί και μεγαλόψυχοι, για όνομα του Θεού.
……………………………….
Ήρθε λοιπόν, αδερφοί, και μας απέκλεισε, και κάθε μέρα έχει ανοιχτό το αχανές στόμα του για να βρει ευκαιρία να μας καταπιεί, εμάς και την Πόλη που έκτισε ο τρισμακάριστος και μέγας βασιλεύς Κωνσταντίνος, και την αφιέρωσε στην πάναγνη και αειπάρθενη δέσποινά μας, τη Θεοτόκο· και τη χάρισε σ’ εκείνη, ώστε να είναι Κυρία της Πόλεως, αλλά και σύμμαχός της και σκέπη της πατρίδας μας και καταφύγιο των χριστιανών, ελπίδα και χαρά όλων των Ελλήνων, το καύχημα όλων που ζουν κάτω από τον ήλιο. Και αυτός ο ασεβέστατος την άλλοτε περιφανή και ζωηρή σαν ρόδο του αγρού Πόλη θέλει να την υπαγάγει υπό την εξουσία του.
……………………….
Και γενικά, αφού στράφηκε προς όλους, είπε: «Δεν έχω καιρό να πω περισσότερα· μοναχά το ταπεινωμένο σκήπτρο μου το αναθέτω στα χέρια σας, για να το διαφυλάξετε με προθυμία. Σας παρακαλώ ακόμα, και ζητώ την αγάπη σας, να είστε πειθαρχικοί στους στρατηγούς σας, τους δημάρχους και τους εκατόνταρχους, ο καθένας κατά την τάξη του, τη θέση του και την υπηρεσία του. Να ξέρετε τούτο: αν από μέσα από την καρδιά σας φυλάξετε τις εντολές μου, ελπίζω στο Θεό ότι θα λυτρωθούμε από την παρούσα δίκαιη απειλή του. Δεύτερον, σας περιμένει στον ουρανό το αδαμάντινο στεφάνι, και η μνήμη σας θα είναι αιώνια και άξια στον κόσμο». Με αυτά τελείωσε τη δημηγορία του, ευχαριστώντας με δάκρυα και στεναγμούς το Θεό, ενώ όλοι, με ένα στόμα, του αποκρίνονταν με δάκρυα λέγοντας: «θα πεθάνουμε για την πίστη του Χριστού και την πατρίδα μας». Τα άκουσε ο αυτοκράτωρ και, αφού τους ευχαρίστησε θερμά, υποσχόμενος πολλές δωρεές, τους είπε τέλος: «Λοιπόν, αδερφοί και συμμαχητές, να είσαστε έτοιμοι το πρωί. Με τη χάρη και την αρετή που μας δώρισε ο Θεός και με τη βοήθεια της Αγίας Τριάδος, στην οποία αναθέτουμε “την πάσαν ελπίδα μας”. Θα κάνουμε τον εχθρό να φύγει κακήν κακώς και ντροπιασμένος από εδώ».

Ακολουθεί απόσπασμα του τελευταίου λόγου του Μωάμεθ του Πορθητή.

«Ω αγαπητά μου παιδιά, από το Θεό, τον προφήτη του Μωάμεθ και εμένα τον ίδιο το δούλο του, σας παρακαλώ και σας ικετεύω να κάνετε αύριο έργο αξιομνημόνευτο, όπως και οι πριν από μας παντού ως τα τώρα έκαναν, όπως είναι φανερό, και με προθυμία, γενναιότητα και μεγαλοψυχία να περάσετε σαν φτερωτοί με τις σκάλες πάνω από το τείχος. Και τη φήμη που κέρδισαν οι πρόγονοί μας και τους χάρισε ο Θεός μη γίνετε αφορμή εσείς να τη χάσουμε· αντίθετα, πλησίασε η ώρα να την αυξήσουμε κατά πολύ». Τους είπε και πολλά άλλα λόγια στρατιωτικού περιεχομένου, και τους φούντωσε το φρόνημα για να δράσουν γενναία.

Και κατέληξε: «Αν μερικοί από σας σκοτωθούν, όπως είναι φυσικό στους πολέμους, και γραφτό της μοίρας του καθενός, ξέρετε πολύ καλά τι λέει ο προφήτης μας στο Κοράνι: εκείνος που θα πεθάνει υπό τέτοιες συνθήκες θα δειπνήσει και θα πιει στον παράδεισο, ολόσωμος μαζί με το Μωάμεθ· και με παιδιά και με ωραίες γυναίκες και παρθένες θα αναπαυτεί σε τόπο χλοερό και αρωματισμένο από λουλούδια, θα λουστεί σε ωραιότατο λουτρό και θα έχει τα πάντα από το Θεό σε εκείνο τον τόπο.

Και πάλι, σ’ αυτή τη ζωή, όλος ο στρατός και οι άρχοντες της αυλής μου, αν νικήσουμε, ο μισθός που θα έχουν από μένα κατ’ αναλογία θα είναι διπλάσιος για τον καθέναν απ’ όσα έχουν τώρα· αυτός θ’ αρχίζει από σήμερα και θα καταβάλλεται ως το τέλος της ζωής τους. Για τρεις ημέρες η Πόλη θα είναι δική σας. Ό,τι κι αν αρπάξετε ή βρείτε, χρυσό ή ασημένιο σκεύος και ρούχα, αιχμαλώτους —άντρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους— κανείς δε θα μπορεί να σας τα ζητήσει ή να σας ενοχλήσει στο ελάχιστο». Αφού τελείωσε το λόγο του, τους όρκισε να διαφυλάξουν όσα τους διέταξε. Αυτοί χάρηκαν πολύ ακούγοντάς τα, και με μια φωνή αλάλαξαν όλοι στη γλώσσα τους: «Αλλάχ, Αλλάχ Μεεμέτ ρεσούλ Αλλάχ!» που σημαίνει «ο Θεός των Θεών, και ο Μωάμεθ ο Προφήτης του».

 
 
 

Νίκολα Τέσλα - Ο άρχοντας του σύμπαντος-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΈΡ

Με τουρκική χρηματοδότηση και τουρκική σημαία το τζαμί στους Αμαξάδες της Κομοτηνής


Ο Τούρκος δήμαρχος του Σισλί της Κωνσταντινούπολης, εγκαινίασε το τζαμί που χρηματοδότησε (με 70.000 ευρώ) ο δήμος του, στους Αμαξάδες της Κομοτηνής. Ο ίδιος είχε επιμεληθεί τη διακόσμηση  και τις θρησκευτικού χαρακτήρα οροφογραφίες, και την τουρκική σημαία. Όλα αυτά στην ελληνική Θράκη!

Η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής κάνει λόγο για υποδοχή ηγέτη με τεράστια πανό και πλήθος κόσμου, που οργανώθηκε από τους ψευτομουφτήδες, και με Τούρκους που έφτασαν με τρία λεωφορεία από την Κωνσταντινούπολη.
Η Τουρκία συνεχίζει την εκμετάλλευση του ισλαμισμού, γέμισε με τζαμιά τη Θράκη, κατέκλυσε με σίριαλ την ελληνική τηλεόραση, καταγγέλλει καθημερινά την Ελλάδα στα διεθνή φόρα ότι καταπιέζει την «τουρκική» μειονότητα, δραστηριοποιείται σε όλα τα Βαλκάνια στρέφοντας τους λαούς τους εις βάρος μας, κι εμείς… πιστοί στα «δήθεν» μας.

voria.gr

Βίντεο-Αποδοκιμασίες και στον Φώτη Κουβέλη από αγανακτισμένους..που φώναζαν.."Έξω από τη Θεσσαλονίκη, του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι"


Το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου 2011, μετά τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, ο Φώτης Κουβέλης και οι επιτελείς του δειπνούσαν σε ταβέρνα στην πλατεία Ναυαρίνου. Ομάδα των αγανακτισμένων του Λευκού πύργου βρέθηκε εκεί για να αποδοκιμάσει το φερέφωνο αυτό του ΠΑΣΟΚ με το προοδευτικό πρόσωπο.

Ο Κουβέλης την κοπάνησε σε....
χρόνο ρεκόρ, πριν ακόμα προλάβουμε να ανοίξουμε το πανό. Οι συνεργάτες του αρχικά φάνηκε να διασκεδάζουν με τα συνθήματα, όταν όμως άκουσαν το «έξω απ' τη Θεσσαλονίκη, του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι» πετάχτηκαν όρθιοι, διαρρηγνύοντας θεατρικά τα ιμάτιά τους. Η συνέχεια επί της οθόνης σας...
Για την σύνταξη του άρθρου, "ουκ αν εμός είη"... κύριε ΔΗΜΑΡατε

www.eglimatikotita.gr
 

Βρήκαν πλανήτη που μπορεί να έχει… κατοίκους!


Είναι ο ΗD85512b όπως τον ονόμασαν και είναι στην κατηγορία της “σουπερ γαίας”, είναι δηλαδή πλανήτης με μεγαλύτερη μάζα και βαρύτητα από τη Γη και όχι “γίγαντας αερίων” όπως ο Δίας, ο Κρόνος κλπ στο ηλιακό μας σύστημα
Την ανακάλυψη έκαναν οι αστρονόμοι στη Χιλή, με τη βοήθεια του ειδικού φασματογράφου HARPS.
Τι λένε λοιπόν οι επιστήμονες;
Σε αυτόν τον πλανήτη οι θερμοκρασίες που επικρατούν είναι από 30 ως 50 βαθμοί Κελσίου, και η βαρύτητα είναι 1,4 φορές μεγαλύτερη από αυτήν που εμείς βιώνουμε στη Γη.
Βέβαια, τα δεδομένα είναι κατά προσέγγιση και με βάση υπολογισμούς. Οι συνθήκες αυτές (ακόμη και αν είναι αυτές) δεν σημαίνει ότι είναι συνθήκες στις οποίες μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος (ίσως να μην υπάρχει καν τρεχούμενο νερό), όμως είναι συνθήκες που μπορούν να δημιουργήσουν μορφές ζωής και έτσι καταλήγουν στην πιθανότητα ο πλανήτης να κατοικείται.
Η αστρονόμος από το Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ της Γερμανίας Λίσα Κάλτενεγκερ, η οποία συνέταξε την έκθεση γύρω από τις νέες παρατηρήσεις ξεκαθαρίζει:
“Όταν λέμε κατοικήσιμη, δεν εννοούμε κατοικήσιμη για εσάς και εμένα”
Μην βιαστείτε τώρα να συμπεράνετε ότι μπορεί εκεί να ζουν μικρά πράσινα ανθρωπάκια… Αυτό είναι αναζήτηση που είναι στην αρμοδιότητες του Χόλιγουντ, οι επιστήμονες πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν αν αυτός εξωπλανήτης είναι απλά μια σούπερ-Γη και όχι μια σούπερ – Γη που μοιράζεται περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά με τη δική μας.
 
www.eglimatikotita.gr

O Π.Παυλόπουλος στον real “Πρόκειται για Δήμευση!”

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ακούσετε την Συνέντευξη
Κάντε κλικ δίπλα στην εικόνα που ο πρώην Υπουργός εξηγεί μέσα σε ένα λεπτό γιατί πρόκειται έμμεσα για δήμευση της περιουσίας, ο νέος φόρος!
Γράφαμε μόλις χθές!

Οταν γραφαμε για Δήμευση Ακινήτων μας έλεγαν…Υπερβολικούς…

Η επιβολή έκτακτου τέλους σε όλα τα κτίσματα μέχρι το 2012 μέσω των της ΔΕΗ, που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν είναι ούτε έκτακτο , ούτε αποσπασματικό. Ερχεται να προστεθεί σε όλα τα άλλα μέτρα που σταθερά χτυπούν την ακίνητη ιδιοκτησία στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκατοικησης στην Ευρώπη, κι αυτό είναι κόκκινο πανί για την Τροϊκα που προσπαθεί να κάνει εσωτερική υποτίμηση.
Ισως οι ξένοι έχουν την εντύπωση ότι έχουμε όλοι “κωλόσπιτα” με δανεικά (κι αγύριστα) σαν του Γιωργάκη…(εδώ)
Στις 3 Φεβρουαρίου γράφαμε :
Στην κατάργηση των αντικειμενικών αξιών και την αντικατάστασή τους με αγοραίες τιμές προχωράει το υπουργείο Οικονομικών. Ερχονται υπέρογκες αυξήσεις, ακόμα και πάνω από 200%, στις φορολογικές αξίες των ακινήτων, που θα συμπαρασύρουν τους φόρους μεταβίβασης, κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών, το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και ΤΑΠ.
Αν προσθέσουμε σε αυτό την μείωση των μισθών, έχουμε de facto έμμεση δήμευση των περιουσιών! Το πουλάς, αν έχει κανείς λεφτά να το αγοράσει ή το χάνεις! Για να καταλάβουμε, κάτι ανάλογο έχουν εφαρμόσει κι οι Τούρκοι στους Κωνσταντινουπολίτες για να τους υφαρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων.
Ούτε η Δεξιά ΝΔ δεν τόλμησε να πειράξει τα ακίνητα !
Θυμάστε τί είχε κάνει ο Καραμανλής το 2005;
1. Απαλλαγή της πρώτης κατοικίας από την επιβολή ΦΠΑ 19% από την πρώτη Ιανουαρίου 2006 για όλες τις νεόδμητες κατοικίες και των οικοπέδων που δίνονται ως αντιπαροχή
2. Παράλληλα αύξησε κατά 15% το αφορολόγητο όριο για την αγορά πρώτης κατοικίας. Το Νομοσχέδιο προβλέπε επίσης την αύξηση σε 100.000 ευρώ του αφορολόγητου για τις γονικές παροχές, και τον τετραπλασιασμό στα 80.000 ευρώ από 20.000 ευρώ, του αφορολόγητου για τις κληρονομιές, ενώ καταργείται σταδιακά ο φόρος μεταβίβασης ακινήτου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ :
3.2.2011 “Νόμος Γιωργάκη για Δήμευση των Σπιτιών μας! Δικαίωση Καραμανλή!”
netakias

Η εκτιμώμενη πορεία της… κρουαζιέρας των τουρκικών φρεγατών


Με απόλυτη ψυχραιμία υποδέχθηκαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας την είδηση για τον επικείμενο απόπλου των τριών τουρκικών φρεγατών οι οποίες δημοσιεύματα τις θέλουν να οδεύουν προς την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπου θα ρίξουν λάδι στη φωτιά των σχέσεων της Άγκυρας με το Τελ Αβίβ. Την ανησυχία προκάλεσε δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Σαμπάχ» με τίτλο «σκυλοκαυγάς στην Ανατολική Μεσόγειο», όπου αναφέρεται η αναχώρηση των φρεγατών από το ναύσταθμο του Ακσάζ.



Ωστόσο, στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκτιμούν ότι η πορεία των φρεγατών θα είναι λίγο διαφορετική. Αρχικά διευκρινίζεται επισήμως ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι αποτέλεσμα περιοδικής – ανά τρίμηνο – εκπαίδευσης των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων.
Η ελληνική εκτίμηση είναι ότι τα τουρκικά πλοία θα κινηθούν ανατολικά της Ρόδου και δυτικά του Καστελορίζου (νήσος Μεγίστη), οπότε αν υπάρξει πρόβλημα αυτό θα το έχει περισσότερο η Ελλάδα και πολύ λιγότερο έως καθόλου το Ισραήλ…
Οι κινήσεις των τουρκικών πλοίων θα βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση από ελληνικής πλευράς, ενώ από το ΓΕΕΘΑ η απάντηση «μην ανησυχείτε» συνοδεύεται από αινιγματικά χαμόγελα! Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα η ανησυχία για τις διάφορες ελλείψεις έχει δώσει τη θέση της σε μια περίεργη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ηρεμία, κάτι που δεν μπορούμε παρά να το καταγράψουμε.
Είναι προφανές ότι πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εργάστηκαν στην κατεύθυνση κάλυψης των άμεσων και πιεστικών αναγκών του στόλου, κάτι που φαίνεται να έχει εμφανείς ευεργετικές επιπτώσεις στο ηθικό. Μακάρι.


defence-point

«Άνοιξε» στη Χάγη η δίκη για την απόφαση αποζημιώσεων υπέρ του Διστόμου


Η Γερμανία άρχισε το πρωί της Δευτέρας να εκθέτει τις θέσεις της ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, επιδιώκοντας την έκδοση απόφασης που θα σταματήσει τις αποζημιώσεις θυμάτων των ναζιστικών εγκλημάτων, την καταβολή των οποίων διατάσσουν ιταλικά αστικά δικαστήρια. Στην ακροαματική διαδικασία για τη γερμανο-ιταλική διαμάχη -που αφορά άμεσα τα θύματα της σφαγής στο Δίστομο, στις 10 Ιουνίου του 1944- παρεμβαίνει το ελληνικό Δημόσιο. Πρόκειται για την υπόθεση της ετεροδικίας κατόπιν προσφυγής της Γερμανίας εναντίον της Ιταλίας, εξαιτίας της εκτέλεσης απόφασης υπέρ του Διστόμου.

Το ελληνικό Δημόσιο παρεμβαίνει με απόφαση που έλαβε το υπουργικό συμβούλιο, ύστερα από εισήγηση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, όταν πριν από μερικούς μήνες ανακινήθηκε το ζήτημα με την κατάθεση της γερμανικής προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο.
«Είμαστε εδώ για να πετύχουμε μια απόφαση εκ μέρους σας πάνω σ' ένα νομικό θέμα μεγάλης σημασίας» δήλωσε η εκπρόσωπος της Γερμανίας, η Σουζάνε Βάζουμ-Ράινερ, κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στη Χάγη.
«Οι κυβερνήσεις της Γερμανίας και της Ιταλίας εκτιμούν πως μόνο μια έγκυρη απόφαση εκ μέρους σας θα επιτρέψει να βγούμε από το αδιέξοδο» υπογράμμισε η Βάζουμ-Ράινερ.
Η Γερμανία, η οποία προσέφυγε στις 23 Δεκεμβρίου 2008 στο κορυφαίο δικαστικό όργανο του ΟΗΕ, υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει αυξανόμενο αριθμό προσφυγών ενώπιον των ιταλικών δικαστηρίων, τις οποίες καταθέτουν θύματα εγκλημάτων που διαπράχθηκαν κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από τους ναζί στην Ιταλία.
Σύμφωνα με το Βερολίνο, η Ιταλία, επιτρέποντας να γίνονται αγωγές κατά της Γερμανίας, δεν σέβεται την αρχή της ασυλίας που έχει αναγνωριστεί στη Γερμανία από το Διεθνές Δίκαιο.
Οι υπό αμφισβήτηση δικαστικές διαδικασίες αφορούν εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους ναζί από το Σεπτέμβριο του 1943 ως το Μάιο του 1945, όταν δηλαδή η Ιταλία είχε καταληφθεί από τη Γερμανία αφού ακύρωσε το σύμφωνο που είχε μαζί της και ενώθηκε με τις δυνάμεις των συμμάχων.
Το 2008, το ιταλικό ανώτατο δικαστήριο είχε επικυρώσει την καταδίκη του γερμανικού κράτους να αποζημιώσει τις οικογένειες 203 αμάχων που είχαν σκοτωθεί από το γερμανικό στρατό τον Ιούνιο του 1944 στο Αρέτσο της Τοσκάνης (κεντρική Ιταλία).
Το εφετείο της Φλωρεντίας είχε εξάλλου επικυρώσει το 2008 απόφαση την οποία είχε εκδώσει το 1997 ελληνικό δικαστήριο, καταδικάζοντας το γερμανικό κράτος να αποζημιώσει τις οικογένειες των 218 θυμάτων της σφαγής του Διστόμου, στις 10 Ιουνίου 1944.
Οι ακροαματικές συνεδριάσεις, στις οποίες μετέχουν η Ιταλία και η Ελλάδα, πρόκειται να συνεχιστούν ως την Παρασκευή.


Φιλελεύθερος

Γιατί οι ΗΠΑ δεν θέλουν να πτωχεύσει η Ελλάδα.Η Τουρκία...είναι η αιτία!





Του ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ


Η σύγκρουση στην Ελλάδα μεταξύ «εφαρμογής μνημονίου» και «ανυπακοής» δεν μοιάζει μόνο αλλά καθημερινά αποδεικνύει πόσο αδιέξοδη είναι.

Οι αδύναμες πολιτικές και επιχειρηματικές ηγεσίες που προσπαθούν τις «μεταρρυθμίσεις» στερούνται νομιμοποίησης μιας και επί 35 χρόνια ηγήθηκαν και διαχειρίσθηκαν ότι σήμερα μετά βδελυγμίας αποστρέφονται.

Οι αντίπερα αντιφρονούντες κραυγάζουν σε εκθέσεις, πλατείες και σηκώνουν μπάρες διοδίων.

Δημιουργούν ενδεχομένως κάποιο ενδιαφέρον, ακόμη και ψήγματα συμπάθειας σε ορισμένους, όμως παραμένουν σταθερά και κραυγαλέα αδιάφοροι ως πρόταση για την ατομική επιβίωση και την κοινωνική συνύπαρξη.

Αδιέξοδο σημαίνει σύγχυση και εκνευρισμός, δηλαδή σύγχιση. Τα αυτονόητα δεν υφίστανται και τα δίκαια επιχειρήματα των μεν αποτελούν casus beli για τους δε.

Έτσι ανάγκες αυτονόητες όπως η περιστολή και αναδιάρθρωση του Δημοσίου, η ριζική αποκρατικοποίηση της επιχειρηματικής και επενδυτικής νοοτροπίας, η διάλυση των συντεχνιακών σχημάτων και προσχημάτων που συγκυβερνούν χωρίς καμιά λαϊκή εξουσιοδότηση, μεταφράζονται ως επίθεση στα εισοδήματα και στην συναλλακτική καθημερινότητα των απανταχού Ελλήνων, με ξενόφερτη Γερμανική συνταγή.

Από την άλλη για τον κάθε πολίτη ή νοικοκυριό η αυτονόητη ανάγκη βοήθειας, διευκόλυνσης, συμβουλής έστω, υποτιμούνται και αντιμετωπίζονται σαν προσπάθεια φοροδιαφυγής και διατήρησης κεκτημένων.

Όμως αυτές οι ανάγκες σε μεγάλο βαθμό γεννιούνται από αδυναμία διαβίωσης, έλλειψη προοπτικής, στέγνωμα ελπίδας, τελικά το αδιανόητο κενό, το γκρεμό που άνοιξε η απροειδοποίητη πτώχευση του επί 35 χρόνια άμεσου ή έμμεσου συνεταίρου, εργοδότη, προμηθευτή, πελάτη που ονομάζεται Κράτος.

Ισχυρίζομαι λοιπόν ότι η Ελλάδα ζει και πάλι έναν μοντέρνο Εμφύλιο, εξίσου μυωπικά με τους παλιότερους, συνέχεια ενός Διχασμού που ονόμασε Μεταπολίτευση.

Χρησιμοποιώ την αναλογία του Διχασμού και του Εμφυλίου, παρά τις άπειρες ενστάσεις που μπορεί και δικαίως να ακουσθούν για να ξεκαθαρίσω πως:

1. Ό,τι ζούμε σήμερα δεν είναι κάτι τόσο καινούργιο και άρα αδύνατο στην πρόβλεψη των ενδεχομένων εκβάσεών του.

2. Ο εμφύλιος μας μπορεί να γίνει κατανοητός μόνο όταν τον δούμε σαν ένα θέατρο μάχης ενός ευρύτερου γεωπολιτικού πολέμου. Όπως στον Διχασμό. Όπως στον Εμφύλιο.

3. Ότι την ώρα που τσακωνόμαστε για τη ΔΕΘ και ο αδύναμος πρωθυπουργός μας σχοινοβατεί μεταξύ αποφάσεων και διακηρύξεων δια στόματος Βενιζέλου, στο γεωπολιτικό σκηνικό γίνονται αλλαγές τεκτονικές, που στη δική μας περιφέρεια εκφράζονται με πρωταγωνιστές την Τουρκία και το Ισραήλ. Αυτές οι αλλαγές αλλάζουν de facto και τη δική μας θέση. Το να το αντιληφθούμε ίσως είναι αρχή διεξόδου.



Αλλάζει ο παγκόσμιος ενεργειακός χάρτης. Η περιοχή μας και το ξέρουμε, από Ρωσία, Ιράν και Μέση Ανατολή έως και Ιταλία έχει κοιτάσματα και προοπτικές.

Οι πολιτικές αναταραχές της περιοχής δημιουργούν ευκαιρίες αλλαγής συσχετισμών.

Η Τουρκία στην κατεύθυνση αναβίωσης της Οθωμανικής προοπτικής της εκμεταλλεύεται το κενό προοπτικής που γέννησε το τέλος του «Νασερισμού» . Προτείνεται ως εγγυητής αντί Ισραηλινής συμμαχίας και καλλιεργεί την ενδεχόμενη στρατιωτική συμμαχία με Αίγυπτο. Η Συρία σπαράσσεται και για τη Λιβύη γνωρίζουμε. 

Με άλλα λόγια η «Μέση Ανατολή και η Νοτιοανατολική Μεσόγειος ενδέχεται να αλλάξουν χωροφύλακα».


Με τις ευλογίες ή την αποδοχή της Κίνας και Ρωσίας. Με την αδυναμία αποτροπής του σχεδίου από μια υφεσιακή Αμερική και μια αναποτελεσματική Ευρώπη

.

Εξ ανακλάσεως η Ελλάδα αποκτά αμερικανικό και Ευρωπαικό ενδιαφέρον. Όχι για το Ευρώ και σίγουρα όχι ως αγορά ή συμβολική μήτρα δημοκρατίας και λοιπές Ελληναριές.

Απλά ιστορικά και συγκεκριμένα συνιστά μέρος αντίπαλου δέους για την Τουρκία. Με αυτή την έννοια Αμερικανοί και Ευρωπαίοι θέλουν να επενδύσουν σε εμάς.

Άρα μήπως μνημόνιοι και αγανακτισμένοι μπορούν να μεταφέρουν μέρος της ενέργειας τους στην παραγωγή θέσεων επί του συγκεκριμένου;

Η Ευρώπη δεν είναι ενιαία. Στην προσπάθεια «εκγερμανισμού» της Ένωσης αντιδρά ένα χλωμό μπλοκ Γαλλικής αναξιοπιστίας, Ισπανικής αμφιθυμίας και Ιταλικής φαιδρότητας.

Όσο υπάρχει όμως Ευρώπη οι μεν δεν μπορούν να κινηθούν χωρίς τους δε. Οι αδύναμοι «δε» παρήγαγαν δια στόματος Μπαροζο ένα πακέτο 15 δις για την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Είμαστε σε θέση να το εκμεταλλευθούμε για ανάπτυξη; Σε ποιους τομείς; Πως; 

Να ένα παραγωγικό ερώτημα που μάλλον μπορεί να δημιουργήσει νέες διαιρετικές τομές υπερβαίνοντας τους μνημονιακούς καυγάδες. 

Κι ας μην δώσαμε πρέπουσα σημασία στην έκθεση McKinsey για τις αναπτυξιακές προοπτικές 10ετίας της χώρας. Βλέπετε μας απασχολεί το πόσοι ταξιτζήδες θα κυνηγάν τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη.

Το χρέος δεν βγαίνει λένε πολλοί και αριθμητικά έχουν δίκιο. Όμως αντί να αναλύουν σενάρια χρεοκοπίας καλύτερα θα ήταν να ασχολούνται με το πώς θα δημιουργήσουμε συνθήκες ευνοϊκότερης διαγραφής του στο μέλλον.

Σε δύο κατευθύνσεις.

Πως σήμερα θα αρχίσει η επενδυτική προσπάθεια για να παράγει και τίποτα αυτή η χώρα εκτός από ρητορικές ανοησίες πολιτικών και άλλων αυτόκλητων σωτήρων.

Πως θα εκμεταλλευθούμε την διαγραφόμενη ενίσχυση της θέσης μας στους γεωπολιτικούς συσχετισμούς.

Αυτή την περίοδο οι διεθνείς νομισματικές και τραπεζικές κρίσεις, οι διαπιστώσεις χρέους σε Ευρωζώνη, Αμερική, Ιαπωνία, μαρτυρούν το πόσο η παγκοσμιοποίηση άλλαξε την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η οικονομική λειτουργία του κόσμου δεν μπορεί να είναι οι «αγορές» των εκτιμητικών εταιριών, ούτε όμως και οι αδυνατισμένες από την υπερχρέωση κυβερνήσεις. Η κατάσταση θα αλλάξει.

Το χρέος ιστορικά είναι σύμφυτο της κρατικής δραστηριότητας.

Η διαπραγμάτευσή του γινόταν με πόλεμο ή με πογκρόμ των Εβραίων, διάλυση δηλαδή του τραπεζικού συστήματος. Πολλές φορές και με τα δύο όπως το 17ο αιώνα στην Ισπανία. 

Σήμερα, ούτε πόλεμος ούτε πογκρόμ, η απέραντη Κίνα προσπαθεί μόνη να περιορίσει την «παγκόσμια οικονομική νευρικότητα» αγοράζοντας ομόλογα, δηλαδή χρέος Αμερικής και Ευρώπης. Όχι βέβαια από αγάπη. Αλλά για να εξασφαλίσει ότι οι μεγάλες αγορές Αμερικής κι Ευρώπης θα εξακολουθήσουν να αγοράζουν τα προϊόντα που αυτή παράγει η συναρμολογεί. Αλλιώς το κινέζικο όνειρο απασχόλησης και ευημερίας θα καταρρεύσει. Και οι Κινέζοι, όταν φωνάζουν είναι πολλοί κι ….ακούγονται.

Ας μην ακινητοποιούμαστε λοιπόν. Το χρέος δεν είναι μόνο δική μας υπόθεση. Η παγκόσμια κρίση μας δίνει ευκαιρία συμμετοχής στη λύση, μιας και έχουμε γίνει παγκόσμιο προνομιακό πεδίο πειραματισμού και διαφήμισης έστω και αρνητικής. Κάθε δυο μέρες η Wall Street καταρρέει για …την Ελλάδα και την επικείμενη χρεοκοπία της.

Τελικά δεν υπάρχει αδιέξοδο. Το γεννά η νοοτροπία του εμφύλιου και η ακινησία που αυτός επιβάλλει.
Ο κόσμος κινείται και μάλιστα πολύ. Αν το αντιληφθούμε έγκαιρα η κρίση μας θα γίνει μεγάλη ευκαιρία. 
Αν όχι, μες στην υπόγεια την ταβέρνα μας, δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα θα γκρινιάζουμε μεταξύ Σαμαρά, Βενιζέλου, Μέρκελ, διαιτητών, ελεγκτών, ξένων, γενικώς τρίτων, που δεν χρηματοδοτούν αφειδώς την σφαγή μας.!!

Και τότε θα γίνουν το Μπρεστ Λιτοφσκ, η Γιάλτα, το Bretton Woods και δεν θα το μάθουμε. Όπως δεν μάθαμε κι ότι το Τείχος έπεσε το 1989 γιατί βλέπαμε ζωντανά.....το  Ειδικό Δικαστήριο.




www.onalert.gr

Μας... την είπε ο Ομπάμα: "Η Ελλάδα είναι προφανώς το μεγαλύτερο άμεσο πρόβλημα"




Image
«H Ελλάδα είναι προφανώς το μεγαλύτερο άμεσο πρόβλημα. (Οι Ευρωπαίοι) κάνουν κάποια βήματα για να επιβραδύνουν την κρίση αλλά όχι για να άρουν την κρίση», δήλωσε χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, μιλώντας σε ισπανόφωνους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο και αναφερόμενος στις περιφερειακές χώρες της Ευρώπης.
.Ο Ομπάμα σημείωσε ότι οι ΗΠΑ συνεργάζονται με ευρωπαϊκά κράτη για να καταρτιστούν τα πακέτα των μεταρρυθμίσεων για τις πιο ευάλωτες οικονομίες. «Θα είναι ένα σημαντικό θέμα στη συνάντηση της Ομάδας των Είκοσι (G20) που λαμβάνει χώρα το Νοέμβριο» στη Γαλλία, είπε και πρόσθεσε ότι η Ουάσινγκτον συνεργάζεται με τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά είναι οι μεγάλες χώρες της ΕΕ που θα πρέπει να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν την κρίση. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τι θα συμβεί με την Ισπανία και την Ιταλία εάν οι αγορές συνεχίσουν να ασκούν πιέσεις σε αυτές τις πολύ μεγάλες χώρες», δήλωσε ο Ομπάμα.
Ακόμη σχολίασε λέγοντας ότι «αυτή τη στιγμή έχετε ένα ενιαίο νόμισμα αλλά όχι ένα ενιαίο σύνολο οικονομικών πολιτικών, και αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη δυσκολία.
Η κρίση έχει «τεράστιες συνέπειες για την Αμερική, ολόκληρο το ημισφαίριο, όχι μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες», υπογράμμισε. «Είναι δύσκολο να υπάρξει συντονισμός όταν έχεις τόσες πολλές χώρες, με διαφορετικές πολιτικές και διαφορετικές οικονομικές πραγματικότητες, που προσπαθούν να συμφωνήσουν σε μια κοινή πορεία».
«Εάν οι αγορές είχαν εμπιστοσύνη στο ότι οι χώρες εντός της Ευρώπης προτίθενται να υποστηρίξουν τους εταίρους τους στην ευρωζώνη, και ότι οι χώρες αυτές προτίθενται να κάνουν βήματα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του χρέους και της ανάπτυξης και να αυξήσουν την παραγωγικότητα, τότε θα φαινόταν μια μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα», κατέληξε ο Ομπάμα.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ισραηλινή πυραυλική "Aστραπή" κατά των τουρκικών φρεγατών (βίντεο)




Το κατάλληλο μήνυμα στέλνει το ισραηλινό Ναυτικό στην Τουρκία, μετά την είδηση για την απόφαση αποστολής των τριών φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο για να παρεμποδίσουν την ισραηλινή και την κυπριακή γεώτρηση στις ΑΟΖ των χωρών αυτών: Εσπευσμένα το ισραηλινό Ναυτικό πραγματοποίησε στην ανοικτή θάλασσα απόλυτα επιτυχημένη δοκιμή του συστήματος πυραυλικής άμυνας Barak 8 ("Αστραπή") με ακτίνα δράσης 60 χλμ. 
Το σενάριο της άσκησης περιλάμβανε την προσομοίωση εισερχομένου εχθρικού πυραύλου κατά σκαφών επιφανείας, ανάλογου με τους Harpoon του τουρκικού Ναυτικού, τον οποίο το σύστημα κατόρθωσε να αναχαιτίσει, σύμφωνα με δήλωση ανώτατου στελέχους του ισραηλινού Ναυτικού.
Το σύστημα Barak έχει υποστεί αναβαθμίσεις οι οποίες το καθιστούν ικανό να αναχαιτίζει επιτυχώς πιο προηγμένους πυραύλους, εκτοξεύοντας βλήματα εναντίον τους με εντελώς αυτόνομη λειτουργία πρόσκτησης, εγκλωβισμού και καταστροφής του βλήματος.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι γίνεται προσπάθεια να εγκατασταθεί το νέο σύστημα μέχρι το τέλος του μήνα στα σκάφη που θα περιπολούν στην Αν. Μεσόγειο!
Μετά το πλήγμα που δέχθηκε η ισραηλινή κορβέτα το 2006 από κινεζικής κατασκευής πύραυλο στα ανοικτά του Λιβάνου, οι Ισραηλινοί αντιλήφθηκαν ότι η αντιπυραυλική προστασία των σκαφών επιφανείας του δεν ήταν ικανοποιητική και αποδύθηκαν σε μία προσπάθεια βελτίωσης των αντιπυραυλικών συστημάτων τους. Οπωσδήποτε ανησυχούν και για το βλήμα ρωσικής κατασκευής Yakhont, το οποίο απέκτησαν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις. 


defencenet.gr

Καταθέσεις & νόμισμα τα "καυτά καρφιά" στο φέρετρο της χρεοκοπίας




Eνώ η χρεοκοπία της χώρας δείχνει να είναι πλέον διαδικαστικό θέμα, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί με τις καταθέσεις των ιδιωτών στις τράπεζες, τι θα γίνει με τις αξίες, τι θα γίνει με το νόμισμα. Τα περί εγγυήσεων από το κράτος των καταθέσεων μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ είναι απλό ανέκδοτο, για τον απλούστατο λόγο ότι ούτε 100.000 δραχμές για τον κηπουρό του σπιτιού του δεν θα μπορεί να εγγυηθεί ο ΥΠΟΙΚ Ε. Βενιζέλος, όταν επέλθει η πτώχευση της χώρας, αφού όλα τα αποθέματα σε ρευστό και χρυσό δεσμεύονται έναντι των ξένων πιστωτών.
Οι Γερμανοί που "κάνουν παιχνίδι", τη μία μιλάνε για ευρώ, την άλλη μιλάνε για δραχμή και η κυβέρνηση φέρεται περισσότερο ως ακροατής και θεατής της τραγωδίας, παρά ως υπερασπιστής των εθνικών συμφερόντων.
Μέρκελ, Σαρκοζί και Ρομπάι συναντώνται σήμερα, όχι για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά για να περισώσουν ό,τι μπορούν, αφού και αυτοί δείχνουν πλέον πολύ μικροί μπροστά στο τσουνάμι των αγορών.
Σε περίπτωση που η χρεοκοπία επισημοποιηθεί, ερώτημα είναι το τι θα γίνει με τις καταθέσεις των ιδιωτών, των απλών πολιτών: Τα αποθέματα στις τράπεζες σε ρευστό δεσμεύονται έναντι του χρέους στους ξένους πιστωτές, αυτό λέει ο νόμος. Για πόσο και πως θα ζήσουν οι πολίτες; Θα υπάρξει πολυήμερο "πάγωμα" των καταθέσεων; Υπάρχει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα στο ερώτημα αυτό;
Το κόστος ασφάλισης έναντι κινδύνου χρεοκοπίας της Ελλάδας (πενταετή CDS) έχει αναρριχηθεί στο πρωτοφανές επίπεδο των 7.318 μ.β. σημειώνοντας άλμα μεγαλύτερο των 3.000 μ.β. σε μία μόλις ημέρα, διαμορφώνοντας τις πιθανότητες χρεοκοπίας της χώρας την επόμενη πενταετία στο 98%.
Την ίδια στιγμή ρεκόρ καταγράφουν οι αποδόσεις όλων των ελληνικών τίτλων, με το επιτόκιο των διετών ελληνικών ομολόγων να βρίσκεται πλησίον του 70%, ενώ το spread του δεκαετούς διαμορφώνεται στο δυσθεώρητο επίπεδο των 2.156 μ.β.
Στην Ελλάδα τα παραδοσιακά ΜΜΕ συμπεριφέρονται σαν να αφορά το πρόβλημα μια άλλη χώρα: Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το νέο τέλος ακινήτων (αλήθεια γιατί να πληρωθεί αν πτωχεύσουμε;) και η απεργία των ταξί και όχι ότι η χώρα πτωχεύει με πιθανότητα να συμβεί αυτό 100%!
Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν πτωχεύσει ελεγχόμενα και τι σημαίνει αυτό, όπως κανείς δεν ενημερώνει τι θα συμβεί αν πτωχεύσει μη ελεγχόμενα.
Σημειώνεται ότι οι φόβοι κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και μετάδοσης της κρίσης στις χώρες της ευρωζώνης οδηγούν σε πιέσεις προς τις υπόλοιπες οικονομίες της ευρωπεριφέρειας. Συγκεκριμένα, η Ιταλία είδε χθες τα επιτόκια στην δημοπρασία εντόκων γραμματίων της να εκτοξεύονται εν μέσω φόβων για μετάδοση της κρίσης, ενώ τα πενταετή ιταλικά CDS ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις 500 μ.β. διαμορφούμενα στις 503,20 μ.β. Επιπλέον, τα CDS Πορτογαλίας, Ιρλανδίας και Ισπανίας βρίσκονται την Τρίτη στις 1.308 μ.β., 977 μ.β. και 428 μ.β., αντίστοιχα.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φέτος τελικά το "ποθούμενο";



Κάποτε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, έφτασε στο ορεινό χωριό της Φωκίδας «Δάφνος».

Εκεί λοιπόν, μεταξύ των άλλων, όπως μας το έχουν μεταφέρει οι παλαιότεροι, επανέλαβε τη γνωστή προφητεία
«Θα έρθει (το Ποθούμενο) όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί».
Κάποιος όμως χωρικός που δεν κατάλαβε....

τι ακριβώς εννοούσε ο Πατροκοσμάς, του ζήτησε περισσότερες εξηγήσεις και τότε ο Άγιος του είπε:
«Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω» . 
Η προφητεία είναι άγνωστη στους πολλούς αλλά ξεκάθαρη στην ερμηνεία της!

Σημείωση 1η: Τον περσινό αλλά και το φετινό Μάρτιο δεν έκανε και τίποτα το ιδιαίτερο από καιρικά φαινόμενα! 1-2 μέρες με λίγο κρύο φέτος ενώ πέρσι καθόλου και καλοκαιρία όλες τις μέρες!
Τα παλιά τα χρόνια όμως έκανε πολλές μέρες με έντονα φαινόμενα και πολύ κρύο!

Σημείωση 2η: Το Πάσχα με τους Καθολικούς, συνέπεσε πολλές φορές μαζί. Δύο συνεχόμενες χρονιές όμως, συνέπεσε μόνο το 2010 και 2011! ! ! !

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δραματική συνομιλία Βενιζέλου-Σόϊμπλε




Δραματική συνομιλία σήμερα μεταξύ Βενιζέλου-Σόϊμπλε λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για το "Σχέδιο β'"που αφήνουν εκτεθειμένη για άλλη μια φορά την κυβέρνηση. Όπως έγινε γνωστό από κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχαν απόψε τηλεφωνική επικοινωνία μιας ώρας.
Σύμφωνα με τους ίδιους παράγοντες, αντικείμενο της συνομιλίας, η οποία θα επαναληφθεί αύριο, ήταν οι τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα, την ευρωζώνη και, γενικότερα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Ε.Βενιζέλος ζήτησε εξηγήσεις για τις δηλώσεις του Β.Σόϊμπλε και ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι "Αν τηρηθούν τα όσα με έχετε διαβεβαιώσει, μπορείτε να ελπίζετε".


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το τέλος των ψευδαισθήσεων και των ψευδών: 95% οι πιθανότητες χρεοκοπίας



Το τέλος των ψευδαισθήσεων για την ελληνική οικονομία και των ψευδών για την κυβέρνηση είναι πολύ κοντά πλέον, αλλά και η αρχή μεγαλύτερων δεινών για τους Έλληνες πολίτες και την χώρα συνολικά είναι επίσης κοντά: Αυτή η στιγμή η πιθανότητα χρεοκοπίας της χώρας είναι ακριβώς 95%. Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι πανίσχυρες αγορές. Εκτός ελέγχου βρίσκονται πλέον τα ελληνικά CDS και οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων, σημειώνοντας διαδοχικά ρεκόρ, καθώς πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για χρεοκοπία και έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ειδικότερα, το κόστος ασφάλισης έναντι ελληνικής χρεοκοπίας εκτινάσσεται στις 5.842 μ.β. τη Δευτέρα (σύμφωνα με στοιχεία του παρόχου CMA), διευρυμένο κατά 1.000 σχεδόν μονάδες βάσης σε σχέση με το κλείσιμο της Παρασκευής, δείχνοντας 95% πιθανότητα χρεοκοπίας της χώρας.

Το ελληνικό spread (διαφορά της απόδοσης των ελληνικών δεκαετών ομολόγων έναντι του γερμανικού ομολόγου βάσης bund) ξεπέρασε τις 2.100 μονάδες, ενώ νέο ιστορικό υψηλό σημειώνουν και οι αποδόσεις των ελληνικών διετών ομολόγων κινούμενα στο 63%, ενώ οι αποδόσεις των μονοετών ομολόγων διαμορφώνονται στο 11,7%.

Την ίδια στιγμή, πιέσεις δέχονται σήμερα και τα spreads της υπόλοιπης περιφέρειας με το ιταλικό και ιρλανδικό να διευρύνονται κατά 11,57 μ.β. και 16,53 μ.β. στις 375 μ.β. και 703 μ.β., αντίστοιχα. Μικρότερη άνοδος της τάξης των 7 μ.β. παρατηρείται στα spreads Πορτογαλίας και Ισπανίας τα οποία βρίσκονται στις 948 μ.β. και 352 μ.β., αντίστοιχα.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα πενταετή CDS Ιρλανδίας και Πορτογαλίας – των άλλων 2 χωρών που έχουν δεχτεί πακέτα στήριξης – διαμορφώνονται στις 985 μ.β. και 1.316 μ.β., αντίστοιχα.
Όλος ο ξένος Τύπος οργιάζει ότι η χώρα πτωχεύει και εδώ το έχουμε "κρυφό καμάρι". Η Γερμανία μας τραβά κανονικά το χαλί κάτω από τα πόδα και το μοναδικό ερώτημα δείχνει να είναι "Χρεοκοπία και μένουμε στο ευρώ ή χρεοκοπία και επιστρέφουμε στη δραχμή;"
Ο γενικός γραμματέας του Κόμματος των Ελευθέρων Δημοκρατών Κρίστιαν Λίντνερ, που βλέπει δύο λύσεις για το ευρώ, την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την συντεταγμένη πτώχευση της Ελλάδας για να γίνει ριζική αναδιάρθρωση του χρέους της.
''Ως τελευταία συνέπεια δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει ότι οι Έλληνες θα θελήσουν ή θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την ευρωζώνη'' είπε στο πρωινό μαγκαζίνο της γερμανικής τηλεόρασης ο κ. Λίντνερ.
Τα ίδια και χειρότερα σκέφτεται και προτείνει δημοσίως για εμάς και ο ηγέτης των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας Χόρστ Ζέεχοφερ.Στον τηλεοπτικό σταθμό ZDF, ο Ζέεχοφερ επανέλαβε πως δεν αποκλείεται η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ και μάλιστα στο επικείμενο συνέδριο των Xριστιανοκοινωνιστών, το προεδρείο του κόμματος ''κατεβάζει'' πρόταση για να τιμωρηθεί η Ελλάδα που με ''μαγειρεμένα'' στοιχεία μπήκε στην ΟΝΕ.
Οι μόνοι Γερμανοί πολιτικοί που προς το παρόν δείχνουν να αντιστέκονται στη ρητορική περί αποβολής μας από την ευρωζώνη είναι οι Σοσιαλδημοκράτες, και αυτό επειδή πιστεύουν πως δεν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά και γιατί φοβούνται πως θα ακολουθήσει ντόμινο.
''Φαίνεται ότι η Γερμανία προετοιμάζεται για μια χρεοκοπία'' συμπληρώνει στο δημοσίευμα κορυφαίος οικονομολόγος από την Royal Bank of Scotland που τονίζει ''η Γερμανία μπορεί να είναι αυτή που θα κάνει την πρώτη κίνηση αλλά ίσως προετοιμάζονται κι άλλες χώρες''.
Πιο προωθημένος είναι ο τίτλος "Είναι θέμα χρόνου να χρεοκοπήσει η Ελλάδα" που αφορά στις εκτιμήσεις του τραπεζικού αναλυτή Richard Bove στο CNBC.
"Από την Ελλάδα εξαρτάται", λέει ο Όλι Ρεν, αλλά λέει ψέματα. Δεν εξαρτάται από την Ελλάδα, ποτέ δεν εξαρτάτο από την Ελλάδα. Μόνο αν είχαμε πολιτικές ηγεσίες σοβαρές και με πυγμή θα μπορούσε να σωθεί η Ελλάδα. Μπορεί το σύνολο των Ευρωπαίων ηγετών, και ιδίως των γερμανών, να καλεί την Αθήνα "να θέσει πλήρως σε εφαρμογή τις δεσμεύσεις της", δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ, αλλά αυτά είνα "λόγια του αέρος".
"Βουτιά" έκαναν σήμερα οι αξίες ακόμα και στο αυστραλιανό χρηματιστήριο όπου χάθηκαν συνολικά 45 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας λόγω της ανησυχίας των αγορών για την οικονομία της ευρωζώνης, ενώ συνεχίζεται η φημολογία πως η Ελλάδα μπορεί να μην αποφύγει την πτώχευση.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη "βουτιά" του αυστραλιανού χρηματιστηρίου από τις αρχές του Αυγούστου, καθώς οι επενδυτές ξεπουλούν όσο-όσο μετοχές που θεωρούνται "επίφοβες" με αποτέλεσμα η πτώση να φθάσει στο 4,5%.
Είμασταν και άτυχοι: Δεν προλάβαμε να πάρουμε το δεύτερο δάνειο πριν πιάσουν "φωτιά" "τα σπίτια" σε Ιταλία και ΗΠΑ.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αντίδραση ΓΕΝΟΠ: Η ΔΕΗ δεν είναι φοροεισπρακτικός μηχανισμός της κυβέρνησης!





Image
«Η ΓΕΝΟΠ σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί η ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Φωτόπουλος, αναφερόμενος στη χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο κ. Φωτόπουλος, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διαβεβαιώσει ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το ειδικό τέλος.
«Διαφορετικά, θα εμποδίσουμε την έκδοση αυτών των λογαριασμών και δεν θα υλοποιούμε τις διακοπές ρεύματος για όσους καταναλωτές δεν πληρώσουν το τέλος. Δεν μπορούν να βάζουν τη ΔΕΗ απέναντι στον ελληνικό λαό», επισήμανε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο κύβος ερρίφθη – 3 τούρκικες φρεγάτες σαλπάρουν για Αν.Μεσόγειο



MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Σαλπάρει στην Ανατολική Μεσόγειο ο τουρκικός στόλος και πλησιάζει η ώρα του «θερμού επεισοδίου» με το Ισραήλ. 3 τουρκικές φρεγάτες αναχωρούν από το ναύσταθμο Άκσαζ και έχουν σαν στόχο τα διεθνή ύδατα ανάμεσα στο τρίγωνο Ισραήλ, Γάζας, Κύπρου. «Dog fight (σκυλοκαβγάς)  στη Μεσόγειο» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah που αναφέρει πως «στόχος των φρεγατών είναι η εξασφάλιση της ελέυθερης ναυσιπλοΐας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου».


Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως θα εφαρμοστεί «παρόμοια πολιτική με αυτή που εφαρμόζεται έναντι της Ελλάδας στο Αιγαίο. Σε περίπτωση που το Ισραήλ επέμβει σε κάποιο πλοίο που βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 12 μιλίων από τις ακτές του Ισραήλ θα παρέμβει ο τουρκικός στόλος».


Η Sabah αναφέρει πως σε περίπτωση που το Ισραήλ επιμένει στη στάση του οι τουρκικές φρεγάτες θα πλησιάσουν μέχρι και τα 100 μέτρα και θα κλειδώσουν τα οπλικά συστήματα τους για απέναντι στα ισραηλινά σκάφη. Με λίγα λόγια από εκείνη τη στιγμή όλα θα εξαρτηθούν απο τη στάση των Ναυτικών δυνάμεων των δυο χωρών. Αν δεν υποχωρήσει ένας από τους δυο .τότε το «θερμό επεισόδιο» θα συμβεί σε λίγες ημέρες.


Η τουρκική εφημερίδα παρομοιάζει την κατάσταση με τις αερομαχίες που συμβαίνουν στο Αιγαίο και γράφει χαρακτηριστικά «έτσι οι κινήσεις που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στο Αιγαίο με την Ελλάδα, θα συμβούν με πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο».


Οι γείτονες μας ήδη ξεκινούν να κάνουν συγκρίσεις των δυνάμεων τους και αναφέρουν πως ο τουρκικός στόλος διαθέτει 17 φρεγάτες, 6 κορβέτες και 14 υποβρύχια. Ενώ όπως αναφέρουν το Ισραήλ διαθέτει 13 πυραυλακατους και 3 υποβρύχια. Βέβαια οι γείτονες μας αναφέρουν πως το Ισραήλ διαθέτει πυραύλους που μπορούν να πλήξουν στόχους , ακόμη και πλοία από απόσταση 300 χιλιομέτρων.


onalert

πηγη

ALERT! ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Σιδερένιοι Δράκοι & Κινεζικές Πυραμίδες



Σύμφωνα με ένα παλιό Κινεζικό θρύλο, πάνω από εκατό πυραμίδες κτίστηκαν στην Κίνα σαν απόδειξη επισκέψεως εξωγήινων στον πλανήτη μας. Στην αρχή του αιώνα, δύο Αυστραλοί έμποροι ταξίδεψαν στις απέραντες πεδιάδες του Sichuan στην κεντρική Κίνα, όπου ανακάλυψαν πάνω από εκατό πυραμίδες. Οι Αυστραλοί ρώτησαν τον ηγούμενο ενός μοναστηριού για τις πυραμίδες. Αυτός απάντησε ότι είναι «πολύ παλιές». Η πρώτη γραπτή αναφορά υπάρχει πριν 5.000 χρόνια. Οπότε πρέπει να είναι παλαιότερες.

Οι έμποροι επίσης ανακάλυψαν ότι οι πυραμίδες ανήκαν σε μια εποχή που η Κίνα διοικούνταν από αρχαίους αυτοκράτορες που πίστευαν στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Πάντως, οι ίδιοι οι αυτοκράτορες πίστευαν ότι οι προγονοί τους ήταν «γιοί του ουρανού» που προσγειώθηκαν με ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ. Και φημίζονταν ότι ήταν οι κατασκευαστές των πυραμίδων.
Η Barbara Crouse-brown η αλλιώς Wiolawa, ανέλυσε με την γνωστή της μέθοδο «Photoshop techniques of Wiolawa» την πυραμίδα της φωτογραφίας. Το ποιο ενδιαφέρον σημείο ήταν η κορυφή της πυραμίδος. Βλέπετε το σημείο το οποίο απέκοψε για ανάλυση. Η ανάλυση έδειξε τον τάφο ενός ζευγαριού αυτοκρατόρων. Προφανέστατα για όσους εντρύφησαν στην μέθοδο αυτά τα όντα είναι ΦΙΔΙΑ (δράκοι) !!! Μούμιες τυλιγμένες μέσα στον αγαπημένο τους χρυσό. Ίσως και σε κρυογονική στάση. Πέφτω κάτω από τα γέλιαΓελάω δυνατάΟ Γελαστούλης χαμογελάει πλατιά
Οι δύο μεγαλύτερες πυραμίδες δεν έχουν Ben-ben στην κορυφή τους.
Η ανάλυση έγινε από την φωτογραφία 1 στις 4 και 5. Οι φωτογραφίες 6,7,8,9 προέρχονται απότον ιστότοπο της Wiolawa. Η έκτη δείχνει το είδος των σκαφών που χρησιμοποιούσαν. Οι 7,8 και 9 την αγαστή σχέση Κινέζων και δράκων. Εδώ δεν εννοώ τους μυθολογικούς ! Όσο για την 3η βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα. Η 10η δείχνει μέρος από τις εκατό πυραμίδες.
2
3
4
5

Αυτή επάνω η εικόνα, είναι αρχαιότερη απο την ηλικία της πυραμίδας που φαίνεται στην πρώτη εικόνα και ανήκει στην συλλογή φωτογραφιών της Stavroulas Xoxlidaki. Τι συμπέρασμα βγάζεις απο τις ουρές, τις σφαίρες που κρατούν, τα πρόσωπα;
6
7
10
Η Barbara Crouse Brown η αλλιώς Wiolawa για τους αρκετούς φίλους και τους πάμπολλους θανάσιμους εχθρούς της. Για τους φίλους έχει το χαϊδευτικό Wio ! Πρόκειται για μια εκπληκτική γυναίκα που έχει τραβήξει τα πάνδεινα από τους ερπετοειδείς κάθε φυλής, και όμως παλεύει και αντέχει, και όχι αποχωρήσασα reality όπως στην Ελλάδα, « Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου» για να θυμηθώ τα Εβραϊκά που μας μάθαιναν για θρησκευτικά στο σχολείο. Γεννήθηκε στην Annapolis Maryland 1945 στις 19 Μαΐου, ένα σύντομο βιογραφικό της εδώ
Διάβασε ακόμη, ΨΑΞΕ και ΞΥΠΝΑ, είναι ήδη αργά.
Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας
Τι είναι η Βαθμωτή Ενέργεια?
Είναι μια λεπτοφυής ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόλυτη θεραπεία, η για στιγμιαίο θάνατο. Είτε πρόκειται για ένα άτομο η για ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη.
Η ύπαρξή της κατ αρχάς προτάθηκε με μια σειρά τεσσάρων εξισώσεων από το Σκωτσέζο Μαθηματικό James Clark Maxwell στα μέσα του 1800. Ο Nicola Tesla απέδειξε την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας κατά το τέλος του 19ου αιώνα. (το άρθρο είναι εκλαϊκευμένο, για μεγαλύτερη κατανόηση και περαιτέρω έρευνα). συνέχεια ΕΔΩ
8
Της Πόπης Γίνεται στον Ήλιο !
Πολύ έντονη δραστηριότητα αυτές τις ημέρες, και δεν μπορώ να σας δείξω την δευτερεύουσα δραστηριότητα με τα “μικρά” σκάφη γιατί θέλει πολύ δουλεία, και ελάχιστοι θα καταλαβαίνατε τι παίζετε, παρόλο που περιληπτικά τα έχω δώσει σε προηγούμενα άρθρα μου, αλλά το μυαλό κολλάει στην λανθασμένη …εξήγηση της Μυθολογίας μας (που φυσικά έχει αλλοιωθεί από τους Επικυρίαρχους ) και σε πολλά άλλα. Βάζω τους συνδέσμους ανοικτούς γιατί ξέρω πως δυσκολεύεστε κάποιοι να καταλάβετε τα αυτονόητα.. μετά κάθεστε και περιμένετε να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σας. συνέχεια ΕΔΩ
Α> NASA SOHO και Suncruiser A’
Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser συνοπτικά ! Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.
Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείο Langrange* L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο. Όμως το σημείο είναι πάνω από το γενικό επίπεδο που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες και οι δορυφόροι των δυο αέριων γιγάντων του Ηλιακού μας συστήματος ! Και γιατί αυτό ? Μα για να παραμένει σε σταθερό σημείο μονίμως! Και για κάτι άλλο,
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !
ΓΙΑΤΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ !!!
NAI TO ΕΙΔΑΝΕ
Κάποιες πληροφορίες είχαν, και φυσικά το είδαν ! Τι αστείο είναι, ότι αυτό, δηλαδή
το Suncruiser ήτανε και ΕΙΝΑΙ πολύ φωτεινότερο από τον ήλιο !!!
Β> NASA SOHO και Stargates B΄
Από πού είναι ? Είναι εκατομμυρίων ετών παρατημένο σκάφος εξ ανάγκης των Κυνών του Σειρίου.
Τι ρόλο βαράει ? Mα του χωροφύλακα ! Του χωροφύλακα του Ηλιακού συστήματος, το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται στην ένατη υπέρ λεωφόρο των Stargates του Γαλαξία μας.
Αλήθεια ξέρεις Ποιό είναι το όνομα του Γαλαξία που βρισκόμαστε ? Είναι… Ηριδανός ! συνέχεια
Γ> NASA SOHO and WAR Γ’
Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου του 2001
Το σκηνικό της μάχης είναι τεράστιο για να γίνει πιστευτό από την ανθρώπινη κοινή λογική. Αυτά τα λαμπρά στίγματα δημιουργούνται από τα πρωτόνια που εκπέμπει ο Ήλιος ? Η αυτά τα φαινόμενα δημιουργούνται από τον Ηλιακό άνεμο που επηρεάζει το CCD της κάμερας ? Η είναι πραγματικά σκηνές μάχης από εξωγήινα μαχητικά σκάφη ? Πάντως προσεχτική μακροχρόνια παρατήρηση αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσικά φαινόμενα. Αν και οι μάχες γύρω από τον ήλιο έχουν επιβεβαιωθεί αρκετές φορές μέχρι τώρα, βλέπουμε μερικές από αυτές. συνέχεια ΕΔΩ
9
Ποιοί ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;
Σας πείραξε η έκφραση «όσοι έχουμε»; Μα φυσικά, ούτε το 50% ! Εδώ ζούμε σε συνδυασμό επάλληλων βαθμωτών πεδίων (scalar fields), τεχνητά διαμορφωμένων με συγκεκριμένη πολύπλοκη γεωμετρία και μαθηματικά, ώστε να διαιωνίζεται η κατάσταση του «κοπαδιού στο μαντρί».
  • «Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.
Έτσι, χονδροειδώς, μέσα στο ηλιακό σύστημα έχουμε κυκλικό χρόνο και σε κάθε πλανήτη το γνωστό γραμμικό χρόνο που βιώνουμε. Η θεωρία τηςδιττότητος του Jean Pierre Garnier Malet δίνει με άριστα επιστημονικό τρόπο αυτό το νόημα: «Η ελικοειδής κίνηση τηςδιττότητος του χρόνου και του χώρου είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε όλο το σύμπαν, στο απείρως μεγάλο και στο απείρως μικρό των κυττάρων μας και του DNA» Συνέχεια
Gustav Meyrink Petroleum, Petroleum
Ο Gustav Meyrink, προφήτευσε την Καταστροφή του Κόλπου του Μεξικού το 1903 ! Πολύ πριν δημιουργήσουν την καταστροφή στον κόλπο του Μεξικού, Το 1903 ένας Αυστριακός τραπεζίτης, συγγραφέας και αποκρυφιστήςο Gustav  Meyer, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Gustav Meyrink,  (19 Ιανουαρίου, 1868 – 4 Δεκεμβρίου 1932) έγραψε μια νουβέλα την «Petroleum, Petroleum», μέρος μιας συλλογής διηγημάτων όπου έγραφε στον Πρόλογο : «To assure priority of this prophecy, I state that the following novella has been written in 1903. Gustav Meyrink». Δηλαδή
Το ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας,
είναι ένας μύθος που καλλιεργήθηκε από τα φίδια στην ανθρωπότητα,
πάντως πολλοί τώρα γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα ψέμα.
Αλλά τα σχολεία εξακολουθούν να διδάσκουν αυτό το ψέμα …
Προσέξτε τις φωτογραφίες, δείτε το βίντεο και κάνετε μια προσπάθεια να καταλάβετε ! Ίσως κάποιοι από εσάς να το κάνουν  !


http://miastala.com/s/archives/21237

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...