Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τουρκικά στρατεύματα συγκεντρώνονται στον Καύκασο


Γράφει η Πόπη Σουφλή
Η είδηση που έφτασε πριν λίγο στα attikanea, κάνει λόγο για συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στον Καύκασο.
Η φωτιά του πολέμου φαίνεται πως δεν θα αποφευχθεί και ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα...


Ομιλία Δρ.Rath Βερολίνο 2012.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ 17 ΛΕΠΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΚΛΗΡΟ!

Ο κύριος Πρετεντέρης αποκαλεί "Τερατολογίες" τις καταγγελίες για την Siemens και τα Υποβρύχια!


Που; Μα φυσικά στην εφημερίδα του κυρίου Λιάτσου! Γιατί; Για να θάψει τον Καμμένο και τον Τσίπρα! Βεβαίως αν έβλεπε και άλλα κανάλια θα διαπίστωνε ότι τα σκάνδαλα της Siemens και των υποβρυχίων πιστοποιήθηκαν.
Επίσης... 

Πότε θα κάνει ξαστεριά!!!

Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

Σαμαρά θέλετε; Θα λουστείτε και Κυριάκο Μητσοτάκη……


…και φυσικά Βαρβιτσιώτη, Ψυχάρη, Χατζηδάκη, Γιακουμάτο, Αδωνη, Βορίδη κτλ κτλ κτλ κι όλη την μεγάλη οικογένεια της μνημονιακής πλέον ΝΔ.  - netakias
του Χάρρυ Κλύνν
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ήταν επιβεβλημένη η στροφή της ΝΔ προς το Μνημόνιο. Λάθος οι αντιμνημονιακές φωνές» Τι του λες τώρα του γουρλομάτη; (Kοίτα να δεις ποιος θέλει να μας σώσει! Δε θέλουμε να μας σώσεις ρεεε…)

Το πρώτο τηλεοπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 στο Extra3!


Tα νέα από την ομιλία του Αντώνη Κομανέτσι στο Αιγάλεω(Μιλάμε για πολύ γέλιο)


ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ…

Κατά δεκάδες φθάνουν τα πούλμαν από τα ΚΑΠΗ της Αττικής για να γεμίσουν τα καθίσματα στην ομιλία Σαμαρά στο Αιγάλεω (Κλικ).  Μόλις μας ήρθαν οι πρώτες φώτο. Πολύ γέλιο λέμε. Οι περισσότεροι που είναι στην αίθουσα είναι δημοτικοί σύμβουλοι κλπ. Συν οι υπάλληλοι της Συγγρού που...τους έχουν υποχρεώσει να δώσουν το παρόν


"Η Ελλάδα πρέπει να βγει από την Ευρωζώνη και να ξεγράψουμε τα δάνεια που της δώσαμε"


Σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου .... Οικογενειακών Επιχειρήσεων Λουτς Γκέμπελ, προβλέπει ότι «η Ελλάδα δεν θα επιβιώσει στην Ευρωζώνη ούτε θα μπορέσει να ορθοποδήσει». Συμφωνα με τον κ. Γκέμπελ, τα συνεχώς νέα μέτρα λιτότητας δεν πρόκειται στο τέλος να λειτουργήσουν, ενώ οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας θα αυξηθούν. 

Δήμαρχος των δημάρχων ο Β. Μιχαλολιάκος, ικανότερος για πρωθυπουργός!



Συντριπτικά τα αποτελέσματα σε Ελεύθερη μάλιστα δημοσκόπηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό. Οι πολίτες δηλαδή απάντησαν χωρίς λίστα ή καθοδήγηση, πράγμα που δίνει ακόμα μεγαλύτερη εγκυρότητα στην εν λόγω σφυγμομέτρηση! 
 Μαζί όμως με τον Μιχαλολιάκο, θριαμβεύει και το διαδίκτυο, η αδέσμευτη ενημέρωση αφού το εμπάργκο των μεγάλων ΜΜ”Ε” απέναντι στο έργο του δημάρχου Πειραιά, θα μείνει μνημιώδες. Ήταν βεβαίως αναμενόμενο, αφού όλοι θυμόμαστε την λυσσαλέα πολεμική από όλο το σύστημα των επίορκων της ενημέρωσης όταν ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κατέβηκε εναντίον όλων για να διεκδικήσει τον Πειραιά. Έναν δήμο φιλέτο για τον οποίον οι νταβατζήδες της διαπλοκής ακόνιζαν τα δόντια τους. 

Σοκαριστικές εικόνες από την άσκηση ΑΙΓΙΑΛΟΣ - Οι ΕΔ σε πλήρη εγκατάλειψη...

Image
Χθες Παρασκευή στη Δοκό, στην διακλαδική άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 2012, είδαμε την "βιτρίνα" των ΕΔ που επιχείρησε να καθησυχάσει τους Έλληνες πολίτες που διαπιστώνουν το έλλειμμα ασφάλειας που αποκτά με γοργό ρυθμό η χώρα από τις συνεχείς περικοπές των αμυντικών επενδύσεων και την επικράτηση λογιστικής λογικής στην ασφάλεια της χώρας (προχθές "μεγάλο" κανάλι μετέδιδε ότι η τρόϊκα ανησυχεί για τις υψηλές αμυντικές δαπάνες που είναι στο ... 2,5% του ΑΕΠ, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι στο 1,5%). 

Έρχονται οι Ρώσοι για τα Ελληνικά Πετρέλαια;


Η Ελλάδα, ο ορυκτός της πλούτος, αλλά και συγκεκριμένοι τομείς της οικονομίας που συνδέονται με την αξιοποίησή του, αλλά εξασφαλίζουν και πρόσβαση στις δυτικές αγορές, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον διεθνών κολοσσών, μεταξύ των οποίων και ρωσικών. 

Οι Γερμανοί δεν πληρώνουν τα δημοτικά τέλη του «Ελευθέριος Βενιζέλος»


Χωρίς ρεύμα κινδυνεύει να μείνει το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Τον κίνδυνο να μείνει χωρίς ρεύμα διατρέχει το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς η γερμανική εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείρισή του αρνείται μέχρι σήμερα να πληρώσει τα τέλη που της αντιστοιχούν στο Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών, ενώ δύο πρόσφατες αποφάσεις την υποχρεώνουν να πληρώσει 3,2 εκ. ευρώ για τα τέλη του 2011.
Ειδικότερα, η γερμανική εταιρεία του «Ελ. Βενιζέλος» δεν πλήρωνε ποτέ τα δημοτικά τέλη όπως ζητούσε ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών με αποτέλεσμα η οφειλεί να ανέλθει σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ!

Συνεργάτες του Obama αποφάσισαν ότι ο κανιβαλισμός με τα εκτρωμένα εμβρύα στην PepsiCo είναι θεμιτή δραστηριότητα


Σε μία σοκαριστική απόφαση που παραδόθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Ασφάλειας και Συναλλαγών του Ομπάμα αποφάσισε ότι η χρήση υπολειμμάτων εκτρωμένων εμβρύων από την PepsiCo στην συμφωνία έρευνας και ανάπτυξης με την Senomyx για την παραγωγή ενισχυτών γεύσης υπόκειται στις.... ‘’συνήθεις επιχειρηματικές λειτουργίες’’!!!!

''Ρωσία τώρα'' - Μοναδική ελπίδα για τους 'Ελληνες να ανακοινώσουν χρεοκοπία



Μερικές φορές στον κόσμο συμβαίνουν θαύματα. Μόλις πριν λίγες καιρό οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν να χορηγήσουν τη δεύτερη δόση του δανείου στην Ελλάδα. Τι ακριβώς σημαίνει όμως αυτό; Εως τώρα, πολλοί δεν έχουν καταλάβει. 

Δέκα χαράτσια ως το τέλος του χρόνου


Έως και 10 απανωτά χαράτσια θα κληθούν να πληρώσουν "μαζεμένα", 7 εκατομμύρια φορολογούμενοι αμέσως μετά τις εκλογές. Χωρίς να ξερουμε ακόμα τι θα αλλάξει με το νέο Μεσοπρόθεσμο στον έλεγχο της Τρόικα τον Μάιο, τα ήδη δρομολογημένα μέτρα ανεβάζουν την «πίεση» των φορολογουμένων κατά τα 8-9 δισ. που θα λείψουν από τις τσέπες τους, εφόσον εφαρμοστεί το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί στο ισχύον Μνημόνιο. 

Σκαι: Καμμένος απο κρήτη στον Αυτιά


ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΑΕΝΑΟΝ- ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ



Tι λέει πραγματικά ο Ισοκράτης για τους μετέχοντες Ελλ. Παιδείας


Tι λέει πραγματικά ο Ισοκράτης για τους μετέχοντες Ελλ. Παιδείας
Πουθενὰ δὲν ἀναφέρει ὁ Ἰσοκράτης (οὒτε ἂλλος Ἓλλην συγγραφεὺς) ὃτι “Ἓλληνὲς εἰσι οἱ μετέχοντες τῆς Ἑλληνικῆς παιδείας”. Ἡ ρῆσις αὐτὴ, τὴν ὁποίαν κατά κόρον ἐξεμεταλεύθησαν τὰ Μ.Μ.Ε., εἶναι χαλκευμένη, παράφρασις, παρερμηνεία, διαστρεύλωσις τοῦ 50οῦ ἐδαφίου απὸ τὸν “Πανηγυρικὸν” τοῦ Ἰσοκράτους, τὸ ὁποῖον εἰς τὴν πραγματικότητα διατυπώνει, σαφῶς, τελείως αντίθετη ἒννοια. (Γι’ αὐτὸ δὲν ἐπιθυμοῦν κάποιοι νὰ διδάσκωνται τὰ ἀρχαῖα Ἑλληνικὰ εις τὰ σχολεῖα: γιὰ νὰ μποροῦν διάφοροι ἐπιτήδειοι, νὰ ἐρμηνεύουν τὰ ἀρχαῖα κείμενα ὃπως τοὺς βολεύει).

Ὁ Ἰσοκράτης, λοιπὸν, πλέκων τὸ ἐγκώμιον τῆς πνευματικῆς αἲγλης τῶν Ἀθηνῶν, γράφει ἐπὶ λέξει:
“.... ΤΟΣΟΥΤΟΝ Δ’ ΑΠΟΛΕΛΟΙΠΕΝ Η ΠΟΛΙΣ ΗΜΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟ ΦΡΟΝΕΙΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣΘ΄ ΟΙ ΤΑΥΤΗΣ ΜΑΘΗΤΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΕΓΟΝΑΣΙΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΝΟΜΑ ΠΕΠΟΙΗΚΕ ΜΗΚΕΤΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΔΟΚΕΙΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ Η ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ.”

Τελικός στόχος η δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων


Η υπαγωγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης και οι όροι που συνόδευσαν τη δανειακή βοήθεια έχουν δημιουργήσει μια πραγματικότητα, η οποία πλέον, έπειτα από δύο χρόνια Μνημονίου, επιτρέπει την εξαγωγή ορισμένων συμπερασμάτων. Στο παρόν άρθρο επικεντρωνόμαστε στην άνευ προηγουμένου επίθεση που έχει εξαπολύσει η τρόικα, σε συνεργασία με τις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν το Μνημόνιο, στην ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.

Μια ψυχρή ματιά στην κλιμάκωση των μέτρων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στόχος αυτής της πολιτικής είναι η δήμευση της ελληνικής ιδιοκτησίας. Κι αν υποθέσει κάποιος ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απόρροια συνειδητού σχεδιασμού, το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς αυτό. Διότι με τις επιβαρύνσεις που επιβάλλονται στην ιδιωτική περιουσία είναι πολύ δύσκολο πλέον για τους Έλληνες να κρατήσουν ακόμα και την πρώτη κατοικία τους. Έστω κι αν αυτή είναι ένα μέσο διαμέρισμα σε μια μέση περιοχή.
Οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται. Και θα μειωθούν κι άλλο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΤΟ COLPO GROSSO ME TA ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΤΑΙΡΙΕΣ REAL-ESTATE ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ"! ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

 
Οι τράπεζες ετοιμάζουν το μεγάλο κόλπο για να λύσουν προς όφελός τους, το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες νοικοκυριά σχετικά με τα στεγαστικά δάνεια που, λόγω των καταστροφικών πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονται,.... είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν. 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ!

Ντινόπουλος: Λεφτά υπάρχουν!

 
Η γνωστή γλίτσα, φιλοξενούμενη στην άλλη Γλίτσα. Αφού έριξε λάσπη σε Καμμένο επι 15 λεπτά, ο γνωστός δημοσιογράφος - λαϊκιστής τρομοκρατημένος από την μη αυτοδυναμία της Ν.Δ στις ερχόμενες εκλογές, προσπαθεί να απελπισμένα να ρίξει όσα βέλη μπορεί στους Α.Ε. Τι Κατάντια κι αυτή...; Να σε ρωτούν τι θα κάνεις όταν γίνεις κυβέρνηση και εσύ να μιλάς για τον Καμμένο.
"Με βαριά καρδιά ψηφίσαμε την δανειακή σύμβαση".
"Θα κόψουμε το χαράτσι" ΘΑ μειώσουμε τον ΦΠΑ!!!"
Όσοι τους πιστέψετε.... θα πεινάσετε.



anti-ntp.net

Ανυποχώρητη η ΠΝΟ - Δεμένα τα πλοία Μ.Τρίτη-Μ.Τετάρτη


Image
Σοβαρά προβλήματα στους εκδρομείς του Πάσχα, στους νησιώτες, αλλά και σε τουριστικές επιχειρήσεις, θα προκαλέσει η σημερινή απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να προχωρήσει τελικά στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Μεγάλης Εβδομάδας, παρά τις έντονες πιέσεις τουριστικών φορέων και επιμελητηρίων, αλλά και παραγόντων της αγοράς.

"Το καλύτερο παιδί του Σόιμπλε έγινε ο Α.Σαμαράς"! (βίντεο)


Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά του Αντώνη Σαμαρά. «Ο κ. Σαμαράς έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα στη Μεταπολίτευση» είπε ο Π. Καμμένος αναφερόμενος στην ψήφιση από τη Νέα Δημοκρατία του δεύτερου μνημονίου!
Πρόσθεσε, επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ

ΑΠΑΤΗ και οι ANONYMOUS και μάλιστα ΜΕΓΑΛΗ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!


Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι η δολοφονία-σφραγίδα του Αμερικανού στελέχους της CIA στην Ελλάδα το 1975 από τη 17ΝΟΕ δήθεν ,  ήταν τελικά επίτευγμα μυστικών υπηρεσιώνελεγχόμενων από Σιωνιστές καθώς ο Γουέλς θεωρούνταν διπλός πράκτορας κάτι που δεν έπρεπε να ξέρουμε εμείς μέχρι σήμερα. 

Για γενική σύρραξη από τον Καύκασο μέχρι τον Κόλπο ετοιμάζεται η Ρωσία το καλοκαίρι

Image
Έτοιμα σχέδια που «περιλαμβάνουν τη Γεωργία» έχουν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση ισραηλινής και αμερικανικής επίθεσης στο Ιράν, δήλωσε πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στο ημιεπίσημο πρακτορείο Interfax. 

Τη Μ. Εβδομάδα η ημερομηνία των εκλογών...


Τη Μεγάλη Εβδομάδα δήλωσε ο Πρωθυπουργός ότι θα απαντήσει για το πότε θα γίνουν εκλογές. Ο κ. Παπαδήμος έκανε την παραπάνω δήλωση ερωτηθείς σχετικά μετά τη συνάντησή του, στη Λευκωσία, με τον Αρχιεπίσκοπο... Χρυσόστομο.


dimotikosafari.blogspot.com

Kαμμένος στο Κρήτη TV έξω από τα δόντια


Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο κόσμος στην Κρήτη τραγουδάει το ποτέ θα κάνει ξαστεριά μαζί με τον Καμμένο


ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΟΥΔΕΙΣ! ΔΙΚΑΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ(ΗΧΗΤΙΚΌ)


ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ….. ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ …..ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ


Ο πρώην υπαρχηγός ΑΤΑ Γιώργος Νταβρής ζητάει να ξανανοίξει ο φάκελος Ηλιάκη


20120406-092740.jpg
Υψίστη ντροπή! Ο Ερντογάν δικάζει, οι Έλληνες κουκουλώνουν…Η κατάρριψη του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη από τον Τούρκο χειριστή Ιμπραήμ Χάλι στο γνωστό περιστατικό της 26ης Μαΐου 2006, ήταν μέρος του σχεδίου “Βαριοπούλα”, για αποσταθεροποίηση του Ερντογάν μέσω επιθετικής στάσης προς την Ελλάδα.. 

Ο David Icke στην Ελλάδα

"ΕΦΥΓΕ" XΘΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΑΣΟΥ ΙΣΣΑΚ, Ο ΙΣΑΑΚ ΙΣΑΑΚ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 68 ΕΤΩΝ


Λάρνακα: Απεβίωσε σήμερα, σε ηλικία 68 ετών ο πατέρας του ήρωα Τάσου Ισαάκ, Ισαάκ Ισαάκ. Η κηδεία του θα τελεσθεί αύριο, Παρασκευή, στις 3 το... απόγευμα στο Παραλίμνι. 
anti-ntp.blogspot.com

Πρόεδρος Τουρκίας: «Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο»


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ δεν αποκλείει τη εξέλιξη της έντασης στις σχέσεις μεταξύ της Τεχεράνης και των χωρών της Δύσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, σε μια στρατιωτική σύγκρουση. 

Ο Πάνος Καμμένος στο Creta Channel 6/4/2012


Ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Κώστα Συλιγάρδου στο Creta Channel στις 6/4/2012 
Η λευκή οθόνη για λίγο, υπάρχει λόγω τεχνικού προβλήματος 

Ο Nαός του Οπλίτη Απόλλωνα



Εξαιρετικής σημασίας για την ιστορία της αρχιτεκτονικής είναι ο δωρικός ναός που εδω και μια δεκαετία έχει έρθει στο φως σε ερημική περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας

Ο λόφος με τον ναό ήταν στη θέση Λιανοκόκκαλα και σε συνδυασμό με την ύπαρξη και άλλων τύμβων στην περιοχή είχε γίνει η σκέψη μήπως εκεί ήταν το νεκροταφείο της αρχαίας Μητρόπολης. Η Ελλάδα όμως είναι γεμάτη αρχαία νεκροταφεία χωρίς να διαθέτει και ανάλογο αριθμό αρχαιολόγων για να τα ερευνήσουν. 

Πύρρος ο βασιλιάς της Ηπείρου (319 – 272 π.Χ.)



Οι χρυσές σελίδες της Ιστορίας της Ηπείρου, με κέντρο την Αμβρακία, γράφτηκαν επί βασιλείας του Βασιλιά Πύρρου (296 π.Χ. – 272 π.Χ.). Τότε που ολόκληρη η Ελλάδα εδοκιμάζετο σκληρά από τις φιλοδοξίες των επιγόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τους αδελφοκτόνους πολέμους στους οποίους την παρέσυραν.

Αυτή ακριβώς την εποχή έλαμψε το άστρο του Πύρρου, ο οποίος με ορμητήριο την άσημη χώρα των Μολοσσών κατόρθωσε να οργανώσει υπό την ηγεσία του το μεγαλύτερο τμήμα της Ελλάδος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και να γεμίσει με το όνομά του τον κόσμο. Κι αν θελήσουμε να συγκρίνουμε τη μορφή του με τις άλλες μεγάλες ιστορικές μορφές, της τότε εποχής του Ελληνισμού, θα δούμε πως μόνο με μία μπορούμε να την παραβάλουμε, με τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Στο 23% η παιδική φτώχια στην Ελλάδα σύμφωνα με τη UNICEF

Στο 23% η παιδική φτώχια στην Ελλάδα σύμφωνα με τη UNICEF


Το 23% αγγίζει το ποσοστό της παιδικής φτώχιας στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση της UNICEF για την «Κατάσταση των παιδιών στην Ελλάδα 2012». 

Οι BRICS θα διαμορφώσουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, ακριβώς όπως έκαναν οι ΗΠΑ μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο John Browne (Business Insider)


Την περασμένη εβδομάδα, οι ηγέτες της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Κίνας και της Νότιας Αφρικής συναντήθηκαν στο Νέο Δελχί για την τέταρτη ετήσια σύνοδο κορυφής των «BRICS». Στη συνεδρίαση συμμετείχαν πέντε χώρες οι οποίες αντιπροσωπεύουν μαζί το 43 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού και το 18 τοις εκατό του παγκόσμιου ΑΕΠ.

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!


Σαρώνει και στην έδρα του Σαμαρά οΚαμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο τέως δήμαρχος ΜεσσήνηςΚ.Σπυρόπουλος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΠ.Καμμένο και θα είναι υποψήφιος στην...
Μεσσηνία.

Οι λαθρομετανάστες απαιτούν να τους δώσουμε μισθό! (video)


Έχετε ακούσει την παροιμία "Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι"; Αυτό ακριβώς είναι το νόημα του σύντομου, αλλά απίστευτα εξοργιστικού βίντεο... Στην κάμερα του ΣΚΑΙ, λαθρέποικος ερωτάται αν...θέλει να πάει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης: Δεν απαντάει μ' ένα Ναι ή Όχι κατευθείαν, αλλά ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ λέει τα εξής: "Αν μας πάνε εκεί θα μας πληρώνουν, όπως κάνουν στη Γερμανία και τη Γαλλία; Γιατί εκεί δίνουν 300-400-500 ευρώ"!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Β.Σόϊμπλε: "Δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον κόσμο στον Β'Π.Π."!












ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ  Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ....

Εχει μούτρα και μιλά ο μειοδότης!- Σαμαράς: Ζούσαμε επί χρόνια πάνω από τις δυνάμεις μας


Τη βούλησή του να εφαρμόσει τις μνημονιακές συμβάσεις με βελτιωτικές, ωστόσο, προσθήκες για την ανάκαμψη της οικονομίας, εκδηλώνει με άρθρο του στη Wall Street Journal o Αντώνης Σαμαράς
. Κρίνει απαραίτητη τη δημοσιονομική προσαρμογή και προχωρά στην παραδοχή ότι πολλές ευρωπαϊκές χώρες ζούσαν επί χρόνια πάνω από τις δυνάμεις τους. 
Με μια αρχική αναφορά στη διάσημη ρήση...

ΟΑΕΔ: Από Μεγάλη Τρίτη το δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους


Το δώρο Πάσχα 2012 θα καταβάλλεται από τη Μεγάλη Τρίτη στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ΟΑΕΔ...
Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων χωρίς να απαιτείται η προσέλευση τους στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.


Πηγή

Και μη χειρότερα: Έδωσαν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων τα Mirage 2000-5Mk2!


Σε … αντιπροσωπεία ΙΧ αυτοκινήτων μετέτρεψαν την 114 Π.Μ. στην Τανάγρα, «καρδιά» της αναχαίτισης, βάση της ελληνικής δύναμης στρατηγικών αποστολών με βλήματα cruise SCALP, αλλά και βάση των ναυτικών αποστολών κρούσης με βλήματα Exocet AM-39, κάποιοι «φωστήρες» και το ερώτημα είναι αν το γνώριζε η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ... «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ»...!!!


Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ... «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ»...!!! Τό έχουμε ξαναγράψει... Τρείς πολιτικοί παράγοντες δεν θέλουν εκλογές τώρα. Βενιζέλος--Παπαδήμος--Καρατζαφέρης.

Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ο Στέφανος Χίος και το «Μακελειό 2» επιστρέφουν και τηλεοπτικά στο EXTRA 3


ο Στέφανος Χίος και το «Μακελειό 2» επιστρέφουν και τηλεοπτικά. Παρασκευή στις 23:30 επανέρχεται στο EXTRA 3. Όπως έγραψε ο Χίος... στο makeleio.gr «Την υπόσχεση που δίνουμε κάθε φορά πριν βγούμε στον αέρα, τη γνωρίζετε. Θα τους γίνουμε εφιάλτης. Και αυτή τη φορά ο εφιάλτης θα μοιάζει με του Κόμμοδου. Του ανίκανου Ρωμαίου αυτοκράτορα που κατέστρεψε την Αρχαία Ρώμη και δολοφονήθηκε στον ύπνο του. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα βάλαμε μαζί τους. Και τώρα θα γίνει το ίδιο. Οι δειλοί ας καθίσουν στην άκρη. Το πάρτι αρχίζει».

Διάλογος ταξιτζή με τον Πάνο Καμμένο..


Γιατί ο ταξιτζής δεν πάτησε τον Καμμένο; Από την Αρχιεπισκοπή στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ο Πάνος Καμμένος για να μετακινηθεί πιο γρήγορα, δεν μπήκε στο λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά πήρε ένα ταξί αιφνιδιάζοντας ακόμα και τους συνεργάτες του. Μεταφέρουμε κατά λέξη τι του είπε ο ταξιτζής: 

Tα κομματικά θαλασσοδάνεια....


Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός 
 Πρωτοφανές οικονομικό σκάνδαλο, την πλήρη διάσταση του οποίου καλούνται να αποκαλύψουν οι εισαγγελικές Αρχές, προκύπτει από το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος που αφορά τις δανειοδοτήσεις των πολιτικών κομμάτων και δη των κομμάτων εξουσίας την περίοδο 2000-2011. 

Η μαντινάδα του Πάνου Καμμένου (βίντεο)


Ο πρόεδρος του κόμματος έφθασε στις 06.00 το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, με πλοίο της ΑΝΕΚ όπου τον περίμεναν στελέχη και φίλοι αλλά και ... ξεροτήγανα, τσικουδιές, ενώ μια μαντινάδα γεμάτη ... ελπίδα, άκουσε ο Π.Καμμένος:

Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο-Η κ. Στάη και οι προπηλακισμοί.(VIDEO)


eothetis.blogspot.com:Δεν περιμένει κανείς κάτι λιγότερο ή περισότερο από μία δημοσιογράφο που ανελήφθην στην δημοσιογραφία ΄'λόγο γνωριμιών" με το βαθύ ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80¨.


Κάποιος που έτυχε να παρακολούθησε το χθεσινό κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης (ΝΕΤ) δεν θα έμαθε ποτέ για τους προπηλακισμούς δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ από τους άνδρες των ΜΑΤ... Ο λόγος άγνωστος.

Τι γιορτάζουν με την Χανουκά οι Εβραίοι;


Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του Κιάτου με τον βουλευτή του νομού τους Πάνο Μπεγλίτη και την χθεσινή του δήλωση για την αυτοκτονία του Δημήτρη Χριστούλια.


Μετά από συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία του Κιάτου, οι αγανακτισμένοι της κορινθιακής πόλης αποκαθήλωσαν τις ταμπέλες από το μπαλκόνι του πολιτικού γραφείου του Πάνου Μπεγλίτη. Την ίδια τύχη όμως είχε και το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Κώστα Κόλλια της ΝΔ που δέχτηκε και αυτό την "οργή" των κατοίκων της πόλης που προειδοποιούν παράλληλα οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο να μην τολμήσει να αναρτήσει προεκλογική ταμπέλα στην πόλη του Κιάτου γιατί θα έχει την ίδια …τύχη, Στην τοπική ιστοσελίδα parakato.gr δημοσιεύται και βίντεο από την... αποκαθήλωση του Πάνου Μπεγλίτη.
 protothema

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...