Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΡΩΣΙΑ;


Αυτό συμφέρει τον ΠΟΥΤΙΝ, να μην βοηθήσει.
ΕΞΗΓΩ:
Όταν ο ΠΟΥΤΙΝ ανέβηκε στην ΕΞΟΥΣΙΑ αυτοί που αντιμετώπισε ήταν οι ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ. Αυτοί οι μεγιστάνες είναι η λεγόμενοι ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
Όλοι;
Όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι από αυτούς. Αυτοί λοιπόν για να έχουν οικονομική δύναμη έχουν τα χρήματά τους εκτός ΡΩΣΙΑΣ και ένα από τα μέρη αυτά που έχουν τα κεφάλαιά τους είναι Η ΚΥΠΡΟΣ.

Αυτοί οι ΡΩΣΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ λοιπόν έχουν χρηματοδοτήσει πολλές φορές την ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και επομένως είναι ένα αγκάθι στα πλευρά του ΠΟΥΤΙΝ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;
ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΥΒΛΙ.
ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΙΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ (ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ)

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

www.katohika.gr

"ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ" ΕΚΤΙΜΟΥΝ Ερχεται δήμευση ελληνικών καταθέσεων - Οι Γερμανοί συνδέουν Ελλάδα με Κύπρο



Έρχεται κύμα δήμευσης καταθέσεων ( το οποίο "κομψά" αποκαλείται "κούρεμα" ή "φορολόγηση") στην Ευρώπη για την χρηματοδότηση των ελλειμμάτων, κάτι που το defencenet..gr είχε σημειώσει από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κυπριακή κρίση το περασμένο Σάββατο.

Και στην πρώτη κατογορία των χωρών που θα δημευθεί ποσοστό καταθέσεων, όσο και να το διαψεύδουν είναι η Ελλάδα, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα το οποίο ήδη είναι εκτός τροχιάς, αφου υπολογίζονταν φορολογικά έσοδα από εκεί που δεν υπάρχει "ούτε σάλιο" για να συγκεντρωθούν.

Σπύρος Χατζάρας AxisRadio.gr 21-03-2013

Μήπως ο Λιακόπουλος έχει δίκιο;Τι θέλουνε να κάνουν στην Κύπρο.

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, Η ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ "ΟΧΙ" ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ;


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Το ρεζουμέ αυτών που ακούμε στα ευρωπαϊκά κανάλια είναι ότι παρά τον "ηρωισμό" της κυπριακής βουλής και το ΟΧΙ στην τρόϊκα, οι Ρώσοι πούλησαν τους Κύπριους και τους έριξαν στο στόμα του λύκου, αφού δεν υπάρχει τελικά άλλη λύση παρά μόνο αυτό που λέει η τρόϊκα.
Τα ρωσικά κανάλια λένε ότι οι Κύπριοι που πήγανε στη Μόσχα κορόϊδευαν και δεν έκαναν καμία ουσιαστική πρόταση και δεν δέχτηκαν καμία πρόταση των Ρώσων, που ήθελαν να δώσουν λύση πακέτο χωρίς την ανάγκη της τρόϊκας, και πήγανε στη Μόσχα με σκοπό να αποτύχουν οι συνομιλίες, ώστε να γυρίσουν πίσω και να πουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από αυτά που λέει η τρόϊκα, με αποτέλεσμα να απογοητεύσουν τους Κυπρίους που ενθουσιάστηκαν μετά το πρώτο ΟΧΙ.

Στην Κάλυμνο σηκώσανε τεράστια ελληνική σημαία

«Πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάβολο για να πας μπροστά στην μουσική βιομηχανία», λέει ποπ σταρ



Η Nicole Scherzinger, τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και τηλε-περσόνα, λέει ότι ο λόγος που ίσως δεν έχει πάρει ακόμη κάποιο από τα πιο πολυπόθητα βραβεία της βιομηχανίας του θεάματος, είναι επειδή αρνείται να πουλήσει την ψυχή της στο διάβολο.
Η 34χρονης Scherzinger, έγινε γνωστή ως τραγουδίστρια στα γκρουπ ‘Eden's Crush’ και ‘The Pussycat Dolls’. Εντούτοις, πρόσφατα μίλησε για μερικά από τα μειονεκτήματα της διασημότητας, όπως τον να εξισορροπήσεις τα ηθικά στάνταρ για να πας μπροστά. 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

O Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη, μιλάει στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για όσα έχει επιτύχει στους τομείς της αιολικής και ηλιακής ενέργειας και στις εναλλακτικές μορφές καυσίμου που παράγει, χρησιμοποιώντας σάπια φρούτα, σακχαροκάλαμο και νερό με την μορφή υδρογόνου.http://www.ribandsea.com/main/index.p...

Οργή Καραμανλή για Στουρνάρα και τις εμμονές της Μέρκελ


Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και την θέση που κράτησε στο κρίσιμο Eurogroup που έγινε για την Κύπρο.
«Απορώ με την στάση που κράτησαν οι υπουργοί Οικονομικών Ελλάδας και Κύπρου. Έδειξαν σαν να μην καταλαβαίνουν τι σήμαινε το «ναι που είπα στο κούρεμα των καταθέσεων και τι επιπτώσεις θα είχε», είπε ο κ. Καραμανλής σε στενούς του συνεργάτες.
 Ο πρώην πρωθυπουργός  δήλωσε επίσης, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, ότι τον ανησυχούν ιδιαίτερα και οι εμμονές της Γερμανίας και της Άγκελα Μέρκελ, οι οποίες οδηγούν σε περιπέτειες την Ευρώπη και την ευρωζώνη. «Δεν ζούμε σε ομαλές συνθήκες και το ανησυχητικότερο απ’όλα είναι ότι η Ευρώπη και οι θεσμοί της αναπτύχθηκαν και δημιουργήθηκαν σε συνθήκες ευημερίας και όχι άγριας ύφεσης και λιτότητας που νιώνει κυρίως ο ευρωπαϊκός Νότος.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" UAV θα παρακολουθούν κάθε πολίτη της Νέας Υόρκης!



«Μη επανδρωμένα ιπτάμενα μέσα θα ελέγχουν σύντομα την ασφάλεια στις οδούς της μεγαλύτερης αμερικανικής μεγαλούπολης, της Νέας Υόρκης», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ, αναφέρει το πρακτορείο Voice of Russia.

Μετά την τιτλοποίηση των κοιτασμάτων της Κύπρου έρχεται η σειρά των ελληνικών


Όσοι δημοσιογράφοι και άλλοι μιλούν για ανακήρυξη της ΑΟΖ χωρίς χάρτη λένε ψέματα. Η ανακήρυξη της ΑΟΖ γίνεται με ταυτόχρονη κατάθεση στο σχετικό γραφείο του ΟΗΕ του σχετικού εγγράφου με ακριβή χάρτη και δεν χρειάζεται να υπάρχει συμφωνία των γειτόνων για να ανακηρυχτεί μια ΑΟΖ. Αυτά είναι παραμύθια. Συνεχίζετε να πιστεύετε τα λαμόγια και να με αναγκάζετε να ...
σπαταλώ χρόνο να γράφω για πράγματα τα οποία θα έπρεπε να γίνονται αντιληπτά με τη πρώτη.





Πάνε για κατάσχεση 25% για άνω των 100 χιλιάδων με διαδικασία κατεπείγοντος


Μπροστά σε δραματικές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της Κύπρου βρίσκεται η Λευκωσία που καλείται να υπερψηφίσει ένα επώδυνο πακέτο μέτρων, το οποίο θα οδηγήσει στην υπαγωγή της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης και στην αποτροπή της άτακτης χρεοκοπίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σήμερα ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και οι πολιτικοί αρχηγοί θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για διαβουλεύσεις με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να υπάρξει τελική συμφωνία για το ύψος του «κουρέματος» στις καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ.

Προκλητική δήλωση τούρκου υπουργού


H Tουρκία θα στήριζε μια τελική μετάβαση των Κυπρίων στη χρήση της τουρκικής λίρας εφόσον η Κύπρος αναγκαζόταν σε έξοδο από την ευρωζώνη δήλωσε ο Eγκεμέν Μπαγίς, υπουργός, αρμόδιος για ευρωπαϊκά ζητήματα.
Μιλώντας σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη ο Μπαγίς δήλωσε πως αν οι Κύπριοι είχαν ψηφίσει «ναι» στο σχέδιο Ανάν τότε το νησί δεν θα αντιμετώπιζε τις τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες.

Προειδοποίηση – βόμβα προς Ελλάδα από τον Β. Πούτιν: «Προσέξτε μην γίνετε Κύπρος»



«Μάθημα» στην Ελλάδα να γίνει η κυπριακή τραγωδία δήλωσε τοποθετούμενος δημόσια για το ζήτημα μετά τη τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα  με τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιτ Κάμερον ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το τουρκο-ισραηλινό Κazan-Kazan σφίγγει τον κλοιό γύρω από την Κύπρο


Τη στιγμή που θα έλεγε κανείς ότι οι τουρκο-ισραηλινές σχέσεις δεν θα μπορούσαν να φθάσουν σε χαμηλότερο σημείο, μετά το ρητορικό ξέσπασμα του Tayyip Erdogan εναντίον του σιωνισμού, η απεμπλοκή ήρθε υπό μορφήν μιας 30λεπτης τηλεφωνικής συνομιλίας του Ισραηλινού πρωθυπουργού Binyamin Netanyahu με τον Τούρκο ομόλογό του. Η συνδιάλεξη έλαβε χώρα, με πρωτοβουλία του Netanyahu, από... το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, παρόντος και του Αμερικανού προέδρου Barack Obama, ο οποίος ετοιμαζόταν να επιβιβασθεί στο Air Force One, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Ισραήλ. Και μόνο η “σκηνοθεσία” της επικοινωνίας λέει τα πάντα...

Παραμένει με «εκπτώσεις» το ειδικό τέλος για τα ακίνητα


Kούρεμα έως και 20% στο «χαράτσι» της ΔΕΗ, ΔΕΗ+7,22% για τα ακίνητα με τιμή ζώνης έως 2.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σε συνδυασμό με πλήρη εξαίρεση από την καταβολή του ειδικού τέλους επί των ακινήτων… (ΕΕΤΗΔΕ) των πολυτέκνων, αναπήρων και άλλων ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. 
Στο εν λόγω σχέδιο φαίνεται ότι καταλήγει η κυβέρνηση, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των ιδιοκτητών ακινήτων και να αμβλύνει τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης η απόφαση για διατήρηση του ειδικού τέλους και το τρέχον έτος, παρά τις αντιρρήσεις που είχαν εκφραστεί επανειλημμένως από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΗΠΑ: "Να μοιραστούν ακριβοδίκαια τα κοιτάσματα"! - Μοιράζουν ... ξένη περιουσία!


Η αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την όλη κατάσταση με τις εξελίξεις στην Κύπρο, επανέλαβε σήμερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.

«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα της Κύπρου να ερευνήσει για ενέργεια ανοιχτά των ακτών της και συνεχίζει να το υποστηρίζει. Την ίδια στιγμή, υποστηρίζουμε την κυπριακής ιδιοκτησίας διαπραγματευτική διαδικασία, στα πλαίσια των καλών υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, για την επανένωση του νησιού σε μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία», επισήμανε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «οι ΗΠΑ πιστεύουν πως τα αποθέματα αερίου του νησιού και όλοι οι φυσικοί πόροι θα πρέπει να μοιραστούν ακριβοδίκαια, στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης».

ΕΝ ΟΙΔΑ, ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ


γράφει ο Θωμάς Θεολόγης 

προτομή του Σωκράτη
Τά λόγια τοῦ τίτλου εἶναι τοῦ Σωκρά­τη, τοῦ μεγαλυτέρου φιλοσόφου. Δέν ἔπιασα καλά τό νόημά τους ὅταν τά πρωτοδιάβασα, γιατί μοῦ ’λειπε ἡ πεῖρα. Μέσω τῆς μετριο­φροσύνης, μοῦ φάνηκε πώς ὁ Σωκράτης πρό­βαλε τήν ὑπεροψία του. Ἀγνοοῦσα, τότε, τό μεγαλεῖο του! Καθώς, ὅμως, κυλοῦσε ὁ και­ρός καί ἡ πεῖρα μερικῶν δεκαετιῶν μεγά­λωσε στόν ταμιευτήρα τῆς γνωσιολογίας, κατανόησα τό πραγματικό τους νόημα. Δέν εἶναι ἄλλο ἀπό τό: ὅσο πιό πολλά μαθαίνεις, τόσο καλύτερα ἀντιλαμβάνεσαι τήν ἀπόστα­ση πού σέ χωρίζει ἀπό τό ἄγνωστο! Ὅταν σκαρφαλώσεις στόν πλησιέστερο λόφο καί δεῖς τήν ἀόρατη ἀπό τό σπίτι σου κοιλάδα, ἕνας καινούργιος κόσμος ξετυλίγεται μπρο­στά σου. 


Ἄν, στή συνέχεια, κατακτήσεις μιά μεγάλη βουνοκορφή, ἀνακαλύπτεις τήν ὕπαρ­­ξη ἀγνώστων πεδιάδων, ποταμῶν, λιμνῶν καί, ἴσως, ὠκεανῶν.


ΟΛΟΙ ΣΤΟ DEAL ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ


salas-kyprou

To 10% του ελληνικού χρηματοπιστωτικού τομέα ήτοι 430 υποκαταστήματα και καταθέσεις άνω των 13 δισ. ευρώ, με υψηλή κερδοφορία "λεηλατούνται" από τους Έλληνες "αδελφούς" και η Τράπεζα Πειραιώς αναλαμβάνει τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα. 

Καμμένος:Kούρεμα καταθέσεων θα γίνει σε όλες τις χώρες του Νότου


«Το κούρεμα των καταθέσεων θα γίνει σε όλες τις χώρες του Νότου», είπε στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Καμμένου.
-Ο Βορράς επιτίθεται στο νότο. Δεν πάνε να  κουρέψουν τους Ρώσους ολιγάρχες στην Κύπρο, άλλα πάνε να διαλύσουν το τραπεζικό σύστημα στην Κύπρο -που καλώς οι κακώς φτιάχτηκε έτσι- και να δημιουργήσουν γερμανική επικυριαρχία.
-Το κούρεμα των καταθέσεων θα γίνει σε όλες τις χώρες του Νότου. Στην Ισπανία ήδη κουβεντιάζεται. Βέβαια δεν θα πειράξουν καθόλου το Λουξεμβούργο.
-Ο στόχος είναι τα πετρέλαια και ο φυσικό πλούτος Ελλάδας και Κύπρου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΦΣΟΡ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...


Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung δημοσίευσε τα ονόματα των πλούσιων Γερμανών που ήταν ή είναι διευθυντές εταιρειών στον Παναμά, μια χώρα που είναι γνωστή ως φορολογικός παράδεισος. 
Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ντροπιαστική στιγμή για την ελίτ της Γερμανίας να έχουν υπεράκτιες επενδύσεις εκτεθειμένες. 
Η χώρα τους έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο...
στο σχέδιο της Ευρώπης για τη διάσωση της Κύπρου από χρεοκοπία με τη φορολόγηση των καταθετών, επειδή δεν θέλουν η Ευρώπη να διασώζει ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα γεμάτο με υπεράκτιες καταθέσεις που φοροδιαφεύγουν, κυρίως από τη Ρωσία....
Η εφημερίδα επικαλείται μια βάση δεδομένων των εταιρειών του Παναμά, που δημιουργήθηκε πριν από πέντε χρόνια από τον Daniel O'Huiginn, ένας Βρετανός προγραμματιστής, του οποίου το έργο έχει βοηθήσει να εντοπισθούν υπεράκτια χρήματα όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία....

Δημοσιεύθηκε ο χάρτης της “Νέας Τουρκίας”, την ώρα που τον Ελληνισμό κυβερνά ο Σαρρής και ο Στουρνάρας.


20130323-141037.jpg
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Την κατάσταση αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο η τουρκική εφημερίδα, Milliyet, σε δημοσίευμα της στις 23 Μαρτίου, όπου εμφανίζεται ο χάρτης της νέας Τουρκίας που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και ολόκληρη την Κύπρο, (με κίτρινο χρώμα ), καθώς και την βόρειο Ελλάδα μέχρι τις… παρυφές της Θεσσαλονίκης. Στον ίδιο χάρτη στα τουρκικά εδάφη περιλαμβάνονται και όλες οι βόρειες επαρχίες της Συρίας που σφαδάζεται από τον εμφύλιο, καθώς και όλες οι πετρελαιοφόρες περιοχές του βορείου Ιράκ, όπου η Τουρκία ελέγχει απόλυτα τον Κούρδο ηγέτη, Μεσούτ Μπαρανί.

ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΗΓΕΤΩN: SARKOZY, BUYUKANIT & MERKEL

Το άρθρο γράφτηκε ενόσω ο Γιασάρ Μπουγιουκανίτ υπηρετούσε ως επικεφαλής των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η σχέση Τουρκίας-Ισραήλ έχει σαφέστατα πλέον αλλάξει λόγω της ανόδου του ισλαμισμού και της πολιτικής εξασθένισης των Κεμαλιστών.

 Αναστασίου Γιαννά

   Η διήγησή  μας μπορεί να αρχίσει απ΄το έτος 1626. Εκείνη την χρονιά γεννήθηκε στη Σμύρνη μία πραγματικά εφιαλτική προσωπικότητα η οποία έμελε να  παίξει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ιστορία της Τουρκίας. Αυτός δεν  ήταν άλλος από τον Shabbetai Zevi, Εβραίο ασκεναζί (δηλαδή με καταγωγή από τη Γερμανία), του οποίου  ο πατέρας όμως  είχε γεννηθεί στην Ελλάδα, για την ακρίβεια στην... Πάτρα!

 Για τους ιστορικούς αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, τόσους αιώνες μετά την καταστροφή του Ναού του Σολομώντος (το 70 μ.Χ.), ακριβώς όπως είχε προείπει ο Ιησούς Χριστός,  και τη διαμόρφωση του πρώτου γνωστικού ρεύματος, ο ακραίος Γνωστικισμός ξαναεμφανίστηκε στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου. Και καλό είναι να θυμηθεί κανείς εδώ τι σημαίνει Γνωστικισμός: Είναι θρησκευτικό σύστημα το οποίο απορρίπτει τον παραδοσιακό Ιουδαϊσμό και τιμάει τον... εωσφόρο, δηλαδή τον διάβολο, γιατί τον θεωρεί φορέα της γνώσης και, κατά συνέπεια, λυτρωτή της ανθρωπότητας. Κατά τον  Shabbetai Zevi λοιπόν, ο «φωτισμένος» έπρεπε να γευθεί το «μέλι της Αβύσσου», δηλαδή την αίσθηση του ψεύδους και της ισχύος, την απόλαυση που προσφέρουν τα σεξουαλικά όργια και τη διεστραμμένη χαρά που προκύπτει από την καταπάτηση οποιασδήποτε ηθικής αρχής. Από επιστήμονες που έχουν εγκύψει στο θέμα αυτής ειδικώς της μορφής του γνωστικισμού, ο Shabbetai Zevi θεωρήθηκε άτομο  με έντονη ψυχοπαθολογική συμπεριφορά. Και όμως...  αυτό το άτομο  κατάφερε να φτιάξει ένα τεράστιο «μεσσιανικό»  κίνημα, οι απόηχοι του οποίου παραμένουν αισθητοί μέχρι σήμερα.

Η καταγωγή της Μέρκελ.


Σε προηγούμενο άρθρο(Bλέπε εδώ) για την καταγωγή τριών ηγετών μεταξύ αυτών και της Μέρκελ, ο Θεόδοτος είχε αναφερθεί  στην ιουδαϊκή καταγωγή της καγκελαρίου Angela Dorothea Merkel. Πράγματι, ήταν γνωστό ότι  το επίθετο του πατέρα της, Kasner, ήταν ένα συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο των ασκεναζίμ  εβραίων της Γερμανίας. Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο: Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της, στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak . Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε  Kasner.

Οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταθέσεις σε Κύπρου και Λαϊκή


Οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταθέσεις σε Κύπρου και Λαϊκή
Τραπεζικοί λογαριασμοί εκατομμυρίων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με καταθέτες αρχηγούς ελληνικών πολιτικών κομμάτων, νυν και πρώην υπουργούς, βρίσκονται μπλοκαρισμένοι
Το αίσθημα ασφάλειας που οδήγησε κάποιους έλληνες πολιτικούς να τοποθετήσουν χρηματικά ποσά στην Τράπεζα Κύπρου και την Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου φαίνεται πως τώρα έχει μετατραπεί σε ανασφάλεια.

Το «αντισημιτικό» σύμβολο της αφίσας του Τζίμη Πανούση είναι το σύμβολο των Ραελιανών


Σχετικά με την "αντισημιτική" αφίσα του Τζίμη Πανούση, με την οποία προωθεί τη νέα του παράσταση και έχει λογότυπο «το άστρο του Δαβίδ με τη σβάστικα», (την είδηση την είδα εδώ - ο Πανούσης χαρακτηρίζει την παράσταση "εβραιοναζιστική" - βλέπε και άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κατά του "αντισημιτισμού" του "αντισυμβατικού Τζιμάκου" εδώ), σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο αναφέρεται σε «Αφίσα με έντονα αντισημιτικό περιεχόμενο έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία  κεντρικών δρόμων της Αθήνας. Στην αφίσα, η οποία διαφημίζει μουσική παράσταση, αποτυπώνεται το Αστέρι του Δαυίδ –σύμβολο της εβραϊκής θρησκείας- περιπλεγμένο με τον αγκυλωτό σταυρό –σύμβολο του Ναζισμού».

Μουσουλμάνος έγινε ο σφαγέας του Κολοράντο



Ο άνθρωπος που βύθισε στο πένθος το Κολοράντο, όταν εισέβαλε στις 20 Ιουλίου σε κινηματογράφο στο προάστιο Ορόρα κατά την προβολή του «Σκοτεινού Ιππότη» και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 12 νεκρούς και 50 τραυματίες, φέρεται να έχει ασπαστεί το Ισλάμ και να προσεύχεται πέντε φορές την ημέρα.

Το απόρρητο σχέδιο για τις διαθεσιμότητες στο Δημόσιο



Την έξοδο από το Δημόσιο βλέπουν 7.500 υπάλληλοι με ορόσημο το 2014. Πρόκειται για επίορκους, κοπανατζήδες, εργαζομένους, οι οποίοι...
κατέλαβαν τις θέσεις με πλαστά πιστοποιητικά, «διαθέσιμους» που δε θα επιτύχουν μετακίνηση εντός δωδεκαμήνου, αλλά και όσους περάσουν κάτω από τον… πήχη της αξιολόγησης των ικανοτήτων.

Ο Γέροντας Νίκων

Σοκ και δέος



Γράφει ο Σώτος Χρυσαφόπουλος

Ακούμε πάλι από τα μεγάφωνα του Βερολίνου την ίδια φρικαλέα αξίωση: «Θέλουμε την Ευρώπη ενωμένη όπως θεωρούμε εμείς ότι πρέπει αυτή να είναι ενωμένη, εμείς ως ισχυρότεροι όλων, γιατί μας αξίζει τούτο της Γερμανίας πιο πολύ από όσο αξίζει σε κάθε άλλη χώρα!»
Για τρία τέταρτα του αιώνα είχαμε κάνει την καρδιά μας πέτρα, και με λόγια κλειδωμένα είχαμε βαλθεί να φτιάξουμε μιαν Ευρώπη, στην αρχή χωρισμένη σε κράτη βέβαια, με σύνορα μεταξύ τους να τα χωρίζουν το δίχως άλλο, οραματιζόμενοι όμως την ημέρα, όσο μακρινή, που δεν θα υπάρχουν τότε πια τέτοια εμπόδια ανάμεσά μας.

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αιματηρή απόδραση - Τα όπλα του Βλαστού είχαν οι βαρυποινίτες Αλβανοί;(vid)



Με τα όπλα που προορίζονταν για την απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού φαίνεται πως εξοπλίστηκαν οι βαρυποινίτες Αλβανοί, τουλάχιστον πέντε από τους οποίους έχουν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων κατά τη διάρκεια του πρωτοφανούς μακελειού!

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρεις εξωτερικοί φρουροί. Ο ένας από τους τρεις, ηλικίας 40 ετών, φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή, ενώ εισήχθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Με πιο ελαφρά τραύματα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ο δεύτερος φρουρός, ηλικίας 37 ετών. Η κατάσταση της υγείας του τρίτου φρουρού δεν εμπνέει ανησυχία και του παρασχέθηκαν απλώς οι πρώτες βοήθειες.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ: ΚΑΙ Η DEUTSCHE BANK ΕΙΧΕ OFFSHORE ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!


20130323-003621.jpg
Κατάλαβες ελληναρά μου; Απλώς τα αφεντικά μπορούν να έχουν οφσορ, να κλέβουν, να σκοτώνουν και να καθαρίζουν με ένα μάτσο λαδωμένους πολιτικούς και μπουκωμένους καναλάρχες. Τόσο απλά.

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ENOΠΛΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Φοβούνται να εξοπλίσουν τους πολίτες - Αναβλήθηκε άσκηση εφέδρων της Εθνοφρουράς


Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στο νησί και η αγανάκτηση των πολιτών για την συμπαιγνία, τρόίκας-κυβέρνησης Αναστασιάδη και Αθήνας, οδηγεί στη αναβολή των προγραμματισμένων ασκήσεων της Εθνοφρουράς που ειχαν προγραμματιστεί να γίνουν 26 και 29 Μαρτίου. Οι έφεδροι-εθνοφύλακες θα πρέπει να παρουσιαστούν αλλά θα αποδεσμευτούν μία ώρα μετά την παρουσίασή τους.

Πέρασαν και τα τρία νομοσχέδια από την κυπριακή Βουλή


20130323-002222.jpg
Ναι στο ταμείο αλληλεγγύης, στα έκτακτα μέτρα περιορισμού στις κινήσεις κεφαλαίων και στην εξυγίανση τoυ τραπεζικού συστήματος ψήφισαν οι Κύπριοι βουλευτές

Και τα τρία νομοσχέδια ψήφισε η κυπριακή Βουλή, η ολομέλεια της οποίας συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής.

«ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ» Έκτακτη φορολόγηση καταθέσεων στην Ισπανία



Σε επιβολή φόρου επί των καταθέσεων προχωρά και η Ισπανία, δημιουργώντας ένα επίφοβο κλίμα στην ΕΕ ότι τα χρήματα των καταθέσεων των πολιτών είναι ανυπεράσπιστα στις «ληστρικές» επιθέσεις των κυβερνήσεων...

Επί της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ.



1) Στήριξη της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός, του Μπόμπολα και της Eldorado Gold (αυτοί είναι καλοί ξένοι), στις Σκουριές Χαλκιδικής

2) Στήριξη μαζί με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ της υποψηφιότητας Σταυρίδη για τον ΤΑΙΠΕΔ (τον οργανισμό που ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία στους επίσης καλούς ξένους)

3) Καταψήφισε την συνέχιση της έρευνας για τη Λίστα Λαγκάρντ, πάλι σε ταύτιση με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 

4) Τάχθηκε ενάντια στη φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου και των εφοπλιστών

4) Εναντιώθηκε στην απεργία των εργαζόμενων στο ΜΕΤΡΟ

5) Εναντιώθηκε στην μεγάλη απεργία των Χαλυβουργών 

Χέρι (κ μαχαίρι) έχουν σηκώσει μόνο απέναντι σε μια γυναίκα αριστερού κόμματος και σε ανυπεράσπιστους μετανάστες.

Κατά τα άλλα, “θα μπούνε στη Βουλή και θα κάνουν στους προδότες πολιτικούς τη μούρη κρέας”

Βάζουν την Τουρκία στο φυσικό αέριο ΗΠΑ-Γερμανία. Οι στρατιωτικοί είχαν προειδοποιήσει!



Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Τα σημάδια ότι κάτι αλλάζει στην συμπεριφορά των Ισραηλινών απέναντί μας είχαν γίνει ορατά εδώ και αρκετό καιρό και οι πολιτικές ηγεσίες του ΥΕΘΑ, από την περίοδο Αβραμόπουλου και μετά τουλάχιστον, είχαν ενημερωθεί -και εγγράφως- γι΄ αυτά τα σημάδια.

Ποια ήταν αυτά;

Μια μεγάλη παγκόσμια αναμέτρηση που είναι προ των πυλών.


Για παγκόσμιο πόλεμο κάνει λόγο ο γνωστός για τον ανθελληνισμό του επικεφαλής της πολιτικής πτέρυγας της μιαρής λέσχης Μπίλντερμπεργκ 89χρονος Χέρνι Κίσσιγκερ ...οι πονηρευόμενοι εξολοθρευθήσονται, οι δε υπομένοντες τον Κύριον, αυτοί κληρονομήσουσι γην.

 Και έτι ολίγον, και ου μη υπάρξη ο αμαρτωλός, και.....
ζητήσεις τον τόπον αυτού, και ου μη εύρης. (ψαλμ. 36) Ανοικτά και απροκάλυπτα για μια μεγάλη παγκόσμια αναμέτρηση που είναι προ των πυλών έκανε λόγο ο επικεφαλής της πολιτικής πτέρυγας της μιαρής και σκοτεινής λέσχης του Μπίλντεμπεργκ 89χρονος Χέρνι Κίσσινγκερ! Εξετάζοντας τη δήλωσή του κάλλιστα θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι γέρος είναι και ξεκούτιανε... 

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΑΡΡΗΣ δίνοντας άλλοθι σε Αναστασιάδη!


ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΑΡΡΗΣ  δίνοντας άλλοθι σε Αναστασιάδη!
Την παραίτησή του έθεσε ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών στη διάθεση του Προέδρου μετά τις παλινωδίες, τη γενική κατακραυγή και τους ατυχείς χειρισμούς

Του Βελισσάριου Δραγάτση

Στη διάθεση του Κυπρίου Προέδρου κ. Νίκου Αναστασιάδη έχει θέσει την παραίτησή του ο υπουργός Οικονομικών κ. Μιχάλης Σαρρής ύστερα από τον πολιτικό σάλο που έχουν προκαλέσει οι χειρισμοί της Λευκωσίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το κρίσιμο Eurogroup της προηγούμενης εβδομάδας.

Για δύο ημέρες ακόμα έχουν τρόφιμα τα σουπερμάρκετ στην Κύπρο


Δραματική είναι πλέον η κατάσταση στην Κύπρο καθώς ακόμη και τα καλά εφοδιασμένα σουπερμάρκετ - οι υπεραγορές, όπως τις λένε στο νησί - βλέπουν τα ράφια να αδειάζουν και να μην μπορούν να εφοδιαστούν. 

Οπως δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υπεραγορών Ανδρέας Χατζηαδάμου, τα αποθέματα των υπεραγορών «αρκούν για ακόμα δύο τρεις ημέρες». Ο ίδιος προσέθεσε πως αν δεν εξευρεθεί λύση και οι τράπεζες παραμείνουν κλειστές μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξει πρόβλημα.

900 εκατομμύρια δολάρια ($) στοίχημα ότι το ευρώ θα καταρρεύσει έναντι του δολαρίου μέσα σε 2 εβδομάδες.: PUT Trade Rocks London Options Market !















From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Μια συναλλαγή 900 εκατ. δολαρίων συγκλόνισε τις αγορές options του Λονδίνου σήμερα το πρωί.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Υπερψηφίστηκαν τα νομοσχέδια για Ταμείο Αλληλεγγύης και περιορισμό στις συναλλαγές


yperpsifistikan-ta-nomosxedia-gia-tameio-allilegguis-kai-periorismo-stis-synallages
Αναβρασμός επικρατεί στην Κύπρο με τις πολιτικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Σε εξέλιξη στην Ολομέλεια της Βουλής η ψήφιση των νομοσχεδίων.

Συγκεκριμένα ομόφωνα έχουν ψηφιστεί μέχρι στιγμής το νομοσχέδιο για την Ίδρυση Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης Νόμος του 2013 και το νομοσχέδιο για την Επιβολή Περιοριστικών Μέτρων στις Συναλλαγές, σε Περίπτωση Έκτακτης Ανάγκης Νόμος του 2013.

Εκκρεμεί η ψήφιση του νομοσχεδίου για την εξυγίανση των Τραπεζών.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ Ισραήλ: Στην κυπριακή ΑΟΖ, μόνο με τις «ευλογίες» της Άγκυρας «Στο ζήτημα του ΦΑ θα συνομιλήσουμε με την Τουρκία», δήλωσε πρώην Ισραηλινός ΥΠΕΞ



Παράλληλα με την διάδοση της είδησης ότι το Ισραήλ απολογήθηκε επισήμως στην Τουρκία για την επίθεση στο τουρκικό καράβι «Μαβί Μάρμαρα», η Άγκυρα ψάχνει απάντηση για ένα πολύ σημαντικό ερώτημα, το οποίο αφορά το μέλλον της κυπριακής οικονομικής κρίσης και των ερευνών στην κυπριακή ΑΟΖ: Ποια θα είναι η μελλοντική στάση του Τελ Αβίβ στο ζήτημα της κυπριακής ΑΟΖ;

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


sinagwgi660
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η ιστορία το έχει αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε;

ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ Προειδοποίηση – βόμβα προς Ελλάδα από τον Β. Πούτιν: «Προσέξτε μην γίνετε Κύπρος»


«Μάθημα» στην Ελλάδα να γίνει η κυπριακή τραγωδία δήλωσε τοποθετούμενος δημόσια για το ζήτημα μετά τη τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα  με τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιτ Κάμερον ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Συγκεκριμένα ο Β. Πούτιν δήλωσε ότι «Θα πρέπει να γίνει μάθημα στην Ελλάδα η κυπριακή κρίση και να προσέξουν ιδιαίτερα την κατάληξη του διαγωνισμού των εταιρειών ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ στην Ελλάδα όπου η Ρωσία έχει προσφέρει το μεγαλύτερο τίμημα», εννοώντας ότι τυχόν απόρριψη της ρωσικής πρότασης κατόπιν την πιέσεων της ΕΕ ή της τρόικα, θα προκαλέσει την ρωσική απόσυρση ενδιαφέροντος σε σειρά επενδυτικών σχεδίων. Αλλά και την μη επάνοδο της Ρωσίας αν καταρρεύσει η Ελλάδα.

Το αντίπαλο δέος της Δυτικής κυριαρχίας μορφοποιείται


brics_summit
Όπως όλα δείχνουν, η Σύνοδος Κορυφής της ομάδας BRICS στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής (26-27 Μαρτίου) θα γράψει μάλλον ιστορία, διότι προβλέπεται να ανακοινωθεί εκεί  η ίδρυση Ενιαίας Τράπεζας Ανάπτυξης. 

Η Σύνοδος Κορυφής της BRICS στο Ντέρμπαν θα πραγματοποιηθεί με το σύνθημα «BRICS και Αφρική: εταιρική σχέση στο όνομα της ανάπτυξης, της ολοκλήρωσης και της εκβιομηχάνισης». Ένα από τα βασικά θέματα του φόρουμ θα είναι η σύγκρουση στη Συρία. Την παραμονή της Συνόδου Κορυφής η κατάσταση σ΄αυτή τη χώρα επιδεινώθηκε και πάλι. Στο Χαλέπι χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα από την ένοπλη αντιπολίτευση. Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ ζήτησε βοήθεια από τις χώρες-μέλη της ομάδας BRICS για να τεθεί τέρμα στη βία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΣΊΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΈΝΟΥ

Οι υπάλληλοι της Eldorado Gold στην «αγκαλιά» της Χρυσής Αυγής




Αντιπροσωπεία των εργαζομένων της καναδικής πολυεθνικής «Eldorado Gold» συναντήθηκε με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Οι εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων Υπογειτών των Μεταλλείων Κασσάνδρας εξέθεσαν την άποψη πως όσοι αντιδρούν στην καταστροφή του αρχαίου δάσους των Σκουριών είναι αριστεροί και μάλιστα νιώθουν πως κινδυνεύουν από αυτούς!
Μετά τη δεδομένη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας λοιπόν, η Χρυσή Αυγή γίνεται το δεύτερο κόμμα που εκφράζει τη στήριξή του στην καναδική επένδυση και, με βάση την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη Χαλκιδική με τις αστυνομικές καταδρομές σε σχολεία και χωριά, η εμπλοκή του νεοναζιστικού κόμματος δεν βοηθά να καταλαγιάσουν τα πνεύματα.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

www.zougla.gr

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ... "ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!


mitropolitis-maroneias
Άφωνοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, κατά την τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Μαρωνείας, Παντελεήμονα.Ο νεοεκλεγής ιεράρχης, κατά την ομιλία του, αποκάλεσε την Κομοτηνή με το τουρκικό της όνομα, δηλαδή "Γκιουλμουτζίνα", αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους τον άκουσαν .Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα δεν επετράπη στον Υπουργό Υγείας της Τουρκίας να εισέλθει στη χώρα μας επειδή στο διαβατήριο του ανέφερε τη γενέτειρα του Κομοτηνή με το όνομα που της δίνουν οι Τούρκοι και όχι με το ελληνικό της όνομα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Σκουριές Χαλκιδικής (Ελεύθερος Σκοπευτής, ΣΚΑΪ 10/3/2013)


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY ΠΑΝΟY ΚΑΜΜΕΝΟY ΣΤHN ΕΡΑ

ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.



Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ, ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ; ΟΧΙ. ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ALPHA KAI ΠΕΙΡΑΙΩΣ! Λεηλασία και αρπαγή των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα με διαμεσολάβηση Α.Σαμαρά



To 10% του ελληνικού χρηματοπιστωτικού τομέα ήτοι 430 υποκαταστήματα και καταθέσεις άνω των 13 δισ. ευρώ, με υψηλή κερδοφορία "λεηλατούνται" από τυος Έλληνες "αδελφούς" και η μεν Alpha Bank αναλαμβάνει τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα η δε Τράπεζα Πειραιώς την Λαϊκή Τράπεζα.

Κοινό μέτωπο αποφάσισαν Τσίπρας – Καμμένος


?????????
Κοινό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση με αφορμή τα γεγονότα στην Κύπρο, αποφάσισαν να σχηματίσουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος μετά από την συνάντηση που είχαν σήμερα στην Βουλή.

Οι δυο αρχηγοί συμφώνησαν σε τρια βασικά ζητήματα:



σε μια πλατιά παλλαϊκή συσπείρωση, ένα μέτωπο συμπαράστασης στον κυπριακό λαό

διεξαγωγή άμεσων συζητήσεων σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή για τις εξελίξεις στην Κύπρο και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης

αίτημα των βουλευτών των δυο κομμάτων από κοινού προκειμένου ο κ. Προβόπουλος ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας να έρθει στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με ποιο σκεπτικό και για ποιο λόγο αρνήθηκε να συνδράμει η Ελλάδα στη στήριξη της Κύπρου

Για την πρόταση μομφής προς τον Γ. Στουρνάρα που ετέθη από την πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι τη βασική ευθύνη την έχει ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του.

Δώρο 400 ευρώ σε 50.000 συνταξιούχους- Ποιοι το δικαιούνται


Την τύχη θα έχουν να πάρουν πίσω το δώρο Χριστουγέννων 400 ευρώ θα έχουν περίπου 50.000 συνταξιούχοι ειδικών μισθολογίων 
λόγω της αναπροσαρμογής που έγινε στις συντάξεις τους αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012 και είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν πολύ πιο κάτω από τα 2.500 ευρώ, όσα έπαιρναν προ του πρώτου Μνημονίου. 

Στην ουσία, οι συνταξιούχοι “κέρδισαν” τα 400 ευρώ, επειδή οι μειώσεις που έγιναν στις συντάξεις τους ήταν τόσο μεγάλες που τους έριξαν κάτω από το πλαφόν των 2.500 ευρώ. Κατά συνέπεια, έγιναν δικαιούχοι του δώρου Χριστουγέννων για το 2012, μια που οι περικοπές των ειδικών μισθολογίων εφαρμόστηκαν από την 1η Αυγούστου 2012.

ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΤΙΔΑΣ:ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

Η Τουρκία εποφθαλμιά τον ορυκτό πλούτο της Κύπρου



Οι τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο το 1974 με πρόσχημα την «πολιτική κρίση». Σήμερα, το 2013 με πρόσχημα την «οικονομική 
κρίση» απειλούν με... μπλοκάρισμα της τιτλοποίησης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Κύπρου, χωρίς βέβαια να εξηγούν πως θα το επιτύχουν αυτό… 

Κύπρος: Ακόμη και με «λουκέτο» κινδυνεύουν τα βενζινάδικα



Όπως είπε ο κ. Στεφάνου, η εικόνα και τα πράγματα έχουν χειροτερέψει από χθες, Πέμπτη, υπό την έννοια ότι τα πρατήρια δουλεύουν τοις μετρητοίς και κάθε μέρα που περνά στερεύουν τα μετρητά.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως καύσιμα υπάρχουν μπόλικα και ότι η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα καυσίμων.

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ;


Μπορούν να μας πουν τι λέει για το σχέδιο του Eurogroup;

Προφανώς ότι προέβλεπε για τον “μηχανισμό στήριξης” του Παπανδρέου…

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!

"ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ..." Ιδού το Plan "C" εξόδου από την ευρωζώνη - Απορρίπτεται το γερμανικό τελεσίγραφο



Η αναμενόμενη απόρριψη από την Γερμανία και του PLan B, φέρνει πλέον στην επιφάνεια το Plan "C" για τους Κύπριους: Το defencenet.gr βασιζόμενο σε πληροφορίες από το Βερολίνο είχε αποκαλύψει ότι η γερμανική κυβέρνηση θα απέρριπτε ΟΛΕΣ τις εναλλακτικές λύσεις, από την δανειοδότηση της Κύπου με νέο ρωσικό δάνειο, μέχρι την λύση που παρουσίασαν χθες οι Κύπριοι και κατ'αρχην έγινε δεκτό να συζητηθεί από το Eurogroup,απλά και μόνο γιατί έχουν ένα συγκεκριμένο και μοναδικό στόχο: Την καταστροφή της Κύπρου ως χρηματοοικονομικού κέντρου.

Τρεις "Μυστικές" Πόλεις-Κράτη


Τρεις πόλεις- κράτη συγκεντώνουν όλη την εξουσία του πλανήτη. Ακόμα και αν ακούγεται υπερβολικό μια προσεκτική μελέτη των προνομίων που απολαμβάνουν, οι τρεις αυτές αστικές περιφέρειες μάλλον θα σας πείσει ότι δεν έχουμε καλή γνώση της πραγματικότητάς μας.

Πρόκειται για το
City του Λονδίνου το οποίο είναι το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο του πλανήτη (λίγοι γνωρίζουν ότι είναι αυτοδιοίκητο) για το Βατικανό που συγκεντρώνει την θρησκευτική εξουσία μεταβάλλοντάς τη σε κοσμική, και το ...

To ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε: Γιατί η Ελλάδα; Και γιατί τα Ελληνικά;



Ο Pedro Olalla González de la Vega (Οβιέδο, Ισπανία 1966) είναι συγγραφέας, ελληνιστής, καθηγητής φιλόλογος, μεταφραστής, φωτογράφος και κινηματογραφιστής, και σε αυτούς τους τομείς συνεργάζεται τακτικά με εκδοτικούς οίκους, πανεπιστήμια και πολιτιστικούς φορείς από διάφορες χώρες του κόσμου. Εδώ και είκοσι οκτώ χρόνια, διατηρεί μια έντονη σχέση με την Ελλάδα και το 1994 μετοίκησε στην Αθήνα με σκοπό να ασχοληθεί με την έρευνα, τη δημιουργία και τη διδασκαλία. Η κύρια απασχόλησή του είναι η συγγραφή: 27 πρωτότυπα έργα λογοτεχνικού και πολιτιστικού περιεχομένου (βιβλία, σενάρια, οπτικοακουστικό υλικό) σε διάφορες γλώσσες, καθώς και μια μακρά σειρά από δημοσιογραφικά άρθρα και μεταφράσεις Ελλήνων και Ισπανών συγγραφέων.

Στο πλευρό της Δασκάλας του Έβρου, Χαράς Νικοπούλου ο Τέρενς Κουΐκ.



ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ»
Στην Κομοτηνή βρίσκεται από το πρωί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, προκειμένου μαζί με Πολιτευτές και μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών του Κινήματος στη Θράκη, να βρεθεί στο πλευρό της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου, στη σημαντική δίκη που έχει με δύο τουρκόφωνες τοπικές εφημερίδες.

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της κυπριακής Βουλής - Εμπλοκή με τρόικα για το plan B


 Εμπλοκή με την τρόικα στο εναλλακτικό σχέδιο που προτείνει η Κύπρος για την έξοδο από την κρίση οδηγεί στην αναβολή της συνεδρίασης της Βουλής της Κύπρου για την έγκριση των τριών νομοσχεδίων. Ενώ η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί μετατίθεται για τις 11:30. Το γεγονός επιτείνει την ανησυχία για τη διάσωση της Κύπρου, αλλά και των καταθέσεων τη στιγμή που οι Γερμανοί αξιώνουν δήμευση για καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ.

Νέες παρεκτροπές του…«Έλληνα» βουλευτή Χατζηοσμάν!


   
Σε τουρκοσυνέδριο στη Βιέννη προς τιμήν του Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε πρόσφατα ο βουλευτής Ροδόπης και φωτογραφήθηκε και με τα αφεντικά του…

    Πολλές φορές μας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν στο «Προξενείο-Στοπ» ο φερόμενος και ως…βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου (με το ΠΑΣΟΚ) Αχμέτ Χατζηοσμάν – και είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί, όσο κανείς εδώ δεν θα του μαζεύει τα λουριά! Άλλο ένα λοιπόν κρούσμα προστέθηκε προ ολίγων ημερών στο πλούσιο βιογραφικό του λεγάμενου, όταν παρέστη σε τουρκοσυνέδριο στη Βιέννη, όπου έδωσε πάλι αναφορά στα αφεντικά του και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί τους (σ.σ. εμ, τι θα δείχνει δηλαδή μεθαύριο στα μουσουλμανοχώρια για να ξαναβγεί βουλευτής);

Περιστρεφόμενοι δερβίσηδες και…περιφερόμενοι χαφιέδες!


  














  Εκδήλωση του τουρκικού Προξενείου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, με παρόντες αρκετούς επιφανείς τοπικούς τουρκοπράκτορες! Ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου όμως τι γύρευε άραγε ανάμεσά τους;
    Πιστό στον ρόλο του όχι μόνο ως φωλιάς πρακτόρων (καθότι το έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές ότι, πλην αυτού, δεν έχει τον παραμικρό διπλωματικό ή άλλο λόγο ύπαρξης στη Θράκη), αλλά και ως «προαγωγού (σ.σ. κοινώς νταβατζή) τουρκικού πολιτισμού» στα μέρη μας (είτε μέσω των απειραρίθμων «πολιτιστικών» τουρκοσυλλόγων που χρηματοδοτεί, είτε και απευθείας), το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής προσέφερε προ ολίγων ημερών άλλη μία πολιτιστική εκδήλωση στους ανυποψίαστους ιθαγενείς του τόπου μας. Τη φορά αυτή…απευθείας, καθώς, όπως μας αναφέρει η τουρκοφυλλάδα«Μπιρλίκ» (12/3), συνέβαλε στη διοργάνωση στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής μιας εκδήλωσης με τους Περιστρεφόμενους Δερβίσηδες Μεβλεβί,η οποία «κατέκτησε τις καρδιές των Κομοτηναίων, που θαύμασαν την επίδειξη sema με τη ζωντανή μουσική των σούφι»!

Σκούζουν οι γερμανοφιλιππινέζες της διαπλοκής: “Αχ είδατε, δεν μας έσωσαν οι Ρώσοι, σας τα λέγαμε”! Ζήτω το μνημόνιο!



Σκούζουν οι γερμανοφιλιππινέζες της διαπλοκής: “Αχ είδατε, δεν μας έσωσαν οι Ρώσοι, σας τα λέγαμε”! Ζήτω το μνημόνιο!
Σοβαρά; Μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωζώνης παραπονιέται γιατί δεν έρχονται οι Ρώσοι με τα τσουβάλια;
Αυτή είναι η απόλυτη κατάρα του Ελληνισμού που πρέπει να ξεριζωθεί.
Αυτοί οι απατεώνες, τα τζουκ μποξ, οι ολετήρες της αλήθειας, οι φορείς της παρακμής.
Σκουζουν οι ελληνόφωνοι προπαγανδιστές, για τους Ρώσους που δεν έδωσαν 52 τρις ρούβλια για να “σώσουν”… μία χώρα της Ευρωζώνης, με κυβέρνηση που προτίθεται να την βάλει στο ΝΑΤΟ. Και συνεχίζουν να ξερνούν στα μικρόφωνα για τον μονόδρομο του μνημονίου “που τώρα δικαιώνεται”!
Και ένας αποχαυνωμένος λαός κάθεται και τους ακούει. Να ειρωνεύονται, να εξαπατούν. Να συνεργούν στην μέγιστη ληστεία. Στη νέα εθνοκτονία. Την τέταρτη γενοκτονία του Ελληνισμού από τους “φίλους και συμμάχους Γερμανούς”!

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...