Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Νέα "Βαριοπούλα": "Κατάληψη μικρού ελληνικού νησιού" ετοίμαζε το τουρκικό Ναυτικό!

Νέο σχέδιο "Βαριοπούλα" εντόπισε η ισλαμική κυβέρνηση στην Τουρκία, το οποίο περιελάμβανε πολλά στοιχεία του αρχικού σχεδίου, αλλά και την πρόκληση ναυτικού επεισοδίου με την Ελλάδα, το οποίο θα βασιζόταν στις πλόες των τουρκικών σκαφών επιφανείας "πολύ κοντά στην ελληνική ηπειρωτική χώρα" όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Τουρκία. Προφανώς αναφέρονται στις πλόες των φρεγατών και των κορβετών που ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια και φτάνουν μέχρι το Σαρωνικό!

Τα σχέδια, που αποτελούν ακόμα ένα κτύπημα στους κεμαλικούς εντοπίστηκαν σε έφοδο που έκαναν οι εισαγγελείς (το δικαστικό σώμα ελέγχεται στα μέσα και στα κατώτερα επίπεδα από τους ισλαμιστές) στην ναυτική βάση Γκιολτσούκ.

Εκεί βρέθηκαν χάρτες, σχεδιαγράμματα, κατάλογος με κρύπτες όπλων στην Κωνσταντινούπολη κια αλλού, μέχρι και τοποθεσίες στις οποίες θα εξορίζονταν οι αξιωματικοί που θα αντιδρούσαν στο πραξικόπημα, και οι πολιτικοί που θα συλλαμβάνονταν. Μέρος από αυτά αφόρούν το σχέδιο "Κλωβός", που ήταν τμήμα της "Βαριοπούλας".

Η αιφνιδιαστική έφοδος των εισαγγελέων παρεμποδίστηκε από τον διοικητή της βάσης, ο οποίος υποχώρησε όταν τον ειδοποίησαν ότι ή θα τους άνοιγε τις πύλες ή θα συλλαμβανόταν αμέσως! Η τουρκική εφημερίδα STAR γράφει στο σημερινό της φύλλο ότι ερευνήθηκαν ακόμα και οι αποθήκες όπλων και το τμήμα με τα κρυπτογραφημένα σήματα!

Στα έγγραφα που βρέθηκαν, υπάρχουν αναλυτικές αναφορές για τις διάφορες φάσεις του πραξικοπήματος, αλλά και τις κινήσεις του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο, με αναφορά σε "Μικρό νησί που θα καταλαμβανόταν αμέσως μετά το ναυτικό επεισόδιο"! Είναι γεγονός ότι το τουρκικό Ναυτικό είναι το ίδιο "σκληρό" με τον Στρατό κατά της κυβέρνησης Ερντογάν, και αυτό το γνωρίζουν οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών, όπως γνώριζαν και κάποια άλλα πράγματα για τις κινήσεις τους, ειδικά το καλοκαίρι του 2009. ¨Ελληνες αξιωματούχοι που ρωτήθηκαν σχετικά θεωρούν ότι "Το νησί μπορεί να είναι η Ρω". Στα ντοκουμέντα υπάρχουν αναλυτικές περιγραφές ακόμα και για συνθήματα που θα χρησιμοποιηθούν στις διαδηλώσεις, η διαχείριση των ΜΜΕ, κλπ

Στην τουρκική εφημερίδα υπάρχουν αναφορές και για ύπαρξη χαρτών που δείχνουν σημεία όπου πιθανότατα βρίσκονται κρυφά οπλοστάσια στην περιοχή Ποϊράζκοϊ στην Κωνσταντινούπολη. Πριν από λίγους μήνες οι τουρκικές αστυνομικές αρχές είχαν βρει ένα οπλοστάσιο, όμως με τους νέους χάρτες που ήδη ξεκίνησαν νέες έρευνες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ποιό είναι το αφεντικό του Παπαnανδρέου ;

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ


Του Ιωάννη Μάνεση
«Αναφερόμαστε στην ιστορική μνήμη στην Ελλάδα και συνήθως ο λόγος γίνεται για τις χαμένες πατρίδες στην Μ. Ασία. Ξεχνάμε όμως ότι πάνω από μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι, άφησαν χαμένες πατρίδες στα Βαλκάνια. Ποιος θυμάται ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια χαμένη πατρίδα για τους Εβραίους;...»
Αντώνης Λιάκος, καθηγητής «Ελληνικής»(!) Ιστορίας Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.
Η προπαγάνδα περί «πολυπολιτισμικής Βαλκανικής Μητροπόλεως» Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες αυτού του τόπου, έχουν δηλώσει ευθέως ότι μέσα στα επόμενα χρόνια η Θεσσαλονίκη, η συμπρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά, πρόκειται να μετατραπεί σε μία πολυεθνική μεγαλούπολη των τριών εκατομμυρίων κατοίκων και να καταστεί η «Μητρόπολη των Βαλκανίων».
Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην συνέντευξη που παρεχώρησε στα πλαίσια της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ George Παπανδρέου, εκτός των άλλων γελοίων και τυχάρπαστων που είπε (όπως π.χ. ότι χαίρεται όταν ένας ξένος κρατάει την Ελληνική σημαία), μίλησε επανειλημμένως για μία «σύγχρονη, ανοικτή και πολυπολιτισμική» Θεσσαλονίκη, που πρέπει να αντισταθεί στην «λογική της ξενοφοβίας» και να διατηρήσει τον... «πολυπολιτισμικό» της χαρακτήρα...
Τον περασμένο Ιούνιο, επίσης, στην συμπρωτεύουσα, με πρωτοβουλία του ιδρύματος Κόκκαλη και του Αμερικανικού Κολλεγίου, έγινε επίσημη παρουσίαση ενός βιβλίου με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Θεσσαλονίκη - πόλη των φαντασμάτων Χριστιανών, μουσουλμάνων και Εβραίων» (προσέξτε: όχι Ελλήνων αλλά... Χριστιανών!).Συγγραφέας του εν λόγω βιβλίου κάποιος «καθηγητής» Μαζάουερ, απ' το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθεί κανείς, ότι και μόνο ο τίτλος αυτού του βιβλίου αμφισβητεί ευθέως τον εθνικό ελληνικό χαρακτήρα, όχι μόνον της Θεσσαλονίκης, αλλά και ολοκλήρου της Μακεδονίας!Χαρακτηριστική είναι η παρουσίαση του βιβλίου από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», όπου στο ένθετο «Βιβλιοδρόμιο», μεταξύ άλλων έγραψε: «Στο νέο του βιβλίο ο Μαρκ Μαζάουερ σηκώνει το πέπλο της διακοινοτικής κληρονομιάς της συμπρωτεύουσας και δημιουργεί ένα αλληγορικό σύμπαν γεμάτο θαυμασμό για τις χαμένες πατρίδες της ανεκτικότητας και της πολυπολιτισμικότητας»!!!
Γιατί όμως τόσο ενδιαφέρον για την Ελληνική Συμπρωτεύουσα; Ποιοι είναι που θέλουν την Θεσσαλονίκη -την νύμφη του Ελληνικού Βορρά-, μία «πολυεθνική» και «πολυπολιτισμική» τερατούπολη των Βαλκανίων και δεν το κρύβουν;
Απόλυτα σχετικό προς τα ανωτέρω, είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται μεγάλες επενδύσεις στην οικονομία της πόλεως από εβραϊκά κεφάλαια. Σύμφωνα με έγκυρους οικονομικούς αναλυτές, ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% της οικονομίας της Θεσσαλονίκης ελέγχεται από πολυεθνικές που είτε εξυπηρετούν ισραηλινά συμφέροντα, είτε ανήκουν απευθείας σε εβραίους. Ανάμεσα στις άλλες επενδύσεις τους (καζίνο, βιομηχανικά κέντρα κ.λπ.), βρίσκεται και η αγορά μέσων μαζικής ενημερώσεως (εφημερίδες, τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί κ.ά.).
Κάνοντας μια απλή μαθηματική σύγκριση στις μερικές χιλιάδες που αριθμεί η εβραϊκή κοινότητα στην Θεσσαλονίκη σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό, και τα ποσοστά επενδύσεων και ιδιοκτησιών που κατέχει, αντιλαμβανόμαστε την ισχύ και την δύναμη της παρασιτικής αυτής μειοψηφίας στην Ελληνική συμπρωτεύουσα.Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι για τους απανταχού σιωνιστές η Θεσσαλονίκη ήταν και παραμένει η «Μητέρα του Ισραήλ». Οι ίδιοι δεν κρύβουν ότι θέλουν τον έλεγχό της σαν προγεφύρωμα από το Ισραήλ στην Ευρώπη και προς τούτο έχουν εργαστεί ποικιλοτρόπως και συστηματικώς. Δεν είναι καθόλου τυχαία π.χ. η ανέγερση τα τελευταία χρόνια πολλών εβραϊκών μνημείων και μουσείων, που υπενθυμίζουν σε όλους την... εβραϊκότητα και το δήθεν εβραϊκό ιστορικό παρελθόν της πόλεως αυτής.Η Ιστορία όμως δεν γράφεται ούτε με ανεγέρσεις μνημείων «ολοκαυτώματος», ούτε με αμερικανόφερτες μελέτες υπόπτου καταγωγής «καθηγητών»...Ιστορική αναδρομή Κατά τους αιώνες του Βυζαντίου, η Θεσσαλονίκη αποτελούσε το δεύτερο πληθυσμιακό, πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο της Αυτοκρατορίας -την Συμβασιλεύουσα του Βυζαντινού Ελληνισμού.
Εικοσιτρία χρόνια πριν την Άλωση της θρυλικής Πόλεως των Κωνσταντίνων, μόλις στα 1430, η Θεσσαλονίκη θα βυθιστεί στο σκοτάδι της μαύρης σκλαβιάς για τους επόμενους 5 αιώνες, πέφτοντας στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων, στις ορδές των βαρβάρων του Μουράτ...Την περίοδο εκείνη της Αλώσεως, η εβραϊκή παρουσία στην Θεσσαλονίκη ήταν αρκετά ισχνή. Ουδέποτε, άλλωστε, από την αρχαιότητα, η Θεσσαλονίκη διέθετε ισχυρή εβραϊκή κοινότητα. Από την ίδρυση μάλιστα της πόλεως (4ος αι. π.Χ.) μέχρι σήμερα, ο πληθυσμός της περιελάμβανε τόσο μηδαμινό αριθμό εβραίων, που οι ιστορικοί απαξιούσαν την καταγραφή του.Η μεγάλη πλημμύρα της Θεσσαλονίκης απ' την εβραϊκή λαίλαπα ξεκίνησε κατά τον 16ο αιώνα, μετά την ομαδική εγκατάλειψη των εβραίων της Ισπανίας, εξαιτίας των διώξεων που υπέστησαν εκεί από την Ιερά Εξέταση.
Μία δεύτερη μαζική εγκατάσταση θα παρατηρηθεί επίσης γύρω στα 1720, από εβραίους προερχόμενους απ' την Ιταλία. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Τούρκος κατακτητής έφερε και εγκατέστησε σε αυτή την πόλη τους εβραίους ως συνεργάτες του.Οι βδέλλες αυτές, εκμεταλλευόμενες στο έπακρο την δεινή θέση στην οποία είχε περιέλθει ο Ελληνισμός κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας, επιδόθηκαν στην αγαπημένη τους ενασχόληση, την τοκογλυφία, θησαυρίζοντας εις βάρος του ελληνικού στοιχείου. Όπως οι ίδιοι ομολογούν στα «Χρονικά»: «Από τον 18ο αιώνα, καθώς ο χρηματικός φόρος γενικεύθηκε στην οθωμανική αυτοκρατορία, ολοένα και περισσότερα χωριά άρχισαν να δανείζονται από πλούσιους εβραίους ή τούρκους με πολύ υψηλό επιτόκιο, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σταδιακά σε τσιφλίκια, στο βαθμό που οι κάτοικοι των χωριών αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στους βαρείς φόρους και τους αυξανόμενους τόκους. Πολλά χωριά από τη Θεσσαλονίκη είχαν αυτή την τύχη» («Χρονικά», Μάιος-Ιούνιος 1994).
Η απομυζητική δραστηριότητα των εβραίων εις βάρος του Μακεδονικού Ελληνισμού συνεχίστηκε και κατά τα χρόνια της Επαναστάσεως. Όπως προκύπτει από το ίδιο εβραϊκό περιοδικό: «Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί "χριστιανοί" της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια.Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι "χριστιανοί", δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένα τρίτο της αξίας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιους τραπεζίτες».Εκτός της «αργυραμοιβίας» (ήπιος και εξωραϊσμένος όρος της τοκογλυφίας), οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης -και γενικότερα της Μακεδονίας-, πιστοί στην απαράβατη εντολή του σιωνισμού, όπως αυτός πηγάζει απ' τις ραββινικές παραδόσεις περί αιώνιας διαπάλης Ελληνισμού-Εβραϊσμού, επιδόθηκαν με όποιον τρόπο μπορούσαν στην καταστολή του εθνοαπελευθερωτικού Αγώνος των Ελλήνων, πάντοτε συνεπικουρώντας στα βάρβαρα μογγολικά ένστικτα των Τούρκων Οθωμανών.
Το όνομα του εβραϊκής καταγωγής σφαγέως του Μακεδονικού Ελληνισμού Ταάλ Μπέη προκαλούσε τον φόβο και τον τρόμο στους χριστιανικούς πληθυσμούς της Μακεδονικής επικράτειας. Επίσης, στην καταστροφή της Ναούσης (Απρίλιος 1822), ειδικό ρόλο υπέρ των Τούρκων, έπαιξε ένοπλο τμήμα 700 εβραίων της Θεσσαλονίκης. Η παροικία τους στην πόλη αυτή προσέφερε αναμφίβολα κάθε είδους πολύτιμες υπηρεσίες στους Τούρκους, αφού οι εκπρόσωποί της διακρίθηκαν σε πλείστες περιπτώσεις, εκτός από φοροεισπράκτορες, και σαν καταδότες των Ελλήνων...Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-13
Είναι γεγονός ιστορικά τεκμηριωμένο, ότι οι εβραίοι ουδέποτε μπόρεσαν να «χωνέψουν» την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, αλλά και μέρους της ανέκαθεν Ελληνικής Μακεδονίας, από τον Ελληνικό Στρατό, κατά τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-13... Η πολυεθνική σύνθεση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η καταπίεση του εθνικού και πολιτικού αισθήματος των Ελλήνων και πολλοί άλλοι παράγοντες, επέτρεπαν επί αιώνες ολόκληρους στο εβραϊκό στοιχείο να ασκεί ανενόχλητο την οικονομική του δραστηριότητα, παρασιτώντας επί του γηγενούς πληθυσμού και απολαμβάνοντας πληρών ελευθεριών από την Οθωμανική εξουσία.Όταν όμως η Θεσσαλονίκη ενσωματώθηκε στο νέο Ελληνικό κράτος, η εβραϊκή δραστηριότητα έμελλε -φαινομενικά, έστω- να λάβει άδοξο τέλος. Ο διεθνής σιωνισμός στόχευε ανέκαθεν στην απόσπαση της Μακεδονίας από τον ελλαδικό κορμό και οι ραδιουργίες που χρησιμοποίησε σε όλα τα επίπεδα κατά την διάρκεια του 20ού αιώνος (μέχρι και σήμερα...) το αποδεικνύουν περίτρανα.
Είναι άγνωστο σε πολλούς ότι η ίδρυση του «Μακεδονικού Κομιτάτου» των Βουλγάρων, τρομοκρατική-δολοφονική οργάνωση που τόσο βασάνισε τους Έλληνες της Μακεδονίας κατά τα έτη 1900-1908, υπήρξε έμπνευση των βουλγαριζόντων κρυπτοεβραίων Γιοζέφ και Γιάγκωφ. Όπως επίσης ότι η περίφημη επανάσταση του «Ίλιντεν» το 1905, στηρίχθηκε κατά ένα μέρος στους εβραίους, υπό την ενεργό συμμετοχή των αδελφών Καμχή.Κατά την διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ήλεγχαν την στοά "Alliance", συγκέντρωσαν υπό μορφή εράνου το αμύθητο ποσό των 650.000 χρυσών λιρών, το οποίο και παρέδωσαν στην Τουρκία (βλ. δημοσίευμα εφημ. «Εστία», 9.10.1912), ενώ μέλη της εβραϊκής κοινότητος συγκρότησαν εθελοντικό σώμα το οποίο πολέμησε κατά του Ελληνικού Στρατού στο πλευρό των Τούρκων.
Εξ άλλου, σε συνέδριο που διεξήχθη το 1992 στην Θεσσαλονίκη, με θέμα τις εβραϊκές κοινότητες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη τους τελευταίους πέντε αιώνες, η εβραία «ιστορικός» Ρένα Μολχό παραδέχθηκε την αντίδραση των εβραίων της περιοχής στην ενσωμάτωση της Θεσσαλονίκης στην ελληνική επικράτεια. Προβαίνοντας ταυτοχρόνως σε ψευδέστατους ισχυρισμούς της μορφής ότι από τα... Ελληνιστικά χρόνια η πλειοψηφία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης ήσαν εβραίοι!Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η δολοφονία του βασιλέως Γεωργίου Α΄, μόλις λίγο διάστημα μετά την απελευθέρωση της συμπρωτεύουσας. Δολοφονία που χρεώθηκε σε έναν τρελό μεθύστακα, ονόματι Σχινά, αλλά στην ουσία απετέλεσε την απαρχή του καταστροφικού Εθνικού Διχασμού που επακολούθησε τα επόμενα χρόνια και οδήγησε στον τραυματισμό της Μεγάλης Ιδέας στην αποβάθρα της Σμύρνης, καθώς και στον βίαιο ξεριζωμό εκατομμυρίων Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους εξισλαμισμένους εβραίους -«ντομνέδες» του Κεμάλ.«Συμπτωματικά»: ο Κεμάλ γεννήθηκε στην εβραϊκή συνοικία της Θεσσαλονίκης και ηγήθηκε του Κινήματος των Νεοτούρκων, κηρύσσοντας και κάνοντας πραγματικότητα την γενοκτονία όλων των χριστιανικών πληθυσμών της εναπομείνασας Οθωμανικής επικράτειας (Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας, Αρμενίων κ.ά.).
Κι άλλη μία «σύμπτωση» (όταν η σύμπτωση είναι διαρκώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...): τα ανθελληνικά πογκρόμ του τουρκικού όχλου ενάντια στην Ελληνική κοινότητα της Κωνσταντινουπόλεως, τον Σεπτέμβριο του 1955, υποκινήθηκαν από την φήμη της δήθεν τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του «Πατέρα των Τούρκων» Μουσταφά Κεμάλ, στην Θεσσαλονίκη. Οικία που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να θεωρείται «τόπος προσκυνήσεως» των Τούρκων, αλλά και των δήθεν «ελλήνων» μουσουλμάνων της Θράκης.Υπονόμευση της Μακεδονίας και εβραϊκές ραδιουργίες Οι σιωνιστικές ραδιουργίες για την υπονόμευση της Μακεδονίας και της Ελληνικής Συμπρωτεύουσας, συνεχίστηκαν και κατά τα χρόνια που ακολούθησαν την Απελευθέρωση.
Η πρώτη πολύ καλά οργανωμένη αντίδραση του Μακεδονικού πληθυσμού ενάντια στους εβραίους εκμεταλλευτές του, εκφράστηκε με την πυρπόληση της εβραϊκής συνοικίας Καμπέλ, καθώς και της συναγωγής της, από την Ελληνική Εθνική Ένωση, γνωστή με τα αρχικά Ε.Ε.Ε. Ήταν μία απάντηση των Θεσσαλονικέων στις απάνθρωπες και μισελληνικές ενέργειες των αιωνίων καταπιεστών τους.Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην ευαίσθητη περιοχή της Μακεδονίας, και συγκεκριμένα στην εβραϊκή κοινότητα «Φεντερασιόν» της Θεσσαλονίκης, αναπτύχθηκε η πρώτη κομμουνιστική οργάνωση (ΣΕΚΕ), με ιδρυτικά στελέχη αποκλειστικά εβραίους! Το ανθελληνικό μένος των σιωνιστών βρήκε έκφραση στο μετέπειτα ΚΚΕ, ένα κόμμα το οποίο σε κρίσιμες για το Έθνος μας περιόδους διαδραμάτισε έναν αισχρό και προδοτικό ρόλο, εξυπηρετώντας δουλικά και ανερυθρίαστα τα σχέδια του σλαβικού επεκτατισμού.
Το εβραιογενές ΚΚΕ, άλλωστε, ουδέποτε απέκρυψε τις επιδιώξεις του για απόσπαση της Μακεδονικής γης από τον ελλαδικό κορμό και προς τον σκοπό αυτό έδρασε με αιματηρότατα αποτελέσματα για την Πατρίδα μας (καταστροφικός συμμοριτοπόλεμος 1944-49). Ήδη όμως από το 1927, οι εβραίοι ιδρυτές του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κουν Βεντούρα, ως εκλεγμένοι βουλευτές, έθεσαν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως της Μακεδονίας μέσα στην Ελληνική Βουλή!!Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε για τους εβραίους της Θεσσαλονίκης στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, κατά την διάρκεια της Γερμανικής στρατιωτικής παρουσίας στην χώρα μας στα έτη 1941-44. Είναι χαρακτηριστικό ότι προπολεμικώς η πόλη αυτή αριθμούσε 158 χιλιάδες κατοίκους, εκ των οποίων οι 62 χιλιάδες ήσαν εβραίοι.
Πριν την ανταλλαγή πληθυσμών του 1922 οι Τούρκοι αριθμούσαν 46.000, ενώ το ελληνικό στοιχείο υπολειπόταν (40.000). Δεν είναι υπερβολή, λοιπόν, να πούμε ότι εν έτει 1944, η Θεσσαλονίκη, μετά την συστηματική εκκένωσή της από τους εβραίους, είχε καταστεί από «διαμάντι της εβραϊκής διασποράς», πρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά! Αντί επιλόγου Ερχόμενοι στο σήμερα, αντιλαμβανόμαστε ότι οι σημερινές πολιτικές συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές και πολύ πιο επικίνδυνες για το Έθνος μας από αυτές των παρελθουσών δεκαετιών. Το προαιώνιο σχέδιο της αποσύνθεσης και εξόντωσης του Ελληνισμού δεν βρίσκεται στην αρρωστημένη φαντασία κάποιων «ακραίων εθνικιστικών κύκλων», αλλά αποτελεί μία καθημερινή πραγματικότητα.
Τα ύπουλα σχέδια του διεθνούς σιωνισμού -που ελέγχει την παγκόσμια υπερδύναμη των ΗΠΑ-, για «επαναχάραξη των συνόρων στη Βαλκανική» και «αναδιάταξη των βαλκανικών κρατών» βρίσκονται στα σκαριά. Μετά την παραχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας μας στο κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων, έπεται η αμφισβήτηση της Ελληνικότητος αυτής της ίδιας της Ελληνικής Μακεδονίας. Γεγονότα όπως η... ανακάλυψη «καταπιεζομένων μειονοτήτων» εκεί όπου δεν υπάρχουν, η ισχυροποίηση του αλβανικού εθνικισμού και η προπαγάνδα περί «πολυπολιτισμικής Θεσσαλονίκης», όχι μόνο δεν είναι συμπτωματικά και άσχετα μεταξύ τους, αλλά αποτελούν μέρη της ίδιας συνομωσίας του Αιώνιου Τοκογλύφου, στην προσπάθειά του να αφανίσει τον μοναδικό αντίπαλό του από καταβολής της Ιστορίας.Χρέος των Ελλήνων Εθνικιστών, χθες, σήμερα, πάντοτε, να αντισταθούν στην λήθη που έχουν επιβάλει στον λαό μας και να ματαιώσουν για πάντα τα σχέδια για την καταστροφή του διαχρονικού αντιπάλου του σκοταδισμού.
Εστάλη απο http://www.schizas.com

Δήλωση-κεραυνός του ΣΥΣΜΕΔ για Ε.Βενιζέλο - Εκδιώκουν τα στελέχη των ειδικών μονάδων!

Δήλωση-κεραυνός του ΣΥΣΜΕΔ για Ε.Βενιζέλο - Εκδιώκουν τα στελέχη των ειδικών μονάδων!

Image"Στρίμωξε" άγρια τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών ΕΔ (ΣΥΣΜΕΔ), καθώς ζητά επισήμως και εγγράφως μία συγκεκριμένη απάντηση για τις προθέσεις της κυβέρνησης στο θέμα της μονιμοποίησης 15.000 ΕΠΟΠ κρίνοντας ότι οι δηλώσεις του υπουργού για το θέμα, περισσότερο επιβεβαιώνουν την πρόθεση εκδίωξής τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις παρά παραμονής τους. Γενικά οι δηλώσεις του υπουργού έχουν δημιουργήσει όχι απλώς αναταραχή, αλλά μείζονα αναστάτωση στον νευραλγικό χώρο των ΕΠΟΠ οι οποίοι σήμερα αποτελούν και τον κορμό των ειδικών δυνάμεων στελεχώνοντας όλες τις κρίσιμες μονάδες: Το κορυφαίο τμήμα επιλέκτων του Στρατού, ΕΤΑ, τις ΜΥΚ του Ναυτικού, την ΜΕΕ της Αεροπορίας, τις Μοίρες αντιαεροπορικών Patriot PAC-3, Tor-M1 κλπ.

Ο ΣΥΣΜΕΔ υπενθυμίζει ότι η σχετική νομοθεσία προβλέπει ότι οι ΕΠΟΠ απολύονται στις εξής περιπτώσεις:

-Όταν λήξει η αρχικώς αναληφθείσα επταετής υποχρέωσή τους και εφόσον δεν υποβάλλουν αίτηση μονιμοποίησης.

-Οι ΕΠΟΠ αναλαμβάνουν υποχρέωση επταετούς παραμονής στις ΕΔ εκτός αν γίνει δεκτή η παραίτησή τους πριν συμπληρωθεί η επταετία. Μετά μπορούν να μονιμοποιηθούν ύστερα από αίτησή τους με το βαθμό που φέρουν εφόσον πετύχουν σε γραπτές εξετάσεις δοκιμασίας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακριβώς είχε σημειώσει εδώ και ημέρες το defencenet.gr, ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε σχετικά άρθρα τους: Ειδικά η χθεσινή δήλωση του υπουργού για το θέμα, πέρα από τις ύβρεις σε βάρος των ΜΜΕ που το ανέδειξαν (βασικά των τριών προαναφερθέντων ΜΜΕ) ότι "Όσοι συνεπώς υπηρετούν σήμερα και όσοι θα κριθεί αναγκαίο να προσληφθούν στο μέλλον, ως Επαγγελματίες Οπλίτες, θα εξακολουθήσουν να διέπονται από το ίδιο καθεστώς και άρα με την συμπλήρωση επτά ετών υπηρεσίας θα κρίνονται για μονιμοποίηση. Η κρίση αυτή – όπως συμβαίνει τώρα και με τη διαδικασία πρόσληψης μετά την κατάργηση της περίφημης συνέντευξης - θα είναι διαφανής και αξιοκρατική, με μόνο κριτήριο την επαγγελματική επάρκεια» δεν υφίσταται παρά μόνο στο πλαίσιο της εκδίωξής τους από τις Ε.Δ. .

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Αγαπητε υπαλληλε κ.Μπαιναρ της νεας ταξης πραγματων ξερουμε οτι προσπαθητε να υποβαθμισετε της ενοπλες δυναμεις διοτι τα αφεντικα σας θελουν ανισχυρη την ΕΛΛΑΣ και υποταγμενη,εαν δεν ειναι κινηση αποδυναμωσης τι μπορει να ειναι...............τι σας μαθαινουν στους LIONS και τους ROTTARY...........

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

κουφια ΓΗ



Εντυπωσιακο βιντεο που διχνει την τρυπα του β.πολου,γα την εγκυροτητα του βιντεο δεν υπαρχει ακριβης περιγραφη,το μονο που υπαρχει σαν πληροφορεια ειναι οτι τραβηχτηκε απο κινεζους οπου εχουν πολυ εντονη διαστημικη δραστηριοτητα οσο αφορα τα διαστημικα τους προγραμματα.Παντος οτι ειναι να αποκαλυφθει θα αποκαλυφθει εν καιρο.

Επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Ε.Βενιζέλος την εκδίωξη 15.000 ΕΠ.ΟΠ από τις Ε.Δ.!



ImageΕπιβεβαιώνει έμμεσα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σήμερα σε δηλώσεις του στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων όπου βρέθηκε επί τη ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Νικολάου την μη ανανέωση των συμβάσεων 15.000 ΕΠΟΠ στους τρεις Κλάδους των Ε.Δ.. Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερωτήσεις για την μείωση του προσωπικού των τριών Κλάδων που προβλέπεται στη Νέα Δομή απάντησε: "Ποτέ δεν μιλήσαμε για απολύσεις. Για απολύσεις μόνιμου προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις ουδέποτε μιλήσαμε". Με την μόνη διαφορά ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα απολύσεων μονίμου προσωπικού, αλλά των περίπου 15.000 ΕΠ.ΟΠ οι οποίοι δεν έχουν μονιμοποιηθεί. Άρα αποφεύγοντας να απαντήσει για τους ΕΠ.ΟΠ., ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι πάμε σε μείωση δύναμης κατά 15.000!
Ας δούμε ολόκληρη την στιχομυθία με τους δημοσιογράφους:
Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ υπάρχουν δημοσιεύματα για περικοπές στο έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ευ. Βενιζέλος: Και σήμερα, αλλά δυστυχώς και τις προηγούμενες μέρες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ορισμένα δημοσιεύματα ή ραδιοτηλεοπτικά σχόλια τα οποία είναι μη διασταυρωμένα και μη ακριβή. Η νέα δομή δυνάμεων, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο που έχει ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων, είναι ένα σύνθετο εγχείρημα ριζικού εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτό γίνεται με συστηματικό και επίμονο τρόπο και ανακοινώνουμε επισήμως τα αποτελέσματα αυτής της προεργασίας. Όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εωσότου κάνουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, νομίζω ότι δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις και κανείς δεν πρέπει να τις λαμβάνει υπόψη του, ιδίως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που τα περιβάλλουμε με στοργή και αγάπη και θέλουμε να έχουν αξιοπρέπεια και να είναι αφοσιωμένα στο έργο τους.
Δημοσιογράφος: Άρα δεν θα υπάρξουν απολύσεις…
Ευ. Βενιζέλος: Ποτέ δεν μιλήσαμε για απολύσεις. Για απολύσεις μόνιμου προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις ουδέποτε μιλήσαμε.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου" αλλά και της "Ελευθεροτυπία", μείωσεις κατά 17.000 ανδρών της δύναμης του Ε.Σ. αναμένεται με την Νέα Δομή Δυνάμεων. Συγκεκριμένα  από τις 90.000 που είναι σήμερα, στις 73.000 που προβλέπει η νέα δομή δυνάμεων βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής από το υπουργείο. Στόχος η μείωση των λειτουργικών δαπανών κατά 20%. Έτσι θα επιτευχθεί η μείωση των δαπανών του Στρατού στην οποία είχε αναφερθεί στην Θεσσαλονίκη ο Ε.Βενιζέλος. Το θέμα είναι όπως έχει σημειώσει και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος που κυκλοφορεί "Τι Στρατό θα έχουμε μετά από αυτές τις μειώσεις".
Η μείωση των 17.000 υπολογίζεται ότι θα έρθει με τις παραιτήσεις, τις αποστρατείες στελεχών των ΕΔ,, και την μη ανανάωση 11.300 Επαγγελματιών Οπλιτών του Στρατού Ξηράς και άλλων 4000 που υπηρετούν σε ΠΝ και ΠΑ!
Ο Στρατός Ξηράς έχει προσλάβει από το 2001 , 17.000 ΕΠΟΠ από΄τους οποίους έχουν μονιμοποιηθεί οι 5700. Άλλους 8000 έχουν προσλάβει ΠΑ και ΠΝ με τους μισούς να έχουν μονιμοποιηθεί. Μέχρι σήμερα ένας ΕΠΟΠ, γινόταν μόνιμος μετά από επτά χρόνια υπηρεσίας και ο μόνος λόγος για να μην γίνει η μονιμοποίησή του,ήταν να μην επιθυμούσε ο ίδιος τη παραμονή του στο στράτευμα.
Ο ισχυρισμός ότι αυτές οι ανάγκες θα καλυφθούν από το θεσμό των ΕΕΦΟΠ, δηλαδή των Ειδικών Εφέδρων Οπλιτών είναι πολύ σχετικός. Τόσο σχετικός, όσο αποδείχθηκε ότι ήταν και ο θεσμός των ΕΦΥΕΣ (Έφεδροι Υψηλής Ετοιμότητας) της προηγούμενης κυβέρνησης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...