Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Διεθνές ρεζιλίκι με τους "ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες" - Γελάει ο πλανήτης!

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ....
ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΑΣ....
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...
Σε διεθνές ρεζιλίκι εξελίσσεται η υπόθεση των μέτρων προστασίας μιας "ανεπιθύμητης κυβέρνησης" που έχει χάσει όχι απλώς τη νομιμοποίηση, αλλά και την επαφή με την πραγματικότητα απεργαζόμενη ύποπτες μεθοδεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν εύκολα και σε μακελειό.

Πανικός στη ΝΔ - Αρχίσανε τις αγωγές στα blogs!

Θεωρούν υπεύθυνα τα blogs για την κατρακύλα που έχει η Νέα Δημοκρατία! Αντί να κοιταχτούν στον καθρέφτη για να δούν τι φταίει, προσπαθούν να φιμώσουν όποιον λέει αλήθειες.

Ο ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ

Η δημοσίεση του παρόντος άρθρου γίνεται στη προσπάθεια κατανόησης ενός ιδιόμορφου φαινομένου, αυτού του αποκρυφισμού του Τρίτου Ράιχ. Η ερμηνεία που δίνεται στο φαινόμενο από τον συγγραφέα δεν απορρίπτει την πιθανή ύπαρξη εναλλακτικών ερμηνειών εκτός του διπόλου γνωστικισμού-χριστιανισμού.

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

Γράφει ο Αναστάσιος Γιαννάς

Oι μέλισσες συλλέγουν το νέκταρ από όλα τα λουλούδια
Η ανάλυση που ακολουθεί δεν αναφέρεται στις προσωπικές επιλογές και περιπλανήσεις του καθενός, που είναι απόλυτα σεβαστές,αλλά στις οργανωμένες προσπάθειες για την αναβίωση κάποιων καταστάσεων.
Κατά καιρούς, σαν την εποχιακή γρίππη, εμφανίζονται σε διάφορους κύκλους, διλήμματα του τύπου: Χριστιανισμός ή αρχαιελληνισμός; Και αρχίζουν τα όργανα...

Κλείνουν κι άλλες πρεσβείες στη Δαμασκό…

Ποια είναι η σχέση σας με την Teva, κ. Μόσιαλε(Ελία Μόσια);

Πάει "Καμμένο" ο Κουράκος;


Ο Τέως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη δεύτερη περιφέρεια του Πειραιά Γιάννης Κουράκος έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του κόμματος με την οποία τον ενημερώνει ότι φεύγει από τη Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν αποκλείεται και μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί η προσχώρησή του στους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ".....

Επιχείρηση παλινόρθωσης του ΠΑΣΟΚ και διαιώνισης του Μνημονίου

Λίγες εβδομάδες πριν από τις διαφαινόμενες εκλογές (εκτός κι αν κάποιοι παίζουν παιχνίδια αναβολής) και τα μεγάλα συμφέροντα, αυτά που στήριξαν τον Παπανδρέου στην επιτυχημένη προσπάθειά του να διαλύσει τη χώρα, άρχισαν να βάζουν σε εφαρμογή το νέο τους σχέδιο
Τις δημοσκοπήσεις.

H Γερμανία και η συμμετοχή αξιωματούχων της στην Γενοκτονία των Aρμενίων


Του Vicken Cheterian
(Δημοσιεύτηκε στην Le monde diplomatique στο τεύχος του Ιουνίου του 1997.
Μετάφραση Χρίστος Ανδριανόπουλος)
Με την άρνησή της να αναγωρίσει τη γενοκτονία των αρμενίων η Τουρκία έριξε ένα πέπλο σκιάς στον ρόλο του πρώην συμμάχου, της Γερμανικής αυτοκρατορίας. Ογδόντα ένα χρόνια μετά, το βιβλιο του Vahakn Dadrian[1] αποτελεί την πρώτη σημαντική μελέτη που αγγίζει « τα ιστορικά τεκμήρια της γερμανικής συνενοχής ».

Θάσος: Ευρήματα ακμαίου οικισμού της Εποχής του Χαλκού

Μία νέα θέση ακμαίου οικισμού, με σημαντικά ευρήματα της Εποχής του Χαλκού, έρχονται να προσθέσουν οι αρχαιολόγοι στις ήδη γνωστές περιοχές της Θάσου (Άγιο Ιωάννη, Σκάλα Σωτήρος, Καστρί Θεολόγου), με την ανασκαφή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διετία 2009-2010 στον λόφο του Αγίου Αντωνίου στον Ποτό της Θάσου.

"Ξεβράκωμα" Βορίδη (μέτοχοσύμβουλος σε εταιρείες που "χτύπαγαν" Καρατζαφέρη )


Από σύμβουλος καλλιτεχνικής εταιρείας μέχρι μέλος Δ.Σ. εταιρείας ΜΜΕ και σύμβουλος κτηματικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών εμφανίζεται ο Μάκης Βορίδης σύμφωνα με την ελεύθερη ώρα και με βασικούς του συνεργάτες στις ..εκδοτικές "μπίζνες" , τους : Φιλιππάκη - Κακαβελάκη - Κυριακού ...

3 γκάλοπ: Ψόφιοι ΠΑΣΟΚ-Βενιζέλος παρά το σπρώξιμο


Σχεδόν "μηδέν εις το πηλίκον" για το ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο ποσοστών από την εκλογή του Ε.Βενιζέλου, αφού όση προσπάθεια και αν κάνουν κάποιες, ας πούμε "φιλικές" προς το ΠΑΣΟΚ, εταιρείες δημοσκοπήσεων που είδαν το φως τρης δημοσιότητας σήμερα, το "ζωντανό" παραμένει ... ψόφιο. Επιβεβαιώνεται η πολιτική μνημονιακή "αυτοχειρία" του Α.Σαμαρά, με την προέλαση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και της "Χρυσής Αυγής" και το τρίτο κόμμα του Μνημονίου, το ΛΑΟΣ ήδη αρχίζει και "βλέπει με το κυάλι την Βουλή".

Ο Πάνος Καμμένος στο Ράδιο9 24/3/2012

Με νέα Ίμια στην Αν.Μεσόγειο απειλεί η Άγκυρα - "Θα γίνει ό,τι έγινε στα Ίμια"!

Με νέα κρίση, ανάλογη με αυτή των Ιμίων ("Θα επαναλάβουμε ό,τι έγινε στο Καρντάκ" ειπώθηκε), προειδοποίησε Ελλάδα και Κύπρο η Τουρκία, αν επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου, δια του υποδιευθυντή του τμήματος Ναυσιπλοΐας και Αεροπλοΐας του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Çağatay Erciyes. Και εννοούσε ότι θα προχωρήσουν σε γεωτρήσεις και αυτοί στην ίδια περιοχή των κυπριακών οικοπέδων την οποία θεωρούν ότι εμπεριέχει τουρκικά δικαιώματα ερευνών και εκμετάλλευσης!

O χάρτης της ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου. Η διαδικασία OPEN DOOR. Αλλα κόλπα της Παπα-Δήμος Hellas.


Γράφει ο Αδαμάντινος

Στη φωτογραφία ο χάρτης της ΑΟΖ για την Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με την άποψη του Γ.Ζ. καθ.Παν/μίου.
Οι διαχωριστικές των ΑΟΖ ειναι οι κόκκινες γραμμές.

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Τρόμος, χάος και εξαθλίωση απο τη δοτή κυβέρνηση!

Τα τελευταία γεγονότα επιβεβαιώνουν τους φόβους όλων μας που εδώ και μήνες καταγγέλλαμε την φασίζουσα ροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου και στη συνέχεια της τοποθετημένης κυβέρνησης Παπαδήμου.

ΤO KONTRA ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

Είναι μερικούς να τους λυπάσαι.

Την Τρίτη το μεσημέρι, όταν "έκοψαν" την εκπομπή, έδωσαν τον λόγο τους ότι θα δώσουν την δυνατότητα στο επιτελείο του "ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2" να βγάλουν μία και τελευταία εκπομπή για να εξηγήσουμε τον λόγο που αυτή σταματάει. Είναι ιερή υποχρέωση μας απέναντι στον κόσμο που μας αγκάλιασε και...
μας..παρακολουθούσε 19 μήνες.

Μαθητές "αγνόησαν" τους επισήμους και πολίτες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα. Ένταση δημιουργήθηκε στην οδό Βουκουρεστίου μεταξύ αστυνομικών και μελών της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ.

"ΑΣΤΑΚΟΣ" Η ΑΘΗΝΑ, ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ > Φρεγάτα έστειλε πάλι στις ακτές της Αττικής η Άγκυρα - Αποθρασύνονται από την αδυναμία (upd)


Μια τουρκική φρεγάτα κλάσης O.H.Perry, η F490 Gaziantep, (φωτό α' σελίδας), πρώην USS Clifton Sprague, εισέβαλε πριν λίγες ώρες στα ελληνικά χωρικά ύδατα, προερχόμενη από το ναύσταθμο του Ακσάζ, στην Μαρμαρίδα έφτασε μέχρι τις βόρειες ακτές της Αττικής και ακολούθησε εν συνεχεία βορειοανατολική ανατολική πορεία. Είναι η δεύτερη φορά που η F490 Gaziantep κάνει το ταξιδάκι αυτό. Το είχε επαναλάβει και στις 28/02/2010.

Tο παραμύθι ότι μας πληρώνουν οι Γερμανοί...(βιντεο)

Πρώην πρόξενος Κορυτσάς: «Ο ανθελληνισμός των Αλβανών είναι μη αναστρέψιμος»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Έλληνας πρώην πρόξενος στην Κορυτσά για τα όσα συνέβησαν πριν από ένα χρόνο όταν ανακλήθηκε από την ηγεσία του ΥΠΕΞ ως «επικίνδυνος εθνικιστής».

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ - ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - O «πολυμήχανος» ερασιτέχνης ερευνητής, Μιχάλης Καλογεράκης(βίντεο)

NIGEL FARAGE ΣΤΟ RT-ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Σπύρος Χατζάρας - axisradio.gr 22-03-2012

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

Φίλιπ Ρέσλερ : "Χρειαζόμαστε έναν πανευρωπαϊκό φόρο"

Image
Τον τερματισμό της χορήγη σης φθηνών δανείων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε τράπεζες χωρών, οι οποίες βρίσκονται σε κρίση, εισηγείται ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, σύμφωνα με έγγραφο που επικαλείται η εφημερίδα «Hamburger Abendblatt».

Ο Καμμένος απαντάει στην Εφημερίδα δημοκρατία για το ελικόπτερο

Όσο περνάνε οι μέρες και τρέμουν τα κόμματα τον Καμμένο τόσο περισσότερα θα εμφανίζονται εναντίον του.Να φοβάστε άμα του χαιδέψουν τα αυτιά. Ο λαός όμως ξέρει... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

Εντός του έτους τα γεωτρύπανα στον Πατραϊκό κόλπο, στα Ιωάννινα και στο Κατάκολο

Αλγερινός μουσουλμάνος τζιχαντιστής ο δολοφόνος της Τουλούζης, που τα media χαρακτήριζαν «νεοναζί» και «νέο Μπρέιβικ»


Μετά την σφαγή στο εβραϊκό σχολείο Οζάρ Χατοράχ της Τουλούζης με θύματα ένα ραβίνο, τους δύο γιους του και άλλη μία μαθήτρια, πολλοί δημοσιογράφοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος είναι «νεοναζί», «ακροδεξιός», «ένας νέος Μπρέιβικ». Μάλιστα πολλοί κατηγόρησαν τον Σαρκοζί ότι στις τελευταίες ομιλίες του ανέβασε τους αντιμεταναστευτικούς τόνους και άρα φταίει…. (το ότι τα θύματα της επίθεσης δεν ήταν «μετανάστες» και ότι ο Σαρκοζί έχει εβραϊκές ρίζες λίγο απασχόλησαν τους φιλο-πολυπολιτισμικούς «φωστήρες»). Για άλλη μια φορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν μια ιστορία να ταιριάζει στην πολιτική αφήγηση που θέλουν..

Ξένα κέντρα υπονομεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Τις θέλουν άοπλες και χωρίς ηθικό

Ύποπτη και συστηματική προσπάθεια αφοπλισμού και αποδόμησης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα μάτια του ελληνικού λαού και της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης επιχειρείται από το φθινόπωρο μέχρι και σήμερα από πολλά διεθνή ΜΜΕ.

Η Μάργκαρετ έβαλε συρματόπλεγμα δύο μέτρα από το κύμα

«ΣΤΉΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!» ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑ ΠΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΣΤΗ ΡΩΣΊΑ.


Στα πλαίσια της εκστρατείας, διοργανώνεται εκδήλωση φιλίας Ρωσίας, Ελλάδας και Κύπρου, στις 23 Μαρτίου, στην Κεντρική Λέσχη του υπουργείου Εσωτερικών. Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας είναι αφιερωμένες στην Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ...ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ > Υπήκοοι ξένων χωρών και λαθρομετανάστες στρατολογημένοι στην καταστροφή ΟΑΚΑ - Το καθεστώς το αποσιωπά.


Ο Κώστας Μαρκόπουλος στο Marconi Radio Βόλου 22/3/2012

Ο Τέρενς Κουίκ στον Real FM 23/3/2012

Προετοιμασία 90 ημερών από ΗΠΑ για πόλεμο στο Κόλπο - Μεταφέρουν πλοία, όπλα

Διπλασιάζουν την δύναμη των ναρκαλιευτικών στον Κόλπο οι ΗΠΑ, στέλνουν ASW ελικόπτερα, μετατρέπουν τις τορπίλες υποβρυχίων και σκαφών επιφανείας ώστε να αποδίδουν καλύτερα στις ιδιαίτερες συνθήκες του Κόλπου και αυξάνουν το απόθεμα βομβών και καυσίμων στο νησί-βάση Ντιέγκο Γκαρσία του Ινδικού Ωκεανού! Αυξάνουν μάλιστα άμεσα το κονδύλι ανάπτυξης των δυνάμεων τους κατά 100 εκατ. ευρώ.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΑΓΚΑΟΥΓΚΑ!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ!
Πολύ γέλιο. Δεν έκανε κωλοτούμπα υπέρ του μνημονίου. Δικαιώθηκε λέει που για δύο χρόνια φώναζε. Νομίζει πως.....
απευθύνεται σε ανθρώπους Αγκαούγκα!
Απίθανος τύπος για πολλά γέλια!


http://dimotikosafari.blogspot.com

ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

«Φούσκωσε το έλλειμμα συνειδητά ο Παπακωνσταντίνου»
Ο κ. Παπαθανασίου στο κείμενο που κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, παραθέτει με κάθε λεπτομέρεια τη δική του άποψη σχετικά με το τι μας οδήγησε στο ΔΝΤ και δεν διστάζει να κατηγορήσει τον κ. Παπακωνσταντίνου για «παραποίηση» των στατιστικών στοιχείων προκειμένου να ικανοποιήσει την πολιτική επιλογή του ΠΑΣΟΚ να μπει η χώρα στο μνημόνιο.

Ο Πάνος Καμμένος από την Ευελπίδων(βίντεο)

Στα 2 ευρώ η αμόλυβδη – «Καίει» καταναλωτές και έσοδα του κράτους!

Παρά το γεγονός ότι τα έσοδα από τα καύσιμα βαίνουν μειούμενα τους πρώτους μήνες του 2012 λόγω της αύξησης της τιμής τους και ως αποτέλεσμα την ραγδαία μείωση της ζήτησης, το κράτος «παγώνει» τα όποια σενάρια για μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης (που θα οδηγήσουν σε μείωση των τιμών στα καύσιμα), αφού εκτιμά ότι θα χάσει ..έσοδα!

Πάνος Καμμένος : “Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε”

«Οι ανεξάρτητοι Έλληνες, ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας δώσει την
ευκαιρία να κυβερνήσουμε, καθώς έχουμε ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη
πρόταση, για τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους πρώτους μήνες μετά από
την διεξαγωγή των εκλογών», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού.

ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ “ΤΙΜΙΟΙ”, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; Αναβολή η εκδίκαση της αγωγής του Α. Παπανδρέου, ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Στον δρόμο του Τσουκάτου και η έκβαση της αγωγής του Ανδρέα Α. Παπανδρέου εναντίον του προέδρου των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” Πάνου Καμμένου. ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!

Ο Γιώργος στην Τουρκία, παραμονές της Εθνικής Επετείου



Παραμονές 25ης Μαρτίου θα βρεθεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει σε εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ο κ. Παπανδρέου θα βρεθεί στην γείτονα χώρα από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου. Εκεί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdogan, αλλά επίσης θα...

Νέες "βόμβες" Κοντογιώργη κατά Παπακωνσταντίνου (Ηχητικό)

Νέες "βόμβες" Κοντογιώργη κατά Παπακωνσταντίνου (Ηχητικό)
ΑΚΟΥΣΤΕ: "Μικρό άνθρωπο", που κατέστρεψε μια ολόκληρη χώρα και βρίσκεται σε άλλον πλανήτη, καλώντας τον να κυκλοφορήσει στους δρόμους, χαρακτήρισε τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης, μιλώντας νωρίτερα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή"Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, στον απόηχο του τηλεοπτικού τους διαξιφισμού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:

Αμερικανικό οχηματαγωγό μετέφερε, τανκς, οχήματα και βαρέα όπλα με βιτρίνα.... Jeep Cherokee! Πώς βρέθηκε στην Ελευσίνα αφού πήγαινε Σ. Αραβία;

Αυτό που από χθες γράφουμε ό,τι δηλαδή οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο στα χαρτιά μετέφερε από την Αμερική προς την Σαουδική Αραβία πολυτελή οχήματα και ξαφνικά βρέθηκε στη χώρα μας φορτωμένο με βαρύ στρατιωτικό οπλισμό, οχήματα μεταφοράς προσωπικού και τανκς (με τα Cherokee ως... βιτρίνα), πλέον σας το αποδεικνύουμε! Με αποκλειστικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το planet-greece. Δείτε τις και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της πολύ περίεργης ιστορίας....

Χάρρυ Κλυνν: Αντωνάκη μου, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι…

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά…
Θυμάσαι τι σου έλεγα Αντωνάκη Κομανέτση;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 33 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ


Αίτημα παρουσίας του Πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων στην από κοινού συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών...
Υποθέσεων, με θέμα τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, κατέθεσαν σήμερα 33 βουλευτές ύστερα από πρόταση του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή.

"Τελική λύση" κατά των λαϊκών αντιδράσεων για την τρόϊκα: Χειροπέδες και στη φυλακή!

Μια «τελική λύση» σε ότι αφορά την λαϊκή αντίδραση στην τρόϊκα και στις κυβερνήσεις- ανδρείκελα που γιγαντώνεται καθημερινα, απεργάζονται οι ξένοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα μετά από 61 χρόνια, οι οποίες αλλαγές θα προβλέπουν κανονικό εγκλεισμό σε σωφρονιστικό ίδρυμα ακόμα και για ποινές ενός μηνός, αφού με το νέο ΠΚ καταργείται τελείως η μετατροπή της ποινής σε χρηματική!

FT: Ο φόβος των δυτικών πριν από το ... πέναλτι (εκλογές): Τρέμουν στροφή προς Ρωσία

Δεν φτάνει που μας εξαθλιώνουν με τα Μνημόνια και τον συνεχή τοκογλυφικό δανεισμό, θέτουν και όρους για τις πηγές των χρημάτων που θα τους δώσουμε (φυσικά και δεν είναι τυχαίο ότι τα Μνημόνια μας απαγορεύουν να πάρουμε χρήματα για την εξόφληση των δανείων μας χωρίς την έγκριση των πιστωτών μας), ίσως γιατί θέλουν και να μας εξαθλιώσουν, αλλά και να εκμεταλλευθούν τον πλούτο μας.

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ


Γράφει ο Αναστάσιος Γιαννάς


Ernst Schäfer στο Θιβέτ
Αυτή την φράση από τον μύθο του Αισώπου ‹‹Ἀνὴρ ναυαγός››, την χρησιμοποιούμε για να δηλώσουμε ότι δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από την Θεϊκή βοήθεια, αλλά οφείλουμε και εμείς να προσπαθούμε κάνοντας έργα. Επειδή όμως στην εποχή μας, αυτή η φράση μετετράπη σε μία μονομερή ανθρωποκεντρική άποψη για τα γήινα τεκταινόμενα, δίνοντας έμφαση στο δεύτερο μισό της φράσης, εμείς θα κάνουμε το ανάποδο, δηλαδή θα ασχοληθούμε με το πρώτο μισό της φράσης, το « Σὺν Αθηνᾷ....».Δεν θα επικεντρωθούμε τόσο στο σύνηθες νόημα που αποδίδεται στην φράση (αυτό που προαναφέραμε), όσο στο βαθύτερο νόημα που υποδηλώνει, δηλαδή την αλληλεπίδραση μεταξύ κοσμικών και υπερκόσμιων παραγόντων.

Δημοσκόπηση "πρόθεσης ψήφου" από το Ζούγκλα@.gr-πρώτοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταβαραθρώνονται τα κόμματα της μεταπολίτευσης,η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο 8,1%





Τις κυρίαρχες τάσεις που επικρατούν αυτήν τη στιγμή στην ελληνική κοινωνία παρουσιάζουν οι δύο παράλληλες έρευνες που διεξήγαγε η zougla.gr από την 13η έως και την 20η Μαρτίου 2012. Στην πρώτη έρευνα ψήφισαν 19.425 ψηφοφόροι -χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι προσήλθαν αυθορμήτως στην διαδικτυακή κάλπη. Το δείγμα αυτό ανιχνεύει κατά κύριο λόγο τον όγκο των μετακινούμενων ψηφοφόρων. Ο όγκος αυτός των εκλογέων χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα, θυμό και αγανάκτηση, συναισθηματική φόρτιση και αντιδρά στιγμιαία στις εξελίξεις.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

«Πωλείται το 1/3 της ελληνικής γης»

ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΕΒ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟ «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ» ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Ανάμεσα στα άλλα έγινε λόγος και για τα ελληνικά νησιά, στην ημερίδα με τίτλο «Ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα και ευκαιρίες».

«Το ένα τρίτο της ελληνικής γης είναι προς πώληση», δήλωσε με τον πιο σαφή τρόπο ο Πάνος Πρωτοψάλτης, συντονιστής του Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, στους Τούρκους επιχειρηματίες.

ΜΝΗΜΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ. Ο σοσιαλφασισμός στο μεγαλείο του!

http://littlegreenfootballs.com/weblog/pictures/20060215Pakistan03.jpg
Δεν θα βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα αν και είναι φως φανάρι τι συνέβει στην Τουλούζη όπου 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ και ο πατέρας των δύο δολοφονήθηκαν με καθαρά ρατσιστικά κίνητρα. Έξω από Εβραϊκό σχολείο, συνοδεύοντο από Ραβίνο (ο πατέρας των παιδιών), πυροβολούσε και έδινε μέχρι και χαριστική βολή σε παιδάκι τριών ετών!

Ετοιμάζουν οικονομικούς "κυνηγούς κεφαλών' που θα χτυπούν την πόρτα μας


Του Σταύρου Χριστακόπουλου

Αν κάποια μέρα χτυπήσει πολύ πρωί το κουδούνι σας, μάλλον δεν θα είναι ο γαλατάς σας – άλλωστε οι γαλατάδες έχουν εξαφανιστεί από χρόνια. Δεν θα είναι επίσης ο... διαρρήκτης «σας». Ακόμη κι αυτός πάει κάποτε για ξεκούραση. Κατά πάσα πιθανότητα ανησυχεί για σας ο προσωπικός σας φοροεισπράκτορας – ή ο μπράβος του. Και... έσπευσε να βεβαιωθεί πως είστε σε θέση να στηρίξετε την επιχείρηση σωτηρίας της πατρίδας υπό την Αγία Σκέπη του Χορστ Ράιχενμπαχ.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...