Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η παγκόσμια αγορά RFID αναμένεται να φθάσει τα 19,3 δισεκατομμύρια δολάρια το μέχρι το 2014


Η παγκόσμια αγορά RFID αναμένεται να φθάσει τα 19,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2011 - 2014, σύμφωνα με νέα έκθεση του ReportLinker. Αναδυόμενες εφαρμογές RFID κάτω από διαφορετικές κάθετες θα ξεπεράσουν και άλλες τεχνολογίες αυτόματης αναγνώρισης, όπως ο γραμμωτός κώδικας (bar code).
Η «Παγκόσμια Πρόγνωση Αγοράς έως το 2014» (“Global Market Forecast to 2014”) εξετάζει την πρόοδο στην εφαρμογή της τεχνολογίας RFID κάτω από διαφορετικές κάθετες – την κυβέρνηση, τις μεταφορές και το λιανικό εμπόριο, την
υγειονομική περίθαλψη και την αυτοκινητοβιομηχανία - για να κατανοήσει την τρέχουσα αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές της αγοράς για την τεχνολογία στους τομείς αυτούς.
Η τελευταία μελέτη αποκαλύπτει ότι το 2011, η μέγιστη ζήτηση για RFID προήλθε από τον τομέα των μεταφορών, ενώ το λιανικό εμπόριο αναδείχθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κάθετη. Η έκθεση παρέχει ανάλυση και πρόβλεψη για μεγάλες περιοχές του κόσμου: Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό.
Η έρευνα περιλαμβάνει, επίσης, στατιστικούς πίνακες και διαγράμματα που παρέχουν στοιχεία για κάθε χώρα για την αγορά RFID. Η μελέτη δίνει επίσης μια σύντομη ανάλυση και προοπτικές για την αγορά των chip-less (χωρίς τσιπ) RFID, που αναμένεται να βρουν μια αυξημένη υιοθέτηση σε εφαρμογές κατά τα επόμενα χρόνια.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...