Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

«ΣΤΉΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!» ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑ ΠΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΣΤΗ ΡΩΣΊΑ.


Στα πλαίσια της εκστρατείας, διοργανώνεται εκδήλωση φιλίας Ρωσίας, Ελλάδας και Κύπρου, στις 23 Μαρτίου, στην Κεντρική Λέσχη του υπουργείου Εσωτερικών. Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας είναι αφιερωμένες στην Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Γκεόργκι Μουράντοφ, πρόεδρος του Συνδέσμου πολιτιστικής και επιχειρηματικής συνεργασίας και φιλίας με τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου «Φιλία», Υποδιευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για θέματα της ΚΑΚ, Αποδήμων Ομογενών και Διεθνούς Ανθρωπιστικής Συνεργασίας (RosSotrudnichestvo) δήλωσε ότι η εκστρατεία πραγματοποιείται ενόψει της εθνικής γιορτής της Ελληνικής Δημοκρατίας. «Σήμερα, που έχουμε πλησιάσει σ΄αυτό το ιστορικό ορόσημο – 191η επέτειο της ανακήρυξης του νέου ελληνικού κράτους – η Ελλάδα έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση», προσέθεσε.
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας του Συλλόγου ελληνικών κοινωνικών οργανώσεων Ρωσίας, Αλεξεϊ Τσερκέζοφ, υποστήριξε ότι στόχος είναι η προσέλκυση της συνεργασίας και η παροχή βοήθειας στην Ελλάδα, όχι μόνο σε επίπεδο επιχειρήσεων, αλλά και κοινωνίας.
Σύμφωνα με τον Μουράντοφ, η καμπάνια δεν είναι εμπορική, αλλά έχει πανανθρώπινο χαρακτήρα και στόχο την εκδήλωση αλληλεγγύης προς την Ελληνική Δημοκρατία και τον Ελληνικό λαό, αυτές τις δύσκολες μέρες για τη χώρα μας.
Ο Μουράντοφ μάλιστα υποστήριξε ότι οι Ρώσοι μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα μας στο μέτρο του δυνατού, αγοράζοντας για παράδειγμα περισσότερα και συχνότερα ελληνικά προϊόντα.
Όπως ανέφερε, αν κάθε Ρώσος ξοδέψει για ελληνικά προϊόντα 3.000-4.000 ρούβλια για ελληνικά προϊόντα, η ελληνική οικονομία θα κερδίσει 15-20 δισ. ευρώ.
Ένας άλλος τρόπος βοήθειας προς την Ελλάδα είναι η αύξηση τουριστών από τη ρωσική πλευρά. Η διακεκριμένη Ελληνίδα ομογενής καλλιτέχνιδα της Ρωσίας Ξένια Γεωργιάδη κάλεσε όλους τους Ρώσους πολίτες έστω για μια φορά να πάνε σ΄αυτή την «ανεπανάληπτη χώρα» με τον «έξυπνο, σοφό, εύθυμο και φιλόξενο λαό».
Ένας άλλος στόχος της εκστρατείας «Στήριξε την Ελλάδα» είναι η προσέλκυση επενδυτών για αγορά ελληνικής ακίνητης ιδιοκτησίας, αλλά και η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος ρωσικών επιχειρήσεων για συνεργασία με Έλληνες εταίρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...