Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μίκα Ιατρίδη και Μελάς στο κόμμα του Καμμένου - Συνομιλίες με τον Γιάννη Δημαρά


ImageΣτους «Ανεξάρτητους Έλληνες» προσχωρεί το μεσημέρι η διαγραμμένη βουλευτής από τη ΝΔ Μίκα Ιατρίδη ενώ αναμένεται και η προσχώρηση και του Π. Μελά. «Στις 2 το μεσημέρι, με ειδοποίησε η Μίκα Ιατρίδη ότι θέλει να έρθει κοντά μας, στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και ο κ. Μελάς έχει πει στον Πειραιά ότι θα είναι μαζί μας» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα το πρωί ο κ. Καμμένος αναφέροντας ότι το κόμμα αριθμεί πλέον εννέα βουλευτές και προσθέτοντας ότι δεν θεωρεί κρίσιμο εάν θα συγκεντρωθούν δέκα για να σχηματίσει Κοινοβουλευτική Ομάδα.


Για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες συζητά τις τελευταίες ημέρες με τον Γ. Δημαρά ο κ. Καμμένος απάντησε «Συνομιλούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε συμφωνήσει».

Υπογράμμισε επίσης ότι με την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος συμφωνούν 28 κινήματα στο σύνολο τα οποία πρόκειται να συνεργαστούν ενώ πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρξουν προεκλογικές συνεργασίες και συμμετοχή στα ψηφοδέλτια όσων συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο που προέρχονται.

Το πρόγραμμα του κόμματος το οποίο όπως τόνισε θα περιλαμβάνει «συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις» για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...