Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η Ρωσία δεν αναγνωρίζει το Κοσσυφοπέδιο


Υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας της Σερβίας τάχθηκε ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ, Βιτάλι Τσούρκιν, μιλώντας προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού. Ο Ρώσος πρεσβευτής ανέφερε ότι το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί μόνο μέσω διαπραγματεύσεων στις οποίες θα είναι παρόντες απεσταλμένοι της αποστολής του ΟΗΕ στο Κοσσυφοπέδιο. Ως μοναδική νόμιμη βάση για τη διευθέτηση του προβλήματος και εγγύηση σταθερότητας στην περιοχή, παραμένει, σύμφωνα πάντα με τη Ρωσία, η απόφαση 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας.


Ξεκαθάρισε δε, ότι η χώρα του δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου και προειδοποίησε ότι ενέργειες όπως η εγκατάσταση Αλβανών στο βόρειο Κόσοβο (σε μια προσπάθεια αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύστασης περιοχών όπου επικρατεί το σερβικό στοιχείο) δεν θα πετύχουν τίποτε άλλο από την κλιμάκωση της έντασης.


 
defencepoint

Πακιστάν προς ΗΠΑ: «Σταματήστε αμέσως τις επιχειρήσεις με τα UAV»


ImageΑντιδρά το Πακιστάν στις αμερικανικές επιθέσεις με UAV στο έδαφός του. Έτσι το πακιστανικό κοινοβούλιο απαίτησε την παύση των αμερικανικών βομβαρδισμών ενώ παράλληλα ζήτησε από ανεξάρτητη επιτροπή την διεξαγωγή έρευνας για την αμερικανική επιχείρηση που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του επικεφαλής της al-Qaeda Osama Bin Laden.
Το μήνυμα αυτό προς τις ΗΠΑ ήρθε ύστερα από συνεδρίαση που κράτησε τουλάχιστον 10 ώρες κατά την οποία ο πρωθυπουργός της χώρας εξέτασε από κοινού με τα μέλη του κοινοβουλίου την κατάσταση έτσι όπως αυτή έχει εξελιχθεί μετά την αμερικανική επιχείρηση στην πόλη Abbottabad.
Στη διάρκειά της ο επικεφαλής των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών Ahmad Shuja Pasha ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων και ο υπαρχηγός της Αεροπορίας ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για την αμερικανική επιχείρήση. Με βάση κοινή ανακοίνωση από την ολομέλεια του κοινοβουλίου που εκδόθηκε αργότερα οι επιχειρήσεις των αμερικανικών UAV χαρακτηρίστηκαν ως «απαράδεχτες».
«Τέτοιες επιθέσεις από αμερικανικά UAV πρέπει να σταματήσουν αμέσως, σε αντίθετη περίπτωση η πακιστανική κυβέρνηση θα αναγκαστεί να να πάρει μέτρα, όπως την αναστολή όλων των διευκολύνσεων που παρέχει το Πακιστάν ως ενδιάμεσος σταθμός ανεφοδιασμού στα στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Πάντως στην ανακοίνωσή του το κοινοβούλιο της χώρας απέφυγε να απευθύνει προειδοποίηση για ενδεχόμενα στρατιωτικά μέτρα σε περίπτωση που οι ΗΠΑ δεν συμμορφωθούν με την πακιστανική οδηγία.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του συλλογικά

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν την Ρωσία για την έλευση εξωγήινων το 2012

  Αναμένεται μαζική εισβολή UFO - BLUE BEAM PROJECT ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgREhWQ2b3LUTWTB1Q4dX80Zy2i5HQmDqqOlKIPM7ZRIe2oW6cYFq1ki9kfgVXfsaPIKPMh4tK2xGnjTUFeWkNpr6ZeNCrTIASuNFlZqd6A6h_919h3r3d4o9JLN_NmYlD-DremXTzCWQ/s400/ufa1.jpg
Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας whatdoesitmean.com με τίτλο "Η ΗΠΑ προειδοποιεί την Ρωσία για την έλευση εξωγήινων το 2012" αναφέρει ότι κύκλοι του Κρεμλίνου διαρρέουν ότι σε συνάντηση του Πρωθυπουργού Β. Πούτιν και του αντιπροέδρου τον ΗΠΑ Τζο Μπαΐντεν, ο Αμερικάνος αντιπρόεδρος ζήτησε την συγκατάθεση της Ρωσίας για την δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας για όλο τον πλανήτη μετά από τον εντοπισμό από αμερικάνικους δορυφόρους μιας "Μαζικής εισβολής αρμάδας εξωγήινων σκαφών" η άφιξη των όποιον αναμένεται προς τα τέλη του 2012.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται μάλιστα ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει με το συστημα "key to the extraterrestrial messages" επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν, είναι δύο διαφορετικά.

Ο αντιπρόεδρος Μπαΐντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι η κυβερνησή του εχει σχεδόν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε ότι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχει ρίξει το βάρος της σε κατασκευή επανδρομένων και μη, μικρών διστημοπλοίων, με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (το αμερικανικό ναυτικό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε μια επιτυχή δοκιμή όπλου με ακτίνες λέιζερ).

24wro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Blue Beam Project - Επιχείρηση "Μπλέ Αστραπή" - ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΟΙ "ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ!

Βρετανική Ακαδημία Επιστημών: "Ο ΟΗΕ να προετοιμαστεί για επαφή με μη φιλικούς εξωγήινους"! ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ" 'Η BLUEBEAM PROJECT

Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ - BLUE BEAM PROJECT video

Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Ιερουσαλήμ - ΜΕ ΤΟ BLUE BEAM PROJECT ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ

_alpha draconis__ * blue beam performance video - ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ


Οι σκοτεινές δυνάμεις ετοιμάζουν την εκδίκηση τους


ΚΙ ΕΔΩ ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ UFO ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ. ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Κάρτες των Illuminati και ο σεισμός στην Ιαπωνία - HAARP - SATANISM - Illuminati Card Game Shows Japan Earthquake Was Planned - N.W.O ANTICHRIST

Λιμνες απο μετεωριτες τα Ζερελια Αλμυρου στο Βολο



Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι δίδυμες λίμνες κοντά στον Αλμυρό -που μέχρι πρότινος πιστευόταν ότι προήλθαν από ηφαιστειακή έκρηξη- αποτελούν τελικά τα ίχνη που άφησε ένας μετεωρίτης προσκρούοντας στην ελληνική γη πριν από περίπου 10.000 χρόνια......

Στο εντυπωσιακό εύρημα ότι η ελληνική γη φιλοξενεί εμφανή ίχνη από μετεωρίτη που προσέκρουσε στο έδαφός της πριν από περίπου 10.000 χρόνια οδηγήθηκαν οι επιστήμονες. Πρόκειται για δίδυμους κρατήρες, δύο λίμνες της Θεσσαλίας, οι οποίες μέχρι πρότινος θεωρούνταν ότι προέκυψαν από ηφαιστειακή έκρηξη. Το λιωμένο ζιρκόνιο που βρέθηκε στην περιοχή ήταν το κλειδί για την αποκάλυψη, αφού το εν λόγω μέταλλο τήκεται σε θερμοκρασίες πολύ υψηλότερες από αυτές που αναπτύσσονται στο ηφαιστειακό μάγμα.
Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα εντοπίζονται κρατήρες που σχηματίστηκαν από την πρόσπτωση μετεωριτών, ενώ όπως υπολογίζεται, οι συγκεκριμένοι είχαν μέγεθος μέχρι και 30 μέτρα... Οπως εκτιμούν οι ειδικοί, πρόκειται για μια σπουδαία ανακάλυψη, δεδομένου ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη οι αντίστοιχες θέσεις δεν φτάνουν τις 40 σε αριθμό.

Οι ερευνητές Ευάγγελος Λάγιος -καθηγητής Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών- και Dietrich Volker -καθηγητής στο Ινστιτούτο Ορυκτολογίας και Πετρογραφίας του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης- είναι οι άνθρωποι που ξετύλιξαν το νήμα της σαγηνευτικής αυτής ιστορίας.

Οπως εξηγούν στο «Εθνος», παλαιότερα κυριαρχούσε η αντίληψη ότι οι λίμνες αυτές ήταν ηφαιστειογενούς προέλευσης.

Επειτα από μια πιο εμπεριστατωμένη μελέτη που περιελάμβανε γεωφυσικές έρευνες και εργαστηριακή ανάλυση δειγμάτων προέκυψε ότι οι εν λόγω λίμνες δεν προέρχονται από την έκρηξη ηφαιστείου, αλλά είναι κρατήρες που δημιουργήθηκαν από την πρόσκρουση μετεωρίτη στη Γη.

Η πρόσκρουση αποδίδεται χρονολογικά στην εποχή του Ολόκαινου και συγκεκριμένα εκτιμάται ότι έλαβε χώρα πριν από 12.500 έως 8.000 χρόνια.

Οι λίμνες βρίσκονται σε μια αγροτική περιοχή νοτιοδυτικά του Αλμυρού και έχουν κυκλικό σχήμα.

Η μικρότερη έχει διάμετρο 150 μέτρων και βάθος 6 μέτρων, ενώ η μεγαλύτερη έχει διάμετρο 250 μέτρων και βάθος περίπου 8.

Απέχουν περίπου 250 μέτρα η μία από την άλλη, σε μια περιοχή που φιλοξενούσε τον προϊστορικό οικισμό Μαγούλα - Ζερέλια, που κατοικούνταν από τη Μέση Νεολιθική Περίοδο μέχρι την Εποχή του Χαλκού. Από τις διαστάσεις των κρατήρων εκτιμάται ότι το μέγεθος των μετεωριτικών θραυσμάτων θα πρέπει να κυμαινόταν από 10 έως 30 μέτρα.

Το μυστικό αποκαλύφθηκε, όπως εξηγεί ο κ. Λάγιος, από την εργαστηριακή μαρτυρία εύρεσης μερικώς τετηγμένου ζιρκονίου στα συλλεχθέντα πετρολογικά δείγματα.

«Για την τήξη του ζιρκονίου απαιτούνται θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 1400?1800 °C, οι οποίες όμως δεν απαντώνται σε διαδικασίες μαγματισμού και φαινόμενα μεταμόρφωσης στον γήινο φλοιό και τον ανώτερο μανδύα», λέει. «Λεπτομερειακές πετρολογικές και ορυκτολογικές εργαστηριακές έρευνες ικανού αριθμού δειγμάτων διαφορετικών διαστάσεων και άλλων πετρωμάτων ενίσχυσαν την υπόθεση.

Μετά την ορυκτολογική έρευνα, οι γεωφυσικές διασκοπήσεις επιβεβαίωσαν ότι η εικόνα του εδάφους είναι απολύτως συμβατή με την άποψη περί πρόσκρουσης μετεωριτικών θραυσμάτων», προσθέτει.

Το επόμενο στάδιο της έρευνας, σύμφωνα με τον κ. Λάγιο, περιλαμβάνει τη λήψη δειγμάτων από το εσωτερικό των λιμνών, με σκοπό την ανεύρεση υπολειμμάτων από τον μετεωρίτη που έπεσε στη γη της Μαγνησίας πριν από χιλιάδες χρόνια...

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
Η γεωφυσική και ορυκτολογική μελέτη των δίδυμων κρατήρων της Θεσσαλίας υποστηρίχθηκε οικονομικά από το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος που εκπονείται τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Στόχος του είναι η προώθηση των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, των θετικών επιστημών και των επιστημών ζωής. Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν χρηματοδοτηθεί 65 μελέτες περίπου 300 ερευνητών, που προκρίθηκαν μεταξύ 2.650 προτάσεων. Η δραστηριότητα του Ιδρύματος για την ενίσχυση της ερευνητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα προσανατολίζεται κυρίως στις νεότερες ηλικιακά ομάδες και στα επιστημονικά πεδία που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, ενώ το ψηφιδωτό των επιστημονικών μελετών εμπλουτίζεται εντυπωσιακά χρόνο με τον χρόνο.

Εκδήλωση στο Ιδρυμα Λάτση για τις επιστημονικές μελέτες
Νησίδες ανάπτυξης και αισιοδοξίας οι έρευνες

Εκδήλωση για την παρουσίαση των επιστημονικών μελετών που χρηματοδοτήθηκαν το 2010 από το Ιδρυμα Λάτση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Κηφισιά, παρουσία πλήθους εκπροσώπων της ελληνικής ερευνητικής κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε σχετικό ντοκιμαντέρ, ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν στον χώρο ειδικά διαμορφωμένης διαδραστικής έκθεσης, όπου είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους συμμετέχοντες ερευνητές.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο κ. Δημήτρης Αφεντούλης, γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε πείσμα του γενικευμένου κλίματος απαισιοδοξίας που γεννά η δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχει ως στόχο να αναδείξει μια καθ' όλα διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα πλευρά της πατρίδας μας.

«Οι ερευνητικές αυτές ομάδες αποτελούν τις άκαυτες νησίδες της σύγχρονης Ελλάδας. Συνεπώς, η προστασία και η ενίσχυσή τους είναι επιβεβλημένες, μια και αποτελούν θυλάκους αριστείας, ποιότητας και γόνιμης ανάπτυξης», επεσήμανε.

Στην εκδήλωση υπογράμμισε, επίσης, ότι η αυξημένη ανταπόκριση της επιστημονικής κοινότητας στο πρόγραμμα του Ιδρύματος και τα σημαντικά αποτελέσματα των μελετών συμβάλλουν στην καθιέρωση αυτής της πρωτοβουλίας ως ετήσιου θεσμού στήριξης της έρευνας στην Ελλάδα.

Την περασμένη χρονιά το Ιδρυμα στήριξε οικονομικά 21 μελέτες 96 ερευνητών από ένα σύνολο 604 προτάσεων που υποβλήθηκαν.

Οι έρευνες αυτές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων και διακρίνονται σε τρεις ενότητες: Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Θετικές Επιστήμες και Επιστήμες της Ζωής. Οι περιλήψεις τους είναι διαθέσιμες για το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.latsis-foundation.org.

Ιδού οι φονιάδες: Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΕ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΑΣ


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/untitled.jpg?w=280&h=344ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για μεγένθυση)
Αποκάλυψη από τον Στέφανο Χίο
 Ένα καρέ από βίντεο από κάμερα ασφαλείας, είναι μέχρι ώρας το μοναδικό συγκεκριμένο «καθαρό» οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί(απ’ όσα τουλάχιστον εγώ γνωρίζω)για να ψάξουν με αυτό ως μπούσουλα τους δύο ή τρεις φονιάδες που σκότωσαν τον 44χρονο έλληνα πατριώτη Μανώλη Καντάρη στην οδό Γ’Σεπτεμβρίου 57. Στο μέρος της ανθρωποθυσίας.
Το καρέ που βλέπετε είναι αυτό που προβάλλεται στην εικόνα, όσο καθαρό μπορεί να είναι. Διακρίνεται αυτό το κάθαρμα με τα άσπρα(δεξιά της εικόνας), αυτός ο σατανάς από την Βόρειο Αφρική(μάλλον Αλγερινός ή Μαροκινός φαίνεται)που χειρίζεται το μαχαίρι σαν το κομπολόι. Αυτό το κάθαρμα που διακρίνεται στην εικόνα, μαζί με το άλλο κάθαρμα που περπατάει μπροστά του και φοράει μαύρα, είναι οι δύο από τους τρείς μαχαιροβγάλτες που ξέκαναν το παλικάρι. Το βίντεο είναι από κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις τους στις 4.46 το ξημέρωμα της Τρίτης. 4 λεπτά πριν το φονικό. Όταν τον είχαν πάρει στο κατόπι και τον παρακολουθούσαν για να τον ληστέψουν. Μετά τον στρίμωξαν στην γωνία της Ηπείρου με τον Γ’Σεπτεμβρίου και τον έσφαξαν. Δείτε την φωτογραφία από την κάμερα ασφαλείας:
Στη μέση διακρίνεται η σκιά από τον ασπροντυμένο βρικόλακα που κάποια στιγμή γυρνάει το κεφάλι του για να δει πίσω του. Έπαιρνε και τις προφυλάξεις του το τομάρι.
Λέγεται από την αστυνομία ότι υπάρχει από άλλη κάμερα και η σκηνή της δολοφονίας. Μακάρι. Εμένα πάντως μου είπανε αυτοί που είδαν το ανακριτικό υλικό ότι το δολοφονικό πέσιμο στο Μανώλη κρατάει 10’’ και από την συγκεκριμένη κάμερα διακρίνονται μόνον φιγούρες. Δυστυχώς. Μακάρι η αστυνομία να έχει καθαρά τα πρόσωπα των δολοφόνων. Αν τα έχει, η άποψη μου είναι ότι πρέπει να τα δώσει στην δημοσιότητα. Είναι χρέος της. Πατριωτικό. Παρά το γεγονός ότι φοβάται πως η δημοσιοποίηση μπορεί να τους λουφάξει ή να τους αναγκάσει να την κοπανήσουν για το εξωτερικό μέσω Πάτρας.
Στην υπόθεση υπάρχει πληροφορία ότι εμπλέκεται και ένας Αφγανός σωματέμπορας από την Μαφία του κέντρου. Ένας βρώμικος αδίστακτος αλήτης, ονόματι Μοχάμεντ, που συνεργάζεται με κυκλώματα Βορειοαφρικάνων ληστών που έχουν κατακλέψει γυναίκες και πεζούς αλλά και οδηγούς αυτοκίνητων στην σφηκοφωλιά της Ομόνοιας και των γύρω περιοχών του γκέτο. Το γεγονός ότι αυτά τα γουρούνια έφτασαν να σκοτώσουν- αφού η «δουλειά τους» είναι οι κλοπές-δείχνει ότι πρέπει να ήταν «κόκαλο» στην κόκα. Και ρωτώ: Φταίω τώρα εγώ εάν ταχθώ αναφανδόν σε τέτοιες περιπτώσεις υπερ της θανατικής ποινής;

Η Κίνα είναι ο “νέος bin Laden” για την Αμερική;



Ο George Orwell, που ήταν το λογοτεχνικό ψευδώνυμο του  Eric Blair, είχε το χάρισμα της προφητείας. Στο βιβλίο του «1984» που έγραψε το 1948, περιέγραψε τη σημερινή Αμερική, αλλά και τη πατρίδα του τη Μεγάλη Βρετανία, που σήμερα δεν είναι καθόλου μεγάλη, και απλά ακολουθεί υποδουλωμένη την αμερικανική ηγεμονία του πλανήτη, εξαντλώντας τον εαυτό της ηθικά και οικονομικά.
Στη προφητεία του Orwell, η κυβέρνηση του Μεγάλου Αδελφού κυβερνά ανθρώπους ανήμπορους να σκεφτούν από μόνοι τους, και τους οποίους συνεχώς κατασκοπεύει. Το 1948 δεν υπήρχαν τα  Internet, Facebook, Twitter, GPS, κλπ. Η κατασκοπεία του Μεγάλου Αδελφού γίνονταν μέσω καμερών και μικροφώνων σε δημόσιους χώρους, και μέσα από συσκευές τηλεόρασης με ειδικό εξοπλισμό που βρίσκονταν στα σπίτια. Και αφού όλοι σκέφτονταν αυτά που ήθελε η κυβέρνηση να σκέφτονται, ήταν πολύ εύκολο να ξεχωρίσουν αυτούς που διατηρούσαν κάποια ανεξαρτησία σκέψης.
Οι κυβερνώντες κρατούσαν το λαό στη θέση του μέσω πολέμων και φόβου. Αλλά ακόμη και ο Orwell δεν μπορούσε να προβλέψει πως το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα έφτανε στο σημείο να ψαχουλεύει τα γεννητικά όργανα επιβατών στα αεροπλάνα ή πελατών στα εμπορικά κέντρα. Στο «1984», κάθε μέρα η τηλεόραση έδειχνε τα «δυο λεπτά μίσους». Η εικόνα του Emmanuel Goldstein, ενός φανταστικού προσώπου που δημιούργησε το υπουργείο Αλήθειας, και που είχε χαρακτηριστεί ως ο Νο1 εχθρός της Ωκεανίας, έκανε την εμφάνισή του στην οθόνη. Ο Goldstein ήταν ο ανύπαρκτος εχθρός της πολιτείας, επικεφαλής της ανύπαρκτης τρομοκρατικής οργάνωσης «Η Αδελφότητα». Η παρουσία του σαν απειλή, δικαιολογούσε όλα τα καταπατημένα δικαιώματα του λαού, που συντελούσαν στην ασφάλειά του.
Από την 9/11 με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο Osama bin Laden έπαιξε το ρόλο του Emmanuel Goldstein του 21ου αιώνα. Τώρα όμως που το καθεστώς Ομπάμα ανακοίνωσε το θάνατό του, ένας νέος δαίμονας θα πρέπει να δημιουργηθεί, για να συνεχίσουν οι δικαιολογίες.
Η Hillary Clinton, η ανεπαρκής αυτή υπουργός Εξωτερικών, προσπαθεί απεγνωσμένα να βάλει τη Κίνα στο ρόλο του μεγάλου εχθρού των ΗΠΑ. Η Κίνα αποτελεί τον μεγαλύτερο δανειστή  της Αμερικής, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ηλίθια Clinton από το να την εγκαλεί, παρουσία Κινέζων αξιωματούχων, για «έλλειψη δημοκρατίας και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Την ίδια ώρα βέβαια, που η Clinton λειτουργούσε υποκριτικά, η αστυνομία επιτέθηκε εναντίον φοιτητών στο πανεπιστήμιο του Western Illinois, που απλά διασκέδαζαν. Δεν υπήρχαν φασαρίες, ούτε καταστροφή περιουσιών, όμως τα ΜΑΤ επιτέθηκαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και ηχητικών κανονιών.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Αμερική είναι η στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας, και η διάλυση των συνταγματικών δικαιωμάτων της συνάθροισης, της διαμαρτυρίας και της ελευθερίας του λόγου,  από πλευράς του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Ουσιαστικά, το Σύνταγμα έπαψε να ισχύει. Η αστυνομία μπορεί να κάνει ότι θέλει, χωρίς καμιά απολύτως συνέπεια.
Η εκτελεστική εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, που έπρεπε να μας προστατεύει από τις καταχρήσεις των πολιτειών και των δήμων, πέτυχε στη προεδρία Μπους, να μπορεί να αγνοεί τόσο το αμερικανικό όσο και το διεθνές δίκαιο, όπως αγνοεί το Σύνταγμα, το κογκρέσο και τη δικαιοσύνη. Όσο υπάρχει κατάσταση πολέμου με τον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας, η εκτελεστική εξουσία είναι υπεράνω του νόμου και δεν λογοδοτεί. Η Αμερική δεν είναι δημοκρατία, αλλά ένα κράτος που διοικείται από την εκτελεστική της εξουσία, τύπου Καίσαρα.
Βέβαια, η Hillary, όπως και οι υπόλοιποι της κυβέρνησης, τρέμουν εξαιτίας της πρόσφατης αναφοράς του ΔΝΤ ότι σε πέντε χρόνια, η Κίνα θα αποτελεί την ισχυρότερη οικονομία.
Όπως κάποτε το στρατιωτικό-βιομηχανικό κατεστημένο πίεσε τον πρόεδρο Kennedy να πολεμήσει την ΕΣΣΔ, όσο η Αμερική διατηρούσε το πυρηνικό πλεονέκτημα, έτσι και η Hillary προσπαθεί τώρα να καταστήσει τη Κίνα τον νέο εχθρό. Η Ουάσιγκτον προκαλεί μίσος, έτσι ώστε να κινητοποιηθούν οι πατριωτικές μάζες.
Πως μπορεί να συνεχίσει τη πορεία της η Ωκεανία, αν ο bin Laden είναι νεκρός;
Η Hillary όμως, όντας ηλίθια, επέλεξε για εχθρό μια χώρα που δεν έχει μόνο στρατιωτική ισχύ, αλλά και τη δυνατότητα  να διαλύσει το αμερικανικό δολάριο, αφού κρατά $2 τρισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία σε δολάρια.
Έτσι, προσπαθώντας να ξεγελάσει κάποιους αγαθούς Κινέζους που πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ είναι δημοκρατική χώρα, κατηγορεί τη πατρίδα τους για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Και ποιος τα λέει αυτά; Ο χειρότερος παραβάτης του πλανήτη: Οι ΗΠΑ.
Η ύβρις αυτή θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη μεταξύ Αμερικής και Κίνας. Καθιστά εχθρό μας τη πιο πολυπληθή χώρα του κόσμου, που είναι στρατιωτική σύμμαχος της Ρωσίας, και που διαθέτει αρκετά πυρηνικά όπλα ώστε να εξαφανίσει κάθε μορφή ζωής από τον πλανήτη.
Οι τρομαγμένοι ηλίθιοι της Ουάσιγκτον έχουν απελπιστεί, και προσπαθούν να μετατρέψουν τη Κίνα σε ένα νέο bin Laden, έτσι ώστε η Νο1 υπερδύναμη στη γη, να μπορέσει να την εξουδετερώσει πριν περάσει αυτή στη πρώτη θέση.

S.A.-OpEdNews

Έλλειμμα 9,5%, ανεργία στο 15,2% και χρέος στο 157,7% προβλέπει η Κομισιόν για φέτος αν δεν ληφθούν και νέα μέτρα



Νέα αρνητικά στοιχεία ανακοίνωσε για την Ελλάδα η Κομισιόν, στην εαρινή της έκθεση. Όπως αναφέρει, αν δεν ληφθούν νέα μέτρα τότε το έλλειμμα θα παραμείνει φέτος στο 9,5%.
Το ανησυχητικό είναι ότι τόσο το έλλειμμα όσο και το χρέος θα ανέλθουν σε επίπεδα έξω από τους στόχους του μνημονίου.
Σύμφωνα με τις εαρινές προβλέψεις της ΕΕ, το δημοσιονομικό έλλειμμα θα μειωθεί από 10,5% του ΑΕΠ το 2010, σε 9,5% το 2011, για να μειωθεί περαιτέρω στο 9,3% το 2012. Το δημόσιο χρέος εκτιμάται ότι από 142,8% του ΑΕΠ το 2010, θα ανέλθει στο 157,7% το 2011, από 145,2% που προβλέπει το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής, ενώ αναμένεταινα φτάσει το 166,1% το 2012.
Ανακοινώνοντας τις προβλέψεις της Κομισιόν ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, Ολι Ρεν, εκτίμησε ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρνητική το 2011 (-3,5% του ΑΕΠ), ενώ η ανάκαμψη θα επανεμφανιστεί το 2012 με +1,1%.
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις και για την ανεργία, η οποία αναμένεται να ανέλθει από το 12,6% το 2010, στο 15,2% το 2011, ενώ το 2012 θα φτάσει το επίπεδο του 15,3%, δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στην ευρωζώνη, μετά την Ισπανία (20,2%).
Ο πληθωρισμός από την άλλη, υπολογίζεται ότι θα μειωθεί από 4,7% το 2010 στο 2,4% το 2011 και στο 0,5% το 2012. Επειδή όμως, το 2010 ο πληθωρισμός ήταν κυρίως φορολογικός (λόγω των συνεχώς αυξήσεων του ΦΠΑ) εκτιμάται ότι και αυτά τα στοιχεία θα βγουν “εκτός προγράμματος” σε περίπτωση που υλοποιηθεί κάποια από τις σκέψεις της κυβέρνησης για νέα αύξηση των έμμεσων φόρων, ή για μετάταξη προϊόντων και υπηρεσιών σε άλλους ανώτερους συντελεστές.
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε ότι σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2010 το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,8%, για πρώτη φορά από το τελευταίο τρίμηνο του 2009. Αυτό το στοιχείο από μόνο του θεωρείται ως κάτι ενθαρρυντικό.
Ο Επίτροπος Όλι Ρεν τόνισε ότι τα στοιχεία για το ΑΕΠ είναι σαφώς ενθαρρυντικά και δήλωσε ικανοποιημένος από τις περισινές δημοσιονομικές επιδόσεις, χαρακτηρίζοντας «ανευ προηγουμένου» τη υποχώρηση του ΑΕΠ κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες.
Δεν υπολόγισε κανείς όμως, την άτυπη στάση πληρωμών που έχει κηρύξει το κράτος εδώ και μήνες, τις περικοπές στα πάντα, ενώ η πραγματική οικονομία βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια.
To Yπουργείο Οικονομικών πάντως, επιμένει να λέει ότι η ύφεση ρυχαίνει σημαντικά. Στην ανακοίνωσή του μάλιστα, αναφέρει ότι η χώρα θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2012, καθώς ξεπεράστηκε το κατώτερο σημείο ύφεσης.
Με άλλα λόγια φτάσαμε στον πάτο και έχει αρχίσει η “αναρρίχηση”. Όλως τυχαίως αυτά τα θετικά στοιχεία έρχονται λίγο πριν τις συζητήσεις για τη λήψη και νέου δανείου, αλλά και λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας, με τη συμμετοχή μάλιστα και του Ντομινίκ Στρος Καν.
Σε λίγο θα μας πουν ότι η κρίση πέρασε και εμείς οι κακοπροαίρετοι δεν το έχουμε καταλάβει!

Απαιτούν καθολική πώληση ΔΕΚΟ-Σκληροί όροι για την πέμπτη δόση




Καθολική και άνευ όρων παράδοση της δημόσιας περιουσίας και των κρατικών επιχειρήσεων απαιτεί η τρόικα, με αντάλλαγμα την έγκριση νέου δανείου 50 έως 60 δισ.

Οι απαιτήσει για πώληση δημόσιας περιουσίας ξεπερνούν τα 50 δις, που είχαν τεθεί μέχρι τώρα, ενώ έχει γίνει και πρόταση για ολοκληρωτική πώληση ΔΕΚΟ, με την κυβέρνηση να θέτει νέο σημείο οπισθοχώρησης τη διατήρηση του 5% και το βέτο.

Όπως γράφει σήμερα η «Ελευθεροτυπία», η συμφωνία ίσως κλείσει και την Τετάρτη και από τους τροϊκανούς συνδυάζεται απειλητικά με την έγκριση της πέμπτης δόσης, την οποία ίσως καθυστερήσουν κατά ένα μήνα.
Η τυχόν περαιτέρω εκποίηση μπορεί να αποφέρει και υψηλότερα έσοδα και να μειώσει το δημόσιο χρέος σε χαμηλότερα επίπεδα, σύμφωνα με τα όσα φέρονται να έχουν διατυπώσει στελέχη της τρόικας, έναντι των συνομιλητών τους. 

πηγή

«Όχι στη συνδιαχείριση του αδιεξόδου»-Συνέντευξη του Α. Σαμαρά



Απανωτά «όχι» στη συναίνεση λέει ο Αντώνης Σαμαράς, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε «συνδιαχείριση του αδιεξόδου».

Λίγο μετά την παρουσίαση του οικονομικού σχεδίου της ΝΔ για έξοδο από την κρίση και μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της τρόικας, ο πρόεδρος του κόμματος προχωρεί και σε μια έμμεση παραδοχή ότι η ΝΔ χρειάζεται τον χρόνο της και δεν είναι ακόμη έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Α. Σαμαράς τονίζει επίσης: «Δεν μας ενδιαφέρει απλώς να αντικαταστήσουμε μια κυβέρνηση που έχει χάσει τον έλεγχο» αναφέρει εξηγώντας γιατί δεν ζητεί αμέσως εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει την ανησυχία του ότι μπορεί να ανοίξει ένας κύκλος κοινωνικών αναταραχών και επιμένει ότι η αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου είναι πλέον αναγκαία προϋπόθεση για να προχωρήσει ένα σχέδιο διάσωσης της χώρας.

Ανησυχητικό θεωρεί και το διεθνές κερδοσκοπικό παιχνίδι, στο οποίο αποδίδει τα δημοσιεύματα για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. «Βρεθήκαμε στη μέση, εκεί όπου τσακώνονται τα θηρία», λέει. Στο εσωκομματικό πεδίο κινείται με αποκλειστικό στόχο να μην ανοίξουν νέα μέτωπα και παραπέμπει πλέον στον Κώστα Καραμανλή κάθε ζήτημα που αφορά την προηγούμενη κυβέρνηση – προτρέποντας τον πρωήν πρωθυπουργό να λύσει τη σιωπή του.

πηγή

Τι συμβαίνει με το blogger ;



Από χτες έκανε κόλπα το blogger… Είδα π.χ. τον …εαυτό μου με άλλο “νικ” από αυτό που έχω (εμφανίστηκε το “αρχαίος” που είναι το μικρό μου όνομα σε ανενεργό λογαριασμό facebook). Δεν έδωσα σημασία. Μετά ανέβασα μία ανάρτηση με τον όχι ευγενικό τίτλο “οι Made in Germany παπάρες του IPCC“, που την είδα ανεβασμένη, διόρθωσα και κάτι ορθογραφικά και  μετά δεν ασχολήθηκα.  Σήμερα το πρωί πάω να μπω στο blogger… Τίποτα.  Με τα πολλά μπήκα αλλά η χθεσινή μου ανάρτηση είχε κάνει φτερά. Ψάχνω μέσω google βλέπω ότι υπήρχαν ίχνη της στο cache,  και ίχνη ότι αναδημοσιεύθηκε σε 3-4 blogs, αλλά εξαφανισμένη από παντού.

Πήγα να μπω στον λογαριασμό μου, μού έβγαλε το παραπάνω ραβασάκι στα Ελληνικά.  Στην “κατάσταση Blogger” δεν φαίνεται να τρέχει κάτι διεθνώς. Και όσα ελληνικά blogs παρακολουθώ, να μοιάζουν παγωμένα στο …χτες. Προφανώς όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα.

Τεχνικά προβλήματα υπάρχουν κατά καιρούς, αλλά με error message στα ελληνικά; Στην Ελλάδα μόνο “δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν”; Να πoνηρευτώ;  Να κάνω υπομονή; Σάμπως και μπορώ να κάνω ό,τιδήποτε εκτός από υπομονή;  Δεν παραγνωρίζω ότι πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία… Αλλά αυτό το error message στα ελληνικά;…
archaeopteryx

Η Τουρκία αμφισβητεί το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι



Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ
Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας, Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, επαναλαμβάνει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας που εξελίσσεται στη γείτονα, τον ισχυρισμό ότι το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι … καταλήφθηκαν από τους Ελληνες το 2004. «Τα δύο νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι τελούν από το 2004 υπό ελληνική κατοχή». «Οι Έλληνες πήγαν στο Αγαθονήσι και έφτιαξαν εκκλησία. Δίπλα της, δε, ύψωσαν την ελληνική σημαία», επαναλαμβάνει. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του ιδίου κόμματος, Μπουνγιαμίν Αλτούνελλι, κάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, να κάνει δηλώσεις για το θέμα, προκειμένου, «ο τουρκικός λαός να αισθανθεί καλά και ασφαλής» (!!!). «Επειδή η Τουρκία δεν προστατεύει όσα τής ανήκουν, το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι είναι στολισμένα σήμερα με ελληνικές σημαίες. Θα καταλαμβάνονται τα νησιά και εσείς δεν θα λέτε τίποτα. Αυτό είναι τα μηδενικά προβλήματα με τους γείτονες;», είπε μεταξύ άλλων.
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος επισημαίνει ότι οι δηλώσεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν μόνον ως μικροπολιτική γραφικότητα ενός εθνικιστή σε προεκλογική περίοδο. Θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως άποψη δηλωτική μιας αντίληψης που επικρατεί σε ορισμένα τμήματα του πολιτικού κόσμου της Τουρκίας.
Εκείνο όμως που προκαλεί εξαιρετικά μεγάλη ανησυχία και πρέπει να διευκρινιστεί άμεσα και ξεκάθαρα είναι το ασαφές σχόλιο πηγών του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών για την προαναφερόμενη παραληρηματική δήλωση του Τούρκου πολιτικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της  εφημερίδας Hurriyet, πηγές του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών σχολίασαν τις δηλώσεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Ζεμπέκ ως εξής: «Η θέση της Τουρκίας για το Αιγαίο δεν έχει αλλάξει. Τα ζητήματα αυτά εξετάζονται στο πλαίσιο όλων των προβλημάτων του Αιγαίου, κατά τις διερευνητικές επαφές μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών. Η φάση αυτή δεν είναι η ενδεδειγμένη για ανακοίνωση σχετικά με το νομικό καθεστώς των εν λόγω νησιών».
Ουσιαστικά, δηλαδή, «οι πηγές του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών» υποστηρίζουν ότι το νομικό καθεστώς των δύο ελληνικών νησιών (Αγαθονήσι και  Φαρμακονήσι) είναι υπό αμφισβήτηση και συζήτηση.
Το θέμα που προκύπτει είναι πολύ σοβαρό.
Το Υπουργείο των Εξωτερικών και η Κυβέρνηση, αντί να υποβαθμίζουν συστηματικά την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας και τα μηνύματα που εκπέμπει για το Αιγαίο, οφείλουν να ζητήσουν άμεσα διευκρινίσεις και να ενημερώσουν πλήρως  την ελληνική κοινή γνώμη.
Το υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε, με τον εκπρόσωπο, κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα, να χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του κ. Ζεϊμπέκ «παραλήρημα άνευ προηγουμένου». Αναφερόμενος στο δημοσίευμα για την αντίδραση του τουρκικού ΥΠ.ΕΞ., ο κ. Δελαβέκουρας επανέλαβε ότι οι διερευνητικές διεξάγονται με αντικείμενο «την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας από τον Εβρο μέχρι το Καστελλόριζο και είναι αυτονόητο ότι δεν αφορούν και δεν θα μπορούσαν να αφορούν ζητήματα κυριαρχίας επί ελληνικών νησιών».

www.antinews.gr

Ισχυρό κτύπημα των Ταλιμπαν στο Πακιστάν: 80 στρατιωτικοί νεκροί από διπλή βομβιστική ενέργεια


ImageΙσχυρό  κτύπημα κατάφεραν οι Ταλιμπάν στο Πακιστάν με διπλή βομβιστική ενέργεια και αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 80 ατόμων. Εκπρόσωπος της οργάνωσης δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP πως το κτύπημα ήταν πράξη αντεκδίκησης για την εκτέλεση του ηγέτη της οργάνωσης και προειδοποίησαν πως θα επακολουθήσουν και άλλες.
Στόχος των επιθέσεων ήταν η μια στρατιωτική ακαδημία εκπαίδευσης στην  πόλη Charsadda  στα βορειοδυτικά της χώρας αλλά είναι άγνωστο που είχαν τοποθετηθεί οι δύο βόμβες. Οι εκρήξεις έγιναν την ώρα που το στρατιωτικό προσωπικό επιβιβαζόταν σε δύο μικρά λεωφορεία. Μεταξύ των θυμάτων υπήρξαν και πέντε πολίτες. 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Στο νεκροταφείο Ζωγράφου έγινε η κηδεία του τραγικού Μανώλη Καντάρη


ImageΤο τελευταίο είπαν οι συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες πολίτες στον αδικοχαμένο 44χρονο Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε από Βορειοαφρικανούς- κατά τα φαινόμενα-λαθρομετανάστες με τρεις πισώπλατες μαχαιριές για να του κλέψουν ην κάμερα με την οποία θα κατέγραφε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του στο κέντρο της Αθήνας.

Παρούσα στην κηδεία η 40χρονη γυναίκα του η οποία βάδισε δίπλα στο φέρετρο ακουμπώντας το με το χέρι της μέχρι να μπει στην εκκλησία και πλήθος κόσμου. Στην κηδεία διαβάστηκε μήνυμα του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο οποίο ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εκφράζει την οδύνη του.
Η κηδεία γίνεται στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου ενώ όλη η περιοχή βρίσκεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ παραταγμένες έξω από το χώρο. Στεφάνια έχουν στείλει η πρώην γυναίκα του αδικοχαμένου 44χρονου με τον οποίο είχαν δύο κόρες στην εφηβεία. 
Επίσης, στεφάνια έχουν στείλει ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, το νοσηλευτικό προσωπικό, ο δήμος Ηλείας και η εταιρεία που εργαζόταν.
Ο 44χρονος εργαζόταν σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία στην Αθήνα σε υψηλόβαθμη θέση. Η 40χρονη γυναίκα που σε κατάσταση σοκ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους είναι γιατρός στο Ερρίκος Ντυνάν. Ο άτυχος άνδρας είχε ακόμη ένα παιδάκι δύο ετών αλλά δεν πρόλαβε να δει το τέταρτο παιδί του να έρχεται στον κόσμο.
Η δολοφονία του 44χρονου στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου φαίνεται ότι έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και οι πολίτες των συνοικιών που ξενοκρατούνται έχουν δημιουργήσει ομάδες αυτοάμυνας για την προστασία τους αφού το κράτος, όχι απλώς είνια ανίκανο να τους προστατέψει, αλλά ενθαρρύνει "χαϊδεύοντας" τους οπαράνομα διαβίούντες στην Ελλάδα αλλοδαπούς.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Α.Τ. Εξαρχείων - Έκαψαν μια γυναίκα που πουλούσε λουλούδια!



ImageΖωντανή παραλίγο να καεί μια γυναίκα που πουλούσε λουλούδια στα Εξάρχεια όταν περιθωριακοί εκτόξευσαν πάνω της βόμβα μολότοφ! Αρχικά επιχείρησαν να πετάξουν τη βόμβα σε μοτσυκλέτα της αστυνομίας που τους καταδίωκε και η μολότοφ έπεσε πάνω της! Η γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Πουλούσε λουλούδια στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων και είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο των ταραξιών αλητών που έχουν ρημάξει εδώ και τριάντα χρόνια το κέντρο της Αθήνας.
Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν άλλα θύματα, καθώς η περιοχή ήταν γεμάτη κόσμο, λόγω της λαϊκής.
Όλα αυτά ενώ βρισκόταν σε εξέλιιξη. πριν από μισή ώρα περίπου, επίθεση με μολότοφ  στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, στην οδό Καλλιδρομίου!
Ομάδα 20 κουκουλοφόρων βγήκαν από τη λαϊκή αγορά που γίνεται στην περιοχή στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου, πετάξαν δέκα βόμβες μολότοφ και έβαλαν φωτιά σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα η οποί επεκτάθηκε και σε μερικά από τα γύρω μαγαζιά.
Άλλοι δύο άνθρωποι κάηκαν με ελαφρύτερα εγκαύματα από τις μολότοφ. Κάηκε ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας και δύο απλών πολιτών.
Οι δράστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Στον τόπο της επίθεσης έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ οι φωτιές σβήστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Εν τω μεταξύ, στη 1 τα ξημερώματα έγινε και άλλη επίθεση στη διασταύρωση Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, που βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται εκεί, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή ζημιές.
Και σε αυτή την περίπτωση οι δράστες εξαφανίστηκαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Κλειδώνει" την Κυριακή η ελεγχόμενη χρεοκοπία; - Ανησυχία από ταραχές



Στην έκτακτη συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ, την Κυριακή, με τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, στο Βερολίνο, είναι έτοιμοι να αποδεχθούν μια «ήπια αναδιάρθρωση» του ελληνικού χρέους, παραδεχόμενοι ότι απέτυχαν στος προβλέψεις τους και έχουν στείλει την Ελλάδα με τα μέτρα της τρόϊκας ένα βήμα από τον γκρεμό. Με ορατό το ενδεχόμενο της κοινωνικής ανατραχής. Αυτό μεταδίδουν πληροφορίες που επικαλούνται τα πρακτορεία (Reuters, AFP), η γερμανική εφημερίδα Die Welt και το αμερικανικό δίκτυο CNBC, αυτή την στιγμή στις μεταδόσεις τους, 
Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα με τον θάνατο του 44χρονου, τον τραυματισμό του διαδηλωτή και τις ταραχές που έχουν ξεσπάσει λόγω αυτών των γεγονότων έχουν θορυβήσεις τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που βλέπουν πόσο εύκολα μπορεί να κυλήσει στο χάος η χώρα.
Πρώτο θέμα στην "Washington Post" οι ταραχές με φωτογραφία πρωτοσέλιδη από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας, όπου απεικονίζει άνδρες των ΜΑΤ να φλέγονται.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας με τίτλο "Στα χέρια της αναρχίας περιγράφεται ακριβώς αυτή η κατάσταση για την οποία μιλάμε: Το οικονομικό αδιέξοδο που απειλεί “να μετατρέψει την Ελλάδα σε παρία”, αλλά επισημαίνεται και μία άλλη απειλή: Η κατάρρευση του κράτους με αναφορές στο κίνημα “Δεν Πληρώνω” που όλο και μεγαλώνει, αλλά και στην σθεναρή αντίσταση των κατοίκων της Κερατέας.
Βέβαια αυτά τα λένε οι αγγλοσάξωνες γιατί οι πολιτικοί τους δεν είναι τόσο απατεώνες και λαμόγια, όπως έχει αποδειχθεί ότι συμβαίνει με τους Έλληνες πολιτικούς, ούτε υπάρχει σε αυτή την έκταση διαπλοκή, ούτε έχουν καταληστευθεί οι χώρες τους.  Αν είχαν συμβεί αυτά, τότε θα θέλαμε να δούμε πως θα αντιδρούσαν.
Εν πάση πειτπώσεη σε ότι αφορά την έκτακτη συνάντηση Μέρκελ-Στρος Καν, φαίνεται ότι είναι έτοιμοι πλέον αν δεχθούν αναδιάρθρωση με "κούρεμα" του χρέους και επιμήκυνση του δανεισμού. Πτώχευση, αλλά ελεγχόμενη.
Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει από πέρσι. Συνεπώς υπάρχει πλέον κάθε λόγος να … συναινέσουν ΔΝΤ και Γερμανία στην «ήπια αναδιάρθρωση». Διαφωνεί το Παρίσι μέχρι στιγμής και η ΕΚΤ. Η Γαλλία έχει 63 δισ. ελληνικά δάνεια και η ΕΚΤ περί τα 50 σε ελληνίκά ομόλογα.
Τη Δευτέρα στο Εurogroup ο πρόεδρος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δήλωσε το απόγευμα πως «είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να επιστρέψει στις αγορές το 2012». Οι άνθρωπο ή ζούσαν σε άλλο πλανήτη ή εν γνώση τους "δούλευαν" τα κοινοβούλια των χωρών της Ε.Ε. για να εγκρίνουν το δάνειο των 110 δισ. και να πάρουν αυτό τποσό οι δανείστριες της Ελλάδας τράπεζες. Μάλλον το δεύτερο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σχέδιο διάσωσης ΕΕ και ΔΝΤ προβλέπει ότι η χώρα θα βγει στις αγορές το 2012 προκειμένου να δανειστεί 27 δισ. ευρώ! 
Είναι δυνατόν να μην είχαν προβλέψει την ύφεση και την κατάρρευση του ΑΕΠ που θα έφερναν τα μέτρα της τρόϊκας; Και πρωτοετείς του οικονομικού Πανεπιστημίου τα γνωρίζουν αυτά...
Οι επόμενες εβδομάδες και ημέρες θα είναι οι σημαντικότερες για την Ελλάδα μετά το 1949...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

David Icke ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Μετάλλαξη της ύλης, αναβάθμιση του DNΑ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Εξοργισμένοι οι ευρωβουλευτές με τη Δανία-θα αποκαταστήσουν τους ελέγχους στα σύνορα



Εξοργισμένοι οι ευρωβουλευτές με τη ΔανίαΗ ανακοίνωση από τις αρχές της Δανίας ότι θα αποκαταστήσουν τους ελέγχους στα σύνορα προκάλεσε την αγανάκτηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και οι βουλευτές ανησυχούν για μια νέα τάση αμφισβήτησης του χώρου Σένγκεν.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γέρζι Μπούζεκ, »δεν πρέπει να καταστρέψουμε το χώρο Σένγκεν»,  υπογραμμίζοντας ότι «η ελευθερία της κυκλοφορίας είναι ίσως η πλευρά της ΕΕ που εκτιμούν περισσότερο οι Ευρωπαίοι».
Η δανική κυβέρνηση πρέπει να φροντίσει ώστε οι αποφάσεις της «να είναι συνεπείς προς την ευρωπαϊκή νομοθεσία», τόνισε ο Μπούζεκ.
Ο επικεφαλής της ομάδας των συντηρητικών Ζοζέφ Ντολ χαρακτήρισε «απαράδεκτη την επαναφορά μονίμων ελέγχων στα σύνορα».
«Είναι αδύνατο να οικοδομήσουμε την Ευρώπη πάνω σε εθνικούς εγωισμούς», προσθέτει σε ανακοίνωση, την οποία συνυπογράφει ο αντιπρόεδρος της ομάδας του, ο Γερμανός Μάνφρεντ Βέμπερ.
Αν η Δανία «θέλει να θέσει υπό αμφισβήτηση τη συναίνεση στην Ευρώπη για το θέμα αυτό, δεν έχει παρά να βγει από το σύμφωνο Σένγκεν, μια περίπτωση της οποίας τα μειονεκτήματα θα αισθανθούν γρήγορα οι δανοί πολίτες», καταλήγουν.
«Καλούμε τη δανική κυβέρνηση να περιμένει την αποτίμηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πριν πάρει νέα μέτρα», δήλωσε ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας, ο Γερμανός Μάρτιν Σουλτς.
Εξ ονόματος των Φιλελευθέρων, ο Βέλγος Γκι Φερχοφστάτ εξέφρασε από την πλευρά του «βαθιά λύπη» για την απόφαση αυτή. «Οι κίνδυνοι διατάραξης της δημόσιας τάξης δεν μπορεί να προληφθούν αποτελεσματικά με εθνικά μέτρα στα σύνορα», δήλωσε τασσόμενος υπέρ μιας «ευρωπαϊκής προσέγγισης».
Τα δανικά μέτρα «αντιβαίνουν στο πνεύμα των συνθηκών», κατήγγειλε η Ρουμάνα φιλελεύθερη Ρενάτε Βέμπερ.
Η Δανία ανακοίνωσε χθες Τετάρτη την απόφασή της να αποκαταστήσει «το συντομότερο» μόνιμους ελέγχους στα διευρωπαϊκά σύνορα. Το μέτρο της Δανίας πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή σε δύο ή τρεις εβδομάδες.
Όμως η Κοπεγχάγη δήλωσε σήμερα ότι δεν θέλει να παραβιάσει τους κανονισμούς του Σένγκεν και διαβεβαίωσε ότι δεν θέλει να επανεισαγάγει τους ελέγχους διαβατηρίων, αλλά ενισχυμένους τελωνειακούς ελέγχους στα σύνορά της, υποστηρίζοντας ότι θέλει να καταπολεμήσει τη διασυνοριακή εγκληματικότητα.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε χθες από τις δανικές αρχές εξηγήσεις για την απόφασή τους και προειδοποίησε εναντίον οποιασδήποτε παραβίασης της αρχής της ελεύθερης κυκλοφορίας.

πηγή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι έδερναν τον κόσμο! [ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ]


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι έδερναν τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ τον κόσμο! [ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ]Το βίντεο είναι συγκλονιστικό! Η αστυνομική καταστολή σε όλο της το μεγαλείο. Οι εικόνες θα θυμίσουν στους παλαιότερους τη Χούντα! Ομάδα ΜΑΤατζήδων έχει ρίξει διαδηλωτή στο έδαφος και τον χτυπάνε με μίσος. Στο κεφάλι με τα ρόπαλα, κλωτσιές στα τυφλά! Κύριε Παπουτσή: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!Ιωάννη Καφκά που χαροπαλεύει αυτή την ώρα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Κύριε Παπανδρέου, είστε επικίνδυνος για τη χώρα και τη δημοκρατία! Έτσι έδειραν οι ταγματασφαλίτες σας και τον 



www.tsantiri.gr

Ήταν ο Κάρολος Ρώσσελ ένας Μασόνος Σιωνιστής;



Ο Κάρολος Τέηζ Ρώσσελ (ή Ράσσελ), (αγγλικά Charles Taze Russell) (1852 - 1916), γνωστός και ως ‘πάστορας Ρώσσελ, ήταν ο ιδρυτής της οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Το γνωστό περιοδικό «Σκοπιά» πρωτοεκδόθηκε το 1879 από τον Ρώσσελ με την ονομασία «Η Σκοπιά της Σιών και Κήρυξ της του Χριστού Παρουσίας».
Το παρακάτω είναι απόσπασμα από το βιβλίο του Φριτζ Σπρινκμάιερ (Fritz Springmeier) «Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ – Σχέσεις Μαρτύρων του Ιεχωβά και της Μασονίας», εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ (ο αγγλικός τίτλος είναι ‘The Watchtower and the Masons’). ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο Fritz Springmeier (γεννημένος το 1955) είναι Αμερικάνος συγγραφέας αρκετών αποκαλυπτικών βιβλίων που θεωρούνται ότι κινούνται στον χώρο της «συνομωσίας». Σκοπός των βιβλίων του, όπως λέει ο ίδιος, είναι το ξεσκέπασμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Το πιο γνωστό του είναι το Bloodlines of the Illuminati’. Κατηγορήθηκε για καλλιέργεια χασίς και για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ίδια ημέρα που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για το χασίς, οδηγήθηκε στην φυλακή με βάση τις κατηγορίες για την ληστεία. Έμεινε στην φυλακή 9 χρόνια και 3 μήνες.

Ρώσσελ: Ένας Μασόνος Σιωνιστής;
Στα 1910-1911 οι Εβραίοι συγκεντρώθηκαν να ακούσουν «ένα χριστιανό κήρυκα». Το μήνυμά του στο Σαιντ Λιούις στις 11-12 Ιουνίου 1911 ήταν “Σιωνισμός η Ελπίδα του Κόσμου”.
Η βιβλική μορφή του Κ. Τ. Ράσσελ δεν έμοιαζε με καμμία από αυτές που είχαν δει μέχρι τότε οι Εβραίοι. Έτσι αιχμαλώτισε πολλών την προσοχή αν όχι την καρδιά.
Οι Εβραίοι συνέρρεαν στις συναθροίσεις του. 4.000 Εβραίοι συγκεντρώθηκαν στο Ιπποδρόμιο της Νέας Υόρκης στις 9 Οκτωβρίου του 1910 για να ακούσουν αυτόν τον ‘χριστιανό κήρυκα. Αργότερα στο Λονδίνο συγκεντρώθηκαν στο Ρόαγιαλ Άλμπερτ Χωλλ για να τον ακούσουν 4.600 και άλλοι 800 στο Σόρεντιτς Τάουν Χωλλ. 12.000 Εβραίοι ήλθαν στο Μάντσεστερ, 1.400 στη Γλασκώβη της Σκωτίας και 5.000 στο Σινσινάτι του Οχάιο.
Τι αιχμαλώτισε τις καρδιές τους; Ο Ράσσελ δίνει περιληπτικά το μήνυμά του στον Ιππόδρομο: “Δεν κηρύττουμε τον Ιησού σ’ αυτούς. Το μήνυμά μας στους Εβραίους είναι σαν Εβραίοι προς Εβραίους από το Ησαϊας 40:1,2 Κουράγιο, κουράγιο Λαέ μου”. (“Κάρολος Τ. Ράσσελ, ‘Ενας Πρώϊμος Αμερικανός Σιωνιστής”, σελ. 69).
Ο Ράσσελ επανέλαβε τις διαβεβαιώσεις του, πως ο στόχος του δεν ήταν να προσηλυτίσει τους Εβραίους και έτσι κατεύναζε τους φόβους τους. Επίσης ο Ράσσελ είχε ένα σημαντικό μήνυμα τον καιρό εκείνο. Το μήνυμά του ήταν ο Σιωνισμός. Ο Ράσσελ υπήρξε Σιωνιστής, πριν ακόμη υπάρξει η λέξη.
Στα 1880 ο Ρώσσελ άρχισε να “προβλέπει” πως οι Εβραίοι θα επέστρεφαν στην Παλαιστίνη. Το τρίτο του βιβλίο “Η επιστροφή της Βασιλείας του Θεού” (1889) αφιερώνει ολόκληρο το 8ο κεφάλαιο στην “αναβίωση του κράτους του Ισραήλ”.
Η “προφητεία” του για την επιστροφή των Εβραίων στο Ισραήλ είναι κατά τη γνώμη του συγγραφέα, η πιο σωστή (οι άλλες απέτυχαν). Η προφητεία όμως αυτή αγνοήθηκε από την Εταιρία Σκοπιά διότι σύμφωνα με το παρόν “Φως” το έθνος του Ισραήλ δεν βρίσκεται στα σχέδια του Θεού.
Ο Ρώσσελ επιδοκιμάστηκε όταν είδαν πως οι “προβλέψεις” του άρχισαν να πραγματοποιούνται. Ο Ρώσσελ διαφήμιζε τη Σιωνιστική κίνηση του Δρ. Τ. Χερτζλ (Theodor Herzl, ο 'πατέρας' του Σιωνισμού). Εξέδωσε επίσης μια εφημερίδα στη γλώσσα Γίντις, (η γλώσσα των Εβραίων Ασκενάζι) με τίτλο “Di Shtimme” που κυκλοφόρησε επίσης στην Ευρώπη και τη Ρωσία. Αργότερα έγραψε το “Κουράγιο στους Εβραίους” λέγοντας πως στη Βίβλο ο Θεός υποσχέθηκε πως θα επανίδρυε το κράτος τους.
Μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες του Ρώσσελ ήταν η προώθηση της ίδρυσης του σύγχρονου Ισραήλ. Ο συγγραφέας πιστεύει πως ο Εβραϊκός λαός επειδή αντιδρούσε από φόβο προς τους χριστιανούς, απέτυχε να συνειδητοποιήσει την βοήθεια που έδιναν οι Χιλιαστές στο κράτος του Ισραήλ.
Επειδή ο Ελευθεροτεκτονισμός σχετίζεται με τον Εβραϊσμό, το ερώτημα είναι εάν η προώθηση των Σιωνιστικών σχεδίων προήρχετο από Μασονική επιρροή.
Διάφοροι Χιλιαστές υπήρξαν πρόθυμοι να υποστηρίξουν τον Σιωνισμό. Εάν δεν συνειδητοποιήσουμε πως ο Ρώσσελ συνεργαζόταν με Εβραιομασώνους, τότε είναι δυνατόν να πιστέψουμε πως ο Σιωνισμός του Ρώσσελ ήταν κάποια τυχαία σκέψη. Ο Σιωνισμός δεν εκφράστηκε σαν Μασονικό κίνημα. Ή έπαιξε και αυτός κάποιο ρόλο;
Η πραγματική σύνδεση αφορά το Ναό του Σολομώντα. Ο Ναός αυτός έπαιξε μεγάλο ρόλο στον Ελευθεροτεκτονισμό. Περιγράφεται λεπτομερειακά στις διάφορες Ελευθεροτεκτονικές εκδόσεις της Χριστιανικής Βίβλου και οι Ελευθεροτέκτονες έχουν γράψει πολυάριθμα βιβλία και άρθρα γύρω από το Ναό. Έχει επίσης γίνει αντικείμενο μεγάλου ενδιαφέροντος για τους Χιλιαστές και τους Σιωνιστές. Και οι δυο περιμένουν την ανακατασκευή του.
Η Μασονική έκδοση της Βίβλου, αναφέρει κάποιον Δρ. Τζον Γουέσλεϋ Κέλχνερ, που συνέλεξε στα 1923 το απαραίτητο υλικό για να χτιστεί ένας νέος ναός. Η Μασωνική Βίβλος του Χόλμαν, είναι εικονογραφημένη με εικόνες που βασίζονται στα αρχιτεκτονικά σχέδια του Κέλχνερ.
Στα 1861 ένα Εβραϊκό περιοδικό που εκδίδετο στο Παρίσι με τίτλο “ La Vérité Israélite ” (τόμος ν, σελ. 74), αποκαλύπτει πως οι Μασόνοι και οι Εβραίοι έχουν παρόμοιους στόχους.
Οι σχέσεις είναι περισσότερο στενές από ό,τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Ο Εβραϊσμός πρέπει να διατηρεί μια έντονη και βαθιά συμπάθεια για τον Ελευθεροτεκτονισμό γενικά και δεν θα έπρεπε να υπάρχει αδιαφορία όσον αφορά το ισχυρό αυτό ίδρυμα.
Για πολύ μεγάλο διάστημα εξ αιτίας της προόδου στην ηθική και την λαϊκή ελευθερία ο Ελεθεροτεκτονισμός μπόρεσε να εγκαταλείψει το ρόλο μιας μυστηριώδους μυστικής εταιρίας που αναγκάστηκε να είναι εξ αιτίας του φόβου και της τυραννίας των παλαιών κυβερνήσεων. Οι αρχές και οι μέθοδοί του έγιναν γνωστές στο κοινό έτσι ώστε να μην είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το πνεύμα και τους στόχους του.
Το πνεύμα του Ελευθεροτεκτονισμού είναι εβραϊκό στα θεμέλιά του, οι ιδέες του είναι εβραϊκές, η γλώσσα του είναι εβραϊκή και η πραγματική του οργάνωση είναι σχεδόν εβραϊκή. Όταν πλησιάζει κανείς το Θυσιαστήριο στο οποίο το Μασονικό Τάγμα πραγματοποιεί τα έργα του, ακούει από παντού το όνομα του Σολομώντα όπως και την ηχώ του Ισραήλ. Οι συμβολικές κολώνες είναι οι κολώνες του ναού αυτού όπου κάθε μέρα οι εργάτες του Χιράμ παρελάμβαναν το μισθό τους. Το σύνολο της Μασονικής παράδοσης με γυρίζει πίσω στη λαμπρή εποχή, όταν ο Εβραίος μονάρχης σύμφωνα με τις υποσχέσεις του Δαυΐδ έκτισε στο Θεό του Αβραάμ, του Ισαάκ, και του Ιακώβ ένα θρησκευτικό μνημείο, αντάξιο του Δημιουργού των Ουρανών και της γης...
Ο ναός αυτός πρέπει να κτιστεί αφού το θυσιαστήριο στην Ιερουσαλήμ καταστράφηκε. Το μυστικό οικοδόμημα για το οποίο όλοι οι Μασόνοι στη γη εργάζονται ομόθυμα με σημεία αναγνώρισης και μυστικά συνθήματα είναι το ηθικό θυσιαστήριο, το θείο άσυλο όπου όλοι οι άνθρωποι θα ενωθούν μια μέρα σε ιερές και αδελφικές Αγάπες. Είναι το κοινωνικό τάγμα το οποίο δεν θα γνωρίζει πολέμους φατριών, ούτε κάστες, ούτε φατρίες και στο οποίο η ανθρώπινη φυλή θα αναγνωρίσει ξανά τη γνήσια μοναδικότητά της. Αυτό είναι το έργο στο οποίο κάθε μυημένος είναι αφιερωμένος και αναλαμβάνει να θέσει τον λίθο του σε ένα ιερό το οποίο διατηρήθηκε για αιώνες”.
Εάν πραγματικά οι Ελευθεροτέκτονες αισθανόταν τόσο έντονη την ανάγκη να ξαναχτίσουν το ναό όπως το περιγράφει το Εβραϊκό αυτό άρθρο στα 1821, τότε ίσως η Μασονία να έδωσε την ώθηση στον Κ. Τ. Ρώσσελ να δημιουργήσει αυτήν την ισχυρή πεποίθηση πως οι Εβραίοι πρέπει να επιστρέψουν στο Ισραήλ για να επανορθώσουν την θρησκεία τους, αφού αυτό είναι μέρος από το σχέδιο του Θεού.
Μιλώντας με αριθμούς, οι περισσότεροι χριστιανοί δεν είναι χιλιαστές. Το μεγαλύτερο μέρος των Χιλιαστικών εκδόσεων, τείνει να κρύβει το γεγονός αυτό. Για το αν η Μασονία ενθάρρυνε τον Σιωνισμό του Ρώσσελ, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, πως η επιθυμία του Ρώσσελ να δει το ναό ανακατασκευασμένο τον τοποθετεί πιο κοντά στη Μασονία από ό,τι στον πραγματικό Χριστιανό.
Το Μασονικό βιβλίο “Ηθική και Δόγμα”, στις σελ. 321, 744-745 περιγράφει τη σημασία της Καμπάλα για τη Μασονία.
Η Καμπάλα υπήρξε ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του Χασιδισμού. Οι Εβραίοι Χασίδ είναι μία μυστική μειοψηφία των Εβραίων που ισχυρίζονται ότι κατέχουν μυστική γνώση.
Ο Ιακώβ Ντε Χάας, ένας Χασιδιστής Εβραίος, επισκέφθηκε τον Κ.Τ. Ράσσελ και βρήκε ομοιότητες ανάμεσα στις απόψεις του Ρώσσελ και τις θεωρίες του Χασιδισμού.
Τι είναι η Καμπάλα; Η Εβραϊκή θεολογία διαιρέθηκε σε τρία μέρη. Το πρώτο ήταν ο Νόμος. Το δεύτερο ήταν η Ψυχή του Νόμου. Το Τρίτο ήταν η Ψυχή της Ψυχής του Νόμου. Ο Νόμος διδάσκεται σε όλα τα τέκνα του Ισραήλ. Το Μίσνα, η Ψυχή του Νόμου, αποκαλύπτεται στους Ραβίνους και τους διδασκάλους. Η Καμπάλα όμως, η Ψυχή της Ψυχής του Νόμου, είναι επιδέξια κρυμμένη, και μόνον οι υψηλά μυημένοι ανάμεσα στους Εβραίους γνωρίζουν τις μυστικές της αρχές. (“Μασωνική... Συμβολική Φιλοσοφία”, σελ. ΧΙΙ1).
Ο συγγραφέας αναζήτησε ίχνη της Καμπάλα στα γραπτά του Ράσσελ που σε γενικές γραμμές είναι απούσα. Μόνο λίγα πράγματα είναι παρόμοια.
Η χρήση της Καμπάλα για την ερμηνεία της Ψυχής του Νόμου, φαίνεται να αντικαταστάθηκε από τις ιδέες και τα γραπτά του Ράσσελ, τα οποία παίζουν έναν ιδανικό ρόλο. Ο Ράσσελ ισχυρίστηκε πως τα έξι του βιβλία μιλούν πρακτικά για τη Βίβλο.
ΦΩΤΟ: Ο μασονικού τύπου Τάφος - Πυραμίδα του Κ. Ρώσσελ
Οι Εβραίοι και οι Ελευθεροτέκτονες εισήλθαν στις “εκκλησίες των Διεθνών Βιβλικών Σπουδαστών” του Ράσσελ. Η επίδραση όμως που είχαν στον Ράσσελ και το κίνημα, είναι δύσκολο να ανακαλυφθεί. Ακόμη και ο χαρακτηριστικός πρώιμος Σιωνισμός του Ράσσελ είχε ελάχιστη επίδραση στους σύγχρονους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Οι ομάδες Βιβλικών Σπουδαστών όμως παρέμειναν πιστές στον Σιωνισμό του Ράσσελ.
Σαν συμπέρασμα μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν ορισμένες ομοιότητες στη σκέψη κάποιων Εβραίων, κάποιων Μασόνων και του Ράσσελ. Πέρα όμως από αυτό, ο συγγραφέας δεν βρίσκει καμία σχέση. Μάλλον ο Σιωνισμός του Ράσσελ είναι το αποτέλεσμα της Χιλιαστικής προοπτικής και όχι το αποτέλεσμα Μασονικών επαφών
.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...