Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στο νεκροταφείο Ζωγράφου έγινε η κηδεία του τραγικού Μανώλη Καντάρη


ImageΤο τελευταίο είπαν οι συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες πολίτες στον αδικοχαμένο 44χρονο Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε από Βορειοαφρικανούς- κατά τα φαινόμενα-λαθρομετανάστες με τρεις πισώπλατες μαχαιριές για να του κλέψουν ην κάμερα με την οποία θα κατέγραφε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του στο κέντρο της Αθήνας.

Παρούσα στην κηδεία η 40χρονη γυναίκα του η οποία βάδισε δίπλα στο φέρετρο ακουμπώντας το με το χέρι της μέχρι να μπει στην εκκλησία και πλήθος κόσμου. Στην κηδεία διαβάστηκε μήνυμα του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο οποίο ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εκφράζει την οδύνη του.
Η κηδεία γίνεται στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου ενώ όλη η περιοχή βρίσκεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ παραταγμένες έξω από το χώρο. Στεφάνια έχουν στείλει η πρώην γυναίκα του αδικοχαμένου 44χρονου με τον οποίο είχαν δύο κόρες στην εφηβεία. 
Επίσης, στεφάνια έχουν στείλει ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, το νοσηλευτικό προσωπικό, ο δήμος Ηλείας και η εταιρεία που εργαζόταν.
Ο 44χρονος εργαζόταν σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία στην Αθήνα σε υψηλόβαθμη θέση. Η 40χρονη γυναίκα που σε κατάσταση σοκ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους είναι γιατρός στο Ερρίκος Ντυνάν. Ο άτυχος άνδρας είχε ακόμη ένα παιδάκι δύο ετών αλλά δεν πρόλαβε να δει το τέταρτο παιδί του να έρχεται στον κόσμο.
Η δολοφονία του 44χρονου στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου φαίνεται ότι έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και οι πολίτες των συνοικιών που ξενοκρατούνται έχουν δημιουργήσει ομάδες αυτοάμυνας για την προστασία τους αφού το κράτος, όχι απλώς είνια ανίκανο να τους προστατέψει, αλλά ενθαρρύνει "χαϊδεύοντας" τους οπαράνομα διαβίούντες στην Ελλάδα αλλοδαπούς.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...