Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ "ΑΚΥΡΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΠΑ "Εθνική αντιαεροπορική/αντιπυραυλική ασπίδα" σε στεριά και θάλασσα δημιουργεί η Άγκυρα


Να αποτρέψει κάθε προσπάθεια της Πολεμικής Αεροπορίας να αντεπιτεθεί και να προσβάλει τουρκικού στρατηγικούς στόχους, αφού θα έχει προηγηθεί αιφνιδιαστικό πλήγμα της ΤΗΚ, επιχειρεί να πετύχει του τουρκικό Γενικό Επιτελείο με την δημιουργία μιας τεράστιας Α/Α ασπίδας σε στεριά και θάλασσα.

Στόχος της Τουρκίας είναι να δημιουργηθεί πλήρης κάλυψη από εναέριες απειλές για ικανότητα άσκησης αεροναυτικού ελέγχου στην Αν. Μεσόγειο αλλά και προστασία από συστήματα βαλλιστικών πυραύλων ή πυραύλων cruise.

Δείτε ποιος είναι ο Σόϊμπλε που μας κουνάει το δάκτυλο…. ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ;


Σόιμπλε..ο μετρ των “λάθος συνταγών”…Φαίνεται πως Σόιμπλε εκτός από το πικρό-θανατηφόρο δηλητήριο…και τη λάθος συνταγή του μνημονίου, είναι και αλλού ειδικός…
Το ντοκιμαντέρ της Εμπόλεμης Ζώνης του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο «14.25»,  αποκαλύπτει πώς συντελέστηκε το «αθλητικό θαύμα» της Ανατολικής Γερμανίας, τις δεκαετίες `70 και ’80, με τη μυστική χορήγηση αναβολικών σε χιλιάδες νέους και νέες.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε μεταξύ άλλων ο Βέρνερ Φράνκε για τον Σόιμπλε…
Ο Βέρνερ Φράνκε είναι επίτιμος καθηγητής μοριακής βιολογίας. Μαζί με τη σύζυγο του αποκάλυψε το 1991 το τεράστιο «Κρατικό Σχέδιο 14.25» με άκρως απόρρητα ντοκουμέντα της διαβόητης Στάζι. Σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στο θέμα του αντιντόπινγκ σε ολόκληρο τον κόσμο.
Δείτε τα “κατορθώματα” Σόιμπλε στον αθλητισμό..

Θαυμαστής του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ και της Τουρκίας δηλώνει ο νέος ΥΠΑΜ των ΗΠΑ!


Όχι απλά φιλότουρκος, αλλά και ... κεμαλιστής μας προέκυψε ο νέος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τσακ Χάγκελ (στη φωτό με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μ.Ομπάμα). 
Συγκεκριμένα στην πρώτη του συνέντευξη, ο Τσακ Χάγκελ, από τoν οποίο δυστυχώς θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα σε ότι αφορά την αμυντική θωράκιση της Ελλάδα και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δήλωσε "θαυμαστής του Ατατούρκ και των Τούρκων"! 
Μάλιστα ανέφερε συγκεκριμένα ότι "Στη Δύση δεν… εκτιμούμε επαρκώς τον Κεμάλ Ατατούρκ και εξ αυτού του λόγου δεν έχουμε αντιληφθεί τη νέα Τουρκία". 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 29-03-13

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Γιατί ο Παρθενώνας δεν πέφτει από τους σεισμούς;


Ο Παρθενώνας χτίστηκε στα μέσα του 5ου αι. π.Χ. προς τιμή της προστάτιδος της πόλης, θεάς Αθηνάς, και αποτέλεσε το επιστέγασμα της συνεργασίας σημαντικών αρχιτεκτόνων και γλυπτών εκείνης της εποχής.

Στην προσπάθειά μας να....
μελετήσουμε το μυστικό της δομικής τεχνολογίας του, συνομιλήσαμε με την Πολιτικό Μηχανικό, Νίκη Τιμοθέου, η οποία και μας πληροφόρησε ότι μελέτες της όλης αρχιτεκτονικής και δομικής του φόρμας, κατέδειξαν πως οι αρχαίοι είχαν από τότε ανακαλύψει, αυτό που σήμερα ονομάζουμε σεισμική μόνωση.

Καμμένος: Ναι στην ανάπτυξη της Θράκης αλλά χωρίς ΕΟΖ.




«Είναι σημαντικό να συνδυάσουμε τις επενδύσεις, την ανάπτυξη, τον πολιτισμό και να μπορέσουμε πάλι να φέρουμε το χαμόγελο στην πατρίδα μας. Αυτό μακριά από Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα χρησιμοποιούν δούλους, από δουλεμπόρους-δανειστές και από τραπεζίτες που πάνε να κατασχέσουν τη γη και όχι να βοηθήσουν την ανάπτυξη. Σε αυτές τις προσπάθειες θα είμαστε μαζί», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, εν όψει του Προσυνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Κομοτηνή.

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ UCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Αλέξανδρος Νίκλαν (Σύμβουλος Ασφάλειας Πληροφορίας) - Ένα αρκετά δυσάρεστο για εμάς περιβάλλον έχει δημιουργηθεί τελευταία με δημοσιεύματα που όντως δείχνουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα σύνολο ανθρώπων, που είναι πιθανώς ενεργά ή και ανενεργά μέλη του UCK. Αρκετοί από αυτούς έχουν ως είσοδο την ΠΓΔΜ.

Έρχεται τέταρτο μνημόνιο!



Το να πάει εκτάκτως χθες βράδυ ο Σαμαράς στο Υπουργείο Οικονομικών ήταν ένα μήνυμα «χωρίς λόγια». Η αισιοδοξία του Δεκεμβρίου του 2012 έχει εξανεμιστεί πλήρως και τη θέση της έχει πάρει ο πανικός.
Τρεις στους δέκα φορολογούμενους ή 2.548.071 φυσικά πρόσωπα είχαν στο τέλος του 2012 συσσωρευμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 20,4 δισ. ευρώ. Από το ποσό αυτό περίπου 10 δισ. ευρώ δημιουργήθηκαν στη διάρκεια του περασμένου έτους και στη συντριπτική τους πλειοψηφία παραμένουν ανείσπρακτα. Στα 20,4 δισ. ευρώ των φυσικών προσώπων έρχονται να προστεθούν και 35,3 δισ. ευρώ που χρωστούν 148.658 επιχειρήσεις. Τα ληξιπρόθεσμα του παρελθόντος κρίνονται στη συντριπτική τους πλειονότητα ανείσπρακτα.

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Β.Σόιμπλε: "Οι αποταμιεύσεις στην Ευρώπη είναι ασφαλείς μέχρι τις 100.000 ευρώ" - (Και μόνο)!



Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε σε συνέντευξη που έδωσε στην γερμανική εφημερίδα Bild άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κατάσχεση ποσοστού καταθέσεων πάνω από τα 100.000 ευρώ τονίζοντας με εμφαση ότι "Οι αποταμιεύσεις στην Ευρώπη είναι ασφαλείς μέχρι τις 100.000 ευρώ" αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο από εκεί και πάνω να υπάρξουν προγράμματα κατασχέσεων ανάλογα με αυτά της Κύπρου!

Κ. Μητσοτάκης: Απολυστε δημόσιους υπαλλήλους


20130330-143625.jpg
Ο Κυριάκος Μητσοτάκη προτείνει ως ισοδύναμο μέτρο για τις ελαφρύνσεις στην φορολογική πολιτική και τις ρυθμίσεις στα «κόκκινα δάνεια» την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων.

Μιλώντας στο BHMA Fm ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά «Αν σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο δημόσιο, η κυβέρνηση θα κερδίσει ένα σημαντικότατο διαπραγματευτικό όπλο, για να μπορέσει να πετύχει παρεμβάσεις και στην φορολογική πολιτική και σε ζητήματα που αορούν την μεγαλύτερη πληοψηφία των πολιτών όπως τα “κόκκινα δάνεια”. Σε μία ουσιαστική διαπραγμάτευση δίνεις και παίρνεις» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

economikos

Ποσό – Πρόκληση στα ταμεία των πολιτικών κομμάτων!


351d05eb7c0c7727ee1760855dd7b8aa_XL
Το ποσό-μαμούθ των 11 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν εντός της εβδομάδας τα πολιτικά κόμματα.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική της υψηλής χρηματοδότησης, οι περισσότεροι κομματικοί οργανισμοί βρίσκονται σε κατάσταση στάσης πληρωμών, αφού αδυνατούν να είναι στοιχειωδώς έστω συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις τους απέναντι σε προμηθευτές και εργαζομένους, ενώ εξακολουθούν να είναι υπερχρεωμένοι στις τράπεζες, με ό, τι σημαίνει αυτό.

Στρατιωτική παρέλαση 25-3-13 στην Ξάνθη


Στην Ξάνθη ο εξοστρακισμός της Ελληνικής Σημαίας Ξεκίνησε.
Δυστυχώς ο δήμος Ξάνθης σιγά σιγά αντικαθιστά την Ελληνική Σημαία με πανάκια και λουρίδες που απλά έχουν το γαλάζιο και το λευκό.
Μήπως θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη για ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ;
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ να μην Παραδώσουμε ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ στα παιδιά μας..
Με Αγάπη για την Πατρίδα μου,
Γεώργιος Δ.
Έφεδρος Βατραχάνθρωπος 65ου σχολείου
Υ.Γ. Σας επισυνάπτω και την ηλεκτρονική διεύθυνση του βίντεο από την παρέλαση στην Ξάνθη..

"Η κρίση φέρνει πόλεμο"; Ένας υποναύαρχος γράφει και απαντά στο ερώτημα



Γράφει ο Γιάννης Ντουνιαδάκης,
υποναύαρχος (εα) ΠΝ, 
μέλος της γραμματείας της ΚΕΘΑ

Στις συνθήκες κρίσης που ζούμε, κατά τις συλλογικές και ατομικές προσπάθειες αποστράτων και εν ενεργεία στελεχών, από τις συγκεντρώσεις, τις επισκέψεις διαμαρτυρίας, τις επιστολές, μέχρι και «τη μάχη του πληκτρολογίου» εκφράζονται θυμός και οργή για την απαξίωση και την οικονομική εξαθλίωση! Συγχρόνως πληθαίνουν οι κραυγές ανησυχίας αν εξασφαλίζεται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) στο πλαίσιο της κρίσης. Η σχετική ανησυχία συσχετίζεται συνήθως με το ηθικό των στελεχών που λόγω των οικονομικών προβλημάτων εκφράζονται φόβοι ότι έχει μειωθεί. Οι μειώσεις του προϋπολογισμού επίσης μοιραία επηρεάζουν την εκπαίδευση του προσωπικού, την συντήρηση και την επισκευή του κάθε είδους υλικού. 

Δεν τα βρίσκουν στην Ιταλία


Δεν τα βρίσκουν στην Ιταλία
Ασυμφωνία των πολιτικών δυνάμεων ως προς την διακυβέρνηση της χώρας προέκυψε από τις σύντομες διαβουλεύσεις του Ιταλού προέδρου της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο με τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ | makeleio.gr 29-03-13

Περιούσιοι σε όλα τα καίρια πόστα! (NTOKOYMENTO)

Περιούσιοι σε όλα τα καίρια πόστα! (NTOKOYMENTO)Μετάφραση απο το γερμανικό πρωτότυπο: Εμμανουήλ Σαρίδης
Στην ProSieben/Sat1-Gruppe ανήκουν το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ProSieben, το SAT 1, το Kabel Eins, το N24, το 9Live και το ειδικά για τις γυναίκες σχεδιασμένο κανάλι Sixx.
Η ProSieben/Sat1-Gruppe ανήκει στον Εβραίο Haim Saban. Το ίδρυμα Axel-Springer-Stiftung που ανήκει στην Axel Springer AG (BILD Zeitung, DIE WELT και εκατοντάδες αλλες εφημερίδες και περιοδικά σε ολόκληρη την Ευρώπη), διευθύνετο απο το 1981 μέχρι το 2010 από τον Εβραίο Ernst Cramer.
Μετα τον θάνατο του Cramer ανέλαβε την προεδρία η Friede Springer, μια σιωνίστρια που το 2000 της απονομήθηκε το βραβείο Leo Baeck, το μεγαλύτερο βραβείο του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία. Διευθύνων σύμβουλος της Axel Springer AG είναι ο σιωνιστικής Matthias Döpfner, ο οποίος έχει και μία ανώτατη θέση στο Aspen Institute του Βερολίνου (όπου μεταξύ 1987 και 1989 κατείχε την θέση της υποδιευθύντριας και η Μαργαρίτα Μαθιοπούλου, κόρη του Βασίλη Μαθιόπουλου του συγκροτήματος Λαμπράκη, Ε.Σ.).
Το Aspen Institute είναι ένα αμερικανικό κέντρο προπαγάνδας, που ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για την “αποναζιστικοποίηση” του των Γερμανών. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του είναι ο Εβραίος Walter Isaacson


Ο Ναπολέων Ζέρβας-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΈΡ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Το MEGA έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ!!!

Καταγγέλλεται για τηλεφωνικές υποκλοπές ο Θ. Τζήμερος

















Σε υπόθεση υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών φέρεται να εμπλέκεται ο ιδρυτής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», σύμφωνα με καταγγελίες-φωτιά του πρώην γενικού γραμματέα της παράταξης, κ. Γιώργου Δεληκούρα.

ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ... 60% θέλει η τρόικα να φτάσει η κατάσχεση των καταθέσεων στην Τρ.Κύπρου - Έρχονται εξελίξεις


Σε ποσοστό μέχρι και 60% θέλει να η τρόικα να κατασχεθούν οι καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα με το διάταγμα που εξέδωσε η Κεντρική Τράπεζα της χώρας. Το ερώτημα είναι αν θα γίνει αυτό εφικτό: Στην Κύπρο ήδη διαφαίνεται ότι η απόφαση είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει "κενό γράμμα" και εκπονούνται άλλες λύσεις.

Αρχικά προβλέπεται να ανέλθει σε ποσοστό 37,5%, αλλά με «κλείδωμα» ενός επιπλέον ποσοστού 22,5%.

Στο διάταγμα της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου σημειώνεται ότι, πρακτικά, δεσμεύονται όλα τα κεφάλαια των καταθέσεων με ποσό άνω των 100.000 ευρώ... μέχρι νεωτέρας.

Κεδίκογλου: Μέσω της ΔΕΗ και φέτος το χαράτσι στα ακίνητα


kedikoglou 1
Το χαράτσι στα ακίνητα θα συνεχίσει να εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ για ολόκληρο το 2013 είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον Alpha989.

«Για τη χρήση του 2013 το χαράτσι θα είναι αισθητά χαμηλότερο, ο τρόπος είσπραξης θα είναι μάλλον ο ίδιος. Η δέσμευσή μας ήταν ότι θα είναι αισθητά χαμηλότερο το χαράτσι για το 2013, ο τρόπος είσπραξης μάλλον θα είναι ο ίδιος. Το σημαντικό είναι πόσο πληρώνεις και όχι το πώς πληρώνεις» παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 Για το ενδεχόμενο νέων μέτρων είπε: «Όχι, δεν μας ανησυχεί η πιθανότητα νέων μέτρων, δεν θα υπάρξουν. Θα βαθμολογηθούμε θετικά στον έλεγχο των προόδων και στους στόχους μας για την ανάκαμψη της οικονομίας»

economikos

Xρυσόστομος>Με απειλεί η Τρόικα!



kyproy

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Εκκλησίας της Κύπρου και τρόικας προκάλεσε η προσφυγή στη Δικαιοσύνη από τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος ζήτησε προσωρινό απαγορευτικό διάταγμα διαγραφής των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και πάγωσε μέχρι τις 5/4/2013 την διαγραφή των μετοχών. Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Real.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος είπε χαρακτηριστικά: «Μας απειλεί η τρόικα πως εάν δεν αποσύρω την προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη για το διάταγμα, τότε θα κλείσει και τις δύο τράπεζες της Κύπρου». 

"ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ": Άρθρο-σοκ του τ. ΥΠΕΞ της Ισπανίας για την κυπριακή καταστροφή


Σφοδρή κριτική που αγγίζει τα όρια της περιφρόνησης άσκησε κατά των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ειδικά της Γερμανίας σε άρθρο του στην .....
El Pais με τον τίτλο «Προς υπεράσπιση της Κύπρου» ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνος (στην φωτό εικονίζεται σε ένα χαλαρό στιγμιότυπο με την πρώην Ελληνίδα ΥΠΕΞ Ν.Μπακογιάννη και τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ), κατηγορώντας τους ευθέως ότι «αγνόησαν τη διεθνή και εθνική πραγματικότητα» και το γεωπολιτικό ρόλο της χώρας και αυτό θα το πληρώσει η ΕΕ".

O Iβάν, ο Τρομερός, άρπαξε την ΣΕΚΑΠ από τα χέρια των Τούρκων!


putin-ivan-savvidis
H εταιρεία Donskoy Tabak JSC συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΣΕΚΑΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπό εκκαθάρισης Αγροτικής Τράπεζας.
Η εταιρεία ανακηρύχθηκε προτιμητέος υποψήφιος στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για το 50,36% της ΣΕΚΑΠ.
Ήταν μία αναμενόμενη κατάληξη, καθώς ο κ. Σαββίδης είχε αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στο διαγωνισμό αφού είχε έρθει σε συμφωνία με το δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας, τη Συνεταιριστική Ενωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) για να του μεταβιβαστεί το 34,18% των μετοχών της ΣΕΚΑΠ.
Η ΣΕΚΕ είχε πει «ναι» στη μεταβίβαση καθώς ο κ. Σαββίδης είχε εγγυηθεί στο σύνολό τους τις θέσεις εργασίας της ΣΕΚΑΠ (περίπου 250 άτομα) και είχε συμφωνήσει να αγοράζει για τα επόμενα τρία χρόνια ελληνικά καπνά τα οποία θα εξάγονται στη Ρωσία στην Donskoy Tabak JSC.

Olympia.gr

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΝ “ΕΣΒΗΣΕ” ΔΑΝΕΙΟ 5,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ.


ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Η εταιρεία του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου εμφανίζεται έως το 2014 να έχει συμφωνήσει να σβήσει δάνειο ύψους 5.8 εκατ. ευρώ.Ο υπέρμαχος του σχεδίου Ανάν, Γιώργος Βασιλείου.Δεύτερο χτύπημα του Μιχάλη Ιγνατίου στους επίορκους που ξεπουλούν Πατρίδα και λαό για το βρώμικο χρήμα.

Η λίστα της ντροπής>Οι ηρωικοί δημοσιογράφοι ξεσκεπάζουν τα πολιτικά ζόμπι. Σε ρόλο Μακάριου ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Ιστορικές στιγμές!





Δύο ηρωικοί δημοσιογράφοι, ο Μιχάλης Ιγνατίου και ο Νίκος Μελέτης, αποκαλύπτουν στο σημερινό "ΕΘΝΟΣ" τα ντοκουμέντα της ντροπής που αποδεικνύουν τις ποινικές ευθύνες όλων εκείνων των τυχάρπαστων που διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου, δίνοντας άλλοθι στο Eurogroup να λάβει αυτή την κτηνώδη και καθοριστική απόφαση για τις τύχες του ευρώ αλλά και πολύ πιθανόν της Ευρώπης καθώς τα σημάδια ενός παγκόσμιου πολέμου διαφαίνονται στο βάθος του ορίζοντα.
Το σημερινό ρεπορτάζ των καλών δημοσιογράφων είναι ένα σπαρταριστό ντοκουμέντο για το πως αντιλαμβάνονται την άσκηση της πολιτικής εξουσίας τα πολιτικά ζόμπι που κυβερνούν τις δύο χώρες.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑ & ΜΥΑΛΟ




O φιλόσοφος Αντισθένης συμβούλευε τους Αθηναίους να ανακηρύξουν με την ψήφο τους τα γαϊδούρια σε άλογα…
Όταν του είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι έξω από κάθε λογική, ο Αντισθένης παρατήρησε:«Μήπως και στρατηγούς δεν αναδεικνύετε με την ψήφο σας χωρίς να έχουν πάρει καμία απολύτως εκπαίδευση;»


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-Ζητούν τα ονόματα των «παιδιών» της συγκυβέρνησης στο ΣΕΕΔΔ


Την «εισβολή κομματικών κομισαρίων στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ως άμεσο απότοκο του απροσχημάτιστου ρουσφετιού και “πελατειακής” εξυπηρέτησης, υπουργών, βουλευτών και παραγόντων της τρικομματικής συγκυβέρνησης», στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. «Θα διατάξετε ΕΔΕ για τον τρόπο που η αρμόδια τριμελής επιτροπή έκανε τις τοποθετήσεις;» ερωτά τον Αντώνη Μανιτάκη ο Τέρενς Κουίκ και ζητεί να του παραδοθούν «τα ονόματα της Επιτροπής, τα ονόματα των 16 νέων Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης αλλά και των 19 βοηθών τους».

Σφοδρή επίθεση Καμμένου στον Χρυσοχοΐδη

Η ιστορία των φόρων

Τα θαμμένα αγάλματα του πολέμου




Του Κώστα Πασχαλίδη
Επί έξι μήνες πριν από την εισβολή των Γερμανών μια ομάδα από εργάτες και αρχαιολόγους έσκαβε τα δάπεδα του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για να θάψει εκεί ό,τι πολυτιμότερο έχει η Αθήνα: τους κούρους και τις ληκύθους της. 

Την Κυριακή 27 Απριλίου 1941 τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής κατέλαβαν την Αθήνα. Την επομένη, νωρίς το πρωί, οι Γερμανοί αξιωματικοί που ανέβηκαν με φόρα τα μαρμάρινα σκαλιά του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου διαπίστωσαν με έκπληξη ότι παραλάμβαναν ένα κτίριο άδειο. Δεν βρήκαν πουθενά ούτε ίχνος από τα χιλιάδες πολύτιμα εκθέματα που κοσμούσαν το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας τα προηγούμενα εξήντα χρόνια της λειτουργίας του. Αντί για αγάλματα, στέκονταν μπροστά τους παγωμένοι και ανέκφραστοι οι λιγοστοί αρχαιολόγοι και οι φύλακες που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα. Στις επίμονες ερωτήσεις τους, εκείνοι απάντησαν σιβυλλικά, ότι τα αρχαία είναι εκεί όπου όλοι γνωρίζουν, κάτω από τη γη. Και είναι αλήθεια ότι τα αρχαία είχαν μόλις επιστρέψει ξανά στο χώμα, δηλαδή στη μοναδική κιβωτό του κόσμου στην οποία θα μπορούσαν να παραμείνουν ασφαλή. Η εύθραυστη ευρωπαϊκή τάξη του Μεσοπολέμου ήταν αισθητή στις ελληνικές κυβερνήσεις πολύ καιρό πριν από την κήρυξη του πολέμου. Από το 1937 η κυβέρνηση Μεταξά είχε ξεκινήσει αλληλογραφία με τη Διεύθυνση Αρχαιοτήτων του υπουργείου Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, προκειμένου να εκπονηθεί από κοινού ένα πλήρες σχέδιο διαφύλαξης των αρχαίων από τις αεροπορικές επιδρομές και από το ενδεχόμενο των οδομαχιών εντός των πόλεων.

Eλληνική νίκη απέναντι στον Τούρκο βασιλιά του γιαουρτιού


Νίκη για τα ελληνικά... χρώματα στις δικαστικές αίθουσες των ΗΠΑ, με γνωστή εταιρεία γαλακτοκομικών να "κερδίζει" στην προσφυγή της κατά Τούρκου επιχειρηματία που εξήγαγε γιαούρτι και επάνω στη συσκευασία (του) αναγραφόταν "Greek Yogurt".

Η Chobani (σ.σ. η τουρκική εταιρεία που έδινε ελληνική γεύση στο προϊόν της) υποχρεώθηκε να αλλάξει τις συσκευασίες του γιαουρτιού της που κυκλοφορούν σε Βρετανία και Ουαλία, καθώς αυτές κρίθηκαν παραπλανητικές για το καταναλωτικό κοινό και να αφαιρέσει την "ένδειξη"¨με την... ελληνική προέλευση του γιαουρτιού.

«Αντίο» στο επίδομα γάμου λένε από την 1η Απριλίου οι μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα


«Αντίο» στο επίδομα γάμου λένε από την 1η Απριλίου οι μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς η καταβολή του κόβεται οριστικά. Έτσι, όσοι είναι παντρεμένοι θα δουν το μισθό τους να μειώνεται κατά 10%.
Την ανατροπή με το επίδομα γάμου επιφέρει η λήξη (στις 31 Μαρτίου) της τρίμηνης μετενέργειας ισχύος της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, καθώς και όλων των προηγούμενων μη νομοθετικά κατοχυρωμένων ρυθμίσεων τις οποίες είχαν συνομολογήσει στο παρελθόν η ΓΣΕΕ και οι εργοδοτικές οργανώσεις του ΣΕΒ, της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ.
Μάλιστα, ούτε οι επιχειρήσεις οι οποίες είναι μέλη των συγκεκριμένων εργοδοτικών οργανώσεων υποχρεούνται να συνεχίσουν να καταβάλλουν το επίδομα γάμου, το οποίο παύει να μετενεργεί, δηλαδή «εξαφανίζεται» αν δεν προβλέπεται σε τυχόν ατομική συμφωνία. Το επίδομα γάμου είχαν δικαίωμα να το καταργήσουν ήδη από τις 12 Νοεμβρίου του 2012 (με βάση τον Ν. 4093/12) επιχειρήσεις οι οποίες δεν ήταν μέλη του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ.

newpost.gr

Η τράπεζα Κύπρου μετείχε στο ομολογιακό δάνειο – μαμούθ στο Mega! Δείτε τους υποδειγματικούς όρους αποπληρωμής, μιλάμε για το ντηλ του αιώνα.


happiness
Δόσεις αποπληρωμής (τύπου “όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε”. Κλικ στην εικόνα για να καταλάβετε!)

2013: 5.880.000 ευρώ

2014: 8.820.000 ευρώ.

2015: 14.700.000 ευρώ

2016… 68.600.000 ευρώ!!!

H ανάλυση του Κωνσταντίνου Γρίβα για τις εξελίξεις στην Κύπρο και όχι μόνο

Τα εγκλήματα της Monsanto με τα χρήματα του Bill Gates



Ο Bill Gates, είναι βασικά γνωστός ως ο ιδρυτής της Microsoft, και ο κατασκευαστής του διάσημου λειτουργικού συστήματος των Windows. Πλούσιος, αποσύρθηκε από την ηγεσία της εταιρείας και με τα χρήματα του έχει χρηματοδοτήσει τις τεχνολογίες γενετικής τροποποίησης, γεω-μηχανικής, πειραματικών εμβολιασμών και την εξάπλωση της Monsanto.

Δηλώσεις Π.Καμμένου για τη συνάντηση Στουρνάρα 27-03-2013

Μπρεζίνσκι: Οδεύουμε προς Παγκόσμια Επανάσταση ή Παγκόσμιο Πόλεμο


Η δήλωση του Μπρεζίνσκι στην αρχή είναι ανατριχιαστική και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων πιστεύουν ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος που θα οδηγήσει σε δραματική μείωση τον πληθυσμό της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ολιγαρχική ομάδα υπερπλουσίων (τους
globocrats κατά Economist) αναμένεται να συμβεί μέσα στην δεκαετία που διανύουμε.

Πάτρα: Οι μαθητές που θυσίασαν την πενταήμερη εκδρομή και συγκλόνισαν τους καθηγητές τους... Αυτή η γενιά θα θάψει τους δωσίλογους γερμανοτσολιάδες!



Μαθήματα ανθρωπιάς και στήριξης του πλησίον δίνουν τις τελευταίες ώρες οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου των Δεμενίκων στην Πάτρα, οι οποίοι προχώρησαν σε μια κίνηση η οποία θα συζητηθεί αλλά και θα μείνει χαραγμένη για καιρό στις μνήμες των μελών του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής.

1871 Albert Pike: Η πρόβλεψη των 3 παγκοσμίων πολέμων!!! ΠΗΓΗ : PERIERGAA: 1871 Albert Pike: Η πρόβλεψη των 3 παγκοσμίων πολέμων!!!



O Albert Pike o ίδιος μασόνος, μέλος της ΚΚΚ, σχεδιάζοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων, έλαβε ένα όραμα για το πώς θα μπορουσε να ...
πραγματοποιηθεί αυτή και έστειλε την επιστολή στον επίσης μασόνο Giuzzepe Massini , την 15 Αυγούστου του 1871. Καταπληκτικά ακριβής απεικόνιση:

Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να δημιουργηθεί για να επιτραπεί στους πεφωτισμένους(Illuminati) να ξεφορτωθούν τους
τσάρους στη Ρωσία και να κάνουν την χώρα αυτή άντρο του αθεϊστικού κομμουνισμού. Οι διαφοροποιήσεις που προκλήθκαν απο πράκτορες των πεφωτισμένων μεταξύ της Γερμανικής και Βρετανικής αυτοκρατορίας θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση αυτού του πολέμου. Στο τέλος του πολέμου , ο κομμουνισμός θα χτιστεί και θα χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει άλλες κυβερνήσεις και για να αποδυναμώσει τις θρησκείες.

Μασάζ στον Βγενόπουλο…


Βγενόπουλος


Διάγγελμα στον ελληνικό λαό απηύθυνε χτες ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μέσα από το πλυντήριο του ΣΚΑΪ. Μαζί του στο στούντιο ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος, ώστε να μην ξεπεράσει ο κ. Βγενόπουλος τις δυο ώρες μονολόγου και καταλάβουν όλοι πως όλο αυτό είναι στημένο.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είπε πως οι κατηγορίες σε βάρος του για την καταστροφή των κυπριακών τραπεζών είναι αστείες αλλά δεν βλέπω να γελάει κανείς.
Όπως τόνισε ο κ. Βγενόπουλος, οι Κύπριοι τον μισούν επειδή προσπάθησε να αλλάξει το κατεστημένο στην Κύπρο –όπως προσπάθησε και στην Ελλάδα-, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως τα έχει εντελώς χαμένα γιατί, αν το κατεστημένο το άλλαζαν οι τραπεζίτες, τις επαναστάσεις θα τις έκαναν οι εφοπλιστές, και κατεστημένο θα ήταν οι εργάτες.

Απίστευτη προσβολή του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ στον Φώτη Κουβέλη! Μίλησε για “ψεκασμένους”, ενώ ο αρχηγός του έκανε ερωτήσεις για ψεκασμούς στην βουλή!


Αντί να απαντήσει στον Πάνο Σκουρλέτη που αποκάλεσε την ΔΗΜΑΡ “τρανσέξουαλ” Αριστερά, ο κορυφαίος εκπρόσωπος τύπου του πλανήτη Ανδρέας Παπαδόπολος, επιτέθηκε εμμέσως κατά του αρχηγού του, Φώτη Κουβέλη!
Αγνωστο για ποιούς λόγους, το εκκεντρικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ άρχισε να μιλά για “ψεκασμένους”, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον πολιτικό του προϊστάμενο Φώτη Κουβέλη που είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έφερε το θέμα των αεροψεκασμών στην βουλή των Ελλήνων!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ Μεγάλες ρωσικές αεροναυτικές ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα λίγα μίλια από την Τουρκία


Με 250 ΤΟΜΑ, 30 πολεμικά πλοία και υποβρύχια, 20 αεροσκάφη της Ναυτικής Αεροπορίας και πάνω από 7000 άνδρες οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν σήμερα αιφνιδιαστική μείζονα στρατιωτική άσκηση  στην βόρεια και δυτική Μαύρη Θάλασσα για την εκτέλεση της οποίας την εντολή έδωσε προσωπικά ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin.
Μάλιστα ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε την εντολή ενώ βρισκόταν εν πτήση στις 06:00 ώρα Ελλάδος καθώς επέστρεφε από την διάσκεψη των BRICS στη Νότια Αφρική.
Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στη Μαύρη Θάλασσα και αν και δεν έχει γνωστή η διάρκειά τους εντούτοις εκτιμάται ότι θα κρατήσει τουλάχιστον 2 ημέρες.

"Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ" Π.Κρούγκμαν: "Η ελληνική πολιτική ελίτ εξαθλίωσε τους Έλληνες μένοντας στο ευρώ"


Ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν στο μπλογκ του στους NYT κατήγγειλε πριν λίγο ότι "Η προσήλωση της πολιτικής ελίτ της Ελλάδας στο ευρώ παρά την οικονομικά δεινά της χώρας αποδείχθηκε υπερβολικά ισχυρή" και συμπληρώνει :"Εκεί έκανα λάθος εκτίμηση, αλλά δεν το περίμενα"!
Δηλαδή ο Π.Κρούγκμαν δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα προτιμούσαν να καταστραφεί μια ολόκληρη οικονομία για να μείνει στην ευρωζώνη η Ελλάδα με απόφαση φυσικά των πολιτικών της!
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι αν και η οικονομική ανάλυση για την Ελλάδα ήταν ορθή, αλλά "η πολιτική ελίτ της Ελλάδας προτίμησε την οικονομική εξαθλίωση παρά να βγει εκτός ευρωζώνης"...

Εκβιασμών συνέχεια από την Τουρκία




Στη γνωστή τακτική του εκβιασμού της Κυπριακής Δημοκρατίας επανέρχεται επίσημα η Τουρκία. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Star, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Ahmet Davutoğlu υποστηρίζει πως το ζήτημα της εκμετάλλευσης των Κυπριακών ενεργειακών πηγών πρέπει να οδηγήσει σε επιτάχυνση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού με κατάληξη είτε τη δημιουργία ενιαίου συνεταιρικού κράτους ή τη διχοτόμηση και τη δημιουργία δύο ξεχωριστών κρατών. 



Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Εκπαιδευμένες παραστρατιωτικές αλβανικές ομάδες έχουν ήδη διεισδύσει στην χώρα... > Σπαρμένες με παγιδευμένα εκρηκτικά οι φυλακές Τρικάλων!


Επιβεβαιώνεται πλήρως το δημοσίευμα του defencenet.gr για την ομάδα των Αλβανών που επέδραμε στις φυλακές Τρικάλων ότι επρόκειτο περί οργανωμένης στρατιωτικής ομάδας. 
Πλιν από λίγο εκδοθηκε ανακοίνωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυμας σύμφωνα με την οποία "διατέθηκε ομάδα του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκοπεδίου Ξηράς (ΤΕΝΞ) με σκοπό τον εντοπισμό, την επισήμανση και εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών που απέμειναν στον χώρο της εξωτερικής περιβόλου των φυλακών Τρικάλων κατά την πρόσφατη απόδραση κρατουμένων.

Πως οι καθολικοί κληρικοί εβραϊκής καταγωγής έκαναν το Βατικανό να αλλάξει στάση απέναντι στους Εβραίους και να προωθήσει τον οικουμενισμό



ΚΟ: Η Δεύτερη Βατικάνειος Σύνοδος, κοινώς γνωστή ως ‘Vatican II’, μια Οικουμενική Σύνοδος καρδινάλιων της Καθολικής Εκκλησίας, που άνοιξε υπό τον Πάπα Ιωάννη XXIII το 1962 και έκλεισε υπό τον Πάπα Παύλο ΣΤ' το 1965, έφερε ριζικές – σεισμικές αλλαγές στην διδασκαλία της καθολικής εκκλησίας, «εκσυγχρονίζοντας» μεταξύ άλλων, την λειτουργία της και προωθώντας ξεκάθαρα τα «οράματα» του οικουμενισμού με την διακήρυξη ότι «σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν θετικά στοιχεία και ότι οι τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες, ο Χριστιανισμός, ο Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ πιστεύουν στον ίδιο Θεό». Είναι γνωστό ότι το Βατικανό και ο εκάστοτε Πάπας πρωτοστατούν σε οικουμενικές -πανθρησκειακές κινήσεις. Ενδεικτική ήταν η Α' πανθρησκειακή σύνοδος στην Ασίζη της Ιταλίας το 1986, όπου υπήρχε πανθρησκειακή συνάντηση και συμπροσευχή προς τον «ίδιο Θεό» από όλους εκεί τους συμπαραστάντες ετερόθρησκους και ετερόδοξους.

Ξαφνική εντολή Πούτιν ... για αστραπιαίες στρατιωτικές ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα !


Δεκαδες μαχητικά αεροσκάφη,36 πολεμικά πλοία,7.000 χιλιάδες Στρατιωτικοί και 250 Τεθωρακισμένα στην Μεγάλη Ξαφνική Στρατιωτική Άσκηση θα λάβουν μέρος στη μεγάλη Άσκηση που διέταξε ο Πούτιν !

Τέρενς Κουΐκ προς Νταβούτογλου: Δεν είμαστε όλοι καμαριέρες του Κατάρ.


20130328-175519.jpg
«ΟΙ ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση με αφορμή την προκλητικότατη δήλωση Νταβούτογλου για «διχοτόμηση της Κύπρου αν δεν μοιραστεί το φυσικό αέριο»:



ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Ανακοίνωση-φωτιά κατά Πάνου και Α/ΓΕΕΘΑ


Με μια ανακοίνωση-φωτιά η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών πραγματοποιεί σφοδρή επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, αλλά και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μ.Κωστράκου, τους δύο υφυπουργούς και την λοιπή στρατιωτική ηγεσία για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Ένοπλες Δυνάμεις και τονίζει ότι "Δεν θα χρεωθούν οι στρατιωτικοί τη νέα ήττα":

Να σημειώσουμε ότι η ΑΚΙΣ κατά βάσει αποτελείται από αξιωματικούς οι οποίοι πρόσκεινται, ή τουλάχιστον επρόσκειντο μέχρι τιε πρόσφατες εκλογές στη ΝΔ και γι αυτό ίσως έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία η ανακοίνωσή τους...

ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ Α.ΧΙΤΛΕΡ Για Κύπρο: Ναζιστικές απόψεις περί της "Φύσης των πραγμάτων" και "Ισχυρών" από Β.Σόιμπλε!


Να και νεοδαρβινικές απόψεις, ναζιστικού τύπου από τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας και δήμιο των εθνών του νότου Β.Σόϊμπλε, ο οποίος μιλώντας για την κυπριακή τραγωδία και και την πργη των Κυπρίων κατά της Γερμανίας, είπε: «Είναι η φύση των πραγμάτων. Αυτοί που είναι πιο ισχυροί οικονομικά επωμίζονται πιο εύκολα το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου. Προσπαθούμε να το καταπολεμήσουμε αυτό».



Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΪΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. TA EMAILS ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΕΠΟΝΗ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.


Θυμηθειτε τον οχετό συκοφαντίας που δέχθηκαν οι ηρωϊκοί εισαγγελείς όταν “τόλμησαν” να αγγίξουν αυτούς που ρήμαξαν την Ελλάδα. Δείτε τα περιβόητα emails του Παπακωνσταντίνου στον Διώτη και τέλος το ιστορικό υπόμνημα των εισαγγελέων Πεπόνη – Μουζακίτη που αποτελεί την αχτίδα φωτός στην ζοφερότερη περίοδο της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας. Η ιστορία θα γράψει ότι εκείνη την περίοδο ντροπής που υποδούλωσε τις επόμενες γενιές, υπήρξαν κάποιοι που αντιστάθηκαν.

Ο επίλογος τους, αποτελεί οδηγό ήθους για κάθε λειτουργό που θέλει να αγωνιστεί για την Αλήθεια, το Δικαιο και την Πατρίδα. Διαβάστε τις τρομερές αποκαλύψεις που έκρυψαν καποια καθεστωτικά ΜΜ”Ε”, στην προσπάθεια τους να “τελειώνουν” με τους άξιους λειτουργούς.

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/03/photo-diotis-mpikas-800.jpg?w=640&h=331

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/03/photo-diotis-5-800.jpg?w=640&h=379
ΠΕΠΟΝΗΣ CDS1
ΠΕΠΟΝΗΣ CDS2
ΠΕΠΟΝΗΣ CDS3

Προωθεί ανεξάρτητο κράτος ενώ «αλωνίζει» στην δυτική Θράκη ο Τούρκος υπουργός Υγείας


ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ
Τη στιγμή που η Άγκυρα αμφισβητεί κάθε κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας στο Αιγαίο και θέλει την αναγνώριση της μειονότητας στη Δυτική Θράκη ως «τουρκικής», το υπουργείο Εξωτερικών ανοίγει το δρόμο σε έναν από τους πρωτεργάτες της απροκάλυπτης οικοδόμησης της «γέφυρας» μεταξύ Τουρκίας και Δυτικής Θράκης.

Επέτρεψε στον υπουργό Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου να παραστεί στη δεξίωση που παρέθεσε η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για ......
την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου (αντί του υπουργού Ανάπτυξης που ήταν προγραμματισμένο) και τώρα τον διευκολύνει να «αλωνίσει» επί δύο ημέρες, σήμερα και αύριο στη Δυτική Θράκη, προωθώντας τις τουρκικές θέσεις για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου κράτους επί ελληνικού εδάφους.

ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ Συνδέεται με την κατάσχεση των ρωσικών κεφαλαίων στην Κύπρο η βόμβα κατά Ν.Τσάκου;


Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές ασφαλείας για την βόμβα που εξερράγη έξω από το σπίτι του εφοπλιστή μετόχος και μέλους του ΔΣ της τράπεζας Κύπρου Ν.Τσάκου.
Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι μέσα σε όλα αυτά τα ενδεχόμενα που ερευνώνται είναι η έκρηξη να έχει σχέση με τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο και την ιδιότητά του ως στην τράπεζα Κύπρου, στην οποία είχαν συγκεντρωθεί τα περισσότερα ρωσικά κεφάλαια από αυτά που διακινούντο στο χρηματοπιστωτικό σύστημα των κυπριακών τραπεζών.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Πείνα και αρρώστιες θερίζουν τα παιδιά στην Ελλάδα του 2013


Πείνα και αρρώστιες θερίζουν τα παιδιά στην Ελλάδα του 2013
Κόμπο στο στομάχι προκαλούν οι ειδήσεις που μιλούν για υποσιτισμένα παιδιά που φοιτούν σε δημοτικά και γυμνάσια -στην Ελλάδα του 2013 και όχι στην Κατοχή- τα οποία με το ζόρι στέκονται όρθια. Στην Εορδαία της Πτολεμαΐδας περισσότερες από 100 οικογένειες βιώνουν συνθήκες εξαθλίωσης, ενώ 150 και πλέον μαθητές αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα υγείας, λόγω κακής διατροφής ή ελλιπούς σίτισης, αλλά και επειδή στην πλειονότητά τους οι γονείς τους είναι άνεργοι, ανασφάλιστοι και αδυνατούν να ανταποκριθούν στο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης.

Ενώπιον της Προανακριτικής ο ΓΑΠ υπό το βάρος των αποκαλύψεων


Τον «ασκό του Αιόλου» φαίνεται πως άνοιξε η κατάθεση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη...
Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ παίρνει νέα τροπή μετά τις αποκαλύψει πως ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου γνώριζε για την ύπαρξη της λίστας αφού είχε ενημερωθεί από την ΕΥΠ και τον κ. Κ. Μπίκα.
Η αποκάλυψη των ηλεκτρονικών μηνυμάτων Διώτη-Παπακωνσταντίνου ανοίγουν πλέον το δρόμο για να καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή.
Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Χρήστος Μακρογιαννάκης δήλωσε πως η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν προγραμματισμένη, αλλά μετά και την παρουσίαση από τον Ιωάννη Διώτη της αλληλογραφίας του με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, η κλήση του πρώην πρωθυπουργού είναι βέβαιη.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΒΛΕΠΟΥΝ" COME BACK ΜΟΣΧΑΣ ΝΒC: "Η Ρωσία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στην Κύπρο - Στο τέλος θα κερδίσει"


H Ρωσία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στην Κύπρο και στο τέλος θα είναι η κερδισμένη από την επίθεση της ΕΕ και της Γερμανίας, αναφέρει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC. 
"Κατ' αρχάς, η Μόσχα και η Λευκωσία εξακολουθούν να απολαμβάνουν βαθείς οικονομικούς και πολιτικούς δεσμούς με την Κύπρο που υπερβαίνουν το στενό πλαίσιο του νωπού ακόμη μπρά ντε φερ με την Ευρώπη. Για τη Ρωσία, η Κύπρος αποτελεί ένα υψηλής στρατηγικής σημασίας σημείο στη Μεσόγειο, ειδικά από τη στιγμή που οι ρωσικοί δεσμοί με τη Συρία γίνονται ολοένα και πιο αβέβαιοι και ασαφείς", σημειώνει το άρθρο.
Και καταλήγει; "Είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι οι Ρώσοι έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Τηρώντας στάση αναμονής, η Ρωσία έχει αφήσει τους Ευρωπαίους ηγέτες αντιμέτωπους με ένα ακόμη μεγαλύτερο "χάλι", το οποίο χρήζει άμεσης διευθέτησης", ενώ εκείνοι περιμένουν υπομονετικά στη γωνία.

ΣΑΡΛ ΑΖΝΑΒΟΥΡ : Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Πραγματικά μεγάλη αίσθηση προκαλεί

η πρόσφατη δήλωση του γνωστού Γαλλοαρμένιου τραγουδιστή, Σαρλ Αζναβούρ, από την πόλη Freiburg της Ελβετίας όπου βρέθηκε πρόσφατα στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Ο μεγάλος αυτός Αρμένιος τραγουδιστής, σαν πρέσβης της Αρμενίας στην πρωτεύουσα της Ελβετίας, την Βέρνη, πήγε στη ελβετική πόλη Freiburg όπου γίνονταν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Εκεί, σε δηλώσεις που έκανε στο ελβετικό κανάλι της τηλεόρασης, το RTS, προέβηκε στην δήλωση που έκανε μεγάλη εντύπωση ακόμα και στους ψυχρούς Ελβετούς. Συγκριμένα ο Αζναβούρ αφού διηγήθηκε την ιστορία της οικογένειας του που ήταν πρόσφυγες και είχαν διαφύγει ως εκ θαύματος από την μεγάλη αρμενική γενοκτονία του αρχών του εικοστού αιώνα στην Μικρά Ασία, αποκάλυψε  ότι σε προσωπική συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Τουρκιάς, στα πλαίσια των συζητήσεων και των επαφών για την επαναπροσέγγιση της Τουρκίας με την Αρμενία, άκουσε από το στόμα του να εκστομίζεται η χαρακτηριστική φράση ότι : «Μισώ τους Αρμένιους και τους Έλληνες». Η φράση αυτή όπως ήταν επόμενο εξέπληξε με πολύ δυσάρεστο τρόπο τον Σαρλ Αζναβούρ, όντας ο ίδιος απόγονος των όσων μπόρεσαν με χίλια βάσανα και κακουχίες να γλυτώσουν από την μεγάλη γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας, ένα από τα πιο θλιβερά στίγματα στην παγκόσμια ιστορία.

Στην βουλή το σκάνδαλο κλοπής ρεύματος που φέρεται να γινόταν από το Mega, με ερωτήσεις από τον Ν. Νικολόπουλο!



Τρεις ερωτήσεις κατατέθηκαν στη Βουλή από τον ανεξάρτητο Βουλευτή Ν. Νικολόπουλο με αφορμή την καταγγελία, που προέκυψε από έλεγχο τεχνικών της ΔΕΗ, ότι το MEGA έκλεβε ρεύμα για τον πομπό του στον Υμηττό! 

Τα χημικά νέφη κινούνται ανεξάρτητα από τη φορά του ανέμου!


Στα ακόλουθα βίντεο θα δείτε ένα πολύ παράξενο φαινόμενο. Τα χημικά σύννεφακινούνται προς διαφορετική κατεύθυνση απ' ότι τα κανονικά νέφη που κινούνται προς τη φορά τη ανέμου. Μάλιστα έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση πάντα προς τα Ανατολικά και προς τα Βόρεια. Είναι προφανές ότι κάποιες άλλες δυνάμεις τα κινούν (βλέπε HAARP) και όχι ο άνεμος!

Η Τουρκία απειλεί εταιρίες για το φυσικό αέριο της Κύπρου!


 
Η Τουρκία ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει τα σχέδια συνεργασίας της με την ιταλική πετρελαϊκή εταιρεία ENI εξαιτίας της συμμετοχής της στα προγράμματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Κύπρο.
  Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Αντολή ο τούρκος υπουργός Ενεργείας Τανέρ Γιλντίζ δήλωσε οτι "Λάβαμε την απόφαση να μην συνεργασθούμε με την εταιρεία ENI, διακόπτοντας και τα προγράμματά της στην Τουρκία".

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...