Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο ΔΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (και εκθέτει όσους προσπάθησαν να τον φυγαδεύσουν).


Νέα τροπή στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δίνει μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αντάλλαξαν ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης με το Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το επίμαχο στικάκι.
Τα email που παρουσίασε στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο κ. Καπελέρης αντηλλάγησαν ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Παπακωνσταντίνου στις αρχές Ιουλίου του 2011,
Όταν δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε ήδη “μετακομίσει” από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος άλλα από ότι φαίνεται συνέχιζε να ασχολείται ενεργά με το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.


Από τη συγκεκριμένη αλληλογραφία προκύπτει επίσης ότι για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ γνώριζαν τόσο ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όσο και πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας.
Αναλυτικά ο κ. Διώτης κατέθεσε στην Επιτροπή 8 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :
Στο πρώτο email με ημερομηνία 3 Ιουλίου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου καλεί τον κ. Διώτη στο σπίτι του για φαγητό.
Ο κ. Διώτης απαντά στις 7 Ιουλίου, λέγοντας : “ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά λόγοι Ανεξάρτητοι από την θέληση μου δεν μου επέτρεψαν να έρθω”.
“Να είσαι καλά θα σε πάρω να τα πούμε”, του απαντά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενώ επανέρχεται με επόμενο email :
Περάσαμε καλά κρίμα που δεν μπόρεσες να έρθεις. Πήρες το στικάκι που σου έστειλα;”
“Ναι, αλλά δεν είμαι και ο καλύτερος σε αυτά. Έχει γίνει ήδη επεξεργασία; Έχουμε ήδη συζητήσει με τον Κώστα”, είναι η απάντηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ.
“Ποιον Κώστα; Είχα δώσει στον Καπελέρη να ελέγξει καμία 30ρια ονόματα. Σου θυμίζω το άλλο θέμα που έχει πάει στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ”, ανταπαντά ο Γιώργος Παπακωνταντίνου.
“Τον Μπίκα εννοώ, μου είπε ότι μιλήσατε και μίλησε και με τον Πρωθυπουργό , το άλλο θέμα το παρακολουθώ”, είναι η απάντηση του κ.Διώτη
“Ναι, μιλήσαμε και του είπα ότι έχεις τα στοιχεία”, απαντά ο κ. Παπακωνσταντίνου.
real.gr – Πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...