Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ξαφνική εντολή Πούτιν ... για αστραπιαίες στρατιωτικές ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα !


Δεκαδες μαχητικά αεροσκάφη,36 πολεμικά πλοία,7.000 χιλιάδες Στρατιωτικοί και 250 Τεθωρακισμένα στην Μεγάλη Ξαφνική Στρατιωτική Άσκηση θα λάβουν μέρος στη μεγάλη Άσκηση που διέταξε ο Πούτιν !


Ρωσικές στρατιωτικές ασκήσεις αιφνιδιαστικά στη Μαύρη Θάλασσα
Μόσχα: Εντολή για αστραπιαίες στρατιωτικές ασκήσεις ευρείας κλίμακας στη Μαύρη Θάλασσα έδωσε αιφνιδιαστικά ο Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς παραμένουν οι ανησυχίες σχετικά με την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti.
Στις ασκήσεις μετέχουν έως και 7.000 στρατιωτικοί, 36 πολεμικά πλοία και αδιευκρίνιστος αριθμός αεροσκαφών.
«Ο κύριος στόχος είναι να ελεγχθεί η ετοιμότητα και η συνοχή των διαφόρων μονάδων» δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας.
Ο ίδιος επισήμανε πως δεν υπήρξε προγενέστερη ενημέρωση εκ μέρους της Ρωσίας για τα γυμνάσια, καθώς δεν υποχρεούται να το πράξει εάν στις ασκήσεις συμμετέχουν λιγότεροι από 7.000 άνδρες.
Η εντολή Πούτιν για την έναρξη των στρατιωτικών ασκήσεων δόθηκε στις 6.00 (ώρα Ελλάδος) της Πέμπτης, καθώς ο ρώσος πρόεδρος επέστρεφε αεροπορικώς από διεθνή σύνοδο στη Νότιο Αφρική.
Η μη προγραμματισμένη άσκηση είναι η δεύτερη σε διάστημα δύο μηνών και ακολουθεί μαζική αναδιάρθρωση στην ιεραρχία του διεφθαρμένου στρατιωτικού κατεστημένου.
Τριάντα έξι πολεμικά πλοία επρόκειτο να αποσυρθούν από βάσεις της Σεβαστούπολης και του Νοβοροσίσκ για να συμμετάσχουν στην άσκηση παράλληλα με 250 τεθωρακισμένα άρματα μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...