Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αν μας βγάλουν από το ευρώ μπαίνουν στην… κόλασή τους

Οι απειλές εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, είναι πρακτικά κενές περιεχομένου. Οι επιπτώσεις θα ήταν τόσο τρομακτικές που ολόκληρος ο πλανήτης θα έκανε για να συνέλθει αρκετά χρόνια. Κατ’αρχήν μια ελληνική έξοδος από το ευρώ θα προκαλούσαν άμεσα μαζική απόσυρση καταθέσεων, τουλάχιστον από Πορτογαλία και Ισπανία, ίσως και από Ιταλία, κάτι που θα σήμαινε ταυτόχρονη χρεοκοπία, ενώ θα γκρέμιζαν τις αγορές ομολόγων και τη διατραπεζική αγορά στην Ευρώπη, θέτοντας σε κίνδυνο το ίδιο το ευρώ… Κάτι τέτοιο θα προκαλούσε ένα τρομακτικό ευρωπαϊκό αλλά και ευρύτερα διεθνές “ντόμινο χρεοκοπιών”. 

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ “ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ”! OTE>Στα 306,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ το α’ τρίμηνο. Στην Deutche Telekom όμως που ανοίγει σαμπάνιες αφού έκανε την “επένδυση του αιώνα”!


ΜΟΛΙΣ 400 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ 10% ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ  MANAGEMENT ΣΤΗΝ DEUTCHE TELEKOM!Μόνο εμείς μιλήσαμε. Τώρα μιλούν και οι αριθμοί δείχνοντας το Εθνικό έγκλημα που συνετελέσθει εις βάρος του Ελληνικού λαού, κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, σε απόλυτη σιωπή. Η πορεία, συνηθισμένη: Κρατικοδίαιτοι πρασινοφρουροί έπεσαν σαν τις ακρίδες στον Εθνικό φορέα Τηλεπικοινωνιών, ίσως το νευραλγικότερο φορέα Εθνικής σημασίας. Τοποθετήθηκαν, έφαγαν με χρυσά κουτάλια, πήραν θέσεις κλειδιά.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ 4,2 ΔΙΣ: ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ Η ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ 900 ΕΚ!!


ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;

Για Ελληνικό ομόλογο που κατέχει η ΕΚΤ πηγαίνουν τα 3,3 Δις, το οποίο όπως αποκαλύπτει η Le Monde ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΗΚΕ! Πανηγυρίζουν όμως για το PSI το οποίο εξόντωσε μικροομολογιούχους, ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ όπως Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κλπ.

Τα υπόλοιπα 900 εκ. πηγαίνουν για αποπληρωμή …τόκων! Δηλαδή οι ξένοι δανειστές δεν χάνουν ούτε τους τόκους τους, ενώ οι Έλληνες έχασαν τις αποταμιεύσεις τους, τις ασφαλιστικές τους εισφορές, τα διαθέσιμα κοινωνικής πολιτικής.

ΣΟΚ: Τσιπάρονται όλοι οι Αμερικανοί πολίτες!

Το Νομοσχέδιο Υγειονομικής Φροντίδας προϋποθέτει το τσιπάρισμα όλων των αμερικανών ... 

Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!! Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004. 

Στρατόπεδα "αναδιαπαιδαγώγησης" ακτιβιστών, ετοιμάζουν σύμφωνα με στρατιωτικό έγγραφο στις ΗΠΑ

Σάλος έχει προκληθεί στην Αμερική με την αποκάλυψη στρατιωτικού εγγράφου που ούτε λίγο ούτε πολύ κάνει λόγο για παρακτικές "αναδιαπαιδαγώγησης" πολιτικών ακτιβιστών (κοινώς όποιος δε συμφωνεί μαζί μας), πρακτικές που θα ζήλευε και ο Μάο που κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης έστελνε τους διανοούμενους να φυτεύουν πατάτες και ρύζι για να καταλάβουν τη χαρά της εργασίας. Τελικά όλα τα συστήματα μισούν το ένα το άλλο, χρησιμοποιώντας τις ίδιες πρακτικές, και έχοντας τον ίδιο κοινό εχθρό,την κοινή λογική. Διαβάζουμε στο άρθρο του Paul Joseph Watson (Infowars.com).

Ο Νότης Μαριάς στο Ράδιο9 10/5/2012

Ο Νότης Μαριάς, βουλευτής Ηρακλείου, στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, στο Ράδιο9 στις 10/5/2012 
http://www.radio9.gr/Interview.aspx?a_id=40589

Η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση ADL ζητεί από τον Κ.Παπούλια να "διαγράψει" πολιτικά την Χρυσή Αυγή



Μία από τις ισχυρότερες αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, η Anti-Defamation League (ADL) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την είσοδο στο ελληνικό Κοινοβούλιο της Χρυσής Αυγής και ζητούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αρνηθεί να διορίσει οποιοδήποτε μέλος του νεο-ναζιστικού κόμματος σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα.

Προς εκλογές οδηγείται ξανά η χώρα μετά την άρνηση του Α. Τσίπρα


Προς εκλογές οδηγείται ξανά η χώρα αφού οι πιέσεις για την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην προτεινομένη οικουμενική κυβέρνηση δεν αποδίδουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διατεθειμένος στην παρούσα στιγμή να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα .

Παραιτήθηκαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβούλιου του ΠΑΣΟΚ


Τις παραιτήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε και έλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου. 
«Μιλάμε για ριζική αναμόρφωση, συζητάμε με την κοινωνία», ανέφερε η κ. Γεννηματά.
Όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα θα συστήσει -με απόφαση του προέδρου του- Εθνική Επιτροπή Ανασυγκρότησης σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή και στις Νομαρχιακές και Περιφερειακές Επιτροπές, η οποία θα έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση του Συνεδρίου του.


Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Όχι στα φιλελεύθερα αποκόμματα της βουλής!


Έχει αρχίσει τις τελευταίες ημέρες μια φιλολογική συζήτηση για το αν θα πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς -για το καλό της παράταξης- να προσπαθήσει να προσεγγίσει τα μικρά κομματίδια του ακραίου φιλελεύθερου χώρου όπως είναι τα  κόμματα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και του κ. Μάνου,  την ίδια στιγμή στιγμή μάλιστα,  που όπως φάνηκε στις πρόσφατες εκλογές, η μεγάλη αιμορραγία της Ν.Δ προκλήθηκε από τα δεξιά της  και από άτομα που πιστεύουν στην λαϊκή Δεξιά που από τα σπλάχνα της ανδρώθηκε ο σημερινός πρόεδρος.
Ο λαός στις 6 Μαΐου 2012 εξοστράκισε από την βουλή την κ. Μπακογιάννη και βέβαια μαζί της για άλλη μια φορά τον γυρολόγο ακραίο φιλελεύθερο Μάνο. Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Σαμαράς και ο κάθε Σαμαράς να τους ξαναμαζέψει και να τους βάλει με το ζόρι στη βουλή...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ->ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αυτόυς τους πολύ δύσκολους καιρούς μοιάζει επιτακτική η ανάγκη απαγκίστρωσης της χώρας από τους δηλητηριώδης ιστούς των μνημονιακών κομμάτων και την πολιτική τους, όπως αυτή προσδιορίζεται από το ΔΝ.Τ. και τα μεγάλα τραπεζικά συστήματα.Όμως αγαπητοί συνέλληνες πιστεύτε ότι μόνο αυτό αρκεί?

Τα δώδεκα (-12-) κόμματα που απαρτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ


Ο ΣΥΡΙΖΑ (Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς) είναι στην ουσία 12 κόμματα μαζί, τα οποία στη γλώσσα του συνασπισμού ονομάζονται "συνιστώσες". Η πιό γνωστή και μεγαλύτερη είναι ο "Συνασπισμός", η μετεξέλιξη δηλαδή του πάλαι ποτέ "ΚΚΕ εσωτερικού" του Λεωνίδα Κύρκου. Ο "Συνασπισμός" δημιουργήθηκε το 1989 με την ονομασία...

Το “καταραμένο ψωμί” της CIA - Tο απόρρητο πείραμα


Ήταν 16 Αυγούστου 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit, της νοτιοανατολικής Γαλλίας οι κάτοικοι άρχισαν να παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές παραισθήσεις!
Από τη μια στιγμή στην άλλη 250 άνθρωποι άρχισαν να διηγούνται ιστορίες για “τρομαχτικά τέρατα και φλόγες” που τους έκαναν επίθεση μέσα στη νύχτα!

Η “τρέλα” διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ! 
Ένας 45χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ουρλιάζοντας πως δεν άντεχε άλλο “τον πόνο που του προκαλούσαν τα φίδια που κατασπάραζαν την κοιλιά του”! Ένας άλλος, πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου φωνάζοντας “είμαι αεροπλάνο”, ενώ ένα 12χρονο κορίτσι προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γιαγιά του! Μια παρέα μαθητών έδειχναν σε όλους με καμάρι “τα κόκκινα λουλούδια που φύτρωναν στο σώμα” τους και την ίδια στιγμή ο δάσκαλός τους ικέτευε τους αστυνομικούς να του “ξαναβάλουν την καρδιά στη θέση της”, γιατι είχε πέσει στο πάτωμα!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ACTA


Η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Neelie Kroes, υπεύθυνη για την Ψηφιακή Ατζέντα της Ένωσης, προανήγγειλε την απόσυρση της συνθήκης ACTA. Πρόκειται για μια σημαντική νίκη στον αγώνα για ένα Internet χωρίς ασφυκτικούς κανόνες copyright.

Παρέλαβε τη βαλίτσα με τα πυρηνικά ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin


Λίγες στιγμές μετά την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής τελετής της ορκωμοσίας του ως ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας ο Vladimir Putin αμέσως παρέλαβε τη μαύρη βαλίτσα με τους κωδικούς του ρωσικού πυρηνικού οπλοστασίου.

Μέσα σε όλα τα άλλα... Ξεκίνησαν και οι Τούρκοι Άσκηση στο Αιγαίο!

“Λευκή θύελλα” στο Αιγαίο. Οι Τούρκοι ξεκίνησαν μεγάλης κλίμακας αεροναυτική άσκηση από χθες και έως 17 Μαΐου 2012 σε...
δεσμευμένες περιοχές Βορείου – Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου . 

H Xάγη απάντησε! Υπο εξέταση οι κυβερνήσεις ΓΑΠ για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας!


Με την πρωτοφανή ανταπόκριση των συνΕλλήνων και συνΑγωνιστών μετά από το άρθρο μας περί πιέσεως της Χάγης έρχεται η πρώτη επιτυχία : η Χάγη επισήμως με έγγραφα της στα αγγλικά και στα γαλλικά, ενυπόγραφα επισήμως μας ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει τον φάκελο που στείλαμε...

"ΟΧΙ σε διερευνητική εντολή" λέει τώρα ο Ε.Βενιζέλος!


Ο Eυάγγελος Βενιζέλος θα είναι ο τρίτος πολιτικός αρχηγός που θα λάβει διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Έρχεται και νέα πτώχευση "διά χειρός" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις 15 Μαΐου


Ομόλογα αξίας περίπου 8,5 δισ. ευρώ ξένου δικαίου, δεν δέχονται το PSI της μνημονιακής κυβέρνησης και ζητούν να αποπληρωθούν στο 100% της αξίας του, αλλά παρά το γεγονός ότι είναι απόφαση της τρόϊκα και της συγκυβέρνησης του Μνημονίου να μην πληρωθούν, χρησιμοποιούνται κινδυνολογικά από τους οπαδούς της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας για να δειχθεί "πόσο κακό έκαναν οι εκλογές αφού τώρα δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε με τα ομόλογα που πρέπει να πληρωθούν".

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Επανεξοπλίζεται ο UCK στα Σκόπια - Πολεμική ατμόσφαιρα και φόβοι για Ελλάδα



Βαριά σύννεφα πολέμου για πρώτη φορά μετά το 2001, συγκεντρώνονται στα ελληνοσκοπιανά σύνορα: Αναγγέλθηκε από τον παλιό διοικητή του του UCK ο επανεξοπλισμός του "προκειμένου να υποστηριχθούν τα δικαιώματα των αλβανόφωνων στα Σκόπια που απειλούνται από τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες".

Αποκάλυψη..Αυτοί χτύπησαν το euro και κατ΄επέκταση την Ελλάδα....Τελικά δεν ήταν μια απλή συνωμοσιολογία,είχε δίκιο ο Πούτιν που τους επικύρηξε...


Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑκατηγόρησε επίσημα , τους «Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν», διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!..
Στην Ευρώπη, κανένας δεν έβγαλε άχνα!

Bόμβα Καμμένου στο anti-ntp.net (στο τέλος η Βόμβα)


1ο μέρος.

Σε ετοιμότητα για πιθανό θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο


Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις καθώς δημιουργούνται προϋποθέσεις για την εκδήλωση θερμού επεισοδίουστο Αιγαίο
, μετά και την προκλητική τουρκική ανακοίνωση για την αδειοδότηση διεξαγωγής πετρελαϊκών ερευνών σε τρεις περιοχές εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου. 

Η πρώτη μετεκλογική κ@λοτούμπα είναι γεγονός!!!

Κάψουλες που διαπιστώθηκε πως περιείχαν ανθρώπινο κρέας κατέσχεσαν οι αρχές στη Νότια Κορέα.


Χιλιάδες κάψουλες που διαπιστώθηκε πως περιείχαν ανθρώπινο κρέας κατέσχεσαν οι αρχές στη Νότια Κορέα. Τα χάπια αυτά εκτιμάται πως παρασκευάζονται στην Κίνα όπου.... διεφθαρμένο ιατρικό προσωπικό προμηθεύει τις παρασκευάστριες εταιρείες με έμβρυα και βρέφη που γεννήθηκαν νεκρά!

Θα αποκαθηλώσουν τον Μ.Αλέξανδρο οι σοσιαλιστές στα Σκόπια


«Άναψαν» φωτιές στα Σκόπια, οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του αντιπολιτευόμενου κόμματος SDSM Αντρέι Πετρόφ, πως εφόσον οι σοσιαλιστές κερδίσουν τις επόμενες εκλογές, θα «αποκαθηλώσουν» τα αγάλματα και τα μνημεία για τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ θα προχωρήσουν και σε νέου μετονομασίες του αεροδρομίου και του κεντρικού οδικού άξονα της χώρας, που φέρουν το όνομα του Μακεδόνα στρατηλάτη.

Αύριο η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου


Aύριο, Τετάρτη αναμένεται να συναντηθούν ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής που έχει ο κ.Τσίπρας.
Η συνάντηση θα γίνει στις 18.00 στην αίθουσα 233, στον 2ο Όροφο του Κοινοβουλίου.
Η συνάντηση επρόκειτο να γίνει την Πέμπτη 10 Μαΐου ωστόσο η ημερομηνία άλλαξε, μετά από σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

zougla.gr

Τσίπρας:Άκυρο το μνημόνιο

Ο Τέρενς Κουίκ στον ΣΚΑΪ 8/5/2012

Στόχος των ρωσικών πυραύλων η Τουρκία

Πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα συνέδριο για την πυραυλική άμυνα με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο επισκέφθηκαν τη ρωσική βάση ραντάρ στο Σοφρίνο. Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο ανταποκριτής του διεθνούς πρακτορείου AP που παραβρίσκονταν στην επίσκεψη αυτή, παρατήρησε στο ρωσικό υπολογιστή ότι ειδικά για τη Μέση Ανατολή, η βάση των νατοϊκών πυραύλων της Τουρκίας, αποτελούν στόχο του δορυφορικού ρωσικού αμυντικού συστήματος.

Ένας από τους στόχους στην Ευρώπη αποτελεί και η Τουρκία,γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.
--

Βουτία 7,5% στο χρηματιστήριο – Κατακρημνίζονται οι τραπεζιτές μετοχές

Το εκλογικό αποτέλεσμα έχει φέρει το ελληνικό χρηματιστήριο κυριολεκτικά στο “κόκκινο”. Η βουτιά είναι της τάξεως του 7,5%, καθώς οι τραπεζικές μετοχές πραγματοποιούν ελεύθερη πτώση λίγο κάτω από το -20%!

Πώς να μην γίνει αυτό, από την στιγμή που οι τραπεζίτες είδαν τα κόμματα που ήλεγχαν να γκρεμίζονται και να νιώθουν πιο κοντά την ανάσα όσων λένε ότι οι τράπεζες θα πρέπει να περάσουν σε κρατικό έλεγχο (δηλ. αλλαγή των διοικήσεων) και να ελεγχθεί η χρηματοδότηση από τη δανειακή σύμβαση.

olympia

Τελικά, μας ... ψεκάζουν με ηρεμιστικά; - Περίεργη ανακοίνωση για το θέμα από την ΠΑ

Μια επιεικώς περίεργη ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγο από την Πολεμική Aεροπορία, με την οποία επιχειρείται να διαψευσθεί η φημολογία, αλλά και οι μαρτυρίες που υπάρχουν περί "ψεκασμού του πληθυσμού από αεροσκάφη με νευροκαταπραϋντικές ουσίες". Η ανακοίνωση δεν απαντά σε κανένα δημοσίευμα, ούτε σε κάποια ερώτηση βουλευτών, ούτε έχει τεθεί επίσημα και πρακτικά περισσότερο δίνει βάση στην φημολογία, παρά την διαψεύδει, όπως υποθέτουμε ότι είναι ο στόχος της.

Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: Δεν θα πληρωθεί το χρέος…


Πάμε χρόνια πίσω…Πολλοί ήταν εκείνοι που προφήτευαν το σήμερα. Ο Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός, ήταν ένας από εκείνους που επιβεβαιώθηκαν κατά την γνώμη αρκετών. Σας παρουσιάζουμε το αυθεντικό κείμενο γραφής, με την γλώσσα και την γραμματική την σωστή ελληνική.

Μεγάλη η πίεση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας (αλλά και του ΠΑΣΟΚ) για αποφυγή επαναληπτικών εκλογών.


Εντείνονται οι αντιδράσεις στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, όπως διαμορφώθηκε από τα πρόσφατα αποτελέσματα, για αποφυγή των επαναληπτικών εκλογών. Για την ακρίβεια, ορισμένοι ούτε θέλουν να ακούν αυτό το ενδεχόμενο. Ο λόγος είναι απλός: Το ενδεχόμενο μείωσης της εκλογικής επιρροή, λόγω της χαμηλής επίδοσης που κατέγραψε στις πρόσφατες εκλογές φαντάζει ορατό αφού απέχει παρασάγγας από την περίοδο Μητσοτάκη όπου η αυτοδυναμία απείχε ελάχιστα, γεγονός που ενέτεινε την συσπείρωση.

Εκλογική βόμβα από τον ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν δικαιούται η ΝΔ το bonus των 50 εδρών"!


Aμφισβητεί ο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή 50 βουλευτών από τη Νέα Δημοκρατία τις οποίες κερδίζει επιπλέον της εκλογικής της επίδοσης βάσει του ισχύοντος εκλογικού νόμου, ο οποίος προβλέπει ότι το πρώτο κόμμα έστω και μία ψήφο διαφορά από το δεύτερο κερδίζει 50 έδρες επιπλέον.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ...


Μαρκουλάκης Εμμανουήλ Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ... ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ: 1. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. 2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΑΚΥΡΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


Επιβεβαιώνει και το ολυμπία... Ετοιμάζεται το υπόβαθρο για τον “αντιμνημονιακό” σερ Μαρκεζίνη… Έχουν γίνει οι συναντήσεις με τον Σαμαρά.


Επιβεβαιώνει αυτό που σας αποκαλύψαμε πρώτοι χθες, το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας”. Με το που αναρτήσαμε αυτό που μαγειρεύεται στα γραφεία των αρχηγών, ακολούθησε ένα κρεσέντο διαψεύσεων και επικοινωνίας με το “Ολυμπία” από βουλευτές και πρώην υπουργούς. Ουδείς γνώριζε οτιδήποτε, ακόμα και οι στενοί συνεργάτες των τριών αρχηγών.

Στο τραπέζι το όνομα του Βασίλειου Μαρκεζίνη


Στο τραπέζι το όνομα του Βασίλειου Μαρκεζίνη
KAI TO NEWSBEAST EΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ
Ζυμώσεις για να μην στηθούν ξανά κάλπες

Για μία ακόμα φορά εν μέσω κενού εξουσίας, έρχεται στην επιφάνεια το όνομα του σερ Βασίλειου Μαρκεζίνη. 

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΓΡΟΝΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ


Έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν (ΕΔΩ) πληροφορίες από σύγχρονη γερόντισσα. Μόλις σήμερα ο αγαπητός Τ. μας έφερε φρέσκες πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύουμε με την υπενθύμιση της επιφύλαξης ως προς τους χρονικούς προσδιορισμούς : «ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΕΝ ....

Πήρε τη διερευνητική εντολή ο Αλέξης Τσίπρας - "Ιστορική στιγμή για την Αριστερά" είπε - Ξεκινούν οι επαφές, πρώτη η Παπαρήγα(βίντεο)


- Έφτασε 10 λεπτά νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε τις 14:19
- "Θα είχα περισσότερες πιθανότητες να κάνω κυβέρνηση αν ήταν διαφορετικός ο εκλογικός νόμος" είπε
- Βλέπει: 15.30 Κουβέλη, 17.30 Οικολόγους, 19.00 Κατσέλη
- Την Πέμπτη θα δει Σαμαρά, Βενιζέλο, Καμμένο...

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...