Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Επιβεβαιώνει και το ολυμπία... Ετοιμάζεται το υπόβαθρο για τον “αντιμνημονιακό” σερ Μαρκεζίνη… Έχουν γίνει οι συναντήσεις με τον Σαμαρά.


Επιβεβαιώνει αυτό που σας αποκαλύψαμε πρώτοι χθες, το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας”. Με το που αναρτήσαμε αυτό που μαγειρεύεται στα γραφεία των αρχηγών, ακολούθησε ένα κρεσέντο διαψεύσεων και επικοινωνίας με το “Ολυμπία” από βουλευτές και πρώην υπουργούς. Ουδείς γνώριζε οτιδήποτε, ακόμα και οι στενοί συνεργάτες των τριών αρχηγών.
 
Τους αφιερώνουμε το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας” και τους παραπέμπουμε στα γραφεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗΜΑΡ για περισσότερες πληροφορίες.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Σαμαρας έχει ήδη συναντηθεί με τον κύριο Μαρκεζίνη αλλά δεν είναι εκεί το σημείο κλειδί. Το ζητούμενο είναι η “αριστερή” νομιμοποίηση της κυβέρνησης.

Σήμερα το πρωΐ λοιπόν, ο κύριος Κουβέλης έθεσε ως “κόκκινη γραμμή” την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, με παράλληλη απεμπλοκή, (όχι όμως ακρωτηριασμό) από το μνημόνιο. Δηλαδή… Μαρκεζίνης!

Άλλη μία αποκάλυψη του Ολυμπία που έγινε πρωτοσέλιδο, αφιερωμένο σε αυτούς που ακόμα περιμένουν από σφουγγοκωλάριους και κρατικοδίαιτες κομματικές βδέλλες να μάθουν την αλήθεια. (σαν τις δημοσκοπήσεις που έδιναν …53% στον δικομματισμό!)

olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...