Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!! Δείτε εδώ χαρτονόμισμα κοπής 1939 του Αφγανιστάν


Μην παραλείψετε να δώσετε βάση και στους Ελληνικότατους Μαιάνδρους στο πάνω μέρος.
Εδώ σε μεγέθυνση το δεξιό μέρος του πάνω χαρτονομίσματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ……… “ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ”!!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ……
ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΨΙΔΑ, ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ … ΤΡΙΤΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ “ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ” ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΙ “ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ” ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ!!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ……
www.topeiraxtiri.gr

ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ



Τι να πει κανείς,αίσχος ντροπή και ασυδοσία από το κράτος που μετάλλαξε και έφερε ο χαζαροεβραίος Τζέφρυ Μινεϊκου.
 Η αστυνομία να επιτελεί το έργο της εκδικητικά μέσα στις γειτονιές και στα στενά της Κερατέας  για τα συμφέροντα κάπιου μεγαλοεργολάβου,λυπηρό και ανείπωτο.
  'Άλλα όταν στρέφει την αστυνομία το ίδιο το κράτος εναντίον του πολίτη  χάνει και την βασική της αποστολή η οποία είναι η προστασία και η διατήρηση των νόμων υπέρ του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
Είναι γνωστό τι επιτελείτε στην Κερατέα ........................ΚΟΜΠΊΝΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ....αυτό συμβαίνει όταν τα σκουπίδια αποκτούν αξία.................το άκουσες Τζέφρυ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Ιωάννης Λ




O Nτράγκας για Μπόμπολα Σκουπίδια Διόδια ΜΑΤ ΚΕΡΑΤΕΑ

DAVID ICKE για Αίγυπτο και όχι μόνο



Μία εξέγερση που χειραγωγήθηκε εξ αρχής από νεοταξικά συμφέροντα χωρίς να σημαίνει ότι ο λαός της Αιγύπτου δεν ξεσηκώθηκε δίκαια,άλλα είναι προφανές ποιοι είναι αυτοί που κατάφεραν να ηγηθούν  της επανάστασης.
  Ο Ελ Μπαρανταίει  δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πιόνι του Σόρος που σπούδασε και έμεινε τα περισότερα χρόνια της ζωής του στις Η.Π.Α .
  'Όσο για την μουσουλμανική αδελφότητα όσοι το "ψάξουν" το θέμα θα δουν ότι είναι δημιούργημα των Αγγλοαμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών.


Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ





Δεν ξέρω εάν η διάψευση του κ.Μπεγλίτη ήταν αρκετή ότι η άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ κάλυπτε ένα επιχειρησιακό τομέα που χρειαζόταν για τον ελληνικό στρατό, όπως με την αντιμετώπιση διαδηλωτών και επικίνδυνων καταστάσεων σε πρώην εμπόλεμες περιοχές, σε ξένες χώρες όπου επικρατούν σοβαρά ζητήματα ασφαλείας και σταθερότητας, σε χώρες που βγήκαν από εμφύλιες συρράξεις όπως πριν από μερικά χρόνια μία ελληνική μονάδα η οποία προστάτευε μία ορθόδοξη σερβική εκκλησία δέχτηκε επίθεση από ομάδα Αλβανών πολιτών οι οποίοι ήθελαν να καταστρέψουν την εκκλησία. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν η καταστροφή ενός οχήματος VBL του ελληνικού Στρατού και η αναγκαστική αποχώρηση της ελληνικής δύναμης η οποία δεν ήταν προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει μία τόσο σύνθετη κατάσταση.
  Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας άλλα και άλλων αστικών σημείων όπως το λιμάνι της Πάτρας με τον όγκο των λαθρομεταναστών που υπάρχουν μία τυχόν εξέγερση θα ήταν αδύνατο η αστυνομία να περιορίσει και να καταστείλει μία τόσο δύσκολη περίπτωση, η ανάλογη βοήθεια του στρατού θα έλυνε τα χέρια της πολιτείας, βάση της κοινής λογικής όμως είναι ένας μελλοντικός κίνδυνος ή μία στημένη χορογραφία που σχεδιάζετε να γίνει και εάν γίνει όπως προαναφέραμε το ερώτημα που απορρέει είναι από ποιους.Για το δεύτερο είδη  έχουμε μία εικόνα από το περιστατικό της κατάληψης της νομικής σχολής.   

Ιωάννης Λ

Η Μεγίστη "έγινε" ξανά ελληνική κατά το Google Earth



Τελικά αν δεν παλέψεις για το δίκιο σου κανένας δεν θα στο αναγνωρίσει όπως λέει και ο λαός. Το παραπάνω ισχύει και για τα εθνικά ζητήματα, όπως η περίπτωση του Google Earth το οποίο μέχρι και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα τιτλοφορούσε τη Μεγίστη ως τουρκικό έδαφος. Όλα άρχισαν όταν πριν από αρκετές ημέρες ένας Έλληνας χρήστης του Google Earth ανακάλυψε ότι όταν κάπος αναζητούσε περισσότερες πληροφορίες για το νησί από την υπηρεσία της εταιρείας θέτοντας τον κέρσορα επί του νησιού, η πληροφορία που ελάμβανε ανέφερε ότι το νησί ανήκει στην Τουρκία.
Όλα αυτά μάλιστα ήταν γραμμένα στην ελληνική γλώσσα ! Τελικά μετά από διαμαρτυρίες Ελλήνων πολιτών, η εταιρεία διόρθωσε το λάθος. Το ζήτημα όμως που προκύπτει είναι γιατί τόσο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε μία επίσημη διαμαρτυρία όχι μόνο για αυτό το ζήτημα αλλά και για μία ακόμα περίπτωση αυτή την φορά στην ακριτική Θράκη όπου θέτοντας τον κέρσορα στην πόλη της Κομοτηνής  παρουσιαζόταν ως πληροφορία στα ελληνικά παρακαλώ η ανύπαρκτη «Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης».
Είναι τελικά τόσο δύσκολο για το υπουργείο Εξωτερικών να αξιοποιήσει δύο τρείς υπαλλήλους του για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση τέτοιων περίεργων λαθών στο διαδίκτυο. Δεν μπορούν επιτέλους οι αρμόδιοι να αντιληφτούν ότι το διαδίκτυο είναι η πρώτη και με διαφορά πηγή πληροφόρησης στον κόσμο και ότι δεν είναι δυνατό οι κάτοικοι της Ιαπωνίας ή της Ινδίας για παράδειγμα να γνωρίζουν ότι τη Μεγίστη είναι ελληνικό και όχι τούρκικο νησί.
Σε τελική ανάλυση όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα μερικά email και μερικά τηλεφωνήματα ήταν αρκετά για να διορθωθεί το λάθος. Μήπως τελικά ούτε αυτά δεν μπορούν να πράξουν οι κατά τα άλλα αρμόδιες υπηρεσίες.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν παραιτείται ο Χόσνι Μουμπάρακ - Έτοιμος ο Στρατός να κτυπήσει τους διαδηλωτές



ImageΠριν ελάχιστα λεπτά ο Αιγύπτιος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι δεν παραιτείται μέχρι τον Σεπτέμβρη όπου και θα προκηρυχτούν εκλογές. Ενωρίτερα είχαν οργιάσει οι φήμες για παραίτησή του για άλλη μια φορά. Ο Mubarak ανέβηκε στο βήμα και απήυθυνε το τηλεοπτικό διάγγελμα προς το λαό, μέσω του οποίου δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί.
Δήλωσε ότι θα μεταβιβάσει εξουσίες στον αντιπρόεδρο Ομάρ Σουλεϊμάν, που ο ίδιος διόρισε και δεσμεύτηκε για συνταγματικές μεταρρυθμίσεις. Αρνήθηκε ωστόσο να παραιτηθεί, προκαλώντας την οργή των διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί μαζικά στην πλατεία Ταχρίρ του Καίρου.

Από τις ανακοινώσεις του προκύπτει ότι διατηρεί τον τίτλο του προέδρου και διασφαλίζει τον έλεγχο του καθεστώτος στη διαδικασία των μεταρρυθμίσεων.

«Η ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας θ'αρχίσει τώρα» είπε ο Χόσνι Μουμπάρακ, τονίζοντας ότι έχει σαφές σχέδιο για την επίλυση της κρίσης.

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος ανακοίνωσε ακόμη ότι θα τροποποιήσει έξι άρθρα του συντάγματος και χαρακτήρισε νόμιμα τα αιτήματα των διαδηλωτών. Το αίμα των νεκρών δεν θα πάει χαμένο, είπε και τόνισε ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Ο Μουμπάρακ πρόσθεσε ότι δεν θα υποκύψει στις πιέσεις από το εξωτερικό. Παράλληλα δεσμεύτηκε για ελεύθερες εκλογές (αναμένονται τον Σεπτέμβριο)στις οποίες, όπως επανέλαβε, δεν θα πάρει μέρος.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε την παρούσα κατάσταση να συνεχιστεί», τόνισε.

Ο Χόσνι Μουμπάρακ, στο τηλεοπτικό του διάγγελμα, δήλωσε πεπεισμένος για τις ειλικρινείς προθέσεις των νέων που διαδηλώνουν.
Ο Μουμπάρακ φρόντισε να θυμίσει στους Αιγύπτιους ότι έχει πολεμήσει σε πολέμους όπως αυτός του Γιομ Κιπούρ, το 1973 και ανέφερε ότι η μεγαλύτερη στιγμή στη ζωή του ήταν όταν ύψωσε την αιγυπτιακή σημαία στη χερσόνησο του Σινά.
Επίσης, χωρίς να τις κατονομάζει, στράφηκε εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών οι οποίες πιέζουν ασφυκτικά για να επιτύχουν την παραίτηση του, λέγοντας ότι δεν υποκύπτει σε διεθνείς πιέσεις. Επί της ουσίας επιχείρησε να αφυπνίσει τα αραβικά αντιαμερικανικά αντανακλαστικά, σε μια προσπάθεια να καλλιεργήσει την εντύπωση ότι εξωτερικοί παράγοντες απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της χώρας.
Ο Αιγύπτιος πρόεδρος φρόντισε βέβαια να υπερτονίσει ότι η διαδικασία της διαδοχής του έχει ξεκινήσει και αυτός την επιβλέπει με σκοπό να διασφαλίσει ότι όλα θα προχωρήσουν κανονικά, θα αλλάξουν προβλέψεις του Συντάγματος της χώρας και στο τέλος θα διεξαχθούν ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές.
Οι εξελίξεις αυτές σχεδόν αποδεικνύουν ότι το γαϊτανάκι των διαρροών αναφορικά με την παραίτηση Μουμπάρακ θα μπορούσε να αποτελεί συντονισμένη ψυχολογική επιχείρηση εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών, με στόχο να ασκήσουν ασφυκτική πίεση στον Μουμπάρακ.
Οι εξελίξεις δείχνουν ότι οι σχέσεις Αιγύπτου – Ηνωμένων Πολιτειών θα διέλθουν περίοδο κρίσης, αφού οι αποκαλύψεις ότι στήριζαν πρόσωπα – αντικαθεστωτικούς ακτιβιστές τη στιγμή που διακήρυσσαν ότι η Αίγυπτος είναι «στρατηγικός σύμμαχος», έχει εξοργίσει τους Αιγύπτιους.
Αυτή η υπόθεση έχει προκαλέσει ζημιά στα αμερικανικά συμφέροντα στο σύνολο της Μέσης Ανατολής, αφού τα επιμέρους καθεστώτα, το πρώτο πράμα που σκέφτονται είναι ότι και η δική τους αντιμετώπιση θα μπορούσε να είναι η ίδια και χειρότερη, ασχέτως διακηρύξεων.
Δυσαρεστημένο είναι και το Ισραήλ, αφού η αμερικανική πολιτική αποσταθεροποιεί ένα καθεστώς το οποίο έχει υπογράψει συνθήκη ειρήνης και επί της ουσίας έχει κλείσει ένα μέτωπο για το εβραϊκό κράτος, κάνοντάς το να αισθάνεται ασφαλέστερο. Κατά συνέπεια, η απομάκρυνση του Μουμπάρακ δημιουργεί νέα δεδομένα για την ασφάλεια του Ισραήλ και πλήθος δυνητικών κινδύνων οι οποίοι είχαν αντιμετωπιστεί.
Αποκορύφωμα των αμερικανικών πιέσεων ήταν να απορρίψουν και το ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας για μια μεταβατική περίοδο από το στράτευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι Αλ Αραμπίγια ,ο πρόεδρος της Αιγύπτου έχει μεταβεί στο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας Sharm el-Sheikh μαζί με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου στρατού.

Τα πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του αιγυπτιακού στρατού οι ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι θα επέμβουν σε περίπτωση που οι διαδηλωτές αρνηθούν το σχέδιο μεταβίβασης των εξουσιών από τον Μουμπάρακ στον αντιπρόεδρο Σουλειμάν.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Τουρκική κορβέτα παραβίασε τα εθνικά χωρικά ύδατα στη ... Μύκονο!


ImageΈνας παλιός μας γνώριμος, η τουρκική κορβέτα TCG BODRUM (F501) A-69 ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, εξερχόμενη από τη Σμύρνη, κινήθηκε βορείως Χίου και στη συνέχεια δυτικά των Ψαρών σε διεθνή ύδατα. Κατόπιν, τήρησε νοτιοδυτική πορεία και εισήλθε περί της 19: 30 εντός των Eθνικών Xωρικών Yδάτων μεταξύ Τήνου - Μυκόνου. Η κορβέτα συνεχίζει με νότια πορεία και κινείται εντός Κυκλάδων (παρούσα θέση βορειοδυτικά Πάρου με νότια πορεία). Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που παρακολουθεί το τουρκικό σκάφος, εκπέμπει τα διεθνώς καθορισμένα προειδοποιητικά σήματα, κατά τη διάρκεια του πλου της κορβέτας εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων.
Λεπτομέρειες για την κίνηση του πλοίου, καθώς και επίσημα στοιχεία θα ακολουθήσουν.
Η TCG Bodrum έχει πρωταγωνιστήσει στο γνωστό επεισόδιο τον Αύγουστο του 2009, όπου μας άφησε ενθύμιο έξω από το Καστελόριζο, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, τον θόλο της και από τις 22 του περασμένου Δεκεμβρίου, όπου είχε κάνει βόλτα έξω από την Κύμη και γύρω από την Σκύρο.
Η συγκεκριμένη κορβέτα TCG BODRUM F501 είναι η πρώην γαλλική Drogou (F-783) του γαλλικού Ναυτικού, κλάσης D'Estienne d'Orves Α69. Ναυπηγήθηκε το 1976 και έχει εκτόπισμα 1250 τόνους με πλήρες φόρτο.
Στο τουρκικό Ναυτικό χρησιμοποιούνται κυρίως για αποστολές ανθυποβρυχιακού πολέμου σε επάκτια περιβάλλοντα, που είναι και ο αρχικός προσανατολισμός τους άλλωστε.

Image
Τουρκική κορβέτα του τύπου, αγκυροβολημένη σε τουρκικό λιμάνι.


Έχει μήκος 80 μέτρα, πλάτος 10,3 και βύθισμα 5,3. Η πρόωσή της εξασφαλίζεται από 2 κινητήρες ντήζελ SEMT Pielstick 12PC2V400 ισχύος 8,9 μέγκαβατ, που κινούν δυο τετράφυλλες προπέλες.

Η μέγιστη ταχύτητά της φτάνει τους 24 κόμβους, ενώ αν πέσει στους 15 ή στους 18 εξασφαλίζει μέγιστη ακτίνα δράσης 4.500 και 3.000 ναυτικά μίλια αντίστοιχα. Το πλήρωμά της αποτελείται από 7 αξιωματικούς και 83 υπαξιωματικούς/ναύτες.

Η σουίτα των αισθητήρων της αποτελείται από ένα ραντάρ επιτήρησης αέρος/επιφάνειας DRBV 51A, ένα ραντάρ ελέγχου πυρός DRBC 32E, ένα ραντάρ ναυτιλίας DECCA 1226 και ένα σόναρ πλώρης DUBA 25 (προφανώς είναι αυτό που βρίσκεται κολλημένο στον ύφαλο από τον Αύγουστο του 2009). Το δε πακέτο της ηλεκτρονικού πολέμου αποτελείται από ένα ραντάρ αναχαίτισης ARBR 16, δυο εκτοξευτές δολωμάτων τύπου Dagaie και ένα σύστημα αντιμέτρων SLQ-25 Nixie.

Ο οπλισμός της αποτελείται από  2 αντιπλοϊκούς πύραυλους MM38 Exocet, 1 ναυτικό πυροβόλο των 100 χλστ. σε πύργο CADAM με σύστημα ελέγχου πυρός Najir, 2 πυροβόλα των 20 χλστ., 4 πολυβόλα των 12,7 χλστ. 4 τορπίλες τύπου L3 ή L5 και έναν εκτοξευτή ανθυποβρυχιακών ρουκετών των 375 χλιστ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

H "Commandatur" της τρόϊκας "μαστίγωσε" τον Ε.Βενιζέλο: "Κόψε κι άλλα λεφτά από τις Ε.Δ."


ImageΟλοκληρώθηκε πριν από λίγο ο έλεγχος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τους εκπροσώπους της τρόϊκας (ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ) ο οποίοι είχαν μεταβεί για να «μαστιγώσουν» για άλλη μια φορά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, γιατί η μείωση των λειτουργικών δαπανών δεν είναι η προσδοκούμενη παρά το γεγονός ότι το υπουργείο είναι «πρωταθλητής» στις περικοπές κονδυλίων. Οι ξένοι επικυρίαρχοι που έχουν θέσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για πρώτη φορά μετά το τέλος της γερμανικής κατοχής του 1944, υπό καθεστώς ελεγχόμενης λειτουργίας είχαν συνάντηση μιάμισης ώρας με τον Ε.Βενιζέλο. Επικεντρώθηκαν στην ανάγκη μείωσης των λειτουργικών δαπανών κατά 20% (επιμένουν ιδιαίτερα στην μείωση των λειτουργικών δαπανών και δεν θέτουν θέμα εξοπλισμών και αυτό είναι λογικό: Ετησίως οι λειτουργικές είναι το 75% των δαπανών του υπουργείου και από του χρόνου το 90% αν δεν μετατεθεί πάλι η αποπληρωμή των φετινών εξοπλιστικών προγραμμάτων και εξοφληθούν κανονικά).
Στις λειτουργικές, δηλαδή, κρίνεται όλο το παιχνίδι, κατ’αυτούς. Έθεσαν θέμα υπέρβασης των στόχων μείωσης των δαπανών που έχουν θέσει και ζήτησαν περαιτέρω περικοπές σε καύσιμα, διάφορες εξτρά δαπάνες για το προσωπικό (οδοιπορικά κλπ) και απαίτησαν να υπάρξουν και άλλες περικοπές! Το γεγονός ότι αποσυντίθεται γοργά ο ιστός των Ε.Δ. όχι μόνο δεν τους απασχολεί, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι ο αντικειμενικός τους στόχος: Χώρα με αδύναμες Ένοπλες Δυνάμεις είναι έρμαιο του κάθε ξένου "προστάτη"
Πάντως είναι γεγονός ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια μείωσης της δαπάνης των "μαύρων κονδυλίων" του υπουργείου που - κατά κανόνα - διοχετεύονται για να σιτίζονται "προσωπικοί στρατοί" δημοσιογράφων, φίλων εκλογικής περιφέρειας, στελέχη του κλειστού περιβάλλοντος κλπ. Aυτά τα κονδύλια φτάνουν μέχρι και 10 εκατ. ευρώ το χρόνο και κρύβονται πίσω από διάφορους κωδικούς.
Oι επτά ελεγκτές άκουσαν τον ε.Βενιζέλο να απαντά υπάκουα: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την μείωση των δαπανών» και δεσμεύθηκε το 2011 σχεδιάζεται να συμμαζευτεί ο αρχικός προϋπολογισμός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά ακόμη 400 εκατ. ευρώ. Πως; Με μετακύλιση αποπληρωμής των προγραμμάτων που είχε κάνει η προ-προηγούμενη κυβέρνηση στην οποία ανήκε και ο ίδιος και όλα όζουν σκανδάλων.
Αυτή την στιγμή οι γενικές λειτουργικές δαπάνες του υπουργείου έχουν μειωθεί σε ποσοστό 8-14% (κανείς δεν είναι σε θέση να πιστοποιήση με ακρίβεια το ποσοστό). Το βέβαιο είναι ότι σε συνδυασμό με τα εξοπλιστικά προγράμματα που έχουν «ενταφιαστεί» εδώ και χρόνια το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει καταθέσει τον βαρύτερο κεφαλικό φόρο, ενώ έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανεξαρτητοποίησε την Κρήτη η Vodafone! - Δείτε & την σημαία του "νέου κράτους" - Τι λέει η εταιρεία


Πριν από λίγες ημέρες η - εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα - εταιρεία κινητής τηλερωνίας και όχι μόνο, Vodafone, προέβαλε ένα διαφημιστικό το οποίο προέβαλε τα προϊόντα της εταιρείας. Στη διαφήμιση η οποία εξελίσσεται εντός ταξιδιωτικού γραφείου πίσω από τον υπάλληλο βρίσκονται δύο σημαίες. Και ώ του θαύματος: Η μια εκ των δύο σημαιών είναι η σημαία του θρυλούμενου κινήματος της "Ανεξάρτητης Κρήτης" (!) και η άλλη των νησιών Μάρσαλ του Ειρηνικού που ανεξαρτητοποιήθηκαν πριν μερικά χρόνια!
Η πρώτη σημαία είναι η σημαία της Κρητικής Πολιτείας που την περίοδο 1896 – 1913 ήταν αυτόνομο κράτος που δημιουργήθηκε μετά την Κρητική επανάσταση του 1896 και αποκόπηκε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά τελούσε υπό την υψηλή επικυριαρχία του Σουλτάνου, υπό την προστασία των Μεγάλων Δυνάμεων (Αγγλίας, Αυστροουγγαρίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ρωσίας).
Η σύνθεση της σημαίας βασίζεται στην ελληνική σημαία με τον Σταυρό, όπου στο πρώτο τεταρτημόριο υπάρχει εντός κόκκινου φόντου ένα λευκό αστέρι το οποίο συμβόλιζε την επικυριαρχία του Σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού του νησιού.  Δυστυχώς εδώ και αρκετά χρόνια κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός Ελλάδας προωθούσαν και ακόμα προωθούν την ιδέα διενέργειας δημοψηφίσματος στο νησί το 2012 με βάση το οποίο θα αποφασιστεί αν τελικά η Κρήτη θα παραμείνει εντός της ελληνικής επικράτειας ή αν θα ανακηρύξει την ανεξαρτησία της.
Η θέση αυτή βασίζεται σε ένα φημολογούμενο όρο που ποτέ δεν έχει κάπου επίσημα παρουσιαστεί ότι η συνθήκη του Βουκουρεστίου (1912) που καθόριζε την ένωση της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα περιλαμβάνει ένα τέτοιο όρο ο οποίος ενεργοποιείται όταν συμπληρωθούν 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης, δηλαδή το 2012. Δυστυχώς εδώ και αρκετά χρόνια κύκλοι προωθούν αυτή τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας προσπαθώντας να δημιουργήσουν μία τουλάχιστον περίεργη κατάσταση χωρίς να υπάρχει λόγος.
Στο επίκεντρο αυτής της θύελλας που προκλήθηκε από το διαφημιστικό σπότ βρέθηκε η εταιρεία  Vodafone η οποία αφαίρεσε τελικά σε νεότερη έκδοση του διαφημιστικού την επίμαχη σκηνή μετά από μηνύματα διαμαρτυρίας που έλαβε.
Για την αποκατάσταση της αλήθεια η εταιρεία και πιο συγκεκριμένα ο art director Μιχάλης Σαμιώτης έστειλε μια ανακοίνωση όπου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο συνέβη το γεγονός.
Ακολουθεί η ανακοίνωση : 
«Σχετικά με τη διαφήμιση της Vodafone σας γνωστοποιώ, ως art director του εν λόγω διαφημιστικού σποτ, ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο.
Η επιλογή της…επίμαχης σημαίας έγινε…εντελώς τυχαία, στη προσπάθεια να επιλέξουμε κάποια όχι τόσο γνωστή, με αποτέλεσμα ο φροντιστής (ο υπεύθυνος αντικειμένων- set dresser-) να επιλέξει αστόχως τη συγκεκριμένη σημαία.
Πρόκειται περί ατυχούς συμπτώσεως, χωρίς να κρύβεται πίσω από αυτό η παραμικρή σκοπιμότητα. Είναι γεγονός ότι σε μια διαφήμιση όλα είναι ελεγχόμενα και μελετημένα. Παρόλα αυτά, το ανθρώπινο λάθος συνέβαλε στο να δημιουργηθεί αυτή η παρεξήγηση.»
Aκριβώς επειδή περιμέναμε την απάντηση της εταιρείας δεν θελήσαμε να σχολιάσουμε το όλο θέμα. αλλά εδώ ανακύπτουν πλέον ζητήματα αξιοπιστίας της απάντησης αφού η σύμπτωση είναι κάτι παραπάνω από ... σύμπτωση. Και από μία εταιρεία η οποία ελέγχεται για το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό σκάνδαλο της παρακολούθησης του τηλεφώνου ακόμα και του πρωθυπουργού...
Λεπτομέρεια: Παρά το γεγονός ότι αποδείχθηκε πως παρακολουθούσε όλα τα τηλέφωνα των κορυφαίων στελεχών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά τα έτη 2003-2005, το ΥΠΕΘΑ εξακολουθεί και προμηθεύεται υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας από την εν λόγω εταιρεία...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

"Ίντερνετικό κίνημα" στην Σαουδική Αραβία ζητά συνταγματική μοναρχία


ImageΟ δρόμος για κοινωνικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις φαίνεται πως ανοίγει στη Σαουδική Αραβία και ανοίγει από εκεί που ξεκινούν όλες οι σύγχρονες επαναστάσεις, στο ίντερνετ: Ομάδα Σαουδαράβων ξεκίνησε εκστρατεία στο Facebook, ζητώντας την εγκαθίδρυση συνταγματικής μοναρχίας. Η ομάδα, που αριθμεί περί τα 2.000 άτομα, τιτλοφορεί την εκστρατεία "ο λαός θέλει τη μεταρρύθμιση του καθεστώτος", παραφράζοντας το βασικό σύνθημα της εξέγερσης στην Αίγυπτο, όπου οι διαδηλωτές φωνάζουν ότι "ο λαός θέλει την πτώση του καθεστώτος". Στο κείμενο απευθύνεται έκκληση για την εγκαθίδρυση "συνταγματικής μοναρχίας" και τη "διενέργεια εκλογών".
Το πολίτευμα της Σαουδικής Αραβίας είναι απολυταρχική μοναρχία. Η χώρα οργάνωσε το 2005 τις πρώτες συμπληρωματικές δημοτικές εκλογές στην ιστορία της, χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής των γυναικών στην ψηφοφορία.
Τον Μάιο 2009, η σαουδαραβική κυβέρνηση παρέτεινε για δύο χρόνια τη θητεία των δημοτικών συμβουλίων, αναβάλλοντας έτσι τις δημοτικές εκλογές, οι οποίες επρόκειτο να διεξαχθούν εκείνη τη χρονιά.
Η ομάδα του Facebook ζητάει "τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στο σαουδαραβικό βασίλειο και "την αναγνώριση των δικαιωμάτων των γυναικών", οι οποίες δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν αυτοκίνητο και να εργάζονται, να παντρεύονται ή να ταξιδεύουν χωρίς την άδεια ενός αρσενικού μέλους της οικογένειάς τους. Άλλα αίτηματά της είναι η θέσπιση ανεξάρτητου και δίκαιου δικαστικού συστήματος, η ισότιμη κατανομή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και η λήψη μέτρων για την επίλυση του προβλήματος της ανεργίας.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΥΛΕΣ- ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ









ΠΥΛΕΣ , ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ








Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΣΕΛΗΝΩΣΗΣ (Μεταγλωττισμένο Ελληνική)

Ο ΔΙΡΟΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Έλληνες τής Κάτω Ιταλίας



Το Ισραήλ διατάζει τη Δύση!!! “Σιγουρευτείτε ότι το νέο καθεστώς της Αιγύπτου, θα συνεχίσει να τιμά τις συμφωνίες ειρήνης που υπόγραψε ο Μουμπάρακ”!!!

Ο Πρωθυπουργός θέλει από την διεθνή κοινότητα, να καταστήσει σαφές, ότι η νέα ηγεσία (της Αιγύπτου), θα πρέπει να πληρεί μια σειρά από προϋποθέσεις, σαν αυτές που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της Χαμάς, προκειμένου να κερδίσει την αναγνώριση της νομιμότητας.

Με Ravid Μπαράκ
Ο Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε από  τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και μια σειρά άλλους δυτικούς ηγέτες τις τελευταίες ημέρες, να καταστήσουν σαφές σε οποιοδήποτε νέο αιγυπτιακό καθεστώς, ότι θα πρέπει να τηρεί αυστηρά τη συμφωνία ειρήνης με το Ισραήλ.
Ανώτεροι Ισραηλινοί αξιωματούχοι είπαν, ότι ο Νετανιάχου θα ήθελε από τη διεθνή κοινότητα, να καταστήσει σαφές σε κάθε νέα Αιγυπτιακή ηγεσία που θα προκύψει, πως πρέπει να εκπληρώνει μια σειρά προϋποθέσεις, ως αντάλλαγμα για την αναγνώριση νομιμότητας στα μάτια της Δύσης – παρόμοιες με αυτές που οφείλονται για την αντιμετώπιση της Χαμάς μετά νίκη του ισλαμικού κινήματος στις Παλαιστινιακές εκλογές. Η Τετραμερής της Μέσης Ανατολής, είχε ζητήσει, και εξακολουθεί να απαιτεί, ότι σε αντάλλαγμα για την αναγνώριση, η Χαμάς θα πρέπει να εγκαταλείψει την τρομοκρατία, να αναγνωρίσει το Ισραήλ και να αποδεχθεί ως δεσμευτικέςκάθε νέας διαπραγμάτευσης, τις προηγούμενες συμφωνίες μεταξύ της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και του Ισραήλ.
Παρά το γεγονός ότι ο Νετανιάχου κατά κανόνα δεν κάνει σύγκριση μεταξύ της Χαμάς και μιας νέας Αιγυπτιακής κυβέρνησης, θα ήθελε να δει, μαζί με τα αιτήματα για δημοκρατία και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ότι η διεθνής κοινότητα θέτει ως προϋπόθεση, ότι η οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση στο Κάιρο, θα τηρήσει και θα εφαρμόσει τις διεθνείς συμφωνίες, τις οποίες το καθεστώς Μουμπάρακ είχε υπογράψει, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων.
“Το θέμα έγινε σαφές στους Αμερικανούς και σε πολλές άλλες χώρες”, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος στην Ιερουσαλήμ. “Δεν είμαστε αντίθετοι με τη δημοκρατία στην Αίγυπτο, αλλά είναι σημαντικό για μας να διατηρηθεί η ειρηνευτική συμφωνία.”
Το Γραφείο του πρωθυπουργού (του Ισραήλ) εξέδωσε ειδική δήλωση χθες, για να αποσαφηνίσει τη στάση του Ισραήλ σχετικά με την κατάσταση στην Αίγυπτο, στο οποίο διαβάζει κανείς:
“Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δήλωσε, ότι το συμφέρον του Ισραήλ είναι η διατήρηση της ειρήνης με την Αίγυπτο. Το Ισραήλ πιστεύει ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να απαιτήσει από την νέα Αιγυπτιακή κυβέρνηση, να διατηρήσει την ειρηνευτική συμφωνία με το Ισραήλ”.









ΠΗΓΗ: http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/israel-urges-west-make-sure-new-egypt-regime-honors-peace-deal-1.340691
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

ΔΙΟΔΙΑ STOP ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια μέσω των υπαλλήλων δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει όνομα, τηλέφωνο κλπ….. Όπως δεν έχει και κανένα δικαίωμα να μην σε αφήσει να περάσεις ή να σε καθυστερήσει…..

Αν δεν πληρώσεις υπάρχει μια αστική διαφορά μεταξύ της εταιρίας και ενός ιδιώτη. Δηλαδη, δεν παραβιάζεις τον Κ.Ο.Κ., ούτε η αστυνομία ή η τροχαία δικαιούται να αναμειχθεί…..
Επίσης δεν υπάρχει κανένα θέμα προστίμου μέσω της εφορίας. Το μόνο που θεωρητικά μπορεί να σου κάνει η εταιρία είναι μήνυση και να γίνει δικαστήριο για το ποσό που χρωστάς ( ή μπορεί να ζητά το 20πλάσιο ). ‘Ομως η σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της πολυεθνικής μπάζει νομικά από αρκετές μεριές καθώς και ο φόβος της εταιρίας για πιθανή δικαίωση κάποιου πολίτη από το δικαστήριο (γεγονός που θα δημιουργήσει δεδικασμένο και θα δικαιώσει και όλους τους υπόλοιπους) έχει αναγκάσει την εταιρία μέχρι στιγμής να μην προβεί σε νομικά μέτρα…..
Βέβαια δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι κάτι τέτοιο αποκλείεται να γίνει…..
Γι’αυτό το λόγο πρέπει να γνωρίζουμε ότι η μόνη δικαίωση που περιμένουμε είναι μέσω των μαζικών αγώνων και σίγουρα όταν αγωνιζόμαστε για κάτι, αυτό εμπεριέχει κάποιο ρίσκο…..
Χιλιάδες συμπολίτες μας ήδη έχουν απονομιμοποιήσει τα διόδια στην πράξη και δεν σκύβουν το κεφάλι πληρώνοντας το χαράτσι.



—ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
—ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
— Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ-ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ- ΚΛΠ.
— Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΙΟΔΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ – ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ – ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ.
— ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
— ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ, ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ — ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ.

Από χιλιάδες στόματα ακούσθηκε το «όχι στην κάρτα του πολίτη» στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.


Παρά την ομερτά των ΜΜΕ, χιλιάδες Ελλήνων πολιτών συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην νεοταξίτικη «κάρτα του πολίτη» που σχεδιάζει να επιβάλλει στον ελληνικό λαό, η κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο. Η διαδήλωση αυτή που είναι η απαρχή μιας σειράς κινητοποιήσεων σχετιζομένων με το μεγάλο αυτό ζήτημα που αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα, θα επαναληφθεί ως πορεία, στις 27 Μαρτίου και θα συνεχίσει να κλιμακώνεται, έως την ολοκληρωτική απόσυρση του σχεδίου των νεοταξιτών, για την επιβολή της «κάρτας του πολίτη», αλλά και της «φοροκάρτας».  Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος, ήταν παρόντες στο συλλαλητήριο, και θα συνεχίσουν να είναι παρόντες σε κάθε αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες και την κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο. Αρκεί αυτός ο αγώνας, να εκπροσωπεί την βαθειά ανάγκη που έχει αυτή τη στιγμή η Πατρίδα και ο Λαός μας, για συσπείρωση και συμπαράταξη, γιατί μόνον όταν όλος ο ελληνικός λαός πάρει στα χέρια του την υπόθεσή του, θα «δει Θεού πρόσωπο».



http://www.olympia.gr/

Στην αφετηρία - και πάλι - για το πρόγραμμα του Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους 6 υποψηφιότητες (βίντεο)



ImageΗ ανάδειξη του προγράμματος προμήθειας του Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους στην δέκατη θέση του μικτού καταλόγου αναγκών των Γενικών Επιτελείων με συνολική χρηματοδότηση 3,5 δισ. ευρώ η οποία έχει εγκριθεί από το ΣΑΓΕ, κλείνει ένα σημαντικό πρώτο κεφάλαιο στο όλο πρόγραμμα, αυτό της χρηματοδότησης και της σειράς προτεραιότητας και ταυτοχρόνως ανοίγει την πόρτα στις παρουσιάσεις των υποψήφιων μαχητικών. Οι θέσεις εταιρειών για τις υποψφηφιότητές τους δεν έχουν αλλάξει: Η Lockheed Martin έχει κάθε συμφέρον να ωθήσει στο πρόγραμμα "στο απώτερο μέλλον" για να είναι έτοιμο το "δυνατό χαρτί" που λέγεται F-35. Η οικονομική συγκυρία την διευκολύνει, ενώ η απόφαση για μη αποκρατικοποίηση της ΕΑΒ την γλιτώνει από την πίεση των ευρωπαϊκών εταιρειών που σίγουρα θα χρησιμοποιούσαν την αποκρατικοποίηση ως μοχλό πίεσης για την ανάληψη του προγράμματος.
Η EADS δεν προσχωρεί καν στην λογική της "αξιολόγησης". Μένει στην απόφαση των δύο ΚΥΣΕΑ για την προμήθεια του αεροσκάφους, παρά το γεγονός ότι η απόφαση που λήφθηκε πριν από ακριβώς δέκα χρόνια δεν είναι ξεκαθαρισμένο από κυβερνητικής πλευράς κατά πόσον ισχύει μέχρι σήμερα. Πάντως για το EF-2000 υπάρχει ανοικτό και το ενδεχόμενο για το Tranche 1, όπου δεν εμπλέκεται η εταιρεία σε πρώτη φάση.
Η δεύτερη αμερικανική υποψηφιότητα το F/A-18E/F της Boeing είναι μία, ας πούμε, "τίμια" υποψηφιότητα με εξαιρετικό "money for value" και σίγουρη πολύ δυνατή υποστήριξη από την αμερικανική κυβέρνηση. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι κορυφαίο στέλεχος της Boeing έχει αναλάβει σημαντική θέση δίπλα στον Μπάρακ Ομπάμα. Από εκεί και πέρα, αρχίζουν τα μειονεκτήματα της υποψηφιότητας σε σχέση με αυτό που θέλει η Πολεμική Αεροπορία, αλλά δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν.
Η γαλλική υποψηφιότητα με το Rafale F.3 φαίνεται ότι τελειώνει εκεί που αρχίζει η διακρατική για τις φρεγάτες FREMM.
Η μοναδική υποψηφιότητα - και διπλή απ'ότι φαίνεται - που θα κατέβει στο γήπεδο χωρίς "άγχος", είναι η ρωσική με τα Su-35 και Mig-35. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι δεν κατεβαίνουν για να κερδίσουν τον διαγωνισμό - με δεδομένες τις γεωπολιτικές ισορροπίες - κατεβαίνουν απλά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις.
Τα δύο μαχητικά που κατεβάζουν, ειδικά το Su-35, είναι μακράν ανώτερα από τον ανταγωνισμό και αυτό είναι λογικό αφού έχουν δημιουργηθεί για να αντιμετωπίζουν μαχητικά που δεν είναι υποψήφια στην αξιολόγηση, το F-22 και κατά δεύτερον το F-35.
Το MiG-35 δεν πήγε καλά στον διαγωνισμό της  Ινδίας, αλλά αυτό έχει να κάνει και με έναν άλλο παράγοντα: Τυχόν επιλογή του θα οδηγούσε την ινδική Αεροπορία σε έναν στόλο μαχητικών Made in Russia, αφού ήδη το Su-30ΜΚΙ είναι το βασικό της μαχητικό και το PAK FA από το 2017 θα αρχίσει να εντάσσεται στο στόλο της.
Οι Ρώσοι ικανοποιήθηκαν με ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των MiG-29 που τα έφερε σε ποσοστό 80% στο επίπεδο των δυνατοτήτων των MiG-35. Αξίζει να δείτε στο βίντειο τα απίστευτα που κάνει στον αέρα το MiG-35 με την χρήση ακροφυσίων κατευθυνόμενης ώσης.
Το Su-35 πάντως θα αποτελεί το κορυφαίο αεροσκάφος του πλανήτη, με εξαίρεση το F-22, μέχρι την έλευση του PAK FA και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η ελληνική πλευρά επέμεινε στην επίδειξη των δυνατοτήτων του στο ΓΕΕΘΑ και στο ΓΕΑ.
Σε ότι αφορά τον χρόνο υλοποίησης του προγράμματος δύο ενδεχόμενα υπάρχουν πλέον: Ή ολοκληρώνονται οι διαδικασίες επιλογής (ή ανάθεσης, αν έχουμε απόφαση για EF-2000) μέχρι το τέλος του 2012, οπότε μέχρι το τέλος του 2015, αρχές του 2016 θα έχουμε το νέο μαχητικό στο Αιγαίο ή θα έχουμε και νέο παίκτη από το 2013, το F-35, οπότε αλλάζουν όλα τα δεδομένα...



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Mεγάλη εαρινή επίθεση ετοιμάζουν τα τουρκικά Επιτελεία κατά του ΡΚΚ στις κυριότερες βάσεις του

Mεγάλη εαρινή επίθεση κατά θέσεων του ΡΚΚ στο Ιράκ και στους θύλακες που θεωρούνται "ζωντανοί" και επιχειρησιακοί στην νοτιοανατολική Τουρκία προετοιμάζει, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τα τουρκικά Επιτελεία στα τουρκικά ΜΜΕ. Η επίθεση αναμένεται να εκδηλωθεί σε ένα χρονικό "παράθυρο" μεταξύ αρχών Μαρτίου και αρχών Απριλίου. Το παράξενο είναι ότι αφέθηκε να διαρρεύσει η επιχείρηση. Μετά από μία "δύσκολη" άνοιξη, πέρσι το PKK κήρυξε μονομερή εκεχειρία από τις 13 Αυγούστου του 2010.
Image
Ενδεικτικό των προετοιμασιών του τουρκικού στρατού αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες είναι η κατασκευή εκατοντάδων νέων στρατιωτικών φυλακίων στις περιοχές Batman, Μπίγκολ, Ντιγιαρμπακίρ, Χακάρι, Σιρνάκ, Σιίρτ, Mus, Ερζερούμ, Καρς, Dersim και Urfa και η διάθεση 650 εκατ. δολαρίων, όπως ανακοινώθηκε, για τη συντήρηση των υπαρχόντων οχυρών θέσεων.

Επίσης, για φέτος προβλέπεται η οργάνωση επαγγελματικών στρατιωτικών μονάδων, συνολικής δυνάμεως αρχικά 10.000 ανδρών, οι οποίοι θα αμείβονται με τον εξαιρετικά υψηλό μισθό για τα τουρκικά δεδομένα των 1.700 δολαρίων τον μήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι μονάδες αυτές αρχικά θα αναπτυχθούν στις περιοχές Χακάρι, Σιίρτ και Σιρνάκ. Είναι γεγονός ότι και οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν πληροφορηθεί την μετακίνηση δύο μονάδων των ειδικών δυνάμεων σε περιοχές που γειτονεύουν με την ζώνη επιχειρήσεων, ενώ επίσης υπάρχουν πληροφορίες για είσοδο στο Ιράκ ομάδων των τουρκικών δυνάμεων με αποστολές στοχοποίησης.
Επίσης έχουν ενταθεί οι ασκήσεις που προβλέπουν στενή συνεργασία της Αεροπορίας σε αποστολές υποστήριξης μικρών μονάδων χερσαίων δυνάμεων, όπως αυτές που στέλνονται μέσα στο Ιράκ στις αποστολές κατά των στρατοπέδων του ΡΚΚ.
Η Άγκυρα είναι γεγονός ότι ζητεί να επισπευθούν παραδόσεις ελικοπτέρων, συστημάτων τηλεπικοινωνιών κλπ εξοπλισμού κατάλληλου για τέτοιου είδους επιχειρήσεις.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κύπρος: 50-80 δισ. δολάρια η αξία του "Οικοπέδου 12" σε φυσικό αέριο - Αλλάζουν όλες οι ισορροπίες


ImageΤο «Οικόπεδο 12» έχει μία αξία που κυμαίνεται μεταξύ 50 και 80 δισ δολάρια δηλώνει ο διευθυντής Ενέργειας του Κυπριακού Υπουργείου Εμπορίου Σόλων Κασίνης και "ανάβοντας φωτιές" σε ολόκληρη της Ανατολική Μεσόγειο. Μάλιστα δεν περιορίστηκε στην οικονομική αποτίμηση του κοιτάσματος, αλλά τόνισε ότι "υπάρχουν άλλες 14 γεωλογικές δομές με πάρα πολύ καλές προοπτικές εντός ΑΟΖ Κύπρου και οι τρισδιάστατες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα δείξουν στις εταιρείες πού ακριβώς θα τρυπήσουν». Γίνεται άμεσα αντιληπτό τι σημαίνουν γεωστρατηγικά τα τεράστια αποθέματα στην κυπριακή ΑΟΖ και τον αγώνα δρόμου που θα δοθεί με την Τουρκία.
«Μιλούμε για τεράστια ποσά, ιδιαίτερα για ένα μικρό κράτος όπως η Κύπρος», αναφέρει ο κ. Κασίνης και σημειώνει ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας τονίζει πάντα πως «αυτά αφορούν όλη την Κύπρο, όλους τους Κύπριους, όχι μόνο τους Ελληνοκύπριους».
Η άποψη του Κύπριου ειδικού είναι ότι πρόκειται για μια πηγή που θα κρατήσει και τους Τουρκοκύπριους στο νησί που γεννήθηκαν, αντί να φεύγουν και να έρχονται έποικοι. «Το κοινό αύριο με τις ευκαιρίες που ανοίγουν τα κοιτάσματα, μπορεί να αποδειχθεί καταλύτης», επισημαίνει.
Όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή του ο κ. Κασίνης, 20 εταιρείες αγόρασαν τα δεδομένα για κοιτάσματα στην ΑΟΖ Κύπρου, ενώ υπάρχουν διαπραγματεύσεις για αγορά τους από ακόμα 21 εταιρείες. Εκφράζει, δε, την ελπίδα πως κατά την επίσκεψη του Προέδρου Χριστόφια τον Μάρτιο στο Τελ Αβίβ, θα υπογραφτεί και συμφωνία συνεκμετάλλευσης κοινών κοιτασμάτων με Ισραήλ. Ανάμεσα σε άλλα προτείνει να δοθεί προτεραιότητα στα κυπριακά αποθέματα φυσικού αερίου και σε δεύτερο στάδιο να εξεταστεί η συνεργασία με το Ισραήλ.
Ο κ. Κασίνης αναφέρει ότι η άποψή του είναι πως ο δεύτερος γύρος αδειοδότησης των «οικοπέδων» θα πρέπει να εξαρτηθεί και από τις θέσεις και σχεδιασμούς της «Νoble Εnergy» για το «Οικόπεδο 12». «Η Νoble θα βρίσκεται στην Κύπρο, σε πολύ υψηλό επίπεδο εκπροσώπησης, για να συζητήσουμε διάφορα άλλα πολύ καυτά για μας ερωτήματα, που τους έθεσα ήδη γραπτώς, όπως το πότε θα τρυπήσουν, πότε θα κάνουν τις επιβεβαιωτικές γεωτρήσεις για να φανεί το μέγεθος, το βάθος και το είδος των υδρογονανθράκων που υπάρχουν.
Στην περίπτωση που αυτά θα γίνουν κοντά στο τέλος του έτους, η εισήγησή μου προς τον υπουργό Εμπορίου και την κυβέρνηση, θα είναι να περιμένουμε πρώτα τις διατρήσεις. Κι αυτό γιατί είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά. Και αυτό θα αυξήσει σημαντικά το ενδιαφέρον», αναφέρει.
Επισημαίνει, μάλιστα, ότι για το δεύτερο γύρο αδειοδότησης της Κύπρου, «λογικά τα αποτελέσματα στις κοντινές περιοχές του Ισραήλ, στο Ταμάρ και στο Λεβιάθαν πρέπει να επιδρούν θετικά». Ερωτηθείς για το θέμα αγωγού από το Ισραήλ μέσω Κύπρου, ο κ. Κασίνης απάντησε: «Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν. Να γίνει τεχνοοικονομική μελέτη για κάθε λύση ξεχωριστά. Νομίζω πως θα βρεθεί τρόπος για τη διοχέτευση του φυσικού αερίου στην Ελλάδα».



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Aπειλεί τους Τουρκοκύπριους διαδηλωτές ο Ρ.Τ.Ερντογάν!


ImageΑπειλές εξαπέλυσε μετά τις διαδηλώσεις Τουρκοκυπρίων με σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζητώντας την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη δηλώνοντας ότι η Τουρκία «δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοια προσβολή».
Απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις, δημοσιογράφων ο Τούρκος πρωθπυουργός αναφέρθηκε στο θέμα μιλήσει λέγοντας πως είχε σχετική τηλεφωνική συνομιλία με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου από τον οποίο ζήτησε να πράξει τα δέοντα.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε πως είναι ενήμερος από βίντεο για τις διαδηλώσεις, τονίζοντας ότι σε αυτές υπήρχαν σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά όχι η τουρκική και υπογράμμισε πως «η τουρκοκυπριακή διοίκηση έπρεπε να επιδείξει την αναγκαία στάση απέναντι σε τέτοιες μη δημοκρατικές διαδηλώσεις που περιλαμβάνουν προσβολή της Τουρκίας, σε βαθμό που στα πανό υπήρχαν μέχρι και ύβρεις εναντίον της Τουρκίας».
Για σήμερα Δευτέρα τα συνδικάτα που οργανώνουν την διαδήλωση έχουν προγραμματίσει νέα διαμαρτυρία.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δολοφονική επίθεση με ένα ειδικό φρουρό νεκρό και έναν αλλοδαπό σοβαρά τραυματισμένο


Δολοφονική επίθεση με ένα ειδικό φρουρό νεκρό και έναν αλλοδαπό σοβαρά τραυματισμένο είχαμε σήμερα τα ξημερώματα στις 03.30 στην Καλλιθέα. Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν κατά πάσα πιθανότητα σε μοτοσικλέτα σταμάτησαν πίσω από το παρκαρισμένο όχημα ΙΧ στο οποίο βρισκόταν ο 30χρονος ειδικός φρουρός και ο 26χρονος Αλβανός και έβαλαν εναντίον τους με όπλα Καλάσνικοφ.
Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 20 σφαίρες με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 30χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και ήταν εκτός υπηρεσίας  και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο Αλβανός συνεπιβάτης ο οποίος χειρουργήθηκε στον Ευαγγελισμό. Τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί από τις Αρχές, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος και η σχετική έρευνα διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΕ STEALTH ΣΤΟΛΗ



Είναι γνωστό ότι υπάρχει τεχνολογία που αποκρύπτεται από το κοινό και αναπτύσσετε με χρήματα των φορολογούμενων πολιτών από τις μεγάλες δυνάμεις.Η τεχνολογία που αναπτύσσεται χωρίς να το ξέρουν οι πολίτες των κρατών είναι τουλάχιστον μία 30ετία μπροστά από αυτό που νομίζουμε ότι μας δίνετε.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τον αφοπλισμό της Ελλάδας προτείνει ο τουρκόφιλος - εκτός από παιδόφιλος - Νταν Κον Μπεντίτ (βίντεο)



Επανέρχεται ο λάτρης της παιδοφιλίας - κατά δική του δήλωση - ο ευρωβουλευτής Ντάνιελ Κον Μπετίτ, στις προτάσεις του για αφοπλισμό της Ελλάδας και  αποκαλεί "εθνικισμό" την ανάγκη της χώρας να προστατέψει το έδαφος και τα συμφέροντά της έναντι της Τουρκίας, σε συνέντευξη που δίνει στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Την ανάγκη της χώρας για ασφάλεια ο ευρωβουλευτής της αποδίδει σε "εθνικιστικά σύνδρομα" τα οποία προκαλούν "αγορές όπλων" όπως λέει. Για τους φρενήρεις εξοπλισμούς της Τουρκίας δεν λέει τίποτα... ImageΕ: Είναι εφικτή η πρότασή σας για μείωση των εξοπλισμών της Ελλάδας, με δεδομένες τις σχέσεις με την Τουρκία;
Α: Καταλαβαίνω, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα της Ελλάδας και του ελληνικού εθνικισμού. Δεν χρειάζεστε τόσο στρατό. Το πρόβλημα με την Τουρκία δεν είναι στρατιωτικό. Ολα αυτά τα πολεμικά παιχνίδια ανήκουν στον περασμένο αιώνα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί χρειάζεται η Ελλάδα υποβρύχια; Για να πολεμήσει ποιον και πού;
Ε: Υπάρχουν διεκδικήσεις στο Αιγαίο και αμφισβητήσεις κυριαρχίας.
Α: Ελάτε τώρα! Ζούμε στον 21ο αιώνα. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο εθνικισμός. Η Ευρωπαϊκή Ενωση πρέπει να εγγυηθεί τα ελληνικά σύνορα. Να μειώσετε το στρατό σας και υπάρχει πρόβλεψη για εγγύηση στη Συνθήκη της Λισαβόνας. Πρέπει με πολιτική πρωτοβουλία να υπάρξει μείωση των εξοπλισμών και αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από τη βόρεια Κύπρο.
Ε: Εχετε καταγγείλει στο Ευρωκοινοβούλιο τη Γερμανία και τη Γαλλία ότι πιέζουν την Ελλάδα για πωλήσεις όπλων τους. Α: Ναι, βεβαίως και τους έχω κριτικάρει, αλλά πουλάνε όπλα στη χώρα σας γιατί ο ελληνικός εθνικισμός τα αγοράζει. Σταματήστε να τα αγοράζετε και τότε δεν θα μπορούν να τα πουλάνε.
Ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ντάνιελ Κον – Μπεντίτ προ μηνών είχε προτείνει στον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί να βρει πολιτική πλατφόρμα για την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε., ούτως ώστε "να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας". Δηλαδή έχει αναλάβει εργολαβικά την αφοπλισμό της χώρας. Όπως είπε, "εάν υπάρξει προσέγγιση της Τουρκίας στην Ευρώπη και αφοπλισμός, ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί, ο τουρκικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί".
Σε άλλη ανάλογη παρέμβασή του ο Ντανιέλ στο Εΰρωκοινοβούλιο είχε επιτεθεί στον Μπαρόζο λέγοντας ότι: "Εξακολουθεί να αγνοεί τον ελέφαντα στο δωμάτιο σε σχέση με τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας: τον τεράστιο και περιττό στρατιωτικό προϋπολογισμό της".
Και μάλιστα είναι τόσο ξεκάθαρο το για ποιους δουλεύει ο «Πράσινος» - πρώην «κόκκινος» - Ντάνιελ, που δεν δίστασε να συμπεριλάβει στους υπαίτιους της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και την …Ελληνική Εκκλησία: "Περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού προϋπολογισμού πηγαίνουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία" είπε.
Και όχι μόνο φιλότουρκος λομπίστας: Σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης στις 23 Απρίλίου 1982 έχει υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους (αηδιαστικό απόσπασμα των όσων είπε στην συνέντευξή του "Eίναι ωραίο να γδύνεται ένα 5χρονο κοριτσάκι. Aπίστευτα ερωτικό παιχνίδι")! Το 2001 είχε κατηγορηθεί ευθέως για παιδοφιλία, βάσει ενός βιβλίου του του 1975 (Le Grand Bazaar) όπου προέτρεπε ενήλικες να συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με παιδιά! Σημείωση: Πριν γίνει ότι είναι διεύθυνε παιδικό σταθμό!
Ιδού και ένα άλλο απόσπασπα των παιδόφιλων απόψεων του, στα αγγλικά, για να μην θεωρηθεί ότι αλλοιώνουμε τα λεγόμενά του: “At nine in the morning, I join my eight little toddlers between the ages of 16 months and 2 years. I wash their butts, I tickle them, they tickle me and we cuddle. … You know, a child’s sexuality is a fantastic thing. You have to be honest and sincere. With the very young kids, it isn’t the same as it is with the four-to-six-year-olds. When a little, five-year-old girl starts undressing, it’s great, because it’s a game. It’s an incredibly erotic game.”
Το 1999 τάχθηκε υπερ των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία!



defence.net

UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Διαφορές ιθαγένειας με υπηκοότητα - Το μεγάλο κόλπο

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ Η ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ


Πολλά από τα στοιχεία που αναφέρει το παρόν ντοκιμαντέρ είναι βασισμένα σε επιστημονικά και αρχαιολογικά στοιχεία.Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ έχει μία πιο ορθολογική προσέγγιση παρόλα αυτά δίνει ένα αρκετό μέρος της αλήθειας χωρίς να σημαίνει ότι είναι και απόλυτα σωστό στο σύνολο του.

Το ΨΕΜΑ του υπερπληθυσμού στη γη

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Μίκης Θεοδωράκης: «Εγώ είμαι Αντισημίτης»!

ΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ

NEA OIKONOMIKA MEΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

NEΟΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...