Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΒΙΑΙΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ


Ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανδρες στον κόσμο, ο Bill Gates, καταβάλλει προσπάθειες, εδώ και χρόνια, προκειμένου να δημιουργήσει για τον εαυτό του, την εικόνα ενός καλοήθους φιλάνθρωπου που διαθέτει τα δισεκατομμύρια του ιδρύματος (γέμισε ο κόσμος με ιδρύματα και ΜΚΟ) Bill & Melinda Gates, για την αντιμετώπιση ασθενειών, την επίλυση της έλλειψης τροφίμων στην Αφρική και τη μείωση της φτώχειας.
Πρόσφατα έκανε και την παρθενική του εμφάνιση (η σύζυγός του Μπελίντα έχει συμμετάσχει αρκετές φορές) στην συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg (όλοι οι λύκοι στην ίδια την αγέλη). Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι εισηγήθηκε στα υπόλοιπα οικονομικά ελιτίστικα γεράκια της λέσχης. Μπορούμε όμως να υποθέσουμε, αν λάβουμε υπόψη την είδηση ....
σύμφωνα με την οποία ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε σε πρόσφατο συνέδριο της TED, μιας οργάνωσης η οποία επιχορηγείται από έναν από τους μεγαλύτερους ρυπαίνοντες με τοξικά αποβλήτα τον πλανήτη, ότι τα εμβόλια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (ευγονική), προκειμένου να επιτευχθεί μείωση των εκπομπών CO2 που οδηγούν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Στην ομιλία του με τίτλο «Καινοτομία στο μηδέν» αναφέροντας ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθει σε 9 δισεκατομύρια, ο Gates είπε, "Αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγείας που σχετίζονται με την αναπαραγωγή (έκτρωση), θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό κατά ίσως 10 ή 15 τοις εκατό.
"Πως η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και τα εμβόλια που υποτίθεται σώζουν ζωές, θα οδηγήσουν σε.. μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι σχήμα οξύμωρο, εκτος αν ο Gates αναφέρεται σε εμβόλια που στειρώνουν τους ανθρωπους, το οποίο είναι ακριβώς η ίδια μέθοδος που προτείνεται στο βιβλίο του σύμβουλου του Λευκου Οίκου John P. 1977 Holdren ,Ecoscience, το οποίο απαιτεί ένα δικτατορικό "πλανητικό σύστημα" για την εφαρμογή δρακόντειων μέτρων μείωσης του πληθυσμού μέσω των κάθε λογής τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της στείρωσης.
Δεν αποτελεί κάτι νέο ο ζήλος με τον οποίο μέλη της λέσχης έχουν υποστηρίξει τις δρακόντειες πολιτικές του ελέγχου πληθυσμών στις δημόσιες ομιλίες και τις γραφές τους. Πράγματι, η οικογένεια Rockefeller χρηματοδότησε την έρευνα ευγονικής στη Γερμανία μέσω των ιδρυμάτων kaiser-Wilhelm στο Βερολίνο και το Μόναχο. Το ίδρυμα Rockefeller εγκωμίασε τον Χίτλερ για το πρόγραμμα στειρώσεων στη ναζιστική Γερμανία. Ο Δαβίδ Rockefeller συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση Bilderberg το 1954 και είναι τώρα ο προϊστάμενος της «οργανωτικής επιτροπής» Bilderberg.
Ένα κοινό πρόγραμμα εμβολιασμού οργάνωση-Rockefeller παγκόσμιας υγείας ενάντια στον τέτανο στη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες ήταν στις αρχές του 1990 στην πραγματικότητα μια συγκεκαλυμμένη δοκιμή στη χρησιμοποίηση των εμβολίων για να αποβάλει ιατρικά τα μωρά των γυναικών.
Μετά την παρουσίαση μιας εξίσωσης από τον Γκέητς, στο εν λόγω συνέδριο, που περιλαμβάνει τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη και τις εκπομπές CO2, ο Gates είπε, "Πιθανόν ένας από αυτούς τους αριθμούς πρόκειται να φτάσει πολύ κοντά στο μηδέν." Τί εννοούσε ;
Παρακολουθείστε το βίντεο που αναφέρεται στην λέσχη Bilderberg και στα σχέδια για μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού της γης:

Η Δραγώνα ξαναχτυπά: Tα Ελληνικά είναι μια μικρή Γλώσσα!!!


Αυτή τη φορά η γνωστή για τις εθνομηδενιστικές της απόψεις και ιδέες ειδική γραμματέας του υπουργείου της Διαμαντοπούλου και της Κάλερ, δήλωσε στις 21 Ιουνίου στο ραδιόφωνο του Σκάι, πως τα «ελληνικά είναι μια μικρή γλώσσα σε παγκόσμιο επίπεδο» όταν ρωτήθηκε γιατί εισάγεται η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο δημοτικό σχολείο, ενώ το πλέον εξωφρενικό είναι πως σε ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί αντί της αγγλικής δεν διδάσκεται στα δημοτικά σχολειά η αρχαία ελληνική γλώσσα, είπε πως «τα αρχαία ελληνικά είναι μια νεκρή γλώσσα» ενώ άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως στο μέλλον θα καταργηθούν ακόμη και από το πρόγραμμα του Γυμνάσιου!
Δεν στεκόμαστε φυσικά στο γεγονός πως μια κατά δήλωση της ψυχολόγος εκφέρει άποψη για γλωσσολογικά θέματα και μάλιστα τόσο σοβαρά όπως είναι η ελληνική γλώσσα, μιας και είναι γνωστές οι προθέσεις τόσο της συγκεκριμένης όσο και της Διαμαντοπούλου να μετατρέψουν τα ελληνικά σχολειά σε πολυφυλετικές χοάνες.
Στο πλαίσιο αυτό είναι αυτά τα ακαταλαβίστικα ιδεολογήματα περί «νέου σχολειού», και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, ιδεολογήματα τα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη καταστροφή της ελληνικής παιδείας. Κάποιος να τις μαζέψει...

Η κυβέρνηση στηρίζεται σε Σύνταγμα που έχει de facto καταργηθεί.

Δεν το έχουμε αντιληφθεί οι πιο πολλοί, αλλά η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο και μόνο επειδή την ανεχόμαστε. Στην πραγματικότητα το Σύνταγμα έχει καταργηθεί αντικατασταθέν από το γνωστό μνημόνιο και το πολιτικό σύστημα της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, διατηρείται χάριν της συγκαλυμμένης ανοχής των λοιπών πολιτικών δυνάμεων, ελλείψει έτοιμης εναλλακτικής λύσης. Δηλαδή η πολιτική εξουσία της κυβέρνησης είναι στο κενό.Το ανατριχιαστικό στην περίπτωσή μας είναι ότι στην πραγματικότητα κυβερνούν τα ΜΜΕ και είναι τα μόνα που «νομιμοποιούν» την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την έννοια πως αν τα ΜΜΕ αποφασίσουν αύριο το πρωϊ να παρουσιάσουν.....την πραγματική εικόνα στον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου δεν θα μπορέσει να παραμείνει στο τιμόνι της χώρας ούτε για εικοσιτέσσερις ώρες.

Λέμε λοιπόν ότι το Σύνταγμα έχει καταργηθεί από τη στιγμή κατά την οποία:
1) Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει διαφορετικές αποφάσεις από αυτές που υπαγορεύονται από το μνημόνιο και την Τρόϊκα, στην οποία έχει παραδοθεί η οικονομική εξουσία της χώρας. Δηλαδή η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να ασκήσει τα δικαιώματα που της αναγνωρίζει το Σύνταγμα, αλλά είναι απλός εντολοδόχος του ΔΝΤ. 
2) Έχουν καταργηθεί οι προστατευόμενες από το Σύνταγμα συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τα κεκτημένα ενός αιώνα.
3) Επιβάλλεται ξανά ΛΑΦΚΑ που έχει κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη αντισυνταγματικός. Γιατί απλά η ίδια η ελληνική γνωρίζει ότι το Σύνταγμα δεν έχει πλέον ισχύ.
4) Ακόμα και απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, θετική για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους να υπάρξει, έπειτα από σχετική προσφυγή και πάλι αυτή δεν θα ισχύσει γιατί δεν θα δοθεί η επόμενη δόση του δανείου. Κοιτάξτε και το παράδειγμα της Ρουμανίας. Επομένως στην πράξη έχει καταργηθεί και η συνταγματικά προβλεπόμενη Δικαιοσύνη και η ισχύς των αποφάσεών της.
5) Απολύονται μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι προστατεύονται από ρητή διάταξη του Συντάγματος, γιατί απλά το Σύνταγμα δεν ισχύει κ.λ.π.
 Έπειτα απ’ όλα αυτά γίνεται φανερό ότι το Σύνταγμα έχει de facto καταργηθεί και μαζί του έχει ουσιαστικά καταργηθεί και έχει καταρρεύσει και το πολιτικό σύστημα της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής «Δημοκρατίας». Στην πραγματικότητα το Σύνταγμα υπάρχει μόνο για να φέρουν τους τίτλους τους και να εισπράττουν τους μισθούς τους οι εντολοδόχοι του ΔΝΤ κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Καμία, επί της ουσίας λαϊκή εξουσία δεν έχουν και όταν αυτό γίνει αντιληπτό από το λαό, τα πάντα θα καταρρεύσουν, μέσα σε ένα γενικό κλίμα ανυπακοής.
Αλήθεια οι συνταγματολόγοι μας, οι οποίοι άλλοτε ήταν λαλίστατοι για το παραμικρό, που είναι τώρα που τους έχει ανάγκη ο λαός;;;

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

HAARP (Greek subs) προκαλεί τυφώνες, σεισμους, τσουναμι

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ....

Επιτρέψτε μου να απευθύνω τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς στα πρωτοπαλίκαρα των καναλιών και περισσότερο απ’ όλους στον αποψινό σύντροφο Γιάννη Πρετεντέρη, για την αλλαγή πλεύσης που κατάδηλα αποφάσισαν.
Από σήμερα πιστεύω ότι ο αγώνας μας στο διαδίκτυο είναι εντελώς περιττός! Την κυβέρνηση θα «περιποιούνται» πλέον τα παιδιά του καθεστώτος, καθώς οι εργοδότες τους και ενδεχομένως και οι ίδιοι, συνειδητοποίησαν ότι αν δεν αναλάβουν πρωτοβουλία αναπτύσσοντας επιθετικό παιχνίδι εναντίον της κυβέρνησης, θα απολέσουν την δυνατότητα να ελέγξουν τις εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα. Τέρμα πλέον το catenaccio. Τώρα που διαπίστωσαν ότι το διαδίκτυο έχει το κλειδί για να ανοίγει τις αμπαρωμένες πόρτες της εξουσίας, αποφάσισαν να … ανοιχτούν στην επίθεση.
Όχι, που θα άφηναν οι οικογένειες που ρυθμίζουν την λειτουργία και την συγκρότηση του καθεστώτος, να χαθεί το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους, υπερασπιζόμενες αντιδημοφιλείς πολιτικές! Ο πραγματισμός των ΜΜΕ συναρτάται ασφαλώς με την δική τους ύπαρξη και όχι με την ύπαρξη της κάθε κυβέρνησης. Το ίδιο και ο λαϊκισμός τους. Ενώ μέχρι σήμερα στήριξαν όλες τις κοινωνικά επιζήμιες πρωτοβουλίες του Γιώργου Παπανδρέου, τώρα πλέον εμφανίζονται να αντιδρούν στα αποτελέσματα αυτών ακριβώς των πολιτικών.
Μην θορυβήστε και μην εξοργίζεστε! Αυτή είναι η διάσταση του λαϊκισμού της ολιγαρχίας στον τόπο μας. Το πολιτικό κόστος είναι για τις κυβερνήσεις..... και ίσως και για τα κόμματα, αλλά ποτέ γι’ αυτούς που μανουβράρουν και τα δύο.
Αυτοί δεν κάνουν πολιτική, ασκούν αποκλειστικά παραπολιτική, που κάποιοι αθυρόστομοι αποκαλούν παραεξουσία. Τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακαλύψει ότι, όπως ακριβώς οι πρώην φίλοι του των αγγλοσαξονικών κέντρων διαμόρφωσης γνώμης μετατράπηκαν σε εχθρούς, έτσι και οι όψιμοι φίλοι του στα ΜΜΕ θα μεταβληθούν σε εφιάλτες. Και όλα αυτά μέσα σε λίγους μήνες! Στον Καραμανλή πήρε 5 χρόνια για να το αντιληφθεί. Ομολογουμένως αυτός ήταν πιο τυχερός. Έπεσε σε καλύτερη περίοδο.
Είναι προφανές ότι οι οικογένειες που διαμορφώνουν την τύχη των ελλήνων αποφάσισαν να αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν ταχύτερα, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα και σε επιμέρους συμφέροντα να δραστηριοποιηθούν εντονότερα ανοίγοντας την προεκλογική αυλαία καλοκαιριάτικα. Το κρίσιμο βέβαια πάντοτε δεν είναι το πότε γίνονται εκλογές, αλλά το timing. Το τελευταίο εμπεριέχει και το πώς και το πότε, αλλά και τον μηχανισμό μιας, συνήθως, ψευδο-αιτιότητας που συνδέει το ένα με το άλλο.
Τώρα να δείτε τι έχει να γίνει με την διασπορά φημών από τα ΜΜΕ ασφαλώς, που ενοχλούνται αποκλειστικά από τις «φήμες» του διαδικτύου, τις οποίες ακόμα κι αυτές φροντίζουν να αλλοιώσουν σε τέτοιο βαθμό, που καθίστανται τελικά δικά τους κατασκευάσματα! Το παιχνίδι θα εξελιχθεί ως εξής:
Με ομοιόμορφο τρόπο όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα … κουρεύουν τις επιμέρους κυβερνητικές πολιτικές (μέτρα), ενώ αντίθετα θα στηρίζουν σε ένα γενικό πλαίσιο τον Γιώργο. Κάποια στιγμή θα εμφανίσουν τον πρωθυπουργό απολύτως ανίκανο να ασκήσει τα καθήκοντά του κι έτσι θα αρχίσει ο τελευταίος γύρος της αντίστροφης μέτρησης για την κυβέρνηση. Παράλληλα θα ενισχύσουν τις φυγόκεντρες δυνάμεις σε όλα τα κόμματα, ώστε εντός του θέρους να έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για την εμφάνιση νέων κομμάτων και συνασπισμών. Πάλι, δηλαδή, οι νταβάδες, κατά Καραμανλή, Έβερτ κ. α., έπιασαν την κοινωνία στον ύπνο, καθώς αυτή στην χώρα μας δεν κατάφερε ακόμη από το στάδιο της κοινωνίας των τηλεθεατών να περάσει σ’ εκείνο της κοινωνίας των πολιτών.
Τι θα απογίνει με την διερεύνηση των σκανδάλων; Σας παρακαλώ, ας παραμείνουμε, στο διαδίκτυο τουλάχιστον, σοβαροί!
Τα σκάνδαλα ποτέ δεν διερευνώνται με πολιτικά μέσα. Αντίθετα, η πολιτική διερεύνηση είναι ικανή από μόνη της να σκανδαλίσει.
Αυτό, αγαπητοί φίλοι, που παρακολουθούμε, αποκαλείται σκανδαλισμός μέσω της διερεύνησης των σκανδάλων και μ’ αυτήν την έννοια παράγεται μια ιδιαιτέρως σκανδαλιστική κουλτούρα που εξευτελίζει απολύτως την πολιτική… δυστυχώς!

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ


Άλλη μια δημοσκόπηση της MRB δόθηκε στη δημοσιότητα.
Παρά το περίσσευμα λαθροχειρίας που έχουν όλα τα αντίστοιχα εγχειρήματα, δυο πράγματα είναι σαφή και γι ακόμα μία φορά θα επιχειρήσουμε να τα αναδείξουμε.Το πρώτο είναι η καθολική αποστροφή της κοινωνίας στο πολιτικό σύστημα.Το δεύτερο είναι η άρνηση των πολιτικών μηχανισμών να αντιληφθούν τις διαθέσεις των μαζών. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
1. Το ότι μας κυβερνά ένας θίασος μειοψηφίας είναι δεδομένο. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει μόνο το 28,1% της αποδοχής των πολιτών. Αυτό όμως δεν το εμποδίζει να επιχειρεί μια εκ θεμελίων ανατροπή της Ελληνικής κοινωνίας. Ο λόγος που συνεχίζει απτόητο το καταστροφικό και εθνοπροδοτικό του έργο, δεν είναι μόνο η έλλειψη φιλότιμου και ευαισθησίας που διαθέτουν σε πλεόνασμα τα πολιτικά του στελέχη. Ο κύριος λόγος είναι γιατί όλοι οι υπόλοιποι του επιτρέπουν με την ανοχή τους να ασελγεί.
2. Το γεγονός πως ο πρωταγωνιστής του κυβερνητικού θίασου, είναι αποδεκτός από το 31,4% μόνο των απελπισμένων και ζαβλακωμένων κοψοχέρηδων που με την ανοχή τους κατέστρεψαν την Ελλάδα, δεν ενεργοποιεί κανενός είδους αντανακλαστικά αξιοπρέπειας από τον εν λόγω πολιτικό άνδρα.Δε τον ενδιαφέρει άλλωστε να είναι καλύτερος από τον βασικό του ανταγωνιστή στο σικέ πολιτικό παιχνίδι.Αρκείται στο ότι εμφανίζεται να είναι λιγότερο σκατάς από τον έτερο Καπαδόκη, ο οποίος παραμένει καθηλωμένος στο 20,7% της αποδοχής του εκλογικού σώματος.
3. Το ότι παρά τον κοινωνικό και πολιτικό Αρμαγεδδώνα, το τρίτο κόμμα της βουλής παραμένει καθηλωμένο στο 7% της θετικής αποδοχής, ουδόλως φαίνεται να προβληματίζει την πολιτική του ηγεσία. Όλα δείχνουν πως δύσκολα θα κατανοήσει πως η ιδεολογική και πολιτική καθαρότητα – νηφαλιότητα δεν αποτελεί ούτε ικανή ούτε αναγκαία συνθήκη για να κερδηθεί ο νους και η καρδιά των ανθρώπων, σε ένα πλειοψηφικό ρεύμα άμεσης και παραδειγματικής ανατροπής αυτής της ολέθριας και πολλαπλά επικίνδυνης κατάστασης που βιώνει ο τόπος.
4. Ο βαθμός αποδοχής των έτερων δύο καιροσκόπων και τυχοδιωκτών της πολιτικής (ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ), προφανέστατα αφήνει αδιάφορο και τον γράφοντα αλλά και τους εργαζόμενους συνολικά.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: Το πρώτο που δεν κατάλαβαν, είναι πως αυτός ο λαός τους έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη και εκδηλώνει με τρόπο χαρακτηριστικό την αποστροφή του στο πολιτικό σύστημα συνολικά.Το δεύτερο που δεν κατάλαβαν, είναι πως αυτή η αποστροφή, είναι συνδυασμένη με συναισθήματα μίσους και οργής (57,9%) από τους εργαζόμενους, και αυτό είναι ένα καινούριο στοιχείο πρωτοφανές και πασίδηλο από τα μεταπολεμικά χρονικά.Το τρίτο που δεν κατάλαβαν, είναι την αγωνία αυτού του κόσμου, τη λαχτάρα του για να υπάρξει μια πολιτική δύναμη ικανή και αποφασισμένη να ανατρέψει εκ θεμελίων αυτή την άρρωστη κατάσταση και να βάλει τον τόπο σε μια νέα πορεία.
Κανείς τους δεν τόλμησε ή δε θέλησε να ερμηνεύσει παραγωγικά το διόλου ευκαταφρόνητο 31% της αδιευκρίνιστης ψήφου. ΚΑΝΕΙΣ… Είναι τυχαίο???Είναι επικίνδυνη πολιτική αφέλεια???Ή μήπως συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι του ρόλου στον οποίο ο καθένας από αυτούς ετάχθη, μέσα σε ένα ρευστό και γκαστρωμένο πολιτικό σκηνικό που επιχειρούν με διάφορους τρόπους όλοι τους να το χαλιναγωγήσουν???ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:Στο διαμορφούμενο πολιτικό σκηνικό, οι ρόλοι των πρωταγωνιστών του έχουν αρχίσει πλέον εδώ και καιρό να γίνονται διακριτοί και απόλυτα ξεκάθαροι.Το ΠΑΣΟΚ, λειτουργεί πλέον απροκάλυπτα ως μηχανισμός εντολοδόχων της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Με τρόπο αδίστακτο και προκλητικό θα εφαρμόσει όλα όσα του υπαγόρευσαν. Αυτό το γραμμάτιο υπέγραψε και με τίμημα την απόλυτη εξαθλίωση και τη δυστυχία του Ελληνικού λαού σκοπεύει να το αποπληρώσει.
Η άμεση ανατροπή του και η παραδειγματική τιμωρία των πρωταγωνιστών του άθλιου μηχανισμού του, καθίσταται εκ των πραγμάτων ζήτημα ύψιστης εθνικής σημασίας. Ο λαός οφείλει να κατανοήσει πως δεν οφείλει κανένα έλεος σε όλους αυτούς που συνειδητά και απροκάλυπτα κατέστησαν την Ελλάδα πειραματόζωο στην εφαρμογή των νέων πολιτικών της Νέας Τάξης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κανένα απολύτως έλεος. Αντίθετα οφείλει να δρομολογήσει την παραδειγματική τιμωρία αυτών που τόλμησαν να τσαλακώσουν την εθνική του περηφάνια. Να τους τιμωρήσει επιστρατεύοντας όλα τα αποθέματα μίσους και οργής, με τα οποία έχουν φροντίσει να πλημμυρίσουν την ψυχή του.
Η Νέα Δημοκρατία πολιτογραφήθηκε πλέον οριστικά ως άβουλος και ανίκανος κομπάρσος σε ένα σύστημα που καταρρέει. Είναι θλιβερό εξάρτημα στο ίδιο άθλιο πολιτικό σύστημα που και η ίδια εξέθρεψε, και είναι ανίκανη να λειτουργήσει εναλλακτικά έστω και στοιχειωδώς, σε συνθήκες ακραίας σήψης και ανεξέλεγκτης πολιτικής κατρακύλας.
Το ΚΚΕ παρά τις όποιες περί του αντιθέτου προσδοκίες, διαψεύδει καθημερινά τις ελπίδες πως θα μπορούσε να αποτελέσει κινητήριο μοχλό και ατμομηχανή των μεγάλων πολιτικών ανατροπών που έχει ανάγκη ο τόπος.Οι φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει να παραπέμψει στο σοσιαλιστικό όραμα τη διαφορετική διαχείριση των προβλημάτων της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας, μπορεί να περιχαρακώνουν το καταγεγραμμένο εκλογικό του σώμα, αλλά όλα δείχνουν πως δεν μπορούν σε αυτές τις συνθήκες της γενικευμένης επίθεσης, να συστρατεύσουν τους εργαζόμενους σε ένα πλειοψηφικό ρεύμα ανατροπής που το έχει ανάγκη ο τόπος προκειμένου να ανατραπούν άμεσα τα σχέδια των ισχυρών και να ανακοπεί ο επικίνδυνος αντεθνικός κατήφορος.
Τα επαναστατικά λόγια δε συνοδεύτηκαν ούτε από μια – για δείγμα – πολιτική πρωτοβουλία ανατροπής, και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να εμπνεύσουν το θυμωμένο και εξοργισμένο λαό που καταδυναστεύεται κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά από τη λαίλαπα της παγκόσμιας διακυβέρνησης που ανατρέπει καθημερινά τη ζωή του. Και δυστυχώς δε συναισθάνεται τη μεγάλη του ευθύνη.Είναι το κόμμα με την ουσιαστική προσβασιμότητα στο οργανωμένο μαζικό λαϊκό κίνημα και δυστυχώς εκτονώνει την οργή του λαού σε ανώδυνες για το πολιτικό σύστημα παρελάσεις γύρω από το κοινοβούλιο.Κρίμα γι αυτό το κίνημα, γιατί σε αυτές τις συνθήκες που είναι γκαστρωμένες με ανυπέρβλητη δυναμική και πρωτόγνωρη αποφασιστικότητα, αποδεικνύεται άτολμο και απρόθυμο να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ανατροπής.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: Ακόμη και η πλέον επιφανειακή μελέτη της εν λόγω δημοσκόπησης, αποδεικνύει περίτρανα αυτό που έλεγε ο Λένιν 100 χρόνια πριν: «Οι λαοί βρίσκονται εκατό χρόνια μπροστά από τους ηγέτες τους».Και ο Ελληνικός λαός έχει τόση οργή και τόσο θυμό που αυτή τη φορά θα διαψεύσει και θα αιφνιδιάσει τους πάντες. Αυτός ο λαός θα ξεσηκωθεί, αυθεντικά, αυθόρμητα, αποφασιστικά, και όλοι εκείνοι που καμώνονται πως πίνουν νερό στο όνομά του, θα μείνουν πίσω να τρώνε τη σκόνη της πολιτικής του εκδίκησης.Η ανάγκη να μετατραπεί άμεσα το Κίνημα Εθνικής Σωτηρίας σε πολιτικό οργανισμό, στηριγμένο αποφασιστικά στο μαζικό λαϊκό κίνημα και με ικανότητα να το εμπνεύσει και να κατευθύνει πολιτικά τους μεγάλους αγώνες του, είναι πλέον περισσότερο επείγουσα παρά ποτέ.Αυτό το καταγεγραμμένο πολιτικό κενό που επιβεβαιώνει και το εκλογικό σώμα με την καθολική αποστροφή του, είναι βιασμός της ιστορίας και η αποφασιστική αναπλήρωσή του είναι ανάγκη πρωτίστως ιστορική.
Είναι καθήκον όλων μας να αντιπαραθέσουμε την ελπίδα, την αποφασιστικότητα και τη βιώσιμη προοπτική, απέναντι στο μαύρο… το ασαφές… το γενικόλογο… το αδιέξοδο… και τη φλυαρολογία που χρόνια ολόκληρα καταδικάζουν τη ζωή μας στη μιζέρια και το λαό στην πολιτική απραξία.Είναι όλα αυτά οι μεγάλοι ένοχοι που λειτούργησαν αντικειμενικά ως αβανταδόροι σε όλους αυτούς που σε μια νύχτα τόλμησαν να αφαιρέσουν κατακτήσεις εξήντα χρόνων. Και ενώ το πιο επικίνδυνο σχέδιο σε βάρος του Ελληνισμού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αντί να οργανώνεται ο καθολικός λαϊκός ξεσηκωμός, κάποιοι επέλεξαν να οργανώνουν πανηγυράκια για τους …λαθρομετανάστες.
Τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή…

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ

Δεν είναι λιγες οι φωνές που....προετοιμάζουν τον κόσμο προσπαθώντας με δήθεν διαρροές να στήσουν εκλογικό σκηνικό για "δίδυμες" εκλογές τον Φθινόπωρο.
Κάτι οι φερόμενες δηλώσεις του κατοχικού πρωθυπουργού απο το εξωτερικό "ότι δεν μπορώ να κυβερνήσω με 153 βουλευτές"....
Κατι οι εξίσου φερόμενες προθέσεις 10 κυβερνητικών βουλευτών να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.....
Αφήνουν να εννοηθεί ότι η διενέργεια εκλογών έχει ήδη αποφασιστεί.
Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα όσο θέλουν να περάσουν στην κοινή γνώμη οι γνωστοί....πληροφοριοδότες;Ειναι τόσο εύκολο να αποφασιστούν εκλογές;
Φυσικά και όχι....Και δεν μιλάμε για την οικονομική κατάσταση.
Καταρχάς εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ δεν ψηφιστούν τα μέτρα και δεν βρεθεί κάποιο "λογιστικό" παραμύθι που να δείχνει έστω μια μικρή ανάκαμψη της οικονομίας.
Και αυτό γιατί όχι γιατί φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ ότι θα χάσουν αλλά γιατί δεν θα το επιτρέψουν αυτοί που επέβαλαν τα μέτρα.Αλλωστε ο Γιωργάκης εκλέχθηκε για να φέρει εις πέρας ενα συγκεκριμένο έργο και ακόμα δεν έχει τελειώσει.
Οσο για τους βουλευτές που ΘΑ καταψηφίσουν...Αυτά είναι πολιτικά τερτίπια για να εξαπατούν τον κόσμο και δη τους απλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που "πρέπει" να βλέπουν στο κόμμα τους και κάποιους....αλληλέγγυους.
Αλλωστε και οι 3 που καταψήφισαν το μνημόνιο για την προσφυγή στο ΔΝΤ διεγράφησαν μεν αλλά μέχρι στιγμής με την ψήφο τους ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την κυβέρνηση με την οποία υποτίθεται πως διαφωνούν.
Πάντως το μήνυμα είναι σαφές για τους...διαφωνούντες (αν υπάρχουν) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Αρκεί να σκεφτούμε πως σε περίπτωση εκλογών αυτές θα διεξαχθούν με τον νόμο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ μια ακόμα προσφορά στο "δημοκρατικό" μας πολιτικό σύστημα.
Τι σημαίνει αυτό;
Πολυ απλά ξεχάστε κύριοι τον σταυρό.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΣΤΑ.
Δηλαδή όποιος δεν κάνει στον αρχηγό,δεν σκύβει το κεφάλι,δεν φιλάει κατουρημένες ποδιές ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.Συν ότι το πρώτο κόμμα θα πάρει νταβατζίδικα 50 βουλευτές παραπάνω.
Αρα ποιος βουλευτής έχει το θάρρος να υψώσει ανάστημα και να πάει κόντρα στον αρχηγό όταν ξέρει ότι θα "σβήσει" απο τον πολιτικό χάρτη.Οταν μάλιστα δεν το έκαναν για δεκαετίες όταν ακόμα και το Σύνταγμα το ζητούσε.

ΝΑ ΜΑΣ....ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Προφανώς δεν τους φτάνουν των "συμμάχων" Αμερικάνων η έλευση του ΔΝΤ και οι διάφορες ....εξυπηρετήσεις των εκάστοτε ελλήνων πρωθυπουργών και με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στο υπουργείο Προστασίας εξέφρασαν την επιθυμία τους να....βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.
Οχι πως δεν είναι ΕΔΩ όλα αυτά τα χρόνια αλλά όσο να 'ναι αλλο στην ζούλα και άλλο καλεσμένοι επίσημα όπως οι αντίστοιχοι Βρετανοί που έχουν θρονιαστεί στο υπουργείο και "βοηθούν" εδω και 4 μήνες.
Τώρα τι βοήθεια προσφέρουν θα σας γελάσω.
Και για να χουμε ρε Αμερικανάκια καλό ερώτημα αντι να έρθετε εδω για δεν πάτε να πιάσετε τον Μπίλ Λάντεν που τον.... ψάχνετε κοντά μια δεκαετία;
Πάντως ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου για την διακυβέρνηση της χώρας.
Στις εκλογές άνετα θα μπορεί να πει ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
Η Ελλάδα γέμισε "Παπανδρέλληνες".Κινέζοι στα λιμάνια,Γερμανοί στα αεροδρόμια,Βρετανοί στις υπηρεσίες ασφαλείας,Γάλλοι στις τράπεζες.
Και μιας και είμαστε εν μεσω παγκοσμίου κυπέλλου..... ακόμα και αυτός που βγάζει τις αποδόσεις του στοιχήματος στον ΟΠΑΠ Αγγλος είναι.
Πάντα το "καλύτερο" για την Ελλάδα.
Ζήτω ο πολυπολιτισμός...Ελάτε να πεινάσουμε παρέα.
Τελικά μου φαίνεται σε καίριες θέσεις μόνο οι υπουργοί είναι ελληνες σε αυτή την χώρα.Κράτησαν την καλύτερη "δουλειά" για τον εαυτό τους γιατί ακόμα και ο πρωθυπουργός μας βγήκε ντεμί.





Eπιστολή Β.Πούτιν προς Γ.Παπανδρέου: "Πληρώστε με αγροτικά προϊόντα τα BMP-3HEL"!

ImageMε επιστολή του στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν, θέτει μεν θέμα άμεσης υλοποίησης της διακρατικής συμφωνίας προμήθειας των 420+30 ΤΟΜΑ BMP-3HEL, αλλά με έναν τέτοιο τρόπο που δείχνει αφ’ενός μεν την διάθεση της Ρωσίας να μην διαρρήξει τις σχέσεις της με την Ελλάδα, αλλά ταυτοχρόνως και να βοηθήσει στην ελληνική οικονομία: Προτείνει την αποπληρωμή μέρους του προγράμματος, ύψος 1,3 δις. ευρώ με … ελληνικά προϊόντα κυρίως αγροτικά! Οι παράμετροι της ρωσικής πρότασης είναι τέτοιες που πολύ δύσκολα θα αγνοηθούν από ελληνικής πλευράς: Περίπου 450 εκατ. ευρώ σε ελληνικά αγροτικά προϊόντα θα απορροφηθούν από την ρωσική εσωτερική αγορά σε μία εποχή που οι Έλληνες αγρότες δεινοπαθούν να πετύχουν εξαγωγές λόγω ευρώ, ειδικά σε χώρες εκτός της ευρωζώνης.
Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη αγορά ελληνικών αγροτικών προϊόντων, εκτός της ευρωζώνης, αλλά και εδώ οι εξαγωγές υπέστησαν μείωση λόγω της οικονομικής κρίσης. Η πρόταση που περιλαμβάνεται στην επιστολή του Β.Πούτιν έγινε ευμενώς δεκτή από ελληνικής πλευράς και φαίνεται ότι πλέον υπάρχουν δυνατότητες επιτάχυνσης του προγράμματος.
Είναι η πρώτη φορά που θα συνδεθεί ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της αμυντικής ικανότητας της χώρας με ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής! Η μοναδική περίπτωση στο παρελθόν που είχε συμβεί κάτι ανάλογο, αλλά σε πολύ περιορισμένο βαθμό και υπό την μορφή αντισταθμιστικών ωφελημάτων, ήταν η προμήθεια των 40 Mirage 2000EGM/BGM το 1986, αλλά χωρίς τα απ’ευθείας οφέλη για την ελληνική οικονομία που θα υπάρξουν τώρα.
Σήμερα υψηλόβαθμη ρωσική αντιπροσωπεία, υπό τον Ρώσο «αρχιτέκτονα» των εξαγωγών αμυντικού υλικού Μ.Δημήτριεφ επισκέφθηκε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και είχε συνάντηση με τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο, το οποίο και ενημέρωσαν για το περιεχόμενο της νέας ρωσικής πρότασης.
Σημειώνεται ότι η ρωσική πλευρά έχει αποδεχθεί να μην υπάρξουν εκταμιεύσεις για το πρόγραμμα (π.χ. προκαταβολή) εντός του 2010 που είναι η πιο δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία, αλλά οπωσδήποτε να «σφραγιστεί» το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του έτους, κάτι που φαίνεται ότι η ελληνική πλευρά θα κάνει δεκτό.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς για να προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας, μίλησε με θετικά λόγια για το περιεχόμενο της πρότασης Πούτιν και συμφωνήθηκε η επανενεργοποίηση της επιτροπής διαπραγματεύσεων.
Σε ότι αφορά το βιομηχανικό έργο και την εγχώρια βιομηχανική συμπαραγωγή έχει επέλθει αρχική συμφωνία για περίπου 350 εκατ. ευρώ. Σημειώνουμε ότι η εγχώρια αμυντική βιομηχανία αυτή την στιγμή κυριολεκτικά «κρέμεται» από αυτό το πρόγραμμα.
Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι τελευταία στιγμή πριν από δύο εβδομάδες ματαιώθηκε ταξίδι επιτροπής του ΓΕΣ στις ΗΠΑ, οι οποίοι επρόκειτο να επιθεωρήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα ηλικίας 25 ετών μεταχειρισμένα ΤΟΜΑ M2 Bradley (σχετικό άρθρο στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί).
Σε μία γενικότερη θεώρηση των ελληνορωσικών σχέσεων, η Ρωσία φαίνεται ότι κάνει την ύστατη κίνηση προκειμένου να επανέλθουν οι σχέσεις των δύο χωρών σε ένα καλύτερο επίπεδο, μετά από την «τρικυμία» των αγωγών…
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aνανέωση: Συζήτηση στην Βουλή για το παραπάνω θέμα έγινε πριν από λίγο μεταξύ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο πρόεδροες του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας: "Σήμερα, σε λίγο, θα σας παραδοθεί επιστολή του Πρωθυπουργού Πούτιν για μία σχέση συνεργασίας που ωφελεί την πατρίδα. Μία προσοάθεια την οποία κάνουμε πολλοί, μια προσπάθεια να μπορέσουμε να έχουμε σχέσεις με την Ρωσία με κλήρινγκ, δηλαδή να επαναφέρουμε ένα νεκρό στοιχείο για την ελληνική οικονομία εν δράσει. Πιστεύω, λοιπόν, αυτήν την τελευταία ευκαιρεία να την πιάσουμε. Ο μονόδρομος της Τρόϊκας μας καταδικάζει σε αδύνατες επιλογές. Ας ανοίξουμε λοιπόν τις επιλογές μας και σε άλλους χώρους και σε άλλους φορείς και σε άλλα κράτη έξω από την Τρόϊκα".
Στην απάντησή του ο πρωθπουργός Γιώργος Παπανδρέου μίλησε με θετικό τρόπο για την κίνηση των Ρώσων λέγοντας μεταξύ άλλων: "Και στην Ρωσία είχα προσωπικά επαφές και με τον κ.Πούτιν και με τον κ.Μεντβέντεφ. Έχουμε μία πολύ καλή θετική συνεργασία. Είμαστε ανοικτοί σε θέματα κλήρινγκ".

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...