Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΜΑΣ....ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Προφανώς δεν τους φτάνουν των "συμμάχων" Αμερικάνων η έλευση του ΔΝΤ και οι διάφορες ....εξυπηρετήσεις των εκάστοτε ελλήνων πρωθυπουργών και με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στο υπουργείο Προστασίας εξέφρασαν την επιθυμία τους να....βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.
Οχι πως δεν είναι ΕΔΩ όλα αυτά τα χρόνια αλλά όσο να 'ναι αλλο στην ζούλα και άλλο καλεσμένοι επίσημα όπως οι αντίστοιχοι Βρετανοί που έχουν θρονιαστεί στο υπουργείο και "βοηθούν" εδω και 4 μήνες.
Τώρα τι βοήθεια προσφέρουν θα σας γελάσω.
Και για να χουμε ρε Αμερικανάκια καλό ερώτημα αντι να έρθετε εδω για δεν πάτε να πιάσετε τον Μπίλ Λάντεν που τον.... ψάχνετε κοντά μια δεκαετία;
Πάντως ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου για την διακυβέρνηση της χώρας.
Στις εκλογές άνετα θα μπορεί να πει ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
Η Ελλάδα γέμισε "Παπανδρέλληνες".Κινέζοι στα λιμάνια,Γερμανοί στα αεροδρόμια,Βρετανοί στις υπηρεσίες ασφαλείας,Γάλλοι στις τράπεζες.
Και μιας και είμαστε εν μεσω παγκοσμίου κυπέλλου..... ακόμα και αυτός που βγάζει τις αποδόσεις του στοιχήματος στον ΟΠΑΠ Αγγλος είναι.
Πάντα το "καλύτερο" για την Ελλάδα.
Ζήτω ο πολυπολιτισμός...Ελάτε να πεινάσουμε παρέα.
Τελικά μου φαίνεται σε καίριες θέσεις μόνο οι υπουργοί είναι ελληνες σε αυτή την χώρα.Κράτησαν την καλύτερη "δουλειά" για τον εαυτό τους γιατί ακόμα και ο πρωθυπουργός μας βγήκε ντεμί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...