Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ

Δεν είναι λιγες οι φωνές που....προετοιμάζουν τον κόσμο προσπαθώντας με δήθεν διαρροές να στήσουν εκλογικό σκηνικό για "δίδυμες" εκλογές τον Φθινόπωρο.
Κάτι οι φερόμενες δηλώσεις του κατοχικού πρωθυπουργού απο το εξωτερικό "ότι δεν μπορώ να κυβερνήσω με 153 βουλευτές"....
Κατι οι εξίσου φερόμενες προθέσεις 10 κυβερνητικών βουλευτών να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.....
Αφήνουν να εννοηθεί ότι η διενέργεια εκλογών έχει ήδη αποφασιστεί.
Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα όσο θέλουν να περάσουν στην κοινή γνώμη οι γνωστοί....πληροφοριοδότες;Ειναι τόσο εύκολο να αποφασιστούν εκλογές;
Φυσικά και όχι....Και δεν μιλάμε για την οικονομική κατάσταση.
Καταρχάς εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ δεν ψηφιστούν τα μέτρα και δεν βρεθεί κάποιο "λογιστικό" παραμύθι που να δείχνει έστω μια μικρή ανάκαμψη της οικονομίας.
Και αυτό γιατί όχι γιατί φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ ότι θα χάσουν αλλά γιατί δεν θα το επιτρέψουν αυτοί που επέβαλαν τα μέτρα.Αλλωστε ο Γιωργάκης εκλέχθηκε για να φέρει εις πέρας ενα συγκεκριμένο έργο και ακόμα δεν έχει τελειώσει.
Οσο για τους βουλευτές που ΘΑ καταψηφίσουν...Αυτά είναι πολιτικά τερτίπια για να εξαπατούν τον κόσμο και δη τους απλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που "πρέπει" να βλέπουν στο κόμμα τους και κάποιους....αλληλέγγυους.
Αλλωστε και οι 3 που καταψήφισαν το μνημόνιο για την προσφυγή στο ΔΝΤ διεγράφησαν μεν αλλά μέχρι στιγμής με την ψήφο τους ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την κυβέρνηση με την οποία υποτίθεται πως διαφωνούν.
Πάντως το μήνυμα είναι σαφές για τους...διαφωνούντες (αν υπάρχουν) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Αρκεί να σκεφτούμε πως σε περίπτωση εκλογών αυτές θα διεξαχθούν με τον νόμο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ μια ακόμα προσφορά στο "δημοκρατικό" μας πολιτικό σύστημα.
Τι σημαίνει αυτό;
Πολυ απλά ξεχάστε κύριοι τον σταυρό.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΣΤΑ.
Δηλαδή όποιος δεν κάνει στον αρχηγό,δεν σκύβει το κεφάλι,δεν φιλάει κατουρημένες ποδιές ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.Συν ότι το πρώτο κόμμα θα πάρει νταβατζίδικα 50 βουλευτές παραπάνω.
Αρα ποιος βουλευτής έχει το θάρρος να υψώσει ανάστημα και να πάει κόντρα στον αρχηγό όταν ξέρει ότι θα "σβήσει" απο τον πολιτικό χάρτη.Οταν μάλιστα δεν το έκαναν για δεκαετίες όταν ακόμα και το Σύνταγμα το ζητούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...