Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο 20/4/2012

Αποκαλυπτικά έγγραφα για βασανιστήρια Βρετανών σε Κύπριους


Έγγραφα που περιείχαν λεπτομέρειες για φρικιαστικές ενέργειες των Βρετανών, κατά τη διάρκεια της βρετανικής αυτοκρατορίας βγήκαν στο φως. Χιλιάδες έγγραφα που περιείχαν λεπτομέρειες για μερικές από τις πλέον επαίσχυντες εγκληματικές πράξεις που διαπράχθηκαν στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων της βρετανικής αυτοκρατορίας καταστράφηκαν συστηματικά για να μην πέσουν στα χέρια των κυβερνήσεων των πρώην αποικιών που μόλις είχαν αποκτήσει την ανεξαρτησία τους.


Το δόντι της Ελληνικής ΑΟΖ στο Καστελόριζο που θέλουν να δώσουν στη Τουρκία, ο Γαλλικός χάρτης, η Ολυμπιακή φλόγα και η άγνωστη συμφωνία


Γράφει ο Αδαμάντινος 


 1. Σε πολλούς χάρτες στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν την Ελληνική ΑΟΖ εμφανίζεται εδώ και καιρό, ότι το «δόντι» στο Καστελόριζο (βλέπετε μέσα στο πράσινο κύκλο στο χάρτη αριστερά) ανήκει στη Τουρκική ΑΟΖ.
ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ.

Περισσότερα για το θέμα, διαβάστε στο ελληνικό ιστολόγιο em-pollution-gr.blogspot.com, το οποίο γράφει Καθηγητής Πανεπιστημίου.

Θα φρίξετε μόλις διαβάσετε ποιός είναι και τι έχει κάνει ο Πολ Τόμσεν


Διαλύει την Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν και ουδείς τον συλλαμβάνει
- Το Βιογραφικό του
- Από που λαμβάνει εντολές;
- Τι έκανε σε άλλες χώρες και γιατί ο Πούτιν απείλησε με διεθνές ένταλμα σύλληψης των κερδοσκόπων!
Ο Πολ Τόμσεν θα μείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος ανθρωπάκος που διέλυσε συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ενωση! Από πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, εξελίσσεται σε υπηρέτη αλλότριων συμφερόντων και αποτελεί στην ουσία τον οικονομικό δολοφόνο και πράκτορα των hedge funds!...

Καμμένος ή Μνημόνιο;


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης 


 H καθεστώσα (πολιτική και οικονομική) Ολιγαρχία που έχει καταλύσει τη Δημοκρατία μας και μας κυβερνά τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας μας στην αιχμαλωσία του Μνημονίου, κατάφερε (με την επιστημονικά μελετημένη, άκρως εντατική και εξευτελιστικά χυδαία προπαγάνδα της) να αποπροσανατολίσει το διακύβευμα των εκλογών και να αφήσει, έτσι, μετέωρη τη λαϊκή απαίτηση για ένα πατόκορφο ξήλωμα αυτής της εγκληματικής Ολιγαρχίας με μία Συντακτική Εθνοσυνέλευση που θα έφερνε ένα νέο Σύνταγμα, οξυγονωμένο με μεγάλη δόση Άμεσης Δημοκρατίας.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Νέα εκστρατεία αφοπλισμού της Ελλάδας από το εξωτερικό, με Έλληνες συνεργάτες

Με περίσσιο θράσος οι Εγγλέζοι - και επίσημα στρατηγικοί σύμμαχοι της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέϊβιντ Κάμερον κατά την υποδοχή του Τούρκου προέδρου Αμπνουλάχ Γκιουλ - επιμένουν στην προσπάθειά τους να αφοπλίσουν την Ελλάδα και το πιο τραγικό είναι ότι στην προσπάθειά τους αυτή βρίσκουν εγχώριους συμμάχους ακόμα και σε ιδρύματα που υποτίθεται ότι ασχολούνται με την άμυνα και την εξωτερική πολιτική, όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ. 

Ζημίες 20 δις θα ανακοινώσουν οι τράπεζες λόγω του PSΙ..



Εγώ έδινα τα δάνεια στον Άκη ρε..;; 
Eγώ έδινα τα θαλασσοδάνεια για την πράσινη ανάπτυξη, τα πράσινα άλογα και τις ανεμογενήτριες..;; 

Μετά τον Μι-Χάλι που "δεν διάβασε", ήρθε ο Μπένι που "δεν συμφωνούσε". Είμαστε τόσο ηλίθιοι τελικά;


Σε συνέντευξη,  που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Βενιζέλος «αποφλοίωσε» με εύσχημο τρόπο την διετία της πρωθυπουργίας Παπανδρέου, δείχνοντας παράλληλα το ποιόν του ως άνθρωπος και ως πολιτικός, εμφανιζόμενος από την μια ως...
Πόντιος Πιλάτος και από την άλλη ως ο μικροπρεπής ανθρωπάκος που με την πρώτη ευκαιρία θα τα φορτώσει στους άλλους βγάζοντας την ουρά του απ' έξω.
Κράτησε σαφής αποστάσεις  – ή και καταδίκασε –  τρεις βασικές επιλογές του πρώην πρωθυπουργού:

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

METATΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ…


Μετατίθεται για ένα μήνα η μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων, που επρόκειτο να εφαρμοσθεί από την 1η Μαΐου σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2ου Μνημονίου.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΔ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ


Διαβάστε την ανανέωση που έκανε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ που θέλει να κυβερνήσει τον δύσμοιρο τόπο, ο ...μέλλων πρωθυπουργός. Διαβάστε τους, κρίνετε τους και πηγαίνετε να τους ξαναψηφίσετε. Στο Κιλκίς θα είναι υποψήφιος ο κ. Γιώργος Συμπιλίδης όπως και ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης. Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται όλοι οι διαγραμμένοι που δήλωσαν μεταμέλεια εκτός από την κυρία Ελίζα Βόζενμπεργκ. 

Ο Γιάννης Δημαράς στον Real FM 18/4/2012


Αποτελειώνουν την ελληνική ιδιοκτησία με πλειστηριασμούς


Είναι πασιφανές ότι το σχέδιο των ξένων δανειστών περιλαμβάνει την πλήρη εξόντωση των Ελλήνων πολιτών, την τιμωρία τους με όλους τους δυνατούς τρόπους, ώστε να πάψουν μια για πάντα να...
αισθάνονται "ευτυχείς και προνομιούχοι κάτοικοι μιας ηλιόλουστης χώρας". Με αυτό το "σκεπτικό" εξάλλου έχει μπει με τόση μανία στο στόχαστρο της τρόικας η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, και ειδικά οι κατοικίες.

O Γ. Βαρουφάκης καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές κατά της οικογένειάς του λόγω της αντίθεσής του στα Μνημόνια!


Του Γιάννη Βαρουφάκη - Από το παράθυρο του ξενοδοχείου, στο Seattle, διακρίνω μια μοναχική φιγούρα στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ένας μοναχικός διαδηλωτής, φορώντας ένα ζωστήρα που κρατάει όρθιες δύο μεγάλες Συριακές σημαίες, σηκώνει στον αέρα ένα χαρτόνι γεμάτο συνθήματα που βουβά μεταφέρει τον πόνο του, την απόγνωση του για την δοκιμαζόμενη πατρίδα του. Μέσα στην παγωνιά, με τα αυτοκίνητα να περνούν δίπλα του και ελάχιστους πεζούς να τον προσπερνούν, κάθεται όρθιος, απτόητος, σιωπηλός για ώρες.

Οι ξένοι δανειστές ενοχλούνται επειδή οι Έλληνες ζούνε "πολύ"!


Image
Κι ενώ οι ξένοι δανειστές της χώρας δεν δείχνουν να ικανοποιούνται με τίποτα και ενοχλούνται με όλα όσα αφορούν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών, χαρακτηρίζοντάς τους "προνομιούχους", τώρα έχουν βαλθεί και να μας... πεθάνουν πριν από την ώρα μας.
Ως εκ τούτου, μονόδρομο θεωρεί για τη χώρα μας ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, τις μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, φαρμακευτικές και προνοιακές δαπάνες, εξαιτίας της οικονομικής κρίσεως αλλά... και για έναν  επιπλέον λόγο: επειδή οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής από τους άλλους Ευρωπαίους!

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

"40 Abrams είναι έτοιμα να πολεμήσουν".Ποια είναι η κατάσταση των υπόλοιπων,πως θα έρθουν



“40 Abrams -τουλάχιστον- είναι έτοιμα να πολεμήσουν”,είπε στο Onalert κορυφαία στρατιωτική πηγή που παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις στο θέμα των αμερικανικών αρμάτων μάχης.
Οι Έλληνες αξιωματικοί που είχαν πάει στις ΗΠΑ για να επιλέξουν 400 άρματα μάχης από μία “δεξαμενή” περίπου 1000, είχαν καταλήξει σε 330 άρματα Abrams που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ΕΣ και άλλα 70 που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανταλλακτικά.

Κύριοι αυτή την φορά δεν θέλω να με σώσετε. (Οι εκλογές της 06/05/2012).



Η Ελλάδα με λίγα νούμερα.

Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες μειώθηκαν σταδιακά από τα 237,3 δισ. ευρώ στο τέλος του 2009 [1] έγιναν στο τέλος Φεβρουαρίου 2012 μόλις 164,38 δισ. Ευρώ [2]. Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αναλώνει τις αποταμιεύσεις του, μια που είναι λογικά αδύνατη η υπόθεση πως η μείωση αφορά μόνο τις οικονομικά δυνατές τάξεις.

Πάγκαλος: Ήξερα για τις μίζες αλλά δεν είχα στοιχεία (Τι λες ρε μεγάλε; Αμετανόητος ακόμη και σήμερα ο "μαζί τα φάγαμε".. Μήπως άλλα εννοούσε άλλα καταλάβαμε;)


Αρνούμενος να σχολιάσει τον πρώην υπουργό Άμυνας λόγω της θέσης του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος αρκέστηκε να αναφέρει πως δεν ήταν ποτέ οπαδός ή συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Κρήτη, υδρογονάθρακες και …ιδέες διαμελισμού


Η διαφαινόμενη ύπαρξη υδρογοναθράκων σε πεδία νοτίως της Κρήτης έφερε στην επιφάνεια και σειρά από ισχυρά ξένα συμφέροντα που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία στον ευρύτερο χώρο, συχνά αμφισβητώντας την ελληνικότητα της Κρήτης. Μια παρόμοια άποψη εμφανίστηκε πρόσφατα σε συζήτηση του δικτύου Linkendin, όταν κάποιος ξένος, ξεναγός που διαμένει στα Χανιά, προέβαλλε απόψεις περί της “μη ελληνικότητας της Κρήτης”, του δανεισμού” της στην Ελλάδα για μια εκατονταετία (που λήγει το 2013) κ.ά. 

Σήμερα δημοπρατείται το κύπελλο του Σπύρου Λούη στο Λονδίνο


Image
Σε δημοπρασία από τον Οίκο Κρίστις του Λονδίνου βγαίνει σήμερα το κύπελλο του Σπύρου Λούη που κατέκτησε στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896.

Ιδού η σκανδαλώδης συμφωνία για τα Type 214 με την υπογραφή Ε.Βενιζέλου


Mία σύμβαση σαφώς κατά των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου, η οποία υπογράφηκε από τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλο και ψηφίστηκε στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, αποδεικνύει ότι το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214 δεν ήταν "σκάνδαλο του 'Ακη", αλλά σκάνδαλο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (για το οποίο "έβαλε και η ΝΔ το δαχτυλάκι της", δια του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα του κόμματος και πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη).

Να πέσουν 15% οι μισθοί στην Ελλάδα ζητά η Κομισιόν

«Τη μείωση του ονομαστικού κόστους ανά μονάδα εργασίας στον ιδιωτικό τομέα κατά 15% το 2012-2014» θα ζητά από την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην έκθεσή της για τη χώρα μας που αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα την Τετάρτη από τον ίδιο τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal που φέρεται να έχει στη διάθεσή της έγγραφο της σχετικής έκθεσης, η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει «επιπρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα το 2013 και το 2014 για να φέρει το χρέος στο βιώσιμο στόχο του 117% του ΑΕΠ το 2020»!

“Η υπόθεση έχει προκαλέσει πάταγο στην Ελλάδα. Επιταχύνει την ήττα των δύο μεγάλων κομμάτων..”


Η υπόθεση Τσοχατζόπουλου και η διαμάχη μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών στην Ελλάδα είναι τα κύρια θέματα της σημερινής επισκόπησης τύπου.

Ο Πάνος Καμμένος στον ΣΚΑΙ 17/4/2012


Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος μπέρδεψε το Πάσχα με την … Πρωταπριλιά


Ακόμη και τον εορτασμό του Πάσχα μπέρδεψε ο Ευ. Βενιζέλος και νομίζει ότι είναι η παγκόσμια ημέρα του… Αλστχάιμερ ή καλύτερα η Πρωταπριλιά και συνεχίζει να λέει ψέματα ή να ξεχνά που ήταν και τι έκανε την τελευταία διετία. 

Φουκουσίμα – τι συνέβη πραγματικά


1 Φεβρουαρίου, 2012
(Ο αντιδραστήρας 3 εξαφανίστηκε αφού εξερράγη μέσα σε ένα σύννεφο μανιταριού.)
Σαν υπόθεση, ο Stuxnet εξηγεί γιατί οι γεννήτριες απέτυχαν. Εξηγεί πώς οι βαλβίδες στα παθητικά συστήματα ψύξης έκλεισαν.
Του James Farganne
(henrymakow.com)
Πρόσφατα, ανέβασα μια σύντομη επισκόπηση της αναφοράς στη Φουκουσίμα του Jim Stone, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σεισμός μεγέθους 9,0 ήταν ένα ψέμα που παρασκευάστηκε για να κρύψει την πραγματική αιτία του tsunami: μια πυρηνική έκρηξη του βυθού.

Μολότοφ και δακρυγόνα στην Αμυγδαλέζα


Μολότοφ και δακρυγόνα στην Αμυγδαλέζα
Σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια στη περιοχή, με ρίψεις από βόμβες μολότοφ  και απάντηση με ρίψεις χημικών από την αστυνομία. Στην ένταση συμμετέχουν περίπου 100 άτομα, κάτοικοι της περιοχής.H ένταση αφορά στην απόφαση της κυβέρνησης για τη μετεγκατάσταση κέντρου μεταναστών σε χώρο της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.



«Εδώ και δεκαπέντε χρόνια γνωρίζαμε στο ΠΑΣΟΚ τι έκανε ο Ακης»!!!


Μια βόμβα μεγατόνων που είχε εξαπολύσει πριν τρία χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και δεν είχε συγκινήσει ... κανέναν! Πως φτάσαμε ως εδώ με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου; Ποιους βάζει στο κάδρο των ευθυνών ο Ακης και οι συνήγοροί του;

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Δελτίο τύπου 17/4/2012


Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών. 

Τουρκία: “Μας απείλησε ότι θα μας βυθίσει ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ”


Ένα τιμητικό για τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτρη Γράψα τηλεγράφημα των ΗΠΑ που αποκαλύπτει το Wikileaks φέρει τον πρώην ανώτατο Έλληνα αξιωματικό να απειλεί με βύθιση το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος Malene Ostervold και το τουρκικό συνοδό του πλοίο όταν στις 13 Νοεμβρίου 2008 έκανε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα δυτικά της Κύπρου. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το defencenet.gr ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ, λίγους μήνες αργότερα το καλοκαίρι του 2009 είχε προβεί σε πλήρη πολεμική προετοιμασία στο Αιγαίο, θεωρώντας ότι η Τουρκία, ετοιμαζόταν για “θερμό” επεισόδιο. Ένα επεισόδιο που παραλίγο να γίνει….

"Έρχεται πολεμική σύγκρουση"


Δείτε από το 10:14 λεπτό και μετά. Τρομακτικές εξελίξεις τους επόμενους μήνες! Ο Πούτιν αγρίεψε και ετοιμάζεται για πόλεμο (έχει όλο το βίντεο στην ομιλία του στο ΝΑΤΟ)! Έρχεται διπλό νόμισμα για την Ελλάδα, αλλιώς... έξοδος από την Ευρώπη και η χρεοκοπία είναι πολύ κοντά! -
Αναγνώστης...

Αύριο ανακοινώνεται η συνεργασία Δημαρά - Καμμένου


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πάνος Καμμένος θα ανακοινώσει τους υποψηφίους του κόμματός του, σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Προφυλακιστέος ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Προφυλακιστέος ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του ενώπιον του ειδικού ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες. Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός υποστήριξε: · Για τα οπλικά συστήματα «TOR M1» είπε ό,τι έκανε το έκανε για το συμφέρον της χώρας και το καλό της πατρίδας. 

Σε ισχύ νέα συμφωνία ασφάλειας Κύπρου-Ισραήλ, ακολουθούν κι άλλα…


Μία νέα συμφωνία που τίθεται σε ισχύ έρχεται να προστεθεί σε αυτές που έχουν υπογραφεί ανάμεσα στην Κύπρου και το Ισραήλ, απόδειξη της ολοένα και αυξανόμενης αλληλεξάρτησης μεταξύ τους. Το νέο κείμενο της συμφωνίας πρόκειται να συνομολογηθεί μεταξύ του Ισραηλινού Υπουργού Εξωτερικών, Αβιγκντόρ Λίμπερμαν και της Κύπριας ομολόγου του, Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή.

Μνημόνιο ΙΙΙ… από τον Οκτώβριο




ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ 


Η ελλειμματική και κατώτερη των περιστάσεων διαχείριση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, και κατά συνέπειας της Ελλάδας, από την πολιτική ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να εξαιρείται η Αθήνα, προσδιορίστηκε εγκαίρως ως το βασικό πρόβλημα στην προσπάθεια ανάσχεσης των οδυνηρών συνεπειών της κρίσης, και επιστροφής σε περιβάλλον ανάπτυξης. Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία μπήκαν σε Μνημόνιο. 

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε προ ολίγου στην Καλαμάτα


Σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι στην Καλαμάτα, όπως ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή, 19 χλμ νοτιοδυτικά της Μεθώνης. 

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Ηλεία αλλά και στην Μεσσηνία.Η σεισμική δόνηση πραγματοποιήθηκε λίγο μετα τις 2:25. Σύμφωνα με το patrisnews.com, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η μεγάλη διάρκεια του σεισμού η οποία κράτησε περίπου ένα ολόκληρο λεπτό...

defencenet.gr

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Λάμπρος – Φοίβος Μοσχοβίτης


Ο Λάμπρος – Φοίβος Μοσχοβίτης υπέβαλε την παραίτηση του από μέλος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας και θα πολιτευτεί στην Β’ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις εκλογές της 6ης Μαίου.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ο καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης με μία ολιγόλογη δήλωσή του, ανακοίνωσε ότι συντάσσεται με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Συγκεκριμένα η δήλωσή του έχει ως εξής:

Ο επικεφαλής Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας ζητά να ανοίξει η Χάλκη


επαναλειτουργία, επικεφαλής Θρησκευτικών Υποθέσεων, Θεολογική Σχολή Χάλκης, Ισλά
Την ανάγκη να επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των χριστιανών στις μουσουλμανικές χώρες τόνισε ο επικεφαλής Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Μεχμέτ Γκιορμέζ.
«Δεν αρμόζει στη μεγαλοσύνη του πολιτισμού που έχει αναπτυχθεί στον τόπο μας, οι Ορθόδοξοι χριστιανοί πολίτες να πρέπει να στέλνουν τα παιδιά τους στην Ελλάδα και οι Αρμένιοι στην Αρμενία, για να εκπαιδευτούν ως κληρικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιορμέζ

Αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκλέξουν πάνω από 180 βουλευτές, όλα τελείωσαν.


Με βάση τον εκλογικό νόμο του καθηγητή κ. Παυλόπουλου (είναι αυτός ντε, αν θυμάστε, που είχε φτιάξει και τον νόμο να εκλέγονται δήμαρχοι και νομάρχες με 42%!!!), το πρώτο κόμμα θα λάβει δώρο 50 βουλευτές. Αν υπήρχε απλή αναλογική, τότε για να πάρει ένα...
κόμμα 50 βουλευτές στους 300, θα έπρεπε να συγκεντρώσει ποσοστό περίπου 17%. Αντιλαμβάνεστε άραγε τι σημαίνει αυτό;....
Σημαίνει ότι ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα ξεκινούν από το 0%, ένα κόμμα ξεκινά από το 17% χωρίς καμία ψήφο κανενός πολίτη. Δηλαδή όταν για παράδειγμα βλέπεται ποσοστό για την ΝΔ 25% προσθέστε και ένα 17% και έχετε αμέσως αμέσως ένα 42%!!!!!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!




















 Βρίζει τους πάντες ο πρώην συνεργάτης τουΑ.Τσοχατζόπουλου και νυν του Α.Σαμαρά,Κυριάκος Ταβουλαρέας για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακίσουν των τέως υπουργό. 

Υπενθυμίζουμε πως ο Κ.Ταβουλαρέας είναι αποσπασμένος από την ΔΕΗ ως συνεργάτης του Α.Σαμαρά ενώ πριν ήταν αποσπασμένος στο γραφείο τουΑ.Τσοχατζόπουλου. Το ωραίο;Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να μας σώσει έχοντας δίπλα του ως συνεργάτες ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τον Τσοχατζόπουλο. 

dimotiko safari 

Ανοίγουν στρατόπεδα λαθρομεταναστών – κλείνουν σκοπευτήρια της Αστυνομίας!


Οι πρόσφατες αποφάσεις για δημιουργία «στρατοπέδων φιλοξενίας λαθρομεταναστών» από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επηρεάζουν αρνητικά την εκπαίδευση και την ετοιμότητα του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας! 

Την αποστροφή τους για τις Ένοπλες Δυνάμεις την έκαναν πράξη!


Όπως είναι γνωστό, ο καθιερωμένος εορτασμός του Πάσχα στις Ένοπλες Δυνάμεις αποτελεί στοιχείο δεσμού άρρηκτου και βιωματικά σφυρηλατημένου, από τους αγώνες των Ελλήνων για την Ελευθερία με την γενναία προσφορά αίματος, μέχρι τις ημέρες μας, μεταξύ του λαού και του προσωπικού που απαρτίζει τις Ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά κομμάτι του λαού.

Τελικά ήπιαμε 100.000 κουτιά Coca-Cola με ζιζανιοκτόνο



Διαστάσεις χιονοστιβάδας, με ανεξέλεγκτες συνέπειες για την ποιότητα αλλά και την αξιοπιστία της εταιρείας Coca-Cola 3E, λαμβάνουν οι αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος» αναφορικά με τα 816.000 κουτιά/φιάλες Coca-Cola και Sprite, στα οποία πριν από δύο μήνες εντοπίστηκε η χημική ουσία διχλωροφαινόλη, η οποία ως γνωστόν χρησιμοποιείται για την παραγωγή ζιζανιοκτόνων.

Κύπρος: Κατασκευάζεται από την εκκλησία εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας τεραστίων διαστάσεων


 

Την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας τεραστίων διαστάσεων, ανακοίνωσε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΜΣΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έγραψε στο προσωπικό του facebook τα εξής, σχετικά με την εντολή Τόμσεν να αρθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών,που στην ουσία σημαίνει κατάσχεση της πρώτης κατοικίας:“Χριστός Ανέστη.

Μασούντ Μπαρζανί: «Το Κουρδιστάν δεν θα αργήσει να ενωθεί»


Ο πρόεδρος της αυτόνομης περιοχής του ιρακινού Κουρδιστάν, Μασούντ Μπαρζανί, δήλωσε ότι κάποια ημέρα θα παύσει η διαίρεση και θα έρθει η ενότητα του κουρδικού έθνους, όπως έγινε με την Τσεχοσλοβακία και την Γερμανία. «Το κουρδικό έθνος θα ενωθεί και θα έρθει η ώρα της αυτοδιάθεσης, χωρίς τη βία και τα όπλα. Δεν βλέπω γιατί ένα... τέτοιο ζήτημα δεν πρέπει να επιλυθεί», είπε.

Κάθοδος στη Μεσόγειο: Η Ρωσία αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Συρίας


Ρωσικά πολεμικά πλοία θα βρίσκονται συνεχώς αναπτυγμένα σε αποστολές περιπολίας ανοιχτά της Συρίας, στις ακτές στη Μεσόγειο, δήλωσε μια υψηλόβαθμη πηγή στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Παρασκευή, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti. 

Το λιγότερο που έρχεται είναι η... νοθεία > Από πραξικόπημα σε πραξικόπημα


Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των πραξικοπημάτων του κράτους και παρακράτους των ληστών και δημίων του ελληνικού λαού: Εκλογές χωρίς υπηρεσιακή κυβέρνηση!!! Η πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου θα λειτουργεί κανονικότατα και θα εκτελεί τις ευρω-χουντικές εντολές και ταυτόχρονα θα διεξάγει και τις εκλογές! Με απλά λόγια: ...

ΠΟΜΑΚΟΙ: Πιο Έλληνες από κάποιους κατ'όνομα "Έλληνες" - Βίντεο ντοκουμέντο


Ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο αποδεικνύεται ότι Έλληνας είναι όποιος θέλει Έλληνας, ανεξάρτητα θρησκείας, αρκεί μέσα στην καρδιά του να "κτυπάει" η Ελλάδα φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το defencenet.gr. 

  Πρόκειται για το βίντεο από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο ακριτικό χωριό Σμίνθη το οποίο κατοικείται από Έλληνες Πομάκους, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα . Στο βίντεο αυτό οι μουσουλμάνοι Πομάκοι μαθητές του Γενικού Λυκείου Γλαύκης, δεν μουτζώνουν τους "επισήμους", ούτε στολές, ούτε σύμβολα και γι αυτό ίσως δεν έγιναν και πρώτο θέμα στα κανάλια. Δήλωσαν απλά και βροντερά "ΕΛΛΗΝΕΣ". 

Όπως δεν φώναξε κανένα άλλο σχολείο, δημοτικό, γυμνάσιο ή λύκειο σε όλη την επικράτεια. Και με στρατιωτικό βήμα, παρακαλώ...

Στο ΣΥΡΙΖΑ ο γραικύλος ελληνόφωνος Πέτρος Τατσόπουλος


Στο ΣΥΡΙΖΑ ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος 
Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ  θα βρίσκεται ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τατσόπουλος αποφάσισε να πολιτευτεί με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη... Β' Αθήνας. 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι συγγραφέας, σεναριογράφος και δημοσιογράφος.


πηγή

Άγιο Φως...

















Χθες στη 1.30 μια γαλαζόλευκη δέσμη φωτός διαφορετικής έντασης και χρώματος από το ηλιακό φως που περνά από τα άλλα παράθυρα, κατευθύνθηκε από την οροφή του Ναού τής Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα προς το κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου.
Η εικόνα αποτυπώθηκε σε βίντεο του ρωσικού δικτύου 



Russia Today.

ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΠΑΣΧΑ"...ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!


ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΠΑΣΧΑ"...ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!


«Αυτό το Πάσχα μπορεί να είναι αυτό που σημαίνει η λέξη Πάσχα: έξοδος, ευκαιρία εξόδου από την κρίση. Αυτά δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο "αναστάσιμο" μήνυμά του!

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...