Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Nigel Farage: ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ;

Για την Κρήτη… Άρθρο του Νίκου Αναστασάκη

Για την Κρήτη…
Άρθρο του Νίκου Αναστασάκη*,
Την Κυριακή αυτή οι Κρητικοί και Κρητικές καλούνται να εκλέξουν τον Πρόεδρο και τα μέλη του μεγαλύτερου πνευματικού-πολιτιστικού σωματείου της Ελλάδας, της Παγκρητίου Ένωσης. Εδώ και 62 χρόνια η Παγκρήτιος Ένωση αποτελεί το σημείο αναφοράς όλων  των Κρητών και έχει ταυτιστεί στην συνείδησή τους με την μεγάλη πολιτιστική παράδοση της Μεγαλονήσου.
Σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τους Έλληνες, όπου η Ελληνική μας ταυτότητα βάλλεται από παντού, η Παγκρήτιος Ένωση καλεί τους Κρητικούς όλης της Αττικής να επιλέξουν εκείνον που καλύτερα θα αναδείξει την παράδοση και τις αξίες της Κρήτης.
Οι αξίες αυτές αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο των Ελλήνων. Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η UNESCO αναγνώρισε την «Μεσογειακή Διατροφή»,  ως Αϋλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας. Βλέποντας ότι ο δυτικός τρόπος ζωής δεν μας οδηγεί τελικά εκεί που όλοι αναμέναμε, η επιστροφή στις ρίζες μας και στην ιστορία μας θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε όλα αυτά που χάσαμε ή ξεχάσαμε κατά την διάρκεια των χρόνων που πέρασαν.  
Όντας ο ίδιος Κρητικός και μέλος της Παγκρατίου Ένωσης νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που η χώρα μας έχει ένα τόσο δραστήριο, πολυπληθές και σημαντικό σωματείο. Η συμμετοχή όλων των Κρητικών στις προσεχείς εκλογές είναι απαραίτητη.


*Οικονομολόγος, υποψήφιος Χανίων

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

NASA UFO BANNED VIDEO

Πληροφορίες για σχεδιασμό προληπτικής επίθεσης από τη Νότια Κορέα



ImageΠληροφορίες από τη Νότια Κορέα αναφέρουν πως η χώρα μελετά την πραγματοποίηση της μαζικότερης προληπτικής επίθεσης  από το 1953 έτος λήξης του πολέμου στη Κορεατική χερσόνησο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στόχος της επίθεσης της Ν. Κορέας θα είναι θέσεις πυροβολικού και ρουκετοβόλων σε βάθος έως και 50 χλμ. από τα σύνορα των δύο χωρών.
Οι νοτιοκορεάτες θεωρούν πως η Β. Κορέα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όπλα στη συγκεκριμένη επίθεση το οποίο θεωρούν σίγουρο πως θα γίνει μόνο στην περίπτωση που επιχειρηθεί εισβολή στη χώρα. Η επίθεση, εάν αναληφθεί τελικά θα στηριχθεί στα περίπου 500 μαχητικά της Νότιας Κορέας τα οποία θα αναγκαστούν να πετάξουν σε μια από τις πυκνότερες σε διάταξη αντιαεροπορικές άμυνες του κόσμου με συγκέντρωση πάνω από 10.000 αντιαεροπορικών όπλων σε όλο το εύρος των συνόρων
Η ανάληψη δράσης απέναντι σε συγκεκριμένους στόχους στη Β. Κορέα θεωρείται από την ηγεσία από της Ν. Κορέας ως επιβεβλημένη καθώς η προκλητικότητα του Βορά έχει φτάσει σε ανεξέλεγκτα επίπεδα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το επομενο βημα

Γιατί ενοχλεί ο Ανθιμος ;

Korean War Crisis: Brought To You By Uncle Sam - Alex Jones Tv

Το βίντεο που ΣΟΚΑΡΕ την Ντόρα Μπακογιάννη

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...