Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ....ΝΟ 1


Όλα ξεκίνησαν με το διάταγμα απέλασης των εβραίων απο την Μ. Βρετανία το 1290 μ.Χ..

Οι Εβραίοι θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η απέλαση τους από την Αγγλία από τον Εδουάρδο Ι ( 1272-1307) οφειλόταν στο πάθος τους για  χρήματα  και στις προσπάθειές τους  για δανεισμό. Ο πραγματικός λόγος όμως  ήταν  η εγκληματικότητα των Εβραίων, δηλαδή οι  τελετουργικοί αιμοσταγείς 

φόνοι που έκαναν επείδη τους το υπαγόρευε ο θρησκευτικός τους κώδικας το Ταλμούδ

 Η Ορθόδοξος  ιστορικός του 5ου αιώνα, Σωκράτης Σχολαστικός, στην Εκκλησιαστική Ιστορία του, 7:16, αφηγείται ένα περιστατικό σχετικά με τη δολοφονία χριστιανόπουλου απο τους Εβραίους.

" Σε ένα μέρος κοντά στην Αντιόχεια της Συρίας, οι Εβραίοι χλεύαζαν  του Σταυρό και εκείνους που πίστευαν στον  Εσταυρωμένο, έτσι λοιπόν αφού έκλεψαν ένα χριστιανόπουλο  το έδεσαν στο σταύρο
και μετα το θανάτωσαν" 
 Εδώ είναι μερικά  απο τα παραδείγματα που οδήγησαν στην αγγλική εκδίωξη των Εβραίων το 1290 μ.Χ.:

 1144 μ.Χ. Νόργουιτς: Ένα δωδεκάχρονο αγόρι σταυρώθηκε απο τους Εβραίους ως θυσία για το  εβραϊκό Πάσχα. Το σώμα του βρέθηκε σε ένα σάκο κρυμμένο σε ένα δέντρο. Ένας Εβραίος που έγινε  χριστιανός  και ονομαζόταν  Theobald του Cambridge ενημέρωσε τις αρχές ότι οι Εβραίοι έπερναν  κάθε χρόνο αίμα από ένα χροστιανόπουλο γιατί νόμιζαν ότι μόνο με αυτόν το τρόπο θα  μπορούσαν ποτέ να επιστρέψουν  στην Παλαιστίνη. Το αγόρι είναι απο τότε γνωστό ως Αγίος  Γουίλιαμ.
  
1160 μ.Χ. Gloucester: Το σώμα ενός παιδιού, με το όνομα Χάρολντ βρέθηκε στο ποτάμι με τις πληγές της σταύρωσης.

 1255 μ.Χ. Λίνκολν: Ένα αγόρι με το όνομα Hugh βασανίστηκε και σταυρώθηκε από τους Εβραίους. Η μητέρα του αγοριού είχε βρει το σώμα του  στις εγκαταστάσεις ενός Εβραίου που ονομάζοταν  Jopin. 18 Εβραίοι απαγχονίστηκαν για αυτό το  έγκλημα από το βασιλιά Henry III.

 1290 μ.Χ. ΟξφόρδηΤα πρακτικά Νο  18 του Εδουάρδου του I,  τις 21 του Ιουνίου, 1290 αναφέρουν  μια σειρά από τις παραδόσεις  ενός Εβραίου που ονομαζόταν  Ισαάκ ντε Pulet , αυτός δολοφονούσε και έπινε το αίμα απο  αγόρια χριστιανόπουλα Μόνο ένα μήνα μετά από αυτό, ο βασιλιάς Εδουάρδος ο Ι έκδοσε  διάταγμα για την αποβολή των  Εβραίων  από την Αγγλία.
 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΕΔΩ
 
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ


 Υπό την ηγεσία της εβραϊκής χρηματοδότησης  ο ανάδοχος  του νέου μοντέλου του Κρομγουελικού  στρατού, Φερνάντες Carvajal και επικουρούμενος  από τον  πορτογάλο  Πρέσβη De Souza  a Marano (που ήταν κρυπτοεβραίος ), είδε την ευκαιρία να αξιοποιήσει την  εμφύλια διαμάχης με επικεφαλή τον Όλιβερ Κρόμγουελ το 1643 .

 Cromwell


 Μια  σταθερή  χριστιανική κοινωνία των αρχαίων παραδόσεων που συνδίαζει  την Μοναρχία,  την Εκκλησία και το κράτος,διακόπηκε από προτεσταντική εξέγερση του Καλβίνου. Οι Εβραίοι του Άμστερνταμ αξιοποίησαν  αυτήν την  πολιτική αναταραχή και έκαναν την κίνησή τους. Θα ενημέρωναν τον  Όλιβερ Κρόμγουελ σε μια σειρά επιστολών:

Ο  Cromwell για τον Ebenezer Pratt στη συναγωγή του  Mulheim του  Amsterdam,
 την 16th Ιουνίου του  1647:

 "Σε αντάλλαγμα για την οικονομική  σας στήριξη θα υποστηρίξουμε την εισαγωγή των Εβραίων στην Αγγλία: Αυτό όμως είναι αδύνατο ενώ ζεί ο  Κάρολος (19 Νοεμβρίου 160030 Ιανουαρίου 1649).  Ο Κάρολος δεν μπορεί να εκτελεστεί χωρίς δίκη, και προς το παρόν δεν υπάρχουν επαρκείς λόγοι για να γίνει αυτό.

 Για τον  Oliver Cromwell από τον Ebenezer Pratt,την  12th Ιουλίου του  1647:
   
"Θα σας  χορηγήσουμε  οικονομική βοήθεια το συντομότερο δυνατόν μα πρέπει να διωχθεί ο Κάρολος και οι Εβραίοι γίνουν  δεκτοί στην Αγγλία .  Η δολοφονία του ωστόσο είναι  πολύ επικίνδυνη.Πρέπει να του δωθεί η ευκαιρεία να φύγει απο τη χώρα έτσι ώστε μέτα την ανακατάληψη της να γίνει δίκη και να εκτελεστεί.

 Κάρολος Α

Ο Κρόμγουελ μαζί με την βοήθεια των εβραίων χρηματοδοτών του αποκεφάλισε τον Κάρολο τον Ά τις 30 Ιανουαρίου του 1649.


Έτσι λοιπόν ο Κρόμγουελ το  1655 μέσω της συμμαχίας του με τους  εβραίους τραπεζίτες του Άμστερνταμ και συγκεκριμένα με τον Manasseh Ben Israel  και τον αδελφό  του  David Abravanel Dormido, ξεκίνησε την επανεγκατάσταση των Εβραίων στην Αγγλία.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ¨"ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

 
Ο WILLIAM STADHOLDER,  ήταν ένας Ολλανδός καριερίστας στο  στρατό, ήταν ένας όμορφος τύπος με οικονομικά προβλήματα . Οι Εβραίοι άρπαξαν την ευκαιρία και μέσω της επιρροής τους, διοργάνωσαν  την ανύψωση του Γουίλιαμ σαν γενικό καπετάνιο στις ολλανδικές δυνάμεις. Το επόμενο βήμα για τον William ήταν ανύψωση του από τους Εβραίους με το αριστοκρατικό τίτλο του Ουίλιαμ, πρίγκιπας της Οράγγης.



 Οι Εβραίοι οργάνωσαν στην  συνεχεία μια συνάντηση μεταξύ του William  και της  Mary, της μεγαλύτερης  κόρης του δούκα της Υόρκης. Ο Δούκας ήταν μόνο ένα βήμα  από το να γίνει ο βασιλιάς της Αγγλίας. Το 1677, πριγκίπισσα Μary της Αγγλίας παντρεύτηκε τον William πρίγκιπας της Οράγγης.

  
Για να τοποθετήθει ο Ουίλιαμ στο θρόνο της Αγγλίας ήταν απαραίτητο  να απαλλαγούν από τον Κάρολο τον ΙΙ  και τον Ιάκωβο τον ΙΙ.


 Το 1685, ο βασιλιάς Κάρολος Β 'πέθανε και βασιλιάς της Αγγλίας  έγινε  ο δούκας της Υόρκης   Ιάκωβος Β' . Το 1688 οι Εβραίοι διέταξαν τον William πρίγκιπα  της Οράγγης να εγκατασταθεί στην Αγγλία  στο Torbay. Λόγω της συνεχιζόμενης σκηνοθετημένης  εκστρατείας της L'Infamie  απο τους εβραίους κατά του Ιακώβου  II , ο τελευταίος  παραιτήθηκε και έφυγε για τη ΓαλλίαΟ William της Ουράγγης  και η  σύζυγος  του Μαίρη ανακηρύχθηκαν  βασιλιάς και η βασίλισσα της Αγγλίας.


 Ιάκωβος ΙΙ

 Ο νέος βασιλιάς William  ο ΙΙΙ σύντομα έβαλε την Αγγλία  να συμμετέχει  σε δαπανηρούς πολέμους εναντίον καθολικών της  Γαλλίας , κάτι που έφερε την Αγγλία σε βαθύ χρέος. Εδώ ήταν και  η ευκαιρία των  εβραίων  τραπεζιτών για απόλυτη επιρροή. Έτσι  ο King William, κάτω από τις διαταγές από Σοφών της Σιών στο Άμστερνταμ, έπεισε το βρετανικό Υπουργείο Οικονομικών να δανειστεί 1,25 εκατομμύρια λίρες  από τους εβραίους  τραπεζίτες, οι οποίοι τον είχαν βοηθήσει να ανέβει  στο θρόνο.


Τα χρέη του κράτους είχαν  αυξηθεί δραματικά, η κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή παρά να δεχτεί το δανεισμό. Αλλά υπήρχαν όροι: Τα ονόματα των δανειστών έπρεπε να κρατηθούν  μυστικά και παράλληλα  έπρεπε να χορηγηθεί μια Χάρτα για τη δημιουργία μιας Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας(η χάρτα αυτή είχε απαγορευτεί επί εποχή Ιακώβου  του ΙΙ  ΓΙ ΑΥΤΌ ΆΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΦΑΓΑΝ). Οι όροι έγιναν δεκτοί απο το κοινοβούλιο  και έτσι η Μεγάλη βρετανία  βυθίστηκε στα πλοκάμια των εβραίων τραπεζιτών..... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

wwwaporrito

Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική: Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!
Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.

Η υπόθεση θυμίζει πραγματικό θρίλερ καθώς μέσω της κάμερας που ήταν τοποθετημένη στο τρυπάνι οι Ρώσοι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια «χρυσή σβάστικα» (golden-like swastika) και αμέσως μετά κτύπησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν. 
 
Αμέσως μετά την ανακάλυψη (όπως είχαμε αποκαλύψει η επικοινωνία με την ρωσική επιστημονική ομάδα διακόπηκε όταν ανήγγειλαν ότι «Είχαν βρει κάτι πολύ σοβαρό») η ρωσική ομάδα χάθηκε και δεν απαντούσε σε καμία κλήση από τις άλλες δύο ομάδες της αμερικανική και την βρετανική που βρίσκονταν κοντά.
Η εξήγηση ήταν ότι μόλις επικοινώνησαν με το ρωσικό κέντρο και μετέδωσαν το τι ακριβώς είχαν βρει το ρωσικό υπουργείο Αμύνης τους έδωσε εντολή για πλήρη «επικοινωνιακή σιγή» και να παραμείνουν στην περιοχή, μέχρι να τους παραδοθούν ειδικές τηλεπικοινωνιακές συσκευές με τεχνολογία μηδενικής υποκλοπής. Μόλις οι συσκευές τους παραδόθηκαν -άγνωστο πώς, αλλά εικάζεται ότι έγινε ειδική πτήση-  τότε και μόνο πήραν εντολή για να απομακρυνθούν από την περιοχή σπάζοντας την επικοινωνιακή σιγή.
Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι εντοπίστηκε, αλλά η μυστικότητα και η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δείχνει ότι έχει βρεθεί κάτι πολύ σοβαρό και κρίσιμο, ίσως και για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους.
Το βέβαιο είναι ότι εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Αρης, ο δορυφόρος του Δία, η Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.
Μάλιστα η φράση του Ρώσου επιστήμονα Λεβ Σαβατιούγκιν, που συμμετέχει στην αποστολή, ότι «Πιστεύω ότι θα εμπλουτισθούν οι γνώσεις μας για την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας. Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν έχει μείνει απομονωμένο τόσο καιρό. Πρέπει να εξετάσουμε τι ακριβώς υπάρχει εδώ πριν στείλουμε αποστολές στο διάστημα» πυροδότησε συζητήσεις για το αν εννοούσε ότι η ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στη Γη οφείλεται σε εξωγήινη επίσκεψη πριν από εκατομμύρια χρόνια!
Με την θέση αυτή του Ρώσου συμφώνησε από απόσταση μερικών χιλιάδων χιλομέτρων ένας «αντίπαλος» Αμερικανός ειδικός, ο Ουαλίντ Αμπνταλάτι, που εργάζεται για τη NASA, με την εξής συγκλονιστική φράση: «Πολύ απλά, μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκεπτόμαστε για την ύπαρξη της ζωής».
Επίσης, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες, το νερό που έχουν συλλέξει είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο καθαρό από το αποσταγμένο, και θεωρείται τόσο "ξένο" -ως προς τη Γη- όσο και αυτό που βρίσκεται στις λίμνες της Ευρώπης ενός από τους δορυφόρους του Δία.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν τον Δεκέμβριο του 2012 όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες λόγω του «καλοκαιριού» της Ανταρκτικής.
defencenet.gr

Στο 94% το ποσοστό αυτάρκειας της Ελλάδας σε βασικά αγροτικά διατροφικά προϊόντα.



Aλλο ένα ψέμμα, από τα πιό χοντρά, που μας είπαν για να μας χώσουν στα σαγόνια του ΔΝΤ και των λοιπών τοκογλυφικών "δανείων δυνάμεων" (sic), καταπίπτει με πάταγο. Ναί παράγουμε οι Έλληνες όσα μας χρειάζονται για να ζήσουμε. Και βέβαια όταν λέμε να πάμε στην δραχμή, εννοούμε με πατριωτική κυβέρνηση κι όχι με τους υπάρχοντες προδότες, δωσίλογους και δοτούς που λοιμαίνονται την ηγεσία της χώρας. Διότι ο πατριώτης θα χρησιμοποιήσει το εθνικό νόμισμα πρός όφελος του λαού και της οικονομίας, ενώ οι προδότες θα κοιτάξουν να εξυπηρετήσουν πάλι τους τοκογλύφους και στανικούς δανειστές. 



Το άρθρο του in.gr
(που μην ξεχνάτε είναι του ΔΟΛ δηλ. φιλοευρωπαϊκό, φιλοκυβερνιτικό κι επομένως έχει αξία η δημοσίευση αυτή... )

Με τη χαρακτηριστική -και μάλλον υπερβολική- φράση «ακόμα και αν πάμε στη δραχμή οι Έλληνες δε θα πεινάσουμε»,  ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, αντέκρουσε τις φήμες που κυκλοφορούν ότι οι αγρότες στη χώρας μας είναι «άχρηστοι» και δεν παράγουν, τονίζοντας μάλιστα, ότι «είναι τρομοκρατία να κυκλοφορούν άσχετοι τέτοιες φήμες, αλλά και αδικία για τους ανθρώπους που κοπιάζουν στα χωράφια».

Ο αγροτικός κλάδος, όπως εξήγησε, είναι ιδιαίτερα δυναμικός και μπορεί να τρέξει ακόμα πιο γοργά εάν υιοθετηθεί και εφαρμοστεί μια σωστή αγροτική πολιτική, που θα κοιτάει μπροστά και δεν θα γυρνάει συνέχεια σε λάθη του παρελθόντος.
Στο πλαίσιο αυτό διευκρίνισε, «δεν αποτελεί πολιτική το καλάθι της περιφέρειας, ούτε και ο θεσμός των δημοπρατηρίων», αφού, όπως τόνισε, αποτελούν πεπαλαιωμένες πρακτικές.
Βάσει μελέτης, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη, το ποσοστό αυτάρκειας της χώρας μας σε μια σειρά βασικών αγροτικών, διατροφικών προϊόντων φυτικής και ζωϊκής παραγωγής διαμορφωνόταν κατά μέσο όρο στο 94% το 2010.
Στη φυτική παραγωγή, όπως προκύπτει η αυτάρκεια είναι 99% κατά μέσο όρο και διαφοροποιείται μεταξύ επιμέρους κατηγοριών προϊόντων, όπως τα δημητριακά όπου η αυτάρκεια ανέρχεται στο 82% περίπου, το μικρότερο ποσοστό εντοπίζεται στο μαλακό στάρι (32%) και το υψηλότερο στο ρύζι (171%).

Στα εσπεριδοειδή τη μεγαλύτερη αυτάρκεια παρουσιάζουν τα πορτοκάλια (167%), ενώ στα λεμόνια περιορίζεται στο 67%.
Στα φρούτα η αυτάρκεια παραμένει υψηλή (128%), ενώ χαμηλή διαπιστώνεται στον κλάδο των οσπρίων (39%).
Στη ζωϊκή παραγωγή το ποσοστό αυτάρκειας ανέρχεται κατά μέσο όρο στο 73%.
Στο κρέας καταγράφεται αυτάρκεια 56%, με το μικρότερο ποσοστό στο βόειο κρέας (30% και το υψηλότερο στο αιγοπρόβειο (94%).
Στην κατηγορία των γαλακτοκομικών-τυροκομικών προϊόντων, η φέτα με ποσοστό αυτάρκειας 147% υπερβαίνει το μέσο όρο της κατηγορίας, που κυμαίνεται στο 80%.
Στο μέλι και στα αυγά, καταγράφεται ποσοστό αυτάρκειας 92% και 91% αντίστοιχα.

Εξελίξεις στην αγροτική οικονομία
Σημαντική πτώση της αξίας της παραγωγής του γεωργικού τομέα της Ελλάδος καταγράφεται στο διάστημα της εξαετίας 2006-2011, ιδιαίτερα έντονη κατά το 2006 - με κάμψη μεγαλύτερη του 14%, αλλά και κατά τη διετία 2008-2009, με πτώση άνω του 4%.
Τη διετία 2010-2011 εκτιμάται ότι υπήρξε οριακή αύξηση, όχι πάνω από 2%.
Ιδιαίτερα έντονη είναι η πτώση της αξίας της φυτικής παραγωγής στο διάστημα 2005-2011, που συνδέεται κυρίως με την κάμψη των τιμών παραγωγού.
Βάσει εκτιμήσεων της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας, η αξία της φυτικής παραγωγής σε βασικές τιμές, περιορίστηκε σε 6,89 δισ. ευρώ το 2011 από 8,24 δισ. ευρώ το 2006 (-16%).
Αναφορικά με την τραπεζική χρηματοδότηση των επιχειρήσεων κατά κλάδο οικονομικής δραστηριότητας, προκύπτει ότι ο τομέας της γεωργίας απορροφά μόλις το 1,7% του συνόλου των δανείων.
Τον Οκτώβριο του 2011, το υπόλοιπο των δανείων που προορίζονται για τις επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα ανερχόταν σε 2,018 δισ. ευρώ, ενώ από το 2009, από την έναρξη της ύφεσης στην οικονομία μέχρι και πρόσφατα, ο ρυθμός επιβράδυνσης της τραπεζικής χρηματοδότησης προς τις γεωργικές επιχειρήσεις, με βάση τη μεταβολή του υπολοίπου των δανείων (2009: 3,962 δισ., Οκτώβριος 2011: 2,018 δισ. Euro) καταγράφει πτώση της τάξεως του 49% και πλέον.
Στην τρέχουσα χρονική περίοδο, σύμφωνα με μελέτη της ΠΑΣΕΓΕΣ, η δυνατότητα τραπεζικής χρηματοδότησης των αγροτών και των επιχειρήσεών τους είναι μηδενική.

Εξέλιξη αγροτικού εισοδήματος
Σε φθίνουσα πορεία βρίσκεται το αγροτικό εισόδημα στη χώρα μας από το 2008 και με μια εξαίρεση το 2009, οπότε και καταγράφηκε μικρή άνοδος 2,1%, το 2010 διολίσθησε κατά 9,3% και το 2011 κατά 5,3%.
Στο διάστημα της εξαετίας 2006-2011 το αγροτικό εισόδημα στην Ελλάδα, όπως εκτιμάται από τη Eurostat, μειώθηκε κατά 22,6 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ στο ίδιο διάστημα, συγκριτικά, το αγροτικό εισόδημα στην ΕΕ-27 αυξήθηκε κατά 19% και στις χώρες της ευρωζώνης κατά 5% περίπου.
Κρίσιμη παράμετρος της πτώσης του αγροτικού εισοδήματος παραμένει η σημαντική αύξηση του κόστους παραγωγής, με το μέσο γενικό δείκτη εισροών, σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας, να καταγράφει νέα σημαντική αύξηση, της τάξεως των 7,5 ποσοστιαίων μονάδων, προερχόμενη κυρίως από τη σημαντική αύξηση στους δείκτες της ενέργειας (17,1%), των ζωοτροφών (11,9%) και των λιπασμάτων (10,7%).
Η εξαιρετικά μεγάλη αύξηση της δαπάνης για ενέργεια, που αντιπροσωπεύει το 25% και πλέον του συνολικού κόστους των εισροών στον αγροτικό τομέα, συνδέεται και με τη σημαντική αύξηση του αγροτικού τιμολογίου της ΔΕΗ κατά 6% το 2011, ενώ και νέα αύξηση, κατά 9%, επιβλήθηκε το 2012.
Από την άλλη πλευρά, σημαντική κάμψη καταγράφεται στο πρώτο 10μηνο του 2011 στις τιμές παραγωγού, ιδιαίτερα έντονη στα κηπευτικά - με μεγάλη μείωση του δείκτη εκροών τον Οκτώβριο του 2011 στη νωπή τομάτα (-33,9%) και σε ορισμένα άλλα είδη, με συνέπεια την πτώση του γενικού δείκτη εκροών κατά 3,8 ποσοστιαίες μονάδες.


  schizas.com

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την ελεύθερη καλλιέργεια φυτώv ...!!!



Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικροκαλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια.

Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να...
μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες...

Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους...


Ύστερα από καθυστέρηση ενός έτους η γερουσία ψήφισε σήμερα το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο «S 510» για την
προστασία του καταναλωτικού κοινού και που αφορά στη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ψήφους 73 ψήφους έναντι 25 και συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων.

Αν και το νομοσχέδιο πρέπει να συνδιαμορφωθεί με το αντίστοιχο που ψηφίστηκε από τη βουλή των αντιπροσώπων τον Ιούλιο του 2009 –καθώς στο τελευταίο περιλαμβάνονται αρκετές τελικές διαφοροποιήσεις- εντούτοις η βουλή των αντιπροσώπων πρόκειται μάλλον να δεχθεί το κείμενο του Κογκρέσου. Ο νέος νόμος ουσιαστικά παρέχει πλήρη εξουσία στην αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων και τροφίμων (FDA) στις διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης τροφίμων στις ΗΠΑ στο περίπου 80% της παραγωγής. Ο νέος νόμος πρόκειται να εστιάσει στην πρόληψη πάσης φύσεως επιδημιών που μπορεί να προκύπτουν στην διαδικασία παραγωγής τροφίμων, στον εντοπισμό τους και την αντιμετώπισή τους.

Κάτω από τις ίδιες προδιαγραφές πρόκειται να ελέγχονται και τα εισαγόμενα τρόφιμα και η FDA θα αποφασίζει εάν αυτά ανταποκρίνονται στις διαδικασίες ασφαλείας παραγωγής που υπόκεινται και τα τρόφιμα που παράγονται στις ΗΠΑ αναγκάζοντας τον οποιοδήποτε προμηθευτή εξωτερικού να υιοθετεί τις ίδιες αυτές προδιαγραφές ασφαλείας. Ο προϋπολογισμός του νέου νόμου πρόκειται να ανέλθει στα 1,4 δις. $.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το νομοσχέδιο αφορούσαν στα τρόφιμα που παράγονται από μικρούς παραγωγούς τόσο για εμπόριο όσο και για ιδία κατανάλωση, μιλώντας για σενάρια όπου αποσπάσματα της FDA θα συλλάμβαναν τον οποιοδήποτε επιχειρούσε να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπό του. Στο τροποποιημένο κείμενο που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο εξαιρέθηκαν από τους νέους κανονισμούς οι παραγωγοί που παράγουν προϊόντα τα οποία τους αποφέρουν μέχρι 500.000 $ ετησίως και τα διαθέτουν σε αποστάσεις όχι μεγαλύτερες των 275 μιλίων από τον τόπο παραγωγής τους.

Παρόλα αυτά στο νόμο περιέχονται συγκεκριμένες δικλείδες ασφαλείας ακόμη και για τους μικρούς παραγωγούς κάτι που ουσιαστικά οδηγεί σε αναίρεση της εξαίρεσης...Αυτό γιατί όσοι θέλουν να εξαιρεθούν πρέπει να εγγραφούν στα μητρώα της FDA, -αλλιώς θα υποστούν νομικές κυρώσεις- ενώ –και κυριότερα- οι μικροί παραγωγοί θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να δέχονται τον έλεγχο της FDA εάν η υπηρεσία διαπιστώσει πως κατά τη διάρκεια παραγωγής των τροφίμων δεν τηρούνται οι διατάξεις του S-510 από τον οποίο υποτίθεται έχουν εξαιρεθεί!

Η FDA έτσι εκτός του ότι καθίσταται το κύριο όργανο στην παραγωγή τροφίμων μπορεί να υπαγορεύει οποιαδήποτε στιγμή το πως παράγονται τα τρόφιμα με ποιες διαδικασίες και με ποια φάρμακα πιθανόν κρίνει ότι πρέπει να εντάσσονται στην διαδικασία της παραγωγής. Ένας νόμος αναμφισβήτητα που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα και την ευρωπαϊκή εκδοχή του.


defencenet.gr

ΚΟΡΗ του ΧΙΤΛΕΡ η ΜΕΡΚΕΛ;



Μπορεί να φαντάζει εξωφρενικό ή ακόμα και τρομακτικό, ωστόσο κυκλοφορεί μία είδηση στο διαδίκτυο, ήδη από τον Αύγουστο του 2007, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι η γνωστή, πλέον, Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είναι κόρη του Αδόλφου Χίτλερ.

Εάν οι επικαλούμενες πηγές είναι αληθείς, τότε, η εν λόγω πληροφορία αποκτάει τελείως διαφορετικές διαστάσεις στις μέρες που ζούμε και μπορούμε να τις συνδυάσουμε με πάρα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας στην Ευρώπη και, κατ’ επέκταση, στον πλανήτη μας. Γεγονότα που δεν πρέπει να παγώσουν τις σκέψη μας και που, σίγουρα, δεν πρέπει να μας καθησυχάζουν.

Επίσημα, η Angela Merkel γεννήθηκε στις17/7/1954 στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας (Ανατολική Γερμανία) -το Κομμουνιστικό μέρος της Γερμανίας. Κόρη ενός Λουθηρανού υπουργού υπό την Ανατολικογερμανική Εκκλησία. 

δρ. Clauberg
Ωστόσο, αρχεία από την Σοβιετική KGB τα οποία προέρχονται από την Stasi (την μυστική αστυνομία της Ανατολικής Γερμανίας) αποκαλύπτουν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με αυτά, η καγκελάριος γεννήθηκε στις 20 Απριλίου1954. Οι λεπτομέρειες της γέννησής της συμπεριλήφθηκαν στα αρχεία του Γερμανού δρ. Carl Clauberg, ο οποίος ήταν ένας Ναζί «γιατρός του θανάτου» ή «άγγελος του θανάτου», ο οποίος  είχε καταδικαστεί από τα σοβιετικά δικαστήρια και φυλακίστηκε. Όταν αργότερα ο δρ. Clauberg  αναγνωρίστηκε ως ένας λαμπρός επιστήμονας, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από επτά χρόνια και αναγνωρίστηκε ως ο πατέρας της τεχνητής γονιμοποίησης. 
Οι Σοβιετικοί κεντρίστηκαν ακόμα περισσότερο όταν ανακάλυψαν ότι ο dr. Clauberg είχε διατηρήσει κατεψυγμένα δείγματα του σπέρματος του Αδόλφου Χίτλερ. 

Κάποιοι, λοιπόν, υψηλά ιστάμενοι σε σκοτεινές θέσεις αποφάσισαν να προσπαθήσουν να «παράγουν» παιδί από το σπέρμα του Χίτλερ, προφανώς για αποκρυφισμό ή και για άλλους απώτερους σκοπούς. 

Όταν ο dr. Clauberg αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στην Δυτική Γερμανία, ύστερα από ανταλλαγή Σοβιετικών και Δυτικογερμανών, βρήκε την νεότερη αδελφή της Εύα Μπράουν (σύζυγο του Χίτλερ), της οποίας το όνομα ήταν Gretl, οπότε και την υπέβαλε στην διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης. Το αποτέλεσμα του πειράματος ήταν ένα βιολογικό παιδί του Χίτλερ –όχι αγόρι, αλλά μία κόρη.

Φυσικά, το μόνο που μπορεί να ταυτίσει την πρώτου βαθμού συγγένεια μεταξύ του Χίτλερ και της Μέρκελ είναι ένα test DNA. Αν και, κάτι τέτοιο, θεωρητικά είναι αδύνατο, υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις αυτής της συγγένειας:

Ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1889. Η Angela Merkel  γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1954, σύμφωνα πάντα με τα επικαλούμενα αρχεία της KGB και Stasi. Μπορεί αυτό να αποτελεί σύμπτωση;

Richard Wagner
Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η καγκελάριος Angela Merkel  έχει μία ασυνήθιστη εμμονή με τα έργα του συνθέτη και αποκρυφιστή Richard Wagner, ο οποίος θεωρείται και Σατανιστής . Έκανε την εμμονή της γνωστή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung τον Ιούλιο του 2005. Ο Wagner έγραψε την περίφημη σύνθεση «Parsifal», που θεωρείται πλήρως αποκρυφιστική και δαιμονική. Ο «Parsifal» ήταν ένα από τα αγαπημένα του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς και ο Χίτλερ είχε δηλώσει ότι η μουσική του Βάγκνερ «κατείχε το μυαλό» του. Η Angela Μέρκελ, όπως και ο Αδόλφος Χίτλερ, είναι βαθιά γοητευμένη με τις «Βαλκυρίες» του συνθέτη Wagner.

Επίσης, είναι εμφανής η ομοιότητα των ματιών και του βλέμματος της καγκελαρίου Angela Merkel με τον Ηίτλερ. Εντυπωσιακή είναι και η γενικότερη ομοιότητα.

Ακόμα κι αν τα παραπάνω αποτελούν διαβολική σύμπτωση ή δεν πείθουν, υπάρχουν κάποια άλλα που σίγουρα δεν είναι τυχαία και προδικάζουν ένα δυσοίωνο μέλλον και αποτελούν σκυτάλη από ένα σκοτεινό παρελθόν, είτε είναι η Μέρκελ κόρη του Χίτλερ είτε όχι:

Η Merkel  έγινε φύλακας-επιστάτης της Καθολικής Εκκλησίας μέσω των διασυνδέσεών της με την Ανατολικογερμανική Λουθηρανή Εκκλησία. Έτσι:

Joseph Ratzinger
Στις 20 Απριλίου 2005 (εκλέχθηκε στις 19/4), ο Γερμανός Joseph Ratzinger έγινε ο Πάπας Βενέδικτος XVI, (16ος), ακριβώς στο116ο έτος της ηλικίας του Αδόλφου Χίτλερ. Σημειώστε πως ο Joseph Ratzinger ήταν μέλος της νεολαίας του Χίτλερ –αλλά όχι από προσωπική επιλογή, όπως δήλωσε. 

Στη συνέχεια, στις 22 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, η Angela Merkel  εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας. Τυχαία, ή έπαιξαν ρόλο οι προαναφερθείσες διασυνδέσεις της;

Η μέρα της εκλογής της, 22 Νοεμβρίου, ήταν η επέτειος της έκδοσης του Δαρβίνου «Προέλευση των Ειδών», το οποίο αρνείται τον Δημιουργό του Σύμπαντος και, κατά μία άποψη, θεωρείται κατά του Θεού.

Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Χίτλερ, ήταν ένας νόθος γιος μίας ερωμένης του Rothschild. 

Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Angela Merkel, όπως και ο πατέρας(;) της ήρθε από την αφάνεια και βρέθηκε ξαφνικά στην εξουσία ως καγκελάριος της Γερμανίας. Επιπλέον η Merkel έγινε και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επικεφαλής των ισχυρών G-8. 
 
diadrastiko

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...