Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ 16ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΧΑΛΕΠΙΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π > Οι ισλαμιστές τρομοκράτες της αυτοαποκαλούμενης Daash ( ISIS ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Ανατολής) σταύρωσαν σε δέντρο 16χρονο στην πόλη Μanbijστην περιφέρεια του Χαλεπίου.Ο νεαρός γεννηθείς το 1998 ονομάζεται Yusuf Mohammed. Τον πέταξαν κάτω τον σφάγιασαν στην πλάτη και ύστερα βρήκαν ένα γερό δέντρο και αφού κατασκεύασαν έναν αυτοσχέδιο σταυρό μ΄ ένα λοστό τον κάρφωσαν στο δέντρο.Η κατηγορία που του απήγγειλαν είναι ότι πολεμούσε τον FSA τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό δηλ. το τμήμα των ανταρτών που ελέγχει απόλυτα η συριακή αντιπολίτευση και που η Δύση αποδέχεται ως το μόνο νόμιμο…πολιτικό εκφραστή του συριακού λαού.

   Η πόλη Μanbij βρίσκεται 30χλμ. Δυτικά του Ευφράτη και πριν το πόλεμο απαριθμούσε 100.000 κατοίκους.

Aποκάλυψη: Ο Βασίλης Μαρκεζίνης είναι πίσω από το ταξίδι Τσίπρα στη Μόσχα


 Aποκάλυψη: Ο Βασίλης Μαρκεζίνης είναι πίσω από το ταξίδι Τσίπρα στη Μόσχα [εικόνες]

Εναν απρόσμενο σύμβουλο βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσωπο του σερ Βασίλειου Μαρκεζίνη, γιού του πολιτικού Σπύρου Μαρκεζίνη, ο οποίος του συνέστησε να πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Μόσχα και να κάνει άνοιγμα στη ρωσική πλευρά, όπως πληροφορείται αποκλειστικά το iefimerida.gr. Ο Αλέξης Τσίπρας γνώρισε τον σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη μέσω του νέου διπλωματικού του συμβούλου πρέσβη Γεώργιου Αϋφαντή, ο οποίος τον έφερε σε επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο έχει υψηλές γνωριμίες και συγκεκριμένες πεποιθήσεις.

Το απίστευτο ψέμμα της κυρίας Σπυράκη. Για να καταλαβαίνετε πως μας παραμυθιαζαν 4 χρόνια…

 20140512-115620.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ MEGA ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ… υποδουλώνοντας ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΓΟΝΙΑ.
Η κυρία Σπυράκη στο Star πριν από λίγο, είπε μία απίστευτη μπαρούφα, αλλά και ένα σοβαρό ψέμμα.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...