Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

















Με επίκεντρο την περίφημη «Ελληνική Κρίση», ολόκληρος ο πλανήτης έχει πλέον εισαχθεί σε τροχιά ανακατατάξεων δραματικής μορφής και δυναμικής, μιας αναταραχής που παρατηρείται πάντα και μόνο σε περιόδους τεράστιων αλλαγών, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα. Στο πλαίσιο ετούτο πρέπει να δούμε την κρίση στην πατρίδα μας ως τον πυρήνα της κρίσης της Ευρωζώνης, και μάλιστα ως το πρώτο στάδιο αποσύνθεσης και, εν τέλει, διάλυσης του «πειράματος» του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος,

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠ.ΕΞ. > Οι Αλβανοί εγείρουν και θέμα αλλαγής των θαλασσίων συνόρων!


Τα προβλήματα της χώρας μας, την οικονομική κρίση και την πολιτική ρευστότητα, φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευθούν ακόμη περισσότερο οι Αλβανοί, οι οποίοι τώρα εγείρουν και θέμα αλλαγής των θαλασσίων συνόρων, τονίζοντας μάλιστα, ότι θα επιδιώξουν διαπραγμάτευση με τη χώρα μας! 
Βέβαια, δεν είναι δυνατόν να γίνει καμία αλλαγή στα σύνορα, ούτε στα θαλάσσια, ούτε και στα χερσαία, όπως ευαγγελίζονται οι γείτονες, αφού αυτά καθορίζονται εδώ και χρόνια με διεθνείς συνθήκες και βεβαίως δεν χωρούν αμφισβήτησης!

Αποσύρεται από τις εκλογές το ΕΠΑΜ του Καζάκη















Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ., με τη σύμφωνη γνώμη της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών του, αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, εκτιμώντας ότι η τρέχουσα εκλογική αναμέτρηση δεν πληροί τους όρους και τις ..
προϋποθέσεις για την προώθηση λύσης προς όφελος του Λαού και της χώρας.

Από το ευρώ στη δραχμή σε 46 ώρες-Με συνοπτικές διαδικασίες η έξοδος της Ελλάδας















Παράθυρο «μόλις 46 ωρών» έχει η Ελλάδα προκειμένου να βγει από το κοινό νόμισμα, σύμφωνα με το Bloomberg. Το πρακτορείο κάνει λόγο για «παιχνίδια πολέμου».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, όλα θα γίνουν από τη στιγμή που που θα κλείσει η Νέα Υόρκη και οι αγορές στις ΗΠΑ, δηλαδή αργά βράδυ της Παρασκευής, μέχρι την στιγμή που στην Ασία και τον Ειρηνικό θα ανοίξουν ξανά οι μεγάλες αγορές το πρωί της Δευτέρας, δηλαδή μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. 
Όπως αναφέρουν οι 21 αναλυτές που κατήρτισαν το σενάριο, σε αυτό το διάστημα, η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να διαχειριστεί την ένταση που θα ξεσπάσει στους δρόμους, να αντιμετωπίσει μια πιθανή εσωτερική χρεοκοπία, να σχεδιάσει ταχύτατα το νέο νόμισμα και την μετάβαση σε αυτό και να ανακεφαλαιοποιήσει εκ νέου τις τράπεζες. 
Επιπλέον θα πρέπει να βρει έναν βιώσιμο τρόπο ώστε να συνεχίσει να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, μετά την διακοπή της «τροφοδοσίας» από τους δανειστές. 


newsbeast
himaira.blogspot.com
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

Συνεχίζει ο Καμίνης να δίνει άδειες για ιν τερνετ-καφε σε αλλοδαπούς στο κέντρο της Α θήνας


IMG_08842.jpg
Οι κάτοικοι με τις αντιδράσεις, οι φορείς με τις παραινέσεις αλλά και όλες οι έρευνες καταδεικνύουν πως η γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας έχει υπερβεί όλα τα όρια. Παρόλα αυτά ο Καμίνης συνεχίζει ακάθεκτος να δίνει άδειες σε ίντερνετ-καφέ. Για ένα ακόμη δημοτικό συμβούλιο φέρνει νέες άδειες προς έγκριση και πάλι στις περιοχές που τα ίντερνετ καφε είναι περισσότερα από τις γωνίες.
Παρότι τα παραδείγματα πλέον είναι εκατοντάδες, παρότι οι περισσότερες άδειες ενώ δόθηκαν για ίντερνετ καφέ στην πορεία τα εν λόγω καταστήματα μετατράπηκαν σε οτιδήποτε άλλο…ο Καμίνης δεν αλλάζει και συνεχίζει να τα αδειοδοτεί…
και που δίνει άδειες; στην οδό Αγίου Μελετίου, στην Ηπείρου, στην Μηθύμνης, στην Αριστοτέλους, στην Δροσοπούλου…δηλαδή όπου δεν πάει άλλο!
που θέλουν να μας φτάσουν;
θέλουν να διώξουν και τους τελευταίους Έλληνες;
τι θέλουν να πετύχουν;
θέλουν να υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις γειτονιές;
δεν καταλαβαίνουν πως σε ένα καζάνι που ήδη βράζει δεν ανεβάζεις κι άλλο την φωτιά;
Υ.Σ αλήθεια γιατί κάθε φορά που περνάνε τις άδειες επιλέγουν να τις έχουν τελευταίες στην λίστα των θεμάτων προς συζήτηση;
μήπως γιατί θέλουν αυτά να περνάνε νύχτα;

Απαγόρευση καλλιεργειών από Ε.Ε. Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!Βίντεο


Φτάσαμε και σ’ αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι!
Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ /στρέμμα, για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000/έτος, και μετά διπλασιάζεται! Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις ...
Συνδυάστε το με τον νόμο περί τσιπαρίσματος όλων των οικόσιτων ο οποίος είναι ενεργός και αναμένει ... και τότε θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε.

Σε πλήρη εξέλιξη η Παγκόσμια (Δια)Κυβέρνηση.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από το Ιράν: Ψυχολογικός ή Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος;



Του Σάββα Καλεντερίδη - Σε λίγες μέρες, στις 23 Μαΐου, λαμβάνει χώρα τη Βαγδάτη ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών της ομάδος Ρ5+1, στην οποία συμμετέχουν ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία και Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, με αντικείμενο το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν από πλευράς της διεθνούς κοινότητας σε σχέση με αυτό.Στο υπουργείο εξωτερικών και οι λοιπές υπηρεσίες του Ισραήλ έχει σημάνει συναγερμός και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να διασαφηνιστεί και να επηρεαστεί όσο είναι δυνατόν η θέση της κάθε χώρας μέλους της ομάδας και η στρατηγική που ακολουθήσει τελικά η Ρ5+1 για το εξαιρετικά κρίσιμο όχι μόνο για την ασφάλεια του Ισραήλ και για τις ισορροπίες στην περιοχή, αλλά και για την παγκόσμια ειρήνη θέμα.

Συγκρούσεις, μολότοφ, δακρυγόνα - Σε κατάσταση πολιορκίας η Πάτρα


Το κλίμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα παραμένει τεταμένο αφού συνεχώς ομάδες κρανοφόρων συγκεντρώνονται έξω από τις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου της Πειραϊκής - Πατραϊκής στην Πάτρα και έρχονται σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, προσπαθώντας να εισβάλουν στο κτίριο όπου βρίσκονται οι λαθρομετανάστες. 

Ο Πάνος Καμμένος στη Λέσβο 24/5/2012 (Απόσπασμα)

"Μπορούν να καλυφθούν πλέον οι εσωτερικές ανάγκες της Ελλάδας"

  Απίστευτη οικονομική ανάλυση από το BBC η οποία δικαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η χώρα μπορεί να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, αν σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του καναλιού. Αυτό που μας λένε, είναι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς χρηματοδότηση πλέον, άρα δεν μπορούν να μας απειλούν, και ότι εμείς έχουμε το πάνω χέρι στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις.

Ρωσοτουρκικό διπλωματικό επεισόδιο λόγω υποστήριξης Άγκυρας σε Τσετσένους τρομοκράτες


Μείζονα διπλωματική ρωσοτουρκική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς ένα συνέδριο που διοργανώθηκε στις 12 και 13 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη με την αιγίδα του τουρκικού κράτους και θέμα τα εθνότητες της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξελίχθηκε σε βήμα από το οποίο διάφοροι κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές ή αποσχιστικές ενέργειες στη Ρωσία ζητούσαν την διάλυση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και επιτέθηκαν με βαριές εκφράσεις στον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας Β.Πούτιν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τα ΜΑΤ έβγαλαν τα κράνη και διαδήλωσαν με το λαό!


Αυτή την εικόνα θα έπρεπε να την είχαμε δει στην Ελλάδα. Αλλά από τους ταγματασφαλίτες των μνημονιακών κατοχικών δυνάμεων τι να περιμένει κανείς;...


Όσο κι αν φαίνεται περίεργο η εικόνα είναι από τη Γερμανία. Στις 19 Μαΐου, σε διαδήλωση των εκεί Αγανακτισμένων, οι δυνάμεις των γερμανικών ΜΑΤ έβγαλαν τα κράνη και διαδήλωσαν με το λαό! Απίστευτο; Και όμως αληθινό!

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...