Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2


apagoreumeno-makeleio-2

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ


Ο Πολωνός συγγραφέας Φερντινάντ Οσσεντόφκι , στο βιβλίο του «Kτήνη, Άνθρωποι και Θεοί», περιγράφει το ταξίδι του στα βάθη της Μογγολίας . Εκεί θα συναντήσει παράξενους ανθρώπους, που συμπεριφέρονταν μάλλον σαν κτήνη παρά σαν άνθρωποι. Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να ταξιδέψει κάποιος σε ερήμους ή να κατέβει σε μυστικά σπήλαια, για να συναντήσει τους ανθρώπους-κτήνη , γιατί αυτοί...ανέβηκαν στην επιφάνεια.

Νέοι φόροι "αποτελειώνουν" τους μισθοσυντήρητους

Μισθοσυντήρητοι των 1.000-1.700 ευρώ το μήνα θα πληρώσουν «το μάρμαρο» με το νέο σύστημα που προτείνει η Επιτροπή Φορολογικής Μεταρρύθμισης αφού, αν τυχόν εφαρμοστεί μετεκλογικά, το 2013 θα χάσουν από μισό έως και έναν ολόκληρο μισθό για επιπλέον φόρους.
Όπως αναφέρει το protothema.gr, το κτύπημα για εκατομμύρια μικρομεσαίους θα είναι διπλό αφού με την κατάργηση των φοροαπαλλαγών χάνουν οι περισσότεροι από 200 ευρώ και άνω, ενώ με την νέα κλίμακα θα πρέπει να πληρώσουν έως και 280 ευρώ επιπλέον.

Όλοι "αθώοι" για το έλλειμμα! Από fb Πάνου Καμμένου

Με την συμφωνία των συγκυβερνώντων για περιορισμό σε πολιτικές ευθύνες και ατιμωρισία
ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΣΥΛΙΕΣ
Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ

ΥΠΡΟΠΟ: Τρία γκέτο "και με νόμο" σε κάθε Περιφέρεια!

Image
Διάλογος τέλος για τα στρατόπεδα μεταναστών και με κίνηση τύπου "αποφασίσομεν και διατάσσομεν" η κυβέρνηση Παπαδήμου διά του τέως δελφίνου του ΠΑΣΟΚ Μ.Χρυσοχοΐδη, υπουργού ΠΡΟΠΟ, περνά την Δευτέρα νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα επιβάλει τη δημιουργία τριών κέντρων κράτησης ανά ηπειρωτική περιφέρεια.

UBS: "Δύσκολα θα σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ & ΝΔ"

Πλήρη εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας θα δείχνουν τα αποτελέσματα του α' εξαμήνου λόγω των πρακτικά ανεφάρμοστων οικονομικών μέτρων που ζητά από την Ελλάδα η τρόϊκα και έχεουν βαθύνει την ύφεση, εκτιμά σε έκθεσή της η UBS, ενώ σημειώνει στην ίδια έκθεση ότι τα δύο μεγάλα (;) κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που έχουν την υποστήριξη της τρόϊκας "πιθανότητα δεν θα μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση αν τα ποσοστά τους μειωθούν και άλλο όπως φαίνεται να συμβαίνει".

Ο Πάνος Καμμένος στο Kontra channel 27/3/2012

Έλενα Κουντουρά: Παράνομη μετανάστευση: Μία «βόμβα» που απαιτεί δράση τώρα και πρόληψη μετά


Της ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
Βουλευτού Α’ Αθηνών – Ανεξάρτητοι Έλληνες

Η παράνομη μετανάστευση έχει καταστεί πυρηνική «βόμβα», έτοιμη να τινάξει στον αέρα συθέμελα ολόκληρη την χώρα. Και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το αντιμετωπίζουν με όρους προεκλογικούς και επικοινωνιακούς.

«Δεν έχουν καταστραφεί τα προϊόντα LIDL με τ ο βακτήριο Ε. coli»

«Τελικά δεν έχουν καταστραφεί μέχρι σήμερα τα κατασχεμένα προϊόντα της αλυσίδας LIDL, που εντοπίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, από τον ΕΦΕΤ, να είναι μολυσμένα με επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία παθογόνο βακτήριο».

Ο Πούτιν, ο Εφραίμ και τα σχέδια της Μόσχας , Τρέμουν πάλι οι δυτικοί!

Του Κώστα Τζεβελέκου - Την ίδια ώρα, που ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και με εγγύηση 300.000 ευρώ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να κάνει Ανάσταση στο Άγιο Όρος. Αποκλειστικές πληροφορίες του “newsbomb” αναφέρουν έντονο διπλωματικό παρασκήνιο μεταξύ του ελληνικού ΥΠΕΞ και του αντίστοιχου ρωσικού, ενόψει της επίσκεψης.

Πώς επινοήθηκε ο Ιουδαϊκός λαός; Αποδόμηση μιας μυθικής ιστορίας!

Οι Ιουδαίοι αποτελούν έναν λαό; Σε αυτό το πανάρχαιο ερώτημα, ένας Ισραηλινός ιστορικός 1 παρουσιάζει μια καινούργια απάντηση: Σε αντίθεση με την επικρατούσα άποψη, η διασπορά δεν γεννήθηκε με την εκδίωξη των Εβραίων από την Παλαιστίνη, αλλά από αλλεπάλληλους προσηλυτισμούς στη Βόρεια Αφρική, τη Νότια Ευρώπη και την Εγγύς Ανατολή, γεγονός που κλονίζει ένα από τα θεμέλια της σιωνιστικής σκέψης, αυτής που ήθελε τους Εβραίους, απόγονους του βασιλείου του Δαυίδ και όχι –δεν αρέσει στον Θεό!– κληρονόμους των Βέρβερων πολεμιστών ή των Χαζάρων ιππέων.

Ποιοί ενδιαφέρονται να εξαφανίσουν τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων;

Το 1946 συνετάχθη στο ελληνικό υπουργείο Συντονισμού μία έκθεση, 100 σελίδων, με θέμα « Υπολογισμός των πολεμικών αποζημιώσεων των Δυνάμεων του Άξονα προς την Ελλάδα». Ο συντάκτης της έκθεσης αυτής ήταν ο τότε γενικός διευθυντής (ο μετέπειτα γενικός γραμματέας) του υπουργείου Συντονισμού και ο εξ’ απορρήτων σύμβουλος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Λαθροεποικισμός στο ανάδελφο Έθνος, το υπομόχλιο της επερχόμενης εσωτερικής ανωμαλίας


Γράφει ο Πελασγός ο Μιλήσιος - Οι τελευταίες ενέργειες της Suis generis Κυβέρνησης περί της λαθρομετανάστευσης, ενόψει αποφυγής του τεράστιου πολιτικού κόστους που αναμένεται να εισπράξουν στις επερχόμενες εκλογές, καταδεικνύουν την έλλειψη γενικότερου προσανατολισμού αυτής της χώρας.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Εκλογές 2012: Θα γίνουν;


Εκλογές 2012: Μια …πονεμένη ιστορία που ξεκινά από το Νοέμβριο και δε λέει να τελειώσει…
…Τη στιγμή που τα κόμματα προετοιμάζονται, λίστες καταρτίζονται, συνθήματα εφευρίσκονται και οι…μεταγραφές είναι στο φόρτε τους για τη Μεγάλη Κυριακή της 29ης Απριλίου, της 6ης ή ης 13ης Μαίου, πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι πάμε για αναβολή!...

Ιδού το σχέδιο για την Ελλάδα! Κυνική παραδοχή της τρόικα ότι θέλουν να φτάσουν τους μισθούς στα 180 ευρώ! (Βίντεο)

Θα παρέμβει για αυτές τις δηλώσεις η κυβέρνηση; Είναι όντως συμφωνημένο σχέδιο εν γνώσει του Μαξίμου;

Δείτε όλα τα βίντεο στο τέλος της είδησης
Σήμερα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι εκπρόσωποι της Τρόικα, (Όλι Ρέν, Γιοργκ Άσμουσεν και Πολ Τόμσεν, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, αφού ομολόγησαν την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου μέχρι σήμερα, παραδέχτηκαν ότι σκοπός του είναι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής στην ομιλία του, αφού τόνισε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, μέσω του Μνημονίου, έχει αποτύχει πλήρως και δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο ύφεσης και ελλειμμάτων, ζήτησε από τους εκπροσώπους της Τρόικα να δεσμευτούν κατηγορηματικά, και να καθησυχάσουν τον ελληνικό λαό, ότι δεν είναι σκοπός τους να φτάσουν οι μισθοί στην Ελλάδα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Βουλγαρίας και την Ρουμανία.

Η Amy Winehouse ομολόγησε ότι αρνήθηκε να πάει με το μέρος των Illuminati! Μετά από λίγο πέθανε...


Απο την τελευταία της συνέντευξη στον Jonathan Ross show...
Ρωτάει ο δημοσιογράφος-Μανατζάρεσαι εξολοκλήρου απο την δισκογραφική σου εταιρεία....
Προσπάθησαν ποτέ να σε κάνουν να αλλάξεις το ντύσιμό σου τον τρόπο που μιλάς την συμπεριφορά σου η κάτι που δεν ήθελες.;;
Απαντάει...
H δισκογραφική εταιρία που της ανήκω ήθελε να με μυήσει κάτω από....
ένα μεγάλο τρίγωνο αλλά εγώ δεν δέχθηκα...
Είπα ΟΧΙ...

Πάνος Καμμένος: Δεν διαπραγματευόμαστε την Μακεδονία, παράνομη η δράση του προξενείου στην Θράκη.(video)


Tο δυνατό χαρτί του Καμμένου παραμένουν τα Εθνικά θέματα στα οποία δεν χαρίζεται και δεν στρογγυλεύει καταστάσεις εδώ και δεκαετίες. Μακρυά από την πατριδοκαπηλεία “ατσαλάκωτων...
υπερπατριωτών” που το βράδυ ντύνονται “Μπεμπε Λιλή”, ο Πάνος Καμμένος μίλησε στο μαχητικό “Forza – Grecia” και έβγαλε βόμβες. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ξεκάθαρη θέση του για την παράνομη δραστηριότητα του Προξενείου στην Θράκη, την οποία δεσμεύθηκε ότι θα εξαρθρώσει την ίδια στιγμή που όλα, ΜΑ ΟΛΑ τα κόμματα και οι υποψήφιοι τους περνούν από το προξενείο για να δηλώσουν υποταγή. Ακούστε τον Καμμένο στο

Ε, όχι: Δίνουν 7.720.000 ευρώ στα κόμματα της Βουλής για "ερευνητικούς σκοπούς"!

Κάποιοι μας κάnουν πλάκα. Κάποιοι στο υπουργείο Εσωτερικών κάνουν μαύρο χιούμορ. Καλό, αλλά καιρός να το μαζέψουν πίσω, γιατί μπορεί ορισμένοι πολίτες να το πάρουν στα σοβαρά και μετά να επισκεφθούν κανένα νταμάρι, να πάρουν μαρμαρόπετρες, εν συνεχεία να κατηφορίσουν προς το Σύνταγμα και να έχουμε "αντιδημοκρατικές συμπεριφορές".

Αρμάδα ΗΠΑ, Ελλάδας & Ισραήλ "σφραγίζει" στην Α.Μεσόγειο την ενεργειακή συμφωνία

Tην ώρα που αύριο στο Καβούρι της Βουλιαγμένης θα υπογράφεται η τριμερής ενεργειακή συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου με εγγυήτρια δύναμη τις ΗΠΑ διά του ειδικού απεσταλμένου του αμερικανικού ΥΠΕΞ, Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ, στην Ανατολική Μεσόγειο, από την Κρήτη μέχρι την Χάϊφα θα βρίσκεται σε εξέλιξη μια τεράστια τριμερής αεροναυτική άσκηση ΗΠΑ-Ελλάδος-Ισραήλ με "εικονικό εχθρό" μια δύναμη που στο σενάριο της άσκησης έχει πολύ μεγάλες επιχειρησιακές ομοιότητες με τις τουρκικές αεροναυτικές δυνάμεις!

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ!(ηχητικό)

Μόνο ο Χρήστος Ζώης στην παρέλαση.. ανάμεσα στον κόσμο..

Κανένας από τους βουλευτές της Λάρισας δεν παρευρέθη στην παρέλαση…
Έλαμψαν όλοι δια της απουσίας τους..

Επεισοδιακές παρελάσεις στην περιφέρεια(βίντεο)

Λάρισα Επεισόδια και ξύλο ...

Οι Βορειοηπειρώτες το 1821 πολέμησαν σε όλη την Ελλάδα.


Διαχρονικά η συνεισφορά της Βορείου Ηπείρου στους αγώνες του Ελληνισμού υπήρξε σημαντικότατη. Στα αρχαία χρόνια, στα βυζαντινά και στην νεότερη και σύγχρονη ιστορία. Μεγάλο κεφάλαιο αποτελούν τα προεπαναστατικά κινήματα αλλά συγκεκριμένα στην εθνική επανάσταση του 1821 που τιμούμε σήμερα, χιλιάδες Βορειοηπειρώτες πολέμησαν εντός και εκτός της ιδιαίτερης πατρίδας τους συνεισφέροντας τα μέγιστα όπου η επανάσταση το απαιτούσε:

Ψυχρολουσία του Ομπάμα στον Ερντογάν, ωφελημένη η Ελλάδα


«Πάγο» στο όνειρο του Ερντογάν να μετατρέψει την ισλαμική του χώρα σε βασικό εκπρόσωπο των ΗΠΑ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, ενώ σήμερα αναμένεται η συνάντηση των δυο ανδρών στη Σεούλ της Νότιας Κορέας με πολύ σημαντικά θέματα στην ατζέντα των διμερών συνομιλιών…

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: "Έλληνες ό,τι κάμομε θα το κάμομε μονάχοι..."!


Ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε ο πιο αγαπητός αντάρτης. Το 1785 έγινε αρματολός και δύο χρόνια αργότερα έγινε "κλέφτης" στην Πελοπόννησο και πολεμούσε τους Τούρκους.

Την 1η Δεκεμβρίου 1818, μυήθηκε στη Φιλική Εταιρεία και από τον Ιανουάριο του 1821, ξεκινάει τις προετοιμασίες για το Μεγάλο Αγώνα του υπόδουλου ελληνισμού ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

ΦΩΤΟ – Στυλίδα: Οι αγωνιστές στην εξέδρα, οι επίσημοι στο δρόμο

Όπως και την 28η Οκτωβρίου, έτσι και σήμερα στην εξέδρα του Δήμου Στυλίδας ανέβηκαν οι ηλικιωμένοι αγωνιστές. Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος και όλοι οι επίσημοι στέκονταν μπροστά, κάτω στο δρόμο.

Όπως δημοσιεύει το lamiareport.gr, όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα και ο εξαιρετικός καιρός βοήθησε στο να γίνει μια πολύ καλή παρέλαση, που παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος της ανατολικής Φθιώτιδας

Στα γαλανόλευκα Μελβούρνη και Σίδνεϊ – Αυτή είναι παρέλαση!

20120325-131520.jpg
Οι δύο μεγαλουπόλεις τίμησαν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με χιλιάδες Ελληνόπουλα, να κάνουν παρέλαση στο κέντρο των δυο μεγαλύτερων πόλεων της Αυστραλίας, ενώπιον χιλιάδων ομογενών.

Πάνος Καμμένος: “αντί δήλωσης για την 25η Μα ρτίου”

Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...


ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΦΗΒΟ…..ΖΗΤΩ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γιατί προκαλεί η Άγκυρα;Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ,υπογράφουν συμφωνία για την ενέργεια τη Τετάρτη!


Που οφείλεται ο “εκνευρισμός” της Άγκυρας; Γιατί έχει το Πίρι Ρέϊς να περιφέρεται ασκόπως στο Αιγαίο; Και που αποδίδεται η αποστολή-πρόκληση,τουρκικής φρεγάτας στην Εύβοια,την ώρα που η Ελλάδα γιόρταζε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου;

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ…

Τα παιδάκια του antinews, που κάποια στιγμή νόμισαν ότι τα αυγά τα αλωνίζουνε, βλέποντας την απίστευτη δημοκοσπική κατρακύλα της ΝΔ, ψάχνουν να φορτώσουν τη «βουτιά» στους «τους ανυπόληπτους διαμορφωτές της κοινής γνώμης γκαλοπατζήδες» (άλλα εκλεκτά... παιδάκια) που τους προσέλαβαν «τα μεγάλα συμφέροντα, αυτά που στήριξαν τον Παπανδρέου στην επιτυχημένη προσπάθειά του να διαλύσει τη χώρα για να στηρίξουν τον Βενιζέλο και να ακυρώσουν την προσπάθεια της ΝΔ για αυτοδύναμη κυβέρνηση»

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ | 24-03-2012

apagoreumeno-makeleio

ΓΙΏΡΓΟΣ ΝΤΡΑΓΚΑΣ-ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ (22-3-2012)

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...