Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Πιθανή τουρκική εισβολή σε ελληνικές περιοχές!




Του Βελισσάριου Δραγάτση

Τα σκοτεινά αναθεωρητικά και επιθετικά σχέδια του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου εναντίον της Ελλάδας αποκαλύπτουν οι γραφειοκράτες του Σταίητ Ντηπάρτμεντ σε εμπιστευτική έκθεση που ήρθε στη δημοσιότητα.

Αποκάλυψη Wikileaks: Η απόλυτη προδοσία, της Αμερικανόφιλης Ντόρας Μπακογιάννη





ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ

Ένα τηλεγράφημα που εξηγεί πολλά πράγματα για...
την μετέπειτα εξέλιξη των πραγμάτων στις ελληνορωσικές σχέσεις, δημοσιεύει το WikiLeaks και το αναδημοσιεύουν ΤΑ ΝΕΑ. Στο τηλεγράφημα της αμερικανικής προεσβείαςμε ημερομηνία Νοέμβριος 2007, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, διατυπώνει την εκτίμηση ότι «Ρώσοι πράκτορες θα µπορούσαν να διεισδύσουν στην ελληνική οικονοµία», λόγω της αυξανόµενης δύναµης των siloviki (πρώην και νυν στελέχη ασφάλειας και µυστικών υπηρεσιών που κατέχουν επιφανείς θέσεις στην οικονομία της Ρωσίας). 

Παραλίγο "θερμό" επεισόδιο στην Άνδρο - Ενεργοποιήθηκε η "κόκκινη γραμμή"


Τέσσερα τουρκικά μαχητικά F-16 προχώρησαν σε μείζονα πρόκληση πριν από λίγο, εισβάλλοντας στο Πεδίο Βολής Άνδρου, την ώρα που εκτελούσαν πυρά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και εν πάση περιπτώσει ήταν δεσμευμένη ολοκληρη η περιοχή του Πεδίου Βολής για πυρά του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας. Τα τέσσερα τουρκικά μαχητικά, φυσικά παραβίασαν και τον ΕΕΧ και παρέμειναν επί αρκετή ώρα στην περιοχή, καταδιωκόμενα απο ελληνικά μαχητικά. 

Κλείνουν 400 ραδιοσταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα! Ερωτήματα ακόμα για τα web-radio!

«Λουκέτο» θα βάλουν δεκάδες νόμιμοι και παράνομοι ραδιοσταθμοί σε ολόκληρη τη χώρα αν εφαρμοστεί η νέα χάρτα των ραδιοφωνικών συχνοτήτων, η έκδοση της οποίας εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια. 

Σύμφωνα με το σχέδιο απόφασης του υπουργείου Υποδομών, οι νέες περιοχές ραδιοφωνικής υπηρεσίας αυξάνονται σε 82 από 52 και αδειοδοτούνται κατά μέγιστον 843 ραδιοσταθμοί. Σήμερα λειτουργούν νόμιμα 950 σταθμοί και συνολικά εκπέμπουν 1.348, δηλαδή σχεδόν 400 λειτουργούν παράνομα.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...