Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Σαμαράς: Δεν είναι αντισυνταγματικό να απολύεις όταν καταργείς τη θέση!


Σαμαράς:Δεν είναι αντισυνταγματικό να απολύεις όταν καταργείς τη θέση!
Στα ζητήματα των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αναφέρεται –μεταξύ άλλων- με συνέντευξή του σε εφημερίδα του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.

Αίτημα Καπερνάρου για βίαιη προσαγωγή Παπανδρέου


Αίτημα για τη βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

Ωστόσο, το αίτημα του κ. Καπερνάρου προς το παρών παγώνει μέχρι ο Γιώργος Παπανδρέου απαντήσει στην Προανακριτική Επιτροπή, η οποία τον κάλεσε να καταθέσει αυτοπροσώπως.

enikos.gr

Έκρηξη ειλικρίνειας του Άδωνι...τα λεφτά από τις δόσεις δεν πρέπει να πάνε σε μισθούς και συντάξεις


Θυμάστε προεκλογικά και όχι μόνο τι μας έλεγαν....
Θυμάστε τα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς που περνούσαν όλο το 24ωρο, από τα ΜΕΓΑλοκανάλια οι παπαγάλοι και τα τσιράκια της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ...προσπαθώντας να εκφοβίσουν όλους τους Έλληνες..
Αν δεν έχουμε τα λεφτά του μνημονίου..αν δεν έρθει η δόση δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις...
Δείτε τώρα τι παραδέχθηκε-αποκάλυψε χθες ο κ. Γεωργιάδης στην χθεσινή συνομιλία που είχαμε...




exomatiakaivlepo.blogspot.com

"Δεν ξεχνάμε, θα πληρώσετε"- Ο δήμαρχος Διστόμου γράφει για τις γερμανικές αποζημιώσεις.



Γράφει ο 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
Το θέμα της διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα είναι μια θλιβερή ιστορία. Συχνά-πυκνά έρχεται τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο δημιουργείται κάποιος θόρυβος που γρήγορα καταλαγιάζει, χωρίς να γίνεται επί της ουσίας κάτι ουσιαστικό απ’ την πλευρά της Ελληνικής Πολιτείας. 

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Νέες αποκαλύψεις! Με το χρήμα της πρέζας του Αφγανιστάν (που ξεπλένουν κάτι “funds”), χρηματοδοτούνται οι ισλαμοφασίστες εισβολείς στην Συρία!


Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το πρακτορείο Ria Novosti, τουλάχιστον 20,000 ισλαμοφασίστες εισβολείς που παρουσιάζονται ως ‘Σύριοι εξεγερμένοι”, χρηματοδοτούνται από την Αφγανική ηρωϊνη.
Η καλλιέργεια της περιβόητης παπαρούνας που οι Ταλιμπάν είχαν απαγορεύσει, ήταν και ο κυριότερος λόγος της εισβολής στο Αφγανιστάν, μετά από πίεση των διαφόρων “funds” που χρηματοδοτούν τα λόμπις τους στην Αμερική από το εμπόριο θανάτου.
Από αυτό το χρήμα βέβαια χρηματοδοτούταν και ο αχυράνθρωπος Μπιν Λάντεν, που όπως αποκάλυψε προχθές η ίδια η Κλίντον “ηταν δημιούργημα των ΗΠΑ μαζί με την Αλ Κάιντα”!
Αυτούς τους απάνθρωπους φονιάδες λοιπόν χρησιμοποίησε η χρηματοδοτούμενη από τον Σόρος κυριούλα για να σφάξουν στην Σερβία, στην Συρία, Στην Λιβύη, την Αίγυπτο και αλλού κάνοντας την βρώμικη δουλειά.

Τα ίδια και τα ίδια από το 1656 - Αυτός είναι ο πρώτος κεντρικός τραπεζίτης του κόσμου που καταδικάστηκε σε θάνατο.


Κάποτε μια θέση σε τράπεζα ήταν ότι πλησιέστερο στο όνειρο μιας γενιάς, πέρα από την πρόσληψη στο δημόσιο. Μετά την κρίση οι τραπεζίτες δεν είναι και τόσο δημοφιλείς. Για προφανείς λόγους. Ποιος είναι, όμως, το πρώτο στέλεχος τράπεζας που κινδύνευσε να χάσει το κεφάλι του επειδή γέμισε την αγορά με χαρτονομίσματα δίχως αντίκρισμα;...
Για να βρούμε την απάντηση πρέπει να πάμε πίσω στην Σουηδία του 1656.
Ο βασιλιάς της Σουηδίας Karl X Gustav, σύμφωνα με μια ενδιαφέρουσα ιστορία που δημοσιεύει το business insider, προσέλαβε τον Λετονό επιχειρηματία Γιόχαν Πάλμστρουχ, προκειμένου εκείνος να ιδρύσει μια τράπεζα που θα συνέβαλε στον εκμοντερνισμό της σουηδικής οικονομίας.

Βλ Πούτιν: Προστασία στις πολύτεκνες οικογένειες



Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενέκρινε τις τροποποιήσεις στον Εργατικό Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τις οποίες...
απαγορεύεται να απολύουν τους πολύτεκνους πατέρες, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του Προέδρου.

Η Οριάνα Φαλάτσι κονιορτοποιεί το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες»



Μια χειμαρρώδης αποστομοτική απάντηση στα γνωστά δακρύβρεχτα “αντιρατσιστικά” τσιτάτα που θέλουν να καλλιεργήσουν “ενοχές” να φιμώσουν όποιον αντιδράει στον εποικισμό της πατρίδας από τους αλλοδαπούς και στην δημογραφική αλλοίωση του λαού μας.

Της Oriana Fallaci* (από το βιβλίο της «H Οργή και η Περηφάνεια», 2003)
Όχι εδώ και πολύ καιρό, άκουσα κάποιον από τους αναρίθμητους ...
πρώην κυρίους Πρωθυπουργούς που έχουν ταλαιπωρήσει την Ιταλίατις τελευταίες δεκαετίες, να λέει στην τηλεόραση:
«Κι ο θείος μου ήταν μετανάστης. Ακόμη θυμάμαι τη στιγμή που έφευγε για την Αμερική. με μια βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι».
Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, κύριε παραπληροφορημένε ή αναξιόπιστε πρώην Πρωθυπουργέ.
Εκτός από το ότι είναι πρακτικά αδύνατον να έχετε θείο που πήγε στην Αμερική με μια βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι, για τον απλό λόγο ότι οι θείοι με τις βαλίτσες από χαρτόνι στο χέρι πήγαιναν στην Αμερική στις αρχές του εικοστού αιώνα, δηλαδή τότε που εσείς δεν ήσασταν ακόμη γεννημένος, δεν είναι καθόλου το ίδιο. Και είναι δύο φαινόμενα άσχετα μεταξύ τους για ορισμένους λόγους που εσείς αγνοείτε, ή κάνετε πως αγνοείτε. Οι λόγοι αυτοί είναι οι εξής:

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αλήθειες που σοκάρουν για το Σύνταγμα της Ελλάδος (Πρέπει να το δεις)

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ για το αυριανό Eurogroup!


Διέρρευσε προσχέδιο νόμου στο οποίο αναφέρεται ότι ανοίγει θέμα για κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων!
Αυτό έχει αποφασιστεί απο τα τέλη του 2012! Έτσι, σε περίπτωση κατάρρευσης μιας τράπεζας στην πρώτη γραμμή θα είναι οι μέτοχοι και οι καταθέτες..
Ε ρε συνωμοσίες στις Βρυξέλλες… Κατά τ’ άλλα η Κύπρος ήταν η εξαίρεση.


Stranger- Ήρθε Η Ώρα

"ΚΑΙΕΙ" ΑΡΓΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ «Επίθεση» στην Γη από τον Ήλιο


Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα θεωρεί ότι το 2010 ξεκίνησε ο ενδεκαετής κύκλος ηλιακής δραστηριότητας. Δεδομένων των κλιματικών αλλαγών στη Γη, οι οποίες συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με τον Ήλιο, η τρέχουσα δεκαετία δεν αποκλείεται να προκαλέσει νέα προβλήματα στον πλανήτη.

Εντατικοποιούν τις έρευνές τους για την επίδραση του Ηλίου στη Γη, καθώς και του κλίματος που επικρατεί στο διάστημα, οι δυο διαστημικές υπερδυνάμεις, Ρωσία και ΗΠΑ. Ειδικότερα, στη Ρωσία βαίνει προς την υλοποίησή του το πρόγραμμα Intergelio-Zond, το οποίο ανέπτυξαν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών (Institute Kosmicheskih Issledovanii – ΙΚΙ) της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Η συσκευή, η οποία σχεδιάζεται να εκτοξευτεί το 2018, θα επιτρέψει στους επιστήμονες για πρώτη φορά στα χρονικά να προσεγγίσουν τόσο πολύ τον Ήλιο.

Πώς έστησαν την κατάρρευση Εθνικής και Eurobank & μεθοδεύουν δήμευση καταθέσεων


Η απροκάλυπτη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ ότι πρέπει να κλείσουν τράπεζες αν δεν ανακεφαλαιοποιηθούν και η προώθηση νόμου από το Eurogroup για την κατάσχεση των καταθέσεων σε ολόκληρη της Ευρώπη, είναι η αποκάλυψη ενός οργανωμένου σχεδίου τυχοδιωκτών για να αρπάξουν τα λεφτά πολιτών (δεν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είναι διασφαλισμένες ακόμη και οι 100.000 ευρώ) και να ελέγξουν πλήρως το οικονομικό σύστημα αδύναμων χωρών, όπως η Ελλάδα και οι χώρες του νότου που τρία χρόνια τώρα η Γερμανία τους «πίνει το αίμα».

Αναταραχές στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών > ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ


Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στα Κέντρα Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών στην Κόρινθο και στην Αμυγδαλέζα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου σημειώθηκε εξέγερση των αλλοδαπών καθώς και μεταξύ τους συμπλοκές. Οι κρατούμενοι πυρπόλησαν στρώματα ενώ αλλοδαπός ανέβηκε σε οροφή κτιρίου, ξήλωσε τα κεραμίδια, εφοδιάζοντας τους συγκρατουμένους του, οι οποίοι με τη σειρά τους επιτέθηκαν στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. 
Είχε προηγηθεί χθες βράδυ απόπειρα αυτοκτονίας δύο Νιγηριανών λαθρομεταναστών από καμινάδα κτιρίου του κέντρου με αίτημα την απελευθέρωσή τους. 

Π. Καμμένος: Να μπουν άμεσα στον προϋπολογισμό οι γερμανικές αποζημιώσεις


kammenos 1
«Η απάντηση στην προκλητική δήλωση Σόιμπλε σε σχέση με τις γερμανικές αποζημιώσεις είναι μία, αυτή που προτείναμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες: άμεση εγγραφή στον προϋπολογισμό των χρημάτων που διεκδικούμε από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, τα χρήματα δηλαδή που πήραν από την Ελλάδα, όπως επίσης και τις γερμανικές αποζημιώσεις όπως εδόθησαν σε όλες τις χώρες που κατέκτησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» αναφέρει σε δήλωσή του με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, για τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα.

«Τα δώρα της κυβέρνησης Σαμαρά τύπου Siemens δεν είναι αυτά που θα εξευμενίσουν το Δ’ οικονομικό Ράιχ» τονίζει ο κ. Καμμένος.

“Έκλεισε” σε ανώνυμο Ρώσο μεγιστάνα ο Σκορπιός – “χτυπησε” Μαντόνα και Bill Gates στον πλειστηριασμό!


Skorpios Island (image from http://www.privateislandnews.com)
Τα Ρωσικα ΜΜΕ το μεταδίδουν ως δεδομένο. Ο Σκορπιός φέρεται να πουλήθηκε σε άγνωστο Ρώσο μεγιστάνα αντί 117 εκ. Ευρώ.

Οι τελευταίοι ανταγωνιστές σύμφωνα με το δημοσίευμα του Russia Today ήταν η Μαντόνα και ο Bill Gates της Microsoft, ενώ ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει το σχεδιαστής Αρμάνι.

Να δούμε τώρα με τι μούτρα θα εκποιεί το ΤΑΙΠΕΔ μετά από τέτοια “επίδοση” ιδιωτών.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ Σόιμπλε: "Ξεχάστε τις αποζημιώσεις για τις σφαγές στο Δίστομο και τα Καλάβρυτα"


Απορρίπτει κάθε αναφορά σε γερμανικές αποζημιώσεις για τις σφαγές και καταστροφές που προκάλεσε η Γερμανία στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του Α’ και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Σόιμπλε. Με την αλαζονεία που διακρίνει τον εμπνευστή και αρχιστράτηγο του «Δ’ Ράιχ» (πρόκειται πλέον για αιματοκύλισμα της Ευρώπης με οικονομικά όπλα) ο κ. Σόιμπλε ζητά από τους Έλληνες να ξεχάσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις για το κατοχικό δάνειο και τις καταστροφές.

Ζητάει να ξεχάσουμε τη σφαγή του Διστόμου, των Καλαβρύτων και πολλές άλλες που έγιναν από τα SS και μας κάνει κήρυγμα να επικεντρωθούμε στις… μεταρρυθμίσεις.

ΕΚΘΕΣΗ HSBC ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ 63 δισ. οι ανασφάλιστες καταθέσεις υποψήφιες για κατάσχεση στην Ελλάδα! - Είναι το 50%


Στο κολοσσιαίο νούμερο των 6,12 τρισεκατομμυρίων ευρώ ανέρχονται οι ανασφάλιστες καταθέσεις στην ΕΕ (αυτές που είναι πάνω από το ποσό των 100.000 ευρώ) και από αυτά τα 63 δισ. ευρώ αφορούν την Ελλάδα, οι οποίες μετά τη νομοθετική ρύθμιση που προχωρά στο Eurogroup η Γερμανία, θεωρητικά είναι υποψήφιες για να κατασχεθούν προκειμένου να καλυφθούν τραπεζικές επισφάλειες και όχι μόνο: Τα δημοσιονομικά ελλείμματα είναι το επόμενο βήμα!

Τα παραπάνω, σύμφωνα με έκθεση της βρετανικής τράπεζες HSBC η οποία για όλες τις χώρες της ΕΕ, ανέρχονται σε 23 δισ. ευρώ για την Κύπρο, 63 δισ. για την Ελλάδα, 73 δισ. για την Πορτογαλία, 78 δισ. για το Βέλγιο, 119 δισ. για την Αυστρία, 322 δισ. για τις σκανδιναβικές χώρες, 392 δισ. για την Ολλανδία, 458 δισ. για τη Γερμανία, 549 δισ. για την Ελβετία (είναι εκτός ΕΕ και ευρωζώνης και είναι διασφαλισμένες, μέχρι στιγμής, από το Βερολίνο, όπως συνέβαινε και στον Β'ΠΠ), 558 δισ. για την Ισπανία, 656 δισ. για την Ιταλία, 851 δισ. για τη Γαλλία και 1,980 τρισ. για τη Βρετανία (είναι εντός ΕΕ, αλλά εκτός ευρωζώνης και δεν κινδυνεύει, επίσης, όπως η Ελβετία, από το Βερολίνο) και 6,120 τρισ. για το σύνολο.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Κίσσινγκερ: Με το Ισλάμ αποσταθεροποιούμε δημοκρατικές χώρες όπως η Ελλάδα


Βόμβες Assange (Wikileaks) πριν από λίγο για τα έγγραφα του Κίσινγκερ σε Ελλάδα – Αίγυπτο.Πριν από λίγο ο Τ. Ασανς των Wikileaks σε ζωντανή συνέντευξη, προανήγγειλε ότι τα έγγραφα που βγαίνουν τώρα στην δημοσιότητα και αφορούν τον περιβόητο Κίσινγκερ περιέχουν πραγματικές βόμβες για την Ελλάδα.
Δείχνουν πολύ σκοτεινή συνεργασία της Αμερικάνικης πλευράς με την Τουρκική παρά την “καλή σχέση” που είχε ο Αμερικανικος παράγοντας με την χούντα.
Για την Αίγυπτο, ο ιδρυτής των Wikileaks αποκάλυψε πως η Μουσουλμανική Αδελφότητα ήταν δημιούργημα του Κίσινγκερ που ήθελε να φυτεύει ισλαμιστές σε πανεπιστήμια για να διαλύουν την δομή των Εθνών! Ώστε να κλονίζονται τα δημοκρατικά καθεστώτα και να είναι χειραγωγίσιμα από τον Αμερικάνικο παράγοντα!Αναμένουμε με αγωνία. Αν και είναι ξεκάθαρο πλέον το ποιός καλλιέργησε το σκοτεινό μέρος του παρακράτους που το είδαμε σε πλήρη δράση τόσο τον Δεκέμβρη του 2008, όσο και στις πυρκαγιές του 2007-2009.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

Το χαράτσι μοχλός εξαθλίωσης!


xaratsia
Του Δημήτρη Τσιμούρα

Το χαράτσι παρουσιάζεται από τους κυβερνώντες   σαν  μια αναγκαία πηγή κρατικών εσόδων, για να…  «ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που αναλάβαμε ως χώρα έναντι των δανειστών μας». Οι όποιες υποσχέσεις, που  δόθηκαν από τους  κυβερνητικούς εταίρους προς το λαό περί της καταργήσεώς του, έπεσαν στο κενό.  Έτσι όχι μόνο δεν καταργείται αλλά επεκτείνεται, εκτός από τις κατοικίες που μέχρι τώρα ίσχυε, σε αγρούς, σε οικόπεδα οικοδομήσιμα η μη, σε κάθε είδους ακίνητης περιουσίας!

Χάος στην Αίγυπτο κατά την διάρκεια της κηδειας των νεκρών Χριστιανών.


Το ΑΡ μεταδίδει ότι οι πιστοί που θρηνούσαν τους δικούς τους δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από “άγνωστους ισλαμοφασίστες” μέσα στην εκκλησία. Όπως “άγνωστοι” παραμένουν και οι δολοφόνοι των πέντε ψυχών.

ΝΥΧΤΑ ΟΡΓΗΣ – ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ. Η ΣΦΑΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
Κάλεσμα από ηγέτες των κοπτών για ολική εξέγερση του Αιγυπτιακού λαού ώστε να διώξουν τους ισλαμοφασίστες.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ & HAARP

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ INTRACOM



Στις 30 Ιουλίου του 2010 ο Γιώργος Βότσης σε άρθρο του στην “Ε” με τον τίτλο Ε, ρε και ν΄άνοιγε ξαφνικά το στόμα του ο Σ. Κόκκαλης, έγραφε>

Το μαύρο χρήμα, που έρρεε, επί δεκαετίες, από τα μαύρα ταμεία του γερμανικού βιομηχανικού κολοσσού, θα παραμείνει στο μαύρο σκοτάδι, ως προς τα στόματα που έχει μπουκώσει – προς δόξαν της συναινετικής συγκάλυψης και της προκλητικής υποκρισίας τού πολιτικού μας κόσμου. Εκτός πια κι αν διαψευστούν οι προβλέψεις και έμεινε πράγματι το καλό για το τέλος.

Το 24% των Γερμανών απειλεί να ψηφίσει το νέο κόμμα υπέρ του Μάρκου!


Το 24% των Γερμανών δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ψηφίσει στις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου το νέο κόμμα "Εναλλακτική επιλογή για την Γερμανία" (Alternative fuer Deutschland, AfD) που υποστηρίζει την επιστροφή στο μάρκο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία Infratest dimap για λογαριασμό της εφημερίδας "Welt am Sonntag". 

Ο ΟΠΑΠ, η Intralot, τα 16 χρόνια πολιτικής εξορίας και οι βόμβες της Τρίτης


“Tα 16 χρόνια πολιτικής εξορίας του Αντώνη Σαμαρά πέρασαν και δεν ακούμπησαν...»

Με αυτό τον τρόπο σχολιάζουν υποψήφιοι επενδυτές του ΟΠΑΠ την Γενική Συνέλευση παρωδία του Οργανισμού που έγινε το Σάββατο στο Περιστέρι και κατάφερε με ποσοστό 25% να αποφασίσει την ανανέωση της σύμβασης με την  Intralot.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή από την πολλή πίεση ο Λουρόπουλος, ιδιαίτερα αγχωμένος, άφησε το πρώτο ρόλο στον νομικό σύμβουλο του Οργανισμού Γ. Γανωτή, ο οποίος διεκπεραίωσε με τον τρόπο που γνωρίζουμε την Γενική Συνέλευση.

Βόμβα Καμμένου για ΟΠΑΠ Απευθείας ανάθεση στον κρατικό προμηθευτή από εκείνον που έριξε μια κυβέρνηση για χάρη των συμφερόντων!


Καταπέλτης ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για το πραξικόπημα της ανάθεσης ΟΠΑΠ-INTRALOT 11 μέρες πριν την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών για την εξαγορά του 33% του Οραγνισμού. "Στον ΟΠΑΠ είδαμε πάλι ανάθεση στον κρατικό προμηθευτή από κάποιον ο οποίος κατηγορήθηκε ότι έριξε την κυβέρνηση τότε επειδή είχε σχέση με εκείνα τα συμφέροντα..."

ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση … ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!

Οι δυο “κινήσεις” που περιμένει η Τουρκία να μας επιτεθεί !



Χρήστος Μαντζιάρης

1. Ο Οτσαλάν, επειδή γνωρίζει, όπως άλλωστε και οι τούρκοι ηγέτες, ότι το Κουρδιστάν θα ιδρυθεί, διέταξε τους Κούρδους να καταπαύσουν το πυρ με τους τούρκους, απελευθερώνοντας έτσι πολλές τουρκικές δυνάμεις που ήταν μπλοκαρισμένες στις ανατολικές περιοχές της Τουρκίας και παράλληλα εκλείπει πλέον ο κίνδυνος αντεπίθεσης των Κούρδων στη περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος. Άρα η Τουρκία ενισχύει σημαντικά τα δυτικά της σύνορα, δηλαδή τα σύνορα με την Ελλάδα. Εξάλλου ο Οτσαλάν έχει κάθε λόγο να είναι εναντίον των Ελλήνων, των οποίων κάποιοι μεγαλόσχημοι τον πρόδωσαν και τον παρέδωσαν στους Τούρκους.

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ..ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ!

Νεο-Οθωμανική Ελλάδα: Μύθος ή Πραγματικότητα;


                  του Κώστα Πικραμένου
    Ο όρος Neo-Οttomanism (Νεο-οθωμανισμός) εισήχθη στο δημόσιο ακαδημαϊκο διάλογο στα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών από τον καθηγητή Αχμέτ Νταβούτογλου ο συγκεκριμένος όρος χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τις πολιτικές ελίτ των γειτονικών με την Τουρκία κρατών.
    Οι περισσότεροι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, διπλωμάτες και πανεπιστημιακοί χρησιμοποιούν τον όρο «νεο-οθωμανισμός» για να εξηγήσουν συγκεκριμένες πολιτικές και επιλογές της Τουρκίας στον εγγύς Βαλκανικό και Ευρω-ασιατικό χώρο. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν τον εννοιολογικό προσδιορισμό του Νεο-οθωμανισμού.
    Ορισμός:  Νεο-οθωμανισμός είναι μία νέα φαντασίωση της σύγχρονης Τουρκίας η οποία πηγάζει από τη γεωγραφία και την ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Καλούν Προβόπουλο στη Βουλή για τις απώλειες των Ταμείων από το PSI



Με αίτημά τους, 17 βουλευτές ζητούν να παραστεί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, με σκοπό να ενημερωθούν για το κρίσιμο ζήτημα των ζημιών που υπέστησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας του PSI.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Κουρουμπλής, και ακόμη 16 βουλευτές, μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, κατέθεσαν επιστολή της άνω Επιτροπής, με σκοπό να ...
διερευνηθούν καίρια ζητήματα σχετικά με τη μεγάλη ζημία που υπέστησαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, ύστερα από την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος να μετατρέψει αυθαίρετα σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή τα διαθέσιμά τους σε ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου, τα οποία εν συνεχεία «κουρεύτηκαν».

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ: ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.


Αυτή την δήλωση έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΥΤΙΑ ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  επιδεικνύοντας επιστολή Εισαγγελέα που είχε σταλεί στην Βουλή από το 2011 και από τότε κρατείται στα....
συρτάρια και δεν αξιοποιείται.

Στην επιστολή αυτή υπάρχει και κατάλογος από πολιτικά πρόσωπα, όπως ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ και στελέχη του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ που έχουν εμπλακεί σε κακοδιαχειρίσεις και όχι μόνο δεν διώχτηκαν αλλά αντίθετα προήχθησαν σαν υπάλληλοι  και μεταφέρθηκαν μερικά από αυτά σε καίριες θέσεις στο εξωτερικό με μισθούς που φτάνουν τα 10.000 ευρώ μηνιαίως…!!!


ΟΤΑΝ Η SIEMENS ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο Ελληνικός λαός σε μια ιστορικά τραγική περίοδο για την πατρίδα του, από τη στιγμή που ανεπαρκείς και εν πολλοίς δοσίλογοι πολιτικοί διαχειρίστηκαν τις τύχες του από το 1974, όπου τον χρεοκόπησαν και μοιράζουν τη γη των προγόνων του για ένα κομμάτι ψωμί, στους νεοφιλελεύθερους Γερμανούς νεοναζί, παρακολουθεί τις ατέρμονες και....
ανέξοδες κονταρομαχίες μεταξύ των μελών-βουλευτών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ.

Ένας από τους υπόλογους της  εγκληματικής προσπάθειας απόκρυψης  αυτής της λίστας, είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της τρικομματικής-μνημονιακής κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος. Είναι αυτό το πολιτικό παχύδερμο το οποίο σοφίστηκε την αναθεώρηση του άρθρου 16 του 2001 και του νόμου περί ευθύνης Υπουργών. Στο νόμο αυτό ήταν ο εισηγητής και ο νόμος ψηφίστηκε το 2003. Αυτός ο ολίγιστος πολιτικός άνδρας θέσπισε διά νόμου την ατιμωρησία των πολιτικών, δίνοντας το δικαίωμα και την αρμοδιότητα μόνο στη Βουλή προκειμένου να ασκεί διώξεις κατά υπουργών, οι οποίοι διέπραξαν ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των θεσμικών καθηκόντων τους, αφαιρώντας έτσι, από το δικαστικό σώμα τον θεσμικό ρόλο του στην απονομή δικαιοσύνης. 

Η Ευρώπη απ’ άκρη σ' άκρη είναι ένα εργοτάξιο κατασκευής τζαμιών!





ΚΟ: Πολιτικά παιχνίδια, απάθεια και φτηνή ‘αγαπολογία’, φέρνουν την Ευρώπη στα πόδια του Ισλάμ.

«Στην Ισπανία υπάρχουν ενδείξεις ότι το Ισλάμ θα κυριαρχήσει και πάλι». - Hizrat Mirza Masroor Ahmad, πνευματικός ηγέτης της μουσουλμανικής κοινότητας Ahmadiyya στην Ισπανία.

Από το Βέλγιο μέχρι την Ελλάδα και από την Ισπανία μέχρι τη Γερμανία, το 2013 προετοιμάζεται να γίνει ένα ακόμη σημαντικό έτος για την κατασκευή τζαμιών στην Ευρώπη.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΟΥ.


20130407-090432.jpg
Μέσα σε έναν αιώνα, ο τρίτος πόλεμος Γερμανίας – Ρωσίας έχει ήδη ξεκινήσει.
Η Gazprom, καθετοποιημένη πλήρως, με δομή στρατιωτικής μηχανής, σφιχταγκαλιάζει την Γερμανία, καθιστώντας την ενεργειακά αιχμάλωτη της Ρωσίας.
Η Γερμανία αντιδρά με την απόπειρα υπεξαίρεσης του φυσικού αερίου Ελλάδας – Κύπρου μέσω μνημονίων.
Η Τουρκία για άλλη μία φορά στο πλευρό των Γερμανών ως δαμόκλειος σπάθη σε περίπτωση αντίδρασης.

"Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη" > Ποια είναι η "σκιώδης κυβέρνηση του ευρώ"



Η οικονομική κρίση η ένταση της οποίας κλιμακώνεται ημέρα με την ημέρα, προκαλώντας την κατάρρευση όσων “σταθερών” γνωρίζαμε από την δομή της λεγόμενης καπιταλιστικής οικονομίας,μέχρι την απλή καθημερινή ζωή του κάθε πολίτη, ήταν λογικό ότι θα οδηγούσε σε σενάρια που εύκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “συνομωσιολογικά”. Η ακατανόητη σκληρότητα των μέτρων που επιβάλει η Γερμανία και οι δορυφόροι της αλλά και η αδυναμία ακόμη και ειδικών υποτίθεται σε θέματα οικονομίας να κατανοήσουν ποιος είναι ο πραγματικός στόχος είναι δεδομένο ότι δημιουργούν ένα …κλίμα μυστηρίου.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...