Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Συλλαμβάνεται ο Αιμίλιος Λιάτσος

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία σύλληψης του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκευή και 13″ Αιμίλιου Λιάτσου στα γραφεία της εφημερίδας στο Κολωνάκι, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σήμερα το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου...
Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η κα. Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγείται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
ΠΗΓΗ: enikos.gr

ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ > Από 12 χώρες "χτύπησαν" οι χάκερ το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης


Συντονισμένη επίθεση από 15 διαφορετικά σημεία του πλανήτη και 12 χώρες εξαπέλυσαν χάκερ στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ). Συγκεκριμένα, οι χάκερ έκαναν τις επιθέσεις μέσω υπολογιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αργεντινή, τη Σουηδία, την Τσεχία, τη Ρωσία, το Καζακστάν, την Τουρκία, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την Μαλαισία και το Ισραήλ.

Ελληνικό δαιμόνιο πίσω από εκσκαφές σε αστεροειδείς για πολύτιμα μέταλλα!

 
Μία νέα εταιρεία φιλοδοξεί να υλοποιήσει μία άκρως επαναστατική ιδέα, που αν δει κανείς ποιοι βρίσκονται από πίσω θα μπορούσε να τη θεωρήσει μια λογική εξέλιξη. Η νέα εταιρεία ονομάζεται Planetary Resources και δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη και «πρωτοπόρο» στις εξερευνήσεις James Cameron, ανώτατα στελέχη της Google και τον Ελληνοαμερικανό Πίτερ Διαμαντή. Ο τελευταίος σπούδασε αεροδιαστημική και επιστήμες υγείας στο ΜΙΤ και ιατρική στο Χάρβαρντ. 

Ολόκληρο αφιέρωμα των βρετανικών Times στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” και τον Πάνο Καμμένο


“Πολιτικός επαναστάτης οδηγεί σε εκλογική εξέγερση κατά των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα”, είναι ο τίτλος που φέρει το άρθρο των Times για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.Περιγράφουν τον Πάνο Καμμένο ως τον πολιτικό που οδηγεί το κόμμα σε εξέγερση κατά των αυστηρών μέτρων λιτότητας που επιβάλλεται από τις Βρυξέλλες και ιδιαίτερα από τη Γερμανία.

ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ

Ο Πάνος Καμμένος στην Κοζάνη

Προετοιμάζουν μεθοδικά το διπλό νόμισμα στην Ελλάδα

Μετά τα spreads, CDS, μνημόνια, επιλεκτική χρεοκοπία, credit event ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο στο ελληνικό δράμα;
  • Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί ένα δράμα με ιδιαίτερη πλοκή με επίκεντρο την τύχη της ελληνικής οικονομίας.
  • Η Ελλάδα για να φθάσει στο σήμερα παρακολούθησε πολλά επεισόδια της τραγωδίας που συντελέστηκε.
  • Παρακολούθησε προς τα spreads από τις 21 μονάδες βάσης έναντι των γερμανικών έφθασαν στις 6-7 χιλ μονάδες βάσης πρόσφατα.
Τότε το πολιτικό σύστημα εξήγησε στην κοινωνία ότι «οι κακοί κερδοσκόποι φταίνε».
Παρακολούθησε τα spreads από τις 150 μονάδες βάσης στις 7800 μονάδες βάσης.
Τότε το πολιτικό σύστημα εξήγησε στην κοινωνία ότι «οι κακοί κερδοσκόποι και η αδύναμη οικονομίας μας» τα οδήγησαν στα ύψη.

"ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ"


samaraskaramanlis
Το σημερινό ρεπορτάζ κρατήστε το γιατί το "βαθυ λαρύγγι" που μας το είπε δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε όσα μας έχει αποκαλύψει και το σημαντικότερο απο όλα είναι συνομιλήτης του "κουρασμένου" της Ραφήνας...

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ "ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ", Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ" ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


ΠΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ;
ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 81-ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ
Το makeleio.gr και η «κυνηγετική» ομάδα των ρεπόρτερ του είναι πιστοί στην δημοσιογραφική δεοντολογία. Πάντα και παντού. Χωρίς να παρασύρονται από τις αλητείες και τα ελεεινολογήματα του τελευταίου 48ωρου, τις

Ετοιμάζουν νοθεία με αλλοδαπούς και λογισμικό!

Για "θερμό" καλοκαίρι ετοιμάζονται οι ΕΔ - Η Άγκυρα δείχνει έτοιμη για κινήσεις...


Για καλοκαίρι υψηλής έντασης, ανάλογο με εκείνο του 2009 προετοιμάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζοντας ότι πάντα οι Τούρκοι σε περιόδους ελληνικής πολιτικής αστάθειας, είτε το 1974 στην Κύπρο, το 1996 στα Ίμια, είτε το 2009 στην Στρογγύλη και στην Ρω, όταν σκηνοθέτησαν δήθεν μεταφορά ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά, είναι έτοιμοι να αδράξουν την ευκαιρία περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ και ΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο «ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ... ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ--ΑΠΑΤΗ...!!!



ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ... ΕΣΣΟ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

Ορθόδοξες προφητείες και...μυστικές υπηρεσίες συμπίπτουν απόλυτα : Έτσι θα γίνουν τα γεγονότα;!


Μπορεί μεν οι βουλευτικές εκλογές να έχουν οριστεί στη χώρα μας για τις 6 Μαΐου του 2012, όμως τα τεράστια προβλήματα παραμένουν. Και όχι απλά παραμένουν, αλλά και δραματικά επιδεινώνονται, μέρα με την ημέρα... Η σημερινή Πλανητική Κρίση, με επίκεντρο την Ελληνική Κρίση, χαρακτηρίζεται βασικά από τα κάτωθι δομικά στοιχεία:

O IBAN ΣABBIΔHΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΙΛΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Τo "ΝΙΕΤ" στο ρώσικο θησαυρό

Σε εξειδίκευση των καταγγελιών που είχε κάνει για τη στάση Παπανδρέου όταν τέθηκε το ζήτημα βοήθειας από τη Ρωσία προχώρησε από την.....
Κρήτη χθες (λίγες μέρες πριν τις ελληνικές εκλογές), μιλώντας στην "ΚΡΗΤΗ ΤV", ο στενός συνεργάτης του Πούτιν - ποντιακής καταγωγής βουλευτής - Ιβάν Σαββίδης. «Υπάρχουν ακόμα περιθώρια βοήθειας από τη Ρωσία», είπε με κατηγορηματικό τρόπο...

Μήνυμα Καμμένου από τα Ιωάννινα: Ο Παπανδρέου και η συμμορία του θα οδηγηθούν είτε σε ειδικό είτε σε λαϊκό δικαστήριο!

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει στη Βιρτζίνια από 31 Μάιου έως 3 Ιούνιου

Οι φήμες … ότι η θέση της ετήσιας συνεδρίασης της ομάδας Bilderberg …. θα επιλεγόταν έτσι ώστε να συμπέσει με τις φετινές ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ προεδρική εκλογή …. εμφανίζονται ακριβείς …. με κατά πάσα πιθανότητα ….οι Bilderberg να ....κάνουν την κουβεντούλα τους στοChantilly, της Βιρτζίνια από την 31η Μαΐου έως την 3η Ιουνίου.

Όπως αναφέρθηκε χθες … φαίνεται να είναι λανθασμένες οι φήμες ότι η Χάιφα, στο Ισραήλ θα ήταν ο τόπος που θα γινόταν το συνέδριο.

Στελέχη ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.υποκλίνονται στην TEVA


Την ώρα που ο μέσος Έλληνας οδηγείται κάθε μέρα και πιο κοντά στο γκρεμό, κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν πάρει κανένα μάθημα από τα χαστούκια που τους ρίχνει ο ελληνικός λαός.Είναι χαρακτηριστική η «μύηση» που έλαβε χώρα, πριν από λίγες μέρες,σε μασονική στοά των...

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στο ΘΕΜΑ TV 25/4/2012

Φουντώνουν οι φήμες στη Νέα Δημοκρατία - "Πάει σπίτι του ο Σαμαράς το βράδυ των εκλογών"!

Αυτός είναι ο λόγος που επιστρατεύτηκε άρον άρον ο Καραμανλής! Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αδυνατούν να επιτύχουν συσπείρωση ως τις εκλογές! Τα τελευταία αποτελέσματα των μυστικών κυλιόμενων δημοσκοπήσεων... οπως έφθασαν σήμερα στα χέρια του επιτελείου της ΝΔ και μας τα μετέφερε άνθρωπος μας μέσα απο την Συγγρού: ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΝΔ 19% ΠΑΣΟΚ 15% ΚΚΕ 11% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 10% ΣΥΡΙΖΑ 10% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 7,5% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 4% ΛΑ.Ο.Σ. 2% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2% ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 11,5% Όπως αντιλαμβάνεστε, επικρατεί....

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η συνωμοσία του Κολεγίου Αθηνών


ΑναδημοσίευσηΓράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΗΜΑΡ: Παραιτήθηκε ΟΛΗ η οργάνωση Ανατ. Μάνης.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!


Παραιτήθηκαν ολόκληρη η οργάνωση του Γυθείου και της Ανατολικής Μάνης της ΔΗΜΑΡ! 

Καιάδας - Ο μύθος της θανάτωσης βρεφών από τους Σπαρτιάτες


Ένας απ’ τους πιο ατιμωτικούς θανάτους κατά την αρ­χαιότητα, ήταν ο κατακρημνισμός σε βάρα­θρο. Εφαρμοζόταν στην Αθήνα, στην Κόρινθο, στους Δελφούς, στη Θεσσαλία κι αλλού και αφορούσε τους αιχμαλώτους, εγκληματίες, ιερόσυλους και προδότες. Εκτός από το αυτονόη­το μαρτύριο, η ποινή εμπεριείχε και με­ταφυσικές προεκτάσεις, καθώς το σώμα παρέμενε άταφο και η ψυχή αδυνατούσε να λυτρωθεί. 

Στο Αυτόφωρο ο Γιώργος Κουρής για χρέη 307.000 ευρώ στο Δημόσιο


Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε ο γνωστός εκδότης Γιώργος Κουρής ο οποίος συνελήφθη σήμερα για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 307.000 ευρώ. Του ασκήθηκε δίωξη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωτο.
Ο ιδιοκτήτης της Αυριανής και του Φίλαθλου προσήχθη με εντολή του Οικονομικού Εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, για μη απόδοση ΦΠΑ στο Α.Τ. Ψυχικού και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κουρής, εκτός από την Αυριανή και τον Φίλαθλο, κατέχει πακέτο μετοχών στο Alter ενώ είναι ιδιοκτήτης και στο Contra Channel.
Ο εκδότης, κατά την προσαγωγή του στο εισαγγελικό γραφείο, όταν είδε τους δημοσιογράφους, τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτορεπόρτερς, που τον περίμεναν, σήκωσε μόνος του τα χέρια του για να δείξει τις χειροπέδες που φορούσε. Όπως είπε «στους πολιτικούς που κλέβουν, δεν φορούν χειροπέδες, φορούν σε αυτούς που δουλεύουν και δημιουργούν. Το δημόσιο μου χρωστάει 15 δισ. δραχμές».

Νοικιάζεις σπίτι; Τεκμήριο


Μήπως σας έχει διαφύγει αυτή η... λεπτομέρεια; Τα τεκμήρια «φωτιά» των ακινήτων, δεν ισχύουν μόνο για τα ιδιόκτητα σπίτια αλλά και για τα νοικιασμένα, όπως αναφέρει το fprees.gr. Κι όσο μεγαλύτερο είναι το ακίνητο, τόσο το χειρότερο όπως θα συνειδητοποιήσετε διαβάζοντας το αφιέρωμα στον «βραχνά» (έναν από τους πολλούς) των .....

φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Διώξεις κατά της Ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρα από τις Αλβανικές αρχές


Image
Την «απαράδεκτη και επιλεκτική» κατεδάφιση κτισμάτων και τη «χρήση απροκάλυπτης βίας κατά Ελλήνων της Μειονότητας στην περιοχή της Χειμάρας, από κρατικές υπηρεσίες, αλλά και οπλισμένες παραστρατιωτικές ομάδες», καταγγέλλει ο πρόεδρος της οργάνωσης «Ομόνοια» Βασίλης Μπολάνος.

Ο Πάνος Καμμένος στον ΑΝΤ1 23/4/2012

Νεκρό θέλει τον Π.Καμμένο ο Π.Τατσόπουλος!


Με μαύρο χιούμορ (κακίας ή ανοησίας;) αποφάσισε να σχολιάσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος τη φράση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου «Ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία» προσθέτοντας όπως δημοσιεύσαμε χθες ότι "Αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας κινδυνεύει. Δεν είναι πολιτικάντικη, ούτε πολιτική η προσπάθεια που κάνουμε, είναι εθνική. Σαμαράς και Βενιζέλος είναι γονυπετείς υπάλληλοι της τρόικας".
 

Π.Καμμένος στο Newsit: "25 βουλευτές από όλα τα κόμματα ζήτησαν να έρθουν μαζί μας αλλά επειδή ψήφισαν το Μνημόνιο 2 τους το αρνηθήκαμε!"


- Γιατί όχι στη συνεργασία με ΝΤΟΡΑ:"Είναι σα να έχεις κόψει το τσιγάρο και να πέφτεις στην ηρωίνη"
- "Προτείνουμε φορολογία 5% για όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις και 10% για τις υπόλοιπες"
- "Να μειωθούν οι βουλευτές σε 200. Το ίδιο και οι αποδοχές ανάλογα με τα εισοδήματά τους"
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
- "Ο Καρατζαφέρης είναι ο Σαμαράς του σήμερα - Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ"

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Οι Τούρκοι προσκυνούν κατά χιλιάδες τον Άγιο Γεώργιο!

 Το «1/3 των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί» έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός στις προφητείες του και σύμφωνα με στοιχεία έρευνας τουρκικής εφημερίδας, που καταγράφει μόνο τα τελευταία τρία χρόνια στην Τουρκία τον εξωφρενικό αριθμό των 8.000.000 πωλήσεων Αγίων Γραφών, στην τουρκική γλώσσα, μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως είναι πραγματικά πολλά εκατομμύρια οι Κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία. Πόσοι στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι οι Τούρκοι μουσουλμάνοι κατα χιλιάδες προσκυνούν τον Άϊ Γιώργη τον Κουδουνά στις 23 Απρίλη;

Πέτρος Ευθυμίου: Το καλοκαίρι του '71 πήγα στο Παρίσι και έκανα πλήρη εκπαίδευση στα όπλα και στα εκρηκτικά. Αργότερα βάζαμε βόμβες ....


Πέτρος Ευθυμίου: Το καλοκαίρι του '71 πήγα στο Παρίσι και έκανα πλήρη εκπαίδευση στα όπλα και στα εκρηκτικά. Αργότερα βάζαμε βόμβες μαζί με τον Ερατοσθένη Καψωμένο, έναν από τους πιο πολύτιμους καθηγητές της νέας ελληνικής φιλολογίας!
 Ο -το 2001- υπουργός Παιδείας μιλάει για τον Ανδρέα, τον Σημίτη, τον Λαλιώτη, τους δελφίνους και τα σχέδιά του για την Παιδεία και θυμάται την εποχή που έβαζε βόμβες στην εξουσία....

Ο Πέτρος του άρθρου 99* - Το τέλος ενος υπερεκτιμημένου λαμογιού του Πασοκιστάν!


Για όσους τυχόν δεν ξέρουνε τον «βίο και την πολιτεία» του μεγαλύτερου «ξαγάνωτου τενεκέ» (για να θυμηθούμε τον Ευ. Γιαννόπουλο),... που κυριολεκτικά υπαγόρευσε και επέβαλε στη νεολαία μας τις αξίες του άκοπου πλουτισμού, του χαβαλέ, του ακριβού αυτοκινήτου, της γκόμενας, της επίδειξης και «ολίγης» από ναρκωτικά, οδηγώντας τη στην καταστροφή. 99 ένας αριθμός που έγινε μόδα. Ένας αριθμός που...

Νέος Φόρος 2.000€ τον χρόνο για να μείνετε στο σπίτι…σας!


Οταν έγραφα, για δήμευση των ιδιωτικών περιουσιών μας, από τον Φεβρουάριο του 2011 και για αφαίμαξη των καταθέσεων μας, μου έγραφαν σχόλια ότι είμαι υπερβολικός και κινδυνολόγος. Αλλά ήξεραν αυτοί που το σχεδίασαν ήταν….συμφωνημένα. Ο κ.Μόσιαλος μας “κατηγορούσε” μάλιστα γιατί έχουμε σπίτια! (Για μια φλούδα γης. Το τελευταίο ταμπούρι του Έλληνα.) Έναν...

Eπίθεση Π.Καμμένου κατά πρακτόρων τουρκικού προξενείου


Η πρώτη σφοδρή επίθεση στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τον υπονομευτικό ως προς την εθνική ασφάλεια ρόλο που παίζει, έγινε πραγματικότητα από τον Π.Καμμένο πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ξεκίνησε από τον ακριτικό Έβρο τις προεκλογικές του περιοδείες.

Χιλιάδες θέσεις εργασίας μόνο για... λαθρομετανάστες!!!


Τελικά, μήπως θα πρέπει ν βγαίνουμε από την Ελλάδα, να ξαναμπαίνουμε λαθραία και να δηλώνουμε... Γεωργιανοί, Πακιστανοί (και ποιός ξέρει τι άλλο) για να μπορέσουμε να βρούμε δουλειά στην... πατρίδα μας;
Τι άλλο μπορεί να σκεφθεί κανείς, όταν μαθαίνει πως με κοινή απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών και Εργασίας θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους... λαθρομετανάστες!!!

Αυξήσεις 150-200% στους Ρώσους στρατιωτικούς!


 
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011
Ειδικό νόημα έχουν οι μισθολογικές αυξήσεις στο ρωσικό στράτευμα, παρά το γεγονός των «οχλήσεων» που δέχεται η Ρωσική Ομοσπονδία των Μένβεντεβ και Πούτιν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF). Οι αυξήσεις προς τα στελέχη των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων προκαλούν σοκ, ενώ μεταδόθηκαν από το ρωσικό δίκτυο Zvezda TV.

Σ’ αυτή τη «λαοθάλασσα» μίλησε ο Βενιζέλος στο Ηράκλειο


Τίποτα πια δεν μπορεί να κρυφτεί στην εποχή τουinternet. Πάνε οι παλιές σκηνοθεσίες μέσα από τα κρατικά ΜΜΕ και κυρίως εξαφανίστηκαν και οι πολίτες με τις πλαστικές σημαίες που αποθέωναν τους ηγέτες των δανεικών.
Από την ιστοσελίδα olympia.gr αλιεύσαμε αυτή την εκπληκτική φωτογραφία, η οποία εμφανίζει τον κ. Βενιζέλο να μιλάει στο Ηράκλειο μέσα σε κλειστό γυμναστήριο, ενώπιον άδειων καθισμάτων, παρά τη «λαοθάλασσα» που προσπάθησε να περάσει η καθεστωτική προπαγάνδα μέσα από τα ΜΜΕ. 

"Ούτε νεκρός δεν συμμαχώ με ΠΑΣΟΚ & ΝΔ!" (βίντεο)


«Δεν είμαι ούτε δεξιός ούτε αριστερός. Είμαι ένας Έλληνας σε επιστράτευση», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «ούτε νεκρός» δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές!

Διάτρητο το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Κλοπή απόρρητων ιατρικών δεδομένων 900.000 ασθενών και ιατρών. Ιατροί ζητούν την παραίτηση των ηθικών αυτουργών


Ιδιαίτερα σοβαρές διαστάσεις φαίνεται πως προσλαμβάνει το θέμα της παραβίασης του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (e-syntagografisi) του νέου ασφαλιστικού φορέα (ΕΟΠΥΥ) με αποτέλεσμα απόρρητα ιατρικά δεδομένα ασφαλισμένων να βρίσκονται στη διάθεση αγνώστων. Το υπουργείο Υγείας με μια λιτή ανακοίνωση προχθές βράδυ σημείωνε πως άγνωστοι «παραβίασαν ηλεκτρονικά το σύστημα, καταχωρώντας 1.500.000 πλαστές συνταγές» ενώ χθες, πέντε Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας μεταξύ των οποίων και της Λάρισας, κατήγγειλαν το σύστημα ως διάτρητο.

ΠΑΣΟΚ: "Παλιά μου τέχνη, κόσκινο" - Εισαγωγή ψηφοφόρων από Αλβανία & Μπάγκλαντες!

Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία» και αναφέρεται στην λήψη ιθαγένειας με απόφαση του "υπουργού Εσωτερικών που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, Τάσου Γιαννίτση σε 129 πολίτες από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου!

Προξενικό…ξεσάλωμα πρακτόρων!


Δεν λέει να βάλει κυριολεκτικά…παντόφλα στο πόδι του ο φασιστοτουρκοπρόξενος στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, καθώς ούτε μέρα δεν περνάει που να μην καταγράψει κι από μια παρουσία σε εκδηλώσεις, γραφεία τουρκοσυλλόγων και τζαμιά τόσο στην Κομοτηνή, όσο και στα μειονοτικά χωριά των νομών Ροδόπης και Ξάνθης.  

Η Έλενα Κουντουρά στον ΑΝΤ1 22/4/2012 (Α',Β' & Γ' Μέρος)

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ισλαμιστής, θαυμαστής του Κεμάλ και των τουρκικών Ε.Δ. υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ!


Τελικά στη ΝΔ πρέπει να έχουν σοβαρό πρόβλημα στην επιλογή των υποψηφίων βουλευτών. Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι εκτός από την περίπτωση Συμπιλίδη, αλλά και των τριών εν ενεργεία βουλευτών (ο ένας υφυπουργός) που παραιτήθηκαν και δεν θα είναι υποψήφιοι (αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στο κόμμα από το 1974), τώρα επέλεξαν ως υποψήφιο βουλευτή στο νομό Ροδόπης έναν....
φανατικό ... ισλαμιστή, θαυμαστή του Κεμάλ Ατατούρκ και της ισχύος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, τον Ερχάν Ιμάμογλου!

Προς Έλληνες της Διασποράς: έκκληση για συμμετοχή στης εκλογές της 6ης Μαϊου.

20120422-075622.jpg
“Πατρίδα” (ακρυλικό σε καμβά – Γενεύη, 2004)

Γράφει ο Γιώργος Σγούρδος
Λωζάννη, 21 Απριλίου 2012
Δυστυχώς, εμείς οι Έλληνες της Διασποράς, δεν είναι δυνατό να ψηφίσουμε στον τόπο διαμονής μας στο εξωτερικό. Ως Έλληνες και υπεύθυνοι πολίτες που νοιαζόμαστε για την τύχη της πατρίδας μας, έχουμε χρέος να πάμε στην Ελλάδα και να ψηφίσουμε στις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαϊου 2012.

Νέο σύνταγμα στην Ισλανδία, και η συνωμοσία της σιωπής …


Η Ισλανδία τελείωσε το 2011 με αύξηση 2,1% του ΑΕΠ της που θα πρέπει,σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,να ανέλθει στο ποσοστό του 2,7% το 2013, χάρη κυρίως στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Δήλωση σοκ του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπονοεί ότι ο Συμπιλίδης χρηματίστηκε για να ρίξει την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη!


Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει μετά την παραίτηση Συμπιλίδη από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, στα οποία όμως φαίνεται ότι βρήκε θέση ο … Καραμανλοφάγος Τσιτουρίδης! 
Με δήλωση του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορεί ευθέως τον Συμπιλίδη για… χρηματισμό (τριάκοντα αργύρια) που ήθελε να τα… εξαργυρώσει πολιτικά!
Η δήλωση προκαλεί σοκ σε όσους…

Ο... Γκρίζος Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!


Η τουρκική τράπεζα Ζιραάτ, εκπληρώνοντας μεθοδικά την οικονομική διείσδυση στην ελληνική Θράκη, αξιοποίησε με μεγάλη αποτελεσματικότητα την κρίση στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και τις φοβίες που βλακωδώς καλλιέργησαν τα ανεύθυνα ελληνικά...
ΜΜΕ για την ασφάλεια των καταθέσεων, οι οποίες ούτως ή άλλως ήταν εγγυημένες από το ελληνικό δημόσιο (μέχρι τις 100.000 ευρώ) και κατ‘ επέκτασιν καλυμμένες από το ευρωπαϊκό δίκαιο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΣΟΚ : Αυτοκτονία Δασκάλου στη Σταυρούπολη Ξάνθης για πολιτικούς λόγους !

kremala_avgi
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 45χρονος δάσκαλος αυτοκτόνησε στη Σταυρούπολη το απόγευμα του Σαββάτου σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας
Πρόκειται για ένα δάσκαλο, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πασχα. Ο αυτόχειρας Μ.Σ., παντρεμένος με παιδιά, απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη. Άφησε πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι διαμαρτύρεται για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας. Aποτελεί ένα μανιφέστο ενάντια στην μνημόνιο και τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία.

Οι περιβόητες “συμφωνίες” της πράσινης λαίλαπας

_
Ένα άρθρο για την οικονομική σύμβουλο Μ. Λαμάρς και το ρόλο της στην ελληνική κρίση...
«Λύνει τα προβλήματα της Ελλάδας σε μυστικές συναντήσεις» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της Frankfurter Allgemeine Zeitung στις οικονομικές της σελίδες, το οποίο αναφέρεται στην οικονομολόγο Μισέλ Λαμάρς. Η εφημερίδα υπογραμμίζει στον υπότιτλο : «Η Μισέλ Λαμάρς βοήθησε την Αθήνα στην αναδιάρθρωση του χρέους. Το ίδιο έκανε για το Ιράκ, την Αργεντινή και την Ακτή του Ελεφαντοστού».

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...