Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Χιλιάδες θέσεις εργασίας μόνο για... λαθρομετανάστες!!!


Τελικά, μήπως θα πρέπει ν βγαίνουμε από την Ελλάδα, να ξαναμπαίνουμε λαθραία και να δηλώνουμε... Γεωργιανοί, Πακιστανοί (και ποιός ξέρει τι άλλο) για να μπορέσουμε να βρούμε δουλειά στην... πατρίδα μας;
Τι άλλο μπορεί να σκεφθεί κανείς, όταν μαθαίνει πως με κοινή απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών και Εργασίας θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους... λαθρομετανάστες!!! 
Στην Ελλάδα του 1,2 εκατομμυρίων ανέργων υπάρχουν θέσεις εργασίας μόνο για αλλοδαπούς. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) των συναρμοδίων υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών και Εργασίας, βάσει της οποίας 17.136 θέσεις απασχόλησης θα διατεθούν σε υπηκόους τρίτων χωρών ενώ ακολουθούν άλλες 30.000!

Όλοι οι παραπάνω θα αποκτούν άδεια διαμονής και θα μπορούν να φέρουν και τις οικογενειές τους! Όπως φαίνεται η ελληνική Πολιτεία υπέκυψε για μία ακόμη φορά στο αίτημα γνωστών μεγαλοεργολάβων που προτιμούν τους τριτοκοσμικούς γιατί δεν εκδηλώνουν απαιτήσεις ούτε και εγείρουν λοιπές διεκδικήσεις. Όλα για το κεφάλαιο και ας πεθάνει στην ψάθα ο Έλληνας εργάτης!

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κύριος Χρυσοχοΐδης θα "περάσει" και νόμο για προσλήψεις τους στην Αστυνομία (ή και στην ΕΥΠ, ξέρει αυτός από την "προίκα" που του άφησε ο Χρήστος Παπουτσής), στις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις (για να υπάρξει και σχετική αποκέντρωση χωρίς να χτιστούν νέοι χώροι μαζικής κράτησής τους), στον στενό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (γιατί, πως θα εξυπηρετούνται οι λαθρομετανάστες εάν δεν υπάρχουν υπάλληλοι που να μιλούν τη γλώσσα τους!!!).

Επειδή, λοιπόν, η ηθική κατάντια και η απαξία των πολιτικών "ταγών", έχουν ξεπεράσει προ πολλού κάθε φυσιολογικό δείκτη, από τούδε και στο εξής θα πρέπει να τους γίνει κατανοητό και απολύτως σαφές η φράση των αμερικανών αστυνομικών όταν προχωρούν σε σύλληψη: "οτιδήποτε πεις ή κάνεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου".

Κωνσταντίνος
KostasXan
http://kanapesnews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...