Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο 20χρονος ανιματέρ που μαχαίρωσε τον 11χρονο στην Κρήτη


«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη μέρα στην δουλειά μου», είχε γράψει πριν μια εβδομάδα στην σελίδα του στο facebook ο 20χρονος ανιματέρ, που μαχαίρωσε βάναυσα το 11χρονο αγοράκι από την Ρωσία κατά την διάρκεια των διακοπών του σε ξενοδοχείο της Κρήτης.




Ο Στουρνάρας «πανηγυρίζει» για το... δώρο του μνημονίου



Ουρές ντροπής σχηματίστηκαν για ακόμα μια φορά, αυτή τη φορά στο μετρό στο Μεταξουργείοόπου οι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών προχώρησαν σε δωρεάν διανομή τροφίμων και λαχανικών, ζητώντας την απόσυρση του νόμου που αλλάζει το καθεστώς αδειοδότησης των Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.
Εικόνες με ανθρώπους να απλώνουν τα χέρια για λίγα λαχανικά, να στριμώχνονται για μερικά φρούτα, άλλοι να μαζεύουν ότι περίσσευε  ακόμα και από τον δρόμο… το συνηθίσαμε και αυτό!

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΜΑΜΟΥΘ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.


 Δεν θα πιστέψετε αυτά που θα διαβάσετε. Το θράσος είναι αδιανόητο.

ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. 

Την ίδια στιγμή, ο Παπανδρέου, ο αρχιερέας της διαφθοράς, συκ0φαντούσε διεθνώς τους Έλληνες ως διεφθαρμένους.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κύριος Κουσελάς, έδινε εντολή να “μην προχωρήσει ο έλεγχος στην εν λόγω εταιρεία” γιατί το θέμα “θα τακτοποιηθεί νομοθετικα με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ 2000!!!”

Ένας ευπατρίδης εφοριακός αντιστάθηκε και πήγε την υπόθεση στον Πεπόνη. Δείτε την οργή του ηρωϊκού εισαγγελέα στην τελευταία σελίδα, όπου με κεφαλαία αναφέρει πως “δυστυχώς” το θέμα οφείλει να το στείλει στην βουλή λόγω του νόμου περί ευθύνης υπουργών!

Νεκρός ο κανίβαλος ισλαμοφασίστας από τις Συριακές δυνάμεις (φωτό)


Νεκρός ο κανίβαλος ισλαμοφασίστας από τις Συριακές δυνάμεις (φωτό)

Νεκρός από την επέμβαση του Συριακού στρατού έπεσε ο υπάνθρωπος “απελευθερωτής” της Συρίας, που είχε κινηματογραφήσει τον εαυτό του να ψήνει και να τρώει νεκρό Σύριο, σε βίντεο που είχε ανέβει πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο. Ήταν θέμα τιμής για τον Συριακό λαό να βρεθεί και να εξοντωθεί.

Το φρικιαστικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι η περίπτωση αυτή δείχνει πως οι ισλαμοφασίστες εισβολείς δεν κρατούν καν τα προσχήματα και ανέβασαν το βίντεο για να σπείρουν τον τρόμο στον Συριακό λαό, αντί να μεριμνήσουν για την “εικόνα τους”. Ας όψονται αυτοί που τους στηρίζουν ακόμα.


olympia

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Γιοβανόπουλος: 2-4-2013 Επ Παρ. Εμπορίου Λαική Οικογένεια


Χαρά Νικοπούλου: Δεν παίρνω βραβείο από κάποιον που υπέγραψε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας…


Κεραυνός εν αιθρία, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, για τον βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, σε εκδήλωση του Δήμου Αμυνταίου όπου τιμήθηκαν, εκτός της Χαράς Νικοπούλου, οι Δασκάλες Καραλή Σβάρνα Αρσινόη, Σταγγόλη Ανδρονίκη και Αλεξανδρή Ρούλα, η Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Αθηνών, οι μαθητές που πέτυχαν στις/..
Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές καθώς και ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Σχέδιο των Τούρκων να διαλύσουν το Καστελόριζο!...Ακούει κανείς ;



 Πριν λίγο άλλοι 30 Αφγανοί λαθρομετανάστες "αποβιβάστηκαν" στο νησί ! Είναι βέβαιο πλέον πως οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να καταστρέψουν το...
Καστελόριζο. Aυτό λένε και κάτοικοι του ακριτικού νησιού ,
(φώτο αρχείου )
που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες να κάνουν απόβαση στο νησί δεκάδες λαθρομετανάστες από την Τουρκία.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έφτασαν 30 ακόμη παράνομοι λαθρομετανάστες (είχαν προηγηθεί μέσα σε 3 μέρες 48 Αφγανοί και Σύριοι) δημιουργώντας απίστευτο πρόβλημα στο νησί που δεν έχει καμία απολύτως υποδομή για τέτοια "επιδρομή" λαθρομεταναστών.

Ο Δήμαρχος κ.Αχλαδιώτης στέλνει μήνυμα κραυγής "Επιτέλους, να θωρακίσουν τα σύνορα. Θέλουν να μας ξεκάνουν!"
Σ.Π
parapolitika.gr

Νέες ταραχές στις Σκουριές - Αντάρτικο των κατοίκων - 3 τραυματίες, οι 2 γυναίκες...


Ένταση μεταξύ πολιτών και αστυνομίας και νέα επεισόδια το μεσημέρι στο δάσος Καρατζά όταν 500 κάτοικοι συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ διαμαρτυρόμενοι για την συνεχιζόμενη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής, τα οποία όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή στην περιοχή ...
τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 500 άτομα από όλες τις γύρω περιοχές για να διαμαρτυρηθούν για τα μεταλλεία αλλά και και για τη σύλληψη τριών γυναικών κατοίκων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα.

Συνετρίβη τουρκικό F-16 στα σύνορα με την Συρία!



Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας έχασαν κάθε επαφή με ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 στην Οσμανιγέ, μια πόλη στα νότια της Τουρκίας, σε απόσταση περίπου 50 χλμ. από τα σύνορα με τη Συρία.

Ο τουρκικός στρατός ανέφερε σε ανακοίνωση του επιτελείου πως βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Χρόνια Πολλά, Ελεύθερη Θράκη! Η Ιστορική σημαία της Κομοτηνής!!!


600836_432792950150919_1104346960_n
Στις 14 Μαΐου γιορτάζουμε την απελευθέρωση της Θράκης. Η Θράκη υποδουλώνεται στους Οθωμανούς γύρω στο 1360. Τότε αρχίζει και μια ιστορία αιώνων γεμάτη αγώνες και θυσίες. Κάποια εποχή η Οθωμανική αυτοκρατορία παραχωρεί στους υπόδουλους την αυτοδιαχείριση των κοινοτικών πραγμάτων που αφορούσαν τη λατρεία, την εκπαίδευση, το οικογενειακό δίκαιο. Με αυτά τα δεδομένα προχώρησε η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη όλης της Θράκης στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς. Το 1821 η Θράκη προσφέρει στον Αγώνα πλοία, χρήματα, ήρωες και ποταμούς αίματος. Ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’, ο Μητροπολίτης Σωζοπόλεως Παΐσιος, ο Κάρπος Παπαδόπουλος, ο Αντώνιος και η Δόμνα Βυζβίζη κα. Όλες οι επαναστατικές ενέργειες διαλύθηκαν και οι επαναστάτες εξοντώθηκαν. Στη Φιλιππούπολη, στη Βάρνα, στην Αγχίαλο , στη Μεσημβρία, στη Μάκρη, στη Μαρώνεια, στην Αίνο, στη Σαμοθράκη κ.α.

“Γερμανοζωώφιλοι” – Βιασμός σκύλων σε γερμανικό ζωομπορντελο!


ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…

ΙΔΟΥ ΤΑ…ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: 100.000 κτηνοβάτες στην χώρα.

Dog.jpg
Το συγκεκριμένο σκυλί φέρεται να βιάστηκε σε "οίκο ανοχής" ζώων στη Γερμανία.
Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:

Ο Πάνος Καμμένος για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού 14-05-2013

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...