Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η LADY GAGA ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΑΙΜΑ;


Το προσωπικό υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο Λονδίνο πήγε να καθαρίσει το δωμάτιο της σταρ μετά το check-out και είδε ένα δωμάτιο "βαμμένο" κόκκινο.
Αίματα στο πάτωμα, αίματα στο μπάνιο, αίματα στους τοίχους. Αυτό ισχυρίζονται πως είδαν οι καθαρίστριες, υποστηρίζοντας ότι η Lady Gaga έχει αρχίσει να παίρνει μέρος σε παγανιστικές τελετές.
Βέβαια, καμία πηγή δεν έχει επιβεβαιώσει ότι το κόκκινο υγρό που όντως βρέθηκε παντού μες στο δωμάτιο είναι πραγματικό αίμα, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Gaga το συμπεριέλαβε στο αφρόλουτρό της.
Αυτό που δίνει τροφή για φήμες περί σατανιστικών τελετών δεν είναι άλλο από το "βεβαρημένο" παρελθόν της τραγουδίστριας, η οποία έχει προσλάβει ειδική ομάδα ερευνητών του μεταφυσικού, οι οποίοι εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε χώρο/δωμάτιο/σπίτι που πρόκειται να φιλοξενήσει την Lady Gaga έστω και για λίγες μέρες.
Η αλήθεια μάλλον βρίσκεται κάπου στη μέση και το κόκκινο υγρό πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για ένα prop των επόμενων show της Lady Gaga και με το οποίο έκανε πειραματισμούς (ή πρόβες;) μέσα στο δωμάτιο.
Από την άλλη, το γεγονός ότι είναι εκκεντρική, φυσικά και δεν είναι νέο. Η Gaga έχει δηλώσει ότι εμπνέεται-στηρίζεται από το πνεύμα της νεκρής της θείας. Αρκεί, δεν αρκεί;

 http://hellenicrevenge.blogspot.com

Οι ΗΠΑ χάνουν την ικανότητα του διπλού πλήγματος


H Ουάσιγκτον πρέπει να περικόψει τις δαπάνες σε δραματικό επίπεδο - πλέον και τις στρατιωτικές. Ο αμυντικός προϋπολογισμός μειώνεται κατά τη διάρκεια των επόμενων δέκα ετών τουλάχιστον κατά μισό τρισεκατομμύριο δολάρια. Οι ΗΠΑ πιθανόν να μην είναι σε θέση να διεξάγουν δύο πολέμους ταυτόχρονα. Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ο στρατιωτικός προϋπολογισμός των Ηνωμένων Πολιτειών γνώριζε μόνο μία κατεύθυνση: κατ 'ευθείαν προς τα επάνω. Εκείνες οι ημέρες φαίνεται τώρα να τελειώνουν.


Μετά από δύο χρόνια οικονομικής κρίσης, τους ακριβούς πολέμους στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, με έναν έντονο δημόσιο διάλογο σχετικά με τις δημόσιες δαπάνες, η Ουάσιγκτον πρέπει να κάνει οικονομία - ακόμη και στο στρατιωτικό τομέα.
Το καλοκαίρι, το Πεντάγωνο είχε συμφωνήσει να περιορίσει τις δαπάνες του για τα επόμενα δέκα χρόνια, σε συνολικά 450 δισ. δολάρια (346 δισ. ευρώ). Αυτή την Πέμπτη, ο υπουργός Άμυνας Λέων Πανέτα θα εξηγήσει ακριβώς πώς πρόκειται να επιτευχθεί η εκοικονόμηση αυτού του ποσού. Σύμφωνα με άρθρο των New York Times ο στρατός μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια είναι να συρρικνωθεί από 570.000 σε 490.000 στρατιώτες.
Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα είναι ότι πλέον οι ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να διεξάγουν δύο πολέμους ταυτόχρονα και να τους κερδίσουν. Σύμφωνα με τους New York Times ο Πανέτα θα ανακοινώσει ότι μόνο ένας μεγάλος πόλεμος θα μπορύσε να έχει ένα νικηφόρο τέλος για τις ΗΠΑ. Επιπλέον, θα υπάρχει μόνο η δυνατότητα να διαταραχθούν οι ενέργειες ενός δεύτερου αντιπάλου σε μια διαφορετική περιοχή του κόσμου. Επιπλέον, θα είναι σε θέση να εκτελέσει μια σειρά άλλων μικρότερων επιχειρήσεων, όπως η επιβολή μιας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων.
Περίπου 4.000 στρατιώτες από την Ευρώπη είναι ίσως να αποσυρθούν. Ο προϋπολογισμός για το 2012 σύμφωνα με το Λευκό Οίκο προβλέπει ήδη τη μείωση 27.000 θέσεων εργασίας για τους στρατιώτες και 20.000 θέσεις εργασίας για τους πεζοναύτες, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια πριν.
Η ιστοσελίδα Wired News θέλει να έχει ανακαλύψει ότι η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία είναι να αποσύρει εκατοντάδες μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία θα αντιστοιχούν σε πέντε τοις εκατό του συνολικού αποθέματος των 4000 αεροσκαφών. Είναι ασαφές, ωστόσο, ακριβώς ποια μοντέλα επηρεάζονται από το μέτρο. Προφανώς, η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία θα αποσύρει κατά κύριο λόγο παλαιά αεροσκάφη. Το νέο μαχητικό stealth F-35 Lightning II, ωστόσο, θα επηρεαστεί από τα μέτρα λιτότητας μόνο κατά ένα μικρό ποσοστό.
Οι New York Times θέλουν να έχουν μάθει , ωστόσο, ότι το F-35 είναι ο «κύριος στόχος των μέτρων λιτότητας». Και θα είναι ένας αξιόλογος στόχος. Κατ 'εκτίμηση το κόστος του προγράμματος είναι περίπου ένα τρισεκατομμύριο δολάρια. Το F-35 είναι το πλέον δαπανηρό οπλικό σύστημα στην ιστορία. Μέχρι στιγμής, το Πεντάγωνο σχεδιάζει να δαπανήσει περίπου 400 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2035 για 2500 μαχητικά αεροσκάφη του τύπου.
Εάν οι ΗΠΑ χρειάζονται πραγματικά ένα υψηλής τεχνολογίας μαχητικό αεροσκάφος όπως το F-35, έχει αμφισβητηθεί κατ 'επανάληψη. Το πλήρες τεχνολογικό δυναμικό του αεροσκάφους όσον αφορά την τεχνολογία stealth είναι να εκτυλιχθεί μόνο σε μια σύγκρουση με ένα τεχνολογικά έτοιμο αντίπαλο. Στην εποχή των ασύμμετρων συγκρούσεων, οι κριτικοί του προγράμματος είναι υπέρ σημαντικά φθηνότερων μοντέλων, όπως το F-16.
Οι αντίπαλοι του εν λόγω επιχείρηματος, ωστόσο, προειδοποιούν για μια διαφαινόμενη σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας. Παρά το γεγονός ότι ένα τέτοιο σενάριο επί του παρόντος είναι εξαιρετικά απίθανο - κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς είναι να μοιάζει κόσμος σε λίγες δεκαετίες. Εάν χάσει την τεχνολογική υπεροχή της, θα πρόκειται για την τελευταία και πικρή εκδίκηση. Δυνατότητες όπως η απόκρυψη από τα ραντάρ θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι σημαντικές στις μελλοντικές συγκρούσεις, δήλωσε ο Μάικλ Χάνλον του ινστιτούτου Μπρούκινγκς: «Θα ήταν πολύ σημαντικό για το Ιράν και πάρα πολύ σημαντικό για την Κίνα».
Η άνοδος της Κίνας και η παρακμή της Αμερικής; Γιατί οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να είναι κυρίαρχες στρατιωτικά
Η συζήτηση θα τροφοδοτείται από τον ταχύ εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων της Κίνας. Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, το Πεκίνο έχει παρουσιάσει το δικό του μαχητικό stealth - πολύ νωρίτερα από ό, τι οι Αμερικανοί το είχαν ως αναμενόμενο. Την ίδια στιγμή, η Κίνα έχει από το 2006, δεκάδες φρεγάτες αντιτορπιλικά και υποβρύχια στην υπηρεσία και αγόρασε ένα πρώην σοβιετικό αεροπλανοφόρο, το αναβάθμισε και το έστειλε στην θάλασσα για δοκιμές.
Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε έναν κινεζικό πύραυλο που ονομάζεται Dongfeng-21D. Θα πρέπει να μπορεί να βουλιάξει μεγάλα πλοία με ένα μόνο πλήγμα, χωρίς να είναι καμία αντίσταση δυνατή. Αμέσως ονομάστηκε το όπλο στις ΗΠΑ «δολοφόνος αεροπλανοφόρου». Αρχικά λέχθηκε ότι οι Κινέζοι δεν θα μπορούν να ελέγχουν ένα πύραυλο με ακρίβεια για να πλήξει έναν κινούμενο στόχο, όπως ένα πλοίο. Αλλά τώρα, το Πεκίνο έχει αναπτύξει επίσης ένα δορυφορικό σύστημα στο διάστημα. Θα πρέπει να είναι σε θέση να καθοδηγήσει στρατιωτικούς πυραύλους προς το στόχο, όπως ακριβώς και το αμερικανικό GPS.
Το Νοέμβριο, ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι είναι να ενισχύσει την οικονομική και στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στον Ειρηνικό. Δραστικές περικοπές στην Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό δεν θα μπορύσαν να υπάρξουν με αυτή την πολιτική. Παρά το γεγονός ότι, ο αριθμός των αεροπλανοφόρων, είναι να παραμένει ακόμη και μετά τις τρέχουσες περικοπρές σε έντεκα. Αλλά αν αυτό είναι αρκετό, είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή. Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία προειδοποίησε το καλοκαίρι του 2011 ότι με την τρέχουσα οικονομική πίεση, είναι δύσκολο να διατηρηθεί το τεχνολογικό προβάδισμα σε σύγκριση με τους Κινέζους. «Πετάμε ήδη την παλαιότερη πολεμική αεροπορία, την οποία είχαμε ποτέ», επισημάνουν σε κάθε ευκαιρία οι στρατιωτικό των ΗΠΑ».
Η Πολεμική Αεροπορία δεν πρέπει να εκσυγχρονίσει μόνο τον υφιστάμενο στόλο των αεροσκαφών και δορυφόρων, αλλά να αναπτύξει και να παράγει ένα νέο μεγάλου βεληνεκούς βομβαρδιστικό. Το νέο αεροσκάφος είναι ένα βασικό στοιχείο του νέου δόγματος AirSea Battle των ΗΠΑ.
Νέο δόγμα είναι να εξασφαλίσει την ισχύ των ΗΠΑ στον Ειρηνικό
Μεγάλα τμήματα του πολυσυζητημένου δόγματος παραμένουν να είναι ένα μυστικό. Είναι σαφές τώρα ότι το Πεντάγωνο έχει εστιάσει την προσοχή του στην προετοιμασία, να συνδέσει έξυπνα την αεροπορική δύναμη, με τη ναυτική και την χερσαία - ακόμη και αν ο αντίπαλος έχει αριθμητικά υπέρτερες δυνάμεις. Επιπλέον, το δόγμα, είναι να εξασφαλίσει ότι οι ΗΠΑ μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν ελεύθερα στην περιοχή του Ειρηνικού.
Νέο δόγμα είναι να εξασφαλίσει την ισχύ των ΗΠΑ στον Ειρηνικό: Ιαπωνικά και αμερικανικά πλοία σε άσκηση στον Ειρηνικό, Νοέμβριος 2011.Η Κίνα, λέγεται ότι έχει εστιάσει αντίμετρα, τα αποκαλούμενα Anti-Access/Area Denial (A2/AD), για να αποτρέψει τις ΗΠΑ από τη διείσδυση σε ορισμένα υπερπόντια εδάφη - για την προστασία των Στενών της Ταϊβάν. Οι Κινέζει θα αρκούνταν να αναπτύξουν για παράδειγμα στην ακτή πυραύλους κατά πλοίων, οι οποίοι θα είναι μια τεράστια απειλή για τα μεγάλα και συνεπώς ευάλωτα αεροπλανοφόρα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύμφωνα με μια έκθεση στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, το 22 τοις εκατό των αμερικανικών πολεμικών πλοίων δεν είναι πλήρως λειτουργικό. Το 2007 αυτό το ποσοστό ήταν μόνο οκτώ τοις εκατό. Από τα αεροσκάφη του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, περισσότερο από το μισά δεν είναι πλήρως λειτουργικά.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο στρατός των ΗΠΑ είναι να υποστεί επικείμενα πιο αυστηρές περικοπές του προϋπολογισμού είναι επικείμενη. Εκτός από τις τρέχουσες των 450 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το Κογκρέσο θα μπορούσε να αποφασίσει την περαιτέρω εξοικονόμηση 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Πεντάγωνο θα πρέπει να ανταπεξέλθει με έναν κατά 17 τοις εκατό χαμηλότερο προϋπολογισμό.
Ο Πανέτα και άλλοι πολιτικοί προειδοποιούν σε αυτή την περίπτωση για μια καταστροφική επιδείνωση της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο είναι υπερβολικό. Σύμφωνα με τον Γκόρντον Άνταμς, υπό τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον υπεύθυνος για τον έλεγχο των στρατιωτικών δαπανών, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ αναγκάστηκαν μετά το τέλος του πολέμου της Κορέας, του πολέμου στο Βιετνάμ και του Ψυχρού Πολέμου, να περικόψουν τον αμυντικό προϋπολογισμό πολύ περισσότερο από ό, τι σήμερα.
«Ακόμα κι αν στα επόμενα δέκα χρόνια, η εξοικονόμηση στον αμυντικό προϋπολογισμό φθάσει το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, είναι πολύ μικρότερη από ό, τι η μείωση κατά τις τελευταίες τρεις φορές,» είπε ο Άνταμς στους Times του Λονδίνου, ο οποίος τώρα εργάζεται στο Stimson Centre στην Ουάσιγκτον.
Ο Κάρλ Κονέττα της δεξαμενής σκέψης Project on Defence Alternatives, κατέκρινε τον Πανέτα για δειλή συμπεριφορά. «Οι προτεινόμενες σημερινές περικοπές σήμερα αντιστοιχούν σε κλάσμα αυτών μετά την λήξη του Ψυχρού Πολέμου Πόλεμο», είπε ο Κονέττα. Η στρατιωτική κυριαρχία των ΗΠΑ παραμένει σταθερή ακόμη και με ένα τρισεκατομμύριο δολάρια λιγότερα.
Η αμερικανική κυριαρχία μακροπρόθεσμα σε μικρό μόνο κίνδυνο
Οι αριθμοί φαίνεται να του δίνουν δίκιο: Ο αμυντικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ, κατά το το 2013, θα εξακολουθεί να είναι 470 δισεκατομμύρια δολάρια, περίπου στο επίπεδο του 2007. Και ακόμη και αυτό είναι πάρα πολύ σε σύγκριση με προηγούμενα έτη. Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2001, οι αμερικανικές στρατιωτικές δαπάνες εκτοξεύθηκαν στα ύψη - από 400 δισεκατομμύρια σήμερα σε πάνω από 700 δισεκατομμύρια δολάρια ανά έτος.
Σύμφωνα με το Flight International «δεν υπάρχουν ενδείξεις για αποδυνάμωση της αμερικανικής κυριαρχίας». Πιθανώς είναι να «διαρκέσει για πολλά χρόνια» ακόμα.Πόσο μεγάλη είναι η στρατιωτική κυριαρχία των ΗΠΑ, φαίνεται στα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία για τις Πολεμικές Αεροπορίες του περιοδικού Flight International. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση, η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές Δεκεμβρίου, το ένα τέταρτο των στρατιωτικών αεροσκαφών σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αμειρκανικά. Στη συνέχεια, έρχεται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τίποτα, μετά η Ρωσία, ακολουθούμενη από την Κίνα, την Ιαπωνία και την Ινδία. Ακόμη και οι αεροπορικές δυνάμεις από τις τέσσερις αυτές χώρες αντιπροσωπεύουν από κοινού μόνο τα τρία τέταρτα της συνολικής αεροπορικής δύναμης των ΗΠΑ.
Αεροπορική κυριαρχία σε παγκόσμιο επίπεδο
Στο μέλλον είναι πιθανόν να αλλάξουν πολύ λίγα. Από τις συνολικά 5.400 παραγγελίες μαχητικών αεροσκαφών σε παγκόσμιο επίπεδο, οι 1.700 είναι των Ηνωμένων Πολιτειών. Στις έως σήμερα ανεπιβεβαίωτες παραγγελίες, οι Αμερικανοί είναι ακόμη πιο μπροστά: Εάν εφαρμοστούν τα τρέχοντα σχέδια, θα πετάξουν 3.900 από συνολικά 6.700 νέα στρατιωτικά αεροσκάφη για τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Flight International «δεν υπάρχουν ενδείξεις για αποδυνάμωση της αμερικανικής κυριαρχίας». Πιθανώς είναι να «διαρκέσει για πολλά χρόνια» ακόμα.

fox2magazine

7 τρις επιβεβαίωσης του Τ.Παπαδόπουλου και του ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν


Δρ. Ιωάννης Παρίσης - Υποστράτηγος ε.α., Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης  - ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ > Η Κύπρος πανηγυρίζει για την ανεύρεση σημαντικών κοιτασμάτων φυσικού αερίου, κάτι που, σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα κοιτάσματα του Ισραήλ, αναμένεται να μεταβάλει τα γεωπολιτικά δεδομένα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Παράλληλα θα συμβάλλει στην οικονομική ανάκαμψη της Μεγαλονήσου. Λαμβανομένης μάλιστα υπόψη της ιδιαίτερα σημαντικής από στρατηγικής πλευράς θέσης της, μέσω της οποίας ελέγχονται εμπορικοί οδοί και άξονες γεωστρατηγικής επιρροής, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την αύξηση της στρατηγικής της σημασίας και της σχετικής ισχύος της.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός, έδωσε στη δημοσιότητα πολλά στοιχεία για τα αποτελέσματα των ερευνών καθώς και για τις θετικές επιπτώσεις στην οικονομία και τις εν γένει δυνατότητες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Παρέλειψε ωστόσο ο Κύπριος Πρόεδρος να αποδώσει τα εύσημα στον άνθρωπο χάρη στον οποίο συνεχίζει να υφίσταται η Κυπριακή Δημοκρατία, ώστε να μπορεί αυτός σήμερα να πανηγυρίζει. Παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσσο Παπαδόπουλο, τον ηγέτη που είπε το νεώτερο ΟΧΙ του Ελληνισμού.
Ο ενεργειακός πλούτος της Κύπρου αποτελεί άλλη μια δικαίωση της απόρριψης του Σχεδίου Ανάν, μέσω του οποίου επιδιώχθηκε η αντικατάσταση του κυπριακού Κράτους με την «ανανική» σύμπραξη, στο πλαίσιο της οποίας Τουρκία και Βρετανία θα μπορούσαν πλέον να ελέγχουν το παιγνίδι. Αποκαλύπτεται σήμερα ότι, πέραν των άλλων αρνητικών στοιχείων, μέσω του Σχεδίου Ανάν επιδιώχθηκε ο έλεγχος του υποθαλάσσιου πλούτου της Κύπρου. Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι, πλάι στην πλατφόρμα άντλησης του φυσικού αερίου πανηγυρίζει η… «πλατφόρμα» του ΝΑΙ (είτε ανήκει στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση). Επιδιώκει να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο την επιτυχία. Ωστόσο, εκείνοι που σήμερα πανηγυρίζουν για την επιτυχία και δρέπουν τις δάφνες, ας θυμηθούν ότι το οφείλουν στο ΟΧΙ του Τάσσου και του 76% του Κυπριακού Ελληνισμού.
Όσοι, σε Ελλάδα και Κύπρο, σε συνεργασία με ξένους, χλεύαζαν τον Τάσσο και απειλούσαν τους Κυπρίους για τις συνέπειες του ΟΧΙ και τα δεινά που τους περίμεναν διαψεύδονται συνεχώς. Η Κύπρος προοδεύει, έγινε μέλος της ΕΕ – μέσα στο 2012 θα ασκήσει και την Προεδρία της Ένωσης, με όλα τα θετικά επακόλουθα. Σήμερα αποκτά ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα: εισέρχεται στον ενεργειακό χάρτη. Όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερο δικαιώνεται εκείνο το ΟΧΙ. Και όσο ο Τάσσος δικαιώνεται τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται η προδοτική στάση των «ανανιστών».

onalert

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ήρθαν οι Ρώσοι.Το αεροπλανοφόρο "Κουζνέτσοφ" και 8 πολεμικά,"πιάνουν" Συρία


Το ρωσικό αεροπλαναφόρο Κουζνέτσοφ και οκτώ πολεμικά πλοία που το συνοδεύουν,αναμένεται να βρίσκονται σε λίγες ώρες ανοιχτά της Συρίας. Η ρωσική αρμάδα πλέει ήδη στην ανατολική Μεσόγειο και δημοσιεύματα εφημερίδων της Συρίας,θέλουν κάποια από τα ρωσικά πολεμικά πλοία να δένουν σε λιμάνια της χώρας.Πληροφορία που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η παρουσία των Ρώσων στην νοτιοανατολική Μεσόγειο έρχεται να "αντιπαρατεθεί" στην αμερικανική ναυτική παρουσία,που εδώ και αρκετό καιρό είναι έντονη.

Η Ρωσία στέλνει την αρμάδα της στη περιοχή  για τα όσα συμβαίνουν στη Συρία και κυρίως γι΄ αυτά που η Μόσχα θέλουν να αποφευχθούν.

Βέβαια η παρουσία των ρωσικών πλοίων στη συγκεκριμένη περιοχή δεν μπορεί να είναι τελείως άσχετη με τα όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή με τις έρευνες για το φυσικό αέριο.


 www.onalert.gr

Σε "Σικάγο" έχει μετατραπεί το λεκανοπέδιο-3000 συλλήψεις το Δεκέμβριο





  Ανθρωποκτονίες, κλοπές, διαρρήξεις, ναρκωτικά, όπλα, παράνομα παιχνίδια είναι μερικές μόνο από τις παραβάσεις τις οποίες κατέγραψε το Δεκέμβριο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, κατά τις οποίες συνελήφθησαν 3.036 άτομα.

Ειδικότερα οι συλλήψεις αφορούν:

• 4 άτομα για ανθρωποκτονία.
• 476 άτομα για κλοπές – διαρρήξεις.
• 79 άτομα για ληστείες.
• 297 άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Ναρκωτικών».
• 100 άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Όπλων».
• 730 άτομα για παραβάσεις του Ν. «περί Αλλοδαπών».
• 83 άτομα για παραβάσεις του Ν. «περί Παιγνίων».
• 12 άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας».
• 3 άτομα για παραβάσεις του Ν. «περί Αρχαιοτήτων».
• 749 άτομα για καταδιωκτικά έγγραφα.
• 48 άτομα για απάτες – πλαστογραφίες.
• 51 άτομα για παραβάσεις του νόμου « περί εκδιδομένων προσώπων».
• 404 άτομα για διάφορα αδικήματα (Υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε βαθμό πλημμελήματος, κ.λ.π.).

Εξιχνιάσθηκαν :

• 3 ανθρωποκτονίες.
• 1 απόπειρα ανθρωποκτονίας.
• 1 απαγωγή αλλοδαπού.
• 4 ληστείες τραπεζών.
• 20 ληστείες σε οικίες.
• 20 ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων.
• 12 ληστείες σε καταστήματα –κοσμηματοπωλεία.
• 7 ληστείες σε περίπτερα.
• 2 ληστείες σε εκδοτήρια εισιτηρίων (Προαστιακός)
• 13 ληστείες σε βάρος πεζών και οδηγών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων.
• 79 κλοπές οχημάτων Ι.Χ.Ε. - μοτοσυκλετών.
• 6 κλοπές πορτοφολιών στο μετρό.
• 193 διαρρήξεις – κλοπές οικιών.
• 15 διαρρήξεις καταστημάτων και αποθηκών.
• 33 διαρρήξεις αυτοκινήτων.
• 21 εμπρησμοί (σε οχήματα, αλσύλλια, κάδους κ.λ.π.)
• 17 απάτες (αγορές μέσω διαδικτύου).

Εξαρθρώθηκαν συνολικά 33 σπείρες από τις οποίες:

• 4 σπείρες που διέπρατταν ληστείες σε τράπεζες, οικίες, πρατήρια καυσίμων και περίπτερα.
• 6 σπείρες που διέπρατταν διαρρήξεις σε οικίες.
• 2 σπείρες που διέπρατταν κλοπές-διαρρήξεις Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων.
• 1 σπείρα που διέπραττε κλοπές καλωδίων της ΔΕΗ.
• 1 σπείρας αρχαιοκαπήλων.
• 8 σπείρες διακίνησης ναρκωτικών.
• 2 σπείρες παράνομης διακίνησης μεταναστών.
• 2 σπείρες που διέπρατταν πλαστογραφίες εγγράφων.
• 3 σπείρες διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.
• 1 σπείρα που διέπραττε απάτες-υπεξαιρέσεις-νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
• 1 σπείρα για απαγωγές αλλοδαπών.


Κατασχέθηκαν συνολικά:

• Κάνναβη : -160.977- γραμμ.
• Ηρωίνη : -17.188- γραμμ.
• Κοκαΐνη : -345- γραμμ.
• Ναρκωτικά χάπια : -8.797-
• Ζυγαριές ακριβείας: -17-
• Πιστόλια-περίστροφα: -49-
• Μαχαίρια : -57-
• Ράβδοι : -7-
• Κυνηγετικά όπλα: -2-
• Πολεμικά-υποπολυβόλα : -2-
• Φυσίγγια : -353-
• Οχήματα: -35-
• Παιγνιομηχανήματα: -282-
• Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές: -75-
• Κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ( CD – DVD ) : -5.114-
• Πλαστά χαρτονομίσματα : -946-
• Χρηματικό ποσό : -121.665 ευρώ
• Κινητά τηλέφωνα : -114-
• Πακέτα τσιγάρα : -9.404-
• Αρχαία αντικείμενα : -8-

Βρέθηκαν επίσης 468 κλεμμένα οχήματα και εντοπίστηκαν ένα παράνομο καζίνο και μία παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.


Τμήμα ειδήσεων defencene
t.gr
 

Εικόνα "θερμής" κρίσης - Χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες στο Ισραήλ




Σε "θερμή" κρίση σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, φαίνεται ότι μπορεί να εξελιχθεί η σύγκρουση Ιράν με ΗΠΑ-Ισραήλ, πιθανώς και με την συμμετοχή ευρωπαϊκών χωρών, ύστερα από την καταρχήν συμφωνία που κατέληξε η Ε.Ε., για την επιβολή εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο.
Στην είσοδο των Στενών του Χορμούζ έχει συγκεντρωθεί μια εντυπωσιακή αμερικανική αεροναυτική δύναμη, η οποία είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συναντήσει καμία σοβαρή αντίσταση από τις αντίστοιχες ιρανικές δυνάμεις σε περίπτωση που έχουμε "θερμή" κλιμάκωση.
Η Ομάδα Μάχης Αεροπλανοφόρου CVN USS John C. Stennis αποτελούμενη από το καταδρομικό USS Antietam (CG-54) κλάσης Ticonderoga, τα αντιτορπιλικά USS Wayne E. Meyer (DDG-108), USS Dewey (DDG-105), USS Kidd (DDG-100), USS Milius (DDG-69) κλάσης Arleigh Burke και την φρεγάτα USS Jarrett (FFG-33) κλάσης Oliver Hazard Perry, αποτελούν μία δύναμη πυρός που απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ιρανικό Ναυτικό
Με τρεις παλιές φρεγάτες βρετανικής ναυπήγησης και μία μικρή φρεγάτα εγχώριας ναυπήγησης δεν αποτελεί απειλή για το αμερικανικό Ναυτικό. Mεγαλύτερη απειλή είναι οι πύραυλοι επακτίου αμύνης που έχουν τοποθετηθεί στα νησιά Αμπού Μούσα στο στόμιο του Κόλπου.
Στο μεταξύ μεγάλη αμερικανοϊσραηλινή άσκηση ξεκινά άμεσα. Ο αντιπτέραρχος Frank Gorenc διοικητής της αμερικανικής Αεροπορίας που σταθμεύει στην Ευρώπη (USAFE) επισκέφτηκε το Ισραήλ και οριστικοποίησε τις τελευταίες λεπτομέρειες που προβλέπουν μεταξύ άλλων και την ανάπτυξη στο Ισραήλ αρκετών χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών.
Η κλίμακα της επικείμενης άσκησης είναι άνευ προηγουμένου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα διεθνή ΜΜΕ και οι αμερικανικές δυνάμεις πρόκειται να εγκαταστήσουν κέντρο διοίκησης στο Ισραήλ, όσο και να μεταφέρουν στοιχεία του αντι-βαλλιστικού συστήματος THAAD τα οποία θα ενεργήσουν από κοινού με τα αντίστοιχα ισραηλινά Iron Dome και Arrow. 
Οι ΗΠΑ επιχειρούν ξαφνικά να θωρακίσουν από βολές βαλλιστικών βλημάτων το Ισραήλ και η τελευταία φορά που είχε γίνει αυτό ήταν το 1991 στον Α΄Πόλεμο του Κόλπου και αυτό με σχετική επιτυχία, καθώς τα αντιβαλλιστικά όπλα της εποχής (βασικά το Patriot PAC-2) δεν ήταν τόσο αποτελεσματικά.
Το Ιράν έχει κατ’ επανάληψη τονίσει πως τυχόν επιβολή εμπάργκο στις εξαγωγές του ιρανικού πετρελαίου θα προκαλέσει την άμεση αντίδρασή του. Και η αντίδραση αυτή θα είναι ο αποκλεισμός των στενών του Χορμούζ.
Κάτι τέτοιο έχει δηλώσει και ο αρχηγός του ιρανικού Ναυτικού ο οποίος μάλιστα έχει τονίσει πως το Ιράν είναι σε θέση να αποκλείσει τα στενά πολύ εύκολα, καθώς επιχειρησιακά –όπως δήλωσε ο ναύαρχος Habibollah Sayyari – η επιχείρηση αποκλεισμού δεν αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση για το Ιράν.
Το σκηνικό της οριστικής ρήξης συμπληρώνεται από τις δηλώσεις της εκπροσώπου του 5ου Στόλου ανθυποπλοίαρχου Rebecca Rebarich είχε σημειώσει για τις απειλές του Ιράν για αποκλεισμό των στενών του Χορμούζ ότι το «αμερικανικό Ναυτικό είναι πάντα έτοιμο να αντιμετωπίσει κακόβουλες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει την ελευθερία της ναυσιπλοΐας στον Κόλπο»
Ήδη αμερικανικά μαχητικά F/A-18E/F περιπολούν εντός του Κόλπου στα όρια του ιρανικού FIR.
Για να γίνει το όλο σκηνικό ακόμη πιο ζοφερό μόλις πριν λίγες ώρες το ιρανικό ειδησιογραφικό πρακτορείο Fars ανακοίνωσε πως το Ιράν αποφάσισε πως κανένα πολεμικό πλοίο οποιασδήποτε χώρας δεν θα μπορεί να εισέρχεται στον Κόλπο εκτός αν έχει λάβει την άδεια του Ιράν.
Η βασική ιδέα του νομοσχεδίου είναι ότι για να εισέλθει κάποιο πολεμικό πλοίο στον Κόλπο θα πρέπει να έχει την ... άδεια του Ιράν (!) διαφορετικά τα πλοία του ιρανικού Ναυτικού θα το εμποδίσουν. Αλλά αυτό είναι εύκολο να το λες και πολύ δύσκολο να το πράξεις... 



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Tην είδηση για το εμπάργκο επιβεβαιώνει και το CNBC ενώ και το Bloomberg, επικαλούμενο τηλεφωνική δήλωση του εκπροσώπου της ΕΕ Μάικλ Μαν, κάνει λόγο για συμφωνία των Ευρωπαίων για εμπάργκο των ιρανικών πετρελαίων.

Σκάει η "φούσκα" της τουρκικής οικονομίας; - Οι επιπτώσεις στην άμυνα





Image 
Σαφή σημάδια υπερθέρμανσης δείχνει η τουρκική οικονομία, με ένα «κραχ»  να θεωρείται πολύ πιθανό ακόμα και εντός του 2012! Τα στοιχεία που μεταδόθηκαν πριν λίγο από την εποπτική αρχή του κλάδου BDDK είναι εφιλαλτικά σε ότι αφορά την συνολική προοπτική της τουρκικής οικονομίας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Τα καθαρά κέρδη των τραπεζών υποχώρησαν 10,4% σε σχέση με το Νοέμβριο του 2010 στα 18,26 δισ. λίρες ($9,7 δισ.) καθώς τα μέτρα της κεντρικής τράπεζας μείωσαν τα περιθώρια και αυτό παρά το γεγονός ότι οι χορηγήσεις δανείων συνέχισαν να αυξάνονται παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της κεντρικής Τράπεζας!
Αύξηση χορήγησης δανείων και μείωση κερδών των τραπεζών, είναι ένας πολύ κακός οιωνός.
Σε όλα αυτά προστίθενται και οι πληροφορίες για την υγεία του Ρ.Τ.Ερντογάν και η αύξηση της έντασης της εσωτερικής σύγκρουσης μεταξύ νέο-οθωμανών και κεμαλικών και το τελικό συμπέρασμα είναι ότι το 2012 μπορεί στην Τουρκία να έχουμε σεισμικές εξελίξεις…
Σε ότι αφορά τα δάνεια των τουρκικών τραπεζών αυξήθηκαν 35,5% στα 675,6 δισ. λίρες ιτο Νοέμβριο, ενώ η αύξηση είναι μόλις κατά τι  μικρότερη από την κατά 37,5% άνοδο που σημειώθηκε τον Οκτώβριο, ωστόσο επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο ρυθμός αύξησης των δανείων παραμένει πολύ υψηλός  και δεν έχει καμία σχέση με το στόχο του 25% που έχει θέσει η Άγκυρα για το 2011.
Αυτός ο ρυθμός αύξησης των δανείων είναι κλασικό σημάδι υπερθέρμανσης και το γεγονός ότι έχει αποφευχθεί η συγκράτησή του, είναι ακόμα χειρότερο σημάδι: Σημαίνει ότι ο κεντρικός σχεδιασμός δεν μπορεί να αποσοβήσει αρνητικές καταστάσεις.  
Τα άσχημα μαντάτα έχουν φτάσει και στην Ελλάδα, όπου η κερδοφορία της Εθνικής Τράπεζας κρίνεται από την κερδοφορία της τουρκικής θυγατρικής Finansbank και έχουν προκαλέσει «κρύο ιδρώτα» στο επιτελείο της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας.
«Η κατάσταση στην τουρκική οικονομία μοιάζει με αυτή που βρισκόταν η ελληνική στις αρχές του 2008. Ίσως χωρίς του ρυθμούς ανάπτυξης της τουρκικής οικονομίας, αλλά και χωρίς το χαμηλό βάθος της σε επίπεδο καταναλωτικής δύναμης» υποστήριζε τραπεζίτης ο οποίος είναι άριστος γνώστης των οικονομικών δεδομένων της γειτονικής χώρας. Κατά τον ίδιο τραπεζίτη «Αν η Εθνική δεν καταφέρει να ξεφορτωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα την Finansbank, θα αντιμετωπίσει σοβαρότατο πρόβλημα, κρίσιμο θα έλεγα»…
Η εξήγηση για τη στροφή των Τούρκων στο εύκολο χρήμα που τους προσφέρεται μέσα από τον τραπεζικό δανεισμό είναι ότι μετατρέπονται σιγά-σιγά σε αδηφάγους καταναλωτές.
Οικονομικοί αναλυτές και τραπεζικά στελέχη υποστηρίζουν πως η εκρηκτική αύξηση των καταναλωτικών δανείων έχει τροφοδοτήσει μια ανησυχητική αύξηση του δημοσιονομικού ελλείμματος της Τουρκίας, το οποίο έκλεισε στο τέλος του 2011 σε ποσοστό 8% του συνολικού ΑΕΠ!
Μία οικονομική κρίση που θα είχε τον χαρακτήρα «ξεφουσκώματος» της τουρκικής οικονομίας (που αυτήν την στιγμή είναι δεύτερη σε ρυθμούς ανάπτυξης παγκοσμίως μετά την Κίνα) θα είχε και απόλυτα αρνητικά αποτελέσματα στην τουρκική εξοπλιστική προσπάθεια, όχι τόσο σε επίπεδο προμήθειας υλικών από το εξωτερικό, αλλά εγχώριας ανάπτυξης μιας σειράς οπλικών συστημάτων, όπως το άρμα μάχης ALTAY, η φρεγάτα TF-2000 και πλήθος άλλων συστημάτων που αναπτύσσει η ακμάζουσα αμυντική βιομηχανία της γειτονικής χώρας.
Και επειδή η κρίση θα πλήξει πρώτα τον τραπεζικό κλάδο θα τεθούν πιεστικά προβλήματα ομαλής χρηματοδότησης των προγραμμάτων αυτών που έχουν συγκεκριμένα χρηματοδοτικά χρονοδιαγράμματα...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ερχεται Πολεμος.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ


(ένα άρθρο από τα παλαιά…)

Οι Εβραίοι εδημιούργησαν τον κομμουνισμόν δια την προαγωγήν των κοσμοκρατορικών σχεδίων των και τούτων είναι δούλοι και συνεργοί οι προάγοντες τον κομμουνισμόν.

Τα πρόσωπα δίπλα στην φωτογραφία είναι μερικοί από του εξέχοντας δημιουργούς του εβραιοκομμουνισμού. Καμαρώστε τους ! Ο εβραίος Μ. Κοέν έγραφεν εις εφημερίδαν τον Απρίλιον του 1919: «Δύναται τις να είπη άνευ υπερβολής, ότι η μεγάλη Ρωσική κοινωνική επανάστασις υπήρξεν έργον των Ιουδαίων και ούτοι όχι μόνον κατηύθυναν την υπόθεσιν, αλλά και έλαβον εις τας χείρας των το ζήτημα των Σοβιέτ. Δυνάμεθα να είμεθα ήσυχοι ημείς οι Ιουδαίοι, εφ’ όσον η υπερτάτη διεύθυνσις του ερυθρού στρατού θα είναι εις χείρας του Λ. Τρότσκυ».

Εβραίος ήτο ο εφευρέτης του κομμουνισμού Κ. Μάρξ, εβραίος ο Κερένσκυ ο χρησιμεύσας ως γέφυρα μεταξύ της Δημοκρατίας και του αιματηρού κομμουνισμού, υιός εβραίας και μασώνος 33ου βαθμού ο Λένιν, επίσης και ο Στάλιν. Εκ των 22 μελών του συμβουλίου «των λαϊκών επιτρόπων» της πρώτης κομμουνιστικής κυβερνήσεως της Ρωσίας οι 17 ήσαν εβραίοι. Επί 554 ανωτέρων διοικητικών εκπροσώπων της μετεπαναστατικής Ρωσίας, οι 447 ήσαν εβραίοι !

Επίσημος έκθεσις της Γαλλικής Υπηρ. Πληροφοριών προς την Κυβέρνησιν των Ηνωμένων Πολιτειών λέγει: «Τον Φεβρουάριον του 1916 έγινε γνωστόν δια πρώτην φοράν, ότι προετοιμάζεται μία επανάστασις εις την Ρωσίαν. Ανεκαλύφθη ότι οι εξής προσωπικότητες και οίκοι συμμετείχον εις το έργον: Ζακόμπ Σίφφ εβραίος, Κούν Λόεμπ και Σία τράπεζα εβραίων, Φ. Βαρμπούργκ, Όττο Κάαν, Μόρτιμερ Σίφφ, Ζερόν Χ. Χανάουερ κ.α. … Δεδομένου οι εβραϊκοί αυτοί οίκοι συνεργάζονται στενώς με τας εβραϊκάς τραπέζας Γερμανίας, Παρισίων, Λονδίνου, Τόκιο, Ν. Υόρκης και Στοκχόλμης, βλέπει κανείς φανερώς ότι η κομμουνιστική κίνησις αποτελεί μίαν μεγάλην εβραϊκήν επιχείρησιν και ότι εβραϊκαί τράπεζαι συμμετέχουν ζωηρώς εις την οργάνωσιν της επιχειρήσεως αυτής…».

Ο κομμουνιστικός ερυθρός αστήρ με το σφυροδρέπανον εις το κέντρον, είναι η εβραϊκή Πεντάλφα. Ο εβραϊσμός, που κυριαρχεί εις την Αμερικήν, κυριαρχεί και εις την Ρωσίαν, αι δε φαινομενικαί «αντιθέσεις» είναι δια τους αφελείς και αποβλέπουν εις την καταστροφήν των λαών των. Ο εβραίος ένα σκοπόν είχε, να διαλύση τον Ελληνορθόδοξον πολιτισμόν της αδελφής μας αγίας Ρωσίας, δια τούτο επέβαλλε σατανικώς τον αθεϊσμόν, πράγμα άσχετον με τα οικονομικοκοινωνικά. Από χιλίων και πλέον ετών ημείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι είμεθα η πνευματική γαλουχός της Ελληνορθοδόξου Ρωσίας, η οποία αποτελεί πνευματικόν πεδίον ημών, πρόδηλον όθεν το καθήκον όπως πρωτοστατήσομεν και πάλιν δια να διαλυθή δια παντός μέσου η σατανική Σιωνιστική αράχνη, που την κρατεί δεμένην και απομυζά το αίμα της· οφείλομεν να αγωνισθώμεν δια να επανακτηθή δια τον Θεόν, δια τον Ελληνορθόδοξον πολιτισμόν, δια τον ευσεβή λαό της.

Ας εξυπνισθώμεν αγαπητοί αδελφοί ! Οι εβραίοι με την καταχθόνιον κα κακοποιόν δραστηριότητά των, που λέγεται Σιωνισμός, προκαλούν πανταχού τας ταραχάς και την διάβρωσιν δια να καταστρέψουν τους Χριστιανούς και καταλάβουν τον κόσμον, με κέντρον την Ιερουσαλήμ ! Προσφάτως τα Ηνωμένα Έθνη με ψήφους 70 έναντι 29 και 27 αποχάς κατεδίκασε τον Σιωνισμόν ως «κακοποιόν στοιχείον», ο δε αντιπρόσωπος της Αμερικής εχαρακτήρισε την απόφασιν ως αισχράν και καταστροφικήν του έργου των Ην. Εθνών ! Το συντριπτικόν αυτό γεγονός ούτε καν εσημείωσαν αι εβραιομασωνοκίνητοι εφημερίδες, διότι βεβαίως δεν θα τους εδίδοντο διαφημίσεις εβραϊκών πορνογραφικών κινηματογραφικών ταινιών και επιχειρήσεων ! Διατί το απέκρυψαν αι ελληνικαί εφημερίδες; Αντιλαμβάνεστε ποίων είναι όλοι δέσμιοι.

Έτσι εξηγείται, διατί ο Τύπος και οι κυβερνώντες υποστηρίζουν εβραιοκινήτους γιεχωβάδες, μασώνους, ρόταρυ, λάιονς, θεοσοφίαν, προσκοπισμόν, Χ.Α.Ν., Χ.Ε.Ν., ευαγγελικούς ακόμη και κομμουνιστάς, που εργάζονται υπέρ των εβραίων όλοι. Όπως φωνάζουν οι γιεχωβάδες, αποκαλούντες την Σημαίαν κουρελλόπανο: κάτω οι κυβερνήσεις και να παραδοθή η εξουσία εις την θεοκρατικήν κυβέρνησιν που ετοιμάζουν οι εβραίοι με κέντρον την Ιερουσαλήμ ! – Να είστε άγρυπνοι αδελφοί !

Αγιορείται Πατέρες


apokalypsisnow

Nέος "παίκτης" ξεπαγώνει τις ελληνορωσικές αμυντικές σχέσεις


O «σκληρός» Ντμίτρι Ρογκόζιν, διορίστηκε από τον πρόεδρο της Ρωσίας Ν.Μεντβέντεφ Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τομέα ευθύνης την άμυνα, την ασφάλεια της χώρας έναντι εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών και την αμυντική βιομηχανία σε μία τοποθέτηση που θα έχει σαφές αντίκτυπο και στις «γκρίζες» ελληνορωσικές σχέσεις των δύο τελευταίων ετών. Η τοποθέτηση δείχνει ότι η Μόσχα, θα σκληρύνει την γραμμή της απέναντι στο ΝΑΤΟ και την Δύση γενικότερα, μετά την απροκάλυπτη επέμβαση των ΗΠΑ στα εσωτερικά της στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Ο Ντμίτρι Ρογκόζιν θα είναι υπεύθυνος για τα θέματα άμυνας, στρατιωτικής διπλωματίας, και αμυντικών βιομηχανιών, άρα θα είναι υπεύθυνος και για τις ελληνορωσικές αμυντικές σχέσεις που έχουν πληγεί καίρια την τελευταία διετία. Κατά την θητεία του στο ΝΑΤΟ τα προηγούμενα χρόνια είχε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τους Έλληνες αξιωματούχους και αξιωματικούς που υπηρετούσαν σε θέσεις με τις οποίες ερχόταν σε επαφή.
Ακόμα και το 2008 όταν με αφορμή της γεωργιανή εισβολή στην Ν.Οσετία και Αμπχαζία και την ρωσική απάντηση που ακολούθησε, οι σχέσεις ΝΑΤΟ-Ρωσίας ήταν στο ναδίρ, ο Ν.Ρογκόζιν εξακολουθούσε να έχει ανοικτούς διαύλους με τους Έλληνες ομολόγους του για τους οποίους πίστευε ότι η κοινή ορθόδοξη πίστη Ελλήνων και Ρώσων διαφοροποιούσε την ποιότητα των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών.
Ο νέος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, αφού υπογράμμισε την θέλησή του να ανταπεξέλθει των καθηκόντων του έκανε αναφορά στην ανάπτυξη της στρατιωτικής τεχνολογίας, στην περαιτέρω αναδιοργάνωση των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και στην προσπάθειά του να «μην πάει ούτε ένα ρούβλι χαμένο» στον συγκεκριμένο τομέα.
O N. Ρογκόζιν, μέχρι σήμερα μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ θεωρείται ο πιο «σκληρός» σε ότι αφορά τις πολιτικές του θέσεις από τους εν ενεργεία Ρώσους αξιωματούχους, απέναντι στη Δύση, έχοντας απειλήσει ευθέως με πόλεμο το ΝΑΤΟ στην περίπτωση που το 2008 τολμούσε να επέμβει στην Γεωργία.
Σε μία πρόσφατη ομιλία του υποστήριξες ότι «Ανεξαρτήτως του είδους του πολιτικού συστήματος που θα έχει η Ρωσία, αν θα είναι αυτοκρατορικό, κομουνιστικό ή δημοκρατικό, το «δυτικό μπλοκ» δεν πρόκειται να αλλάξει την άποψή του για περιορισμό της Ρωσίας εντός των συνόρων της και για περικοπή των γεωπολιτικών φιλοδοξιών της».
Ο Ν.Ρογκόζιν, είναι φανατικός οπαδός της στρατιωτικής διπλωματίας και είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα νιώσουμε στην Αθήνα αυτή την πολιτική.
Η ύπαρξη του διδύμου Β.Πούτιν στην προεδρία και Ν.Ρογκόζιν στην αναπληρωτή πρωθυπουργό, (με τον Ν.Μεντβέντεφ πρωθυπουργό), θα αλλάξει πολλά πράγματα στην αντιμετώπιση καταστάσεων όπως η ελληνορωσική αμυντική συνεργασία.
Πληροφορίες από την Μόσχα, αναφέρουν ότι από τον ερχόμενο Μάρτιο θα τεθεί επί τάπητος εκ νέου η συμφωνία προμήθειας των ρωσικών ΤΟΜΑ BMP-3HEL, η οποία είχε "παγώσει" με αναγνώριση από την ρωσική πλευρά των οικονομικών δυσκολιών που περνούσε η χώρα.
Eπίσης ανοικτό παραμένει το θέμα της προμήθειας νέων SHORADS θέμα το οποίο από μόνη της η ελληνίκή πλευρά έχει εγείρει προς την Ρωσία. Στην Μόσχα θεωρούν ότι το 2012 η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερο από ποτέ την Ρωσία, τόσο σε αμυντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και ετοιμάζονται να προσαρμόσουν την πολιτική τους ανάλογα...


 defencenet

Βελόπουλος - Ελληνιστί 29-12-11 ΓΙΑ ΦΥΣ. ΑΕΡΙΟ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ κ.α

Εμφανίστηκε ... υπερκαρχαρίας στην Αυστραλία




Ένα είδος υπερκαρχαρία, πολύ δυνατού,, ανθεκτικού σε όλες τις θερμοκρασιακές συνθήκες, ακόμα και στα θερμά νερά εντόπισαν έκπληκτοι επιστήμονες στην Αυστραλία.
Πρόκειται για υβρίδια καρχαριών, διασταυρώσεις του κοινού μελανόπτερου καρχαρία και του αυστραλιανού μελανόπτερου. Οι ίδιοι τονίζουν ότι αυτό θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες σε ολόκληρο τον θαλάσσιο κόσμο, αλλά και στην παρουσία των ανθρώπων στην θάλασσα, αφού αναπαράγονται με μεγάλη ταχύτητα και δεν διστάζουν να κολυμπούν σε βάθος μέχρι και ενός μέτρου!  

Οι ερευνητές θαλάσσιας βιολογίας ανακάλυψαν 57 υβρίδια καρχαριών σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από τις ακτές του Queensland μέχρι το New South Wales.

Ο Dr Jess Morgan από το πανεπιστήμιο του Queensland δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο οι καρχαρίες να αναπαράγονται με αυτόν τον τρόπο.





defencenet.gr

3.000.000 οι φτωχοί Έλληνες!




Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή για το 2011 θα πρέπει να προκαλέσουν αισθήματα ντροπής σε όσους κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία δύο χρόνια: Τρία εκατομμύρια Έλληνες, το μεγαλύτερο ποσοστό μετά τον Β'Π.Π. ζει σε συνθήκες φτώχειας, συνθήκες που επικράτησαν στην χώρα μετά το 2009!

Πιο συγκεκριμένα, με βάση την Αρχή, το χρηματικό όριο της φτώχειας ανέρχεται στο ετήσιο ποσό των 7.178 ευρώ ανά άτομο και σε 15.073 ευρώ για νοικοκυριά με δύο ενήλικες και δύο εξαρτώμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών.

Το μέσο ετήσιο ατομικό ισοδύναμο εισόδημα ανέρχεται σε 13.973,94 ευρώ και το μέσο ετήσιο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών της χώρας σε 24.224,38 ευρώ. Τα νοικοκυριά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας εκτιμώνται σε 868.597 και τα μέλη τους σε 2.204.800.

Ο κίνδυνος φτώχειας για παιδιά ηλικίας 0-17 ετών (παιδική φτώχεια) ανέρχεται σε 23% και είναι υψηλότερος κατά, περίπου, τρεις ποσοστιαίες μονάδες από το αντίστοιχο ποσοστό του συνολικού πληθυσμού.

Επιπλέον, ο κίνδυνος φτώχειας για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών υπολογίζεται σε ποσοστό 21,3%, ενώ οι πολίτες που διαβιούν σε νοικοκυριά που δεν εργάζεται κανένα μέλος ή εργάζεται με μερική απασχόληση φτάνουν τις 544.800, δηλαδή 60.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρσι


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Real fm για Ορυκτό Πλούτο 3-1-12

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

«Είσαι κωλόπαιδο και ψυχοπαθής!»


Με αυτό τον τρόπο «στόλισε» τον Νίκο Παπανδρέου ο Πάνος Καμμένος, μέσω facebook. Δείτε τον λόγο που προκάλεσε την απάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή

Αφορμή για την οργισμένη επίθεση ήταν η επιστολή-απάντηση του Νίκου Παπανδρέου σε άρθρο του δημοσιογράφου, Χρήστου Ράπτη, με τίτλο...

«ΓΑΠ: Το θλιβερό τέλος ενός προβληματικού ηγέτη». Ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου κατηγόρησε τους υπουργούς του για ραγιαδισμό και μίλησε για οικειοθελή παραίτηση από την πρωθυπουργία. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι υπέγραψε την επιστολή ως Ν. Τρότσκι! Αυτός ήταν ο λόγος που ο Πάνος Καμμένος έγινε πυρ και μανία και κατηγόρησε με την σειρά του την οικογένεια Παπανδρέου για
«στήσιμο της Ελλάδας».

Ακολουθεί αναλυτικά το post στο facebook...

«Ρέ κ*λόπαιδο, ρε ψυχοπαθή, σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί;

Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά,... που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν. Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Μέ εταιρείες στην Ελβετία .Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ;»



gazzeta

Τύμπανα πολέμου στον Περσικό Κόλπο


Τύμπανα πολέμου στον Περσικό ΚόλποΤο Ιράν θα αναλάβει δράση αν επιστρέψει στον Περσικό Κόλπο το Aμερικανικό αεροπλανοφόρο...που αναγκάστηκε να φύγει λόγω των στρατιωτικών ασκήσεων που πραγματοποίησε το ναυτικό του Ιράν, σύμφωνα με τον αρχηγό του Ιρανικού στρατού Ataolllah Salehi. «Το Ιράν δε θα επαναλάβει την προειδοποίησή του… το αεροπλανοφόρο του εχθρού μεταφέρθηκε στη θάλασσα του Ομάν εξαιτίας της άσκησής μας. Προτείνω με έμφαση στους Αμερικανούς να μην επιστρέψουν στον Περσικό Κόλπο», δήλωσε ο Salehi.

«Τους συμβουλεύω, τους προτείνω και τους προειδοποιώ (τους Αμερικανούς) να μην επιστρέψουν στον Περσικό Κόλπο γιατί συνήθως δεν προειδοποιούμε δεύτερη φορά», φέρεται να είπε ο Salehi, ο οποίος δεν ονόμασε συγκεκριμένο αεροπλανοφόρο, ούτε έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τα αντίποινα του Ιράν σε περίπτωση που επιστρέψει.
Το Ιράν συμπλήρωσε 10 μέρες ασκήσεων στον Περσικό Κόλπο τη Δευτέρα και απείλησε κατά τη διάρκειά τους πως αν ξένες δυνάμεις επιβάλουν κυρώσεις στις εξαγωγές του, θα απέκλειε τα στενά του Ορμούζ, μέσω των οποίων γίνεται το 40% της παγκόσμιας εξαγωγής πετρελαίου.
Η Αμερικανικός Πέμπτος Στόλος απάντησε δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στους Ιρανούς να διακόψουν την πρόσβαση στα στενά. Αργότερα το Ιράν έκανε πίσω λέγοντας ότι δεν είχε πρόθεση να αποκλείσει τα στενά, παρά μόνο ασκήσεις ετοιμότητας.
Επίσης, το Ιράν δήλωσε τη Δευτέρα πως εκτόξευσε με επιτυχία δύο πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατά τη διάρκεια της ναυτικής άσκησης, κάνοντας έτσι επίδειξη ισχύος σε αντίδραση της όλο και αυξανόμενης διεθνούς πίεσης σχετικά με το αμφιλεγόμενο πυρηνικό του πρόγραμμα.
Η Τεχεράνη αρνείται τις κατηγορίες της Δύσης ότι κατασκευάζει μυστικά ατομικές βόμβες και δηλώνει πως χρειάζεται την ατομική ενέργεια για την παραγωγή ηλεκτρισμού.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ δεν έχουν αποκλείσει την ανάληψη στρατιωτικής δράσης σε περίπτωση που το Ιράν δε συμμορφωθεί με τις επιταγές της Δύσης. Η ΕΕ σκέφτεται να υποστηρίξει το εμπάργκο των ΗΠΑ, οι οποίες αύξησαν την πίεση στο Ιράν, βάζοντας περιορισμούς στις συναλλαγές της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν.


epikaira

Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Μασόνοι και ξένες υπηρεσίες κάνουν κουμάντο στην χώρα μας...!!!"...


Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ

*«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω». «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!


«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν . Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος.


ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, στο πλευρό του…)..Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, με ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ που έχει προβληθεί «μαχητής και ήρωας» σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξέσπασε στη κυριολεξία κατά των πρώην «συντρόφων» του, αποκαλύπτοντας ότι «προδόθηκε από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο».
«Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ», τόνισε ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ και συνέχισε καταπέλτης:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»
Στην ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, πως βλέπουν πλέον από δω και πέρα, «τα νέα του μάτια, τα νέα του ταξίδια και τι μήνυμα θέλει να δώσει στη νεολαία…», ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε με νόημα:
-«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.»και συνέχισε: «Ξέρω ότι θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν. Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος!»


ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου αν στις δύσκολες στιγμές που περνάει, έχει κάποια συμπαράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε: «Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνω δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, θα συναντηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας με τον Νίκο Κουνταρδά…)


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ ΣΤΟΝ LIFE 92.1 FM
Από την Ειδική Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Κουνταρδάς επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά στηνεκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον Life 921 fm. O πρώην «μαχητής και ήρωας» του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις του, τονίζοντας τα παρακάτω: «Ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω αυτό και να μιλήσω στους αγαπημένους μου Ξανθιώτες, 6 μήνες μετά την παράδοσή μου. Κατάγομαι από το χωριό της Μάνδρας, όπου με ακούνε και θέλω να στείλω την αγάπη μου στο καφενείο της Μάνδρας. Εκεί μεγάλωσα….»
-Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου πως έτσι «ξαφνικά» αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια εξομολόγηση και τι ήταν αυτό που τον έκανε να παρέμβει ελεύθερα στην εκπομπή του, ο Νίκος Κουνταρδάς συνέχισε με έμφαση:


«κ. Παπαδόπουλε… Παραδόθηκα και πέθανα.
Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ. Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, τι δουλειά έχει αυτός, ένα φτωχόπαιδο από τη Μάνδρα, όταν οι περισσότεροι αναρχικοί στα Εξάρχεια είναι παιδιά βιομηχάνων ή οικονομημένων του Κολωνακίου…Τι δουλειά έχει με αυτό το σύστημα…», ο Νίκος Κουνταρδάς απαντά:
«Τον αντιεξουσιαστικό χώρο όπως τον έζησα, αφού υποτίθεται είναι εναντίον όλων, έχουν κάνει επιθετικές ενέργειες ακόμα και στην εκκλησία. Εγώ έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα και ο Θεός με έχει σώσει .Έχω γλιτώσει πολλά σχέδια εξόντωσης . Ακούνε κάποιον τώρα που τον θεωρούνε νεκρό, αλλά χαμογελάω με αυτούς! Έξη μήνες από την παράδοσή μου στη Γάδα είμαι πιο δυνατός και συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσω πιο δυναμικά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.»


-Πάνος Παπαδόπουλος: Από πόσο χρονών κύριε Κουνταρδά μπήκατε στον αντιεξουσιαστικό χώρο;
«Από τα 14… Έχω περάσει από όλες τις μπάντες της κοινωνίας για να τις ζήσω και μπορώ να μιλήσω. Έχω περάσει από Κολωνάκι, από Εξάρχεια, από Ξάνθη και Μάνδρα, στη Μητρόπολη στην Αθήνα έχω ζήσει.


Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! Τα είχα σκεφτεί όλα για αυτή την ενέργεια που θα αποκτούσε παγκόσμιο κύρος και θα σήκωνα όλο το βάρος μόνος μου, όλη την ευθύνη. Θέλω να μεταφέρω ότι με την αγνότητα του πολεμιστή και με ένα μίσος εναντίον όλων , θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.


Θα το βρούνε από τον Θεό και πίστεψε πως δεν υπήρξε κανένας πιο ΑΘΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!


«Ο λόγος που παραδόθηκα ήταν να καταγγείλω το σχέδιο εξόντωσής μου. Μήνες έξω κατέστρωσαν πολλά σχέδια για να με εξοντώσουν αλλά τα αντιλήφθηκα όλα. Με τα χρόνια απέκτησα διορατικότητα, παρατηρητικότητα. Δεν είμαι υπερβολικός , Μπόρεσα και τους ξέφυγα.


ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;
«14 χρονών στην Ξάνθη είχαμε φτιάξει μία δήθεν ομάδα παραβατικότητας με συμμαθητές στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Από τότε ξεκίνησα.
Το θέμα είναι να είσαι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».
«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο…».
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν .


-Φοβάστε για τη ζωή σας δηλαδή;
-Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος. Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές…


-Πάνος Παπαδόπουλος: Τι θα κάνετε από δω και πέρα δηλαδή…;


ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: «ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ»
«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό προς όλους τους ξεφτίλες».
Σχόλιο..Μπράβο του, έστω και αργά κατάλαβε την αλήθεια. Είναι η αλήθεια που φωνάζουμε όλοι...αλλά κάποιοι προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να τις διαβάλουν και να τις χλευάσουν...


 
 maxitisthrakis.blogspot.com

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...