Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Το μυστικό σχέδιο εναντίον της Ελλάδας (Μέρος α’)


Δολοφονήθηκαν στη Μόσχα οι δύο Ρώσοι που έψαχναν τις μίζες του Άκη


Στη Ρωσία δολοφονήθηκαν όσοι έψαχναν τις μίζες του Άκη

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις, σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές των μιζών που κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.
Τα επιλήψιμα στοιχεία γύρω από την υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) που κατευθύνονταν προς την Ελλάδα, αξίας 73 εκατ. δολαρίων, κίνησαν την περιέργεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και ζήτησε από Ρώσους αξιωματούχους να εντοπίσουν τα ίχνη των χαμένων χρημάτων. Λίγο μετά, ο επικεφαλής της έρευνας, δολοφονήθηκε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στις 29.2.1999 ο τότε γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος και ο Ι. Βορόμπιεφ, πρόεδρος του ρωσικού ομίλου Almaz-Antey, υπογράφουν τη σύμβαση για την προμήθεια των οπλικών συστημάτων TOR-M1.
Από τότε και μέχρι τις αρχές του 2002 η παράδοση των συστημάτων γινόταν κανονικά, κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω), αξίας 73 εκατ. δολαρίων.

Οικονομική στήριξη των … λαθρομεταναστών υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΑΣ.... 

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ....

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται, με το πρόγραμμά του, «για τη διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και τη γρήγορη χορήγησή του», καθώς και «για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και διασφάλιση ίσων δικαιωμάτων».

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Βαλτή από Πεταλωτή η Καλού για την προφυλάκιση του Γέροντας Εφραίμ!



Ο Τσοχατζόπουλος μέσα από το ημερολόγιό του(δες εικόνα παραπάνω) αναφέρεται στη ποινική δίωξη σε βάρος του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Γέροντα Εφραίμ λέγοντας ότι: προκλήθηκε κατόπιν επιμονής της εφέτου ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού που χειρίστηκε την υπόθεση, έπειτα από «εντολή» του Γ. Πεταλώτη. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γράφει όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω στο αντίγραφο:

«Κλίμα στη Δικαιοσύνη !
Η Καλού επέμενε για δίωξη του Παπά !!!! Ανήκει και αυτή στην ομάδα της Εισαγγελίας Αθήνας! Έχουν επαφή μέσω Ράικου (εννοεί την προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών) με Μαξίμου και Πεταλωτή Υφ. Δικ. Εντολέας!!!».

pentapostagma

H ελληνική ομάδα της "σκοτεινής" Λέσχης Bilderberg

H γνωστή ελληνική "ομάδα Bilderberg" αποτελούμενη από τους Γιώργο Δαβίδ, πρόεδρο της Coca Cola, τον Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργό Οικονομικών (κάπου 550 σταυρούς πήρε στις εκλογες στην Περιφέρεια Αττικής), τον Λουκάς Τσούκαλη, πρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ, τον Α.Παπαχελά, επίσης του ΕΛΙΑΜΕΠ, κλπ, ετοιμάζεται για την φετινής συνάντηση της κλειστής - κατ'άλλλους "σκοτεινής" - Λέσχης Bilderberg, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου στο Shantilly της πολιτείας Virginia των Η.Π.Α.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - π.Τ.Σεβκούνωφ σύμβουλος Β.Πούτιν: "Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα..."

"Η Ρωσία θα βοηθήσει την Ελλάδα, όπως έκανε πάντα"Με αυτή την φράση ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της σύγχρονης Ρωσίας ο αρχιμανδρίτης Τύχωνας Σεβκούνωφ, απαντά σε σχετικό ερώτημα σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε κατά την παραμονή του στην Ελλάδα. 
Επίσης πλέκει το εγκώμιο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και φαίνεται ότι οι αντίθετες θέσεις μεταξύ Μόσχας και Αρχιεπισκοπής λόγω της στήριξης της τελευταίας επί Ιερώνυμου στο Πατριαρχείο της Μόσχας, ανήκουν στο παρελθόν, καθώς και ο Ιερώνυμος έχει κάνει μεγάλη στροφή υπέρ του Πατριαρχείου της Μόσχας. Και είναι πραγματικά συγκινητικό το ενώ τονίζει την ρωσική βοήθεια προς τους ομόδοξους Έλληνες, τονίζει ότι "Και αυτή την παράδοση της φιλανθρωπίας εσείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι μας τη μάθατε".

Μνημόνιο, τέλος στις 17 Ιουνίου Ο,ΤΙ και αν γίνει - Ιστορικών διαστάσεων η πολιτική ανατροπή


Αν βγαίνει ένα σαφές συμπέρασμα από την πολιτική κατάσταση που διαμορφώθηκε στη χώρα από τις εκλογές της 6ης Μαϊου και εντεύθεν, είναι αυτό που το defencenet.gr τόλμησε να γράψει αρκετά πριν από τις εκλογές του Μαϊου: Ότι το Μνημόνιο που υπέγραψε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τον Φεβρουάριο, μετά τις εκλογές θα άξιζε λιγότερο από την αξία του χαρτιού επάνω στον οποίο είχε τυπωθεί.

Έκθεση Goldman Sachs: "Μνημόνιο & δάνεια, ΤΕΛΟΣ για Ελλάδα - Μένει όμως στο ευρώ"


Έκθεση αξιολόγησης κινδύνου της Goldman Sachs επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό που υποστήριζε σε πρωινό του σημείωμα το defencenetgr: Μνημόνιο, τέλος για την Ελλάδα, αλλά και παραμονή εντός του ευρώ!
Συγκεκριμένα στην έκθεση που φέρνουμε στην δημοσιότητα αναφέρεται ότι  
"'Οποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα (σ.σ.: θεωρουν δεδομένη τουλάχιστον τρικομματική κυβέρνηση) μετά από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, θα επιλέξει να κινηθεί εντός ευρωζώνης, αλλά δεν πρόκειται και να εφαρμόσει το Μνημόνιο.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...