Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ξεφτίλας συνέχεια: Και η ΝΔ Ροδόπης…αγκαλιά με τους τουρκοπράκτορες!


Μετά τους ΔΗΜΑΡατους και τους Σαλτούρους, να και ο γραμματέας της ΝΔ Ροδόπης σε συνεχείς…προξενικές παρεκτροπές – και ο χορός της οσφυοκαμπτικής κατρακύλας καλά κρατεί στην ελληνική Θράκη!

Όπως ήδη θα γνωρίζετε πολύ καλά, ένα βασικότατο πρόβλημα στην ελληνική Θράκη, πάνω ίσως κι από την ίδια την τουρκική απειλή καθ’ αυτήν (οι Τούρκοι και οι ντόπιοι χαφιέδες τους στο κάτω-κάτω κάνουν τη δουλειά τους), είναι η οσφυοκαμψία (για να μη χρησιμοποιήσουμε πιο ακραίους…σεξουαλικούς όρους) του τοπικού πολιτικού προσωπικού για λόγους είτε ψηφοθηρίας, είτε ραγιαδισμού, είτε για να μη μας…πούνε εθνικόφρονες οι διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί χαχόλοι, είτε και για όλα αυτά μαζί. Και δεν είναι μόνο οι προεκλογικές περίοδοι, οπότε η πρακτική των…τεμενάδων χτυπάει κόκκινο!


Ο Άδωνις τώρα διαφημίζει ιδιωτικά πανεπιστήμια

Απάντησις του Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον Έλληνα Γενικό Διδάσκαλο της Μασωνικής Εταιρείας Ιλλουμινάτι


Απάντησις του Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον Έλληνα Γενικό Διδάσκαλο της εταιρείας. 
Εις συνεργασίαν με τον διεθνή Σιωνισμόν προπαγανδίζει τας αρχάς του εφηρμοσμένου αποκρυφισμού, ενώ προωθεί την επικράτησιν της παγκοσμίου υπερκυβερνήσεως, την οποίαν χαρακτηρίζει (η εταιρεία) «συντονιστικό κέντρο μεταξύ των εθνών».
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ με αφορμήν συνέντευξιν του Έλληνος Γενικού Διδασκάλου της εν Λονδίνω εδρευούσης Μασωνικής Εταιρείας Ιλλουμινάτων, εξέδωσεν ανακοίνωσιν, με την οποίαν αποκαλύπτει τον εωσφορικόν χαρακτήρα της εταιρείας. Επιπλέον αναδεικνύει την ομολογίαν του Γενικού Διδασκάλου της Μασωνικής εταιρείας των Ιλλουμινάτων, συμφώνως προς την οποίαν η εταιρεία ενδιαφέρεται δια την «ελαχιστοποίηση του ρόλου των Εθνικών Κυβερνήσεων, με σκοπόν την επικράτησιν της παγκοσμίου υπερκυβερνήσεως, την οποίαν χαρακτηρίζει (ο Γενικός Διδάσκαλος) ως «συντονιστικό κέντρο μεταξύ των Εθνών».
Το πλήρες κείμενον της ανακοινώσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, υπ ημερομηνίαν 3 Ιουλίου, έχει ως ακολούθως:«Πειραιεύς, 3 Ιουλίου 2009

«Σε ένα χρόνο θα έχουμε λύση για το Όρος του Ναού», λέει ο Ισραηλινός πρόεδρος της Βουλής



Ο πρόεδρος της Κνεσέτ, (της ισραηλινής Βουλής) Yuli Edelstein, δήλωσε την Τετάρτη ότι η παρούσα κατάσταση, όπου τα μέλη της Κνεσέτ εμποδίζονται από το να επισκεφθούν το Όρος του Ναού, είναι ένα "πολύ σοβαρό" το θέμα, το οποίο ελπίζει ότι θα λυθεί μέσα σε ένα χρόνο.
 
Σε μια δημοσίευση για το Facebook αφιερωμένη στην Ημέρα της Ιερουσαλήμ, ο Edelstein (ο οποίος είναι γιος Ρώσου ορθόδοξου ιερέα), έγραψε: «Κατά τις τελευταίες εβδομάδες, το δικαίωμα της προσευχής στο Kotel, το υπόλοιπο του Ναού μας, καθώς και το δικαίωμα των Εβραίων να ανεβούν στο Όρος του Ναού και να προσεύχονται, έχουν εγγραφεί στην ατζέντα της Knesset.
"Ο Ναός, όπως είναι γνωστό, ήταν ένας τόπος προσευχής για όλα τα έθνη.
«Το κράτος του Ισραήλ είναι σχεδόν το μόνο, σε όλη την ιστορία της Ιερουσαλήμ, το οποίο επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους λατρείας, που είναι ιεροί σε όλα τα έθνη, από σεβασμό.

Απόστρατος Αντισυνταγματάρχης δουλεύει ντιλίβερι σε πιτσαρία για να επιβιώσει-ΒΙΝΤΕΟ

Παίρνουν Πίσω Τον Αντιρατσιστικό Νόμο

 

Δεν θα δοθεί, όπως είχε προαναγγελθεί, προς διαβούλευση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, μετά από παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη και του Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Τάκη Μπαλτάκου το «νομοσχέδιο Ρουπακιώτη τίθεται σε περαιτέρω επεξεργασία προκειμένου να επανεξετασθούν διατάξεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα», διαβάζουμε στην «Καθημερινή».

Χαρακτηριστικό είναι ότι εντοπίστηκαν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κοινωνικό και πολιτικό χάος, αφού όλοι θα μπορούσαν να μηνύσουν τους πάντες σε πολιτικοιδεολογικό αλλά ακόμα και σε θρησκευτικό επίπεδο.

MadatoForos.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Θεατές στη «σταύρωση» των χριστιανών της Συρίας



Από τα τέλη του 19ου αι. άρχισε η προσέγγιση Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και Γερμανίας. Χαρακτηριστικό της επιχειρούμενης προσέγγισης Υψηλής Πύλης - Βερολίνου ήταν το γεγονός ότι ο Γερμανός αυτοκράτορας Γουλιέλμος ο Δεύτερος επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη δύο φορές, το 1889 και το 1898, υπογράφοντας σημαντικές συμφωνίες, με τις οποίες η Γερμανία αύξανε σε σημαντικό βαθμό την επιρροή της στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Η προσέγγιση αυτή συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την περίοδο της εμφάνισης και ανάληψης της διακυβέρνησης από τους Νεοτούρκους, η ηγεσία των οποίων ήταν στην ουσία τυφλά όργανα του Βερολίνου. Ακολούθησε η αποστολή 42μελούς στρατιωτικής γερμανικής αποστολής στην Κωνσταντινούπολη, η οποία είχε ως αποστολή την αναδιοργάνωση και την προετοιμασία του οθωμανικού στρατού για τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
 

ΑΘ.ΔΡΟΥΓΟΣ > "Απαιτείται προσοχή,υπάρχουν μέσα στην χώρα πολλές γιάφκες με παράνομα ΟΠΛΑ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ..."



Συνέντευξη στη Μαίρη Λαγανά

Μ. Λαγανά: Κύριε Καθηγητά, ευχαριστώ πολύ για την τιμή κατ αρχάς να μου παραχωρήσετε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης...

Αθ.Δρούγος: Εγώ ευχαριστώ για την τιμή, άργησα λίγο αγαπητή Μαίρη. Χρόνια πολλά Καλό Πάσχα, έχω απίστευτο τρέξιμο λόγω των ημερών και των καταστάσεων τα γεγονότα στην Συρία τρέχουν και πρέπει να βρίσκομαι διαρκώς σε εγρήγορση...

Μ. Λαγανά: Η Ελλάδα αυτή την στιγμή βάλλεται διεθνώς απο διεθνή κέντρα, πώς βλέπετε την κατάσταση να διαμορφώνεται σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο;
Αθ. Δρούγος: Η κατάσταση σε ευρύτερο επίπεδο θα χειροτερέψει σύντομα ειδικά στην Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο και στον κόλπο των Πετρελαίων.
Ηδη στην Συρία μετά από 27 μήνες σφοδρότατης εσωτερικής σύρραξης αναμένεται περαιτέρω κιλμάκωση ενώ όλο και πιό πολλές χώρες εμπλέκονται με αποτέλεσμα να τείνει η αντιπαράθεση να καταστεί περιφερειακή.

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Σαν τους “απάτσι” έπεσαν τα λαμόγια του εκσυγχρονισμού στην Ελλάδα. Η Deutche Bank “ξέπλυνε” την μίζα!


20130504-220931.jpg
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΤΟΥ 2003 – ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΕΝΩ Ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!
Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες δεν έχει προηγούμενο. Η συμφωνία του Τσοχατζόπουλου για τα Απάτσι στην ουσία “ακυρώθηκε” και διπλασιάστηκε το τίμημα από το επόμενο ΚΥΣΕΑ, ενώ εντοπίστηκε μίζα για την αγορά που ξεπλύθηκε μέσω της Deutche Bank , “κρύβοντας” την επιβάρυνση για το δημόσιο! Στον δρόμο των “σουάπς” δηλαδή ΚΑΙ η μίζα. Προφανώς ο κύριος Στουρνάρας δεν γνωρίζει κάτι για τα μαγικά του μέντορα του έτσι;
Λίγο πριν αναλάβει το υπουργείο ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου είχε εγκριθεί από το ΚΥΣΕΑ για 
αγορά 24 ελικοπτέρων Απάτσι. Έγιναν οι συνεννοήσεις για διακρατική προμήθεια με τις ΗΠΑ κόστος ορίστηκε στα 920 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...